10 egyéni csatorna a legtöbb feliratkozóval a YouTube-on 2024-ban

Ha törekvő YouTube-felhasználó vagy, kíváncsinak kell lenned, hogy kinek van a legtöbb feliratkozója a YouTube-on.

Ebben a zsúfolt tengerben találhat olyan csatornákat, amelyeket hozzáértő csapatok szövetsége irányít, míg néhányan egyéni útra indulnak a műsor lebonyolításáért.

Például a T-sorozat az a csatorna, amelynek a legtöbb feliratkozója van a YouTube-on. Ez egy indiai zenei cég, óriási 199 millió előfizetővel és több mint 192 milliárd megtekintéssel.

Az ordító siker mögött pedig egy elkötelezett szakemberekből álló csapat áll, akik elsődleges csatornájuk minden percét kezelik, valamint 29 másik YouTube-csatornát.

Az igazi kihívás azonban az, amikor mindenre egyedül kell gondoskodnia, és mindent ki kell találnia ahhoz, hogy YouTube-csatornája ragyogjon. A rés kiválasztásától a közönségkutatáson, a megfelelő kulcsszavak kitalálásán át a tervezésig tartalommarketing stratégia!

Fárasztó feladatnak hangzik?

Néhány alkotónak azonban sikerült kihoznia ezt azáltal, hogy rendkívül értékes tartalmat osztott meg csatornáikon, hogy kiemelkedjen.

Megnézzük azokat az egyéni szenzációkat, akiknek a legtöbb YouTube-feliratkozójuk van, és feljutottak a csúcsra. Találjuk ki őket!

Kinek van a legtöbb feliratkozója a YouTube-on 2024-ban?

1. PewDiePie

PewDiePie-youtube

Az első a listán Felix Kjellberg, akinek a legtöbb feliratkozója van a YouTube-on. Lehet, hogy ismeri a csatornáját PewDiePie néven. 2010-ben kezdte a YouTube-ot, és három évbe telt, mire a legtöbb feliratkozót megszerezte a YouTube-on.

Ő maradt a YouTube királya egyenesen 6 évig, amíg a T-Series letaszította a trónjáról 2019. március 27-én. Ennek ellenére továbbra is ő a legtöbb feliratkozó a YouTube platformon.

Svédországból származik, sok tartalmat hozott létre a játékiparban, és széles előfizetői bázisa van a világ különböző nyelveit beszélő emberekből. Széles előfizetői bázisának egyik oka, hogy tartalma több más nyelven is elérhető.

Keményen dolgozott YouTube-marketing kampányain és minden olyan apró tényezőn, amelyet az emberek általában figyelmen kívül hagynak. Láthatja, ahogy PewDiePie más YouTube-felhasználókkal együttműködik, ami egészséges környezetet teremt a közösségben, és fellendíti az együttműködésben részt vevő feleket.

Olvasni:  10 interaktív közösségi média bejegyzés vállalkozásoknak 2024-ban

Jelenleg 110 millió előfizetője van, és összesen 27 milliárd megtekintéssel rendelkezik a platformon. Több mint 4300 videóra volt szükség 11 év alatt, hogy elérje ezt a pozíciót a YouTube-on.

2. HolaSoyGerman

HolaSoyGerman-youtube

A lista második helyén a népszerű YouTube-csatornáiról, a HolaSoyGermanről és a JuegaGermanről is ismert Germán Garmendia áll. Még saját zenekara is van Ancud néven, amely alatt YouTube-csatornát üzemeltet, és 1,97 millió feliratkozója van.

Nagyon fiatal kora óta foglalkozik zenével, és 2006-ban lépett be a YouTube-ra, ahol létrehozta a Zudex nevű zenei csatornát. Chilei YouTuber lévén, összes csatornáján összesen 80 millió feliratkozó van. Ő is az egyik legjobb spanyolul beszélő YouTube-felhasználó a platformon.

Kezdetben a YouTube-on került a rivaldafénybe a HolaSoyGerman nevű elsődleges vígjáték csatornájával, amelyet 2011-ben hozott létre.

Tehetségével hatalmas közönségbázist nyűgözött le Európában és a dél-amerikai régióban. Jelenleg nagyon aktív a JuegaGerman csatornáján, ahová különféle videós tartalmakat tölt fel.

Tökéletes egyensúlyt teremtett a tartalomalkotásban, mivel ő kezeli az összes csatornáját, és célja, hogy ezeket együtt bővítse. A fő csatornáról a többi csatornára is áttereli a forgalmát, hogy komoly lendületet kapjon a számok és az elfoglaltságok tekintetében.

3. Whinderssonnunes

Whinderssonnunes-youtube

Egy másik komikus, zenész a listán Whindersson Nunes Batista. Brazíliában született, és nyolc éven át keményen dolgozott, hogy az egyik legsikeresebb egyéni YouTuberré váljon.

2018 februárjában megdöbbentő eredményt ért el, amikor csatornája, a whinderssonnunes lett a legtöbb előfizetett csatorna Brazíliában.

Jelenleg több mint 43,2 millió feliratkozója van a YouTube-on, és 425 videót töltöttek fel több mint 3 milliárd megtekintéssel. Van egy zenecsatornája is a neve mellett. Zenéi és vígjátékai mellett filmkritikáiról is ismert.

A YouTube-ra feltöltött legelső videója azonnali sikert aratott, 13 milliós megtekintéssel. Ez az egyik legjobban teljesítő videó a csatornáján.

Az idő alatt tartalomalkotásának minőségét is javította. Profi abban, hogy belekösse az embereket a videóiba, és az elsődleges csatornáját használja arra is, hogy forgalmát más csatornáira terelje.

4. Felipe Neto

Felipe-Neto-youtube

Felipe Neto brazil vígjátékíró, színész és természetesen YouTuber. Whindersson Nunes Batistával ellentétben Felipe Neto csatornája érte el először az 1 milliós határt Brazíliában. Csupán néhány számmal van lemaradva a brazil YouTuber – whinderssonnunes – mögött, hatalmas, 43,3 milliós előfizetői bázissal.

YouTube-karrierje kezdetén, 2010-ben filmekről, hírességekről és napi tevékenységeiről beszélt. Később olyan területeket is felfedezett, mint a vlogging és a videojátékok.

Felipe Neto nagymértékben foglalkozik üzleti tevékenységekkel a YouTube-on kívül. Ez az elsődleges oka annak, hogy 2020-ban felkerült a Time magazin legbefolyásosabb emberei közé. A bevezetőktől az outrosokig a nézők egyszerűen lekötik a tartalmait. Az első nézőket is elkápráztatja vele vonzó YouTube indexképek hogy kattintson a videójára és nézze végig. Ez az egyik fő oka magasabb eljegyzési számának.

Olvasni:  Betűtípus megváltoztatása a WordPressben: Gyors útmutató egyéni betűtípusok hozzáadásához

Van egy testvére is, Luccas, aki szintén híres brazil YouTuber. (Róla az utolsó részben lesz szó.)

5. Fernanfloo

Fernanfloo-youtube

Luis Fernando Flores Alvarado egy salvadori YouTuber. Előfizetői bázisa (43,6 millió) több, mint azon országok lakossága, ahol él (El Salvador). 2011 óta folyamatosan tölt fel szórakoztató videókat a YouTube-ra. Néhány év elteltével azonban felfedezte a játék rést, és sikeres alak a játékvilágban.

2018 óta aktív a Twitch-en is, amely az Amazon tulajdonában lévő élő streaming platform játékosok számára szerte a világon.

Fernando csatornája, a fernanfloo az egyik leginkább spanyol nyelvű YouTube-csatorna. 2015-ben elindította Fernanfloo nevű alkalmazását, amely több mint kapott 2,3 millió letöltések az első héten belül.

Jelenleg több mint 9 milliárdra rúg a teljes nézete, és ez a szám napról napra növekszik. Miért?

Mert nagyon interaktív a közönségével. Különleges érzést kelt bennük azáltal, hogy kérdezz-felelek videókat készít, és néhány ajándékot szervez.

6. ElrubiusOMG

ElrubiusOMG-youtube

Egy másik spanyol a listán Rubén Doblas Gundersen. ElrubiusOMG csatornanévvel híres a YouTube-on. Elképesztő 40,2 millió feliratkozójával és több mint 9 milliárdos nézettségével a legjobb spanyolul beszélő YouTube-felhasználók közé tartozik.

Tartalma elsősorban a vlogjai és a videojátékai körül forog. Ha a játékokról beszélünk, hogyan hagyhatjuk ki a Twitch platformot?

Rubén a 4. legkövetettebb játékos a Twitch-en. YouTube-os karrierje 15 éves. 2006-ban töltötte fel első videóját a YouTube-ra, a többi pedig már történelem.

Kedvenc játéka a Fortnite, és 2018 márciusában megdöntötte a Drake, Travis Scott és Ninja által létrehozott „leginkább egyidejű nézők” rekordját, miközben a Fortnite-tal játszott a YouTube élő közvetítésén.

7. Luisito Comunica

Luisito-Comunica-youtube

Kisebb szünetet kaptunk a játékosoktól, ugyanis a 7. legtöbbet feliratkozott YouTuber Luis Arturo Sudek. Ő egy mexikói utazási blogger, és szeret utazni világszerte, ami jelentősen befolyásolja az új és izgalmas videók felfedezését. Segít a közönségének kitalálni az utazás módjait, és vlogjain keresztül megosztja tapasztalatait.

37,6 milliós előfizetői bázissal rendelkezik, és a második legtöbbet előfizetett csatorna Mexikóban. Amellett, hogy YouTuber, sikeres üzletember.

De a YouTube nem volt zökkenőmentes a számára. 2007-ben indította el első YouTube csatornáját, amely zenéhez, főleg zongorához kapcsolódott, és nem volt sikeres.

Olvasni:  Miért kellene minden szabadúszónak videóportfólióval rendelkeznie a YouTube-on?

Nem adta fel, és 2012-ben elindított egy másik csatornát Luisito Comunica néven, és azóta nem nézett vissza. Van egy Luisito nevű angol csatornája is világszerte, amely az angolul beszélő közönséget hivatott szolgálni.

8. Luccas Neto – LUCCAS TOON

Luccas-Neto-youtube

Ismerősen cseng a név? Igen, Luccas Neto Brazília legjobb Youtuberének, Felipe Netonak az öccse. Testvére nyomdokait követve először 2014-ben töltötte fel videóját, 2016-ban pedig elérte az 1 millió feliratkozót.

A következő évben, azaz 2017-ben 10 milliós előfizetői bázissal rendelkezett. Hogyan történt ez a drasztikus növekedés? Ennek egyik oka a vírusos videói. Néhány videó elterjedt, és sok új közönséget vonzott YouTube-csatornájára.

A másik ok vonzó YouTube-oldala, amely segített neki előfizetőivé alakítani ezeket a látogatókat. Testvére dominanciája a YouTube világában is lényeges szerepet játszott abban, hogy kisebb közönséget szerezzen.

Négy évvel a mérföldkő után jelenleg 36,2 milliós előfizetői bázissal rendelkezik, és több mint 11 milliárd megtekintést ért el a YouTube platformon. Tartalma általában a vígjátékok körül forog. Néha vlogozik is, de a kreativitása megcsillan a komédia videóiban.

9. VEGETTA777

VEGETTA777-youtube

Samuel de Luque, a vegetta777 csatornájáról is ismert, a játék műfajában híres spanyol. Ő a második a legtöbb előfizetett csatorna listáján Brazíliában.

Bár sok játékkal játszik, és sok különböző játéktartalmat tesz közzé a csatornáján, az egyik legtöbbet játszott játék a csatornáján a Minecraft.

A 2008-ban létrehozott csatornáján elképesztően 14 milliárd megtekintés van. Amellett, hogy játékos, aktív a Twitch-en is, ahol interakcióba lép közönségével, és bemutatja játéktudását.

10. CarryMinati

CarryMinati-youtube

A világon a legtöbb népességű országban élő Ajey Nagar még mindig a legfiatalabb az egyéni YouTube-felhasználók top 10-es listáján. Mivel mindössze 21 éves, ezt a YouTube-karrierje megkezdését követő 7 éven belül elérte.

YouTube karrierjét 2014-ben kezdte játékosként. Régen streamelt játékokat, és vicces hangkommentárjait is hozzáadta ezekhez a játékmenetekhez. Később kibővítette tartalmainak körét pörkölő videók, diszk számok és vígjátékok készítésével.

Minden tehetségével átlépte a 30 millió feliratkozót elsődleges csatornáján, így ő lett a legtöbb előfizetésű egyéni csatorna Indiában.

Van egy második csatornája is, a CarryIsLive, amelyet 2017-ben indított, és 9,21 millió előfizetővel rendelkezik. Összes YouTube-megtekintése átlépte a 3 milliárdos határt. Mindezek a számok a Times következő generációs vezetői között a 10. helyen álltak ebben az évben 2019.

Inspirálónak találta a listát?

Annak ellenére, hogy egyedül kezelték a csatornát, ezek a YouTube-alkotók nem mozdultak, és következetesen olyan tartalmat hoztak létre, amelyet közönségük szeretett.

Ha egyéni játékos vagy, és nem vagy biztos csatornád sikerében, meríts ihletet ezektől az úttörőktől. Kövesd az útjukat, hogy felfedd a sikeres YouTube-kampány titkát.

Olvasni:  Hogyan építse be a fenntarthatóságot marketingstratégiájába

Egy olyan platformon, mint a YouTube, népszerűvé válni nem rakétatudomány. Ez csak apró, következetes erőfeszítések kérdése, és annak biztosítása, hogy a megfelelő lépést tegye meg. Kísérletezzen többet, hogy megértse közönségét, játsszon a YouTube algoritmusával, és tegyen gyakorlatias lépéseket az organikus feliratkozók megszerzése érdekében.

Egy dolog, ami szintén együtt jár a hatalmas szeretettel és ragaszkodással, az a gyűlölet. Kétségtelen, hogy az arány elhanyagolható lesz a szeretteidhez képest, de az utazásod része lesz.

Mindezek a YouTube-ok negatív megjegyzéseket kezelt kivételesen jól és a pozitívumokra koncentrálva. Nem tértek el a céljaiktól, és be is jöttek. És te is tudsz.

Tehát minden alkalommal adja meg a legjobbat. Néhány év elteltével, ki tudja, lehet, hogy valamelyik csatornáját felvesszük a listánkra. És amíg itt van, ne felejtse el használni SocialPilot hogy zökkenőmentes legyen a videómarketing-útja.

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Mennyi időbe telik, amíg elérem az 1 ezer feliratkozót?

Ez teljes mértékben függ a réstől, a célközönségtől, a tartalomtól és a YouTube marketingstratégiától. Ha minden szempontot elsajátított, nem tart sokáig, hogy elérje ezt a mérföldkövet.

🌟 Miért nehéz első feliratkozókat szerezni?

A YouTube a felhasználói élmény javítására és a verseny folyamatos növekedésére összpontosít. Nehéznek tűnhet elérni a kezdeti mérföldkövet, mivel éppen a tanulási fázisban van.

🌟 Van esélye a csatornámnak eljutni a 10 legtöbbet feliratkozott csatorna közé?

Vannak esélyek, de hosszú távon következetesnek kell lenni, építeni kell a hűséges közönséget, és keményen kell dolgozni a következő pár évben. Ha ezt sikeresen megteszi, világos képet kap arról, hogy elérheti-e a csúcsot, tartalmat hozva létre a résén vagy sem.

🌟 Hogyan kezeljük a negatív kommenteket, ha egy YouTuber híressé válik?

Ha egy YouTuber híres, mindenféle megjegyzést és visszajelzést kap a közönség nagy részétől. A negativitás kezelésének legjobb módja, ha figyelmen kívül hagyod, és értékes tartalmat hozol létre azoknak, akik látni szeretnék a videóidat.

🌟 Indítsam el a YouTube csatornámat 2024-ban?

Igen, soha nem késő egy olyan örökzöld platformra lépni, mint a YouTube. Számos lehetőség vár rád, hogy felfedezd magad; a hatalmas felhasználói bázist és a YouTube organikus elérését felhasználhatod tehetséged és szakértelmed bemutatására az egész világ előtt.

🌟 Kinek van a legtöbb feliratkozója a YouTube-on 2024-ban?

A T-Series a legtöbb előfizetővel rendelkező csatorna. Felix Kjellberg az, akinek a legtöbb feliratkozója van a YouTube-on egyéni csatornájára, a PewDiePie-re.

Új publikációk:

Ajánlott