10 használható közösségi média tervezősablon

Ha néhány csodálatos közösségimédia-tervezősablont keres, nálunk csak a szükséges listát találja.

A technológia és a közösségi média viharba lendítette a világot. A közösségi média rövid időn belül a márkák hatékony eszközévé vált az ügyfelekkel való kapcsolattartásban. De mára sokkal több lett, mint a márkaismertség eszköze. Befolyásolja a marketinget, segít egy szűk közönség elérésében, segít egy értékesítési csatorna létrehozásában, és még ügyfélszolgálatot is nyújt.

Az emberek órákat töltenek azzal, hogy a közösségi média bejegyzéseit görgetik. A The Global Statistics szerint egy átlagos indiai több mint 2,3 órát tölt naponta a közösségi médiában. És ez sokkal több, mint amennyit a tévére költenek. Ha Ön egy ügyes közösségi média szakember, akkor határozottan komolyan veszi ezt a statisztikát. És valószínűleg azt is tudod, hogy a közösségi média tervezési sablonjai milyen nagy szerepet játszanak.

Ha Ön márka, valószínűleg jövőre meg szeretné duplázni közösségi média marketing költségvetését. Ez egyértelműen a következőket jelzi:

 • A közösségi média azért van, hogy maradjon.
 • Márkaként komoly tervre van szüksége ahhoz, hogy a játék csúcsán maradjon.
 • Ennek a játéknak a nagy része a hatékony közösségi média kialakítás.

Mik azok a közösségi média tervezősablonok?

Márkamenedzserként tisztában vagy az Instagram, a Facebook, a Pinterest és a YouTube fontosságával. Ezek kiváló terek, ahol közvetlenül kapcsolatba léphet ügyfelével. De egy biztos: ezek a platformok erősen versenyeznek! Ha egyszer közzétesz valamit, akkor nemcsak más márkákkal versenyszel, hanem a platform algoritmusával is.

De a jó hír az, hogy túlélheted, sőt, a kivételes dizájnnal is megúszhatod ezt a versenyt! És itt játszanak kulcsszerepet a közösségi média tervezési sablonjai. Digitális marketingszakemberként eredeti és innovatív szeretne lenni minden bejegyzésével. Hatékony közösségi média tervezősablonok használatával új követőket vonzhat be. Sőt, még többért is visszatarthatja őket.

Olvasni:  Közösségi média ügyvédi irodák számára: 10 bevált gyakorlat

A „sablon” nem feltétlenül jelent unalmast és régit. Valójában a közösségi média grafikus sablonjai az ötletelés és az új ötletek felvázolásának útitervévé válhatnak. Ezek alapvető eszközök a tervezési folyamat felgyorsításához.

Miért van szükség közösségi média tervezősablonokra?

A közösségi média tervezése a márkaüzenetek hatékony eszköze. A közösségi média kezelése hatalmas feladat, különösen, ha az összes főbb platformot érinti. Ám a kemény munka eredménye minden erőfeszítést megérhet.

A közösségi média tervezési sablonjai a következőkben segíthetnek:

 • Hatékony és következetes márkaüzenet létrehozása
 • Folytassa a kreatív tervezési folyamatot
 • Marketingkampányok szervezése és kezelése egyetlen koncepció alapján
 • Növelje a webhely és a céloldal forgalmát
 • Hozzon létre egységes megjelenést márkájának

Szerencsére rengeteg közösségi média grafikai sablon érhető el az interneten. Kiválaszthat olyan készleteket, amelyek szemet gyönyörködtetőek, elegánsak és egyszerűen szerkeszthetők

10 közösségi média tervezősablon

Íme a tíz közösségimédia-tervezősablon listája, amelyek segítségével javíthatja online jelenlétét.

1. Utcai divat

Forrás

Ez a csomag elérhető a Creative Marketen, és mindent tartalmaz, ami a nap alatt van. Összesen 74 sablont tartalmaz, a plakátoktól, szórólapoktól és névjegykártyáktól a közösségi média bejegyzésekig. Ha Ön márkamenedzser, digitális marketingszakember vagy grafikus, ne keressen tovább.

Néhány dolog, amit ezzel a készlettel kap, az univerzális közösségi média formátumok, a YouTube indexképek, az Etsy-lista fotók, a Pinterest borítója és az Instagram feed négyzetei. Imádni fogod a vagány, előremutató tervezősablonokat ebben a csomagban. Tesztelve és Photoshopban való használatra optimalizálták.

2. Többcélú közösségi média készlet

Forrás

Ezt a többcélú közösségimédia-készletet Diego Sanchez tervező készítette. Kompakt közösségi média grafikus sablonként alkalmas a Facebookra, az Instagramra és a Twitterre. Nyolc kompakt, mégis hatásos dizájnjával ez a készlet jól használható tervezők, márkamenedzserek és digitális marketingszakemberek számára.

Akár egyetlen bejegyzést, akár egy teljes márkakampányt szeretne létrehozni, ez a készlet csodákra képes. Egyetlen gombnyomással szabadon módosíthatja a képeket, szerkesztheti a betűtípusokat, és akár promóciós képeket is készíthet.

3. Haus közösségi média készlet

Forrás

Ultramodern esztétikus dizájnra vadászik? Divat vagy művészeti területen dolgozol? Akkor megtaláltuk a számodra tökéletes közösségi média tervezősablont!

A HAUS közösségimédia-készlet kollekciójának része, ez a dizájn szabványos, 1200 × 1200 px méretű négyzet alakú. A több mint 20 Instagram-bejegyzés szerkeszthető csomagjával választhat, hogy a Canva vagy az Adobe InDesign rendszeren dolgozzon rajta. A sablon ingyenes betűtípusokat és makettfotókat tartalmaz, amelyeket igényei szerint szerkeszthet. Ez a sablon akkor megfelelő, ha elköteleződést szeretne kelteni, és gyorsan el akarja indítani a beszélgetéseket!

Olvasni:  Hogyan készítsünk egyszerűen beat-értékesítő webhelyet a WordPress segítségével

4. Stílusos közösségi média csomag

Forrás

Ha Ön divatblogger vagy egy kiskereskedelmi márka menedzsere, akkor nagyon jól tudja, hogy ez soha nem egy mindenki számára megfelelő üzlet. A közösségi médiában közzétett bejegyzéseidnek trendinek és előkelőnek kell lenniük lenyűgöző dizájnnal. A 125 dizájnnal egyetlen készletben, a stílusos közösségimédia-csomag tökéletes választás divatházaknak, magazinoknak és életmód-befolyásolóknak. Teljesen testreszabható, számos sablont kap a Facebook, Twitter, Instagram és Pinterest számára. És ez nem csak itt ér véget! Néhány másodpercen belül szerkesztheti a logókat, a terveket, az árakat és a gombokat.

5. Social Media Kit

Forrás

Ha kíváncsi, hogyan hozhat létre lenyűgöző utóhatásokat videókkal, ez a válasz az Ön számára. Ez a könnyen használható sablon intelligens színvezérlőket és markereket használ. Tíz és 20 másodperces bevezetőket készíthet különféle közösségi platformokon. És a legjobb rész? Nincs szükség pluginokra. Egyszerűen töltse le a készletet, és már indulhat is. Tegye fel bármilyen videotartalmat ezzel a közösségi média grafikus sablonnal!

6. Golden Social Media Pack

Forrás

A Marigold Studios által létrehozott arany témájú közösségi médiacsomag a Canva és a Powerpoint számára is használható. Átfogó csomagként tökéletesen működik, ha a szépség- és művészeti iparban dolgozik.

26 Instagram- és Pinterest-sablont, kereskedelmi használatra szánt ingyenes képeket és testreszabható betűtípusokat talál. Ezek a sablonok a Facebook bannerekhez és az Instagram Storieshoz is működnek. Ez a közösségi média tervezősablon praktikus utasításokkal is rendelkezik!

7. Instagram idézetek színátmenet

Forrás

Ha inspiráló történeteket vagy idézeteket szeretne megosztani, akkor ez a csomag biztosan beválik az Ön számára. Ezekkel a könnyen szerkeszthető vektorokkal a hírcsatorna éles megjelenést kap. A több mint 366 ultramodern dizájnnal minden bejegyzés számíthat.

A csomag mozgatható elemekkel rendelkezik, Canvához és Photoshophoz használható. Még a betűtípusok és a színek testreszabására is lehetősége van. Ha Ön influencer, life coach vagy művész, vagy egyszerűen csak szeretne valami inspiráló dolgot közzétenni a fiókjában, akkor ez a sablon neked szól.

8. Uno közösségi média sablon

Forrás

Ha egyszerű, de minimalista és elegáns közösségi média tervezősablont szeretne, akkor ki kell próbálnia az Uno Social Media Template-t. Ha közösségimédia-terveiből hiányzik az ultramodern megjelenés, akkor válassza ezt a grafikát. (A legjobb az egészben az, hogy ingyenes.)

Olvasni:  8 legjobb affiliate marketing példa a közösségi médiában

A csomag nyolc Photoshop-kompatibilis sablont tartalmaz, amelyek alkalmasak a Facebookra és az Instagramra. Minden testreszabható: a betűtípusoktól és színektől a képekig. Nincs más dolgod, mint letölteni a sablont, és már kész is! Praktikus, szórakoztató és tiszta.

9. Egészség és fitnesz közösségi média készlet

Forrás

Ön egy egészségügyi márka márkamenedzsere? Gyakran felmerül a kérdés, hogyan növelheti online jelenlétét fitnesz influencerként? Ez egy egyszerű közösségimédia-grafikus sablon, amely talán csak az Ön számára működik!

A 20 Photoshop-fájl (10-10 változat a Facebook és az Instagram számára) és az ingyenes betűtípusok révén most már van honnan kezdeni. Hozzon létre személyes márkaépítést és vonzó bejegyzéseket ezzel a csomaggal. Ez a közösségi média grafikus készlet kompatibilis az Adobe Photoshop CS5, CS5.5, CS6 és CC szoftverekkel.

10. Podcast YouTube indexképei

Forrás

Az egyik legrégebbi és legnépszerűbb közösségi média platformként a YouTube túlélte az idők próbáját. Ez az egyik legfontosabb és legnépszerűbb platform a videók számára. Ha podcastot futtat, és professzionális kinézetű miniatűröket szeretne készíteni, akkor ez a készlet megfelelő lesz. Az öt innovatív és mókás sablonból álló köteg segítségével szórakoztató módot hozhat létre a közönség elérésére. A sablon letöltése után egyszerűen jelentkezzen be a Canvába, és készítsen szemet gyönyörködtető miniatűröket másodperceken belül!

Tehát itt van: közösségimédia-tervezősablonok teljes listája, kifejezetten az Ön számára! A közösségi média tervezősablonjaival való munka elősegítheti az online jelenlétét. Tökéletesen működik, ha különböző platformokon keresztül célozza meg a közönségét.

Ne feledje, amikor a digitális marketingről van szó, az idő a mindent. Az online és offline marketinggel való zsonglőrködés néha nyomasztó lehet az Ön számára. A közösségi média tervezősablonjai itt játszanak kulcsszerepet: nemcsak időt takarítanak meg, hanem jelentős erőfeszítéseket is. Végtére is, nem akarsz te lenni az, aki elmulasztja a határidőket vagy a lehetőségeket. Ezért segíthet a legnehezebb helyzetekben is manőverezni a tíz legjobb közösségi média tervezési sablont tartalmazó listánk. Itt biztosan talál valamit, ami megfelel a márkájának.

Kulcs elvitelek

 • A közösségi média tervezősablonjai segítségével lenyűgöző tartalmat hozhat létre.
 • A közösségi média tartalmak írása során számos hang-, képi és grafikai lehetőséggel dolgozhat.
 • A következetesség kulcsfontosságú az online marketing során.
 • A közösségi média grafikus sablonjaival vonzó és hatásos kampányokat fejleszthet.
Olvasni:  A Hyperplane mesterséges intelligenciát akar vinni a bankokba

GYIK

1. Mik azok a közösségi média tervezősablonok? Hogyan segítenek?

A közösségi média tervezősablonjai készen állnak a számlálókra, amelyek segítenek szervezett módon megtervezni a márkák tartalmát. Segítenek a tartalom egyszerű és hatékony frissítésében, miközben az alapkialakítás változatlan marad. Általánosságban elmondható, hogy a közösségi média grafikus sablonjai időt takarítanak meg, könnyen frissíthetők, és nagyszerű kitöltőkként szolgálnak. A márka ismertsége és felidézése növekszik az ilyen sablonok használatával.

2. Hol kaphatok ingyenes közösségi média grafikai sablonokat?

Számos webhely és tervező lehetővé teszi ingyenes vagy fizetős közösségimédia-tervek letöltését. A leggyakoribbak közül néhány:
1. Vászon
2. Bosszú
3. Freepik
4. Kreatív piac
5. Adobe Creative Cloud Express
6. Pablo by Buffer
7. Envato
8. PNGtree

3. Hogyan készíthetek Instagram-bejegyzést a márkámhoz tartozó sablon használatával?

Az Instagram ma a közösségi média egyik legnépszerűbb platformja. Előfordulhat, hogy nem mindig van ideje vagy erőforrása vonzó bejegyzések létrehozására. Itt játszik kulcsszerepet számos olyan weboldal, amely közösségimédia-design sablonokat kínál a tervezéshez. Mindössze annyit kell tennie, hogy:
1. Válassza ki a márkájához megfelelő sablont.
2. Válassza ki a kívánt formátumot.
3. Szerkessze a sablont a márka irányelvei szerint.
4. Tervezési elemek szerkesztése.
5. Adjon hozzá egy választott fényképet.
6. Mentse és töltse fel.

4. Milyen a jó közösségi média grafikai sablon?

A közösségi média grafikus sablonjai a következők:
1. Lebilincselő design
2. Félkövér szöveg, amely átküldi az üzenetet
3. Jól olvasható betűtípus, amely megalapozza a hangulatot
4. Ismétlődő témák keveréke
5. Egy márkalogó, amely beleolvad, mégis kiemelkedik

5. Hogyan tehetem vonzóvá a közösségi média designjait?

A közösségi média ideális eszköz az ügyfelek számára a márkák felfedezéséhez. Az egyik módja annak, hogy bejegyzéseidet vonzóvá, következetessé és összefüggővé tedd, a közösségi média tervezősablonjainak használata. Íme néhány tipp, amit érdemes szem előtt tartani:
1. Tartsa szem előtt a márka imázsát és a színeket.
2. Méretezze fel közösségi média stratégiáját.
3. Igazítsa a designt a használt platformhoz.
4. Kövesse az alapvető tervezési gyakorlatokat.
5. Vegye figyelembe a kreatív szakemberek véleményét.

Új publikációk:

Ajánlott