10 hobbi, ami pénzt keres

Sok okból hobbit veszünk fel. Néha szenvedély, néha katarzis, néha pedig csak az idő múlása miatt.

Nem számít, miért választotta a hobbit, valószínűleg az a röpke gondolat jutott eszébe: „Kíváncsi vagyok, tudnék-e ezzel pénzt keresni?” A hobbik széles skálája létezik, amelyek pénzt keresnek, így elég jó esély van arra, hogy akad némi piac a szaktudásodnak.

Mielőtt bármi mást csinálna, ki kell találnia, hogy van-e piaca hobbijának. Ennek eldöntéséhez meg kell válaszolnia néhány kérdést.

Mi a hobbid ROI-ja?

Mielőtt túlságosan érzelmileg belefektetne abba, hogy hobbiját üzletté alakítsa, fog-e pénzt keresni a hobbijával? A ROI a befektetés megtérülését jelenti. Így lehet megállapítani, hogy valami valóban nyereséges-e.

Ha például keresztszemes minták értékesítését tervezi, legalább az anyagköltségnél és a termékek elkészítésére fordított időnél drágábban kell eladnia a terveit.

A hobbid méretezhető?

A „skálázhatóság” egy olyan szó, amelyet gyakran hallunk az üzleti életben, de szinte soha az általános hobbivilágban. A skálázhatóság gondolata az, hogy a kereslet növekedésével egy vállalkozás növekedhet, hogy megfeleljen ennek a keresletnek.

A vállalkozások számára ez gyakran több ember felvételét jelenti. Ha csak most kezdi el hobbit, ez valószínűleg nem fog megtörténni egyhamar. De hogyan fogja kielégíteni a terméke iránti keresletet, ahogy az növekszik? Fel tudod gyorsítani a folyamatot? Van mód a keresztszemes hímzés automatizálására? Van még valami, amit eladhatsz, ami egy egyszeri alkotás, amit újra és újra eladhatsz?

Ha nem találja a módját új vállalkozásának bővítésére, fennáll a veszélye annak, hogy bevételkiesést szenvedjen el az elfogyott termékek vagy a jutalékok lezárása miatt, amikor több munka van a tányérján, mint amennyit elbír.

Adja el termékeit online, gond nélkül

A WooCommerce által hivatalosan ajánlott tárhelyünk az Önéhez hasonló online vállalkozások számára készült

10 hobbi, amivel pénzt kereshetsz

A hobbik nagyszerű módja a kikapcsolódásnak és a stressz levezetésének, de hobbijait is felhasználhatja pénzkeresetre. Ha van készsége vagy tehetsége, jó eséllyel ez a sok jövedelmező hobbi egyikévé válik, amelyet űzhet.

Ha módot keres, hogy plusz pénzt keressen, vagy akár teljes munkaidős vállalkozássá alakítsa hobbit, itt van 10 jövedelmező hobbi, amelyet érdemes megfontolni.

1. Írás

Ha szeret írni, készségeit felhasználva tartalmat hozhat létre webhelyek, blogok és magazinok számára. E-könyveket, cikkeket és akár regényeket is írhat. Ha jó az írásban, rengeteg szabadúszó lehetőség kínálkozik arra, hogy pénzt keressen hobbijával.

A cégeknek szerte a világon tartalomra van szükségük ahhoz, hogy feltöltsék weboldalaikon a blogokat. Szabadúszó íróként dolgozhat ezeken a blogokon, és akár saját ügynökséget is alapíthat. Vannak olyan harmadik felek webhelyei, amelyek tömegesen készítenek blogokat több különböző ügyfél számára. Ott jelentkezhetsz, írásmintát vehetsz, és azonnal megkaphatod a fizetést az írásodért.

A pénzt hozó hobbi egyikeként az írás további készségeket igényelhet. Kutatást kell végeznie, hogy sokféle témáról írjon. Ezenkívül meg kell értenie a keresőoptimalizálás (SEO) alapjait, valamint azt, hogy hogyan alkalmazkodjon az egyes ügyfelek webhelyének vagy blogjának hangneméhez és hangjához.

2. Fényképészet

A tehetséges fotósok eladhatják fényképeiket online stockfotós webhelyeken, vagy felhasználhatják fényképezési készségeiket nyereséges fényképezési üzlet létrehozására.

Nem csak a divat- és modellügynökségeknek van szükségük fotósokra. Ha jól bánik a fényképezőgépével, és szeret fényképezni, bérelhetnek ingatlanügynökökhöz, fotózhatnak esküvőket és különleges eseményeket, valamint fotótartalmat készíthetnek a közösségi média befolyásolóinak.

Olvasni:  Hogyan indítsunk élelmiszerblogot 2024-ben (és keressünk pénzt)

Sokan sikeresen alakították ezt a hobbit egy teljes körű otthoni fotóstúdióvá. Az egyik legjobb dolog ennek a hobbinak a pénzszerzésre való kihasználásában az, hogy a lehetőségek végtelenek. Legyen általános, és készítsen bármilyen típusú fényképet, vagy fedezzen fel részletesebb réseket, például a természetes fényes fotózást. És az e-kereskedelmi ipar elmúlt évekbeli robbanásszerű növekedése miatt akár barkácsolt termékfotózást is kínálhat.

3. Tervezés

Ha van szemed a tervezéshez, készségeidet felhasználhatod weboldalak, logók és egyéb grafikai tervezési projektek létrehozására. Terveit online vagy vállalkozásoknak is eladhatja.

Ez egyike azoknak a hobbinak, amelyek több szempontból is pénzt keresnek. A szabadúszó tervezők saját weboldalakat indíthatnak, saját stúdiókat nyithatnak, vagy az ügyfeleknek dolgozhatnak olyan szabadúszó álláshirdetési oldalakon keresztül, mint a Fiverr és az Upwork. Azonban a legtöbb kreatív szakmához hasonlóan Önnek is létre kell hoznia egy tervezési portfóliót, hogy megmutassa leendő ügyfeleinek.

Ha megvan a portfóliója, megtervezheti és elindíthatja saját stúdiówebhelyét. Ha túl korai lenne ehhez, regisztrálhat fiókot a Fiverr és az Upwork oldalon, amely szolgáltatásait kínálja. Amikor elkezd dolgozni az ügyfelekkel, kérdezze meg őket, hogy hozzáadhatja-e a munkájukat portfóliójához, és ne felejtsen el beszerezni az ügyfelek ajánlásait.

4. Webfejlesztés

A kódolásban tehetséges emberek webhelyek és webes alkalmazások készítéséhez használhatják készségeiket. Szabadúszóként is dolgozhat webfejlesztőként, vagy elindíthatja saját webfejlesztő vállalkozását.

A szabadúszó webfejlesztővé válás nagyszerű módja annak, hogy hobbit pénzzé változtassa a mai üzleti világban. A cégek folyamatosan dolgoznak vásárlói élményeik javításán. Webhelyük kialakítása és funkcionalitása ennek az egyenletnek szerves részét képezi.

Mivel már tudja, hogyan kell weboldalt tervezni, saját vállalkozása elindításának legnagyobb akadálya az lesz, hogy webfejlesztőként hogyan szerezzen ügyfeleket. Szerencsére rengeteg erőforrás áll rendelkezésre az ügyfelek megtalálásához. A lényeg az, hogy úgy gondolkodj, mint a leendő ügyfeleid. Kik ők, és hol lógnak az interneten?

5. Videó vágás

Ha a videók szerkesztése a szenvedélye, tudását felhasználva videókat készíthet vállalkozásoknak, webhelyeknek és közösségi médiának. Szabadúszóként is dolgozhat videószerkesztőként, ha elindítja saját videószerkesztő vállalkozását.

A fogyasztók 66 százaléka mondja a rövid formátumú videó a legvonzóbb tartalom formájában az interneten. És mivel az olyan platformok, mint a TikTok, a YouTube, a Facebook és az Instagram, amelyek mind rövid formátumú videólehetőségeket kínálnak, a videós szakértők munkájában nincs hiány.

A videóval való pénzkeresés folyamata hasonló más kreatív hobbihoz, mint az írás vagy a fotózás. El kell érnie magát az álláshirdetéseken, gyakran meg kell látogatnia azokat a helyeket, ahol potenciális ügyfelei „lógnak” az interneten, és portfóliót kell felépítenie, hogy segítse a jövőbeli ügyfelek piacát.

A videó szerkesztése egyedülálló, piacképes készség. Mindenféle befolyásolónak és vállalkozástulajdonosnak szüksége van videóra, hogy naprakész maradhasson a mai piacon, és sokaknak fogalmuk sincs, hogyan kell szerkeszteni. Az ebben a résben rejlő jelenlegi lehetőség, valamint a jövőbeni növekedés ígéretesnek tűnik mindenki számára, aki érdeklődik ezen a területen.

6. Közösségi média marketing

A közösségi média rajongói tudásukat felhasználva segíthetik a vállalkozásokat termékeik és szolgáltatásaik népszerűsítésében. Szabadúszó lehet közösségimédia-marketingesként, vagy elindíthatja saját közösségimédia-marketing vállalkozását.

Fontos észben tartani, hogy ez formálisabb folyamat, mint étel- vagy kisállatképek közzététele a csatornákon. Vannak más feladatok is, amelyeket el kell végeznie. Kampányokat kell terveznie, hashtag-eket és felkapott hangkutatást kell végeznie, valamint meg kell terveznie egy bejegyzést vagy a közösségi média naptárát. Sok stratégia van benne, de ha mindent szeretsz a közösségi médiában, akkor ez a koncert neked szól.

7. Befektetés

A pénzszerzés egyik legtermészetesebb mellékhobbija a befektetés. Használhatja képességeit, hogy pénzt keressen a tőzsdén, ingatlanon vagy más befektetési lehetőségeken. Saját befektetési vállalkozást is indíthat.

Ügyeljen arra, hogy vizsgálja meg az Ön államában kiválasztott befektetésekre vonatkozó törvényeket. Ezenkívül kutassa a szövetségi törvényeket. Ez a rés egyesek számára megfélemlítő lehet, de nem kell annyira elsöprőnek lennie. Végezze el kellő körültekintését, okosan fektessen be, és építsen azokra a készségekre és önbizalomra, amelyekről tudja, hogy már rendelkezik.

Olvasni:  Hogyan szerezzünk nemzetközi jogosítványt?

8. Blogírás

Ha van mondanivalója, indíthat blogot, és pénzt kereshet reklámozással, affiliate marketinggel vagy termékek vagy szolgáltatások értékesítésével.

Például, ha a hobbid a keresztszemes hímzés, indíthatsz egy keresztszemes blogot. Meg kell ismerkednie a SEO bevált gyakorlataival, mint például a linkelés és a kulcsszókutatás, de ha rendszeresen ír blogcikkeket, látni fogja, hogy webhelye feljebb kerül a Google rangsorában.

Végül, amikor a blogja elér egy bizonyos népszerűségi szintet – és rangsorol a Google-ban –, akkor képes lesz bevételt szerezni (vagy pénzt keresni belőle) a blogjával. Általában ezt úgy teheti meg, hogy hirdetési felületet ad el más keresztszemes és kézműves cégeknek.

Azt is megvitathatja, hogy milyen termékeket és szolgáltatásokat használ saját keresztszemes hímzéseiben, és értékesítheti azokat a blogján affiliate marketing segítségével. Az Ön által használt márkák affiliate linket adhatnak a termékeik értékesítéséhez, és minden alkalommal, amikor a blogján keresztül eladást hajt végre, jutalékot kap.

9. YouTube

Van készséged a kamerázáshoz? Ha igen, létrehozhat egy YouTube-csatornát, és pénzt kereshet reklámozással, partnermarketinggel vagy termékek vagy szolgáltatások értékesítésével.

Az íráshoz és a blogíráshoz hasonlóan a YouTube sikeréhez is szükség van egy SEO elemre. Meg kell ismerkednie a népszerű kifejezések keresésével a saját résén, és meg kell tanulnia beilleszteni őket videói címébe és leírásába. Lehet, hogy eleinte kihívást jelent, de nem sok, ha egyszer rászoktál.

Ahogy a csatornád növekszik, és egyre több nézőt szerez, a YouTube a nézők száma alapján elkezd kompenzálni. Ezenkívül lehetősége van olyan vállalkozásokkal együttműködni, amelyek ugyanazt a célközönséget osztják, és termékeiket értékesítik vagy reklámozzák.

10. Podcasting

Azok az emberek, akiknek ajándéka van beszélni vagy interjút készíteni másokkal, podcastot indíthatnak, és pénzt kereshetnek reklámozással, affiliate marketinggel vagy termékek vagy szolgáltatások értékesítésével. De először el kell kezdenie a felvételt.

Szerencsére a podcasterek egyszerűen letölthetnek egy alkalmazást okostelefonjukra. Számos podcast-alkalmazás létezik, amelyek rögzítik a hangot, és elosztják a főbb csatornákon, például a Google Playen és az Apple Podcastokon.

Miközben továbbra is kihasználja ezt a hobbit, hogy pénzt keressen, növelnie kell webes jelenlétét egy webhely segítségével.

Ha a podcast eléri ezt a pontot, érdemes megnézni a Hostinger forrását a podcastok webhelyének létrehozásáról. Mindent megtanul, amire szüksége van webhelye elindításához és álmai podcast-platformjának fejlesztéséhez.

Tippek, hogyan kereshet pénzt hobbijaival

Ha komolyan szeretnél pénzt keresni a hobbijaiddal, akkor van néhány dolog, amit meg kell tenned.

Válassz egy olyan hobbit, amiért szenvedélyes vagy

Általában azok a hobbik, amelyek pénzt keresnek, azok, amelyek iránt szenvedélyes vagy. Ez megkönnyíti a ragaszkodást és a minőségi munka elvégzését.

Légy szakértő a szakterületeden

Ha bármilyen területen sikeres akarsz lenni, szakértővé kell válnod. Ez azt jelenti, hogy mindent megtanulsz a hobbiddal kapcsolatban, és fejleszted képességeidet.

Marketingesítse magát hatékonyan

Miután kifejlesztette készségeit, hatékonyan kell hirdetnie magát. Ez azt jelenti, hogy hozz létre egy weboldalt, reklámozd munkádat a közösségi médiában, és hálózatot építs ki másokkal a szakterületeden.

Legyél türelmes

A hobbijaival pénzt keresni időt és erőfeszítést igényel. Ne várja el, hogy gyorsan meggazdagodjon. Legyen türelmes és dolgozzon keményen, és végül sikereket fog elérni.

Válasszon stratégiailag

Mielőtt belevágna egy hobbiba, válasszon okosan. Ki kell választania egy olyan hobbit, amely érdekli Önt, de stratégiailag olyan jövedelmező hobbit is ki kell választania, amely nagy közönség számára vonzó.

Ön egy nyereséges résben van?

Valószínűleg már van egy jó ötlete arról, hogy a hobbi milyen résbe tartozik. A legtöbben már keresnek hasonló gondolkodású embereket, akik megosztják hobbijukat, legyen az keresztszemes hímzés, családfák kutatása, famegmunkálás vagy egyéb.

Sok vállalkozó még a hobbiját is kombinálja kisvállalkozása indításakor. Vegyük például a keresztszemes hímzést és a macskákat, példát követünk ebben a darabban.

Honnan tudhatod, hogy a rés elég népszerű-e ahhoz, hogy pénzt keress? Útmutatásért nézze meg a kulcsszókutatást, az Amazon-kereséseket, a közösségi rajongást és a Google Trends-t.

Olvasni:  Hogyan kereshet több pénzt 5 WooCommerce SEO-taktikával

Hobbija közösségi rajongása

Az egyik módja annak, hogy meghatározzuk egy rés népszerűségét, ha megvizsgáljuk az olyan közösségi közösségeket, mint a Facebook, a Twitter és az Instagram. A Facebook különösen hasznos itt, mert a Facebook lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csoportokat hozzanak létre, amelyekhez hasonló gondolkodású egyének is csatlakozhatnak.

Nem kell keresgélnünk a Facebook-csoportokban, hogy megtudjuk, a macskák népszerűek az interneten. A több tucat macskavideó, amelyeket valószínűleg naponta lát a közösségi hírfolyamában, valószínűleg eléggé jelzi ezt.

De mi a helyzet a keresztszemes hímzéssel? Több tucat Facebook-csoport foglalkozik a keresztszemes varrással, néhányan több mint 20 ezer taggal.

És nem mindannyian idős varrók, akik érdeklődnek a hagyományos minták iránt. Az egyik több mint 11 ezer tagot számláló csoport, amely naponta több mint 10 bejegyzéssel büszkélkedhet (ami nagyon aktív), az úgynevezett Snarky Craft Stitching with Subversion, és fiatalabb, humororientáltabb megközelítést alkalmaz a keresztszemes hímzésben.

Függetlenül attól, hogy macska keresztszemes mintái hagyományosak vagy modernek, létezik egy keresztszemes hímzéscsoport, amely illeszkedik stílusához. Ez azt jelenti, hogy van potenciális közönsége a terméknek. Lehetséges, hogy ezeknek a csoportoknak a tagjai nem szeretnének kész keresztszemes termékeket vásárolni, de valószínűleg a keresztszemes mintákat keresik és vásárolják meg.

Kulcsszókutatás hobbijához

A kulcsszavak azok a keresési lekérdezések, amelyeket az emberek arra használnak, hogy megtalálják, amit keresnek. A kulcsszavaknál két fő dolgot kell figyelembe venni: a mennyiségüket és a nehézségüket (amelyet versengésnek is neveznek). Ezek a kulcsszavak felhasználhatók a SEO stratégiájában. A SEO az e-kereskedelem számára kritikus fontosságú a láthatóság elnyeréséhez.

A mennyiség a kulcsszót keresők hozzávetőleges száma egy hónap során. A nagyobb hangerő azt jelenti, hogy népszerűbb a keresés. Az alacsonyabb mennyiség azt jelenti, hogy egy átlagos hónapban kevesebben keresnek rá. A nehézség az, hogy mennyire könnyű vagy nehéz az adott kulcsszóra a Google keresési eredményei között magasan megjelenni. A nagyobb volumenű kulcsszavakat általában nehezebb rangsorolni.

Bár kevesebben keresnek kisebb mennyiségű kulcsszavakra, azok még mindig értékesek lehetnek. Az emberek általában szűkítik a keresést, miután nagy „fej” kifejezésekre keresnek, mert nem találják meg gyorsan, amit keresnek. Azok, akik keresztszemes hímzésmintákat keresnek, valószínűleg nem fognak találni mintákat pusztán a „keresztöltés” ​​kifejezéssel. Azonban megkereshetik a „keresztszemes mintákat”, vagy tovább szűkíthetik a „macska keresztszemes mintákra”, hogy pontosan megtalálják, amit keresnek.

Ha megnézzük az ingyenes Wordtracker kulcsszótervező eszközt, láthatjuk, hogy a „keresztöltés”-nek nagy a hangereje és a verseny is (nehézségnek is nevezik). A „keresztszemes minta” több mint 22 000 keresést tartalmaz havonta, de még mindig magas a versenyszám. Ha a „keresztöltési mintákat” nézzük, a „keresztöltési mintához” hasonló mennyiséget láthatunk, de sokkal alacsonyabb versenyszámot.

Ebből a diagramból úgy tűnik, hogy van érdeklődés a keresztszemes hímzési minták iránt, és vannak olyan kulcsszavak a keresztszemes hímzéshez, amelyek nem túl versenyképesek. Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy új vállalkozók léphetnek be a keresztszemes minta terébe.

Ha még jobban szűkíteni szeretné, megteheti. Ha megnézzük a „macska keresztszemes” kulcsszót, azt látjuk, hogy a havi mennyiség 40-480 keresésre csökken, és a verseny szinte teljesen megszűnik.

Ez az alacsonyabb hangerő nem feltétlenül rossz! Előfordulhat, hogy havonta csak körülbelül 500 keresés történik a „macska keresztszemes minták” kifejezésre, de ha macskás keresztszemes mintákat árul, akkor az Ön terméke pontosan az, amit a felhasználók keresnek. Ha sikerül eladnod egy 5 dolláros mintát ezeknek az embereknek a felének, ez havi 1250 dollárt jelent egy olyan munkáért, amelyet csak egyszer kell elvégezned (a minta elkészítése).

A „macska keresztszemes” kulcsszó egy újabb lehetőséget kínál. Nem mindenki keres mintát, aki erre a lekérdezésre keres. Ezen felhasználók egy része befejezett vagy megbízott macska keresztszemes hímzést keres.

Ha a mintákon kívül egyedi keresztszemes hímzést is kínál, még többet is készíthet. Ha 10 egyedi macska keresztszemes darabot ad el egyenként 100 USD-ért, az további 1000 USD havi bevétel csak azért, mert olyasmit csinál, amit szeret.

Olvasni:  Minden Hostinger ügyfél megkapja az Object Cache Pro-t

Google Trends

A Google Trends tájékoztatást ad a kulcsszavak időbeli népszerűségéről. Ezzel az ingyenes szolgáltatással két vagy több kulcsszót összevethet egymással, hogy összehasonlítsa azok népszerűségét.

Például az alábbi táblázat a „keresztöltési mintát” mutatja a „hímzésmintával” összehasonlítva. Ha képes mindkettő létrehozására és értékesítésére, akkor ez a diagram arra késztetheti, hogy az egyiket válassza a másik helyett.

A keresztöltés kihúzza a hímzést a diagramon, ami öt év adatát vonja le. A „keresztszemes minta” jelenleg nem a legnépszerűbb (népszerűségének csúcspontja 2015. január volt), de folyamatosan gyakrabban keresték, mint a hímzésmintákat. Ez azt sugallja, hogy a keresztszemes minták piaca nagyobb, mint a hímzésmintáké, és ez lenne a legjobb hobbi.

Érdemes megjegyezni, hogy a Google Trends nem ad betekintést bizonyos kulcsszavak versenyébe vagy nehézségeibe. Ez a leghasznosabb az általános ernyőkifejezések általános népszerűségének vizsgálatához.

Hasonló termékek keresése

A kulcsszókutatás és a Google Trends jó képet ad a keresletről, de nem árulja el, hogy hány versengő termék létezik. Hány márka próbál eladni ugyanazoknak az embereknek? Öt? 500? 5000? Hogyan néz ki a termékük, és hogyan lehet megkülönböztetni őket?

Ezt a választ úgy lehet a legjobban megoldani, ha a Google-on és a népszerű piactereken, például az Amazonon és az Etsy-n keres a versenyre.

Ha macskás keresztszemes minták és jutalékok értékesítésén gondolkodik, az Etsy egyértelmű kiindulópont a kereséshez. Az Etsy egy olyan piactér, ahol az emberek kézműves és vintage termékeket árulnak, és rendkívül népszerű a fogyasztók és az alkotók körében egyaránt.

A „Macska keresztszemes minta” havonta csak 500 keresést láthat a Google-on, de az Etsy-n több mint 8000 találat található pontosan ugyanarra a keresésre. Az Amazon több mint 7000 eredménnyel büszkélkedhet. Ez egy zsúfolt piac.

Ezek az eredmények elkeserítőek lehetnek, de nem kell, hogy ez legyen a vállalkozása vége. Lehet, hogy könnyebben kitűnhetsz, ha létrehozod saját webhelyedet, ahol nem kell megküzdened az Etsy-hordákkal.

Weboldal készítése

Nem kell eladnia macska keresztszemes mintáit az Etsy-n vagy bármely más zsúfolt piacon. Ha olyan gyönyörű webhelyet készít, amely felülmúlja a többi webhelyet, nagyobb sikert érhet el. Az Etsy-n te egy a 8000-hez. Ha egy webhelyet készít azzal a céllal, hogy a „” alapján rangsoroljon, akkor Ön egy a 94 közül. Jelenleg ennyi webhely rangsorol a Google-on az adott kulcsszóra.

Soha nem volt még egyszerűbb online boltot indítani, vagy áruházat hozzáadni a blogjához, hogy eladhassa hobbija gyümölcseit. Nem kell fejlesztőnek és tervezőnek lenned ahhoz, hogy működőképes weboldalt készíts. Az olyan megoldások, mint a WooCommerce, megfizethetőek, könnyen használhatók, és több ezer témát kínálnak, amelyek bármilyen márkaesztétikához illeszkednek. És nagyon egyszerű a WooCommerce hozzáadása a WordPresshez.

Akár egy kis plusz pénzt keres, akár új karriert szeretne felépíteni, egy hobbi remek kiindulópont. Ez egy olyan dolog, amit már tudod, hogyan kell csinálni, és szenvedélyes vagy.

Michael Kittredge gyertyakészítési hobbiját a Yankee Candle Company-vá, egy milliárd dolláros márkává változtatta. Nicole Snow megszerette a kötést, és egy millió dolláros céggé alakította a Darn Good Yarn-t. Időt és kitartást igényel, de a hobbiból bevételt szerezni elérhető cél.

Hozza létre online áruházát a Hostinger segítségével

Ha az egyik pénzt hozó hobbit vállalkozássá szeretné alakítani, akkor többre van szüksége, mint egy ötletre és egy webhelyre – a WooCommerce áruház elindítása pedig egyszerű. Segítséggel még egyszerűbb megtenni. A felügyelt tárhely az eszközök és funkciók széles skáláját kínálja, amelyek sokkal könnyebben kezelhetővé teszik az áruház tulajdonjogát.

Ezek a felügyelt tárhelymegoldások támogatást és funkciók széles skáláját kínálják, például kosárelhagyó szoftvert, így e-mailt küldhet azoknak az ügyfeleknek, akik nem fejezték be a megrendelést. Ráadásul a miénkhez hasonló hosztolt megoldások gyorsak és kiválóak a SEO számára.

Ismerje meg, hogyan segíthet a felügyelt WooCommerce tárhely e-kereskedelmi marketingstratégiáinak támogatásában. Tekintse meg terveinket a mai kezdéshez.

Új publikációk:

Ajánlott