10 legjobb Etsy-alternatíva a ravasz vállalkozói kedvhez…

Az Etsy az iparcikkeket árusító online piacok egyike. De ez nem mindenki számára megfelelő. Vállalkozása méretétől, költségvetésétől és egyéb tényezőktől függően a választása változhat.

Ne aggódj: Számos más platform létezik, a virágzó e-kereskedelmi központoktól a speciális piacterekig, amelyek jobban szolgálhatják az Ön érdekeit.

Ebben az útmutatóban felsorolunk tíz legmegfelelőbb Etsy-alternatívát, amelyek segítenek kiválasztani, hogy soha ne legyen szűk a választása.

Miért érdemes Etsy alternatívákat keresni?

Az utóbbi időben az Etsy-t kritika érte szigorú politikája és folyamatosan változó szabálykönyve miatt, így néhány legnépszerűbb eladó csalódott és elhidegült.

A platform például a közelmúltban bejelentette, hogy áttér egy „offsite ads” modellre. Ezzel a változtatással a szállítóknak legfeljebb 15%-os kötelező hirdetési díjat kell fizetniük az olyan webhelyeken, mint a Google, a Pinterest és az Instagram.

Más tetemes díjak és radikális átalakítások szintén az internet haragjává tették a globális piacot, és számos Etsy-alternatíva után kutattak.

Ezért azok a boldogtalan eladók, akik alternatív otthont keresnek, vagy azok, akik új vállalkozást szeretnének elindítani egy kedvezőbb üzleti környezetben, érdemes megfontolni néhány legjobb Etsy-alternatívát.

A legjobb webépítő Etsy alternatívák

1. WooCommerce

WooCommerce napjaink egyik legszélesebb körben használt nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformja. Számos értékes funkcióval büszkélkedhet a kiskereskedők számára, például egy intuitív irányítópulttal és a testreszabható témák kiterjedt könyvtárával. A legjobb rész: a WooCommerce ingyenes, és zökkenőmentesen integrálható a WordPress-szel.

Ez az egyik legjobb Etsy-alternatíva azok számára, akik saját webhelyet szeretnének építeni.

Miért válassza a WooCommerce-t alternatívaként?

A WooCommerce használata gyerekjáték. A telepítővarázsló segítségével percek alatt elindíthatja üzletét. Az indítás utáni feladatok, mint például a rendelések kezelése, promóciók és hirdetések elhelyezése, valamint a készlet frissítése szintén egyszerűek.

Ha már ismeri a WordPress-t, a tanulási görbe még rövidebbé válik. A WooCommerce ugyanazzal a felhasználóbarát irányítópulttal rendelkezik, amelyet a WordPress-felhasználók szeretnek, így kiváló Etsy-alternatíva.

Egy másik nagyszerű dolog a WooCommerce-ben, hogy nincs szüksége haladó kódolási ismeretekre az online áruház beállításához vagy módosításához. A platform beépített WordPress szerkesztővel rendelkezik, amely olyan egyszerűvé teszi a testreszabást, mint az ABC. Ha alternatívákat keres az Etsy-vel szemben, a WooCommerce egy fantasztikus lehetőség!

Mivel a WooCommerce egy nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform, lehetősége van speciális háttérmódosítások végrehajtására is, például harmadik féltől származó beépülő modulok integrációjára és az alapvető fejlesztői fájlok módosítására.

A WooCommerce támogatása nem a legjobb a világon. Ennek ellenére aktív felhasználói közösséggel rendelkezik, amely örömmel segít. Mélyebb segítségért fel kell vennie a kapcsolatot egy „WooExperttel”.

A DreamHost nemrégiben elindította az eCommerce Starter Bundle csomagot, amely az értékesítés megkezdéséhez szükséges összes bővítményt egyesíti. A WooCommerce Bundle 1 kattintással integrálja a népszerű bővítményeket, beleértve:

 • Stripe Gateway
 • Kupon rövid kódok
 • Checkout Mezőszerkesztő
 • PayPal Checkout Gateway
 • Google Analytics integráció
 • Kadence e-mail tervező
 • Kosárelhagyás helyreállítása
 • Szállítás és adó
Olvasni:  A Facebook Audience Insights használata a jobb célzás érdekében

Főbb jellemzők

 • Zökkenőmentes WordPress integráció
 • Beépített WordPress szerkesztő a testreszabáshoz
 • Erős adatbiztonsági protokollok
 • Harmadik féltől származó alkalmazások és témák kiterjedt könyvtára
 • Helyszíni fizetési feldolgozás
 • Rugalmas nyílt forráskódú platform
 • Korlátlan számú terméket tesz lehetővé

Indítsa el WooCommerce üzletét még ma!

Válassza ki az e-kereskedelmi kezdőcsomagot. Kerülje el a korai küzdelmeket, és azonnal kezdje el az értékesítést!

2. Magento

Magento egy másik nyílt forráskódú Etsy alternatíva, amelyet különféle formátumokban szolgálnak ki. A legolcsóbb és leginkább elérhető lehetőség a „Magento Open Source”.

A Magento Open Source ingyenes, és számos értékes funkciót kínál az eladók számára, beleértve a felhőalapú tárhelyszolgáltatást és az ügyfélszolgálatot. A fejlettebb funkciókat kereső kiskereskedők fizetős Magento kereskedelmi előfizetésbe is befektethetnek. Ez az Etsy egyik legnépszerűbb alternatívája is, ha saját üzletet szeretne építeni.

Miért a Magento?

A Magento működéséhez fejlett kódolási ismeretek szükségesek, különösen, ha fizetős és vállalati verziót használ. Néhány funkció azonban meglehetősen intuitív és felhasználóbarát.

A kisvállalkozások például egy speciális oldalkészítőt részesítenek előnyben, ami nagyon kényelmessé teszi a kirakat felállítását. Ha szeretné ellenőrizni, hogy a Magento megfelelő-e az Ön számára Etsy alternatívaként, próbálja ki az ingyenes próbaverziót.

Bár a Magento futtatásához fejlett fejlesztési készségekre van szükség, vitathatatlanul ez a leginkább testreszabható e-kereskedelmi platform a kiskereskedők számára. Kedve szerint integrálhat harmadik féltől származó témákat, és kísérletezhet különféle tervezési elemekkel. Több fizetési átjáró közül is választhat.

A korlátozott kódolási ismeretekkel rendelkező kis- és középvállalkozások tulajdonosai az egyszerűbb e-kereskedelmi megoldásokat részesítik előnyben, mint például a Shopify és a WooCommerce.

Főbb jellemzők

 • 100%-ban testreszabható sablonok
 • Több nyelv és pénznem támogatása
 • Termékkatalógusok tömeges importja és exportja
 • Lehetővé teszi különböző árpontok beállítását a különböző fogyasztók számára
 • Letölthető digitális termékek
 • Automatikus képméretezés

3. Shopify

Shopify egy nagyszerű Etsy-alternatíva az online áruház bővítéséhez és bővítéséhez. Számos harmadik féltől származó alkalmazással kompatibilis, és számos egyedi e-kereskedelmi eszközzel rendelkezik az eladók megkönnyítésére.

A Shopify segítségével létrehozhatja e-kereskedelmi webhelyét vagy Etsy-alternatíváját, feltöltheti készletét, valamint nyomon követheti az ügyfelek kéréseit és rendeléseit. Ez az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb módja az online áruházak létrehozásának.

Akár közvetlen Etsy-alternatívát, például piacteret, akár saját üzletet szeretne létrehozni, mindezt megteheti a Shopify segítségével. Ez a világ egyik legnagyobb e-kereskedelmi platformja.

Miért Shopify?

A legjobb dolog a Shopify-ban: Nem kell műszaki gurunak lenned ahhoz, hogy eladd a dolgaidat ezzel az Etsy-alternatívával. A platform alapvető filozófiája, hogy segítsen online áruházat építeni különösebb küzdelem és erőfeszítés nélkül.

Több mint 60 téma közül választhat, amelyek online áruházának alapjait alkotják. Legyen szó az építőiparról vagy a művészetről és a kellékanyagokról, mindenki számára talál valami apróságot. Ezen túlmenően minden témához további nagyszerű funkciók tartoznak, mint például a terméknagyítás a készletképekhez.

A felület letisztult, letisztult és felhasználóbarát. Vannak olyan műveleti gombok, amelyek végigvezetik Önt a Shopify áruház beállítási folyamatán. Miután elindult és fut, számos új funkció előtt áll nyitva, mint például a készletszinkronizálás, a rendeléskövetés és még sok más.

Nincs korlátozás arra sem, hogy hány és milyen terméket értékesíthetsz a Shopify-on. A kiterjedt alkalmazásbolt egy másik kiváló hely a látogatáshoz. Itt erőteljes harangokat és sípokat találhat, amelyek extra hangulatot kölcsönöznek üzletének.

Olvasni:  7. az asztali számítógépére elérhető legjobb Git Client szoftver közül

A cseresznye a tetején a házon belüli fizetési csatornák 0%-os tranzakciós díja. Az Etsy-hez képest magasabbak az előzetes díjak, de hosszú távon osztalékot fizetnek. Ez az egyik jobb alternatíva az Etsy-hez, ha saját webhelyet szeretne létrehozni.

A lényeg: A Shopify-hoz képest az Etsy egy piactér. Nagyon jó, ha eladsz pár terméket. Ha azonban vállalkozást szeretne bővíteni és online márkajelenlétet szeretne kiépíteni, a Shopify ott van, ahol lennie kell.

Ha azonban külön boltot szeretne létrehozni egy Etsy-alternatívára, a Shopify nagyszerű választás. Ha nem, akkor rengeteg Shopify-alternatívát érdemes megfontolni.

Főbb jellemzők

 • Korlátlan termékek, sávszélesség és tárhely.
 • Kedvezmény kódok
 • Csalás elemzése
 • Ingyenes SSL tanúsítvány a biztonság érdekében
 • Shopify POS alkalmazás
 • Többcsatornás értékesítés több közösségi média webhelyen

4. Négyzettér

Squarespace az egyik legjobb Etsy alternatíva, amely ideális azoknak a kiskereskedőknek, akik esztétikus és stílusos üzletet szeretnének. A platform különféle funkciókkal rendelkezik az e-kereskedelmi tranzakciók megkönnyítésére. Ezenkívül lehetővé teszi korlátlan számú termék hozzáadását és értékesítését. Leegyszerűsítve, a Squarespace az e-kereskedelmi webhely-készítők világának csípős és „buborékos” gyereke.

Miért a Squarespace?

A Squarespace haladó és amatőr fejlesztők számára egyaránt megfelelő hely, ami nem teszi jobbá az Etsy-nél.

A testreszabási eszközök elérhetők, a webhelykészítő pedig intuitív. Még ha nem is fő kódoló, minimális erőfeszítéssel végezhet speciális kódmódosításokat. A kezdéshez tíz ingyenes, mobilra érzékeny, gyönyörű sablont is kap.

Összességében a Squarespace számos nagyszerű funkciót kínál, kezdve a többcsatornás kezeléstől és az ügyfélfiókoktól a POS-ok és a vásárlási feedek integrációjáig. Lehetőség van előfizetések és digitális termékek értékesítésére is. Ez az egyik legerősebb Etsy-versenytárs.

Nem biztos a Squarespace-ben? Az ingyenes próbaverzióval tesztvezetésre is lehetőség nyílik. Ha nem szereti a Squarespace-t, számos más alternatíva is megfontolandó.

Főbb jellemzők

 • Modern sablonok és sablonváltások
 • Ingyenes próbaverzió
 • Egyedi CSS
 • Automatikus képméretezés
 • Beépített mobil weboldalak
 • Tartalom letöltése

5. Nagy kartell

Nagy kartell kiváló hely egy független e-kereskedelmi üzlet létrehozására. Az Etsy-vel ellentétben lehetővé teszi egy személyes webhely elindítását, így vállalkozása önállóbb márkajelzést és jelenlétet biztosít. Nem jobb, mint az Etsy, de megállja a helyét.

Miért a Big Cartel?

A Big Cartel nem foglalkozik a testreszabással. Ez azonban nem feltétlenül hátrány. Egyes e-kereskedelmi vállalkozásokat könnyen túlterheli a túlzott funkciók és tervezési lehetőségek.

A Big Cartel egyszerűvé, rendezettebbé és tisztán tartja a dolgokat, minden mással szemben a könnyű használhatóságot hangsúlyozva.

A Big Cartel hatékony eszközöket és funkciókat is kínál az Ön e-kereskedelmi igényeinek kielégítésére. Többek között választhat egyéni domain neveket, biztonságos oldalakat SSL-titkosítással, tömeges szerkesztheti a vásárlói rendeléseket, ellenőrizheti a konverziós arányokat, nyomon követheti a készletet és elemezheti a legfontosabb vásárlói betekintést.

Ezen túlmenően a súgó és támogatás oldalak rendszerezettek, és hasznos információk tárházát tartalmazzák.

Blogok, cikkek és videók százai állnak rendelkezésre a felhasználók tájékoztatására és oktatására. További segítségért e-mailben is felveheti a kapcsolatot a Big Cartel technikai támogatásával. A támogató csapatnak 13 tagja van, akik egész héten dolgoznak.

Főbb jellemzők

 • com domain a márka létrehozásához
 • Megrendelések tömeges kezelése
 • Webelemzés
 • Készlet- és szállítmánykövetés
 • Részletes támogatási tartalom

5 Marketplace Etsy alternatíva

6. Népies

Népies „A brit kézművesség otthonaként” büszkélkedhet. Először 2008-ban hozták létre, és az elmúlt években a legjobb hely lett a független tervezők kézzel készített darabjainak bemutatására az Egyesült Királyságban.

Olvasni:  9 legjobb WordPress levélszemét-szűrő beépülő modul (2024)

Miért Folksy

Folksy lenyűgöző kritikákat és értékeléseket szerzett a TrustPiloton. Az általános vásárlói konszenzus az, hogy az értékesítési élmény gördülékeny, kényelmes és kifizetődő.

Az egyik fő dolog, ami megkülönbözteti a Folksyt az Etsytől és más platformoktól, a nulla szállítási költség. Van egy „Etsy Import szolgáltatás” is, ahol egy mozdulattal importálhatja teljes termékkészletét az Etsy-ből a Folksy-be.

Két Folksy-terv létezik: Basic és Plus. Az alapfiók akkor nyújtja a legnagyobb árat, ha csak néhány cikkel rendelkezik. Másrészt a plusz számla jobb a nagy készletek esetén. Ha olyan webhelyeket keres, mint az Etsy, ez egy nagyszerű választás.

Egy dolgot ne feledjen: Bár a Folksy ésszerű értékesítési jutalékokkal rendelkezik, az egyes cikkek listázása vagy eladása előtt az Egyesült Királyság áfáját is hozzáadják. Ez talán az egyik közvetlenebb Etsy alternatíva.

Főbb jellemzők

 • Könnyű beállítás – fejlett kódolási ismeretek nem szükségesek
 • Nulla szállítási költség
 • Etsy import szolgáltatás
 • Biztonságos fizetés és gyors fizetés
 • Alacsony díjak és jutalékok
 • Keresőbarát listák (SEO optimalizált)

7. ArtFire

Artfire és az Etsy sok hasonlóságot mutat, így az egyik legjobb Etsy alternatíva. Egyrészt mindkettő globális piactér, és sok hasonló értékesítési lehetőséget kínál, például mobilra reagáló e-kereskedelmi üzleteket, kuponkódokat, valamint szállítási és rendelési értesítéseket.

Miért az ArtFire?

Az Artfire kiválóan alkalmas a kis eladók számára, versenyelőnyt biztosítva azoknak, akiknek kézműves munkái minőségükben és esztétikailag kitűnnek, így az egyik legnépszerűbb webhely, mint például az Etsy.

A piactér rendelkezik egy keresési szűrővel, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy méret szerint rendezzék az eladókat, és válasszanak. Tehát még ha egy kereskedő nem is olyan kiemelkedő és elismert, akkor is megvan az esélye, hogy ugyanolyan láthatóságot élvezzen, mint megalapozottabb társai.

Az Artfire is nagyon határozott demográfiai jellemzőkkel rendelkezik, míg az Etsy a „gyártott áruk” szélesebb piacává fejlődött, beleértve a kézzel készített termékeket is.

Ez a célzott és leszűkített közönség az Artfire-t jobb választássá teszi kézműves termékek és más kézzel készített termékek értékesítésére. Ráadásul az Artfire egy dedikált közösséggel rendelkezik, ahol a vállalkozások tulajdonosai megoszthatják egymással ötleteiket és együtt fejlődhetnek.

Ha tisztességes Etsy-alternatívákat keres üzlete bővítéséhez, ez egy nagyszerű választás.

Főbb jellemzők

 • Támogatás kis eladók számára
 • Teljes szállítási ellenőrzés (az Artfire eladói maguk gondoskodnak a szállításról)
 • Alacsony díjak és jutalékok
 • Elkötelezett üzleti közösség
 • Élő segítség

8. Aftcra

Aftcra egy korlátozott piactér, amely kizárólag az amerikai kézművesek kiszolgálására szolgál. Az Etsy-n mindenféle ipari terméket értékesíthet, de az Aftcra-n Ön a „Made in America” címke szószólója, ezért csak amerikai termékeket árulhat.

Miért Aftcra

Az Aftcra nem számít fel előzetes díjat. Csak akkor kell fizetnie, ha készen áll az áruk feltöltésére, így ez nagyon biztonságos pénzügyi befektetés az eladók számára. Van azonban 7% jutalék/tranzakció díja. Ez az egyik legnépszerűbb Etsy-versenytárs, így ha olyan webhelyeket keres, mint az Etsy, az Aftcra érdemes lehet megnézni.

A piactér nem engedélyezi a nemzetközi beszerzésű vagy sorozatgyártású cikkeket, így nem kell attól tartania, hogy a gyenge minőségű gyári termékek túlszárnyalják.

Ahhoz, hogy sikeres legyen az Aftcrán, a platformon kívüli marketingstratégiák kulcsszerepet fognak játszani. Nem sok vásárló keresi fel az Aftcra-t, ami azt jelenti, hogy forgalmat kell vonzania a Google Shopping, a Facebook és más hirdetési és marketing utakon. A bevétel növelésére más felértékesítési technikákat is használhat.

Olvasni:  2024 10 legjobb logótervezési trendje

Főbb jellemzők

 • Nincs előzetes díj
 • Alacsony jutalék tranzakciónként
 • Piactér, amelyet kizárólag a helyi kézzel készített termékeknek szenteltek
 • Helyi verseny és globális elérés

9. Bonanza

Bonanza egy Etsy alternatíva, amely hasonló funkciókat és funkciókat kínál, nagyobb hangsúlyt fektetve az egyedi termékekre. Lehetővé teszi független online áruház felépítését és széles közönség megragadását.

Miért Bonanza

A Bonanza segítségével kiterjesztheti márkájának elérését és jelenlétét a jó hírű platformokon, például az eBay-en, a Google Shoppingon és egyebeken megjelenő automatikus listákkal. A platform beépített marketinget és webelemző eszközök marketing erőfeszítések megkönnyítése érdekében. Amint látja, ez az egyik legjobb Etsy alternatíva.

Számos tervezési eszköz áll rendelkezésre az online áruház testreszabásához. Ezek azonban némi szoktatást igényelnek. Ráadásul néhány Bonanza-tagság és hirdetési eszköz egy kicsit drágább.

Például a Bonanza tagsági csomag havi 25 dollártól kezdődik. Ez azt jelenti, hogy ingyenesen értékesíthet a platformon. A 3,5%-os hirdetési és eladási díj csak az eladás lezárását követően kerül hozzáadásra.

Főbb jellemzők

 • Automatizált listák az eBay-en, a Google Shopping-on stb
 • Beépített promóciós eszközök
 • Testreszabható fülkepanelek és szalaghirdetések, valós idejű eszköztárak és termékoldalak dobozai
 • Nincs jegyzési vagy eladási díj

10. Amazon Handmade

Amikor az Amazon beugrott a kézzel készített üzletbe, azonnal felkeltette az Etsy-eladók figyelmét. A sokoldalú és funkciókban gazdag vásárlási tapasztalatáról ismert, Amazon kézzel készített szigorúan szabályozott, hogy megőrizze szigorú „kézzel készített” filozófiáját. Így tökéletes hely sátorállításhoz a kemény kézművesek számára.

Nem jobb, mint az Etsy, de még mindig az egyik legjobb alternatíva az Etsy-hez.

Miért az Amazon Handmade

Először is, az Amazon kézzel készített kategorizálása sokkal szervezettebb, mint az Etsy. 12 termékkategória található, amelyek pontos részletekkel illeszkednek az egyes kézzel készített termékekhez. További előnyök közé tartozik az FBA-n keresztüli szállítás (Fulfillment by Amazon), az Amazon által szponzorált promóciók, a korlátlan eltarthatósági idejű listák és a hatékony webes elemzés.

Ennek ellenére az Amazon Handmade drágább, mint az Etsy. Minden tranzakció után 15% jutalék jár, a havi tagsági díjon felül.

Főbb jellemzők

 • Mobil alkalmazás
 • Üzleti menedzsment és marketing eszközök
 • Lejárati dátum nélküli listák
 • 15% ajánlási díj

Hogyan találja meg az Ön számára legmegfelelőbb Etsy-alternatívát

Ha még mindig nem biztos abban, hogyan találja meg a legjobb Etsy-alternatívát, amely nagyszerű az üzleti modelljéhez, nem kell elsietnie a dolgokat.

A nyilvánvaló korlátok ellenére az Etsy kiváló piactér, ahol a kézműves termékek és kézműves termékek globális közönsége van. Lassan haladhat, hozzáadhat egy személyes webhelyet vagy piacteret meglévő Etsy-áruházához, és nyomon követheti az elemzéseket és más kulcsfontosságú marketingmutatókat, hogy lássa, hogyan alakulnak a dolgok.

Összefoglalva, itt van az Etsy 10 legnépszerűbb alternatívája a személyre szabott kézműves eladók számára:

 • Népies
 • ArtFire
 • Aftcra
 • Bonanza
 • Amazon kézzel készített
 • WooCommerce
 • Magento
 • Shopify
 • Squarespace
 • BigCartel

Sok felhasználó, aki végül más, vendégszeretőbb lehetőségeket választ, használja ezt a stratégiát a vizek tesztelésére.

Miután szilárd alapot alakított ki, és közönséget gyűjtött az Etsy-n, összeszednie kell a bátorságát a teljes átálláshoz.

Íme alternatív sorozatunk további blogjai, amelyeket érdekesnek talál:

Új publikációk:

Ajánlott