10 legjobb zajszűrő fülhallgató és fejhallgató

Akár a fülhallgatót használja a kora reggeli bemelegítéshez, akár az utazáshoz elengedhetetlenül szükséges, akár a nyugodt és csendes környezetet élvezi otthoni munka közben, a zajszűrős fejhallgatók biztosan segíthetnek. A jó audio headsetet nem könnyű kiválasztani, és a rengeteg lehetőség sem segít.

Számos kritérium létezik a kiválasztási folyamat optimalizálásához. Néhány fontos szempont a kényelem, a zajcsökkentés, a hangminőség, az akkumulátor-élettartam, a költségek, és ha támogatják a többpontos párosítást – két hangforrás csatlakozhat egyszerre.

Tehát, hogy egyszerűbbé tegyük életét, itt található a 10 legjobb zajszűrő fejhallgató és fülhallgató listája.

Márka: Bose | Ár: 329,00 USD

Bose QuietComfort 45 fejhallgató |  10 legjobb zajszűrő fülhallgató és fejhallgató

A Bose QC 45 üdvözlendő továbbfejlesztése korábbi modelljeihez képest, jobb hangminőséggel, tartós akkumulátor-élettartammal és jobb zajszűréssel. A TriPort akusztikus architektúrája nagy hűségű hangkimeneteket produkál – mélységgel és teljességgel. Tapasztalja meg a személyre szabott hangválaszt az állítható EQ beállításokkal a mély-, közép- és magas hangok manipulálásával, vagy válasszon egy előre beállított beállítást az előre meghatározott menüből. A személyre szabott EQ beállítással és a szabadalmaztatott akusztikus architektúrával kiegyensúlyozott hangzást tapasztalhat.

Az USB Type-C töltés felváltotta a MicroUSB port töltést a gyorsabb töltés érdekében. Ezek az over-ear sorozatok egyetlen töltéssel 24 órán át teljesítik varázslatukat. Gyors, 15 perces töltéssel akár 3 órát is elérhet, vagy csatlakoztathatja az audiokábelt, hogy több órát élvezhessen vezetékes módban.

A legjobb esetben a QC 45 aktív zajszűrése (ANC) egyenrangú társával, a Bose 700-zal, és hatékonyan kioltja a környezeti hangok 90%-át. Válassza a Quite módot, hogy teljes zajszűréssel élvezze a megszakítás nélküli hallgatási élményt. Alternatív megoldásként egyidejűleg kiválaszthatja az Aware módot a környezet és a zene hallgatásához.

Olvasni:  7 legjobb WooCommerce Upsell beépülő modul az üzlet bővítéséhez 2024-ben

Mivel nem tudja kikapcsolni az ANC beállítást, lemeríti az akkumulátor élettartamának nagy részét. Emellett előfordulhat, hogy a Bose 700 és a QC 35 II modellek néhány funkciója hiányzik.

Márka: Sony | Ár: 248,00 USD

Sony WF-1000XM4 fülhallgató |  10 legjobb zajszűrő fülhallgató és fejhallgató

A Sony WF-XM4000 vezeték nélküli fülhallgató az iparágban vezető zajszűrő Bluetooth fülhallgató. Kivételes hangminőséget kínálnak aktív zajszűréssel. Akkumulátora nyolc órán át bírja aktív zajszűrő funkcióval, a teljes akkumulátor üzemidő pedig 20 óra tokkal együtt.

A Sony fülhallgatók kompaktabb és robusztusabb kialakításúak versenytársához, a Bose-hoz képest. Bár személyes tapasztalatok alapján a mérete nem biztos, hogy mindenki számára megfelelő.

Ezek a fülhallgatók IPX4 izzadásálló (fröccsenésálló) besorolással rendelkeznek, így ideálisan illeszkednek az intenzív izzadásos edzésprogramokhoz. Ezenkívül kristálytiszta hanghívási képességeket, sugárformáló mikrofont és csontvezetési érzékelőt kínál, amely még zajos környezetben is tiszta hangot észlel.

Márka: Mark Levinson | Ár: 999,00 USD

Mark Levinson 5909 fejhallgató |  10 legjobb zajszűrő fülhallgató és fejhallgató

A nem. Az 5909 az első prémium fejhallgató, amelyet Mark Levinson dobott piacra. Erős kialakításúak, és kényelmes viseletet biztosítanak hosszú ideig a párnázott, bőrrel bevont fülkagylóknak és a fejpántnak köszönhetően, amelyek cserélhetők.

A Mark Levinson 5909 többpontos Bluetooth-párosítással rendelkezik. Nagy felbontású tanúsítvánnyal rendelkeznek, így szinte veszteségmentes streamelést tesznek lehetővé Bluetooth-on keresztül. Jól teljesítenek a Sony LDAC és a Qualcomm aptX Adaptive kodekek támogatásával, de az Apple iPhone és iPad készülékei nem támogatják őket. Hangélménye természetesebb, mélyebb, textúrájosabb és határozottabb a zene számára.

Márka: Sennheiser | Ár: 399,95 dollár

Sennheiser Momentum 3 |  10 legjobb zajszűrő fülhallgató és fejhallgató

A Sennheiser Momentum 3 vezeték nélküli fejhallgató kivételes aktív zajszűrési képességekkel rendelkezik – részletgazdag, mélyhangokban gazdag és vibráló hangélményt és nem kevesebbet. Olyan kényelmes szoftverfunkciókat is kap, mint a környezeti átjárás és a testreszabható EQ, a legjobb hangminőséggel és jó zajszűréssel párosítva.

Olvasni:  A Spotify ingyenesen kiadja a Car Thing streamelőeszközt

Ezek a fejhallgatók alkalmazkodnak a környezeti zajokhoz, és szinte átlátszó hallást biztosítanak. A puha fülpárnák és a bőrből készült fejpánt kényelmes megjelenést biztosítanak. Ezenkívül az oldalsó háromgombos interfész megkönnyíti a készülék kezelését. Élvezze a zökkenőmentes zenei élményt anélkül, hogy lemaradna az automatikus be- és kikapcsolási funkcióval.

Márka: Bose | Ár: 225,92 dollár

Bose NC fejhallgató 700 fejhallgató |  10 legjobb zajszűrő fülhallgató és fejhallgató

A Bose NC 700 kiegyensúlyozott hangzással, állítható aktív zajszűréssel és példaértékű hanghívási minőséggel rendelkezik. 11 szintű aktív zajszűréssel rendelkezik, és éles, tiszta és élethű hangokat ad, amelyek egyensúlyban vannak minden hangerőszinten.

Az akkumulátor élettartama 20 óra aktív zajszűréssel, de még mindig elmarad a Sony WH-1000XM5 30 órás üzemidejétől. De a Bose a többpontos párosítása miatt továbbra is fölényes pozícióban van. Kényelmes viselet hosszú ideig.

Ez a könnyű és vízálló fejhallgató elegáns és ultramodern, vonzó dizájnnal rendelkezik. A Bose kísérőalkalmazása lehetővé teszi az EQ testreszabását is a személyre szabott hangzás érdekében. A hangasszisztens hozzáférés és a fülkagylók intuitív érintéses vezérlése lehetővé teszi, hogy kihangosítva maradjon kapcsolatban

Márka: Sony | Ár: 398,00 USD

Sony WH-1000XM5 fejhallgató |  10 legjobb zajszűrő fülhallgató és fejhallgató

Az újabb kiadások ellenére ez továbbra is a közönség kedvence. Az ultrakényelmes, könnyű, puha bőrrel ellátott fejhallgató akkumulátorának élettartama gyorstöltés mellett 30 óra. Három perc töltés alatt három órán keresztül is lélegezhet.

A Sony WH-XM5000 közel áll ahhoz, hogy áthidalja a zajszűrési szakadékot társa, a Bose 700 között. Két processzorral rendelkezik, amelyek nyolc mikrofont vezérelnek, szinte zökkenőmentes ANC-élményt biztosítva.

Ezenkívül a fejhallgatót könnyedén hordozhatja, ha egy újratervezett tokba hajtja. Azonnali szünet/lejátszás funkciója automatikusan szünetelteti a zenét, amikor leveszi a fejhallgatót, és újraindul, amikor visszahelyezi. Intuitív érintésvezérléssel rendelkezik, amely szabályozza a hangerőt, aktiválja a hangasszisztenst, és válaszol a telefonhívásokra.

Olvasni:  AMD illesztőprogram időtúllépése: Gyors javítás

Márka: Sennheiser | Ár: 69,95 dollár

Sennheiser HD 450 BTNC |  10 legjobb zajszűrő fülhallgató és fejhallgató

Ez a Sennheiser 4.5 BTNC fejhallgató továbbfejlesztett modellje, 2020-as kiadás, és néhány figyelemre méltó frissítést is szállít. Az akkumulátor élettartama 30 óra, aktív zajszűréssel, és támogatja az USB Type-C töltést.

Az ANC mellett Bluetooth 5.0-t is kaptak aptX támogatással és virtuális asszisztens támogatással. Többpontos funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén váltson több eszköz között. A Sennheiser alkalmazás segítségével okostelefonjain keresztül vezérelheti az ekvalizereket, a podcast módot és a firmware-frissítéseket.

Ezek nem vízállóak, ezért nem alkalmasak edzésre. Mindazonáltal, néhány kudarc ellenére, ez a fejhallgató ideális választás, ha valami tisztességeset keresel megfizethető költségvetéssel.

Márka: Bang & Olufsen | Ár: 899,00 USD

Bang & Olufsen Beoplay H95 Premium fejhallgató |  10 legjobb zajszűrő fülhallgató és fejhallgató

A Bang & Olufsen esztétikus vezeték nélküli fejhallgatója könnyű, kényelmes, habos, fülre helyezhető fejhallgató párnákkal. Az akkumulátor élettartama 38 óra, adaptív aktív zajszűrés támogatásával egyetlen töltéssel. Bluetooth 5.1-et használ.

A két 40 mm-es titán meghajtóval és neodímium mágnessel megtapasztalhatja az erőteljes hangzást, kiváló minőségű hangpontossággal és megnövelt alacsony frekvenciájú válaszjellel.

Ha kivételes minőséget keres, és hatalmas költségvetéssel rendelkezik, fontolja meg ennek a luxus fejhallgatónak a vásárlását. Azonban ezek elkerülésének egyetlen oka a fejhallgató levételekor hiányzó automatikus szünet funkció.

Márka: Apple | Ár: 215,28 dollár

Apple Airpods Pro 2 fülhallgató |  10 legjobb zajszűrő fülhallgató és fejhallgató

Az Apple Airpods Pro 2 aktív zajszűréssel rendelkezik, amely blokkolja az összes háttérzajt. Aktív zajszűréssel rendelkezik 6 órás akkumulátoros üzemidővel, valamint IPx4 fröccsenő vízállósággal és izzadságállósággal rendelkezik.

Ezek a vezeték nélküli, fülbe helyezhető Airpods hangszórókkal ellátott MagSafe töltőtokba vannak csomagolva. Az Apple H2 chipjének köszönhetően a fülhallgatók nagyobb teljesítményt és hatékonyságot biztosítanak. Az adaptív átlátszó mód lehetővé teszi a külső hangok behatolását, és csökkenti a hangos környezeti zajt. Személyre szabott térbeli hangzást is kínálnak fantasztikus dinamikával, és mindenhonnan hanggal veszik körül.

Olvasni:  A 10 legjobb beépülő modul a WordPress webhelye teljesítményének javításához:

Az Airpods érintéses vezérlésével csúsztatással állíthatja be a hangerőt, nyomja meg a médialejátszás indításához, hívások fogadásához vagy befejezéséhez, és tartsa lenyomva a hallgatási módok közötti váltáshoz.

Márka: Apple | Ár: 406,00 USD

Apple Airpods Max fejhallgató |  10 legjobb zajszűrő fülhallgató és fejhallgató

Ez az Apple fülhallgató vezeték nélküli fejhallgató blokkolja a legtöbb környezeti zajt, különösen a frekvenciaspektrum alsó végén. Az Apple Airpods Max fejhallgató virtuális térhatású térhangzási funkciójával győzedelmeskedik, miközben túlzott tévézést és videókat néz, a leghangosabb felhasználói élményt nyújtva.

Bár ezek a fejhallgatók kissé masszívak, meglepően kényelmesek. Van azonban néhány hátrányuk. Nincs vízálló IP-besorolás, és a 20 órás akkumulátor-élettartam is csak átlagos az alacsonyabb árú riválisaihoz képest. Ezenkívül nincs hangcsatlakozó, és még a többpontos csatlakozási funkció is hiányzik.

Mint minden más Apple-termékre, ezt is csak akkor vegye fontolóra, ha az Apple ökoszisztémájába tartozik, különben nyolc másik nagyszerű választás található ezen a listán.

Új publikációk:

Ajánlott