10 Magento & Magento 2 automatizálási eszközök és tippek

Azon kapja magát, hogy belefullad a monoton feladatok tengerébe, amikor inkább az online áruház bővítésére összpontosít? Íme néhány jó hír: A Magento automatizálás segítségével egyszerűsítheti az ismétlődő feladatokat, leegyszerűsítheti a műveleteket és növelheti a termelékenységet.

A termékkezeléstől és az e-mail marketingtől a DevOps-munkafolyamatokig mindent automatizálhat. Csak a megfelelő automatizálási eszközökre van szüksége.

Nem tudja, hol kezdje? Biztosítunk téged.

Ebben az útmutatóban elmagyarázzuk öt okot, hogy miért érdemes automatizálást használni a Magento 2-vel, és megosztjuk a 10 legjobb Magento automatizálási eszköz ajánlásunkat. Minden eszközhöz gyakorlatias tippeket is adunk, amelyek segítségével maximalizálhatja hatékonyságát.

Térjünk rá egyenesen.

Miért érdemes automatizálást használni a Magento-val?

Egy 2024-as jelentése szerint Coveo, a vásárlók 93 százaléka azt várja, hogy az online vásárlás jobb, mint a személyes vásárlás. Íme öt módszer, amellyel a Magento 2 automatizálása segít megfelelni ennek az elvárásnak.

1. Időt takarít meg

Az automatizálás leegyszerűsíti a folyamatokat és időt takarít meg. Ahelyett, hogy órákat töltene manuális feladatokkal, például a termékképek frissítésével és a rendelések kezelésével, automatizálhatja azokat, és olyan fontosabb feladatokra összpontosíthat, mint az ügyfelek bevonása és a stratégiai döntéshozatal.

Teljesen felügyelt Magento tárhely

Fokozza fel üzlete potenciálját folyamatos karbantartás nélkül

2. Leegyszerűsíti a készletkezelést

A Magento készletkezelés automatizálása biztosítja, hogy a készletszintek mindig pontosak legyenek. Nem kell aggódnia a termékek túlértékesítése miatt, vagy órákat tölt a készlet frissítésével. Ezenkívül beállíthat alacsony készletű figyelmeztetéseket, hogy újrarendelje a termékeket, mielőtt kifogyna.

3. A vásárlói élmények személyre szabása

Az automatizálás lehetővé teszi az online vásárlási élmény személyre szabását. Segít az ügyféladatok felhasználásában célzott marketingkampányok felépítésében, termékek ajánlásában a múltbeli vásárlások alapján, valamint személyre szabott e-mailek küldésében.

4. Egyszerűsíti a DevOps munkafolyamatokat

A DevOps for Magento 2 automatizálása olyan előnyöket kínál, mint a gyorsabb boltfrissítések, a szolgáltatások egyszerűbb kézbesítése és a forgalomnövekedés idején a jobb méretezhetőség. Lehetővé teszi továbbá a problémák gyors azonosítását és kijavítását, ami elengedhetetlen az ügyfelek zökkenőmentes vásárlási élményéhez.

5. Javítja a biztonságot

A Magento 2 automatizálása segít lépést tartani a fejlődő online fenyegetésekkel. A biztonsági ellenőrzések és a fenyegetésészlelés automatizálása biztosítja, hogy üzlete védve legyen az online fenyegetésekkel szemben, és lehetővé teszi, hogy azonnal reagáljon jogsértés esetén.

10 eszköz a Magento 2 automatizálásához (+tippek a használatukhoz)

A Magento automatizálása csökkenti a hatékonyságot, és lehetővé teszi, hogy azokra a feladatokra összpontosítson, amelyek hozzájárulnak a hosszú távú üzleti növekedéshez. Az automatizálásból a legtöbbet kihozó kulcs a megfelelő eszköz kiválasztása minden feladathoz.

Olvasni:  Hogyan hozzunk létre gyermektémát a WordPressben

Íme a 10 legjobb Magento automatizálási eszköz, amellyel az online műveletek különböző részeit automatizálhatja.

1. Performance Shield, Cloudflare

A Hostinger szolgáltatással üzemeltetett Magento-webhelyek esetében a Cloudflare által üzemeltetett Performance Shield javíthatja a biztonságot és a webhely sebességét, és eltávolíthatja a webes teljesítménnyel kapcsolatos problémákat.

A Hostinger Performance Shield a Hostinger ügyfelei számára összeállított szolgáltatás, amely csökkentheti a sávszélesség költségeit azáltal, hogy optimalizált internetes útvonalakon szállít tartalmat. A Performance Shield fejlett tartalomtömörítést, jobb oldalbetöltési időt és fokozott biztonságot kínál.

A Cloudflare Web Application Firewall (WAF) és Distributed Denial of Service (DDoS) védelme be van építve a Cloudflare hálózatba, és mindig 24/7/365.

Főbb jellemzők:

 • Használja a Cloudflare hatalmas globális szerverhálózatát, több mint 280 hellyel
 • Beépített webalkalmazási tűzfal (WAF)
 • Védelem az SQL-befecskendezés, a helyek közötti parancsfájlok és a DDoS-támadások ellen
 • A Brotli tömörítés gyorsabb oldalbetöltési időt biztosít

A legjobb Magento automatizálási eszköz: Automatikus védelem a biztonsági fenyegetések ellen és az oldal betöltési idejének növelése.

Tipp a Performance Shield használatához a Magento automatizáláshoz: A Hostinger Performance Shield használatával növelheti az oldalbetöltési időt és megerősítheti webhelye biztonságát.

Hostinger Performance Shield árképzés: A Hostinger Performance Shield havi 5 dollártól indul webhelyenként, és közvetlenül az ügyfélkapuról vásárolható meg.

2. Lehetséges

Az Ansible egy nyílt forráskódú automatizálási szoftver, amely tökéletes a Magento 2 DevOps automatizálásához. Egyszerű, deklaratív nyelvet használ, amely leegyszerűsíti az ismétlődő folyamatok automatizálását, a konfigurációk kezelését és a változtatások telepítését a Magento 2 áruházban.

Az Ansible segíthet a Magento DevOps automatizálásában, beleértve a külső biztonsági mentések létrehozását, a legújabb kód lekérését a Gitből, a gyorsítótárak törlését és az adatbázis-optimalizálások futtatását. Használhatja a Dockerrel is az infrastruktúra kezelésének egyszerűsítésére méretezés közben.

Főbb jellemzők:

 • Útmutatók és szerepek feladatok és konfigurációk meghatározásához.
 • Támogatja a Docker konténerezést.
 • Egyedi modulokkal és bővítményekkel bővíthető.
 • Integrálható a népszerű verziókezelő rendszerekkel.
 • Könnyen telepíthető és méretezhető.

A legjobb Magento automatizálási eszköz: Magento DevOps automatizálás.

Tipp az Ansible for Magento automatizáláshoz: Használjon változókat az Ansible playbookokban, hogy a Magento konfigurációs fájljaira hivatkozzon a merevkódolási értékek helyett. Így testreszabhatja a konfigurációkat a különböző környezetekhez vagy telepítésekhez.

Megfelelő árképzés: A nyílt forráskódú verzió ingyenesen használható. A felügyelt Ansible Automation Platform árait kérésre biztosítjuk, és általában évi 10 000 USD-ig terjed.

3. Fényes gyöngy

A Brightpearl egy felhőalapú vállalati erőforrás-tervező (ERP) szoftver többcsatornás vállalkozások számára. Integrálódik a Magento-val, és segít a rendelésektől, a fizetésektől és a készlettől kezdve a több csatornán keresztüli központosításban.

A Brightpearl kiválóan alkalmas a Magento készletkezelésének automatizálására olyan funkciókkal, mint a többcsatornás készletkezelés és a valós idejű készletfrissítés. Hatékony jelentéskészítő eszközöket és olyan hasznos funkciókat kínál, mint az automatikus jóváírási emlékeztetők a műveletek felgyorsítása érdekében.

Főbb jellemzők:

 • Valós idejű készletfrissítések.
 • Raktárfelügyelet és automatizált utánrendelés.
 • Kereslet-előrejelzés.
 • Részletes jelentéskészítés és elemzés.
 • Több forrásból álló készletkezelés egyidejű fizetés-megelőzéssel.

A legjobb Magento automatizálási eszköz: A Magento 2 készletkezelésének egyszerűsítése.

Tipp a Brightpearl használatához Magento automatizáláshoz: Használja a Brightpearl API-ját a könyvelési, szállítási és CRM-szoftverhez való integráláshoz, hogy élő áttekintést kapjon a készletről az összes rendszerben.

Olvasni:  A WooCommerce karbantartásának teendői és tiltásai

Brightpearl árazás: A Brightpearl eseti alapon ad árajánlatot, mivel az árat az üzlet mérete és a szükséges szolgáltatások alapján számítja ki.

4. Zapier

A Zapier egy kód nélküli eszköz, amely egy egyszerű fogd és vidd felület segítségével segít robusztus integráció kialakításában több alkalmazás között. Használhatja feltételes automatizálások létrehozására a Magento áruház és más alkalmazások között a Magento API használatával.

A Zapier számos előre beépített integrációt kínál, és percek alatt lehetővé teszi egyediek tervezését. Tökéletes eszköz az egyedi rendelésfeldolgozási munkafolyamatok automatizálására, mint például bizonyos osztályok értesítésére bizonyos rendelésekről vagy feladatok létrehozásáról projektmenedzsment szoftverben.

Főbb jellemzők:

 • Használatra kész sablonok a Magento számára.
 • 5000+ alkalmazáshoz kapcsolódik.
 • Intuitív fogd és vidd automatikaépítő.
 • Támogatja a többlépcsős, feltételes munkafolyamatokat.
 • Teljesen testreszabható automatizálás útvonalakkal, szűrőkkel és webhookkal.

A legjobb Magento automatizálási eszköz: Magento rendelésfeldolgozási automatizálás készítése kód nélkül.

Tipp a Zapier használatához Magento automatizáláshoz: Használja a Zapier feltételes logikai utasításait dinamikus munkafolyamatok létrehozásához. Például állítson be munkafolyamatokat a rendelésekhez testreszabással, vagy indítson értesítést a nemzetközi rendelésekről speciális utasításokkal.

Zapier árképzés: Az ingyenes csomag legfeljebb 5 egylépéses Zap-ot és 100 havi feladatot támogat. A fizetős csomagok havi 29,99 USD-tól kezdődnek, akár 20 többlépcsős Zaps és 750+ havi feladat támogatásával.

5. Amasty Ügyfélszegmentáció

A Magento 2 Amasty Customer Segmentation bővítménye hatékony eszköz az ügyfélszegmens létrehozásának automatizálására. Lehetővé teszi összetett szegmentálási szabályok meghatározását olyan kritériumok alapján, mint a vásárlási előzmények, a demográfiai adatok és az érdeklődési körök.

Miután létrehozta az ügyfélszegmenseket, az Amasty bővítménye automatikusan frissíti azokat az ügyféladatok változásai alapján. Ez biztosítja, hogy ne kelljen manuálisan auditálni, szerkeszteni vagy finomítani az ügyfélszegmenseket, és a magas konverziós Magento marketingautomatizálási kampányok létrehozására összpontosíthat.

Főbb jellemzők:

 • Szabály alapú és automatikus ügyfélszegmentálás.
 • Az ügyfélszegmens automatikus frissítése.
 • Működik a beépített Magento árszabályokkal.
 • CSV és XML export.
 • Kompatibilis az összes Amasty bővítménnyel.

A legjobb Magento automatizálási eszköz: Az ügyfelek szegmentálása olyan attribútumok alapján, mint a kosár tartalma, demográfiai adatok, rendelések és terméknézetek.

Tipp az Amasty Customer Segmentation használatához a Magento automatizáláshoz: Használja az Amasty Customer Segmentation bővítményt az alapértelmezett Magento kosár árszabályokkal szegmensalapú marketingstratégiák létrehozásához.

Amasty Customer Segmentation árképzés: 199 USD a Magento nyílt forráskódú üzletek számára termékfrissítésekkel és akár 12 hónapos támogatással. A kiterjesztett támogatás és frissítések évi 125 dollárért érhetők el.

6. HubSpot Marketing Hub

A HubSpot Marketing Hub egy marketingautomatizálási platform, amely eszközöket biztosít a nagy teljesítményű marketingkampányok létrehozásához. származó adatok szerint Beépítettez a világ legjobb marketingautomatizálási platformja, amelyet több mint 533 000 élő webhely használ.

A HubSpot dedikált integrációt kínál a Magento számára, amely lehetővé teszi a valós idejű adatcserét az üzlete és a HubSpot Marketing Hub között. Az integráció segítségével ügyfélszegmenseket hozhat létre, és nyomon követheti a potenciális ügyfeleket Magento 2 marketingautomatizálási kampányaiból.

Olvasni:  SEO felsőoktatáshoz: tippek főiskoláknak és egyetemeknek

Főbb jellemzők:

 • Automatizált e-mail marketing kampányok.
 • Lead-pontozás és gondozás e-mailes csepegtető kampányokkal.
 • Vizuális munkafolyamat-építés.
 • Ügyfélszegmentálás.
 • Egyéni irányítópultok az elemzéshez és a jelentéskészítéshez.

A legjobb Magento automatizálási eszköz: Marketingautomatizálás beállítása a Magento 2 számára.

Tipp a HubSpot Marketing Hub használatához a Magento automatizáláshoz: Használja a Marketing Hub Intelligens tartalom funkcióját dinamikus céloldalak létrehozásához, amelyek személyre szabott ajánlásokat kínálnak az ügyfelek jellemzői alapján, például a múltbeli interakciók vagy vásárlási előzmények alapján.

HubSpot Marketing Hub árazás: Ingyenes csomag korlátozott funkciókkal és akár 2000 havi e-mail küldéssel. A fizetett tervek havi 18 dollártól kezdődnek, ha évente fizetik.

7. Nosto

A Nosto egy személyre szabott platform, amely segíthet a személyre szabott marketing automatizálásában. Zökkenőmentesen integrálódik a Magento 2-vel, és lehetővé teszi, hogy célzott termékajánlatokat, tartalmat és vásárlási élményt nyújtson ügyfeleinek.

A Nosto teljesen személyre szabható, és lehetővé teszi, hogy az e-mailektől a webhelyen végzett keresésekig mindent személyre szabjon az NLP és a mély tanulás segítségével. Algoritmusai tanulnak és fejlődnek minden interakció során, hogy piacvezető személyre szabott megoldásokat nyújthassanak vállalkozása számára.

Főbb jellemzők:

 • Fejlett, folyamatosan fejlődő személyre szabási algoritmusok.
 • Erőteljes termékajánló motor.
 • Az egész webhelyre kiterjedő tartalom személyre szabása.
 • Dinamikus fel- és keresztértékesítési csomagok.
 • Bolti személyre szabás többcsatornás vállalkozások számára.

A legjobb Magento automatizálási eszköz: Személyre szabás automatizálása online és offline csatornákon.

Tipp a Nosto for Magento automatizáláshoz: A személyre szabott elemekbe illessze be a társadalmi bizonyítékokat a hitelesség megteremtése és a konverziók maximalizálása érdekében.

Nosto árképzés: A Nosto havi 99 euróba (körülbelül 108 dollárba) kerülő inkubátorcsomagot kínál a helyszíni termékajánlatokért azon vállalkozások számára, amelyek éves bevétele kevesebb, mint 2 millió euró (körülbelül 2,18 millió dollár).

8. Mailchimp

A Mailchimp egy népszerű e-mail marketingplatform, amely hasznos funkciókat kínál, mint például az automatizált e-mail-sorozatok és az ügyfélútvonal felépítése az e-mail automatizálás beállításához a Magento számára. Hivatalos kiterjesztést biztosít az adatok szinkronizálásához az üzlete és a Mailchimp között.

A Mailchimp leegyszerűsíti az e-mail marketing automatizálásának felépítését a Magento számára a kosárelhagyással, a hírlevélre való feliratkozással és a termékek újracélzásának e-mail-folyamataival. Az e-mailek tartalmára, időzítésére és tárgysoraira vonatkozó A/B tesztek segítségével javíthatja az e-mailek megnyitási arányát és konverzióit.

Főbb jellemzők:

 • Felhasználóbarát automatizálási építő.
 • Prediktív szegmentálás.
 • A/B tesztelés.
 • Automatizált ügyfélút személyre szabása.
 • AI-alapú e-mail tartalomgenerátor.

A legjobb Magento automatizálási eszköz: Személyre szabott e-mail kampányok készítése.

Tipp a Mailchimp használatához Magento automatizáláshoz: Integrálja a Magento-t a Mailchimp-pel, hogy a Mailchimp fejlett adatmodellező algoritmusainak segítségével betekintést nyerjen a vásárlás valószínűségére és az ügyfelek élettartamára vonatkozó értékre.

Mailchimp árképzés: Ingyenes csomag akár 500 névjegyhez és 1000 havi e-mail küldéshez. A fizetős csomagok havi 2,32 dollártól indulnak 500 névjegyért és 5000 e-mailért.

9. Zendesk

A Zendesk egy népszerű ügyfélszolgálati platform, amely funkciókat kínál az ügyfélszolgálat egyszerűsítésére és automatizálására a Magento segítségével. Segít az ügyfélszolgálati műveletek központosításában, és széles körű ügyféltámogatást nyújt.

Olvasni:  Magento 1 a WooCommerce migrációs története

A Zendesk jegyértékesítő rendszere megkönnyíti az ügyfelek megkereséseinek kezelését, tudásbázis-eszköze pedig képessé teszi ügyfeleit arra, hogy maguk találjanak választ. A Zendesk mesterséges intelligencia alapú funkciókat is kínál, például ügynöki segítségnyújtást és automatikus osztályozást az ügyfélszolgálat automatizálása érdekében.

Főbb jellemzők:

 • AI-alapú chatbot.
 • Ügyfél viselkedésének figyelése.
 • Jegykészítés és útválasztás automatizálása.
 • Számos önkiszolgáló eszköz, például tudásbázis, GYIK és élő csevegés.
 • Ügyfélhangulatelemző és ügynöksegítő eszközök.

A legjobb Magento automatizálási eszköz: Ügyfélszolgálati műveletek automatizálása a Magento 2 segítségével.

Tipp a Zendesk for Magento automatizáláshoz: Készítsen mesterséges intelligencia csevegőbotot a Zendesk csevegőbot-készítőjével, hogy minimalizálja az ügyfélszolgálati csapat munkáját, és javítsa az ügyfelek elégedettségét.

Zendesk árképzés: A Suite Professional csomag 14 napos ingyenes próbaverziója. A fizetett tervek ügynökenként havi 49 dollártól kezdődnek, évente számlázva.

10. Trustpilot

A Trustpilot egy sor funkciót kínál a termékértékelési kérelmek és a vásárlói visszajelzések gyűjtésének automatizálásához a Magento segítségével. Könnyen beállítható, és percek alatt elkezdheti gyűjteni a termék- és vásárlói véleményeket az üzletéről.

A Trustpilot segítségével automatikusan felkérheti az ügyfeleket, hogy írjanak véleményt a vásárlás után. Még a közzététel előtti vélemények moderálásában is segít, így szabályozhatja az e-kereskedelmi márka imázsát.

Főbb jellemzők:

 • Automatikus felülvizsgálati meghívók.
 • Könnyen integrálható TrustBox widgetek.
 • Tekintse át a képgenerátort a legjobb értékelések népszerűsítéséhez.
 • AI-alapú érzéselemzés.
 • Automatikus csalásészlelés és védelem a hamis vélemények ellen.

A legjobb Magento automatizálási eszköz: Termékértékelések és vásárlói visszajelzések gyűjtésének automatizálása a Magento 2 segítségével.

Tipp a Trustpilot for Magento automatizálásához: Adjon közösségi bizonyítékot termékoldalaihoz a Trustpilot Termékértékelések funkciójával a termékoldalak SEO javítása és a konverziók növelése érdekében.

Trustpilot árképzés: Ingyenes csomag havonta akár 100 felülvizsgálati meghívóval. A fizetős csomagok havi 250 dollártól kezdődnek domainenként, 500 ellenőrzött véleményért.

Felügyelt Magento hosting a Hostinger segítségével

A Hostinger segítségével felügyelt Magento-tárhely hozzáférést biztosít a teljesítményre optimalizált tárhelyhez, amely az igényekhez igazodva méretezhető. API-hozzáférést is biztosítunk az ügyfélportálhoz, így automatizálhatja a tárolt alkalmazáskezelési munkafolyamatokat.

Magento áruházának Hostinger szolgáltatással való tárolása biztosítja, hogy szilárd műszaki alapjai legyenek, amelyek támogatják automatizálási erőfeszítéseit. A Magento szakértőitől származó, 24/7/365 támogatással segítünk Önnek a kivételes ügyfélélmény biztosítására összpontosítani, anélkül, hogy a teljesítményt veszélyeztetné.

Készen áll Magento üzletének automatizálására?

A Magento automatizálás segít a hatékonyság maximalizálásában, ahogyan az Ön vállalkozása növekszik. De ne feledje, hogy egy online áruház automatizálása nem egyszeri dolog – ez egy folyamatos folyamat. Szánjon rá időt, legyen stratégiai, és válasszon egy Magento tárhelyszolgáltatót, amely támogatja hosszú távú növekedését.

A Hostinger segítségével felügyelt Magento hosting gyors betöltési sebességet, megbízható üzemidőt és páratlan támogatást biztosít. Mi kezeljük a Magento 2 üzemeltetésének technikai részleteit, így Ön a fontosra összpontosíthat: az online áruház bővítésére.

Üzletét egy másik szolgáltatónál tárolja? Semmi gond. Ingyenes prémium migrációs szolgáltatást biztosítunk, amely segít Önnek minimális állásidővel váltani.

Böngésszen menedzselt Magento tárhelyterveink között, és kezdje el még ma.

Új publikációk:

Ajánlott