10 szövegírási tanfolyam, hogy jobb szövegíróvá váljon

Tartalomjegyzék

 • Miért a szövegírás?
 • Ki vehet részt online szövegíró tanfolyamokon?
 • A 10 legjobb szövegírási tanfolyam online
  • Laura Belgray és Marie Forleo The Copy Cure
  • Mesterkurzus az írásról, Malcolm Gladwell
  • 7 Sean Vosler ábra Marketing másolata
  • Online szövegírási tanfolyam az Indian Institute of Digital Education (IIDE) által
  • Hókúpok Cole Schafertől
  • Henry Harvin szövegírási tanfolyama
  • Copywriting Essentials tanfolyam az ADMA-tól
  • Másolatírási tanfolyam, Neville Medhora
  • Digitális szövegírási tanfolyam e-marketingesek által
  • A CopyHackers végső útmutatója a fájdalommentes szövegíráshoz
 • Kulcs elvitelek
 • Következtetés
 • GYIK

A mai digitális világban minden vállalkozásnak, legyen az kicsi vagy nagy, kiváló szövegírásra van szüksége, hogy felkeltse közönsége érdeklődését. Nagyszerű példány létrehozásához mélyrehatóan ismerni kell a rést és a résen belüli témákat. Ez az oka annak, hogy a vállalkozások egyre gyakrabban alkalmaznak szabadúszó szövegírókat, akik jó példányt tudnak írni.

A jó szövegírás tapasztalattal és folyamatos tanulással jár. Ha szeretné megtanulni, hogyan készítsen lenyűgöző másolatot, nagyszerű ötlet egy szövegíró tanfolyamba fektetni. Manapság rengeteg szövegíró tanfolyami lehetőség áll rendelkezésre, így kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet.

Ebben a blogban felsoroltuk a legjobb online szövegírási tanfolyamokat, amelyeket írókból és szabadúszókból álló szakértői csapatunk ajánlott és vett.

Mielőtt azonban belevágnánk, foglalkozzunk néhány dologgal, amelyekre kíváncsiak lehetnek.

Miért Copywriting?

A szövegírás napjaink egyik legfontosabb vállalkozói készsége. Lehetővé teszi számunkra, hogy a tartalmat az emberek viselkedésének alakítására és a kívánt eredmények kialakítására használjuk.

Az empatikus, megnyerő és elgondolkodtató szövegírás ma és a belátható jövőben minden vállalkozás elengedhetetlen része. A szövegírók képesek befolyásolni és elvezetni az olvasókat a kívánt érzelem és döntés felé.

Gary Halbert, a szövegírás kecskéje és egy sikeres üzletember jól fogalmaz:

Olvasni:  uTorrent útmutató – Teljes áttekintés

Ki vehet részt szövegírási kurzusokon?

Ha a szövegírásról van szó, nincs meghatározott képesítéskészlet, amelyet az ember megkövetel. Bárki, aki szeretne szövegírást tanulni vagy fejleszteni szövegírási készségeit, befektethet egy szövegíró tanfolyamba. Valójában a kezdőktől a haladókig minden szakaszban elérhetők szövegíró tanfolyamok.

Ezenkívül kiválaszthat egy adott szövegírási rést is. Például néhány szövegíró tanfolyamot legális szövegíróknak, míg másokat reklámszövegíróknak terveztek. Ha egy reklámügynökségnél szeretnél elhelyezkedni, ne kövesd el azt a hibát, hogy olyan szövegíró tanfolyamot vásárolj, amely a hosszú távú jogi szövegírásra fókuszál. Míg ha Ön ügyvéd, aki szabadúszó szövegírással szeretne foglalkozni, a legjobb szövegírási tanfolyam az lenne, amely erre a résre összpontosít.

A 10 legjobb online szövegírási tanfolyam

Merüljünk el, és tudjunk meg a 10 legjobb online szövegíró tanfolyamról, amelyek tollal varázsolnak belőled:

1. Laura Belgray és Marie Forleo The Copy Cure

A Copy Cure Laura Belgray zászlóshajó-szövegíró tanfolyama, amelyet Marie Forleóval közösen készített. Laura Belgray vezeti a Talking Shrimp oldalt, az egyik legjobb szövegíró oldalt. Írt hirdetéseket a Bravo, Fandango, NBC, HBO, TBS, Nick at Nite, Nickelodeon, TV Land, FX, Nick Mom, VH1, TNT, WE, Lifetime, Oxygen, CW, USA és még sok más számára.

A Copy Cure egy könnyen emészthető tanfolyam, amely megtanítja Önnek, hogyan fejlesztheti szövegírási készségeit. 4 modullal és néhány bónuszrésszel érkezik, amelyeket általában néhány héten belül el lehet fogyasztani.

Itt van azonban a fogás. A tanfolyam évente egyszer nyílik meg. Szóval fel kell lépned a várólistára, ha érdekel.

Az ár minden évben megjelenik a kurzussal együtt (tavaly ~1700 USD).

2. Mesterkurzus az írásról, Malcolm Gladwell

Forrás

Bár nem szövegíró, Malcolm Gladwell a bestseller író. Könyvei közé tartozik a Blink, a The Tipping Point, a David and Goliath és a Outliers. A New Yorker állandó rovatvezetője is.

Ebben a 24 videóleckét tartalmazó rövid kurzusban Gladwell megtanítja, hogyan találjon, kutasson és írjon olyan történeteket, amelyek megragadják a nagy ötleteket. Ez a mesterkurzus jobb íróvá és jobb szövegíróvá tesz (különösen, ha a cikkírásra összpontosít).

Ár: Mint minden Masterclass tanfolyamot, ezt a kurzust sem lehet azonnal megvásárolni. Ehelyett 180 dollárt kell fizetnie éves tagságért vagy All-Access Passért. Ennyiért a Masterclass minden kurzusához hozzáférhet egy évig.

3. 7 Sean Vosler ábra Marketing másolata

Forrás

Olvasni:  5 pénzügyi tipp, amire szükséged van 2024-ben

Sean Vosler, az Increase Academy alapítója a közösségi média királya és szakértő szövegíró. Jól ismert Tai Lopez és Sam Ovens társult menedzsereként betöltött szerepéről. A 7 Figure Marketing Copy című könyvében megtanítja az embereket, hogyan készítsenek elbűvölő példányt.

7 A Figur Marketing Copy Course egy nagyon átfogó kurzus, amelyben Sean Vosler mélyen belemegy a kiváló szövegírás pszichológiájába. Két részre bontható. Az első rész a szövegírás fejlesztésének módszereiről szól. A második rész a módszerek alkalmazásáról szól az értékesítési példány írásában.

Ár: 250 dollár

4. Online szövegírási tanfolyam az Indian Institute of Digital Education (IIDE) által

Az IIDE számos digitális marketing tanfolyamot kínál, amelyeket szakértők és szakemberek tartanak. Az Online Copywriting Course minősítéssel egy bevezető tanfolyam, amelynek célja, hogy segítsen megismerkedni a szövegírással.

A kurzust Anish tartja – egy díjnyertes szövegíró, tartalomkészítő és marketingszakértő. Ezen a tanfolyamon elsajátíthatja a szövegírási és tartalomkészítési elveket különféle közösségi média platformokhoz és offline hirdetési kampányokhoz.

A 3 órás tanfolyamhoz különféle gyakorlati feladatok, 30 napos előadási lehetőség, valamint bizonyítvány tartozik.

Ár: 3813 ₹ + adók

5. Hókúpok Cole Schafertől

Forrás

Cole Schafer híres költő, író, marketingszakember és gondolkodó, aki sokat ír az életről és a kreativitásról. A Honey Copy nevű, hat számjegyű szövegíró vállalkozást vezeti, amely világszerte híres márkákkal dolgozik együtt.

vagy Cole Schagertől egy tömör, 10 000 szavas kurzus a hatékony szövegírás képzőművészetéről.

Ezt a 10 000 szavas útmutatót kevesebb mint egy nap alatt tanulmányozhatja. De tele van annyi tartalommal, hogy többször is meglátogatod majd. Nemcsak tanfolyamként, hanem referenciakönyvként is szolgál szövegírók és marketingesek számára.

Ár: 97 dollár

6. Henry Harvin szövegírási tanfolyama

Henry Havin, akit az American Association of EFL, az Indiai Tartalomíró Szövetség és az Indiai Vállalati Ügyek Minisztériuma is elismert, részletes online szövegírási tanfolyamot kínál. A kurzus célja, hogy szövegírási készségekkel gazdagítsa a marketinggel és más területekkel összefüggésben, az iparági szakértők által tervezett modulokon keresztül.

A 16 órás tanfolyamon élő projektek és esettanulmányok, valamint Bootcamp havi felfrissülések állnak rendelkezésre 1 éven keresztül. Kiváló lehetőség azok számára, akik szövegírói karrierjüket szeretnék elindítani. 100%-os garanciával jár a Henry Harvinnál vagy partnercégeknél történő gyakornoki lehetőségekre.

Ár: Rs. 9500/-

7. Copywriting Essentials tanfolyam az ADMA-tól

Az Adatvezérelt Marketing és Reklámszövetség (ADMA) az adatvezérelt marketing és reklámozás fő iparági testülete.

Az ADMA Copywriting Essentials kurzusa megtanítja, hogyan készítsen professzionális értékesítési másolatot, és hogyan sajátítsa el az élethosszig tartó készségeket. Feltárja a professzionális szövegírásban használt szerkezetet, szabályokat és stratégiákat.

Ez a 4 modulból álló John Maxim kurzus 8–10 órányi tartalommal online is megtekinthető, és hat hónapig elérhető. Vagy egyetlen napon 9-17 óráig.

Ár: 650 dollár

8. Másolatírási tanfolyam, Neville Medhora

Forrás

Neville Medhora vállalkozó és szövegíró, aki olyan vállalkozásokat segített, mint az AppSumo. Létrehozta a Kopywriting Course webhelyet is, ahol elsajátíthatja a szövegírást, amely valóban meghozza az eredményt.

A Neville ingyenes szövegírási tanfolyama könnyen érthető áttekintést nyújt a szövegírási folyamatról. A 8 különböző leckében videók és szöveges összefoglalók keveréke található. A végén sok olyan eszközt és technikát fogsz megtanulni, amelyek segítenek jobb másolatot írni.

A Neville emellett fizetett szövegírási képzést is kínál, amely hozzáférést biztosít az összes képzéshez, élő irodai órákat és korlátlan professzionális szövegírási segítséget 1 teljes éven keresztül.

Ár: Ingyenes és fizetős opciók (497 USD az első évben, 365 USD/év megújítás)

9. Digitális szövegírási tanfolyam e-marketingesek által

Az Emarketeers digitális szövegírási képzését Tim Fidgeon vezeti. Az Egyesült Királyság egyik vezető oktatója a szövegírás és a felhasználói élmény terén. Tim a 90-es évek óta dolgozik digitális marketinggel, és pszichológiai és használhatósági háttérrel rendelkezik.

Tim számos jelentős márkával dolgozott együtt, köztük a Coca-Cola, a Sony, a Vodafone és a General Motors társaságában.

Az Emarketeers egynapos digitális szövegírási tanfolyama kutatáson alapuló legjobb szövegírási gyakorlatokat kínál. Célja, hogy javítsa webhelye vagy e-mailjei konverzióit és elkötelezettségét a jobb szövegírás révén.

Ára: 600 dollár

10. A CopyHackers végső útmutatója a fájdalommentes szövegíráshoz

Forrás

Az Ultimate Guide to No-Pain Copywriting (vagy Minden szövegírási képlet valaha) összeállítja az összes valaha létezett szövegírási formulát, hogy létrehozza a szövegírási formulák végső útmutatóját.

Ebben a kiterjedt blogban szövegírási képleteket és sablonokat találhat mindenféle tartalomhoz. Ezenkívül valós példákat is tartalmaz a működő képletekre, amelyek segítségével megismerheti mindegyik működését. Mindent összevetve, ez egy hasznos tanácsadási bank, amelyhez folyamatosan visszatér, amikor bármilyen tartalmat ír a videó szkriptektől a hirdetésmásolatokig.

Ár: Ingyenes

Ezek a legjobb választásaink az online szövegíró tanfolyamokhoz. Az ingyenes szövegírási kurzusoktól a fizetősekig ez az átfogó lista a legjobb szövegíró tanfolyami lehetőségeket tartalmazza azok számára, akik fejleszteni szeretnék szövegírási készségeiket.

Kulcs elvitelek

 • A mai vállalkozásoknak, legyen az kicsi vagy nagy, kiváló szövegírásra van szükségük ahhoz, hogy sikeresek legyenek a digitális világban.
 • A szövegírók képesek befolyásolni és elvezetni az olvasókat a kívánt érzelem és döntés felé.
 • A jó szövegírás sok tapasztalattal és folyamatos tanulással jár.
 • Az online szövegírási kurzusok nagyszerű lehetőséget kínálnak a szövegírási készségek fejlesztésére minden szinten.
 • Az online szövegírási kurzusok széles skálája elérhető, és kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelőt.

Következtetés

Ha szövegírásról van szó, a legjobb lét kulcsa a folyamatos tanulás és a készségfejlesztés. Tekintettel arra, hogy manapság minden vállalkozás szövegírókat keres, nagyszerű ötlet, ha befektet egy szövegíró tanfolyamba, amely segít a készségeik fejlesztésében. Megtanítja a szövegírói sikerhez szükséges eszközöket és technikákat.

Ami a legjobb szövegíró tanfolyam kérdését illeti, a válasz egyszerű. Ez függ a költségvetésétől, céljaitól és érdeklődési területeitől.

Reméljük, hogy megtalálja a keresett tanfolyamot a legjobb online szövegíró tanfolyamok legjobb ajánlásai között. Ha kihagytunk egyet, amelyet szeretné, ha felvennénk a listára, írjon megjegyzést, és tudassa velünk.

GYIK

1. Van-e kereslet a szövegírásra?

Igen. Ma minden vállalkozás kiváló szövegírókat keres, hogy sikeres legyen a digitális világban. Szövegírókra van szükségük a kezdőlapok, a céloldalak, a termékoldalak, az előfizetési oldalak, az ügyfeleknek szóló értékesítési levelek, a blogok és egyebek elkészítéséhez. A szövegírók számára olyan fellendülés van, mint még soha.

2. Melyik a legjobb kurzus a szövegírás megtanulásához?

Számos szövegíró tanfolyam elérhető az interneten. A legjobb tanfolyam az, amelyik megfelel az Ön költségvetésének, céljainak és érdeklődési területeinek. Ebben a blogban összegyűjtöttük szakértő írói csapatunk 10 legjobb ajánlását. Ingyenes és fizetős lehetőségeket is tartalmaz.

3. Megérik az online szövegíró tanfolyamok?

Igen, ha a megfelelőt választja. Ahhoz, hogy jó szövegíróvá váljon, fontos, hogy folyamatosan új tippeket és trükköket tanuljon. Manapság a szövegíró tanfolyamok széles skálája áll rendelkezésre. Felsoroltunk néhányat a legjobbak közül a blogban.

4. Milyen végzettség kell ahhoz, hogy szövegíró legyél?

Nincs szükség speciális képesítésekre vagy meghatározott végzettségre ahhoz, hogy szövegíróvá váljon. Ennek ellenére elég jó angol nyelvtudással kell rendelkezned.

Új publikációk:

Ajánlott