10 tartalomblogötlet Fintech webhelyéhez

A fintech weboldalhoz ötletekre van szükség a tartalomhoz; Íme tíz tartalmi koncepció, amelyet kipróbálhat.

A Fintech egy rövidítés, amely a pénzügy és a technológia egyesülésére utal. A Fintech a legkorszerűbb technológiát használva nyújt pénzügyi szolgáltatásokat magánszemélyeknek és vállalkozásoknak. Ez lehet kriptovaluták adásvétele.

A fintech megoldások közé tartozik az elektronikus fizetés-hitelesítés, a mobilbankolás a biztosítási és befektetési alkalmazásokig, és még sok más.

Forrás

A pénzügyi technológiai vállalkozások megértik, hogy a tartalommarketing a marketing és az üzleti teljesítmény jelentős motorja. A BackBay Communications kutatása szerint a vezető fintech webhelyek és cégek 96%-a folyamatosan biztosít gondolatvezetési anyagokat.

Forrás

Egy blogbejegyzés lehetővé teszi, hogy több különböző dolgot hajtson végre egy helyen. Lehetővé teszi, hogy kiszélesítse vállalkozása körét.

A kulcsszavak az egyik módszer ennek megvalósítására. Amikor az emberek olyan céget keresnek, amely azt csinálja, amit Ön a Google-on, a LinkedIn-en vagy más közösségi oldalakon, különféle egyedi kulcsszavakat és kifejezéseket használnak.

Nagyobb eséllyel érhet el nagyobb közönséget, és nagyobb forgalmat irányíthat webhelyére, ha olyan blogbejegyzést írhat, amely rendszeresen kombinálja ezeket a kulcsszavakat.

A blogcikkek lehetőséget adnak arra is, hogy cége szolgáltatásait értékesítse. Természetesen egy logó vagy egy gyors életrajz utalást ad az embereknek; ha azonban olvassák a blogbejegyzésedet, akkor lehetőséged van megfelelően eladni nekik.

10 tartalomblogötlet Fintech webhelyéhez

Összeállítottunk egy blogbejegyzés-ötletek vázlatát egy fintech webhelyekkel foglalkozó cég számára, amely egy évig tart, feltéve, hogy hetente ír legalább egy darabot.

Olvasni:  5 létfontosságú biztonsági tipp a WordPress webhelyéhez

A közzététel következetessége a blogolás sikerének kulcsa. Az összpontosítás, a tervezés és a befektetési hajlandóság a blogodba kritikus fontosságú a megvalósításhoz. A különféle tartalomtípusok – például blogok, fotók, infografikák, videoanyagok, nézőpontok, ismertetők, podcastok/audiotartalom stb. – jó keverékét általában jól fogadja a közönség.

Továbbá a blogírás nem teszi szükségessé a rendszeres friss anyagok készítését. A hiteles és intelligens tartalomválasztás néha igen hasznos lehet szervezete és környezete számára. Íme 10 ötlet, amelyet még ma kipróbálhatsz.

  1. Mi motivált a cégalapításban? Mi volt a projekt kinyilatkoztatása, és hogyan vált valóra?

A bevezető blog remek kiindulópont, mert ez egy egyszerű módszer arra, hogy információkat hozzon nyilvánosságra önmagáról és cégéről.

Láttál piaci rést? Lelkes vagy azzal kapcsolatban, amit megélhetsz? Mit szeretnél elérni a cégeddel? Ez az a hely, ahol mindent elmondhat. Adja meg a célközönségnek, hogy megértse cégét, céljait, küldetését és jövőképét.

  1. Válasszon ki egy forró témát (technológia, üzlet vagy folyamat), és ezzel kapcsolatos gondolatait

A divatos témák kiváló témát jelentenek, mivel ideális lehetőséget kínálnak arra, hogy új tagokat szerezzen a már meglévő közönségéhez.

Az aktuális, jelenleg felkapott témákról szóló blogok elősegíthetik a közösségi média megosztását. Csatlakozzon a bandwagon, miközben reklámozza pénzügyi webhelyét.

  1. Készítsen szakértői interjúkat a kisméretű podcast-epizódokhoz.

Igen, kritikus fontosságú a vállalat tudásának megosztása. A legjobb azonban az lenne, ha a szervezeten kívülről is megosztaná a nézőpontokat. Partnerei, ügyfelei, iparági elemzői, tanácsadói vagy jól ismert iparági szakértői ebbe a kategóriába tartoznak.

A külső emberekkel végzett interjúk betekintést nyújthatnak a fintech írók és tartalommarketing-menedzserek számára, lehetővé téve számukra, hogy jellegzetes és tanácsokkal teli anyagokat készítsenek. Van egy bónusz. Azok az emberek, akikkel interjút készítesz, valószínűleg megosztják az anyagodat a kapcsolataikkal.

  1. A piacokat az induló cégek javítják és megzavarják
Olvasni:  Mit jelent valójában egy mobilbarát webhely?

Ez kiváló alkalom az óriásvállalatok és a kisvállalkozások közötti különbségek magyarázatára. Lehetővé teszi, hogy tovább elmélyedjen abban, hogy az induló vállalkozások hogyan zavarhatják meg az iparágat, és milyen előnyökkel járhatnak. Ezzel az ötlettel hevítsd ki a mocsári tartalmat.

5. Cége CSR erőfeszítései

Forrás

Elengedhetetlen egy blog a CSR-erõfeszítésekrõl (Corporate Social Responsibility) és arról, hogy a cége mit tesz a közönségét érdeklõ konkrét témák támogatása érdekében.

A CSR növeli a közönség bizalmát, ami kritikus fontosságú bármely fintech webhely fejlesztése szempontjából. Ha az értékrendjük megegyezik a tiéddel, akkor a hűség a biztos esély. A FinTech cégek egyre inkább elismertté váltak a vállalati működés alapvető elemeiként, különösen, ha a CSR-kezdeményezésekről van szó.

6. Készíts egy kötelező olvasmányos összefoglalót a cikkekről

Az online kurátori forrásként, amelyre bárki hivatkozhat, 8–10 érdekes cikkből, hírből, gondolatból, ötletből, nézőpontból álló, kötelezően elolvasandó összesítés – az életvitelről, a produktivitásról, a munka jobbá válásáról, általános inspirációról – ideális lenne.

Ennek a blognak az olvasása inspirációt és motivációt kap az olvasói számára, hogy folytassák a munkájukat. Azt is megmutatja nekik, hogy mit tettek korábban, és lehetővé teszi számukra, hogy hasznot húzzanak a szakterületen dolgozó szakemberek tanulságaiból

7. Készítsen interaktív számológépeket

Egy másik megfontolandó anyag a weboldalon található árkalkulátorok, sablonok vagy ellenőrző listák. A letisztult dizájn, a fogyasztók által értett zsargonmentes nyelvezet, valamint a vállalkozás és a felhasználó közötti bizalom érzése a legelfogadhatóbb számológépek jellemzői.

8. A FinTech bloggerek aktuális hirdetési és marketingtrendjei

Forrás

A hirdetési trendek folyamatosan változnak, ezért rendkívül fontos, hogy tájékoztassa közönségét arról, hogy mit tehetnek marketingjük javítása érdekében.

Olvasni:  5 módja annak, hogy lépést tartson a digitális marketing trendekkel

Célszerű lenne beszélni azokról a mintákról, amelyeknek most szemtanúi vagyunk vagy hamarosan látni fogunk. Az internet jelenleg a marketing általános formája; mindazonáltal a marketingre alkalmazott taktika változhat attól függően, hogy mit csinál a cég.

9. Tájékoztassa célközönségét az új webhelyfrissítésekről

Ne feledje, hogy blogjának célja, hogy felkeltse az emberek érdeklődését a cége iránt, ezért beszéljen tovább róla. Ha van új információd, írj róla blogbejegyzést. Ha rendszeresen ír aktuális tartalmat, valószínűleg sok nézőt vonz majd. Ez azt jelenti, hogy ha csak a vállalkozásáról ír blogbejegyzést, máris lesz olyan követője, aki szeretne többet megtudni.

10. Keressen váltakozó hangokat egy egyedi témához

Válasszon ki egy aktuálisan divatos kérdést, és szerezzen rá három vagy több különböző nézőpontot. Írjon egy cikket egy ügyfél, technológiai szolgáltató, termékértékesítő és elemző szemszögéből.

Például, ha a téma, amely most érdekli, a generációs elemzési megoldások követése. A különböző nézőpontokból származó hangok egyszerű kombinálása egyedi és lenyűgöző lehet.

Forrás

Következtetés

A blogírás számos okból jelentős a fintech webhelyeken, többek között:

  • Potenciális ügyfelek és üzlet létrehozása.
  • Márka alapítására.
  • Tájékozódni a piaci és iparági fejleményekről.
  • Használja a közösségi médiát, hogy kapcsolatba lépjen a fogyasztókkal, partnerekkel, beszállítókkal, elemzőkkel, megoldásszállítókkal és másokkal az ipari ökoszisztémájában.
  • Gondolatvezetőként megosztani gondolatait, hangját, tapasztalatait és eredményeit (és hibáit).

A fenti lista 10 ötletet tartalmaz, amelyek segítenek a fintech webhelynek felvázolni a blogolási stratégiát, tervet és szerkesztői naptárat.

GYIK

1. Mi az a Fintech?

A fintech (pénzügyi technológia) olyan új technológiára utal, amely a pénzügyi szolgáltatások nyújtásának és fogyasztásának fokozására és automatizálására törekszik.

Olvasni:  Tartalom hozzáadása Drupal 8 webhelyéhez

2. Mik a különböző típusai fintech weboldalak?

1. Pénzügyi technológiai és banki szolgáltatások
2. Fintech hírek minden nap
3. FintechLinks FintechWeekly
4. A Fintech Finance egy típus leírására használt kifejezés
Finovate
5. The Times of Finextra Credit Union

3. Mi is pontosan egy fintech cég, és mit érnek el?

Dióhéjban a fintech cégek elérhetőbbé teszik a pénzügyi szolgáltatásokat a lakosság számára.
A hagyományos pénzügyi tranzakciókat, például a megtakarítást, a befektetést és a hitelfeldolgozást tartalmazzák ezek a szolgáltatások. Ugyanakkor olyan élvonalbeli pénzügyi technológiával is rendelkezik, mint a blokklánc és a kriptovaluták.

4. Mi a FinTech példája?

A Personal Capital, a Lending Club, a Kabbage és a Wealthfront olyan fintech cégek példái, amelyek az elmúlt évtizedben fejlődtek, új fordulatokat kínálva a pénzügyi elvek terén, és lehetővé teszik az egyének számára, hogy nagyobb ellenőrzést gyakoroljanak pénzügyi eredményeik felett.

5. Hogyan lehet a legjobban kapcsolatba lépni a Fintech céggel?

Két kiváló módszer létezik erre:
Írjon olyan problémákról, amelyek közvetlenül a célfelhasználók fájdalmaira vonatkoznak. Kérem, térjen ki problémáik alapjára, és empátiával válaszoljon kérdéseikre.
Tedd egyedivé márkád hangját. A Fintech alkalmazások többsége megbízhatónak, átláthatónak és jó hírűnek szeretne tűnni.

6. Mi a Fintech négy típusa?

A digitális hitelezés, a fizetés, a blokklánc és a digitális vagyonkezelés nagy érdeklődésre tart számot gyors fejlődésük, technikai zavarok, valamint szabályozási és egyéb problémák miatt.

Új publikációk:

Ajánlott