10 tartalomkezelő eszköz a közösségi médiához (2024)

Vannak több mint 1,92 milliárd webhely az interneten, amelyeknek folyamatosan új tartalomra van szükségük. Az új tartalom napi kiadása azonban fárasztó folyamat.

Egy tartalomkészítő néha blokkolást érezhet. Szóval, ha te is ezt érezted, egy csónakban vagyunk!

De ne aggódjon, a tartalomkezelő eszközök segítenek.

Összegyűjtik a meglévő adatokat és tényeket, például a közösségi médiában megjelent bejegyzéseket, blogokat és videókat, amelyeket más emberek vagy márkák hoztak létre és osztottak meg, és megosztják őket követőivel. Egy tanulmány szerint az édes pont a tartalom gondozása és a tartalom létrehozása 60/40 aránya.

A tartalomgondozás művészetének kihasználásával időt, pénzt, erőforrásokat és erőfeszítéseket takaríthat meg, amelyeket általában új tartalom létrehozására fordítanak. Ezzel elérheti célközönségét a 5,1 milliárd aktív internethasználó könnyebben.

Felmerülhet azonban a kérdés, hogy mely tartalomkezelő platformokat érdemes használnia olyan könnyed tartalom létrehozásához, amely releváns és a legjobban illik a közönségéhez?

Bár rengeteg tartalomkezelő eszköz áll rendelkezésre, amelyek segítenek a megfelelő tartalom megtalálásában, a legjobb kiválasztása kissé bonyolult.

Válaszd azt, amelyik megkönnyíti ennek a tartalomnak a megosztását a különböző közösségi média platformokon és annakokon 4,62 milliárd felhasználó. Különböző forrásokból kell tartalmat szállítaniuk, ami segít Önnek javítani tartalom marketing stratégia, növelése SEO rangsorés fokozza a márka láthatóságát.

2024-ban megosztjuk a közösségi médiához használható tartalomkezelő eszközök listáját. Minden további nélkül kezdjük el.

1. SocialPilot: A legjobb közösségimédia-kezelő és tartalomkezelő eszköz

Tartalomkezelő eszköz, SocialPilot

Ár: 35 dollár/hó

SocialPilot a szakemberek által használt tartalomkezelő eszköz. Ez az egyik legköltséghatékonyabb és legátfogóbb tartalomkezelő eszköz. Lehetővé teszi a különböző közösségi média platformok, például a TikTok, Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google Cégem, Pinterest, Tumblr és VK tartalmak gondozását.

Amellett, hogy tartalomkezelő szoftver, ez is segít nyomon követheti a közösségi média kampányaihoz szükséges információkat. Optimalizálhatja és nyomon követheti a tartalom elköteleződését, a demográfiai adatokat, a közönség növekedését és a befolyásolókat.

Többről van szó,

Ezzel az eszközzel a felhasználók megtehetik posztok kezelése, közzététele és népszerűsítése, kampányok futtatása, jelentések létrehozása, és több. Kidolgozott tartalmat kínál, ahol felhasználóként számos választási lehetőséget kínál. Eközben a tartalmat kategóriákra osztja, például technológia, zene, marketing, utazás és üzlet.

A másik legjobb dolog az, hogy a tartalom mindig örökzöld és releváns marad. Ez a tartalom növeli az elköteleződést, és kizárja a tartalmak megosztásának szükségességét.

Miért a SocialPilot az egyik legjobb tartalomkezelő eszköz az Ön számára?

 • A tartalomfelfedezési vagy tartalomkezelő platform lehetővé teszi olyan örökzöld tartalom összegyűjtését, amelyet a közönség imádni fog.
 • Az influencer analitikai eszköz segít a felhasználóknak felfedezni a legjobb befolyásolókat, amelyek segíthetik az elköteleződést.
 • Az RSS-hírcsatorna automatizálási funkciója lehetővé teszi kedvenc tartalmai rendszeres és erőfeszítés nélküli megosztását.
 • A közösségi média csatornák tartalmának gondozása mellett ütemezheti és elemezheti bejegyzéseit is.
 • A SocialPilot további funkciókat kínál, például a speciális keresést. Releváns kulcsszó hozzáadásával hasznos és lenyűgöző cikkeket hozhat létre. Hasznos az is, hogy szűkítse a kutatást egy szerző és egy webhely nevének megkeresésével.
 • Az eszköz hasonló témajavaslatokat kínál az aktuális kereséshez kapcsolódóan.
 • A SocialPilot irányítópultjáról azonnal elküldheti e-mailben a közösségimédia-jelentéseket ügyfeleinek.
 • Segítségével bármikor letölthet PDF formátumú közösségimédia-elemzési jelentéseket, és megoszthatja azokat csapatával.
 • Tömegesen ütemezhet egyszerre 500 bejegyzést, beleértve a képfeltöltéseket is, hogy közösségimédia-fiókja a hét minden napján, 24 órában aktív maradjon.
Olvasni:  A hashtagek hatékony használata az összes közösségi hálózaton

Mit mondanak az emberek a SocialPilotról?

Lisa D

Szabadúszó SMM vagyok, maroknyi ügyféllel és növekvő portfólióval. Kisebb vállalkozásokat és vállalkozókat szolgálok ki, akik megfizethető szolgáltatásokat keresnek. Amikor tartalomtervezőt keresek, fontos volt számomra, hogy nagyon specifikus funkciókkal rendelkezzenek, miközben alacsonyan tartsam a költségeket, hogy a megtakarítást át tudjam hárítani ügyfeleimre.

Rekha S

A speciális ütemezési funkció segítségével mindig mindenki előtt járok a szakterületemen. És az a képesség, hogy egy helyről meg tudom oldani a különböző közösségimédia-fiókokkal kapcsolatos közönségem összes kérdését, elképesztő, nem kell minden alkalommal fiókot váltanom, hogy kapcsolatba lépjek velük.

Kate W

Az évek során jó néhány közösségi média menedzsment csomagot használtam. Mindaddig találtam valamit, ami megviselt, amíg ki nem próbáltam a SocialPilotot. Nem tudom, hány éve használom, de szeretem, és az eljegyzési stratégiám nagy részét képezi. A legjobb az egészben, hogy nagyon könnyű az egyes csatornákhoz szabni az üzeneteket, és megjelölni a releváns vállalkozásokat a Facebook és a Twitter bejegyzéseiben. Az elemzések jók, a naptárnézet pedig kiváló, a támogatás pedig kiváló. Mesés. Köszönet a SocialPilot csapatának.

2. BuzzSumo: Legjobbra értékelt tartalomkezelő eszköz

Tartalomkezelő eszköz, BuzzSumo

Ár: 99 USD/hó

2013-ban alapították, és azóta világszerte nagyra értékelik a marketingesek. BuzzSumo az egyik legjobb minden az egyben tartalommarketing és tartalomkurátor eszközök amely lehetővé teszi a tartalom kutatását és elemzését teljesítménybetekintésekkel.

A BuzzSumo egy újabb népszerű tartalomkezelő platform, amelyet a szakemberek új tartalmak generálására használnak. Egy adott kulcsszó vagy egy domain név megadásával listát kaphat az adott témában leggyakrabban megosztott tartalmakról.

Emellett a BuzzSumo a világ legnagyobb társadalmi elköteleződési adatainak indexe, több mint 300 billió elköteleződéssel, 8 milliárd cikkel és további milliókkal indexelve naponta, így minőségi adatokat biztosít, amelyekre számíthat.

Profik

 1. A BuzzSumo egy „Tartalomkutatás” lappal rendelkezik a felkapott témák felfedezéséhez, valamint a tartalmadat megosztó és követő követőkkel való kapcsolatfelvételhez.
 2. Létrehozhat tartalomelemzési újbóli bejegyzéseket és domain jelentéseket, hogy egyszerűsítse bejegyzéseit azok megjelenítésével.
 3. A fizetett terveken kívül ingyenes csomag is elérhető.

Divya K

A Buzzsumo különféle lenyűgöző eszközökkel rendelkezik, mint például egy tartalomelemző, amely segít azonosítani a legjobban teljesítő tartalmakat az egész weben, és egy tartalomötlet-generátor, amely segít fantasztikus tartalomötleteket készíteni webhelyeink számára. Ezenkívül ez a szoftver nagyon hasznos a webalkalmazáshoz mutató linkek létrehozásában a jobb digitális jelenlét érdekében, amely hozzájárul az általános keresőoptimalizáláshoz.

Hátrányok

 1. A „Topic Explorer” funkció nem teljesen hasznos és pontos.
 2. A fizetős csomagok megvásárlásához megfelelő összegű költségvetésre van szüksége, mivel szolgáltatásukhoz képest meglehetősen drágák.
 3. Egyes felhasználók nem találják megfelelőnek a felhasználói felületet.

Ivy D

A Buzzsumo nem rendelkezik sok szűrési lehetőséggel az általa feltöltött tartalomhoz. Sok ismétlődő tartalmat is látok hasonló kulcsszavakhoz.

3. Flockler: A márkák által preferált tartalomkezelő eszköz

Tartalomkezelő eszköz, Flockler

Ár: 110 dollár/hó

Flockler egy közösségi média aggregátor, amely segít a marketingeseknek a Facebook, Twitter, Instagram, TikTok és más csatornák közösségi média hírfolyamainak összeállításában és megjelenítésében.

Sok márka, például a GoPro, a Metallica és az IKEA, használja a szoftvert a helyszínen töltött idő javítására, a közösségi média csatornáival való elköteleződés fokozására és az eladások növelésére.

A Flockler lehetővé teszi automatikus hírcsatornák beállítása egy adott oldalt és felhasználónevet megemlítő bejegyzések gyűjtésére, vagy hashtaget említő, felhasználók által generált tartalmak és vásárlói vélemények gyűjtésére. A Flockler segítségével több csatorna tartalmát egy helyen kombinálhatja.

Profik

 1. A SocialPilot segítségével tartalmakat válogathat és tehet közzé, és megmutassa kemény munkáját a közösségi média falán.
 2. A Flockler társadalmi bizonyítékokkal segít a konverziós arányok javításában.
 3. Tetszőleges számú rácsot, falat, diavetítést és körhinta létrehozhat, és korlátlan számú webhelyen megjelenítheti, digitális képernyőkmobilalkalmazások és intranet ugyanazért az előfizetési díjért.
Olvasni:  Beindítja vállalkozását? Íme a közösségi média eszköztár

Leo P

Sok közösségi eszköz folyamatos karbantartást igényel, de amit szeretek a Flockerben, az az, hogy egy teljes összeállítás, és elfelejtem. A közösségi fala folyamatosan frissül.

Hátrányok

 1. Ha nem vagy aktív felhasználó, a fal nem frissül túl sokat.
 2. A fizetett tervek meglehetősen drágák.

Ellenőrzött felhasználó

Ha nem teszel közzé sok tartalmat a közösségi oldalakon, mint például cégünk, akkor a fal nem igazán frissül túl sokat.

4. ContentStudio: Tartalomfelderítő és Tartalomkuráló eszköz

Tartalomkezelő eszköz ContentStudio

Ár: 49 dollár/hó

ContentStudio egy másik olyan sokoldalú tartalomkezelő eszköz, amely segít a tartalom megosztásában, figyelésében és felfedezésében a közösségi média csatornáin. Segít abban is, hogy tartalmat töltsön fel oldalára/blogjára. Különféle médiatípusokon és közösségi megosztásokon keresztül fedezheti fel a tartalmat.

Úgy működik, hogy kiválasztja az egyes bejegyzéseket a témafolyamból, és a szabályoknak megfelelően automatikusan megosztja a tartalmat.

Különleges erősítő eszközök biztosítanak újrahasznosított bejegyzéseket, hashtagjavaslatokat és javított képeket. Harmadik féltől származó integrációk elérhetők az olyan alkalmazásokban, mint a Bit.ly és a Medium.

Profik

 1. A ContentStudio többcsatornás zeneszerzője segít eredeti és friss tartalmak összeállításában blogokhoz és közösségi médiához egy intuitív szerkesztő segítségével.
 2. Képszerkesztővel, UTM-kezelővel, SEO optimalizálási eszköztárral és hashtagjavaslatokkal integrálva van.
 3. Lehetővé teszi a munkafolyamatok egyszerűsítését a futó kampányok és a csoportos együttműködés révén interaktív listanézetből és naptárból.

Ellenőrzött felhasználó

A ContentStudio kiválóan alkalmas a közösségi médiában közzétett bejegyzések webtartalmának válogatására. Tetszik, hogy az alkalmazás elhagyása nélkül találok közzétehető tartalmat. Saját tartalmat is előre beoszthatok. Akár más csapattagok bejegyzéseit is jóváhagyhatja.

Hátrányok

 1. A tartalomkezelő platformnak eltart egy ideig, amíg egy új felhasználó megszokja a felületet.
 2. Az ügyfélszolgálat lassan válaszol.
 3. Az ütemező ügyetlen.

Ayman Albarbary

Kicsit lassú fejlődés ismeretlen okokból. A tartalomkutató eszköz eredményei nem olyan kielégítőek, ha összehasonlítjuk a kategória többi eszközével. A támogatás valahogy lassú.

5. Kapost: Tartalomvizualizációs és tartalomkurátori eszköz

Tartalomkezelő eszköz Kapost

Ár: 8 USD/felhasználó/hónap

Kapost egy újabb tartalomkezelő szoftver, amelyet erre fejlesztettek ki egyszerűsítse és vizualizálja tartalmi stratégiáit az ügyfelek útja szerint. Elemezi, megosztja, szállítja és megtervezi a tartalommarketing-vállalkozásokat, mindezt egy helyen.

A Kapost segítségével felfedezhet egy platformot, amely segít az üzleti tervek, stratégiák és tartalom összeállításában.

Ezzel az eszközzel olyan tartalmat szállíthat és hozhat létre, amely megfelel az üzleti céloknak, amellett, hogy az ügyfél útjának során megvásárolja a termékeket.

Profik

 1. Ez az egyik legjobb tartalomkezelő platform, amely segít a hiteles piaci tartalom felfedezésében.
 2. Ennek a kiváló tartalomkezelő szoftvernek köszönhetően együttműködhet a csapat tagjaival, és kezdeményezéseket tervezhet, miközben üzenetekkel kapcsolódhat, és építheti a tartalom útját a megfelelő cél felé.
 3. A tartalom gondozása mellett ez az eszköz segít a tartalom ésszerűsítésében az értékesítéssel.

Mike G

Konkrét munkafolyamatok egyszerű beállítása a tartalomkészítés minden szakaszához, beleértve az érdekelt felek zökkenőmentes kijelölését felülvizsgálatra. Emellett remek szerkesztői naptárt is tudok készíteni.

Hátrányok

 1. Egyes felhasználók arról számoltak be, hogy hibákat észleltek ebben az eszközben.
 2. Kevésbé rugalmas és görcsösebb.

Andrew H

Meglehetősen nehéz embereket felvinni a peronra; néha nehéz lehet megérteni bizonyos részeket, például a Galériát. Gyenge integráció a Drupallal és nem túl hatékony tartalomkészítő eszközök.

6. Feedly: Tartalom-összesítő platform

A tartalomkezelő eszköz, a Feedly

Ár: 8 dollár/hó

Feedly egy tartalomkezelő eszköz, amely segít a tartalomjáték felpörgetésében. Ez az egyik legegyszerűbben használható kurátori eszköz, hírek összesítése hogy lépést tudj tartani vele.

Használja mesterséges intelligencia Leo néven, hogy tanuljon a preferált témák mintájából. Miután hozzáadott néhány kedvelt témát, a Feedly böngészni fog az interneten, és kapcsolódó vagy hasonló tartalmakat ajánl. Ez valóban sok időt takarít meg a felhasználó számára.

Ez az eszköz kényelmes platformot biztosít az Ön számára, hogy felzárkózzon a Önt érdeklő tartalom, és szűrje ki a lényegteleneket. A legjobb az egészben, hogy a Feedly ingyenes tartalomkezelő eszközként érhető el a felhasználók számára. Bár az ingyenes csomag korlátozott funkcionalitást biztosít, addig használhatja, ameddig csak akarja.

Profik

 1. Ezzel a tartalomkezelő alkalmazással különféle típusú tartalmakat egyesíthet egyetlen platformra.
 2. Az új és releváns tartalom felfedezése nagyon kényelmessé válik.
 3. A szoftver tiszta és egyszerű felülettel rendelkezik.
Olvasni:  Mi a különbség a közösségi média és a közösségi média között?

Ellenőrzött felhasználó

Blogok, hírek és érdekes történetek könnyen áttekinthető gyűjteménye. A használat intuitív, a felület pedig letisztult.

Hátrányok

 1. Van egy tanulási görbe.
 2. A szűrési lehetőségek egyszerűbbek és pontosabbak lehetnek.

Martin D

A Feedly szűrő- és címkéző eszközöket biztosít számunkra, de ez nem annyira fejlett, mint szeretném. Annyi tartalom lebeg manapság, hogy még a mély szűrés is rengeteg jelentéktelen tartalmat hagyhat maga után.

7. Curata: AI-alapú tartalomkezelő eszköz

A Curata tartalomkezelő eszköz

Ár: N/A

Ha a tartalomkezelő eszközökről beszél, Curataneve feltűnik. Ez egy erőteljes és intuitív tartalommarketing platform, ahol a tartalomkezelő szoftver lehetővé teszi, hogy Önnek megfelelő tartalmat vigyen be különböző hírekből, blogokból, kulcsszavakból, szerzőktől stb.

Ez az eszköz használ gépi tanulás hogy megértsük a tartalom-hajlamot és lekéri a megfelelő releváns témákat különböző forrásokból.

A felhasználók az irányítópultjukon lévő képekkel is testreszabhatják a kurált tartalmat, majd közzétehetik vagy ütemezhetik azt.

Profik

 1. Az eszköz tanul, és idővel hatékonyabbá válik gépi tanulási funkciójának segítségével.
 2. Az ügyfélszolgálat nagyon kielégítő.
 3. A beállítási folyamat állítólag meglehetősen egyszerű.

Ellenőrzött felhasználó

Intelligens relevancia-rendezés, amely idővel okosabb lesz, ügyfélszolgálati támogatás, szűrők létrehozásának lehetősége külön témákhoz (több tartalomfolyamunk van), publikálás a szoftveren keresztül, vagy csak történetgyűjtésre használható.

Hátrányok

 1. A címkék további testreszabására lehet szükség.
 2. Egyes cikkek javaslatokban ismétlődnek.
 3. A relevancia sorrendje néha pontatlannak tűnik.

Neal R

A relevancia nem működik a javasolt módon, mivel néhány, általam alacsony érdeklődésre számot tartó cikk továbbra is megjelenik.

8. Zseb: Dedikált tartalomkezelő eszköz

Tartalomkezelő eszköz zseb

Ár: $4,99/hó

Zseb egy nagyszerű tartalomkezelő alkalmazás a tartalom gyűjtésére és mentésére a későbbiekben. Az Ön webhelyén vagy közösségi platformján belül működik, és olyan könnyen kezelhető egy oldal könyvjelzővel való megjelöléseként későbbi olvasásra. Kezdetben ReadItLater néven volt ismert, majd Pocket néven átkeresztelték.

Könyvtárként szolgál a hivatkozások, oldalak vagy bejegyzések mentéséhez, hogy később megtalálhassa. Azt több mint 500 másik alkalmazással integrálható, így szélesebb körű gyűjtésre használhatja más platformokon. Csak egy kattintás, és a tartalma a zsebébe kerül, hogy megtekinthesse tetszés szerint.

Ez az egyik legjobb ingyenes tartalomkurátori eszköz a kezdőknek, akiknek nincs tapasztalata vagy nincs tapasztalata. Ez az eszköz elég egyszerűen használható, így nem esnek túlterheltek.

Profik

 1. Ez egy egyszerű módja a cikkek, blogok, történetek, videók stb. mentésének és böngészésének.
 2. Ez egy kezdőbarát eszköz.
 3. Asztali számítógépekről és okostelefonokról is elérhető.

Urmila T

A Pocket leghasznosabb funkciója, hogy könnyű és egyszerű az új felhasználók számára is. Egy másik figyelemre méltó dolog az, hogy ez az alkalmazás sokoldalú, mivel több eszközről is elérhető, például laptopokról, táblagépekről és mobilokról.

Hátrányok

 1. A felhasználókat gyakran spam küldik e-mailekkel.
 2. Az alkalmazás sok hirdetést tartalmaz.

Kelsey G

Valamit nem szeretek az alkalmazásban, hogy nagyon sok reklámot tartalmaz. Ahhoz, hogy megszabaduljak a hirdetésektől, prémium tagságra kell regisztrálnom, ami díjazásba kerül.

9. Quuu: Specialized Content Curation Tool

Tartalomkezelő eszköz Quuu

Ár: 5 dollár/hó

Quuu egy jól ismert tartalomkezelő eszköz a közösségi média marketing platformjai között. A Quuu sok mással integrálható olyan eszközöket, mint a Hubspot és a Hootsuite, növelve tartalommarketing képességeiket.

A AI-meghajtású eszköz automatikusan kategorizálja a tartalmat, hogy később könnyen elolvashassa. Az eszköz az olvasó módot kínálja, egy karcsú felület, amely nem tartalmaz felugró ablakokat vagy hirdetéseket, így élvezheti a tartalmat a könnyebb olvashatóság érdekében.

Profik

 1. A mesterséges intelligencia által vezérelt technológia segít az eszköznek megtanulni és alkalmazkodni a felhasználók igényeihez.
 2. Nagyon könnyen integrálható más eszközökkel, és hatékonyan irányítja a forgalmat.
 3. Több kategória is kiválasztható a tartalom egyidejű válogatásához.

Timoté G

A Quuu csapata nagyon reaktív, és mindig a felhasználói élmény javítására törekszik. A megoldás egy nagyon érdekes módja annak, hogy hatékony módon több forgalmat irányítson a tartalomra. A blogok integrációja azt is megkönnyíti, hogy az összes tartalmat egyszerre növelje, ahelyett, hogy egyesével tenné. A csapat nagyon minőségi visszajelzést ad a tartalomról, amely nagyon hasznos a fejlesztésekhez.

Olvasni:  A 4 gyakori hiba a márkaépítés során

Hátrányok

 1. Az eszköz néha hajlamos nem ütemezett tartalmat közzétenni.
 2. Az ütemezett tartalom nem mindig jelenik meg időben.
 3. A bejegyzés közzétételi pontossága nagyon hibás.

Ellenőrzött felhasználó

A Quuu azt állítja, hogy egy internetes marketingeszköz. Feltételezhető, hogy az Ön nevében posztolnak, és terjesztik a bejegyzéseit az interneten. Bár úgy tűnik, semmi sem igaz. 3 alkalommal kudarcot vallottak: 1. Olyan tartalmat tettem közzé, amelyet nem engedélyeztem; 2. Nem tettem közzé az általam ütemezett tartalmat; 3. A kifüggesztésre benyújtott jelentéseim közül egyiket sem tettem fel. 100%-os pénz-visszafizetési garanciát ígérnek, és amikor 5 napon belül felmondják a tagságot, ezt megtagadták. Kérjük, vegye figyelembe ezt az átverést.

10. UpContent: Azonnali tartalomkezelő eszköz

UpContent tartalomkezelő eszköz

Ár: 15 dollár/hó

UpContent egy dedikált tartalomkezelő platform, amelyet gépi tanulás hajt. Integrálható más különféle eszközökkel, mint például a Hootsuite, és támogatja a tartalmi képességeit.

Az eszköz azt mondja, hogy 65%-kal csökkenti a felhasználók tartalom átvizsgálásával töltött idejét és egyszerűsíti a gyűjteményüket, hogy szükség szerint használhassák őket, akár közzéteszik, akár a könyvtárukba adják.

Ezt a tartalomkezelő szoftvert világszerte használják fokozza a tartalommarketing erőfeszítéseketamely támogatja az eredeti tartalmukat.

Profik

 1. Az új felhasználók nagyon egyszerűen konfigurálhatják az eszközt.
 2. Az UpContent hatékonyságát bizonyítja, hogy azonnali és releváns eredményeket kapunk különböző témákban.
 3. Integrálható egy e-mail-lista ütemezővel is.

Nik W

Az UpContent konfigurálása rendkívül egyszerű volt. Gyorsan felállítottam a vállalkozásom szempontjából releváns témát, és azonnal láttam a releváns cikkeket és blogbejegyzéseket. Soha nem kerestem súgómenüt vagy tárlatvezetést.

Hátrányok

 1. Az összes előnyben részesített forrás megtalálása eltarthat egy ideig.
 2. A felhasználókat folyamatosan átirányították egy másik platformra a platform más eszközökkel való együttműködése miatt.

Ellenőrzött felhasználó

A tartalom megosztására harmadik féltől származó szolgáltatás igénybevételére kényszerülés frusztráló, különösen akkor, ha a versenytársak ezt a hibájukat tapasztalják. Úgy tűnik, a tulajdonos keményen áll a jelenlegi állapotához.

Az alábbi tartalomkezelő eszközök közül melyiket választja?

A tartalomkezelő eszközök fenti listájában leszűkítettük a 2023-as év legjobban teljesítőit.

Tehát, mielőtt kiválasztaná a megfelelő eszközt, meg kell értenie a tartalomkezelés funkcióit. És ha Ön vállalkozó, akkor a középhaladó és a kezdő lehetőségek elegendőek az Ön igényeinek kielégítéséhez. Vállalkozása növekedésével azonban a tartalomgondozás egyre fontosabbá válik, és ennek erőteljesnek kell lennie.

Annak ellenére, hogy sok eszköz elérhető a piacon, egyik eszköz sem tökéletes. A SocialPilot azonban megfelelő lehetőségnek tűnik. Nemcsak a tartalom gondozását támogatja, hanem számos további, a tartalommarketinggel és -felügyelettel kapcsolatos funkciót is. Röviden, ez egy átfogó közösségimédia-kezelési központ, amely minden igényt kielégít.

Tehát miért válasszon több eszközt, ha egyetlen és átfogó eszközt is választhat, például a SocialPilotot. Vedd meg 14 napos ingyenes próbaverzió és szabadjára engedje márkáját a közösségi médiában, mint még soha.

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Mi az a tartalomgondozás?

A tartalomgondozás az értékes tartalmak különféle forrásokból való összegyűjtésének és az interneten való közzétételének gyakorlata. A tartalomkurátor felelős azért, hogy megfelelő tartalmat találjon egy adott kategóriáról, és megosszon célzott információkat az olvasókkal.

🌟 Melyek a legnépszerűbb tartalomkezelő eszközök 2024-ban?

A legjobban teljesítő tartalomkezelő eszközök közül néhány:

 1. SocialPilot
 2. ContentStudio
 3. Kapost
 4. Flockler
 5. BuzzSumo
 6. Feedly
 7. Curata
 8. Zseb
 9. Quuu
 10. UpContent

🌟 Legális a tartalomgondozás?

Igen, mert a tartalomgondozás nem egyenlő a plagizálással; ezért törvényes. Ez csak megbízható és különböző forrásokból származó tartalom gyűjteménye. De ha a tartalom ugyanazokat az elemeit használja, adja meg az eredeti tartalomtulajdonost.

🌟 Kurálhatok tartalmat ingyen?

Igen, az ingyenes tartalomkurátori eszközök segítségével ingyenesen válogathat tartalmat.
Néhány eszköz: ShareIt, Buzzsumo, Trap.it.

🌟 Hasznos a tartalomgondozás a SEO-ban?

Igen, a tartalom gondozása valóban hasznos SEO szempontból, mivel lehetővé teszi, hogy hiteles források által támogatott tartalomtervhez nagyobb értéket adjon.

Új publikációk:

Ajánlott