10 vicces Gif tervezőknek, hogy megnevettessenek

Tartalomjegyzék

  • 10 vicces gif tervezőknek
  • Kulcs elvitelek
  • Következtetés
  • GYIK

Az órákon át tartó számítógép előtti ácsorgástól, a látszólag gyűlölködő objektumok helyes elrendezésétől a kizsákmányoló és tiszteletlen ügyfelekkel való foglalkozásig a grafikusnak nem mentes a nehézségeitől. Annak ellenére, hogy a gyertya mindkét végén ég, előfordulhat, hogy sok átdolgozást és szerkesztést kell végrehajtania. Néha előfordulhat, hogy el kell hagynia egy szeretett dizájnnal. Mégis, ha buzgólkodsz a grafikai tervezés iránt, ezek az élmények önmagukban is kifizetődőek lehetnek. Tervezőként megtanulod szembenézni és megbirkózni a kihívásokkal.

A GIF-ek nagyszerű módja annak, hogy megtörjék a monotonitást, miközben valami vicceshez is kapcsolódnak egy tényleges eseményhez. Összegyűjtöttük a vidámak listáját gifek tervezőknek értékelni ebben a cikkben.

10 vicces gif tervezőknek

Íme egy rendkívül összehasonlítható gif lista a tervezők számára, hogy lefújják a gőzt.

1. Elfelejtetted, hogyan kell kávé nélkül működni.

Forrás

Azon a napon, amikor elkezdesz kávézni, hogy egy projektre összpontosíts, arra van ítélve, hogy függővé válj. Valójában egy új szó, a „Procaffeinating” már korábban is elterjedt. Azt jelenti, hogy elhalasztja vagy elhalasztja valamit, amíg meg nem itta a kávét. Ugyanez vonatkozik a grafikusokra szerte a világon. Ha egyszer végre felébredsz reggel, miután egy órára elszundítottad az ébresztőt, semmi sem ébresztheti fel úgy, mint egy csésze meleg kávé.

Olvasni:  Hogyan lehet megtudni, hogy egy webhely melyik WordPress témát használja

2. Nem szeretsz az exponálásért vagy a tapasztalatszerzésért dolgozni.

Forrás

Ez a szócikk a tervezőknek szánt gifek között minden grafikus számára releváns, különösen a kezdők számára. Míg azokkal az ügyfelekkel való alkudozás, akik azt várják, hogy az Ön áránál sokkal kevesebbért dolgozzon, fájdalmas, semmi sem éri el azon ügyfelek tiszteletlenségét, akik azt várják, hogy fizetés nélkül dolgozzon. Erkölcstelennek tartják azt elvárni, hogy egy orvos fizetés nélkül végezzen műtétet, de egyesek szerint sajnos „tökéletesen elfogadható” egy olyan tervező kizsákmányolása, akinek órákig kell ácsorognia.

3. Amikor valami újat tanulsz, miután megnéztél egy véletlenszerű tervezési útmutatót az interneten.

Forrás

Az olyan kreatív szakmában, mint a grafikai tervezés, megköveteli, hogy szemmel tartsa az összes trendet, és naprakész legyen az iparággal. Az internet nagyszerű forrása lehet az új ötleteknek a számos elérhető oktatóanyag formájában. Nincs hiány oktatóanyagok tervezésében, és valószínűleg bármikor tanulhatsz új dolgokat.

4. Amikor végre látni fogja a terveket kinyomtatva

Forrás

Miután órákon át egy monitor fölött szolgazol, a nyomtatott dizájnt nézegetve olyan boldogság, amit nem lehet megmagyarázni. Kitartásának és kemény munkájának kézzelfogható fizikai formáját látni, az önmagában jutalom. Ez a tervezőknek szánt gif-bejegyzés tökéletesen magába foglalja a csodálat és a büszkeség érzését. Minden grafikusnak van egy raktárkészlete a terveiből, amelyeket különféle dolgokra nyomtatnak a háza körül.

5. Amikor a fájl törlődik vagy megsérül, és a tervezést a semmiből kell elkészítenie

Forrás

Ez a grafikus gif nagyot fog ütni. Bárki, aki digitális platformon dolgozik, megerősítheti, hogy a legnagyobb félelme az, hogy minden munkáját elveszíti előre nem látható technikai problémák miatt. Tervezőként minden 30 másodpercben meg kellett ütnie a mentést, miután szembesült a munkája elvesztésének elkerülhetetlen traumájával. Ez a dizájnereknek szánt gif-részlet összefoglalja az újrakezdés kínját.

Olvasni:  Hogyan kezelhetsz több Facebook-oldalt anélkül, hogy megőrülnél

Egyes grafikusok olyan felhőplatformokon dolgoznak, amelyek automatikusan elmentik terveiket, míg mások manuálisan mentik el tervük több példányát a létrehozás minden szintjén biztonsági másolatként és biztonsági másolatként. Minden erőfeszítés ellenére előfordulhat, hogy a fájl megsérül a merevlemez meghibásodása miatt, vagy a számítógépe teljesen ok nélkül szadistává változhat; ezen a ponton valószínűleg elölről kell kezdenie a tervezést. Egy népszerű javaslat egy felhőalapú tárolórendszer, például a Google Drive használata, így akkor is helyreállíthatja projektjeit, ha az eszköz vagy a merevlemez összeomlik.

6. Ha jó minőségű ingyenes design elemeket talál

Forrás

Grafikusként valószínűleg megszokott mindenféle dolgot felhalmozni, például betűtípusokat, előre beállított értékeket, ikoncsomagokat vagy egyéb tervezési elemeket. Természetesen, ha talál egy csomó ingyenes, de jó minőségű design tartalmat, örömében ugrál!

7. Amikor halogatod a projektet

Forrás

A halogatás a legtöbb grafikus számára a munkafolyamat része. Bizonyára órákat töltött azon, hogyan tervezzen meg egy adott projektet anélkül, hogy ténylegesen elkezdte volna, legfeljebb egy órával a határidő előtt. Ez a grafikai tervezésű gif mulatságos megoldás a halogatásról.

8. Amikor egy szörnyű tervet látsz nyilvánosan

Forrás

Grafikusként gondoskodik arról, hogy szeme a körülötted lévő tervek felé forduljon. Míg a nagyszerű tervek nyilvános nézése jelentősen javíthatja a hangulatot, az ellenkezője igaz a szörnyű tervekre. Túlhasznált betűtípusok, mint például a comic sans és a papyrus, körülöttünk vannak, annak ellenére, hogy rengeteg jobb betűtípus érhető el az interneten. Ahogy ez a grafikai tervezésű gif is mutatja, semmi sem fogja tönkretenni a hangulatát, mint például az elszalasztott lehetőségek felfedezése banneren, névjegykártyán vagy bárhol nyilvános helyen.

Olvasni:  Hét módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy új niche-blogja sikeres lesz

9. Amikor egy ügyfél nem kommunikál megfelelően

Forrás

Hogyan kell kielégítenie egy ügyfelet a tervével, ha alig érti, mit akar? Egyes ügyfelek nem közlik egyértelműen igényeiket, és folyamatosan homályos javításokat küldenek. A legrosszabb az, amikor az ügyfél olyasmit mond, hogy „valami nincs rendben, de nem tudom, mi”. Természetesen nem tudják, milyen keményen forgatja a szemét a képernyő másik oldalán a kommunikációs készségeik abszolút hiánya miatt.

10. Amikor olyan ügyfelet kap, aki időben kommunikál és fizet

Forrás

Miután borzalmas ügyfelekkel foglalkozott, akik nem jól kommunikálnak vagy nem fizetnek időben, végre jó ügyfelet találni olyan érzés, mintha egy vízi parkot találnánk egy forró sivatagban. Ha olyan megbízható ügyfelet szerez, aki megfelelően kommunikálja igényeit és korrekcióit, és időben fizet Önnek, biztosan helyreállítja az emberiségbe vetett hitét.

Kulcs elvitelek

  • Grafikusnak lenni kemény munka, bár a frusztráció csökken, ha élvezed a munkát.
  • A grafikusok szeretnek pénzt kapni a munkájukért. Senki sem szereti azokat az ügyfeleket, akik azt várják a tervezőktől, hogy tapasztalat vagy expozíció érdekében dolgozzanak.
  • A műszaki nehézségek miatti fájlok munka közbeni elvesztése olyan probléma, amellyel korábban sok tervező szembesült. Ilyen esetekben a grafikusoknak újra el kell készíteniük terveiket.
  • A grafikusok szeretik az ingyenes tervezési elemeket, amelyeket használhatnak. A legtöbbjük felhalmozóvá válik, akik minden jó minőségű betűtípust, ikoncsomagot vagy elemet elmentenek.
  • Minden grafikus szeretettel várja azokat az ügyfeleket, akik megfelelően kommunikálnak és időben jól fizetnek.

Következtetés

A grafikai tervezők elengedhetetlenek ahhoz, hogy megőrizzük a körülöttünk látott esztétikát. A tervezők naponta sok kihíváson mennek keresztül, de a kreativitás iránti szeretetük nyilvánvaló munkájukon. Biztosak vagyunk benne, hogy ezeket a rendkívül megbízható grafikus-gifeket nézegetve elmosolyodtál, és újra megbecsülöd a munkádat.

Olvasni:  A hat legjobb audioeszköz a zene szerelmeseinek

GYIK

1. Mit csinálnak a grafikusok?

A grafikusok elrendezéseket és prezentációs formátumokat hoznak létre a különböző típusú tartalmakhoz.

2. Miért jó karrier a grafikai tervezés?

A grafikai tervezés fejleszti kreativitását, és segít megérteni a nagyközönség pszichéjét azáltal, hogy részt vesz a marketingben.

3. Mit alkotnak a grafikusok?

A grafikusok különféle tartalmakat készítenek, például prospektusokat, logókat, hirdetéseket, jelentéseket, képeket stb. grafikai tervezés gif amikor szükséges.

4. Hogyan leszel grafikus?

Jó grafikai tervezési tanfolyamok érhetők el online és offline. Alternatív megoldásként megtanulhatja az alapvető tervezési elveket, és tapasztalatot szerezhet autodidakta tervezővé.

5. Milyen személyiségjegyek kellenek ahhoz, hogy grafikus legyél?

A kreativitás és a kommunikációs képesség elengedhetetlen a grafikusok számára. Türelemre és kitartásra is szükség van, mert az ügyfeleknek való munka gyakran frusztráló lehet.

6. Milyen készségekre van szükségük a grafikusoknak?

Képszerkesztő, tervező szoftver és hasonló informatikai ismeretek szükségesek a grafikusok számára. A részletekre való odafigyelés, a hálózatépítés és az időgazdálkodás segít a tervezőknek több projekt sikeres kezelésében.

Új publikációk:

Ajánlott