11 forrás a tervezők számára, hogy szabadúszó állást találjanak online

Az online szabadúszó álláskeresésnek nem kell bonyolultnak lennie. A kezdéshez regisztrálnia kell egy jó szabadúszó webhelyen, és létre kell hoznia tervezési profilját.

Egy szabadúszó tervezői vállalkozás vezetése nem könnyű. Nemcsak azért kell keményen dolgoznia, hogy kivételes dizájnt készítsen ügyfelei számára, hanem ugyanannyi kemény munkát kell befektetnie az ügyfelek megtalálására is. Tisztességes ügyfelet és jól fizető munkalehetőséget találni pedig nehéz lehet, különösen a kezdőknek.

Szerencsére rengeteg portál segít a tervezőknek szabadúszó álláskeresésben az interneten. Ezek az állásportálok meglehetősen hatékonyak, és nem szükséges, hogy minden ügyfelet hidegen felhívjon, és elmagyarázza nekik a szolgáltatásait.

Forrás

Mindössze annyit kell tennie, hogy böngésszen a globális ügyfelek által közzétett számos munkalehetőség között, és jelentkezzen az Önt érdeklőre. Jól hangzik, igaz?

Ez a blog tartalmazza a 11 legnépszerűbb webhely listáját, amelyek szabadúszó munkát kínálnak a tervezőknek. Kiválaszthat annyi webhelyet, amelyekre regisztrálhat, és portfóliót készíthet a legjobb projektjeiből a kezdéshez.

11 alapvető forrás a szabadúszó tervezői állások online kereséséhez

1. FlexJobs

Az egyik legelső szabadúszó webhely, FlexJobs egy nagyszerű platform a távoli és rugalmas munkaprojektek online pontozására. Több ezer szabadúszó, teljes és részmunkaidős állást találhat olyan széles kategóriákban, mint a képzés, oktatás, újságírás, tervezés és írás.

Olvasni:  Hogyan határozza meg újra a generatív AI-fejlesztés a FinTech párbeszédet?

Forrás

A FlexJobs egy jó hírű platform, amely biztosítja, hogy a platformon felsorolt ​​minden munka jogszerű legyen. A cég minden munkalehetőséget ellenőriz, és kiszűri a gyanús vagy hamis cégeket. A felhasználók négy előfizetési csomag közül választhatnak, amelyek mindegyike személyre szabott munkaportfóliót, ingyenes készségfelmérést és karrier-tanácsadást tartalmaz.

2. Feldolgozás

Feldolgozás egy másik híres szabadúszó webhely, amely számos szabadúszó állást kínál online. A weboldal számos kategóriát kínál, a webdesigntól és informatikai fordítástól a szoftverfejlesztésig és tanácsadásig.

Forrás

A profil létrehozása az Upwork-on teljesen ingyenes. Ügyfelek vonzására feltöltheti díjait, munkamintáit, esettanulmányait, önéletrajzát stb. Miután a platformon keresztül pontoz egy ügyfelet, azt felhasználhatja a velük folytatott további kommunikációra, számlát küldhet, nyomon követheti a munkaidőt, és még a kompenzációt is megkapja.

3. Paprikatartalom

A Pepper Content India legnagyobb tartalomközössége, amely szabadúszóknak kínál írásos tartalom, tervezés és nyelvi lehetőségeket, hogy együtt dolgozhassanak az iparágak legnagyobb neveivel.

A vállalat minőségi tervezési projekteket párosít az egyes tervezők stílusaival az iparágakban és a vertikumokban.

4. Szabadúszó

Ha szabadúszó állást keres online kezdőknek, Szabadúszó elég jó platform. Rendkívül felhasználóbarát, azt állítja, hogy az egyik legbiztonságosabb és legegyszerűbb módja az online munkavállalásnak.

Miután regisztrált szabadúszó tervezőként, mindent megoszthat munkatapasztalatáról, készségeiről és végzettségéről. A tervezői munkalehetőségeken kívül a platform gyakran rendez versenyeket, amelyek lehetővé teszik a szabadúszók számára, hogy gyorsan pénzt keressenek a webhelyen.

5. Toptal

Toptal egy másik szabadúszó webhely, amely számos szabadúszó online állást kínál. A platform magasan képzett szabadúszókat köt össze a világ minden tájáról származó cégtulajdonosokkal. A webdesignerektől és fejlesztőktől a termékmenedzserekig és marketing tanácsadókig a Toptal szabadúszók széles skálájával dolgozik együtt.

Olvasni:  A legjobb technológiai befektetések cégtulajdonosok számára

Forrás

Kulcsfontosságú megjegyezni, hogy a Toptalra való jelentkezés kissé unalmasabb, mint más webhelyeken. A szabadúszóknak sikeresen le kell zárniuk a szűrési eljárás öt szakaszát, mielőtt profilt szereznének a Toptalon.

6. Csöpögés

Csepelj az egyik legnépszerűbb platform a kreatív tervezők számára, hogy kapcsolatba lépjenek más tervezőkkel és kapcsolatba lépjenek velük. Ez egy nagyszerű platform az online szabadúszó állások keresésére a diákok számára, akik portfóliójuk építésére és szolgáltatásaik népszerűsítésére használhatják.

Forrás

Ha átfogó portfóliót hoz létre a Dribbble-n, megnő annak valószínűsége, hogy felvesznek. Portfóliót is létrehozhat egyszerűen regisztrációval és az összes tervezési projekt feltöltésével. Ezenkívül a Dribbble prémium verziója számos szabadúszó munkalehetőséget sorol fel az UI/UX tervezésben, tartalomkészítésben stb.

7. 99Design

Szabadúszó online állásokhoz, 99 Tervek rengeteg lehetőséget kínál. A szabadúszó platform kifejezetten a vállalkozások és a tervezők együttműködésének elősegítésére szolgál. A könyvborító- és logótervezéstől a ruházati cikkek és áruk tervezéséig különböző projektek közül választhat.

Forrás

A regisztráció után kialakíthatja profilját és portfólióját. A 99Designs szervizcsapata kiértékeli az Ön alkalmazását, és meghatározza a tervezői szintet. Minél tapasztaltabb lesz, annál nagyobb láthatóságot kap a platformon.

8. Emberek óránként

Emberek óránként egy szabadúszó webhely, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy szabadúszókat találjanak projekt vagy óra szerint. A platform több millió szabadúszót tartalmaz különböző iparágakból, mint például a marketing, az újságírás, a PR stb.

A platform lehetővé teszi a szabadúszók számára, hogy ingyenesen hozzanak létre fiókot. A moderátorok azonban minden egyes pályázatot átnéznek, mielőtt jóváhagyják azokat. A profil jóváhagyása után a szabadúszók a választott kategóriákban kereshetnek állást. Az ajánlatok küldésétől a számlák emeléséig mindent meg lehet tenni az irányítópulton belül.

Olvasni:  Menekülés a fülkéből – saját online vállalkozás indítása

9. LinkedIn

LinkedIn az egyik legjobb professzionális platform, amely kiváló lehetőséget kínál a hálózatépítésre és a különböző területeken történő álláskeresésre. Ez egy nagyszerű hely szabadúszó online állásokhoz kezdőknek, mivel csak létrehozhatnak egy profilt, és elkezdhetik. De ügyeljen arra, hogy profilja a lehető legátfogóbb legyen a legjobb eredmény érdekében.

).

Forrás

Az új bejegyzések rendszeres hozzáadásával profilja is elérheti a kívánt láthatóságot. Megbeszélheti szakterületét, leírhatja szakértelmét, és akár munkaportfólióját is csatolhatja. A LinkedIn álláshirdetések szekciója nagyszerű módja annak, hogy jó szabadúszó lehetőségekre bukkanjon.

10. Fiverr

Fiverr összeköti a szabadúszókat a projektjeikhez professzionális szolgáltatásokat kereső cégtulajdonosokkal. A szabadúszó webhely megkönnyíti a vállalkozások és a szabadúszók közötti interakciót.

Forrás

A Fiverr-en a szabadúszókat eladónak, a cégtulajdonosokat vásárlóknak, a szabadúszó szolgáltatásokat pedig koncerteknek nevezik. Amikor egy vásárló lefoglal egy koncertet, a platform automatikusan megterheli a számláját, és a pénzt visszatartja.

11. Hiteles munkák

Hiteles munkák kiváló platform a szabadúszó állások online kereséséhez. A weboldal kifejezetten kreatív művészek számára készült, akik felsőfokú tervezői állást keresnek különböző területeken. A tervezési munkák mellett frontend és háttérfejlesztők, valamint UI/UX profik számára is találhat munkalehetőséget.

Miután feliratkozik a webhelyre, szűrőikkel kereshet különböző tervezői munkákat, vagy akár feliratkozhat a hírlevelükre a rendszeres értesítésekért.

Összefoglalni

Ez a mi rövid összefoglalónk a legjobb webhelyekről, amelyeken a tervezők szabadúszó állásokat találhatnak az interneten. Megnézheti őket, és kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbbet. A legtöbb webhelyen csak regisztrációra és profil létrehozására van szükség. És ha ezt megteszed, az új ügyfelek keresése egy tortatúrává válik.

Fiók létrehozása előtt feltétlenül ellenőrizze, hogyan működik minden szabadúszó webhely. Döntés előtt mérlegelje a munkafolyamatot, a szolgáltatási díjat és a fizetés visszavonásának módját.

Olvasni:  A tartalom a király: 5 módszer, amellyel lenyűgöző tartalmat hozhat létre vállalkozása számára

GYIK

1. Hogyan kezdhetek szabadúszó munkát kezdőként?

Szerezze be a szükséges felszerelést.
● Keressen egy jó és piacképes képességet.
● Hozzon létre egy portfóliót
● Építsd hírnevét
● Próbáljon ki részmunkaidős szabadúszót
● Határozza meg a megfelelő szabadúszó platformot
● Kezdje el az értékesítést és a töltés jogát

2. Hogyan szerezhetek szabadúszó munkát online?

Rengeteg szabadúszó webhely található, amelyek különböző területeken jövedelmező álláslehetőségeket sorolnak fel. A legjobbak közé tartozik a LinkedIn, a Fiverr, az Upwork, a Dribble, a 99Designs, a FlexJobs, a People Per Hour és még sok más.

3. Melyek a legnépszerűbb online szabadúszó munkák?

Szakterületétől függően számos online szabadúszó állás van, amelyet elvállalhat. Ide tartozik a webdesigner, tartalomíró, grafikus, közösségi média menedzser, szerkesztő, online oktató, virtuális asszisztens, pénzügyi tanácsadó stb.

4. Mennyit kereshetek szabadúszó munkával?

Bár a pontos összeg a szolgáltatási szinttől függ, a kezdő szabadúszók könnyedén kereshetnek havi 10 000 és 30 000 INR között. A tapasztalt szabadúszók viszont könnyedén kereshetnek akár 80 000 INR-t is.

● Próbáljon ki részmunkaidős szabadúszót

Új publikációk:

Ajánlott