12 legjobb marketinghírlevél, amelyre elő kell iratkoznia

Tartalomjegyzék

  • 12 legjobb hírlevél marketingeseknek
  • Kulcs elvitelek
  • Következtetés
  • GYIK

A tartalommarketingben évről évre egyre nehezebb sikereket elérni, tekintettel a terület versenyképességére. Tartalommarketingesként lépést kell tartania a jelenlegi trendekkel; felmérni, mi működik és mi nem; valamint olyan releváns kutatásokat végezhet, amelyek segíthetnek a csapat előtt maradni.

Nagyon sok marketing hírlevél létezik, de szeretnénk kiemelni azokat, amelyek igazán kiemelkednek a tartalommarketingesek számára. Ezek néhány legjobb marketing hírlevelek amelyek oktatást, kutatást, személyes betekintést és szórakoztatást kínálnak, megkönnyítve és élvezetesebbé téve az aktuális trendekkel való lépést.

12 legjobb hírlevél marketingeseknek

Összeszedtük a listát a top marketing hírlevelek amely alapvető betekintést nyújt a tartalommarketingbe.

1. DM Insider

Az egyre versenyképesebb online iparágban ez a DigitalMarketer hírlevele a legújabb trendek és stratégiák forrása. Számos letölthető sablont kínál, amelyek a közösségi médiától a webhely szerkezetéig mindent lefednek. Ez az ingyenes hírlevél olyan témákkal foglalkozik, mint a blog audit, a blogbejegyzések ötletei, az e-mailes marketing és egyebek.

2. Social Media Examiner

A világ egyik legnépszerűbb közösségimédia-marketing hírlevele, a Social Media Examiner egy ingyenes hírlevél, amellyel folyamatosan értesülhet a legújabb közösségimédia-tippekről, statisztikákról, trendekről, betekintésekről és eszközökről. Ez az egyik legjobb hírlevelek marketingesek számára széles körben dolgozik a közösségi médiával.

Forrás

3. Az Említési Feljegyzés

Minden héten kaphat egy szórakoztató kis hírlevelet, tele érdekes GIF-ekkel; hasznos, ingyenes források; és tartalom a legnépszerűbb marketing témákról, technológiai trendekről és Facebook marketingről. Emellett gyakorlati ötletekhez, módszerekhez és ingyenes eszközökhöz is hozzáférhet marketingtervének fejlesztéséhez.

Olvasni:  A 10 legjobb tartalommarketing-esemény 2024-ben

4. Kérlek adj tanácsot!

A Top Hat csapata napi marketinges hírlevelet ad ki Kérem adjon tanácsot! Számos témát fed le, például kulcsfontosságú teljesítménymutatókat (KPI), tervezést és egyebeket. Tele van hasznos információkkal, amelyeket egyetlen mozdulattal elolvashat. Kérjük, tanácsadás kötelező, ha marketinggel foglalkozik. Ez egy jól megtervezett, rövid olvasmány, amelyet minden nap szívesen elolvas.

5. tl;dr Marketing

A tl;dr Marketing az Ön számára készült hírlevél, ha alapvető formátumot szeretne, hogy naprakész legyen a legfrissebb hírekről és eseményekről. Ez a hírlevél gyorsan összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat, beleértve a legújabb fejleményeket olyan területeken, mint a közösségi média, a SEO, a tartalommarketing és egyebek. Ha szeretne lépést tartani a legújabb üzleti trendekkel és változásokkal, ezt a napi hírlevelet kötelező elolvasni.

6. Intercom

Az Intercom a webhelyek chat-platformja, és hírlevele alig tesz említést termékéről. A hírlevél témakörök széles skáláját fedi le, beleértve a technológiai trendeket, a termékmenedzsmentet, a marketinget, az ügyfélszolgálatot és a startupokat. Ami még jobb, hogy a csapatuk tagjai gyakran különböző témákban mérlegelnek.

7. A napi vérengzés

A Carney egy webes, asztali és mobil platformokra szakosodott tervező és fejlesztő cég. A The Daily Carnage hírlevelén keresztül kézzel válogatott marketinges tartalmakat kínál olvasóinak, amelyeket naponta eljuttatnak postafiókjába. A hírlevél elképesztő tudással, legjobb gyakorlatokkal és a marketinggel kapcsolatos legújabb iparági trendekkel látja el a marketingszakembereket.

Forrás

8. Geekout

Nagyon nehéz lehet lépést tartani a közösségi média összes aktuális hírével és frissítésével. Ilyenkor Geekout jön a segítségedre. Ez az egyik legátfogóbb és legfrissebb hírlevél szó szerint mindenről, ami a közösségi média marketinggel kapcsolatos.

A Geekout mindenki számára kötelező, aki részt vesz a közösségi média marketingjében vagy a közösség menedzselésében. Ez az ingyenes heti hírlevél egy helyen gyűjti össze a legfrissebb közösségimédia-híreket, tippeket, taktikákat, eszközöket, trendeket és új funkciókat.

Olvasni:  Akciókamera zseblámpa – Az 5 legjobb fotós válogatás

9. Termékvadászat

A Product Hunt egy olyan platform, amely a világ minden tájáról nap mint nap megjelenő legjobb újdonságokat tartalmazza. Hírlevelében általában az előző napi öt-tíz legjobb termék szerepel. A Product Hunt hírlevelét több okból is sokan kedvelik, ezek egyike az, hogy az emberek szívesen tanulnak olyan új projektekről és megoldásokról, amelyek segíthetik marketingkészségeik fejlesztését.

10. A gyilkos és a költő

A Copyblogger e-mail sorozata az egyik legnépszerűbb a világon, és olyan témákra fókuszál, mint a hatásos címsorok, SEO, e-mail marketing stb. A cég okkal híres: mivel az idők során több ezer cikk jelent meg a tartalomírásról és marketingről, széleskörű áttekintést nyújt az olvasóknak az említett területekről, ugyanakkor lehetővé teszi számukra, hogy elmélyüljenek a választott témában.

11. Puffer

A puffer egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ütemezzék a közösségi médiában megjelenő bejegyzéseket, és nyomon követhessék a részletes mutatókat, hogy javítsák közösségi média játékukat. Tekintettel a tartalom és a közösségi média közötti szimbiotikus kapcsolatra, nyugodtan feltételezhető, hogy a Buffer ért egy-két dolgot a tartalommarketinggel kapcsolatban. És úgy tűnik, mások is egyetértenek vele, mivel a Buffer hírlevelének mára több mint 42 000 feliratkozója van. Mi még jobb? Az egyik legjobb hírlevél marketingesek számára, a Buffer hírlevele rövid és édes, általában egy érdekes cikkre mutató hivatkozást tartalmaz. Mindannyian az egyszerűség kedvéért vagyunk itt.

12. Tartalommarketing Intézet

Joe Pulizzit a történelem egyik legsikeresebb tartalommarketingesének tartják. Ez a hírlevél exkluzív tartalmakhoz biztosít hozzáférést az előfizetőknek magától a férfitól. Ezzel a hírlevéllel naprakész maradhat a tartalommarketing minden oldaláról. Többek között olyan témákról is tájékozódhat, mint például az infografika, a bloganyag szegmentálása, valamint a tartalommarketing ROI mérésével kapcsolatos tanácsok.

Olvasni:  Tartalommarketing a Big Data korában: Az adatok kihasználása a versenyelőny érdekében

Kulcs elvitelek

  • A tartalommarketingben elengedhetetlen a világosan meghatározott közönség. Ha megpróbál mindenkit megcélozni tartalommarketing-stratégiájával, nem vezet sehova.
  • SMART (specifikus, mérhető, elérhető, releváns és időhöz kötött) marketingstratégiával kell rendelkeznie. A céljainak SMART-nak, konkrétnak és SMART-nak kell lenniük, ha sikeres akar lenni marketingkampányában
  • A mutatók fontosak, mert világos képet adnak webhelye teljesítményéről. A mért mutatóknak összhangban kell lenniük a céljaival. A mutatók mérése megmutatja, hogy mi működik, és min kell változtatni, ahelyett, hogy csak a papíron lévő számokat nézné.
  • A legnépszerűbb marketing hírlevelek alapvető információkat nyújtanak az iparág trendjeiről és eseményeiről.
  • A tartalommarketing-hírlevelek megfelelő eszközökkel látják el Önt, hogy az élen járhasson.

Következtetés

Nehéz lehet kitűnni a tömegből, ha online tartalommarketingről van szó. Az online identitás létrehozása azt jelenti, hogy figyelembe kell venni a látványelemeket, a feliratot, a logót, a webdizájnt és az egyedi márkahangot. A történetmesélés lehetővé teszi az online vállalkozások számára, hogy személyessé tegyék márkájukat. Ezzel mérföldekkel a tömeg előtt leszel. Ez azonban nem könnyű mutatvány. Ilyenkor a legjobb marketing hírlevelek segíthetnek. Tele vannak végtelen betekintésekkel, információkkal, tippekkel és trükkökkel, valamint egyéb hasznos forrásokkal, így az iparágat a postaládájába juttatják, és segítenek abban, hogy tartalommarketingesként a lehető legjobb tudást nyújtsa.

A tartalommarketing egy olyan terület, amely tele van versenyképességgel. A piaci rés megcélzása segít abban, hogy lépést tartson versenytársaival, különösen, ha Ön egy viszonylag kis vállalkozás. Ezenkívül, mielőtt marketingkampányt indítana, célokat kell kitűznie. Ha világosan meghatározott céljaid vannak, akkor valami célba érhetsz, és motivált maradsz.

GYIK

1. Milyen példák vannak a tartalommarketingre?

A tartalommarketing olyan elemeket tartalmaz, mint például az oktatási cikkek, e-könyvek, videók, infografikák és webináriumok, amelyek választ adnak az emberek konkrét kérdéseire, és olyasmit biztosítanak számukra, amit máshol nem kaphatnak meg.

Olvasni:  A legjobb blogkészítő eszközök a blogod bővítéséhez 2024-ben

2. Mi a hatékony tartalommarketing kulcsa?

Egy nagyszerű tartalommarketing-tipp, hogy erőfeszítéseit az emberek egy bizonyos szegmensére összpontosítsa. Nehéz több emberre célozni a marketinget. Ezért szegmentálnia kell fogyasztói bázisát, és meg kell céloznia azokat, akikről úgy gondolja, hogy a legvalószínűbb, hogy minőségi potenciális ügyfeleket hoznak Önnek.

3. Milyen a jó tartalomstratégia?

A jó tartalomstratégia befolyásolja marketingcéljait, és ennek megfelelően működik. Az ideális tartalomstratégia segít megtervezni azokat a lépéseket, amelyeket meg kell tennie céljainak elérése érdekében.

4. Mi a SEO a tartalomstratégiában?

A SEO-optimalizált tartalom alapvetően olyan tartalom, amelyet mind a felhasználók, mind a keresőmotorok számára írnak. A keresőmotorokra optimalizált tartalom elősegíti, hogy webhelye előkelő helyet foglaljon el a keresőmotorok eredményoldalain (SERP), így nagyobb forgalmat és potenciális ügyfeleket érhet el.

5. Milyen tartalommarketing módszerek léteznek?

A tartalommarketing egy olyan stratégia, amelyet a felhasználók bevonására és megtartására használnak releváns és vonzó tartalmak, például blogok, podcastok, videók, podcastok, infografikák és egyebek előállításával. Főleg a randok használják, akik szeretnének tudatosítani termékeiket, és nagyobb lead-termelést szeretnének elérni.

6. Mitől sikeres egy tartalommarketing kampány?

A sikeres tartalommarketing-stratégia mindig két tényezőből áll: a márka hangjából és a közönségből. Ha azonosítja, hogy kiket kell megcéloznia a tartalommal, segíthet kitalálni, hogy milyen témákat és formátumokat kell tartalmaznia.

Új publikációk:

Ajánlott