12 működő példa e-mail hírlevél feliratkozási űrlapra


Az e-mailekre feliratkozók a blogod éltető elemei. Az e-mail továbbra is elengedhetetlen módja annak, hogy elérje olvasóit, akár csak a legfrissebb bejegyzésről beszél, akár egy mellékterméket dob ​​piacra.

A legtöbb ember, amikor új blogot indít, egy egyszerű oldalsáv hírlevél feliratkozási űrlapjával kezdi.

És ez nagyszerű; valahol el kell kezdeni.

De ha szeretné szintre emelni a regisztrációs űrlapját, és valóban drámaian növelje e-mail-előfizetői számátakkor a szövegíráson és a digitális marketing stratégiákon keresztül elérhető fejlett technikákat kell használnia.

Tehát, ha készen áll arra, hogy hírlevél-feliratkozási varázslóvá váljon, íme néhány lenyűgöző e-mail hírlevél feliratkozási példa, amelyek bizonyítottan jól működnek. Vessen egy pillantást rájuk, és nézze meg, miért működnek, és merítsen ötleteket arról, hogyan szabhatja őket a blogjához.

Miért olyan fontos a hírlevélre való feliratkozási űrlap?

A sok látogató és forgalom csak az első lépés a blogírásban. Az e-mail lista felépítésével sikeres blogot hozhat létre, amely évekig pénzt fog keresni.

Ha általános hírlevél feliratkozási űrlapot használ, akkor sok feliratkozóról esik le. Ez azt jelenti, hogy elveszíti a jövőbeni promóciós, bevételi, visszajelzési és elköteleződési lehetőségeket.

Szeretné tudni, hogyan emelheti a hírlevél feliratkozási űrlapot a következő szintre?

Összegyűjtöttünk néhány példát a hírlevél feliratkozási űrlapokra bizonyítottan képes az olvasókat előfizetőkké alakítani.

Ezek mindegyike meggyőző a maga módján. Akár kombinálhatod is őket, hogy megsokszorozd erejüket, de vigyázz. Ha így tesz, rövid időn belül drámaian megnőhet az e-mail hírlevél listája (csak viccelek, ki ne szeretné?).

Olvasni:  10 legjobb példa az interaktív tartalomra az e-mail marketingben

Essünk neki.

12 működő e-mailes hírlevél feliratkozási űrlap

1. Világítódoboz előugró ablak + kupon

hírlevél feliratkozási űrlap az étteremben

Guidóéegy autentikus spanyol és olasz étterem St. Louis szívében, MO, több mint 1000 leadet vett fel az e-mail listájukra alig négy hónap alatt.

Ez a felugró hírlevél feliratkozási űrlap a webhely látogatóinak 16%-a és 51%-a között konvertál, attól függően, hogy melyik oldalon jelenik meg. E-mailes hírlevél kiküldésével könnyedén megtölthetik éttermüket.

2. Csak szöveges előugró ablak + ólommágnes

egyszerű előugró hírlevél feliratkozás

Danny Rusteen a OptimizeMyAirbnb.com egy teljes képernyős üdvözlőszőnyeg regisztrációs űrlapot használ, hogy címeket gyűjtsön a könyvét vásárló emberek több mint 65%-ától. Azok az ügyfelek, akik máshol vásárolják meg a könyvet, bónuszokat tölthetnek le, és feliratkozhatnak a hírlevelére a könyvben található bónusz linkre kattintva.

Ez egy okos ötlet, mert lehetővé teszi Rusteen számára, hogy rögzítse azoknak az embereknek az e-mail címét, akikről általában kimaradna, mert harmadik féltől vásárolták meg a könyvet. Ráadásul segít neki tagolja a listáját könnyebben, mert tudja, hogy már érdeklődnek a termékei iránt.

3. Egyszerű előugró ablak + kép rólad

Az e-mail hírlevél feliratkozási űrlap konverzióinak növelésének másik módja az, ha képeket is tartalmaz. Pontosabban egy kép rólad vagy a blog mögött álló emberekről.

Az emberek tudni akarják, hogy ki áll az általuk olvasott blog mögött, mivel az bizalmat és hitelességet épít. Ha egy látszólag névtelen személy vagy vállalkozás blogját olvassa, nehéz megbízni az információban, igaz?

e-mail feliratkozási példa fényképpel

Író, író és vállalkozó Ryan Robinson 6%-os konverziónövekedést ért el, amikor létrehozta ezt a felugró űrlapot népszerű blogján. Képét egy másolattal kombinálta, amely megmagyarázza a hírlevélre való feliratkozás értékét, és könnyen használhatóvá tette az űrlapot.

4. Lebegő bár + ingyenes próbaverzió

lebegő bár hírlevél feliratkozási példa

A úszó bár e-mail hírlevél feliratkozási űrlap egyszerű, de hatékony módja annak, hogy bővítse hírlevéllistáját. Ezzel a hatékony űrlappal az ActiveCampaign 30 naponként további 800 új regisztrációt generált.

Olvasni:  Az e-mail marketing szegmentálása: mit jelent, és hogyan használjuk az értékesítés növelésére

Mivel olyan kicsi, stratégiainak kell lennie vele cselekvésre ösztönzés (CTA) és másolja.

Az ActiveCampaign formájában olyan intelligens technikákat használnak, mint például:

  • társadalmi bizonyíték a közösségi médiából („ezrek javultak”)
  • kíváncsiság (nem árulják el a javulás titkát)
  • várakozás (megígérik az e-mail-feliratkozóknak, hogy megtudnak valamit, ha megadják elérhetőségüket.)

5. Igen/Nem Űrlapok

A többlépcsős optin forma, mint az igen/nem kérdés, a pszichológiai elvet, a Zeigarnik-effektust használja a konverziók növelésére. Ez a hatás azt jelzi, hogy azok, akik elkezdenek egy cselekvést, nagyobb valószínűséggel fejezik be azt. Akár 18%-os konverziónövekedéshez is vezethet.

Az igen/nem kérdés esetén nagyobb valószínűséggel iratkoznak fel hírlevelére, mert úgy érzik, hogy van választásuk (vagy nem).

szegmentált e-mail regisztrációs űrlap példa

SnackNationAz egészséges rágcsálnivalók előfizetéses szolgáltatása az igen/nem kérdés variációi segítségével azonnal szegmentálja e-mail-előfizetőit az irodai és otthoni felhasználók között.

Ez a felugró ablak azonnal konvertálja a látogatók 60,4%-át, akik a Kezdőlap gombra kattintanak, amely átirányítja a látogatókat az előfizetéses szolgáltatásukhoz.

Az igen/nem kérdés és a kombinációt használják kilépési szándék előugró ablak az elhagyó látogatók további 3,53%-át konvertálni, amit egyébként elveszítenének.

6. Oldalsáv űrlapjai

Ezek az igáslós regisztrációs űrlapok, amelyeket valószínűleg ismer. A legtöbb blogon megtalálod őket, főleg azért, mert egyszerűen működnek. Nem szexiek vagy kirívóak, de elvégzik a munkát.

Itt van a RafflePress-en:

oldalsáv e-mail regisztrációs űrlapot

Önmagukban az oldalsáv hírlevél feliratkozási űrlapjai nem váltanak át rengeteg olvasót, általában kevesebb mint 1%-át, akik látják őket.

De az oldalsáv űrlapjainak továbbra is megvan a helyük. Nem olyan tolakodóak, mint egy előugró ablak, nem vonják el az olvasók figyelmét, mint egy soros vagy becsúsztatható űrlap, és alakítsa blogja minden oldalát potenciális ügyfelek generálási lehetőséggé.

7. Oldalsáv űrlap + Teljes képernyős előugró ablak

Amikor azonban az oldalsáv űrlapját egy másik regisztrációs űrlappal kombinálja a webhelyén, akkor tapasztalhatja meg a legtöbb hasznot. Escola EDTI az oldalsáv és a teljes képernyős előugró ablak kombinációját használta a konverziók 18%-os növelésére, és több mint 2500 feliratkozásra egyetlen hónap alatt.

Olvasni:  A WordPress újrafelhasználható blokkjainak használata
teljes képernyős hírlevél feliratkozás

8. Beépített űrlapok

James Pollard -tól A tanácsadó edző soron belüli űrlapokat használ a blog olvasóinak 2-6%-ának konvertálására, 360%-ban pedig az egész webhelyen.

inline hírlevél feliratkozási űrlap példa

Egy másikat használ a nyitóoldalakon, hogy olvasóinak több mint 53%-át megtérítse, így még több embert ad hozzá az e-mailes hírlevéllistájához.

A soron belüli űrlapok segítenek felkelteni a leginkább elkötelezett olvasóinak figyelmét, éppen akkor, amikor elkötelezték magukat a tartalom elolvasása mellett. Ezért olyan hatékonyak az előfizetők számának növelésében, különösen az olyan nagy tartalommal rendelkező webhelyeken, mint a blogok. Ráadásul nem tolakodóak, és nem zavarják az embereket az Ön webhelyének olvasása és navigálása közben.

9. Tartalomzár

A tartalomzár bizonyos regisztrációs űrlapokon elérhető, például OptinMonster egy módja annak, hogy a blogtulajdonosok több feliratkozót vonzanak a nagy értékű tartalmak egy részének bezárásával. Te már a tartalom nagy részét ingyen adja át, de egy részét exkluzívabbá és értékesebbé teheti, ha „kapu” vagy tartalomzár mögé helyezi. Ez az ingyenes próbaverzió szöveges verziója: az olvasók ingyenesen megkapják az első részt, de e-mail címükkel kell „fizetniük” a bejegyzés befejezéséhez.

Casey Stubbs Kereskedési stratégiai útmutató a tartalomzárat az egész webhelyen használta, hogy csaknem 11 000 feliratkozót adjon a levelezőlistájához alig több mint egy hónap alatt.

tartalomzár felugró példa

Stubbs a bitcoin kereskedésről szóló egyik legnépszerűbb blogbejegyzéséhez használta a tartalomzárat egy felugró űrlapon, mert nem volt ideje teljesen új vezető mágnest létrehozni ennek a közönségnek. Így a tartalmi zárolást hozzáadta egy bejegyzéshez, amely már szerepelt a blogján, és két hónapon belül közel 7500 feliratkozót vett fel a listára, és az adott bejegyzés olvasóinak 17%-át konvertálta.

Stubbs nemcsak több ezer új előfizetőt szerzett, hanem automatikusan is szegmentálhatta a listáját azáltal, hogy konkrétan megcímkézte ezeket a feliratkozásokat. Most, amikor megnézi a listáját, pontosan láthatja, hogy ki érdeklődik a bitcoin iránt, és célzott e-maileket küldhet nekik.

Olvasni:  A 10 legjobb eszköz erőteljes művészi tervek készítéséhez

10. Exit-Intent Popup + Content Upgrade

Az ilyen típusú felugró ablakokat a potenciális ügyfelek generáló szoftverében vagy e-mailes hírlevélszoftverében található viselkedési technológia szabályozza. Nyomon követi és figyeli a webhely látogatóinak mozgását, és észleli, hogy mikor hagyják el a webhelyet anélkül, hogy feliratkoznának a hírlevélre.

A legtöbb e-kereskedelmi webhely arra használja, hogy emlékeztesse Önt azokra a termékekre, amelyek érdekelték, vagy amelyeket a kosarába tett, de nem vásárolt. A blogok felhasználhatják a tartalommarketingre és az érdeklődők generálására irányuló erőfeszítéseinek maximalizálására. Azok, akik gyakran 200-600%-kal növelik a hírlevélre való feliratkozást, ha ezt más tartalommarketing-taktikával kombinálják.

RazorSocial 520%-kal növelték konverzióikat azáltal, hogy tartalomfrissítést kínáltak az emberek által olvasott bejegyzésekhez.

felugró e-mail űrlap példa

11. Kilépési szándék előugró ablak + Kapcsolódó bejegyzések + Inline regisztráció

Hosszabb ideig tartsa az olvasókat webhelyén azáltal, hogy megjelenít egy kilépési szándékot jelző előugró ablakot, amely az éppen olvasott bejegyzéshez kapcsolódó egyéb bejegyzéseket javasol. Ezután mindenképpen helyezzen el egy soron belüli regisztrációs űrlapot valahol ezekhez a bejegyzésekhez, hogy növelje a feliratkozási esélyeket.

kapcsolódó bejegyzések előugró példája

12. Mobil előugró + kupon

Az AutoAnything, az utángyártott autóipari termékek vezető online kiskereskedője a mobil felugró ablak és kupon felugró ablak kombináció a hírlevélre feliratkozók ösztönzésére.

mobil felugró e-mail regisztrációs űrlap

Használták ezt, valamint néhány más regisztrációs űrlap kombinációját a webhelyükön, hogy a napi optinokat közel 2,5-szeresére növeljék, és több mint 20%-kal növeljék az e-mail bevételt.

És ez az! Reméljük, hogy tetszett ez a bejegyzés a legjobban működő e-mail hírlevél feliratkozási űrlapokról.

Ezután feltétlenül tekintse meg az e-mailes hírlevél bővítéséhez szükséges egyszerű feltörések listáját. És ha nem biztos abban, hogy milyen típusú e-maileket küldjön új feliratkozóinak, íme néhány szórakoztató hírlevélötlet, amelyet felhasználhat.

Több ilyen blogírási útmutatót szeretne? Győződjön meg róla, hogy iratkozzon fel e-mailes hírlevelünkre így megkaphatja a blog bővítéséhez szükséges szakértői tanácsokat.

Új publikációk:

Ajánlott