13 kötelező Instagram-eszköz a vállalkozás fellendítéséhez

Az Instagram mára teljesen hatalmas, és használatához szüksége van néhány elengedhetetlen Instagram-eszközre a marketinghez. Olyan nagy, hogy ha hatalmas sikereket akarsz elérni, akkor el kell kezdened az eszközök használatát.

Miért? Mert az eszközöket arra tervezték, hogy segítsenek bennünket. Segítségre van szüksége a bejegyzések ütemezéséhez? Van erre egy eszköz. Segítségre van szüksége a képek vagy videók testreszabásához? Hogyne magánszámlákat találni? Erre is van eszköz.

Hogyne Instagram-sablonok, amelyeket az Instagram Stories-hoz használhat? Valójában van egy eszköz minden (még olyan eszközök is vannak, amelyek kommentálják a bejegyzéseket – IKR).

Legjobb eszközök az Instagram marketinghez

A probléma az, hogy vannak így sok olyan eszköz, amelyet nehéz eldönteni, hol kezdjem keresni. Vállalkozástulajdonosként valószínűleg nincs sok ideje arra, hogy manuálisan végigkeresse az összeset.

Tehát csatlakozzon hozzánk, és megnézzük a legjobb Instagram-eszközöket, amelyek fellendítik vállalkozását 2024-ban

1. Social Boost

Oké, a Social Boost egy bit furcsa.

Lényegében normális, hogy te magad lájkolod és kommenteled az Instagram-bejegyzéseket, nem? A probléma az, hogy ez időbe telik, ha kizárólag azzal a céllal csinálod, hogy felhívd a figyelmet, hogy mások kövessenek téged.

Ez az, ahol Social Boost Ez egy Instagram automatizálási eszköz, amely kedveli és megjegyzéseket fűz az Ön számára.

Mondtam, hogy kicsit furcsa.

De ez teljesen klassz – ne aggódj, hogy a Social Boost kedvelni fogja a nem megfelelő bejegyzéseket, vagy nem megfelelő dolgokat mond.

Mesterséges intelligencia hajtja, ami azt jelenti, hogy miután beállította, hogy bizonyos tartalmakat kedveljen, tökéletesen megfelel az előírásoknak, segítve a kapcsolatok kialakítását és a követők számának növelését.

Olvasni:  Miért kell befektetni az Influencer Marketingbe – Titkok feltárultak!

2. MissingLetr

A MissingLetr egy hatékony eszköz, amely segíthet Instagram-fiókjának bővítésében. Fejlett funkcióival és képességeivel a MissingLettr leegyszerűsíti a vonzó tartalom létrehozásának és ütemezésének folyamatát.

A közösségi oldalak közzétételének automatizálásával A MissingLetr időt takarít meg és erőfeszítést tesz, lehetővé téve, hogy a fiókja bővítésének egyéb szempontjaira összpontosítson. Intuitív kezelőfelülete és felhasználóbarát kialakítása megkönnyíti a navigációt és a hatékony használatot.

A MissingLettr segítségével optimalizálhatja Instagram-jelenlétét, és szélesebb közönséget érhet el, aminek eredményeként megnövekszik a követők száma és az elkötelezettség. Kezdje el a MissingLetr használatát még ma, és figyelje Instagram-fiókja virágzását.

3. Promo Video Ad Maker

A videóhirdetések most mennek az Instagramon. Jobban működnek, mint az Instagram hálózat statikus hirdetései. Ez Instagram videó készítő eszköz percek alatt megkönnyíti a videohirdetések létrehozását.

A Promo Video használatra kész sablonokat kínál 50 különböző stílusú animált szöveggel, hogy hirdetései feltűnjenek!

Továbbá, akár egy kész Instagram-hirdetéssablont használ, akár a semmiből hoz létre egy videót, a Promo márkamenedzsere lehetővé teszi, hogy minden projekthez egyszerűen hozzáadja logóját, hogy hozzáadja digitális aláírását és növelje a márka ismertségét.

4. HootSuite

A HootSuite szépsége abban rejlik, hogy ez egy közösségimédia-ütemezési eszköz, amely sokkal könnyebbé teszi a bejegyzések kezelését. Használhatja Instagram-fiókjához, de csatlakoztathatja Facebook- és LinkedIn-fiókjához is.

A HootSuite-nál dolgozó srácok és lányok nemrégiben végrehajtottak néhány változtatást, hogy mostantól közvetlenül közzétehessen tartalmat az Instagramon. 2018-ban nem ez volt a helyzet, szóval ez egy nagyon félelmetes és üdvözlendő változás. Különösen hasznos azoknak a vállalkozásoknak, akiknek az ütemezéssel küszködnek (ami mindannyiunknak ilyen).

Nem csak ez, hanem a HootSuite is lehetővé teszi a „kémkedést” (oké, monitor) a versenytárs. Ezzel értékes betekintést nyerhet marketingstratégiáikba. Ezután visszafejtheti, hogy mit csinálnak a sajátnál jobb eredmények érdekében.

Például megtalálhatja azokat a riválisokat, akiknek létezéséről soha nem is tudott, mielőtt megnézné követői fiókját. Vadul jobb, mint a tiéd? Hasonló típusú követői fiókot szeretne elérni?

Olvasni:  Készüljön fel az ünnepi vásárlási őrületre: A Hostinger kiadja a kötelező 2024-as e-kereskedelmi ünnepi túlélési útmutatót

Megnézheted a bejegyzéseiket is, hogy megtudd, mit csinálnak másképp (és jobban) veled.

5. A Rocket Social kötelező Instagram-eszköz

Mi az oka annak, hogy egyesek TONNA eljegyzést kapnak a fényképeiken? Nos, sok minden azon múlik, hogy egyszerűen a megfelelő dolgokat kell megtenni és az organikus forgalmat növelni.

De néha – ha nem is a legtöbbször (suttogva) – ugyanezek a népek (vagy „befolyásolók”, mondjuk) valójában automatizálási eszközöket használnak, mint például a Rocket Social.

Nincs semmi baj azzal, ha az automatizálást az organikussal kombinálod, ha szeretnéd növeld a követőidet most az Instagramon. Az elkötelezettség fontos, és ebben tud segíteni a Rocket Social. Feltéve, hogy először is fantasztikus fényképeket készít, ez az eszköz növelheti elköteleződését.

6. CrowdFire

CrowdFire egy minden az egyben eszköz, amely alapvetően egy közösségimédia-kezelő alkalmazás. Segít a bejegyzések ütemezésében és a tartalom gondozásában, és olyan funkciókat is tartalmaz, mint például az említéskövető, az elemző betekintések és a követőkezelő (nagyon jó).

Van egy Chrome-bővítménye is, amellyel egyetlen gombnyomással (jó, két kattintással) megoszthat bármely internetes oldalt Instagram-fiókjával.

A CrowdFire kompatibilis a Facebook, a LinkedIn, a YouTube, a Medium és más szolgáltatásokkal.

7. Küldhető

Küldhető nagyon klassz.

Rendben, a cikkben szereplő összes eszköz remek, de a Sendible-nek van egy kis előnye.

Lásd, a Sendible az, amit Ön Instagram-kezelőeszköznek hív, ami azt jelenti, hogy nagyjából mindent megtesz, amit egy eszköztől elvárhat. Segít ütemezni a frissítéseket, analitikai jelentéseket készíteni, válaszolni a követőknek, és a csapatával együtt dolgozni is használhatja.

Teljesen testre szabott olyan ügynökségek számára, amelyeknek sok minden van a tányérjukon.

A legjobb dolog az, hogy van egy mobilalkalmazása, így útközben is ütemezheti bejegyzéseit.

Tulajdonképpen karcold meg. A Sendible abszolút legjobbja az, hogy integrálható a Canva-val, amely maga is egy baromi jó alkalmazás (erről egy pillanat alatt bővebben). 14 napig INGYENESEN kipróbálhatod.

8. A Canva az egyik kedvenc Instagram-eszközöm

Ez a grafikus eszköz valójában nem kifejezetten az Instagramhoz (vagy akár a közösségi médiához) készült önmagában, hanem azért, mert ez egy olyan eszköz, amely segít szemet gyönyörködtető képek (például plakátok, szalaghirdetések, YouTube indexképek stb.) létrehozásában és szerkesztésében. , nyilvánvalóan remekül illik az Instagramhoz.

Olvasni:  A DNS PROBE FINISHED NXDOMAIN hibaelhárítása

A Canva teljesen ingyenesen használható és nagyon egyszerű. Ha például egy színes motivációs bejegyzést szeretne létrehozni Instagram-oldalához, akkor ez legyen a közönség növelésének fő eszköze.

Használhatja más Instagram-képek feldobására is.

De itt van a szaftos rész – a Canva rengeteg Instagram-sablonnal érkezik, amelyeket felhasználhatsz Instagram-történeteidhez. Hány sablon? Hogy hangzik az 5722? Mostantól akár közvetlenül az Instagramon is közzétehetsz a Canváról!

Az alábbiakban megtudhatja, hogyan hozhat létre Instagram-tekercseket a Canvából:

Ez az egyik legjobb Instagram-eszköz a marketinghez. Azonban mindenképpen olvassa el a legújabbat, ha a Canva leáll.

9. Over, mint az egyik kötelező Instagram-eszköz

Felett egy kicsit hasonlít a Canvához, kivéve, hogy kifejezetten az Instagram Stories számára készült. Ez ad otthont egy kreatív csomagnak, amely lehetővé teszi, hogy szöveget adjon a képekhez, miközben személyre szabja azokat, és számos szűrővel javítja a tartalmat.

Rengeteg stock képnek, valamint profik által tervezett látványsablonoknak is otthont ad.

10. InstaSize

InstaSize a tökéletes eszköz, ha szeretné javítani fotóit és videóit, hogy azok szépek legyenek (és nem mindenki szeretné ezt megtenni?). Ez az eszköz kiemeli a tartalmat, így több hírfolyamban és Instagram-tárcsában is felfigyelnek rád.

Számos hasznos oktatóanyagot is tartalmaz szakértőktől és társadalmi befolyásolóktól.

11. SocialInsider

SocialInsider egy elemző eszköz, amely hozzáférést biztosít olyan mélyreható információkhoz, amelyek szükségesek ahhoz, hogy Instagramon keresztül folyamatosan növelhessék a potenciális ügyfelek számát.

Segít olyan kampány megtervezésében, amely a megfelelő tartalommal nagyobb elköteleződést vált ki, az automatizált jelentései pedig könnyen követhetők, és könnyen kezelhetők.

12. A TailWind egy másik a kötelező Instagram-eszközök közül

Ha üzleti célokra használja a Pinterestet, valószínűleg hallott már a TailWindről. A TailWind valóban egy analitikai és automatizált ütemező alkalmazás, amelyet kifejezetten a Pinterest számára terveztek. A jó hír az, hogy az alkotók kibővítették, így mostantól az Instagram-oldaladra is ütemezheted a bejegyzéseket.

Olvasni:  7 digitális marketing tény minden vállalkozás számára

A TailWind használatával tömegesen ütemezheti bejegyzéseit, hogy fenntartsa követői érdeklődését, és ügyeljen arra, hogy a legtöbbet hozza ki az eszköz Smart Schedule funkciójából. Ez a funkció rendkívül klassz, mivel megmondja, hogy a legtöbb elköteleződéshez optimális idő van a bejegyzéshez.

És ami a legjobb, hogy ez egy nagyon könnyen használható eszköz, köszönhetően a fogd és vidd funkciónak.

13.IconoSquare

Végül pedig küzdeni fog azért, hogy sikereket érjen el az Instagramon, ha nem figyeli az elemzéseit. Itt jön a képbe az IconoSquare, egy olyan eszköz, amely mindenféle mérőszámot mér, például a napi követők növekedését és veszteségét. Méri a követők számának növekedését és még sok mást is, beleértve a megjegyzéseket és a kedveléseket.
Ha nyomon szeretné követni, milyen jól teljesít, ez egy kényelmes eszköz.

Bónusz tipp

Számos eszköz létezik a privát Instagram-fiókok megtekintéséhez. Igen, és mindegyik INGYENES, néhány fizetős verzió is használható. Lehet, hogy szeretné kémkedni egy versenytárs oldalán vagy nézze meg, mit posztolnak a gyerekek.

Ezek az eszközök ebben segítenek!

Következtetések a marketinghez elengedhetetlen Instagram-eszközökről

Ez az a 11 kötelező eszköz, amelyre minden Instagram-marketingesnek rendelkeznie kell a marketing eszköztárában 2024-ban. Amint láthatja, az Instagram használata gyakorlatilag lehetetlen, hacsak nem ászolja először az életrajzát.

Ezután használjon eszközöket a bejegyzések ütemezéséhez, nézze meg versenytársait, és fokozza bejegyzéseit. te tudott menj egyedül – de valószínűleg rá fog jönni, hogy 24 óra nem elég egy napra!

Melyek a kedvenc Instagram-eszközeid, amelyeket ma használsz? Szeretnénk többet megtudni az alábbi megjegyzésekben.

Kas Szatylowicz a Nightwatch közösségimédia-menedzsere és tájékoztatási koordinátora – ez a következő generációs keresési láthatósági eszköz. Nézze meg a Nightwatch blogot, és lépjen kapcsolatba vele a LinkedInen vagy a Twitteren: @KasSzatylowicz

Kas Szatylowicz legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott