13 legjobb online blogtanfolyam utazási bloggereknek

Tartalomjegyzék

 • Bevezetés
 • Utazási blogírás, mint karrierlehetőség
 • Miért fektessenek be Online blogolási tanfolyamok
 • Utazási blogtanfolyamok:
 1. Utazási Blog Jólét
 2. Travel Blog Accelerator
 3. Teljes SEO tanfolyam
 4. Digitális birodalmak
 5. 3 titok, hogy megháromszorozd a Pinterest forgalmát (INGYENES KÉPZÉS)
 6. Nomadic Matt The Business of Travel Blogging Course
 7. 4 hét a jobb fotózásig
 8. Utazási bloggernek lenni (még akkor is, ha éppen nem utazik!)
 9. Utazási írás 101
 10. Utazási blogírás, mint karrier
 11. Utazási fotózás – Szenvedély a szakma iránt
 12. Blogolás; Utikönyv; Utazási tartalom írási bizonyítvány
 13. Szakmai szabadúszó utazási újságíró tanfolyam
 • Az utazási bloggerek készségei
 • Végső gondolatok
 • Kulcs elvitelek
 • GYIK

602-ben született Hiuen Tsang, aki később buddhista szerzetes lett. 17 évig utazott Indiában, és tanult a buddhizmusról. Meglepő módon ez az ember utazási naplót vezetett, amelyben feljegyezte tapasztalatait és megfigyeléseit mindenkiről, akivel találkozott, szokásaikat és kultúrájukat, a meglátogatott helyeket stb. Ez a napló a Hsi-Yu Chi vagy a Great Tang Recordsról híres. Valószínűleg ez volt az egyik első úti okmány.

Ekkor a korai utazók dokumentálták utazásaikat, és ez a mai napig tart.

1994-ben Jeff Greenwald, a bestseller író, fotós és rettenthetetlen utazó megkerülte a Földet egy akkumulátoros laptoppal, amelyen keresztül megvásárolhatja online blogírás tanfolyam jóformán a világ bármely pontjáról, vissza Jeff Greenwaldig, saját szavaival élve: „Elindultam, hogy körbeutazem a világot – a kaliforniai Oaklandtől a kaliforniai Oaklandig – anélkül, hogy repülőre szálltam volna. Útközben egy kisebb csodát vittem véghez: feltöltöttem az első utazási blogbejegyzéseket, amelyek valaha is megjelentek a világhálón.” Így kezdődött az utazási blogírás útja.

Az internet megjelenése tovább bővítette az utazási blogírás hatókörét. Egy tanulmány szerint vége 80Az utazástervezés %-a az internet segítségével történik. A közösségi média őrületének köszönhetően azonban, amely az egész világot eluralta, minden, amit valaha is meg akart osztani, tortává vált, és ki lehetett tenni, hogy a világ lássa. Mostantól az utazók gyakorlatilag valós időben oszthatják meg tapasztalataikat barátaikkal az „Utazási blogokon” keresztül.

De ez még nem minden! Még a nem utazók is tanulhatnak utazási blogírást a ingyenes blogírás tanfolyam, amely a világ minden internetezője számára könnyen elérhető. Fektessen be lebilincselő tartalom írásába és mesélhető képek rögzítésébe, mert a nap végén ez az, ami forgalmat fog generálni a blogjára vagy webhelyére.

A folyóiratok és az emlékiratok a kiállítás és a kreatív ösztönzés terepét jelentik, ameddig csak visszatekinthetünk. Fényképek, videók, utazási részletek és kreatív élménybeszámolók tették ezeket az audiovizuális anyagokat médiummá, hogy mindenki a blogger szemével lássa a világot. Ahhoz, hogy valaki sikeres legyen az utazási blog-karrierben, el kell sajátítania ezeket a készségeket, hogy a versenykorszakban kitűnjön. Ennek legbiztosabb módja, ha először tanulsz, majd alkalmazod, hogy összegyűjtsd a saját tapasztalataidat, és újra tanulj belőle. A tanulás megkezdésének nagyszerű módja a legjobb blogolási tanfolyamok amelyek szabadon elérhetőek a piacon.

Olvasni:  20 tartalommarketing-hack a tartalom sikeréhez

Utazási blogírás, mint karrierlehetőség

Az utazási blogírás lehet részmunkaidős vagy teljes munkaidős karrierlehetőség. Az iparág növekszik, és az utazási irodák, a vadon élő állatokkal foglalkozó egyesületek, az élelmiszeripar, a turizmus és még sok más iparág világszerte népszerűsíti termékeiket és szolgáltatásaikat. Ehhez utazási blogírásra van szükség, ami meglehetősen jövedelmező karrierlehetőséget jelent. Kétségtelen, hogy ez az iparág nagyobb potenciállal rendelkezik, és minden bizonnyal fellendülni fog a következő néhány évben. Ne feledje, nincs megfelelő időpont a kezdéshez. Soha nem leszel kész az indulásra, ha megvárod, hogy eljöjjön a megfelelő idő, ezért kezdd el még ma, és a utazási blog sikertanfolyam párhuzamosan fut vele, és meghálálod múltbeli énednek. Vegyen részt még ma az online blogtanfolyamon, hogy felkészüljön az Ön előtt álló összes kihívásra és akadályra, és készítsen egy ütemtervet, amellyel ügyesen ragyoghat.

Bejárod a világot, képeket kattintasz, tapasztalataidat írod, és pénzt keresel… Lehet ennél jobb egy munka? Az utazási blogírás álommunkának tűnik, és akkor az, ha elsajátítod a mögötte meghúzódó szisztematikus működést. Ehhez pedig fontos némi munkaismeret megszerzése; itt bemutatjuk az ingyenes és fizetős utazási blogírás speciális kurzusait.

Miért érdemes online blogtanfolyamokba fektetni?

Kétségtelen, hogy számos ingyenes online tanfolyam, YouTube-videó és magazincikket olvashat, ha valaki többet szeretne megtudni a blogolásról. De ha komolyan gondolja, ezek mind csak gyors megoldások, és nem hosszú távú megoldás. A pénzügyi és mentális elkötelezettség fontos egy új készség elsajátításához, mind önmaga, mind a tanítási platform számára. És ha még nem vagy biztos benne, próbáld ki az ingyenes blogírás tanfolyamot, és vizsgáld meg magad, hogy alkalmas vagy-e erre. Ha az esély az Ön javára, akkor meg kell tanulnia az összes szükséges készséget a utazási blogger tanfolyam Indiában és a lehető leghamarabb kezdje meg a törekvést ezen a területen.

Egy online blogtanfolyam segít abban, hogy okleveles utazási bloggerré váljon, és pénzt szerezzen blogjával, mert így kereshet némi pénzt. A legfontosabb dolog, amit itt kell szem előtt tartani, hogy a keresett összeg kezdetben nagyon kicsi lesz. Tehát ahhoz, hogy az utazási blogírás a teljes munkaidős karrierje legyen, türelemmel és következetességgel kell rendelkeznie hosszú ideig a márka felépítéséhez és a tetőn való átlépéshez. Ez bizonyosan eltart egy ideig, de megéri minden eltöltött másodpercet.

13 legjobb utazási blog-tanfolyam

1. Utazási Blog Jólét

Forrás

Megtanulja a saját blog létrehozásának összes alapját, például a tervezést, a márkaépítést, a SEO-t, a leányvállalatokat, és mélyebbre ás a témákban. Ez a kurzus segít abban, hogy a blogodat nyereséges vállalkozássá alakítsd egy komplett ütemterv segítségével, amely tele van egyszerű lépésekkel, amelyeket beilleszthetsz a blogodba, hogy gyorsan, stressz nélkül növeld az értékét. Ez egy fizetős tanfolyam, de ez a kurzus segít a vállalkozás fejlesztésében és növekedésében, akár kezdő, akár tapasztalt blogger vagy. Tele van ötletekkel és technikákkal, amelyek hatékonyan szolgálhatnak Önnek.

Típus: Fizetett, 49 USD/hó

2. Travel Blog Accelerator

Forrás

A tanfolyam inkább egy ötletbörze, ahol havonta 3-4 alkalommal találkoztok egy csoportban a Zoomon keresztül. A kurzus minden hónapja egy adott téma köré összpontosul, mint például a márkaépítés, a SEO stb. Ez az utazási blog-üzletág fejlesztésének végső kurzusa választ ad minden kétségére és kérdésére, hogy felpörgesse blogja növekedését. A világ néhány vezető bloggerének kutatásain és tapasztalatain alapul, akiknek meglátásai minden bizonnyal meggyőznek arról, hogy a lehető leggyorsabban bővítse blogját. Ez a gyorsító tanfolyam, ahogy a neve is sugallja, felgyorsítja a blog növekedését, és hosszú távú értékeket biztosít, amelyek még néhány év múlva is hasznosak lesznek. Kapd el utazási blogíró tanfolyam és felgyorsítja karrierjét.

Olvasni:  5 legjobb iOS szimulátor Windowshoz

Típus: Fizetett, 49 USD/hó

3. Végezze el a SEO tanfolyamot

Forrás

A kurzus végére mindent megtanul a SEO-ról, amire szüksége van az utazási blogok fellendítéséhez, mint például a Google Analytics beállítása, SEO-ban gazdag tartalom írása, kulcsszókutatás stb. Azok számára, akik nem tudják, a SEO segíthet jobb kapcsolatok kialakításában a közönségével, és több embert vonzhat webhelyére. A SEO a kulcsfontosságú erő ebben az iparágban, mert a keresőmotor-felhasználók többsége valószínűleg a keresőmotor által javasolt 5-6 legjobb javaslat valamelyikére kattint. Ezért, ha sikerül az 5 legjobb javaslat között szerepelnie az adott résben, akkor nagyobb forgalmú lehet a blogja, ami több értékesítést, több lojális vásárlót és nagyobb növekedést jelent a vállalkozása számára. Szerezze be ezt a kurzust még ma, és tanulja meg az internetes világ legértékesebb elemét.

Típus: Fizetett

4. Digitális birodalmak

Forrás

Ez a hét modulból álló tanfolyam mindent megtanít, amit a Pinterest stratégiáról tudni kell utazási blogod népszerűsítéséhez, a SEO trükköktől kezdve a vonzó gombostűk tervezéséig. A gombostűk előnye, hogy segít a webhelyére irányuló minőségi forgalom szűrésében. A Pinterest elképesztő forgalomforrás lehet, de a lényeg a következetesség. Bár időbe telik, amíg megtanulod, hogyan kell hatékonyan használni a Pinterestet, ez a tanfolyam segít százszorosára növelni a Pinterest forgalmát és eladásait. Hatékony és nagyon egyszerű, ha megérted. Hozzáférhet a lépésről lépésre haladó ütemtervhez, amellyel forgalmat és eladásokat generálhat a Pinterestről, és megszólaltathatja karrierjét.

Típus: Fizetett, 120 USD/hó

5. 3 titok, amellyel megháromszorozhatja Pinterest forgalmát (INGYENES KÉPZÉS)

Ez az 50 perces ülés három értelmes tippet ad a Pinterest forgalmának és eladásainak növeléséhez, a Pinterest potenciáljának maximalizálásához üzleti tervében, a legújabb algoritmusokban és lépésenkénti képletekben. Ez az ingyenes blogírás a tökéletes tanfolyam az induláshoz. Ezen az ingyenes képzésen keresztül tartalmaid népszerűsítésével növelheted blogod ismertségét/forgalmát, és háromszoros forgalmat érhetsz el belőle.

Típus: Ingyenes

6. Nomadic Matt The Business of Travel Blogging Course

Forrás

Ez egy kiváló tanfolyam kezdőknek vagy teljesen kezdőknek. Részleteket tanít arról, hogyan és hol kezdje el. Áttekintést ad a különböző tartományokról és a WordPressről. Ez a kurzus elsősorban ennek a szektornak az üzleti szempontból történő megértésére szolgál. Ha nem biztos abban, hogyan szerezhet bevételt a teljes munkaidős blogírással, ez a tanfolyam eloszlatja minden kétségét, és cselekvésre ösztönöz. Ez minden olyan személy számára előnyös, aki meg akarja érteni a blogolás üzleti oldalát, és Nomadic Matt hibátlanul elmagyarázza.

Típus: Fizetett, 79 USD/hó

7. 4 hét a jobb fotózásig

Forrás

Egy jó utazási bloghoz jó látványra van szükség, és ez a kurzus megtanítja Önnek, hogyan javíthatja blogját gyönyörű fotózással. Leckéket és kihívásokat tartalmaz. Mert a fotózás ugyanolyan fontos, mint bármely blog írása. A fényképezés egy olyan médium, amelyen keresztül látogatói megjeleníthetik a blogot, és kapcsolódhatnak hozzá. Ez egy alulértékelt, de erőteljes készség, amely biztosan javítja a blog minőségét és forgalmat.

Olvasni:  A legjobban felkapott Instagram-hashtagek a jobb eléréshez 2024-ben

Típus: Fizetett, Streaming: 29 USD és Letöltés: 49 USD

8. Legyen utazási blogger (még akkor is, ha éppen nem utazik!)

Forrás

Ez a kurzus megtanítja, hogyan tehet minden bejegyzést érdekessé, és különféle ötletelési technikákat kínál a tartalom rendszeresítésére. Megtanít arra, hogy naprakészen tartsa blogját, ha éppen nem utazik. Ez a tanfolyam tökéletes azoknak az utazóknak, akik nem utaznak állandóan. Ez a tökéletes ingyenes blogolási tanfolyam segít ötleteket és készségeket létrehozni, hogy rendszeresen tegyen közzé érdekes cikkeket, még akkor is, ha éppen nem utazik. Ez a készség olyan helyzetekben is segíthet, mint a Covid, amikor nem utazhatsz, de meghatározott időn belül érdekes cikkeket tehetsz közzé.

Típus: Ingyenes

9. Utazási írás 101

Forrás

Ha meg szeretnél tanulni, hogyan legyél főállású utazási író, ez a kurzus megtanít mindenre. Minden szempontot lefed, kezdve az ügyfelek és kiadók megtalálásától, a pénzügyek kezelésétől és az adminisztrációtól, a bemutatóktól, az egyedi írásmódtól, a munka előnyeitől és veszélyeiről stb. Ez az ingyenes tanfolyam 15 leckét tartalmaz, és tele van részletes kiemelésekkel, amelyek célja az íráskészség fejlesztése. Vegyen részt az ingyenes blogírás tanfolyamon és főállású utazási írói karriert épít.

Típus: Ingyenes

10. Utazási blogírás, mint karrier

Ez a tanfolyam arra összpontosít, hogyan hozz létre utazási blogot, és hogyan keress vele pénzt. Ennek az indiai utazási blogger-tanfolyamnak az a célja, hogy segítsen elkezdeni ingyenes bloggerként, és pénzkereső géppé alakítani. Van néhány fontos vállalkozás, amelyeket utazási bloggerként be kell tartania, hogy teljes munkaidős karriert építsen fel.

Típus: Fizetett, 2 nap élőben/99 INR

11. Utazási fotózás – Szenvedély a szakma iránt

Ez egy kétnapos workshop amely megtanítja a fényképezőgép alapjait, a fényképezőgép kezelését és a különböző fényképészeti eszközök alkalmazási körét. Ez blogoló tanfolyam főként az utazási fotózásról szól, ami az oka a blogjaid elköteleződésének. Ez a tanfolyam segít abban, hogy fokozd a blogod növekedését, és segíts abban, hogy a fotózás iránti szenvedélyed szakmává váljon.

Típus: Fizetett, 2 nap/99 INR

12. Blogírás; Utikönyv; Utazási tartalom írási bizonyítvány

Forrás

Crystal Hutchinson Tummala ezen a kurzusán első kézből kaphat tippeket az utazási blogírásról, arról, hogyan és mit írjon, fejleszti prezentációs készségeit, valamint a vlog optimalizálásához szükséges legjobb eszközöket. Ez az utazási írástanfolyam ötleteket és lefedettséget tartalmaz az írói lét üzleti oldaláról. Végezze el ezt a tanfolyamot 30 napos pénz-visszafizetési garanciával, hogy megszerezze az utazási blogíráshoz szükséges és elegendő készségeket.

Típus: Fizetett, 3200 INR

13. Szakmai szabadúszó utazási újságíró tanfolyam

Ez tanfolyam segít a blog professzionalizálásában. Tippeket ad a marketinghez és az utazási újságíráshoz, a professzionális fotózáshoz, a podcastok készítéséhez stb. Ez egy átfogó tanfolyam azoknak, akik professzionális utazási blogírással szeretnének foglalkozni. A kurzus az utazási újságíróként végzett professzionális szabadúszókról szól, és mély betekintést nyújt a munkafolyamat következetes felépítéséhez, miközben utazik a világban.

Típus: Fizetett, 8640 INR

Az utazási bloggerek készségei

 • : Miután megtervezte webhelyét, és elkezdte reklámozni magát a közösségi médiában, összpontosítson arra, hogy rést hozzon létre márkája számára. Az utazási blog márkaépítése lényegében azt jelenti, hogy konzisztens üzenetet, alapvető értékeket és célt tűzünk ki, valamint egy felismerhető imázst. Minél tisztább a márka, annál könnyebben tud kapcsolódni a célközönséghez.
 • : A SEO és a Pinterest két fő módja annak, hogy forgalmat irányítsunk egy utazási blogra. Ha megtanulja, hogyan hozhat létre vonzó, SEO-barát blogbejegyzéseket, növelheti esélyeit a Google-ranglistára.
 • : A fényképezés és a szerkesztés az utazási blogírás két nagyon fontos aspektusa. Mivel az ilyen blogok vizuálisak, fontos, hogy a blogger kitűnjön ezekben a készségekben. A blogodban található fényképeknek professzionális megjelenésűeknek és lenyűgözőnek kell lenniük.
 • : Mivel a blogírás az internetről és a közösségi médiában való jelenlétről szól, jártasnak kell lennie a marketingben ezeken a platformokon. Ijesztő feladat lehet egyszerre nőni az összes közösségi médiában, ezért összpontosítson arra, hogy sikeres legyen az egyikben, és megőrizze jelenlétét másokon.
 • : Ha az utazási blogírást főállású szakmaként tekinted, és minél több pénzt szeretnél keresni, nagyon fontos a jó értékesítési pitch. A sikeres utazási influencerhez jó együttműködésre van szükség, amihez fejlesztenie kell a pitching képességeit.
Olvasni:  8 legjobb technikai pont a stúdióhoz

Végső gondolatok

Ha az utazási blogírást bevételi ajánlatként tekinti, maximalizálja lehetőségeit befektetéssel, és a legtöbbet hozza ki a 13 legjobb online blogolási tanfolyam irányelveiből.

Kulcs elvitelek

 • Az utazási blogírást nagyon könnyen megtanulhatja a legkülönfélébb ingyenes blogolási tanfolyamok elérhető a weben.
 • Légy következetes, és készíts magadnak egy ütemtervet, hogy ügyesen ragyoghass, ne várd meg a megfelelő időt. Kezdje azonnal.
 • Egy online tanfolyam segít abban, hogy okleveles utazási bloggerré váljon, és gyorsan bevételt szerezhet blogjával.
 • A SEO a kulcsfontosságú erő a blogiparban, mivel a keresőmotor-felhasználók többsége valószínűleg a keresőmotor által javasolt 5-6 legjobb javaslat valamelyikére kattint.
 • A Pinterest egy csodálatos forgalmi forrás, amely 100-szoros forgalmát és értékesítését segítheti elő.
 • A fényképezés egy olyan médium, amelyen keresztül látogatói megjeleníthetik a blogot, és kapcsolódhatnak hozzá.
 • Akkor is lehetsz utazási blogger, ha nem utazol, csak ha rendszeresen teszel közzé vonzó tartalmat.

GYIK

1. Jól megkereshetek a legjobb blogkurzusok elvégzéséből?

Igen, minden kétséget kizáróan, ha érdekli ez a szektor, és készen áll arra, hogy hosszú ideig következetes legyen, akár millió forintot is kereshet havonta.

2. Kapnak ingyenes utazást az utazási bloggerek?

Igen, természetesen, de az „ingyenes” szó nem illik ide, mert valahogyan dolgozol érte, esetleg az előléptetésért cserébe, vagy a magazinjuknak dolgozol. Ez egy csere, akárcsak egy üzleti partnerség.

3. Sok órát kell dolgoznod?

Attól függ; Ha megfelelő módon építi fel blogját a passzív jövedelemmodell létrehozásához, akkor nem kell túl sok időt töltenie a blogírással.

4. Hogyan kezdj el blogoló karriert, ha nem utazol?

Nincs értelme megspórolni egy csomó pénzt, és elmenni egy egész éves kirándulásra, csak azért, hogy erről blogoljunk. Kezdheti a jegyek vásárlásával vagy a tökéletes csomagolás vásárlásával.

5. Hogyan hozhatok létre közönséget egy indiai utazási blogger tanfolyamon?

NE ADJ FEL. A következetesség itt a kulcs. Türelemre és kreatív ötletekre van szüksége ahhoz, hogy felhívja a látogatók figyelmét, hogy visszatérjenek a blogjára.

6. Mennyi időbe telik, mire a blogom pénzt fog keresni?

Ez függ a nyüzsgéstől, az elhivatottságtól és az összpontosítástól. Ám ahhoz, hogy ötletet kapjunk, általában 6-8 hónapot vesz igénybe.

7. Melyik a legjobb online elérhető utazási blog sikertanfolyam?

Nem találhatod meg a legjobb utazási blog sikertanfolyamot anélkül, hogy kipróbálnád és ne implementálnád őket a blogodban. Mindenkinek más ízlése és stratégiája van, és csak ez alapján kell választani. Találja meg saját megközelítését az interneten elérhető különböző kurzusok kipróbálásával.

Új publikációk:

Ajánlott