15 idézet, amelyek inspirálhatnak céges blog indítására

Új cég és céges blog indítása ijesztő feladat. Ezért, hogy segítsünk megtenni az első lépést, felsoroltunk 15 inspiráló idézetet neves emberektől.

A motiváció kulcsfontosságú ahhoz, hogy egy vállalkozás önmagának növekedjen. Ez egy biztos módja a termelékenység szinten tartásának. A motiváció érdekében az ember az iparág óriásaira nézhet, és azokra a dolgokra, amelyeket elmondhatnak vállalkozásuk előmozdítása érdekében. Sok, az üzleti életben dolgozóknak szóló idézet igaz, és továbbra is inspirálja az üzleti kalandorok új generációit.

Legyen bátor abban, hogy az üzlet nem tökéletes, és a sikerhez vezető út általában hosszú és kanyargós – a legtöbb éjszakai diadal sok próbálkozásra és hibára épült.

Néha csak egy kis megnyugtatásra van szükséged. Építsen szilárd alapot szervezete számára azáltal, hogy elolvassa néhány leginspirálóbb üzleti idézetet olyan világhírű vezetőktől, mint Steve Jobs, Henry Ford és Bill Gates, hogy csak néhányat említsünk, hogy inspirálja Önt a céges blog elindításához.

Tartalom Tábla

15 vezetési és vállalkozói idézet, amelyek inspirálhatnak a céges blog elindítására

1. „Nem vallottam kudarcot, csak találtam 10 000 módot, ami nem működik.” – Thomas Edison

Ez a vállalkozóknak szóló inspiráló idézet arra ösztönzi őket, hogy elviseljék a csapásokat. Ha valaki kihívásokkal teli akadályba ütközik vállalkozása során, az emlékezteti a problémák ellenére való kitartás fontosságára.

Ha növekedési mentalitásod van, akkor a hibákat nem kudarcnak, hanem tanulási lehetőségnek tekinted. A kulcs az alkalmazkodás és a fejlődés az idők során. Vállalati tevékenység elindítása kihívásokkal teli feladat. Lehetetlen mindent elsőre rendbe tenni.

2. Egy névtelen zseni azt mondta: “Ha nincsenek nagy álmaid és céljaid, akkor keményen fogsz dolgozni valakiért, akinek vannak.”

Azok az emberek, akiknek nagy álmaik és céljaik vannak, azok az igazi úttörők. Olyan nyomot vezetnek, amelyet mások követnek. Minden nagy céget azok hoztak létre, akik hittek nagy álmaikban, és azok, akik hittek abban, hogy céljaik elérhetőek.

3. „A vágy a motiváció kulcsa, de az eltökéltség és az elköteleződés a céljainak – a kiválóság iránti elkötelezettség – iránti lankadatlan törekvése, amely lehetővé teszi, hogy elérje a kívánt sikert.” – Mario Andretti amerikai autóversenyző

Ebben az idézetben Mario azt mondja, hogy bár valami iránti vágy inspirál, a célod iránti szilárd elkötelezettséged és elkötelezettséged segít elérni azt.

Szeretnél saját vállalkozást indítani és sikeres lenni. Nem jutsz el odáig, ha csak kívánod. Végül minden a munkája minőségén múlik. Ez egy nagyszerű ajánlat azoknak az üzletembereknek, akik a legjobb vállalati blogokat szeretnék elindítani.

4. „Akár azt hiszed, hogy képes vagy rá, vagy nem, igazad van.” ― Henry Ford, a Ford Motor Company alapítója

Néha mindez az agyadban múlik, és egy egyszerű nézőpontváltás elegendő ahhoz, hogy visszatérj a pályára, vagy eltévedj.

5. „A legelégedetlenebb ügyfelei jelentik a tanulás legnagyobb forrását.” – Bill Gates – a Microsoft alapítója és vezérigazgatója

A legfontosabb dolog, amit észben kell tartani, az az, hogy kitaláljuk, mire van szüksége és mire van szüksége a fogyasztóinak. Ahogy erre reagál, képes lesz újítani, és jobb üzletet, terméket, céges blogot stb. fejleszteni a fogyasztói számára.

Olvasni:  Hogyan készítsünk egyszerűen több jelentést az ügynökségi ügyfelek számára, amelyek lenyűgözik őket

6. „Ne próbálj meg sikeres emberré válni, hanem inkább értékes emberré válj.” – Albert Einstein

Albert Einsteinnek ez a szúrós kifejezése arra is vonatkozhat, hogy az ember személyesen és szakmailag is szeretné leélni az életét. Hangsúlyozza az érték és az integritás fontosságát a siker hagyományos mértékeivel szemben. Az üzleti életben olyan alapvető elveket kell előtérbe helyezni, mint a tisztességes szolgálat és az alázatos vezetés.

7. „A legnagyobb motivációm? Csak azért, hogy továbbra is kihívást támaszsak magammal. Szinte olyannak tekintem az életet, mint egy hosszú egyetemi képzést, amelyet soha nem szereztem – minden nap tanulok valami újat.” — A Virgin Group alapítója, Richard Branson

Egyetlen vállalkozó sem alapít céget és cégblogot úgy, hogy mindent tud a fogyasztójáról, termékéről vagy piacáról. Útközben tanulni fog, és kihívás elé állítja magát. A növekedés állandó tanulással, asszimilációval és a tanultak alkalmazásával jár.

8. „Ne ülj le, és ne várd meg a lehetőségeket. Kelj fel és készítsd el őket.” – Madam CJ Walker.

Madam CJ Walker idézet

Madam CJ Walker jártas volt a dolgok megtörténésének művészetében. Miután 1905-ben elindította cégét, ő lett az első női milliomos. Kezdjen dolgozni, ha tudja, hogy valamit kínálhat a világnak – még akkor is, ha csak hiszi, hogy igen. Valószínűleg senki más nem fogja pontosan azt adni, amit keres. Ez az egyik legfontosabb inspiráló idézet az üzletemberek számára.

9. „Mit tennél, ha nem félnél?” – Sheryl Sandberg, a Facebook vezérigazgatója

Ez azon üzleti nyilatkozatok egyike, amely egy nagyobb erőfeszítés részét képezi, amelynek célja, hogy az új diplomás nőket olyan kemény munkára ösztönözzék, mint férfi társaikat a siker érdekében.

Kiváló üzenet mindenkinek, aki kételkedik önmagában. Meddig mehetnél el, ha a félelem nem befolyásolná a döntéseidet? Ez egy inspiráló üzenet mindenki számára, aki bizonytalan abban, hogy megvan-e a sikeréhez szükséges.

10. „Égnek kell lenned egy ötlettől, egy problémától vagy egy hibától, amit jóvá akarsz tenni. Ha nem vagy elég szenvedélyes a kezdetektől fogva, soha nem fogod kitartani.” – Steve Jobs, az Apple Inc. vezérigazgatója és társalapítója

Steve Jobs motiváló üzleti árajánlatai nélkülözhetetlen kiegészítői a vállalkozói ajánlatok gyűjteményének. Újra és újra hallani fogsz a szenvedélyről, mint Job vállalkozói szemléletének hajtóereje.

11. „Mi vállalkozók magányosok, csavargók, bajkeverők vagyunk. A siker csak annyi, hogy megtaláljuk és körülvesszük magunkat azokkal a nyitott és okos lelkekkel, akik képesek elviselni az őrültségünket, és hasznosítani tudják.” – A The Body Shop alapítója, Anita Roddick

Nem fogsz mindent egyedül megtenni. Fennáll a kiégés veszélye, ha megpróbálod. A sikeres vállalkozók felismerhetik hibáikat, és szakembereket alkalmazhatnak, hogy segítsenek nekik leküzdeni azokat. Tedd meg ma azt, ami a legjobb a cégednek. Vállalati blogja megírására hivatásos írókat és iparági szakértőket kérjen fel, és garantálja a hosszú távú sikert.

Olvasni:  10 módszer a reszponzív e-mail sablon létrehozására

12. “Ha túlléped a félelem érzésén, a kockázatvállalás érzésén, akkor igazán csodálatos dolgok történhetnek.” – Marissa Mayer, Yahoo! vezérigazgató

Vegye figyelembe, hogy mennyire sikeresek azok, akik a kétely ellenkező oldalán állnak. Ha értékes üzleted van, félelmetes az ismeretlenbe lépés. Egy hatalmas szürke felhőhöz közeledsz, az ismeretlenhez, tele kétségekkel. De hihetetlen dolgok történnek, ha bátran kockáztatod, és túléled a rettegést.

13. „Ha valami nem tetszik, változtass rajta. Ha nem tudsz változtatni, változtass a hozzáállásodon.” – Maya Angelou – Szerző

Maya Angelou idézet

Néha csak egy valóságellenőrzésre van szüksége ezekből a vállalkozók számára készült motivációs idézetekből. Akadályozod a saját fejlődésedet? A nézőpont, a termék, a céges blog vagy a személyzet megváltoztatása egyszerű lehet. Nehéz megváltoztatni a gondolkodásmódját.

Próbáld meg a lehető legnagyobb mértékben módosítani a perspektívádon, ha valami nem tűnik megfelelőnek. Tegyen egy lépést hátra, és gondolja át, hogy az, amihez ragaszkodik, az a legjobb dolog-e a vállalata számára, vagy változnia kell valamilyen módon.

14. “Sosem álmodoztam a sikerről, megdolgoztam érte.” – Estée Lauder; Az Estée Lauder Companies társalapítója.

Igaz, szabadon folytathatja a fantáziáját. Ha azonban eredményeket akar látni, gyakorlatiasnak kell lennie velük kapcsolatban. Ha keményen dolgozol és világos céljaid vannak, gyorsabban érsz oda.

Miközben nagybátyja laboratóriumában dolgozott, Estée Lauder felfedezte sikerének kulcsát. Annyira elragadta a kreációi, hogy úgy döntött, elkészíti saját kozmetikumait, és eladja azokat.

A tanulás és a megosztás kulcsa volt Lauder sikerének. Barátai voltak azok, akik megvásárolták az arckrémeinek kezdeti mintáit, és amikor híre ment, az ügyfélkör megduzzadt. Ő volt a kemény munkával megtámadott siker megtestesítője.

15. „Mindig lehetetlennek tűnik, amíg meg nem készül.” Nelson Mandela – volt dél-afrikai elnök

Nelson Mandela idézet

Nelson Mandela még akkor is szilárdan kitartott meggyőződése mellett, amikor elvei miatt börtönbe került. Bár tetteivel vagy gondolataival nem mindenki értett egyet, határozottan az apartheid felszámolása mellett volt.

Mandela öröksége tovább fog élni, szóval fogd az érzelmeit, és fuss vele. Használja ezt a hiedelmet arra, hogy vállalkozását elindítsa vagy előremozdítsa, miközben nehéz projekten vagy bejegyzésen dolgozik vállalati blogja számára. Ez az egyik legjobb vállalkozói idézet.

Kulcs elvitelek

Összefoglalva, ezen a blogon keresztül reméljük, hogy megtanulta a következő igazságokat:

  • Ne add fel, mert félsz a kudarctól. Az út során meg kell kockáztatnia a teljesítmény javítását és a siker elérését.
  • Soha nem fogod elérni a vállalati céljaidat, ha nem vagy 100%-ban elkötelezettek irántuk. Ha erőfeszítéseket tesz, az eredmények felülmúlják várakozásait.
  • Szeretnél saját vállalkozást indítani és sikeres lenni. Nem jutsz el odáig, ha csak kívánod. Végső soron minden azon múlik, hogy mit hajlandó kockára tenni álmaiért.
  • Napjaink legsikeresebb vállalkozói közül néhányan úgy érték el sikereiket, hogy soha nem adták fel.
  • Nem csak a nagyvállalatok képesek innovációra. Érdekes tény: sok tanulmány szerint a kisebb jobb, ha innovációról van szó.
  • Ismerje fel, hogy a hibáira és kudarcaira való reflektálás az egyik leghatékonyabb stratégia az irányvonal feltérképezésére.
Olvasni:  8 legjobb affiliate marketing példa a közösségi médiában

Az utolsó szó

Összefoglalva, a saját vállalkozás elindítása és működtetése, valamint a céges blog elindítása ijesztő és nehézségekkel teli lehet. Élvezetes, motiváló és felszabadító is lehet.

Szerencsére sokan jártak már előtted, hasonló kihívásokkal néztek szembe, és betekintést nyertek. Szavaik vezetnek, és erőt adnak a törekvéseidhez.

Ha még nem tette meg, vegye fel a könyvjelzők közé ezt az üzleti idézeteket tartalmazó oldalt, és térjen vissza rá, amikor inspirációra vagy motivációra van szüksége jobb szokások kialakításához vagy a patkányverseny elől.

GYIK

1. Hogyan lehet rávenni valakit, hogy alapítson saját céget?

Egy “üzleti találkozóra” hívd el a barátodat ebédelni vagy vacsorázni. Engedje meg nekik, hogy meséljenek cégük problémáiról, törekvéseiről és a közelmúltbeli diadalokról. Alternatív megoldásként, ha szükségük van egy kis szünetre a káoszból, ez kiváló alkalom lehet arra, hogy felzárkózzon, és levegőt vegyen a munkájukból. Legyen fogékony a félelmeikre, és bátorítsa őket.

2. Mi motiválja az embert a kemény munkára?

Először is ki kell derítened, hogy miért csinálsz oldalsó rohamot. Gondold át, hogy valójában mit szeretnél nyerni vele. Tipp: Ne csak a pénzszerzés kedvéért tedd! Olyan szempontoknak kell vezérelniük, mint az új készségek elsajátítása, valamint a rugalmasság és a szabadság megléte ahhoz, hogy valamit saját maga elérjen.

3. Mit jelent nyüzsgő mentalitás?

Mit jelent nyüzsgő mentalitás? Ez egy fogadalom, hogy folytatni fogod, bármi történjen is, és soha ne add fel, ha hatalmas akadályokkal szembesülsz. Találékonyság és találékonyság a siker új módjainak kitalálásában.

4. Mi a legjobb módja a cégem reklámozásának?

A forgalom és az eladások növelése érdekében a következőképpen hirdetheti ingyenesen vállalkozását:
1. A blogok fogadnak vendég bejegyzéseket.
2. Kérjen visszajelzést a termékről.
3. Készítsen összeállítást a szakértőkből.
4. Keressen leányvállalatokat, amelyek segítenek cége reklámozásában.
5. Legyen részese az ajándékkalauzoknak.
6. Fektessen be egy jól megtervezett infografikába.
7. Vonja fel a média figyelmét.
8. Kezdje el e-mail marketing kampányát.

Új publikációk:

Ajánlott