15 kreatív marketingügynökség logója az inspirációért

A tökéletes logó megalkotása kulcsfontosságú módja egy új márka felépítésének vagy a meglévő üzleti arculat megújításának. A marketingcégek logói létfontosságú első benyomást keltenek a kreatív ügynökségek számára, ezért inspiráló példákat gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével elkészítheti vagy újratervezheti logóját.

Miért számítanak az Ügynökség logói?

A logó a cég bemutatkozása a világban. Egy tanulmány arra mutatott rá a fogyasztók 75%-a felismerni a márkát a logójáról. A marketingcég logója az elsődleges márkaazonosító, még a stílus vagy a márkahang előtt is.

Fontos, hogy a kreatív ügynökség logója megfelelő legyen. Szóval összeálltunk 15 a legjobbak közül marketing cég logói és reklámügynökség logói hogy inspirálja saját tervezését, akár a márka megújításán, akár csak a saját ügynökség megalapításának tervezési szakaszában.

A 15 legjobb marketingcég logója

A legjobb reklámügynökségi logókban van néhány közös dolog:

 • Maximum két szín
 • Tartalmazza a márka nevét
 • Egyedi – segít egy márkának kitűnni
 • Megadja az alaphangot – komoly, játékos, pörgős, hagyományos stb.
 • Minőséget, átgondolt tervezést közvetít
 • Gyorsan bemutatja a cég márkáját

Itt vannak azok a cégek, amelyek kiválóan kommunikálják egyedi stílusukat ügynökségi logójukkal. Az általunk kiválasztott logók mindegyike kiemelkedik a kulcsfontosságú logójellemzők közül egy vagy több használatában, és rámutattunk arra, hogyan használhatja őket inspirációként saját logótervezéséhez.

#1 – Jives Media

A Jives Media a digitális marketingügynökség logójának tipográfiájának jó példája, színeket, betűtípusokat és rengeteg negatív helyet használ a tiszta, modern érzés közvetítésére. A Jives egy San Franciscó-i székhelyű globális digitális marketingcég. Az egyedi árnyalat és az ívelt betűtípus stílust közvetít anélkül, hogy túl divatos lenne. A név az alapító, James Ives nevének ügyes összevonása, az egyszerű dizájn pedig professzionalizmust közvetít. Az elsősorban tipográfiára támaszkodó tervek jó választás emlékezetes ügynökségnevekhez.

Olvasni:  Hogyan értékeljünk egy kreatív marketingstratégiát a siker érdekében

#2 – Közvetlenül

Az absztrakt képek bizonyos gondolatokat közvetíthetnek, amelyek egy márka különlegességét hangsúlyozzák. Direcly, egy floridai technológiai marketing cég, a kreatív ügynökség logója ezt olyan ívelt vonalakkal teszi, amelyek egymásba ágyazva egy műholdat sugallnak. Ez egy jó terv, mert a Direcly az ügyfelei számára nyújtott kombinált marketing tanácsadásra és technológiai szolgáltatásokra összpontosít. Közvetlenül értékes logóinspirációt kínál, mivel hibrid ügynökségről van szó – a logónak kettős feladatot kell ellátnia, mindkét szakértelemre utalva anélkül, hogy túl elfoglalt vagy bonyolult lenne.

#3 – SocialLeaf marketing

Az organikus motívumok jól használhatók marketingcéglogóknál is. A SocialLeaf marketing Illinois-ban a közösségi marketingre összpontosít, amely ideális esetben a tartalom szerves megosztásával nyer teret. A zöld levélkép stilizált, így a logó ne tűnjön túl általánosnak, és a technológia természetes növekedésre gyakorolt ​​hatását is sugallja. Ha ihletet keres egy közösségi marketing ügynökséghez vagy vállalkozáshoz, az organikus szimbolika remek választás. Ne feledje, hogy sok márka fákat, leveleket és virágokat használ márkaépítésében, ezért fontos megtalálni a módját, hogy logóját megkülönböztetővé tegye.

#4 – A Spark Group

A betűszavak hatékonyan használhatók, amint azt a The Spark Group, egy New York-i butik digitális marketing ügynökség látja. A fordított szóköz és a serif betűtípus fiatalos, modern energiát közvetít, a tipográfia pedig kiemeli. Ha ez a stílus ihlette saját kreatív ügynökség logóját, ügyeljen arra, hogy cége kezdőbetűi ne egy ismertebb márkát képviseljenek – például a New York Times NYT-jét.

#5 – JumpFly

Egy másik példa az absztrakt képekre egy logóban, a JumpFly egy PPC-specialista Illinois államban, amely valójában megszegi a két szín szabályát. A körön belüli finom színes vonalak kiegészítik, nem pedig versenyeznek a fekete-fehér tipográfiával, és előremutató utat vagy esetleg célt sugallnak, mindkettő a marketingen belüli törekvés. A színváltozások finomak, éles, professzionális megjelenést kölcsönözve a márkának.

Olvasni:  Denver SEO Marketing Ügynökség: Útmutató SEO menedzserek számára

#6 – Archetype Copywriting

Az Archetype egy nemzetközi szövegíró cég, amely kék töltőtollat ​​használ a logójában. Már ha megnézzük a logójukat, máris képet kaphatunk arról, milyen szolgáltatást kínálnak. A kék töltőtoll használata azt szemlélteti, hogy ez a speciális marketingügynökség egy résszolgáltatást nyújt – a szövegírást. A marketingügynökség logójához való ötletek kidolgozásakor fontolja meg egy olyan illusztráció használatát, amely egyértelműen jelzi, hogy milyen szolgáltatás(oka)t kínál. Ez nagyon világos és gyors benyomást ad arról, hogy marketingügynöksége milyen szolgáltatásokat tud nyújtani az ügyfelek számára.

#7 – Digitális bennszülöttek

A teljesen absztrakt dizájn merész felfogása, a Digital Natives egy angol digitális marketingcég, amely háromszög alakú kialakítást használ, amely sátrat, rakétát vagy felfelé mozgó nyilat sugall. A lime zöld és a sötétkék divatos, jellegzetes színek, amelyek elősegítik a márka felismerését – különben a névben szereplő absztrakt dizájn túl homályos lehet. Ha félkövér színeket használ az ügynökség logójához, vegye figyelembe az ügyfélkört, és azt, hogy az éles vagy hagyományos üzenetküldést részesítik előnyben – túl világos, és a márka gyerekesnek vagy komolytalannak tűnhet.

#8 – Tinuiti

Az egyszerű, modern tipográfiát a végtelenség szimbólumának kreatív megjelenésével kombinálva a Tinuiti azt érzékelteti, hogy ez egy kreatív ügynökség logója. Ez is alátámasztja a vállalat küldetését, hogy egyesítse a márka hangját több értékesítési platformon, előnyös hurkot hozva létre. A végtelen szimbólumot tovább stilizálják geometriai alakzatokkal, amelyek jellemzően technológiai vagy tudományos fogalmakat szimbolizálnak. Ez a logó jó példa az absztrakt szimbólumokra, amelyek átgondoltan vannak megválasztva, és a geometrikus motívumok jó inspirációt jelenthetnek a technikai ügynökségek számára. Ez jól működik a Tinuiti, egy San Diego-i marketingcég számára.

Olvasni:  13 zseniális példa a kreatív szövegírásra a reklámozásban

#9 – KOTA

Lehetséges-e rendelkezni két logó? A KOTA, a jól ismert brit marketingügynökség így gondolja. Az embléma szürkeárnyalatos változata a márkát képviseli az interneten miniatűrökön és oldalcímeken. A teljes méretű, színes színátmenetes változat szórakoztató és kreatív márkaként közvetíti a KOTA személyiségét. Ha ezeket a technikákat embléma inspirálására használja, a félreértés elkerülése érdekében a legjobb, ha a különböző verziók hasonlóak – például a rövidített logóhoz monogramot, a hosszabb változathoz pedig teljes nevet használ.

#10 – Tufa

Teljes mértékben a tipográfiára hajlik, a Tuff furcsa helyesírását és mutatós betűtípusát használja, hogy közvetítse személyiségét, mint egy karcsú, elérhető marketingcsapat a fiatalos Coloradóban. A selejtes, eredményorientált csapatra büszkélkedő logó arra invitálja a látogatókat és a potenciális ügyfeleket, hogy egy kicsit mélyebbre ássák magukat a webhelyen, hogy megtudják, miről is van szó. Ha marketingcégének egyedi vagy okos neve van, akkor ez jó stratégia lehet az Ön számára.

#11 – Hallgass kreatívan

Míg a legtöbb marketingcég logója a tipográfia, az ikonok, a színek és az absztrakt dizájn kombinációját használja a sokoldalú tervezőügynökség identitásának közvetítésére, a Listen Creative képes használni minden ezek közül a stratégiák közül – és működik. Ha Ön a maximalista dizájn híve, akkor a merész színek, a bonyolult moly dizájn és az erős függőleges vonalak tetszeni fognak Önnek. Ne feledje, hogy az ehhez hasonló összetett logókat gyakran le kell egyszerűsíteni a nyomtatott médiában, de ezek a digitális médiában mindenképpen jelentősek.

#12 – Mindenképpen

Ha a Listen Creative merészsége nem egészen az Ön stílusa, akkor a By All Means, egy floridai kreatív ügynökség visszafogott eleganciája adhat némi ihletet a hirdetési ügynökség logójához. Az ívelt vonalak és az egyszerű, fekete-fehér paletta jól illeszkedik azokhoz a márkákhoz, ahol a név a kommunikáció és a márkaépítés elsődleges módszere. Az általánosabb ügynökségnevek – például az Ön városa + digitális marketing – érdemes néhány további dizájnelemet felvenni, hogy kitűnjenek a tömegből.

Olvasni:  Hogyan optimalizálhatja digitális marketingügynökség webhelyét a SEO számára

#13 – ClickRay

A ClickRay egy lengyel digitális marketing ügynökség, amely kifejezetten technológiai cégeket szolgál ki. A logójuk ezt geometrikus formákkal és tipográfiával közvetíti, amely a billentyűzet parancsbillentyűit sugallja. A sans serif betűtípus és a rózsaszín folt megakadályozza, hogy a logó túlságosan komolynak tűnjön – a potenciális marketingügyfelek általában kreatívnak és fiatalosnak szeretnék látni ügynökségüket, nem fülledtnek vagy elavultnak.

#14 – Álomelmélet

Míg a legtöbb marketingügynökség logója fehér szóközt használ, a Dream Theory fekete hátteret használ a logó eltüntetésére. Egy egyszerű szivárványpaletta a léggömbökben szemet gyönyörködtető, de ismerős; a ROYGBIV gradiens azonnal felismerhető, ezért nem túl elfoglalt. A gyermek sziluettjének a logóhoz való hozzáadása kiemeli ennek a teljes körű szolgáltatást nyújtó floridai marketingcégnek a kreatív élét, amelyet a Dream Theory név is sugall. Így a logó kialakítása összhangban van a márka hangjával.

#15 – Kreatív szivacs

Végül, de nem utolsósorban, a Creative Sponge egy kreatív marketingügynökség az Egyesült Királyságban, amely finom animációt használ, hogy kreatív ügynökség logóját életre keltse a képernyőn. A vaskos betűtípusra és az alapvető fehér háttérre támaszkodva a „kreatív” szó lassan váltakozik több színben, ahogy a látogatók böngészik a webhelyet. Ennek a technikának a kulcsa, hogy ne vigyük túlzásba – a túlzott animációk elavultnak vagy trükkösnek tűnnek, és lassabb betöltési időt eredményezhetnek. Ez a logó azért működik, mert az átmenetek lassúak és kecsesek, felhívják a figyelmet a logóra anélkül, hogy túlzottan elvonnák a figyelmet.

Hogyan tervezzük meg a legjobb kreatív ügynökség logóját

Amint láttuk, a legjobb marketingügynökségek logói a design alapvető elemeit használják fel személyiségük és szolgáltatásaik közvetítésére. Az Ön számára legmegfelelőbb logó megtervezéséhez gondolja át, hogyan szeretné, hogy márkája a jövőben is megjelenjen, majd fontolja meg, hogyan képviselheti ezeket az értékeket a következőkkel:

 • Tipográfia
 • Szín
 • Negatív tér
 • Absztrakt minták
 • Szimbolizmus

Új publikációk:

Ajánlott