15 leggyorsabb WordPress téma (tesztelés és…

Az Ön által választott WordPress-téma döntő szerepet játszik webhelye sebességében, valószínűleg ezért keresi a leggyorsabb WordPress-témát. Valójában egy gyorsabb WordPress webhely több leadet generál, és közvetlenül befolyásolja a konverziós arányokat, ami azt jelenti, hogy a digitális világban minden másodperc számít.

Alapján A Google kutatásaa visszafordulási arányt a következőképpen befolyásolja a betöltési idő minden másodperce:

 • 1-3 másodperc | 32%-os visszafordulási arány
 • 1-5 másodperc | 90%-os visszafordulási arány
 • 1-10 másodperc | 123%-os visszafordulási arány

A Google fenti adatai azt mutatják, hogy ha nem a megfelelő témát vagy egy robusztus tárhelyszolgáltatót választja a legjobb teljesítmény érdekében, akkor a betöltési idő minden másodpercével ügyfeleket veszít. Nézze meg, miért a DreamHost a legjobb Pantheon alternatíva.

Számos módja van a WordPress-webhely felgyorsítására, de az egyik legokosabb megközelítés egy könnyű és leggyorsabb WordPress téma kiválasztása.

De hogyan találja meg a leggyorsabb témát, tekintve, hogy nevetségesen sok WordPress téma van, és előfordulhat, hogy sokat kell tesztelnie, hogy megtalálja a legjobbat?

Ezt megoldottuk neked. Összeállítottuk a legjobb WordPress témák listáját. Bármelyiket kiválaszthatja további teszteléshez.

Könnyű: ránk bízza a tesztelést és a kemény munkát!

Ebben a cikkben összeállítottam egy listát a tizenöt leggyorsabb WordPress téma elérhető a WordPress tárhelyen és más platformokon.

Mielőtt azonban belevágnánk a cikk lényegébe, megosztok valami fontosat valakitől, aki jobban érti, hogyan támogatja a Google a webhelyeket.

Tartalom Tábla

Miért a leggyorsabb WordPress téma, Martin Splitt szerint

KeresőnaplóLoren Baker a közelmúltban meghívta Martin Splittet a Google-tól egy Élő kérdezz-felelek ülésre, hogy megvitassák az alapvető webes létfontosságú elemek fontosságát. Ban,-ben ülésLoren megkérdezte Martint, hogy a Google megbünteti-e a harmadik féltől származó alkalmazások, bővítmények, témák stb.

Íme, amit Martin Splitt mondott:

„… nem számít, milyen eszközöket használunk… ha a Google Analytics, a Google Ads vagy a Google Címkekezelő – egyik sem számít.

Ha lelassítja az oldalt, az rontja a felhasználói élményt. Nem számít, honnan származik az ok, ha… például rossz első féltől származó kód vagy rossz harmadik féltől származó kód, mindent meg lehet tenni úgy, hogy kevesebb hatással van az alapvető webes létfontosságú elemekre…”

Lényegében ez azt jelenti, hogy a megfelelő beépülő modul vagy téma kiválasztása kulcsfontosságú a jobb alapvető webes létfontosságú szolgáltatásokhoz, és ha a téma nem teljesít optimálisan, ki kell javítania vagy jobb témát kell találnia.

Ennek a felfogásnak a megerősítésére Astra 3.5 hatalmas hangsúlyt fektetett az alapvető webes létfontosságú követelményeknek való megfelelésre:

Ezért kell kézzel kiválasztania egy témát WordPress fejlesztés amely jól működik az Ön tárhelyével a legjobb felhasználói élmény érdekében a látogatók számára. Ha a látogatók ügyfelekké alakítása az Ön gondja, akkor kellő gondossággal kell eljárnia.

És ennek jegyében térjünk vissza a leggyorsabb WordPress téma megtalálásához.

Hogyan végeztük el a leggyorsabb WordPress-témák tesztjét?

A témákat az alapján választottuk ki, hogy népszerűek-e, és hogy az emberek elismerik-e ezeket a témákat a közösségeikben vagy sem. Ugyanazt a szervert (DreamHost WordPress web hosting) fogjuk használni minden téma teszteléséhez, és új WordPress alkalmazást telepítünk.

Telepítek néhány kötelező WordPress bővítményt is, mint pl Elementor, Yoast SEO, Kapcsolatba lépni Formaés Szellő gyorsítótár bővítmény.

Ezenkívül importálok webhely-demótartalmat számos képpel, és létrehozok egy valós forgatókönyvet, amely segít elemezni, hogy egy téma hogyan fog teljesíteni, ha élni fog vele.

Íme az általam használt öt népszerű tesztelőeszköz:

Az első három tesztelőeszköz segít elemezni az alapvető webes létfontosságú adatokat és az oldalsebességgel kapcsolatos információkat. A k6 és a betöltő segítségével virtuális felhasználókat (egyidejű felhasználókat) küldhet, és webhelyterhelési tesztet hajthat végre, hogy megvizsgálja több felhasználó futásidejű teljesítményét.

GTmetrix

A GTmetrix az egyik legnépszerűbb és legrégebbi webhelytesztelő eszköz, amely segít elemezni a látogatók oldalélményét és a webhely teljesítményét. Ez az eszköz átfogó jelentéseket készít a webhely teljesítményéről, és gyorsjavításokat javasol a GTmetrix pontszám javítása érdekében. A pontozási rendszer a Lighthouse motoron alapul, amely elsősorban a felhasználói élményre és a webes életfontosságú pontszámokra összpontosít.

Az alábbi eredmények paraméterei, amelyeket figyelembe fogunk venni a téma rangsorolásánál:

Fokozat – Az oldal általános teljesítménye két részre oszlik; teljesítmény és szerkezet.

 • Teljesítmény: Webhelyének számított webhelyteljesítménye, 100-as pontszámmal.
 • Szerkezet: A webhely felépítése az optimális teljesítmény érdekében, 100-as pontszámmal.

Core Web Vital – Azon teljesítménytényezők halmaza, amelyeket a Google az oldalsebesség-élmény szempontjából figyelembe vesz. Három fő tulajdonságból áll LCP, TBTés CLS.

 • LCP: A legnagyobb tartalomelem megjelenítéséhez szükséges betöltési időt méri.
 • TBT: Méri a webhely teljes blokkolási idejét (hosszú feladat) az oldal betöltése közben.
 • CLS: A felhasználói élményt tükröző teljes elrendezési eltolódást méri. A 0 CLS-pontszám jó, a magasabb számok pedig azt jelentik, hogy webhelye rossz felhasználói interakciót és élményt nyújt.
Olvasni:  Mi a digitális transzformáció és miért fontos?

Pingdom

A Pingdom egy másik népszerű webhelytesztelő eszköz, amely átfogó teljesítményjelentéseket biztosít, és sebességjavításokat javasol a webhely pontszámának javítása érdekében.

A téma rangsorolásakor a következő mutatókat veszik figyelembe.

Teljesítmény fokozat: A webhely általános teljesítményét tükrözi. A pontszám 100-ból van, és magasabb a jobb.

Oldalméret: Az oldal mérete. Minél könnyebb az oldal súlya, annál gyorsabban töltődik be.

Betöltési idő: A webhely teljes betöltési ideje.

Kérések: A HTTP kérések teljes száma. A kevesebb jobb.

Google PageSpeed ​​Insight

A PageSpeed ​​Insight a Google oldaltesztelő eszköze, amellyel a felhasználók ellenőrizhetik a webhely teljesítményét asztali számítógépen és mobileszközön. Ez az ingyenes eszköz ellenőrzi webhelyét, és teljesítményproblémákat javasol a Google-oldalak élményének javítása érdekében.

A téma referenciaértékeinél a következő tényezőket veszik figyelembe:

FCP: Az első tartalomfestésként ismert FCP méri az első tartalmi elem megjelenítési idejét, amikor a látogatók megnyitják az oldalt.

Sebességindex: A betöltési oldal vizuális megjelenítési idejét méri.

LCP: A legnagyobb tartalmú festék; ugyanaz, amit a GTmetrix paramétereknél tárgyaltunk.

TTI: A TTI vagy az interaktívvá válás ideje az a betöltési idő, amely alatt egy oldal teljesen interaktívvá válik.

TBT: Amint azt a GTmterix részben tárgyaltuk.

CLS: Amint azt a GTmterix részben tárgyaltuk.

Loader.io

A Loader.io egy felhőalapú tesztelőeszköz, amely lehetővé teszi a webhely teljesítményének és betöltési idejének mérését, ha nagyszámú egyidejű felhasználót kap. Itt 250 felhasználót küldök 1 percre, és végrehajtom a Ügyfélterhelés fenntartása teszt. Ez a teszt lehetővé teszi webhelye teljesítményének ellenőrzését, amikor a felhasználó folyamatosan generálja a kéréseket a tesztelés teljes időtartamáig.

A téma rangsorában a következő paraméterek számítanak majd.

Átlagos válaszidő: Az átlagos idő, amíg a webhely a felhasználói válaszra reagál.

Sikeres válaszok száma: A teljes válasz hiba nélkül számít.

K6.io

A K6 egy hatékony tesztelőeszköz, amelyet kifejezetten teljesítménytesztekhez és -elemzésekhez terveztek. Itt terhelési tesztet hajtok végre 25 virtuális felhasználóval 1 percig.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a paramétereket, amelyeket a leggyorsabb WordPress témákhoz választottam.

Számok: A sikeres (Kód: 200) kérelmek teljes száma számít.

Válaszidő: A tesztelési téma átlagos válaszideje.

Átlagos igénylési arány: Méri a kérések számát másodpercenként.

Tizenöt leggyorsabb WordPress téma

A fent említett tesztelőeszközökkel teszteltük a leggyorsabb WordPress témákat. Most pedig vessünk egy pillantást a teljesítmény eredményeire.

WP Astra

Az Astra az egyik leggyorsabb WordPress téma 1 millió+ aktív telepítések. Ez a téma freemium és prémium verzióban is elérhető. A pro verzióval további és fejlett funkciókat kap, amelyek segítenek bármilyen WordPress-webhely létrehozásában, például blog, e-kereskedelmi áruház, LMS és még sok más. Az alap professzionális terv 47 dollártól kezdődik, és a növekedési csomag kerülhet Önnek 249 dollár.

Kiemelkedő jellemzők

 • Rengeteg előre elkészített elrendezés és demó, amelyek segítségével gyorsan lenyűgöző webhelyet hozhat létre.
 • Teljesen kompatibilis a WooCommerce-szel, és számos boltsablont kínál.
 • Lehetővé teszi, hogy könnyen hozzáadjon különféle tipográfiákat a webhely betűtípusainak széles választékával.
 • Számos gyönyörű widgetet biztosít az interaktívabbá tétel érdekében.
 • Egyszerűen készíthet egyedi elrendezéseket (egyéni fejlécek, láblécek, 404 oldal).

Astra – A leggyorsabb WordPress-témák eredménye

A teszteredmények a következők:

GTmetrix teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 100%
 • Szerkezet: 92%
 • LCP: 638 ms
 • TBT: 14 ms
 • CLS: 0

Pingdom teljesítményelemzés

 • Teljesítményfokozat: 85
 • Oldal mérete: 2,1 MB
 • Betöltési idő: 349 ms
 • Kérések: 55

PageSpeed ​​Insight teljesítményelemzés

 • FCP: 1s
 • Sebességindex: 1,3 s
 • LCP: 1.2s
 • TTI: 1.2s
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0,001

Loader.io teljesítményelemzés

 • Átlagos válaszidő: 379 ms
 • Sikeres válaszok száma: 59894

K6.io teljesítményelemzés

 • Számok: 946
 • Átlagos válaszidő: 298 ms
 • Átlagos igénylési sebesség: 14 kérés/mp

Hestia

A Hestia egy gyors és érzékeny WordPress téma, amelyet a ThemeIsle fejlesztett ki. Lenyűgöző dizájnja és gyönyörű elrendezése miatt nagyon népszerű a WordPress felhasználók körében. Szinte minden népszerű oldalkészítővel kompatibilis, mint pl Elementor, Hódépítő, Gutenberg, Brizyés még sok más, amely zökkenőmentessé és gyorssá teszi a téma testreszabási folyamatát.

Weboldalkészítés egyszerűen. Nincs több kódolási probléma.

Indítsa el a Beaver Buildert a DreamHost-en 1 kattintással, hogy kivételes webhelyeket készítsen a legjobb felhőtárhely-szolgáltatón.

A Hestia ingyenesen elérhető a WP tárházában, de Pro verzióval is rendelkezik. Az alap profi terv től indul 69 dollárahol további és speciális funkciókat kap, valamint 1 éves tématámogatást.

Kiemelkedő jellemzők

 • Kezdő webhelyek, amelyek segítenek importálni a bemutató webhely tartalmát. Így a webhely-építési folyamat nagyon intuitív és gyors.
 • Adjon hozzá egy csúszkát és egy videó fejlécet, amely segít fenomenális dizájn létrehozásában.
 • SEO-barát téma.
 • RTL és többnyelvű támogatás.
 • Érzékeny és kreatív megamenüket kínál, hogy teljes körűen irányíthassa a menük kialakítását és testreszabását.

Hestia – A leggyorsabb WordPress-témák eredménye

A teszteredmények a következők:

GTmetrix teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 100%
 • Szerkezet: 97%
 • LCP: 547 ms
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0,05

Pingdom teljesítményelemzés

 • Teljesítményfokozat: 85
 • Oldal mérete: 878,5 KB
 • Betöltési idő: 3,89 s
 • Kérések: 60

PageSpeed ​​Insight teljesítményelemzés

 • FCP: 1.0s
 • Sebességindex: 1,2 s
 • LCP: 1,3 s
 • TTI: 1.1s
 • TBT: 0ms
 • CLS: 0,0,52

Loader.io teljesítményelemzés

 • Átlagos válaszidő: 326 ms
 • Sikeres válaszok száma: 69558

K6.io teljesítményelemzés

 • Számok: 980
 • Átlagos válaszidő: 246 ms
 • Átlagos igénylési sebesség: 15 kérés/sec

Zakra

A Zakra egy gyors és könnyű WordPress téma, amely gyönyörűvé és lenyűgözővé teszi webhelyét. Teljesen kompatibilis a főbb oldalkészítőkkel, így a webhely szerkesztési folyamata fájdalommentes és egyszerű. Az ingyenes verzió elegendő funkciót kínál, de ha erősebb funkciókra vágysz, akkor erre van egy prémium verzió. A profi terv innen indul 69 dollárahol számos extra és prémium témafunkcióval fog rendelkezni.

Kiemelkedő jellemzők

 • Teljesen kompatibilis a WooCommerce beépülő modullal, ami azt jelenti, hogy gyorsan létrehozhat egy online áruházat.
 • SEO-barát téma, amely segít rangsorolni a keresőmotorokon.
 • Számos globális stílust és tipográfiát kínál.
 • Olyan akasztókat kínál a fejlesztők számára, amelyek zökkenőmentessé és zökkenőmentessé teszik a webhely testreszabási folyamatát.
 • Számos fejléc és lábléc funkció, például ragadós fejléc, átlátszó fejléc, fejléc-elrendezés és még sok más.
Olvasni:  Ingyenes Weboldal SEO Ellenőrző & Audit eszköz – Tesztelje, elemezze és javítsa keresőoptimalizálását

Zakra – A leggyorsabb WordPress témák eredménye

A teszteredmények a következők:

GTmetrix Teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 100%
 • Szerkezet: 98%
 • LCP: 603 ms
 • TBT: 12 ms
 • CLS: 0

Pingdom teljesítményelemzés

 • Teljesítményfokozat: 85
 • Oldal mérete: 2,2 MB
 • Betöltési idő: 670 ms
 • Kérések: 97

PageSpeed ​​Insight teljesítményelemzés

 • FCP: 1.1s
 • Sebességindex: 1,1 s
 • LCP: 1,6 s
 • TTI: 1.1s
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0

Loader.io teljesítményelemzés

 • Átlagos válaszidő: 349 ms
 • Sikeres válaszok száma: 64932

K6.io teljesítményelemzés

 • Számok: 934
 • Átlagos válaszidő: 305 ms
 • Átlagos igénylési sebesség: 14 kérés/mp

ColibriWP

A ColibriWP egy gyors és könnyű WordPress téma, amely gyönyörű elrendezéseket, lenyűgöző dizájnt és több kész bemutatóhelyet kínál. Extend Themes, az alkotók mögött más népszerű témák, mint például Hipnotizál, Materialisés One Page Express fejlesztette a ColibriWP-t, így tudja, hogy jó minőségű lesz. Intuitív kezelőfelületet kínál, amelyen keresztül a felhasználó egyszerűen testreszabhatja témáját a fogd és vidd funkcióval. Professzionális téma licenc esetén az ár tól indul 79 dollár.

Kiemelkedő jellemzők

 • Kreatív fotógalériákat és portfóliókat kínál, amelyek segítenek álmai webhelyének elkészítésében.
 • Többcélú téma bármilyen típusú webhely létrehozásához, például blog, tanácsadás, online áruház stb.
 • 20+ lenyűgöző fejlécet kínál.
 • 90+ stílusos bemutató webhelysablon.
 • Élő szerkesztési funkciókat kínál a testreszabási szakaszból, és számos speciális testreszabási lehetőséget kínál.

ColibriWP – A leggyorsabb WordPress témák eredménye

A teszteredmények a következők:

GTmetrix teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 100%
 • Szerkezet: 96%
 • LCP: 537 ms
 • TBT: 36 ms
 • CLS: 0,03 ms

Pingdom teljesítményelemzés

 • Teljesítményfokozat: 90
 • Oldal mérete: 1,1 MB
 • Betöltési idő: 686 ms
 • Kérések: 41

PageSpeed ​​Insight teljesítményelemzés

 • FCP: 0,9 s
 • Sebességindex: 1,1 s
 • LCP: 1.2s
 • TTI: 1.1s
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0,028

Loader.io teljesítményelemzés

 • Átlagos válaszidő: 491 ms
 • Sikeres válaszok száma: 46032

K6.io teljesítményelemzés

 • Számok: 945
 • Átlagos válaszidő: 286 ms
 • Átlagos igénylési sebesség: 15 kérés/sec

Avada

Az Avada a ThemeForest legkelendőbb témája, és több mint 700 000 értékesítés. Népszerűségének oka egyszerű; ez az egyik leggyorsabban reagáló WordPress téma. Különböző kialakításokat kínál, és számos témafunkciót kínál, amelyek segítenek egy lenyűgöző webhely felépítésében. Az intuitív szerkesztési folyamat zökkenőmentessé teszi a webhely testreszabási folyamatát a kód módosítása nélkül. A szokásos Avada téma licence körülbelül ennyibe fog kerülni 60 dollár.

Kiemelkedő jellemzők

 • Saját drag and drop oldalkészítőt kínál fúziós építő.
 • Az Avada téma licence 6 prémium bővítményt tartalmaz.
 • A teljesítményre és a SEO-ra optimalizálva
 • Korlátlan elrendezés és formatervezés bármilyen típusú webhely elkészítéséhez.
 • RTL és többnyelvű támogatás.

Avada – A leggyorsabb WordPress témák eredménye

Az alábbiak a teszteredmények.

GTmetrix teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 100%
 • Szerkezet: 98%
 • LCP: 628 ms
 • TBT: 1 ms
 • CLS: 0

Pingdom teljesítményelemzés

 • Teljesítményfokozat: 94
 • Oldal mérete: 2,3 MB
 • Betöltési idő: 1,71 s
 • Kérések: 25

PageSpeed ​​Insight teljesítményelemzés

 • FCP: 0,6 s
 • Sebességindex: 0,9 s
 • LCP: 0,9 s
 • TTI: 1.1s
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0

Loader.io teljesítményelemzés

 • Átlagos válaszidő: 318 ms
 • Sikeres válaszok száma: 71381

K6.io teljesítményelemzés

 • Számok: 968
 • Átlagos válaszidő: 261 ms
 • Átlagos igénylési sebesség: 15 kérés/sec

A 7

A The7 az egyik legnépszerűbb prémium téma a ThemeForestben. Ez egy erőteljes és funkciókban gazdag téma, amely vonzó elrendezéseket és lenyűgöző dizájnt kínál. A normál licenc ára kerülni fog 37 dollára kiterjesztett licenc pedig az 2950 dollár. Ez egy mobilbarát téma, és több mint 1000 témafunkciót kínál, amelyek segítségével bármilyen típusú webhelyet készíthet.

Kiemelkedő jellemzők

 • Teljesen integrált és kompatibilis a WPBakery és az Elementor oldalkészítővel.
 • 40+ kész bemutató oldal.
 • 6 prémium bővítmény a téma licencében.
 • WooCommerce kompatibilis téma.
 • Egyedi oldalsablon rendszert kínál.

The7 – A leggyorsabb WordPress témák eredménye

Az alábbiak a teszteredmények.

GTmetrix teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 97%
 • Szerkezet: 91%
 • LCP: 846 ms
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0,07

Pingdom teljesítményelemzés

 • Teljesítményfokozat: 85
 • Oldal mérete: 1,9 MB
 • Betöltési idő: 1,01 s
 • Kérések: 90

PageSpeed ​​Insight teljesítményelemzés

 • FCP: 1.1s
 • Sebességindex: 1,8 s
 • LCP: 1,5 s
 • TTI: 2.0s
 • TBT: 30 ms
 • CLS: 0,175

Loader.io teljesítményelemzés

 • Átlagos válaszidő:
 • Sikeres válaszok száma:

K6.io teljesítményelemzés

 • Számok:
 • Átlagos válaszidő:
 • Átlagos igénylési arány:

BeTheme

A BeTheme egy többcélú prémium WordPress téma, amely a legjobban illeszkedik minden típusú webhelyhez. Gyorsan létrehozhat blogoldalt, online áruházat, portfóliówebhelyet és még sok mást. Ez egy optimalizált és népszerű téma, amely lenyűgöző elrendezéseket és egyszerű testreszabást kínál. A Betheme normál licence kerülni fog 59 dollár.

Kiemelkedő jellemzők

 • Korlátlan elrendezést kínál az oldalakhoz.
 • Egyszerű testreszabást és módosítást kínál a fogd és vidd funkcióval (Muffin építő).
 • Prémium beépülő modulok témalicencben.
 • Több mint 200 előre elkészített webhelysablon
 • Korlátlan számú menüt kínál.

Betheme – A leggyorsabb WordPress témák eredménye

A teszteredmények a következők:

GTmetrix teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 100%
 • Szerkezet: 95%
 • LCP: 354 ms
 • TBT: 2ms
 • CLS: 0,07

Pingdom teljesítményelemzés

 • Teljesítményfokozat: 89
 • Oldal mérete: 1,2 MB
 • Betöltési idő: 409 ms
 • Kérések: 48

PageSpeed ​​Insight teljesítményelemzés

 • FCP: 0,9
 • Sebességindex: 1,0 s
 • LCP: 0,9 s
 • TTI: 0,9 s
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0,132

Loader.io teljesítményelemzés

 • Átlagos válaszidő: 403 ms
 • Sikeres válaszok száma: 56114

K6.io teljesítményelemzés

 • Számok: 939
 • Átlagos válaszidő: 300 ms
 • Átlagos igénylési sebesség: 14 kérés/mp

Beborít

Az Enfold egy prémium WordPress-téma, amely rengeteg lehetőséget kínál stílusának, elrendezésének és betűtípusainak módosítására, hogy teljesítményorientált webhelyet hozzon létre. Letisztult és reszponzív dizájnja sok embert vonz arra, hogy a számukra megfelelő WordPress-témát tekintsék. Ez a téma elérhető a ThemeForest webhelyen, és normál licencet vásárolhat 59 dollár.

Olvasni:  Egyszerű egyéni bejegyzéstípusok és mezők létrehozása a WordPressben – Webinárium

Kiemelkedő jellemzők

 • A legjobb SEO gyakorlatok alapján készült.
 • Teljesen WooCommerce kompatibilis.
 • Gyermek témát kínál
 • Prémium rétegű csúszka beépülő modult kínál a téma licencével.
 • Több mint 20 különböző nyelvet támogat, például angol, német, francia stb.

Enfold – A leggyorsabb WordPress-témák eredménye

A teszteredmények a következők:

GTmetrix teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 100%
 • Szerkezet: 99%
 • LCP: 395 ms
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0

Pingdom teljesítményelemzés

 • Teljesítményfokozat: 93
 • Oldal mérete: 500KB
 • Betöltési idő: 339 ms
 • Kérések: 24

PageSpeed ​​Insight teljesítményelemzés

 • FCP: 0,8 s
 • Sebességindex: 0,8 s
 • LCP: 0,9 s
 • TTI: 0,8 mp
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0

Loader.io teljesítményelemzés

 • Átlagos válaszidő: 314 ms
 • Sikeres válaszok száma: 72340

K6.io teljesítményelemzés

 • Számok: 998
 • Átlagos válaszidő: 218 ms
 • Átlagos igénylési sebesség: 15 kérés/sec

X téma

Az X Theme a THEMECO prémium WordPress-témája. Letisztult, érzékeny és könnyű kialakítása segít nagy teljesítményű eredmények elérésében. A felhasználóbarát elrendezés és a kész demók segíthetnek bármilyen webhely létrehozásában. Elérhető a Themeforestben, és meg is vásárolhatod 59 dollár (rendes jogosítvány).

Kiemelkedő jellemzők

 • Egyedi kialakítást kínál, és négy kötegre van osztva.
 • Ajánlatok a Sarokkő oldalkészítő, amely segít testreszabni a témát.
 • WooCommerce kész téma egy e-kereskedelmi webhely azonnali létrehozásához.
 • A Revolution slider plugin ingyenes az X téma licencével együtt.
 • Mega menüt kínál összetett menük tervezéséhez több oldalon.

X téma – A leggyorsabb WordPress témák eredménye

A teszteredmények a következők:

GTmetrix teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 100%
 • Szerkezet: 99%
 • LCP: 320 ms
 • TBT: 34 ms
 • CLS: 0

Pingdom teljesítményelemzés

 • Teljesítményfokozat: 89
 • Oldal mérete: 1,5 MB
 • Betöltési idő: 824 ms
 • Kérések: 46

PageSpeed ​​Insight teljesítményelemzés

 • FCP: 0,8 s
 • Sebességindex: 1,0 s
 • LCP: 1,5 s
 • TTI: 0,8 mp
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0

Loader.io teljesítményelemzés

 • Átlagos válaszidő: 374 ms
 • Sikeres válaszok száma: 60519

K6.io teljesítményelemzés

 • Számok: 945
 • Átlagos válaszidő: 288 ms
 • Átlagos igénylési sebesség: 15 kérés/sec

Shoptimizer

A Shoptimizer egy teljesen optimalizált és gyors WordPress téma. Ez a téma kifejezetten az e-kereskedelmi megoldásokhoz készült, így teljes mértékben kompatibilis a WooCommerce beépülő modullal. A Shoptimizer nemcsak gyors, hanem felhasználóbarát funkciókkal is rendelkezik, amelyek a modern webhely keretrendszerhez szükségesek. A téma licence 99 dollár.

Kiemelkedő jellemzők

 • Szinte minden népszerű oldalkészítővel, például az Elementorral kompatibilis.
 • Termék visszaszámlálót kínál, amely jó benyomást kelt a látogatóban.
 • Lenyűgöző fejléc bannereket kínál
 • Hatékony javasolt keresési funkciót kínál.
 • Kicsúsztatható kosár funkció, amellyel bármikor megtekintheti, hogy mi van a kosárban.

Shoptimizer – A leggyorsabb WordPress témák eredménye

A teszteredmények a következők:

GTmetrix teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 100%
 • Szerkezet: 94%
 • LCP: 490 ms
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0

Pingdom teljesítményelemzés

 • Teljesítményfokozat: 86
 • Oldal mérete: 734,6 KB
 • Betöltési idő: 726 ms
 • Kérések: 57

PageSpeed ​​Insight teljesítményelemzés

 • FCP: 0,9 s
 • Sebességindex: 1,6 s
 • LCP: 1.1s
 • TTI: 1.0s
 • TBT: 10 ms
 • CLS: 0

Loader.io teljesítményelemzés

 • Átlagos válaszidő: 362 ms
 • Sikeres válaszok száma: 62502

K6.io teljesítményelemzés

 • Számok: 949
 • Átlagos válaszidő: 283 ms
 • Átlagos igénylési sebesség: 14 kérés/mp

Twenty Twenty One

A Twenty Twenty-One az alapértelmezett WordPress-téma, amely minden friss WordPress-telepítéssel együtt érkezik, és amelyet a WordPress közreműködői karbantartanak a hivatalos adattárban. A téma gyönyörű blokkmintákkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik nagyszerű webhelyek létrehozását a semmiből. Ezenkívül a téma kiváló teljesítményt nyújt, így az egyik leggyorsabb WordPress téma.

Kiemelkedő jellemzők

 • Minimalista dizájnt és alapvető elrendezést kínál.
 • Az egyszerű elrendezés nagymértékben testreszabhatóvá teszi, és lehetővé teszi bármely WordPress-webhely gyors elkészítését, például portfóliówebhelyet.
 • Teljesen Gutenbergre optimalizálva, amely szabadjára engedi kreativitását a blokkszerkesztővel.
 • Sötét mód funkciót kínál.
 • Szemet gyönyörködtető és lágy színeket biztosít, amelyek javítják a felhasználói oldal élményét.

Twenty Twenty One – A leggyorsabb WordPress-témák eredménye

A teszteredmények a következők:

GTmetrix teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 100%
 • Szerkezet: 100%
 • LCP: 299 ms
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0

Pingdom teljesítményelemzés

 • Teljesítményfokozat: 96
 • Oldal mérete: 53,9 KB
 • Betöltési idő: 1,84 mp
 • Kérések: 10

PageSpeed ​​Insight teljesítményelemzés

 • FCP: 0,5 s
 • Sebességindex: 0,6 s
 • LCP: 0,5 s
 • TTI: 0,5 s
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0

Loader.io teljesítményelemzés

 • Átlagos válaszidő: 267 ms
 • Sikeres válaszok száma: 85156

K6.io teljesítményelemzés

 • Számok: 1130
 • Átlagos válaszidő: 76 ms
 • Átlagos igénylési sebesség: 17 rekv/mp

Szia Elementor!

A Hello egy könnyű WordPress téma, amelyet az Elementor fejlesztett ki. Gyakran nevezik „sima vaníliának”, mert állítólag egy üres vászon, ahol a webhelytulajdonosok elkezdhetik megtervezni webhelyeiket. Ez egy ingyenes téma, és csak akkor van értelme, ha az Elementor Page Builder kombinációjával dolgozik. A sablonrendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyönyörű és ragyogóan gyors WordPress-webhelyet tervezzenek.

Kiemelkedő jellemzők

 • SEO-optimalizált téma, amely segít javítani a felhasználói élményt, és előrébb helyezni a SERP-n.
 • Rendkívül rugalmas és testreszabható téma kódolás nélkül.
 • Webhelysablonok százai a projekt elindításához.
 • Tiszta és optimalizált kód.
 • A WooCommerce által támogatott téma a gyors online áruház létrehozásához.

Hello Elementor – A leggyorsabb WordPress témák eredménye

A teszteredmények a következők:

GTmetrix teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 100%
 • Szerkezet: 95%
 • LCP: 623 ms
 • TBT: 67 ms
 • CLS: 0

Pingdom teljesítményelemzés

 • Teljesítményfokozat: 83
 • Oldal mérete: 2,3 MB
 • Betöltési idő: 1,35 s
 • Kérések: 70

PageSpeed ​​Insight teljesítményelemzés

 • FCP: 0,9 s
 • Sebességindex: 1,4 s
 • LCP: 1,8 s
 • TTI: 1.3s
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0

Loader.io teljesítményelemzés

 • Átlagos válaszidő: 78430
 • Sikeres válaszok száma: 290 ms

K6.io teljesítményelemzés

 • Számok: 992
 • Átlagos válaszidő: 225 ms
 • Átlagos igénylési sebesség: 16 kérés/mp

OceanWP

Az OceanWP az egyik legnépszerűbb és többcélú WordPress téma 700 000+ aktív telepítéseket kínál, és professzionális terveket és kreatív elrendezéseket kínál minden típusú üzleti webhelyhez. Ezenkívül kompatibilis az összes jelentős oldalkészítővel, például Elementor, Hódépítő, Brizy, és még sok más. A témának az ingyenes verzión kívül van egy profi verziója is, és ez kerülni fog 39 dollár egyetlen webhely licencéhez.

Kiemelkedő jellemzők

 • Számos webhelydemó sablont kínál, amelyeket egyszerűen importálhat és szerkeszthet.
 • Testreszabható téma az egyszerű tervezéshez és elrendezéshez bármely webhely elkészítéséhez.
 • Reszponzív téma a legjobb SEO gyakorlatokkal.
 • Hatékony WooCommerce funkciókat kínál a konverziós arány javításához, például több webhelyen történő fizetést.
 • Letisztult és modern stílusokat kínál, amelyek segítenek egyedi és lenyűgöző webhelyek létrehozásában.
Olvasni:  Útmutató kezdőknek a WordPress Bootstrap használatához

OceanWP – A leggyorsabb WordPress témák eredménye

A teszteredmények a következők:

GTmetrix teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 100%
 • Szerkezet: 97%
 • LCP: 547 ms
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0,03

Pingdom teljesítményelemzés

 • Teljesítményfokozat: 82
 • Oldal mérete: 1,8 MB
 • Betöltési idő: 1 mp
 • Kérések: 86

PageSpeed ​​Insight teljesítményelemzés

 • FCP: 0,8 s
 • Sebességindex: 1,6 s
 • LCP: 1.0s
 • TTI: 1,9 mp
 • TBT: 10 ms
 • CLS: 0,023

Loader.io teljesítményelemzés

 • Átlagos válaszidő: 328 ms
 • Sikeres válaszok száma: 69023

K6.io teljesítményelemzés

 • Számok: 942
 • Átlagos válaszidő: 296 ms
 • Átlagos igénylési sebesség: 14 kérés/mp

GeneratePress

A GeneratePress egy teljesen reszponzív téma, amely gyors webes és mobil élményt kínál. A gyönyörű dizájn és számos stílusbeállítás lehetővé teszi szinte bármilyen webhely létrehozását, például blogot, online áruházat, üzleti webhelyet és még sok mást. Ingyenes és prémium verziója van; hogy minden funkciót megtapasztaljon, a pro verzió elvégzi a feladatot. Az árképzés kezdete 59 USD, ahol minden prémium szolgáltatást és teljes hozzáférést kap a bemutató webhely könyvtárához, valamint egy évnyi tématámogatást és frissítést.

Kiemelkedő jellemzők

 • Számos kezdő webhelysablont kínál a webhely kialakításának és tartalmának importálásához.
 • Az RTL több mint 20 nyelvre támogatott és lefordított.
 • Kompatibilis a népszerű WordPress oldalkészítőkkel.
 • A WooCommerce kompatibilis és számos online áruház indító sablont kínál.
 • A GeneratePress hook rendszer lehetővé teszi, hogy funkciókat adjon a témához.

GeneratePress – A leggyorsabb WordPress-témák eredménye

Az alábbiak a teszteredmények.

GTmetrix teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 100%
 • Szerkezet: 98%
 • LCP: 562 ms
 • TBT: 7 ms
 • CLS: 0

Pingdom teljesítményelemzés

 • Teljesítményfokozat: 83
 • Oldal mérete: 1,5 MB
 • Betöltési idő: 780 ms
 • Kérések: 65

PageSpeed ​​Insight teljesítményelemzés

 • FCP: 0,8 s
 • Sebességindex: 1,1 s
 • LCP: 1.2s
 • TTI: 1.3s
 • TBT: 10 ms
 • CLS: 0

Loader.io teljesítményelemzés

 • Átlagos válaszidő: 293 ms
 • Sikeres válaszok száma: 77335

K6.io teljesítményelemzés

 • Számok: 962
 • Átlagos válaszidő: 270 ms
 • Átlagos igénylési sebesség: 15 kérés/sec

Neve

A Neve egy többcélú WordPress téma, amely a sebességre és a dizájnra összpontosít. A téma egyedi elrendezéseiről és rugalmasságáról ismert, amelyek segítségével a felhasználók zökkenőmentesen dolgozhatnak a tématervek körül, és azonnali webhelyeket hozhatnak létre. Más témákhoz hasonlóan ez is kompatibilis, és tökéletesen működik olyan népszerű oldalkészítőkkel, mint például Elementor, Hódépítő, Brizy, és több. Ingyenes és professzionális verziója is van, az alap licenccel 86 dollár.

Kiemelkedő jellemzők

 • Jól megtervezett téma, amely teljes mértékben működik a WooCommerce beépülő modullal.
 • Több mint 80 bemutató webhelysablon, amelyek segítségével importálhatja kedvenc webhelyének demótervét.
 • A téma teljesen reszponzív és mobilbarát.
 • Fehér címke funkció elérhető.
 • Könnyű és SEO-barát téma.

Neve – A leggyorsabb WordPress-témák eredménye

A teszteredmények a következők:

GTmetrix teljesítményelemzés

 • Teljesítmény: 100%
 • Szerkezet: 93%
 • LCP: 624 ms
 • TBT: 0 ms
 • CLS: 0

Pingdom teljesítményelemzés

 • Teljesítményfokozat: 92
 • Oldal mérete: 905,9 KB
 • Betöltési idő: 641 ms
 • Kérések: 20

PageSpeed ​​Insight teljesítményelemzés

 • FCP: 0,7 s
 • Sebességindex: 1,8 s
 • LCP: 1.0s
 • TTI: 1.0s
 • TBT: 20 ms
 • CLS: 0,003

Loader.io teljesítményelemzés

 • Átlagos válaszidő: 282 ms
 • Sikeres válaszok száma: 80596

K6.io teljesítményelemzés

 • Számok: 1004
 • Átlagos válaszidő: 212 ms
 • Átlagos igénylési sebesség: 15 kérés/sec

Összefoglaló – Szupergyors WordPress témák rangsorolva

Teszteltük a 15 leggyorsabban betöltődő WordPress-témát, és öt tesztelőeszköz eredménye alapján rangsoroltuk a témákat. Minden téma 100%-os teljesítményt ért el, ha a GTmetrixről van szó; Ez az oka annak, hogy webhelyének egyetlen eszközzel történő tesztelése nem a megfelelő út. Több eszköz kipróbálása tiszta képet ad, más eszközök teljesítménye pedig eltérő és megkülönböztethető eredményeket ad.

Az alábbiak az eredmények, a Húsz Huszonegy téma a lista élén áll, és minden tesztelőeszközön jól teljesít. Azt követően, Beborít a második helyet szerezte meg, és jól teljesített a teljes tesztelési folyamat során. Avada a harmadik helyet szerezte meg!

Téma GTmetrix Pingdom PageSpeed ​​Insights Loader.io K6.io
Twenty-Twenty One 100% 96 100 267 ms 76 ms
Beborít 100% 93 99 314 ms 218 ms
Avada 100% 94 99 318 ms 261 ms
Neve 100% 92 95 282 ms 212 ms
ColibriWP 100% 90 96 491 ms 286 ms
X | A téma 100% 89 94 374 ms 288 ms
Betheme 100% 89 95 403 ms 300 ms
Shoptimizer 100% 86 95 362 ms 283 ms
Hestia 100% 85 95 326 ms 246 ms
A 7 100% 85 86 205 ms 269 ​​ms
WP Astra 100% 85 95 379 ms 298 ms
Zakra 100% 85 97 349 ms 305 ms
Hello Elementor téma 100% 83 90 289 ms 225 ms
GeneratePress 100% 83 96 293 ms 270 ms
OceanWP 100% 82 96 328 ms 296 ms

Pingdom eredmények – A leggyorsabb WordPress-témák

A Pingdom eredményei egyértelműen azt mutatják, hogy a Twenty Twenty One az első helyen áll a 96 teljesítmény pontszám.

Legalább 4 téma 85 pontot ért el.

Az OceanWP a legalacsonyabb, 82-es Pingdom pontszámmal rendelkezik.

PageSpeed ​​Insight Results – A leggyorsabb WordPress-témák

A PSI eredmények szintén a Twenty Twenty One-t az 1. helyre teszik 100 ponttal.

Legalább 4 téma 95 pontot ért el.

A 7-es téma a legalacsonyabb, 86-os PSI-pontszámmal rendelkezik.

Loader.io – A leggyorsabb WordPress témák

A 7 WordPress ezt megelőzte 205 ms átlagos válaszidővel.

A ColibriWP téma a legalacsonyabb, 491 ms-os pontszámmal rendelkezik.

K6.io – A leggyorsabb WordPress témák

A Twenty Twenty-One WordPress téma az első helyet szerezte meg 76 ms átlagos válaszidővel.

A Zakra téma a legalacsonyabb, 305 ms-os pontszámmal rendelkezik.

Nézze meg a DreamHost webináriumot a leggyorsabb WordPress kereséséről.

Új publikációk:

Ajánlott