15 legjobb Chrome-bővítmény a marketinghez, amelyet még ma telepíthet

Tartalomjegyzék

 • Mik azok a Chrome-bővítmények?
 • Miért van szükség Chrome-bővítményekre?
 • 15 legjobb Chrome-bővítmény digitális marketingesek számára
 • Kulcs elvitelek
 • Következtetés
 • GYIK

A Google Chrome továbbra is uralja a legszélesebb körben használt böngészők listáját. Ha egyszerű dizájnja és gyors böngészési sebessége miatt megragadja a piaci részesedés nagy részét, akkor bővítményei a felhasználók kedvencévé teszik. Digitális marketingesként napi szinten nyomon kell követnie különféle projekteket, meglévő és leendő ügyfeleket, kutatásokat, jelentéseket és még sok minden mást. A végtelen számú bővítőalkalmazásával a Chrome rendszerezetté és fókuszorientálttá teszi a környezetet emlékeztetők küldésével, tartalmak javításával, a projektek fejleményeivel kapcsolatos naprakész információkkal stb.

Biztosak vagyunk benne, hogy Ön is szeretne egy beépülő modult, amely megkönnyíti az életét. Ezért javasoljuk, hogy olvassa el az alábbi útmutatót, és válasszon néhány közül a legjobb Chrome-bővítmények a marketinghez termelékenyebbé és hatékonyabbá válni.

Mik azok a Chrome-bővítmények?

A Chrome-bővítmények kis szoftverbővítmények, amelyeket a Chrome böngészőhöz csatlakoztatva személyre szabhatja a böngészési élményt. Ezeket a bővítményeket egyéni fejlesztő vagy cég hozza létre, hogy új funkciót adjon a böngészőhöz, és fokozza annak funkcionalitását.

Ha Chrome-bővítményt szeretne hozzáadni a böngészőhöz, kövesse az alábbi lépéseket.

 • Keresse fel a Chrome Internetes áruházat.
 • Keresse meg a böngészőhöz hozzáadni kívánt bővítményt.
 • Kattintson a „Hozzáadás a Chrome-hoz” gombra, és a bővítmény hozzáadódik a böngészőhöz.

Kész! Most készen áll a bővítmény felfedezésére.

Miért van szükség Chrome-bővítményekre?

Digitális marketingesnek lenni nem mindenki teája. A kampányok létrehozásától, a közösségi média kezelésétől és az elemzések értékelésére szolgáló SEO cikkek írásától kezdve a hírlevél kidolgozásáig előfordulhat, hogy túl vékony. A jobb munkafolyamat érdekében csatlakoztatnia kell néhány bővítményt a böngészőhöz.

Rengeteg ilyen van Chrome-bővítmények a digitális marketinghez az interneten, amelyek kütyüként és képzett asszisztensként működnek. Ha elkezdi használni ezeket a bővítményeket, előfordulhat, hogy nincs is szüksége nagy teljesítményű szoftverre. Nézzük tehát a bővítmények listáját, amelyeket csak az Ön számára állítottunk össze!

Olvasni:  2024 10 legjobb logótervezési trendje

15 legjobb Chrome-bővítmény digitális marketingesek számára

Legyen Ön digitális marketingszakember, vállalkozó, influencer vagy értékesítő, ezekkel a bővítményekkel optimalizálhatja a Google-t, és minden eddiginél könnyebbé teheti munkáját.

1. Egykattintásos Extensions Manager

Forrás

Ez legyen az első a bővítmények listáján. Ha valószínűleg egy csomó bővítményt ad hozzá a böngészőhöz, a One Click Extensions Manager az összes bővítményt egy mappában tárolja, így a böngészőt nem tömik el a bővítmények ikonjai. Ez a bővítmény segít megtalálni, engedélyezni, letiltani vagy eltávolítani a bővítményeket a rendetlenség nélkül, így elegendő idő marad a munka befejezésére.

2. Nyelvtan

Küldsz tájékoztató e-mailt vagy írsz blogot a közönségednek? Adja hozzá a Grammarly-t böngészőjéhez. Az egyik legjobb Chrome-bővítmény a digitális marketingszakemberek számára. Ez az eszköz kijavítja a helyesírási és nyelvtani hibákat, az aktív vagy passzív hanghibákat, az olvashatósági problémákat és sok mást a tartalom improvizálása érdekében. Második szempárként működik, amely még a legjobb íróknak is segít mesterségük csiszolásához.

Mi több? Akár Wordben, akár Gmailben, LinkedInben, Twitteren vagy bárhol az interneten ír, továbbra is javaslatokat tesz az írási készségeinek fejlesztésére.

3. Google szótár

Szakemberként, aki esetleg befejezte formális tanulmányait, azt gondolhatja, hogy többé nem kell szótárt olvasnia. De nem mindenki ért veled egyet. A Google Dictionary egyike a sok bővítménynek, amelyek jól jöhetnek, különösen, ha összetett tartalmat keres vagy fogyaszt online. Ha olyan szóra bukkan, amelyben bizonytalan, egyszerűen kattintson rá duplán, és ismerje meg a definícióját különböző összefüggésekben. Nos, ez hasznosnak hangzik, igaz?

4. HubSpot CRM

A piac egyik legjobb CRM-funkciójával ez a bővítmény még egy lap megnyitása nélkül is energiát ad a böngészőnek. Összekapcsolja a beérkező leveleket a CRM-mel, és lehetővé teszi az e-mailek egyszerű automatizálását. Az e-mailek küldése során a böngésző figyelmeztetéseket kap arról, hogy az üzenetet kézbesítették, megnyitották és rákattintottak. Így folyamatosan betekintést nyújt a közönségbe, hogy növelje a hatékonyságot, javítsa az értékesítést és időt takarítson meg.

5. MozBar

Több mint 800 000 letöltésével a MozBar hosszú ideig tekintélyt szerzett a SEO területén. Ez az eszköz alapvető SEO-információkat biztosít a gyors egyéni kereséshez, miközben bármilyen weboldalt vagy keresőmotor-eredményoldalt (SERP) tekint meg. Kulcsfontosságú mutatókat biztosít a domain jogosultságára, a tartományok összekapcsolására, az oldal jogosultságára, a kulcsszavakra, a visszamutató hivatkozásokra és egyebekre vonatkozóan, így gyorsan összehasonlíthatja a különböző hivatkozásokat.

Olvasni:  9 legjobb WordPress biztonsági beépülő modul: A legjobb választás webhelyei biztonságának megőrzéséhez

Ezen kívül lehetővé teszi a követett, nem követhető, külső és belső linkek gyors elemzését. Dönthet úgy is, hogy adatait CSV-fájlba exportálja. Digitális marketingszakemberként valószínűleg ez az egyik legjobb Chrome-bővítmény a marketinghez, amelyre szüksége van a versenytársakkal kapcsolatos összes statisztika megszerzéséhez és jobb döntések meghozatalához.

6. BuzzSumo

A BuzzSumo egy másik bővítmény, amellyel egyetlen kereséssel nyomon követheti a versenyzők mozgását. Ha Ön digitális marketingszakember, tudnia kell, mit csinál a versenytársa az interneten, vagy hogyan teljesít a tartalom. Amint hozzáadja ezt az eszközt a böngészőhöz, többek között megjeleníti a közösségi médiában való megosztásokat, a visszamutató linkeket és az oldalmegtekintések számát.

Ezzel a bővítménnyel beleáshat versenytársai közösségi média oldalaiba, hogy tájékozódjon az elköteleződési arányukról. Rendkívül fontos, hogy az ilyen információk kéznél legyenek, különösen akkor, ha ugyanazon a sorban kíván tartalmat létrehozni. Tehát fogadja meg ajánlásunkat, és tegye meg!

7. Ubersuggest

Ha azt szeretné, hogy a SEO játéka élére álljon, az Ubersuggest a digitális marketing Chrome bővítmény teljesen rendelkezned kell. A neves digitális marketingszakember, Neil Patel készítette ezt a keresőoptimalizálási és kulcsszavas eszközt. Megtekintheti a kulcsszavak havi keresési mennyiségét, kattintásonkénti költségét (CPC) és a versenyre vonatkozó adatokat, mindössze beírja a kulcsszót a Google keresősávjába.

Forrás

Ha rákattint az „Összes megtekintése” gombra, még több kulcsszóhoz és SEO betekintéshez férhet hozzá. A legjobb az egészben, hogy ez a bővítmény nemcsak a Google-on, hanem a Youtube-on és az Amazonon is jól működik.

8. Canva

A közösségi média létfontosságú szerepet játszik abban, hogy megszólítsa a tömegeket, és a közösségi oldalad teljesítménye nagyban függ a látványtól. Mivel a képek jobban elköteleződnek, a fotóvezérelt platformok jobb megtérülést eredményeznek, mint a szövegvezéreltek. Tehát, ha olyan tervezési platformot keres, amely könnyen navigálható, megfizethető, sokoldalú, és nem olyan bonyolult, mint a Photoshop, akkor töltse le most a Canvát!

Ez a bővítmény több száz testreszabható dizájnt tartalmaz, amelyek segítségével lenyűgöző és figyelemfelkeltő bejegyzéseket hozhat létre a közösségi médiában. Csak annyit kell tennie, hogy húzza át a kívánt sablont, hajtson végre néhány változtatást, és a bejegyzés készen áll a közzétételre!

9. Puffer

Ha különböző közösségi oldalakon rendelkezik profillal, akkor nehéz lehet egy bizonyos időpontban az összes platformon lévő bejegyzéseket koordinálni, ütemezni és kezelni. Nem engedheti meg magának, hogy időt pazaroljon azzal, hogy bejelentkezik különböző fiókokba, közzéteszi tartalmát, majd ellenőrizze a statisztikákat az egyes platformokon. És itt jön a képbe a Buffer. Lehetővé teszi bejegyzések közzétételét és ütemezését a közösségi média platformokon. Ezzel az eszközzel együttműködhet csapattársaival, és betekintést nyerhet, hogy a legjobbat hozza ki az egyes közösségimédia-fiókokból.

Olvasni:  A legjobb fizetési átjárók digitális letöltésekhez

10. HashTest

Ahhoz, hogy tartalmaid megtalálhatók legyenek a közösségi médiában, kulcsfontosságú, hogy releváns hashtageket használj bejegyzéseidben. Ha népszerű hashtageket használ, előfordulhat, hogy tartalma elveszik a digitális óceánban, és előfordulhat, hogy a személyre szabott hashtagek sem fedezhetők fel. A HashTest valós idejű színalapú minőségi pontszámával segít a legjobb hashtagek kidolgozásában. Segítségükkel elérheti a megfelelő közönséget, és növelheti az általános elérést.

Ha a legjobb Chrome-bővítményt kereste a digitális marketingszakemberek számára, ennek az eszköznek szerepelnie kell a listán. A HashTest különféle adatpontok alapján tanulmányozza a hashtageket, és biztosítja, hogy a legjobb hashtageket használja a jobb elérés érdekében.

11. Bitly

Forrás

Ha már régóta a digitális marketing világában él, ismernie kell a Bitlyt. Ezzel az eszközzel másodperceken belül lerövidítheti és optimalizálhatja hivatkozásait közvetlenül a böngészőből. A rövidebb linkek felismerhetők, és így erősebbek. Ezenkívül könnyen másolhatók és megoszthatók, ami végül segít nagyobb forgalmat irányítani webhelyére.

12. Ellenőrizze a Saját hivatkozásokat

A tartalom létrehozásakor gyakran előfordul, hogy hibás weboldalhivatkozásokkal babrál, ellenőrzi és javítja azokat a jobb keresőoptimalizálási arány és a jobb tartalomminőség érdekében. A Check My Links átvizsgálja az egész weboldalt, hogy kiemelje és elkülönítse a hivatkozásokat érvényes és hibás hivatkozásokra. Több mint 100 000 felhasználóval a Check My Links az egyik legjobb Chrome-bővítmény a digitális marketingszakemberek és a webfejlesztők számára. Ha Ön tartalommarketinges, akkor ezzel az eszközzel megkeresheti a 404-es hivatkozásokat, és azonnal kijavíthatja azokat.

13. iCloud könyvjelzők

Elfoglalt szakember lévén nem könnyű mindig mindenre emlékezni. Néha feljegyzi egy jegyzettömbre, vagy elmenti könyvjelzőként, hogy mindig hivatkozhasson rá. De mi van akkor, ha egy másik eszközt használ, és sürgősen hozzá kell férnie ehhez a gondolathoz vagy ötlethez? Az Ön kedvenc barátja az iCloud Bookmarks. Lehetővé teszi könyvjelzők százainak mentését és megosztását az eszközök között, beleértve a nem Apple eszközöket is. Hát nem lenyűgöző?

14. ászana

Ahhoz, hogy produktívabb legyen, hatékonyan kell beosztania az idejét. És Asana segít ebben. Ezzel az eszközzel feladatokat hozhat létre és idővonalakat állíthat be hozzájuk. Ezzel a digitális marketing Chrome-bővítménnyel bármely weboldalról kereshet feladatokat, és emlékeztetőket küld, ha közeledik a határidő. Ezen a bővítményen keresztül csapatával is együttműködhet, és hatékonyan kezelheti projektjeit.

Olvasni:  A Lucid Motors egymilliárd dolláros finanszírozást kapott Szaúd-Arábiától

Forrás

15. StayFocusd

A böngészõhöz hozzáadott bõvítményeknek köszönhetõen a termelékenység növelése érdekében az internet számos zavaró tényezőt is tartalmaz. Ha Ön mindig YouTube-videókat néz, akkor újra kell szerveznie a prioritásokat. Ez a bővítmény segít blokkolni azokat a webhelyeket, amelyek az Ön figyelmét elvonják. A munka megkezdése előtt csak blokkolja ezeket a zavaró webhelyeket egy meghatározott időtartamra, hogy szorgalmasan végezze munkáját. A Chrome-bővítmény segítségével teljes webhelyeket vagy akár egy adott weboldalt is letilthat.

Kulcs elvitelek

 • A bővítmények kis szoftverbővítmények, amelyeket a böngészőhöz csatlakoztatva testreszabhatja a böngészési élményt.
 • A jobb munkafolyamat érdekében bővítményeket kell használnia a böngészőhöz.
 • Segítenek termelékenyebbé és hatékonyabbá válni.
 • A legjobb digitális marketing Chrome-bővítmények közé tartozik a Buffer, az Asana, a Grammarly, a Canva, az Ubersuggest és még sok más.

Következtetés

Mivel hatalmas mennyiségű tartalom verseng mindenki figyelméért, nehéz lekötni a közönséget az oldalával. Ha hajlandó szervezettebbé válni, jobb elérést találni, javítani a tartalom minőségét, és hatékonyan használni az idejét, kezdjen el kísérletezni ezekkel a böngészőbővítményekkel, és saját maga is felismerje a különbséget. A tartalom improvizálásától a gyors mutatók rendelkezésre bocsátásáig ezek a legjobb Chrome-bővítmények a marketing célokra, amelyek segítségével forradalmasíthatja működési mintáját.

GYIK

1. Van korlátozás a Chrome-bővítmények feltöltésére?

Bár annyi bővítményt tölthet fel böngészőjébe, amennyit csak akar, az alapértelmezett korlát továbbra is érvényes, ami legfeljebb 20 elem. Ha azonban eléri a korlátot, kérhet frissítést.

2. Hogyan telepíthetek Chrome-bővítményeket rendszergazdai jogok nélkül?

A bővítmények kényszertelepítéséhez kövesse az alábbi lépéseket.
Nyissa meg a csoportházirend-kezelő konzolt.
Lépjen a Felhasználói konfiguráció felügyeleti sablonjai oldalra.
Válassza a Google Chrome bővítményeket.
Nyissa meg a Beállításokat, konfigurálja a kényszertelepített alkalmazásokat és bővítményeket, és engedélyezze őket.

3. Használható a Google Drive bővítmény WiFi nélkül?

Igen. A meghajtó könnyen kezelhető WiFi kapcsolat nélkül. Ha már egy ideje használja a Google Drive-ot, az offline-képes bővítmény telepítése nem probléma!

4. Miért vannak letiltva egyes Chrome-bővítmények?

Ez akkor fordul elő, ha az informatikai részleg vagy a számítógép rendszergazdája csoportházirendekkel blokkolta bizonyos bővítmények telepítését.

Új publikációk:

Ajánlott