15 legjobb értékesítési blog, amelyet minden értékesítőnek el kell olvasnia

Tartalomjegyzék

 • Bevezetés
 • Mi az az értékesítési blog?
 • Miért fontos az értékesítési blogok olvasása?
 • Az értékesítéssel kapcsolatos 15 kihagyhatatlan blogot tartalmazó listánk
 • Kulcs elvitelek
 • Végső szavak
 • GYIK

A modern digitális világ számos előnnyel jár a vállalkozások számára, például nyitott piacokat, ügyféladatokat, több csatornát és még sok mást. Ez a digitális világ azonban azt is jelenti, hogy a trendek folyamatosan változnak, ami komoly kihívást jelenthet az értékesítési és marketing szakemberek számára. Sokféleképpen lehet lépést tartani ezekkel a változó trendekkel. Ahhoz, hogy az értékesítési csapatok mindig a játék élén álljanak, folyamatosan új stratégiákat, trükköket és eszközöket kell hozzáadniuk. Az egyik ilyen megoldás az online értékesítési blogok olvasása, amelyeket minden nap érdemes olvasni.

Mi az az értékesítési blog?

Értékesítési blogok olyan blogok, amelyeket értékesítési szakembereknek, mint elsődleges közönségnek írnak. Legyen szó új potenciális ügyfelek generálási technikákról, vagy értékesítési kompetenciák fejlesztéséről, a legjobb értékesítési blogok mindezekben és még sok másban segítenek. Nemcsak az értékesítők számára kritikus fontosságúak ezek elolvasása és internalizálása, de ezek az értékesítésről szóló blogok a bloggerek, marketingszakemberek és más tartalomkészítők számára is fontosak. A legjobb értékesítési blogok némelyike ​​szintén hasznos új ötletek generálásában, amelyek megvalósíthatóak és eredményorientáltak.

Olvasni:  A legjobb tartalomelosztó csatornák a tartalomhoz

Miért fontos az értékesítési blogok olvasása?

A legjobb értékesítési blogok olvasása és újraolvasása nélkülözhetetlen az értékesítők számára. A legjobb értékesítési blogok olvasásából származó előnyök közül néhány:

 • Segítenek továbbfejleszteni az értékesítési csapatot
 • Tanulj meg új technikákat és stratégiákat
 • Ismerje meg, mi a trend a piacon
 • Tanuld meg, mi vált be másoknak
 • Határozzon meg új stratégiákat
 • Az értékesítési folyamat egyszerűsítése
 • Legyen naprakész az új értékesítési eszközökkel és technológiákkal

Az értékesítéssel kapcsolatos 15 kihagyhatatlan blogot tartalmazó listánk

1. Értékesítési intelligencia blogok által Echobot.com

A globális értékesítés jövőjéről szóló blogoktól kezdve a piac megértéséhez szükséges különféle értékesítési eszközök tervezésén át az adatok előnyére való felhasználásáig az értékesítési intelligencia blogok mindent lefednek az értékesítésről, hogy csapata mindig jobb legyen, mint tegnap.

2. Értékesítési Hacker

A B2B értékesítési platform, a Sales Hacker, az egyik legjobb B2B értékesítési blog. A B2B értékesítési szakemberek közössége, a B2B értékesítésről folytatott nyílt megbeszélések platformja, az értékesítésről szóló cikkek, videók és podcastok könyvtára, a Sales Hacker mindent kínál az értékesítési csapatok növekedéséhez. Ez a platform még csapatok számára is kínál képzési programokat.

3. A 360 blog a Salesforce-tól

A hagyományos CRM-megoldásszolgáltatók, az értékesítési csapatok a Salesforce egyik legfontosabb felhasználója. A klasszikus CRM-megoldások piacvezetőinek számító Salesforce blogok nagyszerű platformot jelentenek a szakemberek számára, hogy megtalálják a világ legjobb értékesítési szakembereit bemutató legjobb értékesítési blogokat. A témakörök széles választékával és az érdeklődési kör szerinti szűrési lehetőséggel a 360 Blog minden felhasználó igényeit kielégíti.

4. Blog.Close.com

A platform elkötelezett amellett, hogy a legfrissebb értékesítési információkat közölje a világ minden tájáról, és ezen a platformon számos remek letölthető tartalmat is találhat az értékesítésekről.

Olvasni:  10+ legjobb műszaki hír- és információs webhely 2024-ben

5. A Heinz Marketing blogjai

Az egyik legjobb B2B értékesítési blogplatform, a Heinz Marketing globális perspektívát kínál arra vonatkozóan, hogyan kell az értékesítésnek és a marketingnek szinergiában működnie a szervezetek növekedésének elősegítése érdekében. Ami szintén egyedülálló ezen a legjobb értékesítési blogoldalon, az a heti összefoglaló a világ minden tájáról származó bejegyzésekből, amelyeket érdemes elolvasni.

6. Értékesítési blogok a LinkedIntől

A LinkedIn az egyik legbefolyásosabb és legmeghatározóbb platform a globális értékesítés terén. Az értékesítési blogok, különösen a B2B értékesítési blogok a LinkedIn-en, a legjobb médiumok az értékesítési csapatok számára, hogy naprakészek maradjanak a piac legújabb híreiről. A LinkedIn számos blogot tartalmaz különböző iparági szakértők értékesítéseiről, a napi hírektől a legjobb gyakorlatokon át a színfalak mögé, és minden más.

7. A The Brigade Group blogjai

Az InsideSales-ről szóló bejegyzésektől az értékesítésről szóló analitikus jelentésekig a platformon található legjobb értékesítési blogok segítenek az értékesítési szakembereknek szerte a világon, hogy naprakészek maradjanak a globális trendekkel kapcsolatban. Blogjaik különösen hasznosak voltak a világ minden tájáról érkező technológiai vállalatok növekedési útjában.

8. Az InsideSales legjobb értékesítési blogjai

Cikkek, bejegyzések, esszék, interjúk és elemzések az értékesítés világából az értékesítési világ számára, a blogok InsidAz eSales.com a valaha volt legjobb értékesítési blogokat tartalmazza. Az értékesítésről és marketingről szóló, rendszeresen frissített cikkekkel rengeteg olyan tartalom található, amely megfelel minden professzionális értékesítési szerepkör igényeinek.

9. Blogok az EC4U ügyfélútkezeléséről

A német EC4U cég egyedülálló blogoldala, ez egy olyan blog, amely kizárólag az ügyfelek útjára összpontosít. Az utazás különböző aspektusait felölelő cikkekkel ez a platform nagyszerű forrás az értékesítési és marketingszakemberek számára egyaránt.

10. CloserIQ blogok értékesítési toborzáshoz, karriertanácsadáshoz és sok máshoz

A Closer IQ blogjai részletes betekintést nyújtanak az értékesítési toborzásba, valamint mindenbe, ami a csapatvezetéssel és az értékesítési karrierfejlesztéssel kapcsolatos. A legjobb csapat felvételével kapcsolatos remek tippekből, hogy megismerje a legjobb bevezető gyakorlatokat, minderre választ kaphat, és még sok mást is találhat itt.

Olvasni:  A WordPress legjobb adatmegjelenítő eszközei közül három

11. A kiszámítható bevétel blogjai

Egy blogoldal, amely sok vállalatnak, például az Ubernek, az SAP-nak és más induló vállalkozásoknak segített sikeres kimenő programok felépítésében; A Predictable Revenue blog az egyik legjobb útmutató azon márkák számára, amelyek ki akarják építeni kimeneti programjukat. Aaron Ross, egy díjnyertes szerző alapította, aki több éves tapasztalattal rendelkezik a vállalatok értékesítési oktatásában. Ez a blogoldal nagyszerű betekintést nyújt a legújabb B2B értékesítési trendekbe.

12. Blogok a GongLabs értékesítéséről

Az egyik legjobb értékesítési blogplatform, ami a Gong Labs blogjait tényeken alapuló és adatorientált megközelítése teszi egyedivé. Az értékesítési mesterséges intelligenciától az iparági adatok elemzéséig ez a blogoldal minden „szám” ember számára kötelező olvasmány.

13. A LeadIQ blogok akadémiája

Az értékesítési szakemberek akadémiája, amely B2B értékesítési blogjaival kiemelt figyelmet szentel a B2B értékesítésnek, a Lead IQ könnyen megtalálható és érthető bejegyzésgyűjteményt kínál a B2B értékesítési szakemberek számára.

14. Egy eladó srác

Mitől egyedi ez a blogoldal? Nos, mindent megtudhat az értékesítésről az értékesítési világ egyik legelőkelőbb nevétől – Jim Keenantől. Nemcsak az értékesítéssel kapcsolatos érdekes témákban találhat bejegyzéseket, hanem közvetlenül a #HeyKeenan rovatban is választ kaphat kérdéseire.

15. Outreach Blog

Keresse meg az egyik legnagyobb kategóriagyűjteményt a teljes kimenő folyamatról az Outreach blogoldalon. Az értékesítési szakemberek életével kapcsolatos betekintésektől a „kimenő értékesítési trükkökig és tippekig” számos trükk és tipp vár az olvasókra.

Kulcs elvitelek

 • Az értékesítési blogok az értékesítés különféle aspektusait fedik le, az ügyfél útjától a folyamatokig és így tovább.
 • Ezek a blogok segítenek a csapatoknak, hogy naprakészek maradjanak a világ minden tájáról érkező legújabb trendekkel.
 • Segítenek az értékesítéssel kapcsolatos legújabb technikák megismerésében.
 • Az értékesítésről szóló blogok számos nagyszerű eszközt is bemutatnak, amelyek segíthetnek az értékesítési termelékenység növelésében.
 • A legjobb értékesítési blogok az értékesítési stratégia kialakításában is segíthetnek a vállalatoknak.
Olvasni:  A legjobb WordPress beépülő modulok, amelyekre nem tudtad, hogy szükséged van rá

Végső szavak

Miközben 15 értékesítéssel foglalkozó blogot soroltunk fel itt, sok más nagyszerű betekintést nyújt az értékesítésbe és az értékesítéssel kapcsolatos különféle folyamatokba. Akár követi ezeket, akár saját bloglistája van, létfontosságú, hogy készségeit ezekkel a legjobb értékesítési blogokkal fejlessze.

GYIK

1. Hogyan írjak jó értékesítési blogot?

Értékesítési blog írásához kövesse néhány irányelvet, például a közönség megértését, a blogdomain létrehozását és a blog testreszabását. Fejezd be egy lenyűgöző címmel és bevezetővel.

2. Mi az a B2B értékesítési blog?

A B2B értékesítési blog a cég által a célközönség számára írt blog. A B2B blogok hasonlóak a B2C blogokhoz, azzal a különbséggel, hogy a tartalom nem közvetlenül a végső fogyasztóknak szól, hanem egy másik vállalkozásnak.

3. Hasznos lehet egy blog olvasása?

A blog olvasása segíthet különböző témák megismerésében, és fejleszti a szókincsét is. Egyes blogok egy új termék vásárlása előtti döntéshozatalban is segítenek.

4. Hogyan tehetem könnyen olvashatóvá a blog tartalmát?

Tegye olvashatóbbá blogja tartalmát az alábbi tippekkel:
– Használjon erős címeket
– Használjon sok alcímet és golyót
– Használjon képeket és adatokat
– Kulcsszavak kiemelése

5. Melyek a különböző típusú blogok?

A személyes blogok, az üzleti blogok, a niche-blogok és a társult blogok a négy leggyakoribb blogtípus.

6. Hogyan készíthetsz eladó tartalmat?

Az értékesítő és konvertáló tartalom létrehozása a célközönség szolgálatában áll. A részletes kutatás után írt, személyes történetekkel kiegészített tartalom szinte mindig bevonja a közösséget.

Új publikációk:

Ajánlott