15 legjobb eszköz a tartalomműveletek kezelésére

Tartalomjegyzék

  • 15 legjobb eszköz a tartalomműveletek kezelésére
  • Kulcs elvitelek
  • Következtetés
  • GYIK

Minden marketingszakember tudja, hogy egy weboldal csak akkor lesz sikeres, ha sok látogatót vonz és tart fenn. Minden cég készít tartalmat, amely felveti a magától értetődő kérdéseket, hogy mi érdekli a közönséget és hogyan fejlesztheti azt.

Organikus, releváns, rendszeres és lebilincselő tartalmat kell létrehoznia, amely a nézőket is megüti a tartalompiacon folyó kemény verseny korszakában.

A digitális marketingszakemberek számára a jó minőségű tartalom létrehozása mindig pozitív eredményeket hozott, ezért tartalommarketing eszközök kulcsfontosságúak a sikered szempontjából.

Forrás

15 legjobb eszköz a tartalomműveletek kezelésére

Az egyik legnagyobb tartalommarketing-hibát elkövethet, ha nem tervezi. A valóság azonban az, hogy legtöbbünknek nincs ideje anyagokat készíteni, elemezni, összehasonlítani, naprakészen maradni a legjobb SEO-taktikákkal, nyomon követni a riválisokat stb.

A tartalommarketing-technológia köre minden évben bővül. Manapság számos tartalommarketing eszköz áll rendelkezésre, amelyek egy része ingyenes, néhány olcsó, mások pedig meglehetősen költségesek. Különféle célokban is segítenek, például tartalomgyártásban, promócióban és optimalizálásban.

Ennek eredményeként számos fantasztikus eszköz közül lehet választani, ha tartalomfejlesztésről, marketingről, nyomon követésről és monitorozásról van szó. A tartalommarketing eszközök a tartalommarketing feladatok széles skálájában segíthetnek, többek között az e-mailek automatizálásában, a szegmentálásban és a kulcsszóoptimalizálásban.

Összeállítottunk egy listát a 15 legjobb tartalommarketing eszközről, amelyeknek legalább 90%-át le kell fedniük annak, amire egy nagy teljesítményű tartalommotor előállításához, népszerűsítéséhez és kezeléséhez szükséged lesz.

Ne feledje, hogy egyetlen tartalommarketing-eszköz sem helyettesítheti a megalapozott tervet és a hozzáértő személyzetet. A megfelelő technológia azonban segíthet a munka helyes, gyorsabb és gyorsabb elvégzésében.

1. Semrush

A Semrush lényege, hogy egyetlen platformon keresztül növelje online jelenlétét az összes fontos csatornán. Ez biztosítja, hogy az összes számot számos közösségi média hálózaton vezérelhesse anélkül, hogy naponta több platformra is be- és ki kellene jelentkeznie.

Online SEO eszközének segítségével több millió országos és helyi kulcsszót találhat, amelyek megfelelnek ügyfelei keresésének, akár országosan, akár helyileg értékesíti termékeit a környéken. Megnézheti a riválisok backlink profilját is, hogy jobban megértse az oldalakon kívüli keresőoptimalizálási stratégiáikat, amelyeket a webhelyén használhat.

Forrás

A Semrush használatának előnyei túlmutatnak a SEO eszközökön. A gyakori auditokkal és valós idejű adatokkal olyan témákat fedezhet fel, amelyek rezonálnak közönségére, és gyakorlati tanácsokat kaphat SEO-barát tartalom létrehozásához, amellyel bővítheti a tartalom elérését, és vásárlókká alakíthatja közönségét.

Olvasni:  7 módszer a közösségi média dizájnvállalkozásként való kihasználására

A Semrush egyéb funkciói közé tartozik a piackutatás, a reklámozás és a közösségi média elemzése. Az oldalon keresztül számos tartalommarketing eszköz is elérhető.

2. Canva

A Canva volt az egyik első olyan vállalat, amely észlelte a vizuális tartalom felé történő elmozdulást. Mindent megtesz annak érdekében, hogy segítse felhasználóit az interneten valaha látott leginnovatívabb, tartalombarát és keresőoptimalizált szalaghirdetések létrehozásában.

Forrás

A Canva több száz sablont tartalmaz arzenáljában, és minden cégnek kínál valami egyedit. Ezeket a sablonokat sok éves tapasztalattal rendelkező iparági profik és kreatív guruk hozták létre. A felhasználók úgy tűnhetnek ki, hogy valami egyedit kínálnak ügyfeleiknek a kreatív választási lehetőségek széles választékával.

3. KingSumo

Az interneten a KingSumo a vezető potenciális ügyfelek generáló platformja. Vírusos ingyenes ajándékokkal segítik a felhasználókat abban, hogy több leadet generáljanak vállalkozásukhoz vagy márkájukhoz. Segítségükkel potenciális ügyfeleket generálhat a Facebook-hirdetések, az Instagram-befolyásolók és más marketing módszerek költségeinek töredékével.

Forrás

Előfordulhat, hogy a KingSumo használatával bármilyen további bejegyzést megtehet, például követheti közösségi fiókjait, megtekintheti webhelyét, és így tovább. Olyan vállalkozásoknak és vállalkozóknak ajánljuk, akik vírusos promóciókkal szeretnének új leadeket szerezni.

4. Kattintson a Csatornák elemre

A ClickFunnels kiemelkedik webhely- és értékesítési csatornaépítőként, így az egyik legjobb tartalommarketing-eszköz. Célja volt, hogy segítsen a vállalkozóknak megszabadulni a kódolás és programozás korlátaitól.

Segít abban, hogy a látogatóit a teljes értékesítési folyamaton keresztül irányítsa, és végül arra az egyetlen szolgáltatásra vagy termékre irányítja őket, amelyre a leginkább szükségük van, hogy segítsen nekik megoldani problémáikat.

Forrás

A ClickFunnels minden olyan eszközt és módszert biztosít Önnek, amelyre szüksége van a termékek reklámozásához, értékesítéséhez és online terjesztéséhez az alapvető eszközök és stratégiák használatával. A fogd és vidd weboldal-készítő segítségével gyorsan létrehozhat egy konverzióközpontú értékesítési tölcsért, egy intelligens bevásárlókosarat egy kattintással feltöltött e-mailekkel, valamint Facebook marketingautomatizálást.

5. Hootsuite

A Hootsuite az iparág vezető szerepet tölt be abban, hogy új követőket vonzzon közösségi média platformjain. Olyan társadalomban élünk, ahol az egyének gyakrabban használják a közösségi médiát a kapcsolatteremtésre, mint személyesen.

Forrás

Ennek eredményeként a közösségi média csatornái a céged egyik legkritikusabb aspektusává váltak. A Hootsuite nemcsak felismeri ezt a kapcsolatot, hanem kihasználja is azáltal, hogy kreatív és hatékony technikákat alkalmaz, hogy cégét közösségi média márkává alakítsa.

6. Google Trends

Számos más hatékony eszköz és alkalmazás is elérhető a tartalommarketing segítésére, de a Google Trends szolgáltatást nem szabad figyelmen kívül hagynia. A Google Trends hatékonyságát az egyszerűsége cáfolja meg.

Forrás

Ez egy fantasztikus eszköz az összehasonlítható kifejezések gyors összehasonlítására, hogy megtudja, melyiknek van nagyobb a keresési forgalmuk, hogy melyiknek van nagyobb a keresési forgalmuk, hogyan találhat ki felkapott témákat a rést, stb. Ez feltétlenül kötelező. Ez is teljesen ingyenes.

Olvasni:  7 közösségi médiafigyelő eszköz a közönség jobb megismeréséhez

7. Draftback

A Draftback egy ingyenes Chrome-bővítmény, amely sok információval szolgál a Google Dokumentumok írási folyamatáról. Megvizsgálhatja, mennyi ideig tartott egy dokumentum megírása, hogyan és mikor módosította azt, és így tovább.

Forrás

Ha valóban meg akarja tenni ezt a plusz mérföldet, akkor egy olyan funkcióval is rendelkezik, amellyel teljes felvételt láthat a tényleges írási folyamatról. A legjobb az egészben, hogy a Draftback használata teljesen ingyenes.

8. Nyelvtanilag

A Grammarly mindenkinek segíthet, aki kiemelten fontosnak tartja a helyesírást és a nyelvtant. A felhasználók nem fognak megbízni benned (vagy kapcsolatba lépni az anyagoddal), ha abban helyesírási és nyelvi hibák vannak, bármennyire is próbálod reklámozni. Másrészt a közönséges helyesírás-ellenőrzők nem mindig vizsgálják meg nyelvtani hibákat a munkájában, és nem veszik figyelembe a szövegkörnyezetet. Ezért olyan szükséges a nyelvtan.

Forrás

Akár profi újságíró, akár gyakori közösségi média felhasználó, ez az eszköz segít elkerülni a szörnyű helyesírási és nyelvtani hibák nagy részét.

Bár nem azonosít minden hibát, a Grammarly kiváló eszköz az anyag szerkesztéséhez, mielőtt az élővé válik. Felderíti a nyelvtani hibákat, például a szavakkal való visszaélést, a kirívó határozószavakat, a kifejezések túlzott használatát stb. Ezenkívül van egy Chrome-bővítménye, amely lehetővé teszi az anyag módosítását bármely ablakból vagy lapról anélkül, hogy ki kellene lépnie, és fel kellene lépnie a Grammarly webhelyére a másoláshoz és beillesztéshez.

9. Hemingway szerkesztő

Szeretnéd olvashatóbbá tenni az anyagodat? Egyszerűen illessze be az anyagot ebbe az ingyenes programba, és az elemzi az írásait, és javaslatokat tesz annak javítására. Ez a hasznos szerkesztő szoftver Ernest Hemingwayről kapta a nevét, aki szűkszavú írási stílusáról ismert.

Forrás

A Hemingway szerkesztő kiemeli a hosszú, bonyolult és nehezen olvasható mondatokat, és javaslatokat ad ezek lerövidítésére. Azt is javasolja, hogy hagyja ki a szükségtelen mellékneveket, és cserélje le az összetett szavakat és kifejezéseket könnyebb szavakkal.

Ezzel javíthatja munkája olvashatóságát és írási stílusát. Segíthet abban is, hogy kiváló tartalmat készítsen webhelye és közösségi média hálózatai számára.

10. Snappa

Nem mindenkinek van anyagi lehetősége grafikus tervezőt fogadni. Még akkor is, ha egy vagy két elkötelezett munkatársuk van, a napi friss anyag iránti folyamatos igény szűk keresztmetszeteket okozhat a termelésben.

Forrás

Szerencsére az olyan platformok, mint a Snappa.io, lehetővé teszik az átlagos marketingszakember számára, hogy kiváló minőségű vizuális tartalmat állítson elő anélkül, hogy a tervezésre támaszkodna. Ez egy kiváló digitális tartalomkészítő eszköz.

Olvasni:  Tartalommarketing oktatáshoz: legfontosabb előnyök és bevált gyakorlatok

Kezdjen el új anyagokat készíteni blogjához, közösségi médiához, hírleveléhez, szponzorált marketingtevékenységeihez és sok máshoz a különféle formátumú, előre megtervezett sablonok segítségével. A házon belüli tervezőcsapatnak most csak annyit kell tennie, hogy minden megfeleljen a márkaszabványoknak.

11. Copyscape

Az interneten elérhető tartalomelemek millióinak köszönhetően nem nehéz, hogy az Ön tartalma hasonlítson valaki máséhoz. Ilyen esetekben mindig a legjobb egy plágium-ellenőrző, például a Copyscape használata.

Bár van ingyenes verziója, javasoljuk, hogy regisztráljon a prémium szolgáltatásukra. A plagizált tartalom ellenőrzése mellett annak eredetiségét is ellenőrzi közzététel előtt. Alapvető fontosságú annak biztosítása, hogy a tartalom eredeti legyen, mivel ezáltal webhelye értékesebb lesz az ügyfelek számára, és láthatóbbá teszi a keresőmotorok számára.

Forrás

12. Word AI

A Word AI ugyanúgy működik, mint az ember. Teljesen átír mindent az alapoktól kezdve. A mondatokat nem tekinti szólistának. Inkább arra képes, hogy a szavak listáját értelmes kifejezésekké alakítsa, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy kommunikáljanak egymással.

Forrás

Bár ez az automatikus szóátíró óriási segítséget tud nyújtani a keresett példány megírásában, ez egy fizetős szolgáltatás, amely kissé drága.

13. BuzzSumo

Minden marketingvezetőnek használnia kell a BuzzSumo-t. Ez az eszköz segít meghatározni, mire készülnek riválisai. Az alkalmazás megjeleníti a legnépszerűbb tartalmat (blogbejegyzéseket, podcastokat és videókat) az internet 20 000 legnépszerűbb tartományából.

A BuzzSumo SEO eszközével bármely webhelyről vagy URL-ről nyomon követheti a közösségi megosztásokat és linkeket. Egyszerűen adja meg a versenytárs webhelyének URL-címét, hogy értékes információkhoz férhessen hozzá. Ez az eszköz rendkívül hasznos a versenytárs legkiválóbb tartalmának és sikerének okairól szóló lista összeállításához.

Forrás

Használhatja azt is, hogy meghatározza, milyen anyag okozza a tételei számára kedvezőtlen vagy nemkívánatos figyelmet. Ha saját maga hozza létre a tartalmat, és negatív visszajelzést tapasztal, kerülje az ilyen jellegű anyagok írását.

Ha bizonyos tartalmak következetesen nagyobb vonzerőt és megosztásokat generálnak, ezt megismételheti. Ez nagyon hasznos a fizetett hirdetései hatékonyságának meghatározásához is.

14. Lomly

A Loomly „márkasiker-platformja” nagyszerű eszköz azoknak a kisebb közösségi csapatoknak, akik tartalomtervezésre és együttműködésre vágynak. A tartalomtervezés és az ötletelés gyerekjáték a beépített naptárak, határidők és folyamatok segítségével.

Forrás

A Loomly a felkapott témák és a Twitter-beszélgetések alapján új tartalomötleteket gyűjt a felhasználók számára, mint további előnyöket. Az egyszerű kialakítás könnyen áttekinthető és érthető, még azok számára is, akik nem nagyon jártasak a technológiában. A közösségi médiában való jelenlétüket kezelni kívánó kisvállalatok és szervezetek értékelnék a platform olcsó árait.

15. ContentStudio

A ContentStudio szolgáltatások széles skáláját kínálja, amelyek mindegyike kritikus egy olyan csapat számára, amely szerint a marketing automatizálása a marketing sikerének kulcsa.

Olvasni:  Pinek a Pinteresten: Növelje a forgalmat stratégiai rögzítéssel

Forrás

A felhasználók a platform segítségével különféle eszközöket érhetnek el, amelyek mindegyike a marketingstratégiák különböző aspektusait kezeli. Ezek közé tartozik a KPI nyomon követése és mérése, a márkakreatívok könyvtára, az automatizált közösségi média közzététel, egy bonyolult tervező, valamint egy tartalommegosztó platform, amely megkönnyíti az együttműködést és a kommunikációt.

A folyamatos fejlesztésnek és a szilárd támogató személyzetnek köszönhetően a ContentStudio még vonzóbbá válik a marketingcsapatok számára.

Kulcs elvitelek

  • Számtalan tartalommarketing eszköz létezik a piacon.
  • A megalapozott tervet és a hozzáértő személyzetet azonban egyetlen tartalommarketing-eszköz sem helyettesítheti. A megfelelő technológia segítségével gyorsabban elvégezheti a munkát.
  • Számos ingyenes eszköz létezik. Azonban jobb, ha a fizetős szolgáltatásokat választja, mivel ezek hosszú távon több funkcióval rendelkeznek.
  • A tartalommarketing eszközök többek között az e-mailek automatizálásában, szegmentálásában és kulcsszavak optimalizálásában segíthetnek.

Következtetés

A legtöbb marketinges tartalommarketinget alkalmaz átfogó marketingtervének részeként. A vállalkozások igényei a változó körülmények hatására változnak. Szánjon egy kis időt annak eldöntésére, hogy szüksége van-e számlázóeszközre, robusztus jelentéskészítő eszközökre vagy az összes projekt és művelet központi nézetére. Igényei alapján válassza ki a megfelelő eszközt.

Reméljük, hogy a fenti lista hasznos, és megadta a 2022-ben használható legjobb tartalommarketing-eszközök listáját.

Ez a 15 tartalommarketing-eszköz a legegyszerűbb módszer az anyaggal való interakció növelésére különösebb erőfeszítés nélkül. Egyszerűen válassza ki azt, amelyet tesztelni szeretne, és fedezze fel, melyik hozza a legjobb eredményeket.

GYIK

1. Mi az öt legjobb tartalommarketing eszköz?

Íme az öt legjobb tartalommarketing eszköz:
Bors tartalom
WordPress
Google Dokumentumok
Airstory
Nyelvtanilag

2. Mi az a tartalommarketing platform?

A tartalommarketing-platform egy olyan központosított rendszer, amely lehetővé teszi marketingcsapatának, hogy egyetlen helyről tervezzen, állítson elő, együttműködjön és terjeszthesse a tartalom minden formáját, lehetővé téve cége számára, hogy felgyorsítsa a tartalommarketing-stratégia végrehajtását és gyorsabban piacra kerüljön.

3. Melyek a legnépszerűbb ingyenes tartalommarketing eszközök?

Íme néhány legnépszerűbb ingyenes tartalommarketing eszköz –
Ötletgenerálás: a Hubspot blogtémagenerátora
Vázlat: MindMup
Együttműködés: Asana
Vizuális tartalomfejlesztés: Adobe Spark
Social Media Management: Buffer

4. Mik azok a tartalomautomatizálási eszközök?

A tartalomautomatizálás egy digitális marketing megközelítés, amelynek célja az emberi részvétel kiküszöbölése a tartalom teljes életciklusa során. A tartalomautomatizálási eszköz célja bármilyen redundáns, időigényes vagy költséges tartalommarketing tevékenység programozása vagy automatizálása.

5. Melyek a legjobb tartalomautomatizálási eszközök a marketinghez?

Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb tartalomautomatizálási eszközöket:
Marketo
Eloqua
Customer.io
Állandó kapcsolattartás
HubSpot

6. Melyek a legjobb digitális tartalomkészítő eszközök?

A legjobb digitális tartalomkészítő eszközök közül néhány:
GIPHY
SurveyMonkey
Snappa
Wideo
Venngage

7. Melyek a legjobb ingyenes digitális tartalomkészítő eszközök?

Íme a legnépszerűbb ingyenes digitális tartalomkészítő eszközök listája:
Pablo
Unsplash
Google Drive kutatóeszköz
EpicBeatBiteable

Új publikációk:

Ajánlott