15 legjobban felkapott keresett nyomat…

Az igény szerinti nyomtatás (POD) termékek egyre népszerűbbek. Ha szeretne belépni az igény szerinti nyomtatási területre, tudnia kell, mely termékeket ajánlja vásárlóinak.

A print on demand dropshipping modell kereskedelmileg életképes értékesítési struktúra, és a jövőben várhatóan csak növekedni fog. Forbes. Ez lényegében azt jelenti, hogy ha ismeri a működését, elkezdheti a felkapott igény szerinti nyomtatott termékek értékesítését, hogy növelje üzletét, és több értékesítést és nagyobb bevételt érhessen el.

Íme, hogyan működik a print on demand dropshipping modell:

 • Személyre szabott termékeket árul, amelyeket csak a megrendelés beérkezése után nyomtatnak ki
 • Nem tartasz fizikai készletet
 • Együttműködik egy POD nyomtatóval.
 • A POD-nyomtatási létesítmény sima, üres árukat kínál
 • Ugyanaz a nyomdapartner nyomtatja, csomagolja és szállítja ki az Ön POD-termékét ügyfeleinek

Alig van kockázat vagy kezdeti befektetés a print on demand dropshipping modellben, ezért is nőtt a népszerűsége az elmúlt néhány évben. Nem kell viselnie a készlettartás költségeit vagy az áruk költségeit mindaddig, amíg valaki nem vásárol az Ön e-kereskedelmi áruházában, hasonlóan a „just-in-time” (JIT) termeléshez.

Mik azok a Print on Demand termékek?

Az igény szerint nyomtatott termék rendelésre készül, testreszabott termékek amelyeket az e-kereskedelmi üzletek tulajdonosai úgy terveznek, hogy saját üzleteikben vagy piactéren keresztül értékesítsenek.

A POD lehetőség lehetővé teszi, hogy összekapcsolja az e-kereskedelmi üzletét egy nyomtatási szolgáltatóval. Ez lényegében az Ön igény szerinti nyomtatási szállítója. Kinyomtatják, becsomagolják és kiszállítják az igény szerint nyomtatott ruhákat, valamint egyéb POD-termékeket az ügyfeleknek. Az igény szerinti nyomtatás beszállítója, más néven teljesítési szolgáltató, a Printify.

Az igény szerinti nyomtatási termékek általában mindennapi cikkek, amelyek az ügyfelek igényei szerint testreszabhatók. Egyszerűen továbbítja a követelményeket a nyomdának, majd csak egy POD terméktervet kell létrehoznia és feltöltenie az e-kereskedelmi üzletébe. Bizonyos esetekben megkérheti ügyfeleit is a tervek benyújtására.

Töltse fel e-kereskedelmi üzletét 1 másodperc alatt

Tapasztalja meg a hihetetlenül gyors sebességet. Próbálja ki a menedzselt hostingot ingyen!

15 legjobban felkapott nyomtatott igény szerinti termék

Íme a 15 legkelendőbb igény szerinti nyomtatott termék, amelyeket eladhat, hogy e-kereskedelmi üzletét a következő szintre emelje.

1. Cipők

Az egyedi tornacipők világszerte nagy feltűnést keltettek, heti több mint száz kereséssel. Google Trends jelentés 2021-re.

2022 legfelkapottabb egyéni tornacipői a következők retro tornacipő és galaxy nyomtatott tornacipőamelyek mind a legkelendőbb print on demand termékek InterestPrint. Ez a teljesítési szolgáltató saját igény szerinti nyomtatott termékeit is értékesíti, és ultratrendi, esztétikus mintákat nyomtat.

Olvasni:  Az előnyök bemutatása: WordPress fejlesztés és szoftverfejlesztés az Ön üzleti webhelyei számára

Retro tornacipők esetén játsszon ezzel a vintage színpalettával, hogy a legjobb igény szerint nyomtatott termékeket tervezze meg.

Színes tornacipők egyben az egyik legkelendőbb igény szerinti nyomtatott termék is, ezért ügyeljen arra, hogy ezeket belefoglalja a tervekbe.

12 kötelező WooCommerce dropshipping beépülő modul 2022-ben

2. Matricák

Sok lehetőség van, mint pl Matricák Igény szerint és Készítsen matricákat amelyek segítségével igény szerint nyomtatható matricákat tervezhet különféle felkapott formákban. Nyomtatási, csomagolási és szállítási lehetőségeket is kínálnak, hogy leegyszerűsítsék a teljes igény szerinti nyomtatási értékesítési folyamatot.

Az egyedi matricák világszerte hihetetlenül népszerűek Google Trends 2021-ben.

A legfelkapottabb egyedi matricák a stancolt matricák, amelyek értékét kb 179,7 millió dollár jelenleg, és 2026 végére várhatóan eléri a 257,3 millió dollárt. Redbubble elképesztő matricaterveket árul online, és a legjobb igény szerinti nyomtatott termékeket kínálja megrendelésre – remek kiindulópont az inspirációhoz.

3. Táskák

A hordtáskák rendkívül divatosakszuperfenntartható és környezetbarát igény szerint nyomtatható termékek, amelyeket 2022-ben értékesíthet. Tökéletes alternatívát jelentenek a műanyag zacskók helyett, amelyeket a közelmúltban sok országban betiltottak a műanyagmentes mozgalom részeként.

Alapján Google Trends2021-ben hetente több mint százszor keresték az „egyedi hordtáskákat” szerte a világon!

A hordtáskák világpiaca várhatóan 2005-ig növekedni fog 5,85 milliárd dollár 2021-től 2025-ig. Ezért érdemes fontolóra vennie igény szerint nyomtatott táskák eladását, keresve Tamás hogy keress egy POD teljesítési szolgáltatót.

Az olyan webhelyek, mint a Redbubble, rendelkeznek a legvonzóbb igény szerint nyomtatott táskák mintájával.

Az igény szerint nyomtatható táskák hihetetlenül hasznosak a márkák marketingstratégiája szempontjából. A cégek gyakran használnak személyre szabott hordtáskákat márkaépítési célokra, ez is az egyik oka annak, hogy 2022 legfelkapottabb print on demand termékei között szerepel.

4. Teljesen nyomtatott kapucnis pulóver

Korábban megszokhattuk, hogy szinte hasonló fazonokat láttunk a print on demand ruháknál, különösen a kapucnis pulcsiknál: elöl, hátul és az ujjak oldalán foltokra fókuszált nyomatok. Ezek a tervek nagyrészt ábécék, számok és szavak körül forogtak.

2021-ben azonban ezt látjuk mindenhol digitális nyomatok és élénk színek, amelyek stílusos és merész stílust képviselnek, amikor igény szerinti ruházatról van szó.

A mindenhol nyomtatott kapucnis pulóver az egyik legkelendőbb igény szerinti nyomtatott termék lehet az Ön e-kereskedelmi üzletében. Az InterestPrint kifogástalan munkát végez a mindenre nyomtatott kapucnis pulóverek tervezésében és értékesítésében.

8 szakértői ok a dropshipping kudarcok mögött (2022)

5. Plakátok

A plakátok világszerte az egyik legnépszerűbb igény szerinti nyomtatott termék. 2021-ben a Google Trends kapcsolódó keresései növekvő keresletet mutattak a Marvel-poszterek, a minimalista művészeti plakátok, valamint a Blacklight-plakátok és sok más iránt.

Olvasni:  A Mistral AI 415 millió dollárt keresett az A sorozatú finanszírozási körben

Ráadásul világszerte az egyedi plakátok továbbra is igen népszerű keresőkifejezések maradtak Google Trendskülönösen 2021-ben.

A különböző franchise-ok, például a Marvel rajongói saját, testreszabott posztereket szeretnének a falaikra, a szekrényeikre, a szekrényeikre vagy a munkaállomásukra.

A kiváló minőségű, igény szerinti nyomatú plakátok rendkívül jól fogynak, és ha ez olyan dolog, ami a netezőket érdekli, akkor te is jelentős profitra tehet szert. A plakátok rendkívül jó visszhangot keltenek a zene, a film és a művészet szerelmesei, valamint a minimalista művészeti mozgalmakban aktívan résztvevők körében.

6. Bögrék

Az igény szerint nyomtatható bögréket többnyire ajándékként vásárolják különleges alkalmakra, például születésnapokra, évfordulókra stb.

A márkák és cégek azonban igény szerint nyomtatott bögréket is használnak, hogy megalapozzák márkaimázsukat az emberek körében, és az összetartozás érzését keltsék alkalmazottaikban.

Igény szerint nyomtatható bögrék nagyon jól sikerültek népszerű világszerte 2021-ben.

Etsy a legjobb igény szerint nyomtatott bögréket árulja, makulátlan dizájnnal és szuper fülbemászó nyomatokkal.

7. Zokni

A Sock Drawer nagyszerű példája egy olyan e-kereskedelmi üzletnek, amely igyekszik eladni ezt a népszerű igény szerint nyomtatható terméket.

Egyedi zokni van nagy a kereslet szerte a világon az aranyos nyomatoknak és az egész évben nyújtott kényelemnek köszönhetően.

Zokni mintákban nincs hiány, és ahogy egyre népszerűbbek az élénkebb és színesebb minták, a lehetőségek száma folyamatosan bővül! Nyomtathatsz speciális zoknit is az ünnepi témák alapján!

Mivel ez a mindennapi ruha nélkülözhetetlen cikk, a kereslet örökké változatlan marad.

A Dropshipping legjobb e-kereskedelmi platformja 2022-ben

8. Arcmaszkok

Miközben védelmet és biztonságot nyújtanak a vírus ellen, az arcmaszkok színes kivitelben is kaphatók. Különböző színű maszkokat vásárolhat, hogy kiegészítse öltözékét.

Google Trends világszerte megnőtt az egyedi arcmaszkok iránti kereslet.

24 órás karszalagok egy POD-piac, amely a legjobb igény szerint nyomtatott arcmaszkokat, valamint más POD-termékeket árul.

Ha minőségi igény szerinti nyomtatott termékeket szeretne eladni, ne felejtse el felvenni az arcmaszkokat igény szerinti termékportfóliójába. Készítse el és töltse fel arcmaszk-terveit, hogy ügyfelei megtekinthessék, megcsodálhassák és nyomtatásra rendelhessenek.

9. Sálak

A nyomtatott sálak azonnali színfoltot kölcsönöznek minden egyszerű, unalmas ruhának. Mivel a sálakat szinte bármivel párosíthatja, kiváló kiegészítője lehet üzletének. Ezért érdemes felvenni őket az igény szerinti nyomtatott termékek listájára.

Ezek a sálak kötelezőek a szerint Google Trends. Ez a nyomtatható termék 2021-ben szinte minden hónapban megugrott a kereslet.

A sálak iránti kereslet általában állandó marad egész évben. Ez az oka annak, hogy a világ legkeresettebb nyomtatott termékei között szerepelnek. A Redbubble kiváló különféle nyomatkészlettel rendelkezik, amelyekből inspirációt kereshet.

Olvasni:  A WordCamp US 2024 összefoglalója

10. Hátizsákok

Mivel az iskolai szezon hivatalosan augusztusban kezdődik, a hátizsákok iránti kereslet általában minden évben ilyenkor növekszik. Ha megnézzük az elmúlt 5 év adatait Google Trendsa hátizsákok iránt tapasztalható a legnagyobb kereslet június és augusztus közepe között.

Ha igény szerinti hátizsákokat raktáron nyomtat, nagyobb eladásokra számíthat ebben az időszakban. A legjobb, ha bevezet néhány új dizájnt, hogy egy kicsit több változatosságot kínáljon ügyfelei számára.

.

11. Ágynemű

A nyomtatott ágyneműk is a legjobban felkapott, igény szerint nyomtatható termékek közé tartoznak.

Alapján Google Trendsa „nyomtatott ágyneműt” 2021-ben átlagosan 50-100 alkalommal keresték.

E-kereskedelmi üzlet tulajdonosaként a felmérések elvégzése jó módja annak, hogy felmérje az ügyfelek érdeklődését.

Ötleteket meríthet, ha megnézi, hogyan amazon igény szerint nyomtatott ágyneműt árul.

12. All-Over Print Yoga Mats

Mivel az edzőtermek bezártak, a legtöbb ember a világjárvány idején otthoni testmozgáshoz folyamodott. A legtöbb ember a jógát választotta a meditáció hatékony eszközének. És képzeld csak? Ezzel elérkeztünk egy másik népszerű igény szerinti nyomtatott termékhez – a jógaszőnyegekhez!

Miért válassz egy unalmas jógaszőnyeget, ha valami színesebbet választasz? Ez az oka annak, hogy az egyedi jógaszőnyegek világszerte olyan nagy népszerűségre tettek szert Google Trends 2021-ben.

Ha jógaszőnyeg-terveket kell készíteni, hogy igény szerint nyomtatható termékeket áruljon az Ön e-kereskedelmi üzletében, a Neon Earth óriási munkát végez.

13. Fanny Packs

Vannak, akik fanny packnak ​​hívják, mások derékcsomagnak. Bármi legyen is a neve, turisztikai trópusi kelléknek számít.

Stílusosak, sokoldalúak és hihetetlenül hasznosak. Ez az oka annak, hogy 2021-ben népszerű igény szerinti nyomtatott termékké váltak.

Adatok innen Google Trends megmutatja, hogy az „egyedi fanny packs” kifejezésre mennyit keresnek online egész évben. Etsy a legmenőbb POD fanny pack dizájnokat árulja. Ez lehet az 1. legjobban felkapott igény szerinti nyomtatott termék, ezért vegye fel cipőjét, és kezdje el árulni.

14. Kalapok

Nem zárhatjuk le az igény szerinti termékekről szóló vitánkat anélkül, hogy ne beszéljünk az ultratrendi egyedi sapkákról. A legnépszerűbb POD kalapstílusok 2021-ben a következők:

 • Vödörsapkák
 • Snapback sapkák
 • Kamionos sapkák
 • 5 paneles sapkák
 • Baseball sapkák
 • Beépített sapkák
 • Apa sapka
 • Visorok
 • És Beanies

Google Trends 2021-ben az igény szerinti kalapok iránti kereslet világszerte következetes növekedését mutatja.

Vessen egy pillantást, hogyan Zazzle igény szerint nyomtatott kalapokat árul.

15. Telefontokok

A másik legnépszerűbb igény szerinti nyomtatási termék az egyedi telefontokok. Adatok innen Google Trends bemutatja, hogy az igény szerinti telefontokok világszerte mennyire vágynak rájuk.

Gyönyörű és esztétikus mintákat készíthet, és igény szerint nyomtatható telefontokokat árulhat e-kereskedelmi üzletében, ha olyan webhelyeket néz meg, mint pl. Nyomtatás és az InterestPrint.

Olvasni:  A 10 legjobban értékesített CRM szoftver 2024-ban

50 legnépszerűbb termék, amelyet online értékesíthet az Ön e-kereskedelmi üzletében 2022-ben

Hogyan lehet piacra nyomtatni az igény szerinti termékeket?

Mielőtt elmondanánk, hogyan kell piacra dobni igény szerinti nyomtatott termékeit, hadd adjunk röviden összefoglalót az igény szerinti nyomtatási dropshipping modell működéséről. Kihagyhatja az alábbi bekezdést, ha már tisztában vagy a POD értékesítési koncepcióval.

Az alábbi alapvető lépéseket kell megtennie ahhoz, hogy az igény szerinti nyomtatott termékeket árusítsa üzletében:

 • Béreljen nyomdai partnert vagy létesítményt
 • Hozzon létre terveket, és töltse fel őket az e-kereskedelmi üzletébe
 • Kérje meg ügyfeleit, hogy rendeljenek
 • Közölje a kiválasztott dizájnt és POD terméket a nyomdai partnerrel
 • Engedje meg nyomdapartnerének, hogy kinyomtassa, csomagolja és szállítsa POD-termékét
 • Szerezze meg árbevételét, majd fizesse ki a költséget a nyomdai partnernek
 • És kész!

Most pedig folytassuk a POD-termék sikeres értékesítése mögött meghúzódó marketingstratégiák megvitatását.

Kezdje azzal, hogy megvizsgálja, kik az ügyfelei, mit csinálnak, mit szeretnek, valamint mindennapi szükségleteiket, vágyaikat és törekvéseiket.

Valószínű, hogy potenciális ügyfelei többet vásárolnának Öntől, ha valamilyen társadalmi bizonyítékot nyújtana nekik. Az igény szerinti nyomtatott termék terveinek egyszerű feltöltése mellett ügyeljen arra, hogy valódi termékképeket adjon hozzá ügyfeleitől vagy befolyásolóitól.

Ezt úgy teheti meg, hogy felkeresi az Instagram, a YouTube vagy a TikTok befolyásolóit, hogy olyan tartalmat állítsanak elő, amely rezonálja leendő ügyfeleit. Ez még jobban megerősíti hitelességét.

Mutasson be vásárlói véleményeket ajánlásként a webhelyén, hogy a közönség körében erősítse márkája hitelességét.

Futtasson hirdetéseket a Facebookon, Instagramon és Tiktok termékei reklámozásáért hatékonyan terjeszteni az igét. Ehhez először tudnia kell, hogy a közönség valószínűleg hol tölti idejének nagy részét.

Miután ismeri a célközönségét, célozzon meg konkrét kulcsszavakat, és használja a közösségi hirdetéseket az igény szerinti termékek gyors marketingjeként az üzletében.

Fedezze fel a közösségi média webhelyeket, és nézze meg, milyen különféle módokon lehet hirdetéseket létrehozni. Használja ezeket előnyére, hogy különböző csatornákon keresztül értékesítsen.

Olvassa el, hogyan használhatja a Facebookot az e-kereskedelmi marketinghez, és az Instagram marketing hackjeit az e-kereskedelemhez, hogy a közösségi médiát a legjobb és leghatékonyabb marketingeszközként használja.

Következtetés

A kiváló igény szerinti nyomtatási termékértékesítési stratégia azonnal növeli az értékesítést és a bevételt. Ne felejtsen el lépést tartani a trendekkel, és eladni azt, amit a közönsége meg szeretne vásárolni. Hiszen minden másról az Ön nyomdapartnere gondoskodna.

Hozza ki a legjobbat ebből a 15 legjobban felkapott igény szerinti nyomtatott termékből, amelyeket 2022-ben értékesíthet. Ha további termékötletekre vágyik, íme 35+ legjobb dropshipping termék, amelyet online értékesíthet, hogy még nagyobb bevételt generáljon. Minél átfogóbbak az igény szerinti nyomtatott termékek, annál nagyobb lesz a nyeresége! Látogassa meg a DreamHost webináriumát az árakról és az értékesítésről.

Új publikációk:

Ajánlott