16 lebilincselő blogpélda a blogíráshoz

Szórakoztató, de ijesztő feladat volt megtalálni az önt inspiráló blogpéldákat, amelyek segítenek inspirálni az interneten. Még szórakoztatóbb volt megtalálni egy blog példa hogy tanulj belőle. Ide tartoznak a blogbejegyzés-példák, amelyek hasznos tippeket tartalmaznak.

Mivel az idei év kezd véget érni, ideje elkezdeni gondolkodni azon, hogy mit fogunk tenni a következő hónapokban. Melyik blogbejegyzésekből tanulhatunk? többet taníthat nekünk, és segíthet az online siker elérésében?

Ezért kiválasztok 16 olyan blogpéldát, amelyekkel találkoztam, amelyek sok mindenre megtanítottak a blogírásból a tartalommarketinghez, amely képes

A 16 blogger mindegyike kínál valamit mindenkinek, aki meg akarja tanulni blogja vagy kisvállalkozásának bővítését most vagy az elkövetkező hónapokban.

Íme 16 blogger, akik inspirálhatnak a fejlődésre:

1. Ryan Robinson: Fantasztikus blogleckék és ingyenes eszközök

Körülbelül egy éve bukkantam rá Rob blogjára, és nemrégiben feliratkoztam az e-mailjeire, így nem fogok lemaradni egy újabb blogbejegyzésről, mivel minden egyes bejegyzéshez tele van információval. Imádni fogod ingyenes eszközeit is kulcsszókutatás és jobban alkotni blogcímek.

Ryan nem csak a blog indításához és bővítéséhez oszt meg tippeket, hanem azt is, hogyan léphet a következő szintre, és hogyan bővítheti az üzletet a blogodból. A Twitteren foglalkozik, és örömmel láttam, hogy gyorsan reagált a tweetemre.

Ha szeretsz podcastokat hallgatni, Ryan népszerű podcast is több mint 400 000 hallgatóval. Ha idén szeretné felpörgetni blogüzletét, kövesse ezt az inspiráló bloggert.

Olvasni:  25 tipp egy lebilincselő webinárium lebonyolításához

62 eszközét is használhatja a Helyes Blogger hogy egyre hatékonyabban blogolhass!

2. Nikola Roza: Blogpélda a SEO és egyebek elsajátításához

Nikola Roza valóban inspirált a SEO-val és az affiliate marketinggel kapcsolatos tippjeivel. Profilja szerint: 2015-ben kezdett el affiliate marketinggel foglalkozni. Rengeteg próbálkozás és tévedés, többnyire tévedés révén, valójában valami lényegeset tudott felépíteni az interneten.

Első vállalkozása a szabadúszó SEO írás volt, de most lassan áttér az affiliate marketingre és az ezzel járó szinte passzív bevételre.”

Kövesd Nikola blogját útjára, és kezdj el foglalkozni és tanulni az írásaiból.

3. Erik Emanuelli blogpéldái a jobb blogíráshoz

Erik sok éve ír blogot, és sok blogját követtem végig. De frissített blogja, 2014-től közösségi média és szabadúszó írási szolgáltatásainak névjegykártyája volt.

Aztán 2010-ben kezdett el blogolni, mint mellékes, sok hullámvölgyön, több sikerrel és kudarccal.

Végül sok niche webhelyet hozott létre, és sok hibát követett el. Útja során sok mindent megtanult.

Most, 2021-ben úgy döntött, hogy megosztja veled tudását, és elkötelezi magát, hogy egyszerűen fantasztikus tartalmat hoz létre.

Imádni fogod követni az övét Nincs passzív jövedelem blog és Biz Small Biz blog példákat is. Nemrég tettem közzé egy bejegyzést az árak emeléséről.

4. Blogpéldák Anthony Gaenzle virágzó üzleti blogjából

Anthony egy másik blogger, akitől sokat tanultam. Nemrég elindította üzleti blogját, Gaenzle marketing. Középpontjában a SEO, a tartalommarketing, a közösségi média, az e-mail, a grafikai tervezés, a webdizájn, a videó stb.

Másik blogja, Anthony Gaenzle a marketingről szól, és tavaly bezárta. Sokat tanultam az elmúlt évben Anthony blogját olvasva, különösen a Twitteren való ellenőrzésről szóló bejegyzését. Ez egy nagyon átfogó útmutató!

Megtiszteltetés számomra, hogy hozzájárulhattam Anthony 2 blogjához ebben az évben.

5. Ryan Biddulph számos blogpéldája a világ minden tájáról

Nem csak Ryan blogol rendszeresen itt: Blogírás a Paradicsomból de naponta számtalan blogon ír az interneten. Mesemondó írásmódja már írásának első mondatától kezdve mindenki figyelmét felkelti.

Olvasni:  Alapvető tippek blogíráshoz kezdőknek: mit tegyünk és mit ne tegyünk 2024-ben

Megtanított naponta írni, és minél többet csinálom, annál jobb leszek. Nem csak ez, de folyamatosan generál tartalmat naponta.

Ha Ryan-t keresed, akkor követned kell az inspirációt. Még ha tapasztalt blogger vagy is, tanulhatsz valami újat Ryantől.

Végül megvásárolhatja az egyiket vagy az összeset több mint 100 e-könyvet a webhelyéről.

6. Neal Schaffer inspiráló blogpéldája

Egy másik blogger, akitől sokat tanultam idén és még az elmúlt években is, Neal. Megvettem a könyvét „A befolyás kora” és sok nagyszerű marketingleckét olvasott el.

Ebben a könyvben 16 különböző módszert mutat be az influencerekkel való együttműködésre, valamint arra, hogyan válhat azzá.

Neal rendszeresen publikál marketingről szóló blogja, influencerekkel és a közösségi médiával. Az ő blogbejegyzés-példái minden bizonnyal ihletet adnak a blogíráshoz. Neki is új könyve van, maradj velünk!

7. Ivana Taylor: Blogpélda az inspirációhoz

Ivanát a Twitteren ismertem meg, mivel ő a műsorvezetője #BizapaloozaChat hétfőn 14:00 ET. és Cs 20:00 ET. Nagyszerű Twitter Chat csatlakozni, és bárcsak több időm lenne folyamatosan csatlakozni!

Szeretem, hogy minden héten emlékeztetőket küldenek nekem Twitter-csevegésükről 🙂

Inspiráló blogja az DIY marketingesek. Blogbejegyzései tele vannak az Ön számára, hogy még ma bővítse blogját vagy kisvállalkozását.

8. Darren Rowse a Pro Bloggertől: Egy blogpélda, amelyből tanulhatunk

Évek óta követem Darren blogját, és emlékszem, hogy megtanultam tőle, hogyan kell frissíteni a régi blogbejegyzéseket. Ezt a blogbejegyzést eredetileg 2014-ben írták, de Darrennek köszönhetően 7 évvel később teljesen átdolgozták.

Ha már egy ideje blogol, valószínűleg találkozott Darrennel. Ő volt a környéken blogoló közösség 2002 óta.

Akár új blogger vagy, akár tapasztalt, Darren egy másik kötelező személy, akitől tanulhatsz, aki inspirál majd téged az interneten. Jelenleg egy digitális fotós iskolát is vezet. Remek blogbejegyzés-példákkal rendelkezik, amelyeket követhet.

Nem csak ez, hanem Darren is állásokat kínál a bloggereknek az állástábláján! (Ha érdekel, és van saját blogpéldája, mindenképpen kövesd őt a Twitteren.)

9. Donna Merrill – Újabb tapasztalt blogger, akitől tanulhat

Donna is sok éve blogol, és mindig van valami, amiről megtaníthat pénzt keresni az interneten blogolásból vagy affiliate marketingből.

Olvasni:  36 legjobb tartalomterjesztési platform, amelyről tudni érdemes

Az évek során személyesen is találkoztam Donnával, és személyesen is ugyanolyan barátságos és inspiráló, mint az interneten.

Lehet, hogy láttál néhány videót a következőn Facebook-oldalát amely inspirálja az új bloggereket és a régi bloggereket mesterségükkel.

10. Vishwajeet Kumar Bhowmick

Vishwajeet évek óta blogol, és 2024-ban elindított egy új blogot, amely szerintem 2024-ben fog igazán beindulni. A blog az ún. Tech Biz Masters. Ez az Ön végső célpontja minden technológiával kapcsolatos dolog számára.

Ők egy szenvedélyes technológiai rajongó csapat, akik elkötelezték magukat, hogy elhozzák Önnek a legújabb híreket, áttekintéseket, oktatóanyagokat és betekintést a technológia folyamatosan fejlődő világából.

Vishwajeet csapatjátékos is, és megtalálható más bloggerek tartalmainak megosztásában a Twitter X-en és más közösségi média platformokon.

11. Mike Allton blogpéldák az Ön számára

Ha már régóta blogol, biztos vagyok benne, hogy találkozott Mike Alltonnal. A közösségi médiáról és a digitális marketingről ír. Kedvencem a blogjai közül a Social Media Hat 2011 óta létezik.

Köszönetet kell mondanom Mike-nak, hogy bemutatott nekem az Agorapulse-t, mivel az évek során rengeteg időt spóroltam meg azzal, hogy ügyfeleimet kezeltem a közösségi médiában.

Amint alább látható, Mike a Blogging Brute blogot is vezeti. Úgy tűnik, Mike soha nem hagyja abba, mivel mindig élő videókat néz vagy blogol egyet a sok blogpéldája közül.

12. Sue Ann a Write Mix for Businessból: Példák írásra

Ha Ön új blogger, és szeretne megtanulni írni a blogjába, Sue-Ann az Követendő blog! Sue-Ann kiváló szerkesztő, aki időről időre segített nekem itt az Inspire To Thrive-on.

Sue-Ann mesés blogírási példáival rendelkezik, amelyek minden bizonnyal inspirálnak majd az írásban.

Nem csak ez, hanem a nyelvhasználata is fenomenális. Tehát ha tapasztalt blogger vagy, Sue-Ann a szerkesztésben és a „szavak módjában” is segíthet. Igazán nem tudom, hogyan jön rá

13. Maddy (Osman) French From The Blogsmith Inspires You

Maddyt egy webináriumon ismertem meg, amelyet tavaly együtt tartottunk a blogját igazán inspirált! Követem őt a LinkedIn-en, és sokat tanultam tőle, nem csak a SEO-ról, hanem arról is, hogy inspirációt nyújthatok másoknak.

Mindazonáltal úgy gondolom, hogy Maddy és a blogja tovább megy, mivel kiváló marketingszakértő és SEO szakértő, aki rengeteg energiával rendelkezik! Neki van remek csapat amelyről a honlapján olvashat.

Olvasni:  Legjobb tippek egészségügyi blogíráshoz

14. Mudassir From Blogging Explained

A Mudassir egy egyszerű és letisztult blogstílussal rendelkezik, amely megkönnyíti a követését. Kiválóan tud bekapcsolódni a közösségi médiába, és onnan hívta fel a figyelmemet.

Nem csak ez, de a WordPress blogpéldái is tiszta témát mutatnak be. Nem talál felugró ablakokat vagy sok hirdetést az oldalsávjain.

A könnyen olvasható blogok látogatása arra ösztönzi, hogy hosszabb ideig nézze meg a tartalmukat.

15. Tom Pick a Webbiquitytől B2B marketingre tanít

Tomival is találkoztam ugyanazon a webináriumon, mint Maddy, és elkezdtem követni a blogját és a tanácsait is. Informatív blogja arról szól, hogy mikor és hol keresik a vásárlók azt, amit eladsz.

Így van segíti a B2B ügyfeleket a SEO, a keresőmarketing, a közösségi média, a márkamenedzsment, a tartalommarketing és az influencer kapcsolatok összehangolt stratégiájával érheti el, amelyet a megfelelő marketingtechnológia támogat.

Tomtól biztosan sokat fog tanulni a B2B marketing területéről. Nem csak ez, de a blog cikkei is elég egyszerűek ahhoz, hogy nyomon kövessék. Végül nem kell marketing végzettség ahhoz, hogy megértse a blogbejegyzéseit.

16. Poulomi Basu From We Ignite Growth: Blogpélda a márkaépítésről

Egy másik blogger, akitől sokat tanultam az elmúlt évben, Poulomi. Gyakran ír a SEO-ról és a márkaépítésről itt Felgyújtjuk a növekedést.

Poulomi néhány közösségi hálózaton is aktív, és szenvedélyes a munkája iránt. Ő kínál egy INGYENES SEO kezdő tanfolyam is. Blogbejegyzései rendkívül jól megírtak, és segítenek az online márkaépítésben. Használható tanácsokat ad vállalkozása számára.

Kik inspirálnak a blogjaikon keresztül?

Milyen bloggerek inspirálnak ma téged blogírási példáikkal, és miért? Kérjük, írjon alább egy megjegyzést, és ajánlja kedvenc bloggerét, akitől tanult az út során.

A fenti 17 blogpélda a marketing és a közösségi média résébe tartozik, amely segít blogja vagy kisvállalkozása bővítésében. Remélem, egy blogpélda ösztönözni fogja Önt saját blogjával és online üzletével.

Lisa szeret segíteni másoknak az online boldogulásban a közösségi médián, a blogíráson és a keresőoptimalizáláson keresztül. Mit ér a tudás, ha nem tudod megosztani másokkal?

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik marketing/reklám területén, 11 éves tapasztalattal a tartalommarketing, a közösségi média, a blogolás és a SEO területén.

Megvásárolhatod őt E-könyv a Twitterről az Amazonon.

Lisa Sicard legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott