17 tipp az esztétikus Instagram-hírcsatorna kialakításához 2024-ban

Nem aggodalomra okot adó logika, hogy az Instagram esztétikai hírcsatornája egyértelműen nyer. Az előkelő és tökéletes Instagram-hírcsatornák egyre több követőt és vezetőt eredményeznek.

Mindenki szereti a kiváló minőségű, tematikus, élénk takarmányt. Ha komoly, Instagramhoz méltó üzlettel foglalkozol, erre égető szükség lesz!

A SocialPilot ezt javasolja több mint 25 millió vállalkozás használja az Instagramot szolgáltatásaikat és termékeiket népszerűsíteni.

Miért olyan nagy felhajtás?

Több mint 200 millió felhasználó görgessen végig minden nap legalább egy üzleti fiókmíg A felhasználók 74%-a vásárolt terméket, miután találkozott vele az Instagramon.

A marketing lehetőségek végtelenek, mivel a világ kiakadt ehhez az alkalmazáshoz. Kihasználhatja ezt, és vállalkozása úgy fog virágozni, mint senki más, ha csupán apró trükköket hajt végre. Egy gyilkos hírfolyam mindig több követőt szerez.

Ha Ön szeretne lenni a következő influencer, aki keresett, vagy az a cégnév, amely mindenkinek a nyelve hegyén van, akkor ezeket ki kell próbálnia. Ha azon tűnődsz, hogyan teheted esztétikussá Instagram-hírcsatornádat, vagy hogyan kölcsönözhetsz frissítő megjelenést Instagram-hírcsatornádnak, érdemes kipróbálni.

Most az a harsány kérdés, hogyan készítsünk esztétikus Instagram-hírcsatornát?

Íme egy összeállítás 17 elképesztő tippből, hogyan szerezhetsz esztétikus Instagram feedet, hogy életet tölthess bele.

Ez a blog a következőkkel foglalkozik:

Kezdjük minden további nélkül.

1. Válasszon egy rést

Az egyik leghalálosabb hibákat sok blogger vétkes abban, hogy rés nélkül kezdi. Fontos, hogy ragaszkodjunk egy réshez. A vonal végén Ön arról a résről lesz ismert, ahogy mélyebbre merül benne.

Próbálja leírni azokat, amelyek felkeltik érdeklődését, vagy valamilyen módon kapcsolódnak a vállalkozásához. Írd le a tartalomötleteket a tökéletes Instagram-hírfolyamodhoz.

Szűkítse le azokat, ahol folyamatosan generálhat tartalmat, hogy ne égjen ki egy hét alatt. Ragaszkodnod kell ehhez a réshez, hogy követőid visszatérjenek, hogy még több szakértelmedből szerezzenek.

Hasonlóképpen, az üzleti fiókok esetében az emberek követni fogják Önt, hogy tájékozódjanak a vállalkozásáról és annak kínálatáról. A hírfolyam sok mindent elárul a kultúráról, az USP-ről, az új bevezetésekről és bejelentésekről, az ajánlásokról stb.

Ezek mind nyilvánvalóak lesznek a tökéletes Instagram hírfolyamodból.

2. Célközönség

Miután nulláztad a rést, a következő kör az akcióképes diagramon ezt a témát fogja viselni – Célközönség. Szeretné, ha követői a jövőbeli ügyfelei lennének.

A Niche még mindig egy sűrű dzsungel az ólomvadászathoz, hacsak nincs kitűzött célszemélyed. Segít abban is, hogy olyan tartalmat hozzon létre, amelyre jelenleg szükség van az elkötelezettség növelése érdekében.

Olvasni:  15 legjobb tipp blogszakértőktől kezdőknek

Ismerje meg közönségét és demográfiai adataikat, mint életkor, nem és szerepek, így szakértelmét felhasználva megválaszolhatja kérdéseit.

Tegyük fel, hogy hajápolási termékek értékesítésére vezet fiókot. Segítene, ha azt kérdeznéd magadtól: „Ki fogja megvenni?”. A tinédzser és a húszas éveik közepén járó lányok számára testreszabott hajápolási termékek jobb tisztaságot biztosítanak.

Határozza meg a meggyőzőt vásárló személye és mutasd ki magad azáltal, hogy segíted őket. Az informatív, mégis esztétikai Instagram-hírfolyamnak nagyon jól kell közvetítenie, elegendő okot adva nekik a követés gomb megnyomására.

LOREal Párizs

L’ORal ParisA tökéletes hírfolyam szépségápolási termékeket mutat be kedves hölgy követőinek, csábítva őket, hogy vásárlóik legyenek.

3. Törekedjen a relevanciára

Ha minden nap véletlenszerű képeket teszel közzé úgy, hogy nincs kapcsolat az előző bejegyzésekkel, akkor a közönség elveszti érdeklődését. Ennek eredményeként teljes zavarodottságban ugrálnak majd el.

Tehát törekedjen a relevancia elérésére a hírfolyamban.

Képzelje el, ha Ön a pékségüzletben foglalkozik, akkor valóban nem posztolna ki egy Ferrari-képet a ragacsos csokis muffinok és fantasztikus sütemények között, amelyeket sütött.

Van értelme, igaz?

Indíts el egy szálat. Legyen egy központi ötleted, így a hírfolyamod egy történetet sző körülötte. Győződjön meg arról, hogy minden koherensnek tűnik, és nem csak véletlenszerűnek tűnik a semmiből bukkant elő hozzászólások.

Egy esetleges versenytárs hírfolyamába való időnkénti betekintés szintén lehetővé teszi a hiányosságok pótlását. Még azt is megtudhatja, hogy milyen típusú takarmány működik nekik, és mi más, így ennek megfelelően tervezheti meg a sajátját.

Fekete Párizs

Fekete Párizs ikonikus fekete témában gyilkol. Az előkelő fekete takarmány domináns, mégis erőteljes megjelenést kölcsönöz a takarmányuknak, azonnali figyelmet keltve.

4. Rácsterv

Az Instagram-rács elrendezésének kellően csábítónak kell lennie ahhoz, hogy minden látogató figyelmét magával ragadja. Tervezze meg a rács minden négyzetét esztétikus Instagram-hírcsatornájában, hogy egységes elrendezést kapjon. Az alábbi Instagram rácssablontípusok közül választhat:

Sakktábla

Ez az Instagram-hírcsatorna kialakítása egy pár kiegészítő színt használ, amelyeket felváltva használnak. A szöveg és a látvány kreatív felhasználását mutatja be.

Sakktábla téma

Függőleges vonal és átlós

Foglalja le a középső lapkákat a függőleges vonalvezetéshez egy hasonló típusú oszlophoz egyetlen sorban. A jobb és bal oldali csempe hasonlóságot mutat. Tiszta és elegáns megjelenést kölcsönöz a takarmánynak. Az átlós vonalba eső lapkákat is lefoglalhatja egy átlós témához.

Függőleges téma

Sorról sorra

Ebben az Instagram rácssablonban egymás után három csempének hasonlónak kell lennie a színek és a stílus tekintetében. Kísérletezésre a legjobb, mivel minden sor új kombinációs készletté válik.

Sor téma

Négyzet

Ez az alapértelmezett Instagram-rácselrendezés, ahol minden csempe egyedi történetről beszél, de általános betűtípussal és színnel rendelkezik.

Négyzettéma -- Instagram-esztétikus hírcsatorna

Kirakós játék

Minden csempe egy kirakós darab, amely egészében véve nagyobb képet ad. Ennek a trükkös elrendezésnek hatásos márkaépítési hangulata van.

Rejtvény-téma -- Instagram-esztétikus hírfolyam

5. A téma testreszabása

Méltányos, ha elkápráztat a rengeteg téma. Nincs szabálykönyv a tökéletes Instagram esztétikai hírfolyam témához. Kísérletezés közben kiáradhat kreatív gyümölcsei. Azonnal nézzen meg néhány témát.

Olvasni:  Lépések a pontos közösségi figyelem stratégiához a márkához

Választhatja az élénk palettát, és követheti ezeket a témákat.

 • Csempe téma
 • Szivárvány téma
 • Határ téma
 • Pasztell téma

Téma-Testreszabás-Instagram-esztétikai hírfolyam

Ezekkel az esztétikai témákkal is biztonságosan játszhat.

 • Fehér téma
 • Sötét téma
 • Monokróm téma
 • Trópusi téma

Klassz-témák-instagram-esztétikus hírfolyam

Hogyan készítsünk Instagram-témát

Készíthet saját tervezési készletet. Mindegyik bejegyzéshez használhat néhány körvonalat és testreszabott szegélyt. Kategorizálja a tartalmat, hogy más témát rendeljen hozzá.

Tegyük fel, hogy az Ön rése a turizmus. Hogyan szeretnéd, hogy a hírcsatorna megjelenjen? Talán hegyi kirándulások az egyik sorban, strandok a másikban. Országok, évszakok vagy régiók alapján is elkülönítheti őket. Próbálja ki a természetet, a vadon élő állatokat, a strandot, az üdülőhelyeket stb., így minden kategóriának egyedi témát ad.

Te tudod használni Elrendezés az Instagramból és Bumeráng ehhez is. Fel lehet fedezni Színes történet is.

Instagram elrendezés

6. Színpaletta

Minden szín bizonyos filozófiát követ.

Tehát mi a márkafilozófiája, és melyik szín képviseli a legjobban?

A választott színpalettával hangos vagy finom is lehet. Ez a színes ütés, amelyet a betűtípusban vagy a tárgyban megjeleníthet. Használhatja sima tömör háttérként is.

A napkelte színei, mint a piros, sárga és narancssárga, a szenvedélyt és a pozitivitást jelzik. A zöld, a kék és a lila árnyalatai a nyugalom és a kikapcsolódás jelképei. A feketéhez viszont egy rejtélyes elem társul.

Válasszon egy elsődleges színpalettát, vagy játsszon biztonságban a tiszta fehérrel. Merész lehetsz egy csipetnyi kékkel és egy csipetnyi zölddel vagy akár egy vintage árnyalattal.

Válasszon legfeljebb a 3 alapszín közül, és ennek megfelelően játsszon a színátmenetekkel. Ha egy kicsit jazzesre vágyik, válasszon olyan kiegészítő árnyalatokat, mint a fekete-fehér, a sárga és a fekete stb.

Játsszon a hőmérsékleti tonizálással, és ügyeljen arra, hogy egyenletes legyen. Ha úgy dönt, hogy a melegebb felhangra csúszik, kövesse ugyanazt az egészet.

Kipróbálhatod a hűvös alakformálás kék hatását is.

Sárga.aesthetics-instagram-aesthetic-feed

Sárga.esztétika merészek napsárga témahírral. Azonnal felhívja a figyelmet a sárga téglafalú takarmányra, amely bemutatja a boldogságba vetett szilárd hitüket.

7. Szűrő kiválasztása

Adjon tökéletesebb megjelenést a tökéletes Instagram-hírcsatornának szűrőkkel. Számos eszköz áll rendelkezésre a szűrők hozzáadásához, számos testreszabással.

A szűrők erősítik és rögtönözik a fénytényezőt, kiemelve a kezdetlegességet. Ennek megfelelően állítsa be a telítettséget.

Az Instagramon elérhető néhány alapvető szűrő a következő:

 • Juno
 • Ludwig
 • Aden
 • Pacsirta
 • Clarendon
 • Lo-fi

Instagram effektusok

8. Betűtípus és tipográfia

A betűtípusok és a tipográfia érzelmeket és benyomást kelt. Lehet, hogy a tartalom helytálló, de bármilyen hickory-dickory betűtípus megölheti a célt.

A bejegyzések tartalmát illetően ragaszkodjon az általános betűtípuscsaládhoz és a tipográfiához. Ha szeretnél néhányat out of box betűtípusok esztétikus Instagram hírfolyamodhoz is, akkor gyorsan böngészhetsz Igfonts.

Igfonts

Mindössze annyit kell tennie, hogy begépeli és kiválasztja a kívánt stílust. Megtervezheti saját betűtípusait, és különféle kombinációkat is kipróbálhat.

De itt az a fontos, hogy összefüggőnek tűnjön, és ne a közönség elméjével babráljon. Ügyeljen arra, hogy olvasható legyen, és jó hangulatú legyen benne.

Egy másik trükk, amellyel profi módon javíthatja Instagram-hírcsatornáját, ha szalaghirdetéseket tervez a márkáról. A képnek egyeznie kell az Ön által nyújtott munkával vagy szolgáltatással kapcsolatos kilátásaival, és kiemeli stílusát.

Olvasni:  Hogyan válhat WordPress fejlesztővé és ragyoghat 2024-ban

Nem kell őket általánosan érvényesíteni. Görgethető vászon megjelenést ad a hírcsatornának, a részletekre összpontosítva, így szépen kirajzolódik a nagyobb kép.

Elég nagy feladat lehet. Ezért a legnagyobb körültekintéssel kell megtervezni és kidolgozni.

Instagram Banner-instagram-esztétikai hírfolyam

Banner képe nubleys egy újabb észbontó példa az esztétikai táplálásra.

10. Mentés az új like

A Mentés az új like, igen, jól olvastad!

Minél többen mentik el a bejegyzéseidet, annál több új nézetet szerez. Így a bejegyzéseid arra késztetik a nézőket, hogy koppintsanak a mentés ikonra. A mentés azt is jelenti, hogy a követőid érdeklődnek irántad, és elmentik a bejegyzéseidet, hogy később az Ön javára döntsenek.

Tegyük fel, hogy a személyre szabott rúzs-gyártással foglalkozik, és jelentsen be egy ajándékozási figyelmeztetést. Előfordulhat, hogy követői csábítónak találják, és elmentik, hogy később alkut köthessenek veled.

A minőségi hírcsatorna-bejegyzéseken megtakarított mennyisége így időnként hozzávetőleges becslést adhat az online értékesítésről is. Ez alapján építheti fel stratégiáját ennek megfelelően. Időnként megtörheti hírcsatornája monotóniáját izgalmas ajánlatokkal vagy menthető együttműködésekkel.

11. Minimális képszerkesztés

A kiegészítő világítás és a lényegtelen extrák kivágása óriási különbségeket eredményez. Többszörössel képszerkesztő alkalmazásokha nem rendelkezik professzionális kamerabeállítással, az nem árt sokat.

Kezdje kicsiben és döntse el a dolgot. Vegyen egy csomót, és válassza ki a legjobbat.

Ha ez megpróbáltatásnak tűnik, mindig kérhetsz segítséget Unsplash HD képekhez.

Ne feledje, 1080 x 1080 képpont a megfelelő Instagram-bejegyzésméret, de az álló és fekvő közelítésekkel való kísérletezés elképesztő eredményeket ad.

A VSCO a kedvenc helye képszerkesztő alkalmazás A legtöbb Befolyásolónak különféle szűrői vannak ingyen. Az Afterlight, a Snapseed és az A Color Story a második helyen állnak. Ezen kívül a BeFunky szerkesztő eszköz segít egyedi bejegyzések és történetek létrehozásában, amelyek behozzák több követőd van az Instagramodon profil.

Homályosítás és fókuszálás, matrica hozzáadása a szegélyekhez, egyenesítse ki és forgassa el a képet a tökéletes szög eléréséhez.

12. Jóváhagyja a címkéket

A nagyszerű márkaépítéshez rengeteg címkézés jár. Ez torzíthatja a címkézett hírcsatornát az Instagramon. Tehát használja ki a bejegyzés elrejtése funkciót.

Az Instagram minden címkéről értesít, ezért győződjön meg róla, hogy egyszer ellenőrizze őket manuálisan, mielőtt megjelennek az Instagram esztétikai hírfolyamában.

Ezt úgy teheti meg, hogy a menüből a beállításokra vált Fotók rólad fület, és engedélyezze a „Címkék manuális jóváhagyása” opcióra kattintva Szerkesztés.

Biztosítani fogja, hogy minden címke a bizonyítási ellenőrzés felügyelete alá kerüljön.

Választhat is Távolítsa el vagy Elrejt egy adott képet, ha nem az ízlésének és stílusának megfelelően.

13. Helyspecifikus ajánlatok

Feltétlenül adja hozzá a helyet, amikor közzétesz. Ez nemcsak hitelességet ad a bejegyzésnek, hanem vonzza a nézőket is az adott helyről.

90% a fiókok közül az Instagramot követi. A fekvéssel rendelkezőknek van 79%-kal jobb elkötelezettség mint a helycímkék nélküliek.

Követőid szinte azonnal megismerik vállalkozásod helyét, ami felkelti a helyi Instagrammerek érdeklődését. Kampányai is lehetnek a hely kedvencei és trendjei alapján, amelyek a legkevesebb erőfeszítéssel elárasztják az elköteleződést.

Olvasni:  6 tipp, hogy minden közönség számára rendkívüli ügyfélélményt teremtsen

14. Konzisztencia kulcs

Legyen szó a közzététel időzítéséről vagy a használt szűrőről, a Instagram algoritmus szereti a következetességet, és a közönség is. Légy aktív, és ragadd meg a konzisztencia tényezőt.

Ha hétfőn közzétett árajánlatot, akkor blokkolja az összes hétfőt.

A hozzászólásokban a közönség megszólítására használt hangnemnek is következetesnek kell lennie. Próbálja meg a második személyű narratívát használni a bejegyzés tartalmában. Légy összhangban a témával is. Ne váltson hirtelen a témák között, mert ez kiválthatja kedves követőit.

Végül próbáljon meg többet közzétenni, mert minél többet tesz közzé, annál nagyobb láthatóságot ér el, miután elérte a láthatóságot, nő az elköteleződés és a kattintási arány, valamint az értékesítés növekedése.

15. Kiegyenlítő történet

Építsd fel a kíváncsiságot az Instagram-történetekkel. Tartsa követőit a profiljához kötve új figyelmeztetésekkel és bejelentésekkel. Kísértsd meg őket, hogy kövessenek, hogy ne maradjanak le semmiről, és naprakészek maradjanak.

A 2,5 történet az átlagos heti sztoriszám a legnépszerűbb márkáknál, amint az kiderül SocialPilot.

Amikor közzétesz, ügyelj arra, hogy a hírverést a közzététel után vagy előtt építsd fel egy történet funkcióval, így nagyon sokan kapcsolatba lépnek veled. Az Instagram szavazásokkal és kérdőívekkel is közvetlenül kapcsolatba léphet követőivel. Segít abban is, hogy új tartalmi ötleteket találjon ki.

Sárga.aesthetics-instagram-aesthetic-feed

Instagram-történetei hatásának maximalizálása érdekében fontolja meg, hogy megtalálja a megfelelő Instagram-befolyásolókat, akik erős követőkkel rendelkeznek az Ön résében, és partnert alkotnak velük. A fentiekben láthat példákat az Instagram-történeteket használó befolyásolókra.

16. Hashtag játék

A hashtagek nemcsak a Twitteren, hanem az Instagramon is népszerűek.

Az Instagram hashtageinek 70%-a márkajelzéssel ellátott.

A pályára is viszi, hogy nyakig versenyezzen másokkal.

A hashtageket nem tartalmazó bejegyzéseknél van a legkevesebb elkötelezettség, míg az öt hashtaget tartalmazó bejegyzéseknél hihetetlenül jól teljesítenek.

Digitális marketing hashtag

A láthatóság növelésével a hashtagek esztétikus Instagram-hírcsatornáját teszik felfedezhetővé. A hashtagek elhelyezésével egyszerűbbé válik az azonos törzs elérése.

17. Tervezett menetrend

Most, hogy a takarmányterv készen áll, a végrehajtás következik. Kérjük, ne pazarolja az idejét a kézi közzététellel, hanem ütemezze be a bejegyzéseket.

Ezt a megspórolt erőfeszítést felhasználhatja a bejegyzés tartalmának megtervezésére, ahelyett, hogy az órára bámulva közzéteszi a megfelelő időben a láthatóság érdekében.

Ha több fiókot kezel, akkor a követés további veszélyt jelent. Val vel SocialPilotmindezt és még sok mást megtehet néhány kattintással.

Mélyreható mutatókat és teljes elemzést is kaphat, így soha nem veszítheti el a kedveléseket, a követést és a megjegyzéseket. Mondjon nemet a késleltetett válaszokra a közösségi postafiókkal, amely lehetővé teszi, hogy egy helyen válaszoljon az összes közösségimédia-kezelő üzenetére.

SocialPilot

Következtetés

Készen állsz arra, hogy belépj a kötelező Instagram-fiókok profi klubjaiba. Most már tudja, hogyan teheti esztétikussá Instagram-hírcsatornáját.

Használja gyorsan ezt a 17 tippet, és megkapja a megérdemelt eredményt.

Soha ne hagyj ki egyetlen napot sem, ha nem teszel közzé bejegyzéseket, és folytasd a jive hozzáadásával a hírfolyamodhoz.

Tegyük szórakoztatóvá a görgetést!

Új publikációk:

Ajánlott