189 egyedi blogötlet a közönség örömére

Tartalom Tábla

Tartalomjegyzék

  • 189 kreatív blogbejegyzés ötlet
  • Kulcs elvitelek
  • Következtetés
  • GYIK

Ön egy tartalomíró, aki időnként írói blokkhelyzetbe kerül? Tovább ronthatja a helyzetet, ha közeledik a határidő, és a kurzor egyszerűen az arcába pislog. A kreatív blogötletek rendkívül fontosak a márka pozíciójának megerősítésében.

Tehát, ha új blogtartalom-ötleteket keresel, 189 kreatív és egyedi blogötletet sorolunk fel, amelyeket bármikor használhatsz, amikor olyan helyzetben ragadsz, amikor nem tudod, mit írj.

189 kreatív blogbejegyzés ötlet

Akár szórakozásból ír blogot, akár eléri márkája tartalommarketing céljait, itt vannak olyan blogtartalom-ötletek, amelyek segítséget nyújtanak Önnek, ha írói blokkba ütközik, vagy éppen az internetet fürkészi, ha inspirációt keres.

Egyedi blogötletek

1. Hogyan kezdte a karrierjét

Ha márkablogokhoz kreatív tartalomírási ötletekről van szó, írhat arról, hogyan kezdte karrierjét.

2. Illesszen be releváns videókat

Egy másik kiváló blogtartalom-ötlet egy olyan lista létrehozása és videók beágyazása, amelyek az adott réssel foglalkoznak.

3. Aktuális linkek gondozása

Egy adott témára összpontosító linkek és bejegyzések listájának összeállítása nagyszerű ötlet.

4. Beszélj a kudarcaidról

Csakúgy, mint ahogy a siker megosztása örömet okoz követőidnek. Ugyanígy, ha nyitott vagy és beszél a kudarcaidról, felkelti az érdeklődésüket.

Olvasni:  A végső napi közösségimédia-feladatok ellenőrző listája vállalkozása számára

5. Írja meg a GYIK-et

Túl sok kérdés érkezik feléd? Miért ne alakíthatnád hasznos bloggá.

6. Csatlakoztasson nem kapcsolódó témákat

Ha kreatív blogötleteket keresel, egy nem kapcsolódó témát vagy témát választasz, és a saját témádhoz kötöd.

7. Vendégbejegyzés

Sok blogger most a vendégbejegyzési stratégiát alkalmazza, hogy tekintélyt építsen és több követőt vonzzon. Beállíthatja az influencereket, hogy írjanak vendégposztot a blogjaikra.

Forrás

8. Emelje ki a fontos termékhasználatokat

Ha van egy terméke, amelyet meg kell vitatni vagy bemutatni, írhat arról, hogy az emberek kreatív módon használják termékeit, hogy kiemeljék a termék alapvető felhasználási területeit és jellemzőit.

9. Hozzon létre egy végső útmutatót

Az Ultimate Guides az egyik legjobb blogötlet a közönség örömére. Szóval hozz létre egyet! Ez az egyik legjobb blogbejegyzés ötlet kezdőknek.

10. Ossz meg tippeket a közösségi médiához

Az olyan tippek megosztása, mint a forgalom és az eladások növelése, egyedülálló blogötlet, amely hasznos lehet azoknak, akiknek van vállalkozásuk vagy blogjuk.

11. Tippek a blog védelméhez

Nagyszerű ötlet a közönség oktatása arról, hogyan mentsék meg a tartalmat és a webhelyet a tolvajoktól, hackerektől és robotoktól.

12. Interjú a csoport tagjaival

Tájékoztassa közönségét, hogy ki áll a termékei mögött, hogy hosszú távú kapcsolatot építsen ki.

13. Hogyan maradj motivált

Az emberek mindig keresik a módját, hogy boldogok és elégedettek maradjanak az életben. Mindenki értékelni fogja, ha tanácsot ad arról, hogyan maradhat motivált a nehéz időkben. Ez volt az egyik legnépszerűbb blog téma.

Forrás

14. Önfejlesztési tippek

Megoszthat izgalmas önfejlesztési tippeket és témákat, amelyek átfogóak és hasznosak.

15. Ötletek a megfelelő állás megtalálásához

Izgalmas blogtartalom ötlet, ha értékes információkat adunk olvasóinak arról, hogy hol kereshetik a megfelelő álláslehetőségeket.

16. Ellenőrző lista egy projekt befejezéséhez

Ha a nézők számára hasznos ellenőrzőlistát ad egy projekt vagy egy feladat elvégzéséhez, az nagy segítséget jelenthet számukra.

17. A rossz szokások leküzdése

Írhat néhány rossz gyakorlatot, és elmagyarázhat, hogy milyen problémákat okozhatnak az életében. Adjon néhány tippet ezek leküzdéséhez is.

18. Írjon új csapattagról vagy felvételről

Megoszthat néhány olyan tulajdonságot és jellemzőt, amelyet a vállalkozók és a cégtulajdonosok keresnek csapattagjaik és új munkatársaik toborzásakor.

Forrás

19. Írjon kiáltványt

A kiáltvány kiváló módja annak, hogy röviden megfogalmazd az üzenetedet. Ha jól írod, az olvasóid jobban megértik, mit próbálsz közölni.

20. Pénzügyi tanácsadás

Egy másik blogolási tartalomötlet a pénzügyi tanácsadás. Ez egy kreatív blogtéma, amellyel segíthet a közönségnek. Ha jól érzed magad a pénzügyek terén, és szeretnél értékes információkat megosztani, tedd le ezt egy blog formátumban.

21. Hozzon létre egy Gif blogbejegyzést

Az emberek szeretik a gifeket, ezért miért ne készítenél blogbejegyzést ezek felhasználásával. Vicces blogbejegyzést készíthetsz képek helyett gifekkel.

22. Paródia poszt

A paródiás bejegyzések egyre népszerűbbek. Segít olyan humort hozni, amely képes megnevettetni az embereket.

23. Versenybejegyzés

Forrás

Miután megírt egy versenyt vagy ajándékot a blogon, megoszthatja az eredményeket.

24. Bucket list bejegyzés

Oszd meg a listádat egy blogbejegyzésen keresztül, és tudasd a nézőiddel, hogy mit szeretnél tenni vagy elérni az elkövetkező években.

Forrás

25. Használja fel a kérdéseket a különböző fórumokon

Tekintse meg a különböző fórumokat és platformokat, hogy megértse, milyen kérdéseket tesznek fel az emberek, vagy miről beszélnek. Egy kreatív blogötlet az lenne, ha felsorolnánk a különböző kérdéseket, és létrehoznánk egy vonzó blogbejegyzést ezekről a tartalomírási témákról.

26. A legjobb viccek bejegyzése

Ragadja meg a lehetőséget, és nevettesse meg az embereket egy új viccel. Ügyeljen azonban arra, hogy legyen civil, hacsak nem akar vitát indítani.

27. Filmhez kapcsolódó bejegyzés

Láttál mostanában nagyszerű filmeket? Válasszon egy érdekeset, és próbálja beilleszteni a rést.

Forrás

28. A legfontosabb zavaró tényezők és azok kezelése

Az internet segítségével könnyen elterelhetjük a figyelmünket, és elveszíthetjük a figyelmünket arra, amit csinálunk. Jó ötlet erről blogot írni.

29. Emberek, akik inspirálnak téged

Válasszon ki néhány embert, akik inspirálnak téged, és miért? Beszélj arról, hogy miért bátorítanak téged vagy az eredményeiket.

30. Mitől félsz és miért?

Ha vannak félelmeid vagy valami, ami megijeszt, akkor tedd közzé egy blogbejegyzésben. Egy másik új blogtartalom-ötlet az lenne, ha a félelmei leküzdéséről beszélne.

31. Hackek listája

Az emberek mindig egyszerű és új módokat keresnek az összetett feladatok megkerülésére. Ha ismer egy bizonyos munkát vagy feladatot, amelyet gyorsabban el lehet végezni, hozzon létre egy blogot, és ossza meg.

32. Hogyan győzzük le a stresszt

Érdekes lehet olvasói számára, ha blogot ír a stressz káros hatásairól és annak kezeléséről.

33. Az első emléked

Ez az egyik legkreatívabb blogbejegyzés ötlet. Emlékszel az első emlékedre? Próbálj meg gondolkodni, és írd le egy blogba. Segít kialakítani a kapcsolatot olvasóival.

34. Öt szó a vállalkozásod vagy a blogod leírására

Hogyan jellemeznéd öt szóban blogodat vagy vállalkozásodat? Jegyezze fel őket, és használja ezt az öt szót vázlatként egy izgalmas blogötlet létrehozásához.

35. YouTube-videók vagy podcastok átírása

Nem mindenki nézhet videókat vagy hallgathat hangot, különösen munkahelyi környezetben vagy zajos helyeken. Ezért fantasztikus a videói vagy podcastjai átírása és a tartalom hozzáférhetővé tétele.

36. Leggyakrabban ajánlott könyvek

Forrás

Hogy kitűnjön a többi közül, nagyszerű keveréket kínálhat a nem gyakori és ismert, informatív könyvek javaslataiból, amelyeket a közönsége megtekinthet.

37. Hasonlítsa össze az eszközöket vagy alkalmazásokat

A különböző eszközökről és alkalmazásokról szóló részletes összehasonlító blog készítése hasznos lehet olvasói számára, és a forgalom irányítását is elősegítheti.

38. Újraéleszteni egy bejegyzést az archívumból

Vegyél egy régi bejegyzést, amit évekkel vagy hónapokkal ezelőtt írtál, és elevenítsd fel – adj neki új külsőt!

39. A legjobb készségek, amelyekkel az embereknek rendelkezniük kell, hogy sikeresek legyenek az Ön iparágában

Ha értékes tippeket adunk, és információt adunk a résen vagy az iparágban elért sikerhez szükséges legfelső készségekről, ez egy egyedülálló blogtartalom-ötlet, amely nagy segítségére lehet az embereknek.

Forrás

40. Dolgok, amikkel szeretnéd, ha tisztában lennél vállalkozásod vagy karriered elindítása előtt

Ez a blog egy oktatóanyag vagy egy tanulságos bejegyzés lehet, amely hasznos lehet olvasói számára.

41. Személyes kapcsolatokra vonatkozó tanácsadás

Egy másik egyedi blogbejegyzés ötlet a személyes kapcsolatokra vonatkozó tanácsadás. Írjon a pozitív kapcsolatokról és arról, hogyan kezelje a konkrét problémákat és konfliktusokat.

42. Munkahelyi tanácsadás

Ha munkahelyi tanácsokat adunk az olvasóknak, az is segíthet az olvasókkal való kapcsolat kialakításában. Beszéljen olyan dolgokról, mint a munkahelyi politika és a nehéz emberek kezelése.

43. Hasznos egészségügyi tanácsok

A növekvő egészségügyi problémák miatt egyre többen keresik a módját, hogy fittek és egészségesek maradjanak. Ezért nagyszerű blogbejegyzés ötlet, ha olyan gyakorlati egészségügyi tippeket adunk ki, amelyek az Ön számára működnek.

Forrás

44. Iparspecifikus tippek

Írjon le iparág-specifikus tippeket és információkat, amelyek segíthetnek azoknak, akik ugyanabban az iparágban szeretnének karriert elérni.

45. Kutatásvezérelt blog

Alapos kutatást végezhet, kísérletezhet, és stratégiákat állíthat össze, hogy érvényes információkat adjon. Ez egy egyedi és kreatív tartalomötlet, amely fokozza az ügyfelek elkötelezettségét.

46. ​​A siker titkai

Írja le, mi vált be, és mi segített a siker elérésében. Ezen információk megosztása hasznos lehet a közönség számára.

47. Dolgok, amelyekről senki sem tud

Az ilyen típusú tartalommal olyan információkat lehet lerakni, amelyek már léteznek, de az olvasók még nem tudnak róla.

Forrás

48. Gyakori tévhitek

Egy ilyen blogon keresztül tisztázhatod a karriereddel vagy iparágaddal kapcsolatos félreértéseket vagy tévhiteket. Ez ismét az egyik legkreatívabb blogbejegyzés ötlet.

49. Összefoglaló

Egy téma, könyv vagy film összefoglalása egy fantasztikus blogötlet, amelyet felhasználhatsz. Segíthet az embereknek gyorsabban és könnyebben megemészteni.

Olvasni:  Hogyan lehet elnémítani a szavakat a Twitteren, és elkerülni a némítást

Kreatív blogötletek

50. Döntsd le a mítoszokat

Tegye szórakoztatóvá blogjait az iparágából vagy a történelméből származó mítoszok felhasználásával, és menjen körül, és döntse el a mítoszokat igazságokkal és tényekkel.

51. Egy A-tól Z-ig útmutató egy témára összpontosít

Ez a kreatív tartalomötlet viszonylag trükkös bejegyzés lehet. Meg kell találnia egy szót az összes betűhöz A-tól Z-ig, miközben a témára összpontosít.

52. Gyakori hibák

Hibák előfordulnak, de létrehozhat egy blogbejegyzést, amely kiemeli azokat a gyakori hibákat, amelyeket olvasói elkerülhetnek.

Forrás

53. Hozzon létre egy blogot

Válasszon ki egy témát vagy témát, és írjon le néhány szabályt. Ezután egy bizonyos időre ütemezett blogugrást rendezhet. Arra is ösztönöz majd más bloggereket, hogy írjanak bejegyzést ezekről a tartalomírási témákról.

54. Hogyan tervezi elérni céljait

Gondoljon a céljaira – ezek lehetnek üzleti jellegűek vagy személyesek. Próbálja meg lebontani a célokat a közönség számára egy kreatív tartalomötletben.

55. Hogyan kell csinálni blogbejegyzéseket

Lebilincselő blogokat készíthet termékeiről, amelyek hasznosak és hasznosak lehetnek a közönség számára.

56. Mit nem tervezel idén?

Forrás

Oszd meg azokat a dolgokat, amelyeket nem tervezel ebben a hónapban vagy évben – például, hogy felhagysz néhány rossz szokásoddal, amelyek a sikered útjában állnak.

57. Mik a céljaid a következő két vagy öt évre?

Mindig jó ötlet nyomon követni céljait, és emlékezni rájuk. Tiszta képed van arról, hogy hol tartasz, amikor ezt megteszed.

58. Oszd meg ajándékaidat

Készíthet valamit, és közzétehet egy ingyenes ajándékot. Ez segít bizalmat építeni a közönségeddel, és elmélyíteni a velük való kapcsolatot.

59. Próbálj ki valami újat

Írj egy blogbejegyzést, amelyben információt adsz olvasóidnak valami újdonságról, amit kipróbáltál. Osszon meg egy lépésről lépésre bemutatott folyamatot arról, hogyan tudja gyakorlatba ültetni.

60. Olvasmánylista az évre

Forrás

Van néhány izgalmas könyv a fejedben, amelyeket szívesen elolvasnál az év végére? Ha igen, tegye le ezt, és készítsen egyedi blogbejegyzést az évre.

61. Oszd meg a jótékonysági linkeket

Egy ilyen blogötlet megmutatja az embereknek, hogy milyen ember vagy. Oszd meg a jótékonysági linkeket is. Ez az egyik egyedi blogbejegyzés-ötlet ezen a listán.

62. Mi az álmaid munkája?

Van még álmai állása? Vagy már az álmai állásán dolgozol? Bármi is legyen a válasz, írd le és oszd meg.

63. Mi inspirál?

Ez egy nagyon egyszerű kérdés, amely kreatív ötleteket adhat. Írd le írásban, és válaszolj a kérdésre.

64. Életmottód

Milyen dolgokhoz vagy bölcsességi szavakhoz viszonyulsz, és melyek szerint élsz? Használd inspirációként, és készíts izgalmas bejegyzést a közönséged számára.

65. Hogyan tervezed a hetedet?

Ha fegyelmezett vagy, és megtervezed a hetedet, alakítsd kreatív tartalmú blogbejegyzéssé. Miért nem osztja meg ezeket a tippeket a közönséggel?

66. Ünnepelje meg blogja évfordulóját

A blogod a te részed – ez a te babád! Találja meg a módját, hogy megünnepelje. Mikor volt az első alkalom, hogy közzétetted vagy elindítottad a blogodat? Tudassa a világgal.

67. Dühöng valamiért

Dühös és csalódott valami miatt? Menj és beszélj róla. Légy nyitott és mondd ki a szíved.

68. Hogyan dolgozol utazás közben?

Sokat utazol, és még mindig lépést tartasz a munkáddal? Ha van néhány kiváló tippje, értékes bejegyzésekké alakíthatja azokat.

69. Mit eszel egy nap?

Mélyebb kapcsolatot szeretnél kialakítani a közönségeddel? Nagyszerű ötlet, ha bepillantást engedünk a mindennapi életükbe. Ossza meg étrendjét vagy azt, hogy mit eszik egy nap.

Forrás

70. Az edzés vagy fitnesz rutinod

Ha egy fitneszőrült vagy, vagy van olyan fitneszrutinod, amely bevált az Ön számára? Oszd meg mindenkivel. Ez egy egyedi tartalmi ötlet.

71. Ossz meg egy tipikus napot az életedben

Bepillantást engedhet közönségének mindennapi életébe. Oszd meg egy tipikus napot életed blogjában.

72. Ossza meg utazási élményeit

Ha van néhány izgalmas utazási élményed, szívesen megtennéd. Változtass belőle egy fantasztikus bejegyzést, és oszd meg a világgal.

73. Milyen életesemények formáltak azzá, aki vagy?

Van néhány érdekes életeseményed, amely azzá formált téged, aki ma vagy? Legyen belőle kreatív blogbejegyzés, amelyet mindenki elolvashat.

74. Jelenlegi csalódottsága

Forrás

Ha aktuális frusztrációja van, amit szívesen megosztana, egy kreatív blogbejegyzésen keresztül megteheti.

75. Hagyományaid

Lehet, hogy vannak üzleti vagy családi hagyományai, amelyek fontos részei az életének. Oszd meg!

76. Milyen tanácsok változtattak az életedben?

Adott valaki értékes tanácsot, ami megváltoztatta az életedet? Nevezze meg a személyt, és beszéljen róla egy bejegyzésben.

77. A következő nagy vakációd

Hamarosan izgalmas nyaralási terved van? Értesítse közönségét egy érdekes blogbejegyzésen keresztül.

78. A világ melyik helyére mennél szívesen és miért?

Ha van egy utazási gyűjtőlistája vagy egy úticélja, ahová szívesen utazna, használhatja ezt az ötletet, és beszélhet az úti célról és arról, hogy miért szeretné meglátogatni.

79. Bepillantás az életedbe

Az emberek mindig szeretnének bepillantást nyerni kedvenc márkájuk vagy bloggereik életébe. Tehát menj előre, és oszd meg velük az életed.

80. Milyen dolgokon szeretnél javítani?

Szeretnél változtatni bizonyos dolgokon az életedben, vagy javítani bizonyos szokásokon vagy dolgokon? Ez egy kreatív tartalomötlet lehet, amely örömet okoz a közönségnek. Ez egy nagyon kreatív blogbejegyzés ötlet, amin dolgozni kell.

81. Milyen dolgokat szeretnél megváltoztatni a világon?

Szeretnél változást előidézni a világban? Alakítsa át blogbejegyzéssé, és beszélje meg olvasóival.

82. Hogyan változtatna a mai világban?

Ugyanígy, ha változást akarsz elérni a világban, és tenni szeretnél valamit. Legyen kreatív, és közzéteheti a blogjában.

83. Hogyan töltené utolsó napjait a Földön?

Fel kell keltenie az érdeklődést a blogjain keresztül, és az ehhez hasonló kreatív bejegyzések bevonják a közönséget.

84. Az egyetlen ember, aki nélkül nem tudna élni?

Van egy fontos személy az életedben, akit szívesen megosztanál a világgal? Ügyeljen arra, hogy büszkén tegye ki, hogy a világ lássa.

85. Az a személy, aki segített abban, hogy azzá válj, aki ma vagy

Valaki változtatott az életedben? Vagy segített azzá válni, aki ma vagy? Alakítsa át egyedi blogtartalommá, és ossza meg mindenkivel.

86. Beszéljen a történelem egy eseményéről

Van olyan esemény a történelemben, amely lenyűgöz? Kezdj el írni az eseményről, és arról, hogy miért érzed ezt elengedhetetlennek.

Forrás

87. Egy tipikus munkanap

Ossza meg fotóit magáról, vállalkozásáról vagy alkalmazottairól a munkahelyén, és ossza meg őket közönségével.

88. Bárhol elhangzott mostanában – írj blogbejegyzést!

Ha bárhol beszédet tartott vagy beszélt, írhat egy blogbejegyzést és megoszthatja azt. Kiváló ötlet egy tartalomíráshoz.

89. Interjú egy influencerrel

Ha interjút készít egy influencerrel vagy egy bloghoz írt vendéggel, akkor több követőt szerezhet.

90. A legjobb könyvek a résen, amelyeket ajánlana

Gondoljon néhány érdekes könyvre a helyén, amelyeket olvasott, és alakítsa azokat egyedi blogtartalommá. Ha segítettek neked, ajánlhatod másoknak is.

91. Milyen képességekkel kell rendelkeznie valakinek, hogy bekerüljön a karrieredbe?

Hasznos lehet megosztani egy bejegyzést, amely a bloggerhez szükséges különféle készségekről szól.

92. Pályafutásod tízparancsolata

Ez olyasmi lehet, mint a fontos dolgok, amelyeket észben kell tartanod a karriered során, vagy 10 kötelező tennivaló a karriered során.

93. Igazság vs. hazugság poszt

Létrehozhat egy bejegyzést, amelyben elmeséli olvasóit bizonyos igazságokról és hazugságokról, amelyekről tudniuk kell.

94. Öt dolog, amit kerülni kell a karriered során

Ez egy másik érdekes blogbejegyzés, amelyről írhat, és amely hasznos információkkal szolgál a közönség számára, amelyek segíthetnek nekik.

95. Hogyan indítsunk blogot?

Az Ön közönsége olyan emberekből állhat, akik maguk is blogot szeretnének indítani. Mivel már ezen a területen dolgozol, megvan a tapasztalatod, hogy információkat adj nekik a blog indításához.

Olvasni:  A közönség megértése: kik ők és mit akarnak

96. Hogyan építsünk sikeres vállalkozást?

Az emberek mindig keresik a módját, hogy vállalkozást vagy karriert indítsanak. Az összes részlet blog formátumban való közzététele segíthet nekik sikeresen létrehozni egy blogot.

97. Fontos tanulságok

Van néhány fontos tanulság tőled és a karrieredtől? Meg fog lepődni, amikor meglátja, milyen sokan értékelik tippjeit.

98. Mi a legnagyobb kihívás a bloggernek?

Ha leírja bloggerként szerzett tapasztalatait, és értékes információkat ad át olvasóinak, például tájékoztatja őket munkája legnagyobb kihívást jelentő részeiről, az megkönnyíti a folyamatot.

99. Kedvenc blogbejegyzéseid

Melyek a kedvenc blogbejegyzéseid? Hozz létre egy bejegyzést, amely tartalmazza a kedvenc blogbejegyzéseidre mutató linkeket, és oszd meg olvasóiddal.

Érdekes blogbejegyzés ötletek

100. Kedvenc kitalált karaktered, és miben hasonlítasz egymásra?

Olvastál már izgalmas könyvet, és arra gondoltál, hogy a karakter hasonlít rád? Használja inspirációként következő kreatív tartalomötletéhez.

111. Az Ön által használt alkalmazások

Az emberek mindig a táblagépüket vagy a telefonjukat használják, ezért nagyon hasznos lehet, ha felsorol néhány kedvenc alkalmazást a közönség számára.

112. Kedvenc blogbővítményei

Tedd le az összes csodálatos bővítményt, amelyet a blogodban használsz. Készítsen egy listát róluk, és mondja el olvasóinak, miért használja őket.

Forrás

113. Kedvenc emléked

Ez egy kreatív blogbejegyzés, amely egy kis szórakozást hoz. Gondolj a kedvenc emlékedre, és írd le követőidnek.

114. A legjobb ajándék, amit valaha kaptál

Ez egy másik szórakoztató és szórakoztató blogbejegyzés ötlet. Egyszerűen gondoljon rá, és ossza meg mindenkivel.

115. A hónap vagy év kedvenc blogbejegyzései

Készítsen listát a hónap vagy év kedvenc blogbejegyzéseiről. Hozzáadhatja saját blogjait vagy mások blogbejegyzéseit is. Egyedülálló tartalmi ötlet lenne, amely rengeteg elköteleződést segítene elő.

116. Sorolja fel kedvenc oktatóvideóit

Ha van néhány izgalmas és kedvenc videós oktatóanyagod, amelyet meg szeretnél osztani követőiddel, készítsd el blogformátumba, és tedd közzé.

117. A legjobb események, amelyeken idén részt vett

Ha ebben az évben részt vett néhány jelentős eseményen, például konferenciákon vagy órákon, amelyek tetszettek Önnek, feltétlenül ossza meg vagy kapcsolja össze őket.

118. Az aktuális lejátszási lista

Többet tud meg az emberekről, ha időt tölt azzal, hogy mindent megvizsgál róluk. Szóval mit mutat a lejátszási listád?

119. A nagyszerű hozzászólások összesítése

Válasszon ki egy témát, és készítsen egy listát néhány nagyszerű bejegyzésről, amelyek segítenek követőinek fejlődni és jobbá válni mindenben, amit csinálnak.

120. Kedvenc módja a szabadnap eltöltésének

Hogyan töltöd a szabadnapodat? Találkozik barátaival, vagy hódol a hobbijainak? Értesítse közönségét azzal, hogy ezt a kreatív tartalomötletet egyedi blogbejegyzéssé alakítja.

121. Az Ön küldetése

Mindig nagyszerű, ha van küldetésnyilatkozat. Ez egy jó módja annak, hogy koncentrált maradj és haladj a céljaid felé. Tehát írja meg küldetésnyilatkozatát, és ossza meg.

122. A legrosszabb dolog, amit valaha csináltál

Ha valami szörnyűséget csináltál, és nem bánod, hogy megosztod, írd le. Oszd meg azt is, hogyan fejlődtél, vagy dolgoztál azon, hogy túllépj rajta.

123. Senki sem tudja, hogy én…

Vonja be a hallgatóságot, és hagyja, hogy befejezze a kijelentést.

124. Kérdőív, kvíz vagy szavazás küldése kérdésekkel

Ha ezt időnként megteszed, könnyebben megértheted, mit akar tőled a közönség.

125. Egy közelgő esemény házigazdája?

Tervez-e idén valamilyen rendezvény házigazdája? Ha igen, tudassa követőivel egy kreatív tartalmú blogbejegyzésben.

126. Hogyan mutass magadnak egy kis szeretetet

Forrás

Az élet néha stresszes lehet. Hogyan lehet lassítani? Adjon felhasználóinak néhány önszeretetre vonatkozó tippet.

127. Mi tart kreativitást

A kreatív térben végzett munka néha olyan helyzetbe hozhat, amelyben hiányzik a kreativitás. Tehát, ha megoszt néhány nagyszerű tippet a továbblépéshez és a kreatív megőrzéshez, az segíteni fog követőinek.

128. Mik azok a fontos dolgok, amelyeket megtanultál az évek során?

Van néhány fontos dolog, ami változást hozott, vagy tanultál az évek során? Írd le és oszd meg.

129. Miért rajongsz?

Bármit is csinálsz az életben, szenvedélyesen kell foglalkoznod vele. Egyszerűen írja le azokat a dolgokat, amelyek iránt szenvedélyes.

130. Válassz egy szót, és írj egy blogbejegyzést

Egy ilyen bejegyzésnél nagyon kreatívnak kell lenned. Válasszon néhány szót, és használja fel egyedi blogötletében.

131. Hogyan maradsz pozitív?

Manapság könnyű demotiválni, és feladni azt, amit csinálsz. Ha megosztasz néhány tippet a pozitív maradáshoz, ez egy nagyszerű tartalmi ötlet.

Forrás

134. Hogyan kezeld a negativitást az életedben?

Ha van néhány tippje a negativitás kezelésére, vagy arra, hogyan kezelte ezt a múltban, feltétlenül írja le.

135. Hogyan maradjunk produktívak?

Hogyan maradsz mindig produktív? Ha van néhány tipped, oszd meg őket egy blogtartalom-ötletben.

136. Ha egy dolgot megváltoztathatnál magadon vagy az életeden, mi lenne az?

Jó erre gondolni. Segít fejlődni és jobbá válni. Mindenképpen írd meg.

137. Kedvenc kávézók a barátokkal való szórakozáshoz

Oszd meg követőiddel, hogyan töltesz egy kis időt a munkán kívül. Van néhány kedvenc helyed vagy kávézód, ahol lazíthatsz a barátaiddal?

138. Inspiráló idézetek

Az emberek szeretnek inspiráló idézeteket olvasni. Válasszon néhány nagyszerű idézetet, és írja le őket egy blogbejegyzésben.

Forrás

139. Az első blogírási élményed

Mindenkinek van első élménye. Tehát írjon egy bejegyzést arról, milyen volt az első blogírási élménye.

140. Hol látod a blogodat egy év múlva?

A vizualizálás és a képzelet nagyszerű a cél felé való elmozduláshoz. Legyen reális, és tájékoztassa követőit álmairól és céljairól.

141. Írj nyílt levelet

A nyílt levelek segíthetnek a közönségnek szembenézni a kihívásokkal, és elkerülni az Ön által elkövetett hibákat.

142. Írjon véleményt

Az értékelések írása az egyik legjobb módja annak, hogy egy márkát vagy vállalatot tájékoztass szolgáltatásairól vagy termékeiről.

143. Állítson fel egy bejegyzéssorozatot

Vannak olyan bejegyzéseid, amelyek egy adott témáról vagy ötletről szólnak? Hozz létre egy bejegyzéssorozatot.

144. Hogyan szerezzünk blogolvasókat?

Hogyan ért el sikert olvasói körében? Írja le a lépéseket, és ossza meg őket.

145. Próbáljon ki egy fényképes üzenetet

Válasszon néhány ingyenes képet, és használja őket, hogy ihletet merítsen következő egyedi blogtartalom-ötletéhez.

146. Honnan meríthetsz blogolási ötleteket?

Írj egy érdekes blogot arról, hogyan jutsz eszedbe különböző blogötleteket, amelyeket megoszthatsz a közönségeddel.

147. Minden, amit a blogolásról tudni kell

Adjon követőinek néhány nagyszerű tippet és információt a blogírással kapcsolatban, amelyek segíthetnek nekik, amikor elkezdik.

148. 10 dolog, amit senki sem tud rólad

Hagyd, hogy a közönség jobban megismerjen. Oszd meg néhány olyan részletet, amelyeket követőid még soha nem tudtak meg rólad.

149. Miért kezdtél el blogolni?

Mi késztetett arra, hogy pályaválasztásként a blogírást választottad, vagy mi motivált a blogírásra?

150. Kedvenc íróhelyed

Forrás

Van egy csendes, békés helyed, ahol ihletet kapsz az íráshoz? Írd le és oszd meg vele a képet. Az ilyen egyedi blogtartalom ötletek trendiek lennének.

Örökzöld tartalomötletek

151. Van munkacsoportod?

Dolgozik Önnel egy csapat? Mutasd be őket követőidnek.

152. Írj könyvismertetőt

Olvastál mostanában jó könyvet? Miért ne írhatna le egy érdekes könyvismertetőt, hogy mások is elolvassák.

153. Válasz egy tweetre

Fogj meg egy tweetötletet, és hozz létre hosszú formátumú tartalmat, amely kifejezi érzéseidet és gondolataidat.

154. Hogyan változott a karrierje az induláshoz képest?

Ha karrierje sokat változott a kezdetek óta, készíthet egy izgalmas blogbejegyzést, amelyet megoszthat.

155. Mi tesz téged egyedivé bloggerként?

Úgy érzed, van valami egyedi magadban, ami megkülönböztet másoktól? Írd le egy blogtartalom-ötletbe.

156. 3 blogger, aki inspirál téged

Ha van néhány bloggered, akit követsz, vagy akiket inspirálsz, mindenképpen említsd meg a linkjeik mellett.

Olvasni:  5 egyedi módszer tartalomírói karrierjének beindítására

157. Szakértői idézetek

Az emberek szeretnek egyedi írásokat és idézeteket olvasni. Ha van néhány szakértői idézete, feltétlenül ossza meg őket.

158. Kulcsszavak, amelyek elősegítik a webhely maximális forgalmát

Osszon meg néhány eszközt, amellyel megértheti azokat a kulcsszavakat, amelyek segítségével nagyobb forgalmat érhet el.

159. Hol osztod meg a bejegyzéseidet?

Tudassa közönségével, hogy milyen platformokat használ blogbejegyzéseinek megosztására.

160. Írói irányelvek

A blogírás nagyszerű módja, ha vendégírók írnak kreatív blogodhoz. Írja le az író útmutatásait, hogy jobban megértse, mit keres.

161. Kedvenc Amazon Kindle könyvek listája

Rengeteg e-könyv áll rendelkezésre, így a kedvencek listájának összeállítása remek ötlet a blogbejegyzéshez.

Forrás

162. Írj mást

Próbáljon ki valami mást, és írjon egy olyan témát, amelyről még soha nem írt.

163. Átfogó útmutató

Hozz létre egy átfogó útmutatót, és tanítsd meg olvasóidnak mindazt, amit tudniuk kell róla.

164. A legjobb online eszközök listája

Használ néhány hasznos online eszközt? Sorolja fel őket, hogy a követői is használhassák.

165. 100 dolog, amit élvezel vagy szeretsz

Ez szinte bármi lehet – 100 használt eszköz, 100 dolog, amit élvez, 100 dolog, amit szeret. Légy kreatív és írj egyedi blogtartalmakat!

166. Köszönet a hallgatóságnak

Az olvasói az egyetlen ok, amiért itt vagy, igaz? Tehát, ha leír egy egyszerű köszönetet, a bejegyzése sokat fog menni.

167. Élő blog egy konferencia

Részt vehet egy konferencián, és egyszerűen leírhat mindent, amit az előadó mond.

168. Hagyd, hogy az emberek hallják a hangodat

Próbáljon ki valami szórakoztató és egyedit. Hagyjon pihenőt olvasóinak az olvasástól, és alakítsa át blogbejegyzéseit hanganyaggá.

169. Kézzel írt blogbejegyzés

Írhat néhány idézetet vagy kézzel írt blogbejegyzést. Olvassa be és töltse fel őket új csavar létrehozásához.

Forrás

170. Hasznos letölthető sablonok

Gondolod, hogy követőidnek szüksége lenne néhány letöltésre vagy sablonra? Írja le őket, és ossza meg őket egyedi blogtartalommal.

171. Hozzon létre infografikát

Az infografikák nagyszerűek a szórakoztató elem hozzáadásához, és a blogok beolvashatóvá és színessé tételéhez.

172. Gyors útmutató

Hozzon létre egy csalólapot, és töltse fel néhány fantasztikus tippel és trükkel, amelyek hasznosnak bizonyulnak a közönség számára.

173. Kerülendő bloghibák

Mindenki követ el hibákat, és lehet, hogy te is követtél el hibákat. Hozzon létre egy blogbejegyzést néhány olyan hibából, amelyet elkerülhet a blogírás során.

Tartalomötletek ételbloggerek számára

174. Ossza meg regionális recepteket

Vannak különböző receptek vagy ételek, amelyek népszerűek egy adott helyen? Ha igen, ossz meg néhány receptet, amiket mindenki élvezhet.

175. Ismertesse a különböző főzési technikákat!

Sokan újak a főzésben, és szeretnének megtanulni néhány alapvető technikát. Készítsen kreatív blogbejegyzést, amelyben megoszt néhány főzési technikát, hogy elsajátítsa.

176. Készíts receptet

Számos kreatív módja van a beszélgetésnek vagy az ételkészítésnek, és egy recept megosztásának az olvasóival.

177. Mutasd be a konyhádat

Az emberek szívesen látnák kedvenc személyüket akció közben. Így a konyhája vagy a receptjei elkészítési helyének bemutatása életre keltheti a dolgokat.

178. Írj egy étel történetéről!

Mutasd meg, hogy mester vagy abban, amit csinálsz. Ha mélyen belemerülünk egy témába, és megbeszéljük egy étel történetét, az érdekessé teheti a dolgokat.

179. Interjú egy népszerű szakács

Olvasói csodálnak egy adott szakácsot? Ha igen, vegye fel a kapcsolatot a séffel, és nézze meg, hogy beleegyezik-e az interjúba a blog számára.

180. Egészséges ételek receptjei

Manapság az emberek nagyon egészségtudatosak lettek. Remek ötlet lesz egy egyedi blogbejegyzés elkészítése, amely néhány egészséges ételreceptet ad az olvasóknak.

Forrás

Tartalmi ötletek szépségbloggereknek

181. Ossza meg bőrápolási rutinját

Mi a reggeli vagy éjszakai rutinod? Tedd ki, mert a nők mindig keresik a módját, hogyan gondoskodjanak bőrükről.

182. Kedvenc utazási termékeid

Van néhány népszerű utazási terméked, amit magaddal viszel? Ez egy érdekes téma lehet megosztani.

183. Hogyan szépüljünk költségvetésből

Szeretnél hozzáadni a blogjaid értékét? Segíthet olvasóinak pénzt megtakarítani, ha megoszt néhány értékes tippet a költségvetés szépítésével kapcsolatban.

184. Kedvenc szépségápolási termékeid

Van egy listája kedvenc szépségápolási termékeiről. Menj előre, és tudasd a közönségeddel, hogy mit szeretsz.

185. Legújabb szépségtrendek

A szépségtrendek folyamatosan változnak, és az emberek mindig új dolgokat keresnek. Ha kreatív blogbejegyzésben megosztja a legújabb szépségtrendeket, az segíthet forgalmat generálni webhelyére.

Forrás

186. Szépségmárkák összehasonlítása

Melyik termék tökéletes a bőrödnek? Hasonlítsa össze a különböző szépségápolási márkákat a jobb megértés érdekében.

Tartalomötletek fotóbloggereknek

187. Menj új helyre

Az emberek szeretnek fotókat látni gyönyörű helyekről. Tehát induljon el, és kattintson néhány rendkívüli fotóra, amelyeket megoszthat.

188. Mutasd meg fotózási felszerelésedet

Létrehozhat egy blogbejegyzést, amely bemutatja az Ön által jelenleg használt fotózási felszerelést.

189. Oszd meg a nyaralásodról készült fotókat

Csináltál néhány klassz fényképet a legutóbbi nyaralásodról? Miért nem ossza meg ezeket olvasóival.

Most rengeteg kreatív blogtartalom-írási ötleted van, amelyekkel örömet szerezhetsz közönségednek. Tehát menjen előre, és kezdje el működésbe hozni őket.

Kulcs elvitelek

  • Egyedülálló blogötlet az lenne, ha az írói utazásodról, az életeddel kapcsolatos minden jelentős eseményről, a karriered kezdetéről stb. beszélsz.
  • Hosszú és részletes A-tól Z-ig útmutatók, útmutató blogok és mítoszokat megdöntő cikkek is keresettek.
  • Egy másik egyedi blogötlet az lenne, ha kedvenc könyveidről és filmjeidről beszélhetsz. Az ilyen tartalom egyszerre tanulságos és szórakoztató. A közönség bepillanthat a személyiségedbe.
  • Az a blogötlet, amely rengeteg bátorításra ösztönözhet, az lenne, ha kedvenc kitalált karaktereiről beszél, és olyan CTA-t hagyna, amely miatt a közönség is szeretne beküldeni.
  • Egy másik egyedi blogötlet hálózata bővítésére az lenne, ha három-négy bloggerről beszélne az iparágából, akik inspirálnak téged. Említse meg a linkjeit. Ha valódi erőfeszítéseket tesz a hálózat bővítésére, akkor a másik oldalról is fognak reagálni.

Következtetés

A blogírás az egyik leghatékonyabb módja a márka és az ügyfél összekapcsolásának. Az egyedi blogötletek növelik webhelye hitelességét, és létrehozzák a márka személyiségét. A kreatív blogötletek elősegítik az elköteleződést, a megosztásokat, a kedveléseket és a megjegyzéseket, ezáltal növelve a márka láthatóságát. A nagyobb láthatóság növeli az esélyét, hogy rangsoroljon a keresőkben. A bloggal kapcsolatos tartalomötletek fenti listája egy biztos út az induláshoz! Kísérletezzen tovább!

GYIK

1. Melyek a legjobb blogbejegyzés ötletek kezdőknek?

A kezdőknek szóló legjobb kreatív blogötletek a következők:
– Mutasd meg a kulisszák mögé/a folyamatodat/utad
– Válaszoljon a GYIK-re
– Írja meg a „végső” vagy „szakértői” útmutatót egy témáról
– Hozzon létre egy ellenőrző listát és egy kezdő útmutatót
– Naptárak vagy tartalomtervek megosztása, vagy csalólapok
– Ossza meg termelékenységi ütemtervét
– Ossza meg a használt eszközeit és szoftvereit
– Adjon értékeléseket és/vagy összehasonlításokat

2. Miből álljon az első blogbejegyzésed?

Első blogbejegyzésében mutatkozzon be. Mondjon el mindent a közönségének; önmagad, elképzeléseid, mit csinálsz, és hogyan segíthetsz nekik. Ha éles és tiszta marad, az segít megtartani az olvasókat. Sajátítsd el a történetmesélés művészetét, és tartsd lekötve őket a végéig.

3. Melyek a legnépszerűbb blogtémák?

Néhány népszerű blogtartalom-ötlet a következő,
– Divatblog
– Oktatási blog
– Élelmiszer blog
– Utazási blog
– Zenei blog
– Életmód blog
– Health & Fitness blog
– DIY blog

4. Hogyan kapnak fizetést a bloggerek?

A webblogger fizetésének megszerzése csak egy adatfolyamtól függ: a hirdetésektől. Minden alkalommal, amikor egy látogató felkeresi a blogot, megjelenik egy hirdetés. A hirdetés bizonyos összeget fizet, amelyet megjelenítésenkénti költségnek nevezünk.

5. Melyek a legjobb blogfülek?

Néhány egyedi blogtartalom-ötlet a következő,
– Személyes pénzügyek
– Marketing és növekedés
– Oktatás (különösen külföldi tanulás)
– Egészség és Jólét
– Ajánlások
– Életmód
– Kapcsolatok

Új publikációk:

Ajánlott