20 legjobb blogtanfolyam minden blogger számára 2024-ben

Tartalomjegyzék:

 • 20 legjobb online blogtanfolyam
 • Kulcs elvitelek
 • Következtetés
 • GYIK

Megtalálni a legjobb online blogolási tanfolyamok kihívást jelenthet. Míg egyesek segítőkészek, mások valójában nem tanítanak sokat. Ebben a cikkben a 20-at nulláztuk le legjobb blogolási tanfolyamok amit 2022-ben is bevállalhat, hogy kevesebb időt töltsön kutatással és több időt a tanulással!

Ezek a kurzusok segítenek mindent megtanulni a blogírásról – például a webhely felállítását, a hatékony tartalom írását, a forgalom növelését, az e-mail listák felállítását és a bloggal való bevételszerzést. Sokan lennének közöttünk, akiknek van ötlete saját blog létrehozására, de hiányzik az ihlet. Ha ezt a cikket olvasod, akkor ezeket blogoló tanfolyamok alkalmasak az Ön számára. A blogok létrehozásával kapcsolatos technikai tudnivalók ismertetésétől a megfelelő téma kiválasztásáig ez a 20-as lista legjobb blogtanfolyamok valóra válthatja a blogírással kapcsolatos álmát.

A világjárvány óta minden vállalkozásnak online kellett működnie. Nincs is jobb alkalom a blog elindítására, mint most. Ha értékes információkat nyújt a közönségének anélkül, hogy sokat várna cserébe, akkor megbíznak benned. Ha meg akarunk tanulni valamit, mit tegyünk? Keressük a neten. Ha szakértelme és érdeklődése van egy adott területen, kezdjen el írni és közzétenni. Hamarosan hatalmas rajongótáborod lehet. Ez egy nagyszerű módja a személyes márka felépítésének. Itt vannak a legjobbak blog képzések a legújabb frissítésekkel, amelyekre szüksége van a webhely felépítéséhez és a labda gurulásához.

20 legjobb online blogtanfolyam

1. Blogra építve: Szerezze meg első 10 000 olvasóját, és hozzon létre hat számjegyű blogbevételt

Ez a Ryan Robinson által készített fizetett online blogtanfolyam mindent megtanít, amit a blogírásról tudni kell, a blog létrehozásától, elnevezésétől, okos résválasztáson, domain és tárhely megvásárlásán, forgalom növelésén, SEO-stratégia létrehozásán át a pénzkeresésig. . Mi több? Ez a tanfolyam ingyenes sablonokat ad, például egy blogbejegyzés vázlatot, amelyek segítségével elkezdheti hatékonyan írni a blogbejegyzéseket.

A blogok képzése 54 leckét, 8 óra oktatóvideó előadást, 15 000 szavas tartalmat és 5 óra exkluzív videóinterjút tartalmaz a világ tíz legbefolyásosabb bloggerével. A kurzus másik előnye, hogy ingyenes hozzáférést kap a kurzus frissített verzióihoz a jövőbeni hivatkozások céljából. Többek között új bloggerinterjúkat és esettanulmányokat is tartalmaz majd. A tanfolyam célja, hogy segítsen azoknak, akik még nem ismerik a blogírást. A tanfolyamot a rendelkezésre álló idő függvényében fejezheti be. Ezenkívül segít felfrissíteni írási készségeit, és segít optimalizálni blogját, hogy vonzza az olvasókat és növelje a forgalmat. Napi egy órát tölthet el, vagy nagy adagokat is elfogyaszthat, amikor szabad. Ha hajlandó kifizetni a pénzt, nézze meg ezt a tanfolyamot itt.

2. Blogírás 101

Forrás

Íme egy mindent az egyben fizetős blogoktató tanfolyam, amely nagyszerű kezdőknek. A 3,5 órányi tartalom során megismerheti a blogírás alapelveit, például a WordPress beállítását, a közzétehető tartalmak különféle típusait, a tartalom népszerűsítését, az e-mail marketingstratégia létrehozását és a további bevételi modelleket.

A tanfolyam gyakorlati íráskészségeket is megtanít, hogy jobb bloggerré váljon. Az egyik legjobb online blogolási kurzus, a Blogging 101 új tartalmak tervezésére és a meglévő tartalom újrahasznosítására is megtanít. Segítséget nyújt a tartalom ingyenes promóciós stratégiák segítségével történő marketingjéhez is. Összességében a kurzus célja, hogy segítsen az embereknek bevételt szerezni blogjaikból. Élethosszig tartó hozzáférése lesz a kurzushoz, amely mobilon és TV-n is elérhető.

Bár sok érdeklődési köre lehet, ez a legjobb blogírási tanfolyam segít felfedezni egy blogírási rést, és új tartalmat tervezni. Azt is megtanulhatja, hogyan optimalizálhatja webhelyét a keresőmotorok számára a forgalom növelése érdekében. Ez a tanfolyam mindenkinek szól, akinek van blogja, de soha nem gondolta volna, hogy bevételtermelő rendszer lehet; azoknak is szól, akik blogot szeretnének indítani, de halogatják. A tanfolyam végén bizonyítványt adunk át a tanfolyam elvégzéséről. Tekintse meg ezt a tanfolyamot itt.

3. Indítsa el a Blog Biz-t a Create and Go segítségével

Forrás

Alex Nerney és Lauren McManus milliárdos bloggerek indították el ezt az online blogírás tanfolyamot. Úgy tervezték meg, hogy az új bloggerek sok stressz nélkül bővítsék vállalkozásukat. A tanfolyamra való beiratkozáshoz nem szükséges előzetes blogírási ismeretekkel rendelkeznie, így kezdők számára remek választás.

Olvasni:  Blogtanfolyam, amely meggyújtja a tanulás tüzét

Alex és Lauren normális munkát végeztek, mielőtt beléptek a blogírás világába. Sok akadozás és első blogjuk után, ami nem sikerült jól, elindították a második blogot, ami megváltoztatta a dolgokat. Ezért a kurzusukat is úgy alakították ki, hogy az olyan embereket szolgálja ki, akik nem nagyon értik a blognyelvet. Mindenre megtanít, a blog WordPress használatával történő létrehozásának alapjaitól a havi 1000 dollár bevételig.

Lauren és McManus blogok képzési tananyaga 15 modult tartalmaz a blog létrehozásától, a témák megértésétől, a szponzorált bejegyzésektől, a forgalom növelésétől, az affiliate marketingtől, az e-mail marketingtől és a blogtartalom stratégiájától. Segít abban is, hogy mélyrehatóan megismerje a különböző közösségi média platformokat, és hogyan lehet ezeket a médiumokat kihasználni a maximális eredmény érdekében.

A tanfolyam három bónuszt is kínál, beleértve a társult programok és piacterek listáját. Másodszor, van egy alapvető megbízhatósági csatorna sablon. Harmadszor, van egy közösségi támogató csoport, ahol cseveghet más tagokkal, ötletek megosztására, stratégiák kidolgozására és visszajelzések fogadására. Ez a tanfolyam folyamatosan frissül, így a felhasználók nem maradnak le egyetlen témáról sem.

4. A teljes Mailchimp e-mail marketing tanfolyam

Forrás

Ha jól ismeri a blogírás alapjait, vagy nemrégiben elindított egy saját blogot, ez az online képzés segít többet megtudni az e-mail marketingről és az e-mail listák összeállításáról. A tanfolyam célja az e-mail marketing oktatása. Segít az e-mail lista felépítésében egy Mailchimp-fiók létrehozásával és a WordPress webhely integrálásával. Azt is megtudhatja, hogyan hozhat létre regisztrációs űrlapokat, előugró űrlapokat, automatikus válaszsorozatokat, és hogyan hasznosíthat újra tartalmat az interneten, és népszerűsítheti az e-mail listán. Lehetősége lesz A/B teszte-mailek felosztására és adatok elemzésére az e-mailek javítása érdekében. A kurzus azt is kínálja, hogy a közösségi média segítségével bővítse e-mail-listáját. Azt is megtanítja a fortélyokra, hogyan írjon egy e-mailt, amely eladja!

A kurzus segít összenyomott oldalak és regisztrációs űrlapok létrehozásában, hogy növelje e-mail listáit, és ezáltal növelje az ügyfelek számát. Egy jól megtervezett professzionális e-mail kampány magasabb konverziót eredményezhet. Sőt, ha kétségei vannak a kurzussal kapcsolatban, akkor lekérdezhet, és egyedi válaszokat küldünk. A kurzus 4,5 órás videótartalmat, kilenc cikket, kilenc letölthető forrást és egy bizonyítványt tartalmaz. Ez egy egész életen át elérhető tanfolyam, amely okostelefonon és TV-n is elérhető.

5. Szupersztár blogírás, Nomadic Matt

Forrás

Ha szereti az utazást, valószínűleg hallott már Nomadic Mattről, egy jó hírű utazási bloggerről. Erősségének szakértője, és azt tervezi, hogy Ön is azzá válik! Csatlakozzon a kurzusához, hogy megtanulja, hogyan válasszon webhelykészítőt, készítsen webhelyet, építsen fel márkastratégiát, írjon lenyűgöző tartalmat, hozzon létre közösségimédia-stratégiákat, hatékonyan használja a SEO-t és építsen hálózatot. Mi több? Egy informatikai csapathoz is hozzáférést kap, ha feliratkozik erre a tanfolyamra; minden lehetséges technikai támogatásban segítenek.

Matt inkább partnerségnek szereti nevezni, mint egy tanfolyamot, hogy előnyt szerezzen mindenki mással szemben. Régi üzleti stratégiái már nem hoznak eredményt? A digitális táj folyamatosan fejlődik. Ez a tanfolyam segít új, egyedi üzleti stratégiák létrehozásában. Emellett ingyenes webináriumokon is részt vehet sikeres online alkotóktól világszerte. Bár a kurzus mindenki számára hasznos, aki a blogírással foglalkozik, az utazási bloggal foglalkozók számára igencsak gyorsító. Mattnek, aki immár több mint tizenkét éve dolgozik az iparágban, sikeres módszerek listája van, amelyek segítségével gyorsan növelheti közönségét és több pénzt kereshet. Webhelye az egyik legnépszerűbb utazási blog világszerte, és havonta több mint 1,3 millió látogatója van.

A Szupersztár Blogging hozzáférést biztosít folyamatainak kulisszatitkaihoz, elemzéseihez, marketinghackjeihez, SEO stratégiáihoz, bevételszerzési tippjeihez stb. A tanfolyam nyolc modulból és 26 leckéből áll, amelyek minden témát érintenek, a blog indításától a sikerig. . A blogolási kurzus a Google-ban magasabb helyezést, az olvasók számának és az online bevételnek a növelését is segíti.

6. Blog Traffic Blueprint, Jon Morrow

Forrás

A blog indítása csak a kezdet. A siker érdekében tudnia kell, hogyan lehet forgalmat irányítani webhelyére. Ez a kurzus öt olyan stratégiát ismertet a webhely forgalmával kapcsolatban, amelyek elősegítik blogja sikerét. Mondtuk már, hogy mindegyiknek van neve? Ezek a Maffia Method, a Rocky Technique, a Fan Base Formula, a Infiltration Game és a Traffic Shortcut. Jon Morrow viszonylag közvetlen bizonyos dolgokban. Weboldalán megemlíti, hogy ezeknek a stratégiáknak nem mindegyike fog működni az Ön számára, de a siker abban rejlik, hogy megtalálja azt, amelyik eredményt hoz az Ön számára. Ez az egyik legjobb online blogolási tanfolyam, mivel segít kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb forgalmi stratégiát. Ugyanezért egy „stratégiaválasztó” alkalmazás segít megtalálni a számodra legmegfelelőbbet.

Összesen 26 videólecke van, amelyek minden blogforgalmi stratégiát elmagyaráznak. A blog képzési kurzus tele van valós példákkal, amelyek részletezik ezeknek a stratégiáknak a működését, hogy jobban megértse működésüket. Valós forgatókönyveket is használ, hogy segítsen megérteni, hogy egy adott trend működik-e vagy sem.

7. Jennifer Maker Academy Pinterest indítási terve

Forrás

Sok blogger páratlan sikereket ért el a Pinterest erejének kihasználásával. Ez az online blogolási kurzus 10 lépésből áll, amelyek segítségével megtaníthatod, hogyan irányítsd a forgalmat a Pinterestről a blogodra. Tartalmaz egy e-könyvet, videókat és nyomtatható munkalapokat az offline munkavégzéshez. A könyvben szereplő Pinterest stratégiák olyan kutatási anyagokon alapulnak, amelyekre támaszkodni lehet. Ezenkívül a könyv néhány havonta frissül, így a későbbi verziókat ingyenesen megkapja. A videók elvezetik Önt ahhoz, hogy erős táblákat készítsen erős csapokkal, és megtalálja az Ön számára megfelelő csoporttáblákat.

Olvasni:  Mi az a vírusos tartalom és hogyan hozhatja létre vállalkozása számára?

Ismerje meg, hogyan használhatja ki ennek a platformnak az erejét, ha jelentkezik erre a kurzusra, amely megtanítja, hogyan állítsa be Pinterestjét, erősítse meg jelenlétét, és állítsa be a siker irányát!

8. Hogyan lehet bevételt szerezni egy bloggal

Forrás

Ha már van saját blogja, és keresi a bevételszerzés módjait, vessen egy pillantást az Udemy ingyenes online blogkurzusára. Kezdje a blogírás alapjainak felfrissítésével, majd továbblép az olyan haladó témákra, mint a bevételszerzés és a társult marketing.

Ez a kurzus egy listát ad arról, hogyan kereshet pénzt blogírással. Mind az új, mind a tapasztalt bloggerek, akik írással szeretnének pénzt keresni, részt vehetnek ezen a tanfolyamon. Ez az egyik legjobb online blogtanfolyam, mivel ebben az időszakban közvetlenül az oktatóhoz is fordulhat, ha kétségei vagy tisztázásai vannak. A vége felé teljesítési bizonyítványt adunk át. Új vagy tapasztalt bloggerek is részt vehetnek ezen a tanfolyamon. Ez egy könnyen követhető, 17 részes kurzus, amely 18 előadást tartalmaz, amelyek teljes időtartama valamivel több, mint 3 óra.

A blogoktatási kurzus a közösségi média platformok, köztük a Quora és a Reddit különböző aspektusait is megtanítja. Betekintést nyújt az Amazon Associates fiókjába is. A piackutatástól a verseny vizsgálatáig a kurzus a blogírás és az abban elért sikerek különböző színtereit vizsgálja. Tudjon meg többet erről a tanfolyamról itt.

9. Építs egy blogot 7 nap alatt Ryan Robinsonnal

Forrás

Ez az ingyenes blogolási tanfolyam olyan emberek számára készült, akik éppen most gondolták, hogy blogot szeretnének indítani, de nincs terveik ezen túl. Remek kiindulópont, és lefedi az összes alapvető szempontot, amelyet tudnod kell a blogod elindításához. Ryan Robinson ezen kurzusa egy új blog létrehozásának lépésenkénti folyamata. Hét nap alatt azt is megtanulhatod, hogyan lehet növelni, hogy több ezres olvasótábort szerezz, és pénzt keress vele. Összesen 6 leckét tartalmaz, amelyek megtanítják Önnek a blogok bevételszerzésének hatékony lépéseit. Kezdődik egy blog létrehozásával, egy rés megtalálásával, egy nyerő tartalomstratégia kidolgozásával, a forgalom növelésével, a bevételszerzéssel és egy 90 napos terv végrehajtásával a bővítés érdekében. Ryan Robinson weboldalán megosztotta az üzletépítés hullámvölgyeit. Tapasztalataiból fakadó tanulságai alapján Ryan a kurzuson megosztotta a blog létrehozásának és az abból való bevételszerzés leghatékonyabb módjait.

10. Indítsa el a blogot: az ötlettől az első bejegyzésig – Elizabeth Stapleton

Forrás

Ez egy másik nagyszerű online blogolási tanfolyam kezdőknek, akik szeretnék egy kicsit jobban megérteni a blogírás folyamatát, mielőtt teljes munkaidőben váltanának. A domainnév-generátor használatától az első bejegyzés közzétételéhez szükséges nagyszerű URL kiválasztásáig ez a tanfolyam segít abban, hogy alaposan megismerje a blogírás alapjait. Ez a kurzus különösen azok számára lesz hasznos, akiknek vannak ötleteik, de hiányoznak a technikai kérdések terén.

A 7 napos blogoktató tanfolyam 7 videót tartalmaz az otthona webes létrehozásának technikai szempontjaitól a blog marketingjéig és az e-mail lista bővítéséig. Minden nap egyedi fájlok, videók és stratégiák készletéhez férhet hozzá blogja növekedéséhez. Emellett további forrásokat is kap, mint például az „Ingyenes Blogger Breakthrough Summit” és az „Ingyenes tanfolyam utazási bloggerek számára”.

11. WordPress kezdőknek: Webhely létrehozása lépésről lépésre

Forrás

Ha a blogírás technikai aspektusa a gyenge pontja, javasoljuk, hogy iratkozzon fel erre a blogképzésre, hogy jól ismerje a WordPress-t. Edzője, Brad Schiff végigvezeti Önt a WordPress használatához és a blog elindításához szükséges összes lényeges lépésen. Ezen az online blogolási tanfolyamon keresztül webhelyek létrehozásával és blogokkal foglalkozhat. Azok, akik már rendelkeznek webhelyekkel, hatékonyan frissíthetik meglévő webhelyeiket új bővítményekkel. Megtanítjuk a WordPress összes szókincsét, hogy a kurzus befejezése után is folytathassa az önálló tanulást. A tanfolyam 4,5 órányi igény szerinti videókat, 1 letölthető forrást és egy cikket tartalmaz a jövőbeni hivatkozásokhoz. Ezenkívül teljes élethosszig tartó hozzáférést kap a kurzushoz, és a vége felé bizonyítványt adnak át a teljesítésről.

12. Az affiliate marketing értelme

Forrás

Az affiliate marketing nagyszerű taktika arra, hogy bevételt szerezzen a blogjából. Sikeres bloggerek ezrei valósítják meg, köztük a tanfolyam trénere. Ez egy lépésről lépésre bemutatott online blogírási útmutató a társult marketingstratégia létrehozásához és megvalósításához. Míg egyesek úgy vélik, hogy a blogírásból származó pénz kezdetben nem folyik be, a tanfolyam kezdettől fogva növeli a bevételt. Michelle, aki 2011 óta ír blogot, az affiliate marketing révén jelentősen megugrott a bevétele. Ez a tanfolyam segít mindenkinek, aki szeretné bővíteni blogját és bizalmat építeni a közönségével. Ezen a tanfolyamon megtudhatja, hogyan növelheti vállalkozását.

13. Bevezetés a SEO-ba: Taktika és stratégia vállalkozóknak

Forrás

A Moz társalapítója által készített SEO hasznos blogoktató tanfolyam könnyen érthető és áttekinthető. Rand Fishkin leckét ad Önnek a SEO-stratégia létrehozásában, végigvezeti a SEO optimalizálásának alapjain, és számos valós példát mutat be.

Az online blogolási tanfolyam 12 leckét tartalmaz egy 90 perces tanfolyamból, amely betekintést nyújt a tartalom optimalizálásába, ami segíthet a blogod online jelenlétének szerves növelésében. Ezen az online tanfolyamon elsajátíthatja a SEO stratégiát, a tartalomoptimalizálás alapjait és a bemutató bemutatókat. Aki részletesen szeretné elsajátítani a SEO-t, az felveheti a tanfolyamot, ehhez nem szükséges előzetes tapasztalat. Azonban tökéletes kisvállalkozások tulajdonosai, induló vállalkozások, szabadúszók, junior marketingesek, webdesignerek és szövegírók számára.

Olvasni:  5 legjobb tipp – közösségi média kezelése ingatlanügynökök számára a Twitteren

14. Blogtartalom létrehozása, az olvasók valóban olvasni akarnak

Forrás

Az egy dolog, hogy jó ötleteid vannak a blogbejegyzéseidhez, de ahhoz, hogy ezt olyasmivé változtasd, amit az olvasóid valóban szeretnének olvasni, nagyszerű tartalmat kell írnod. Ez az online blogtanfolyam segít ötleteidet csiszolni és megírni. Ez az egyik legjobb online blogolási kurzus, amikor először megismeri a közönségét, majd továbblép a nagyszerű tartalom írásának megértéséhez. Végül is közönségnek írnál és nem szervernek. Meg kell tanulnia hatékonyan SEO-barát módon írni, hogy növelje esélyeit a keresőmotorokon való helyezésre.

Ez az osztály 7 leckét tartalmaz a legjobb tartalom létrehozásához, amely hasznos eszközöket biztosít olyan tartalom létrehozásához, amely lehetővé teszi olvasójának, hogy a webhelyen maradjon. Ez is arra késztet, hogy túllépj egy bejegyzés írásán. Az iparág vezetői és dolgozó szakemberek tanítanak majd.

15. Jeff Goins szándékos blogja

Forrás

Ez a blog képzés egyedülállóan tanít. 12 napon keresztül minden nap kap egy e-mailt minden nap egy új témával. Az elvárás az, hogy ugyanazon a napon megtanulják és megvalósítsák ezt a tanulást. Azzal, hogy a kurzus időtartama alatt minden nap tanulsz és végrehajtod, megszokja, hogy minden nap dolgozzon a blogján, ami nagyszerű a végső sikerhez.

Ez egy 10 lépésből álló készlet ahhoz, hogy megtanítsd a Pinterestről a blogodra irányítani a forgalmat. Tartalmaz egy e-könyvet, videókat és nyomtatható munkalapokat az offline munkavégzéshez. A könyvben szereplő Pinterest stratégiák olyan kutatási anyagokon alapulnak, amelyekre támaszkodni lehet. Ezenkívül a könyvet néhány havonta frissítik, így a későbbi verziókat ingyenesen megkapja. A videók útmutatót nyújtanak az erős táblák létrehozásához erős csapokkal és a csoporttáblák elhelyezkedésével.

Jeff Goins kínálja ezt az online blogírás tanfolyamot, miután kilenc éven át saját maga tanulta. A kurzusban tárgyalt 4 kulcsra hivatkozik a hatékony blogíráshoz. Kezdje a megfelelő gondolkodásmóddal, egy olyan márka felépítésével, amelyről az emberek szívesen beszélnek, találékony tartalom létrehozásával, és végül nagylelkűséggel.

16. Forgalom átalakítása

Forrás

Íme egy másik nagyszerű online blogolási tanfolyam, amely segít a blog forgalmának növelésében. Ez egy rendkívül részletes útmutató arról, hogy mit kell tennie és mit nem szabad a webhely forgalmához.

A blog tanfolyam 21 stratégiát, egy 40 perces Google kulcsszókutatást és egy optimalizálási oktatóvideót tartalmaz. Azt ígéri, hogy néhány hónapon belül 17 000-ről 400 000-re növeli a havi oldalletöltéseket. A Traffic Transformation tanfolyam házi feladatokat és feladatlapokat is tartalmaz, amelyek segítségével jobban megtanulhatja és megértheti azokat. 21 megvalósítható stratégia lesz, amelyek növelik a forgalmat.

17. Mi a szociális?

Ez egy kezdő útmutató arról, hogyan használhatja a közösségi médiát blogja bővítésére. A tanulási stratégiáktól a megvalósításukig ez a blogírásról szóló gyorstanfolyam tökéletes platformot kínál, amelyre építhet.

Az egyik legjobb online blogolási kurzus a közösségi médiával kapcsolatos ismeretek megismerésére. A Randy’s tanfolyam olyan vállalkozások tulajdonosainak, vezetőinek és marketingszakembereknek készült, akik hatékony megoldásokkal szeretnék javítani közösségi stratégiájukon. A tanfolyam 6 leckét tartalmaz, és körülbelül 7 órát vesz igénybe. Míg az online kurzus angol nyelvű lesz, a feliratok arab, francia, portugál, olasz, vietnami, német, orosz, spanyol és japán nyelven érhetők el. A teljesítés után oklevelet is kapsz.

Ez a blogtanfolyam segít megszólítani a Pinteresten élő nézőket. A tanfolyam során összesen 7 videóban ismerkedhetsz meg a piacot megzavaró társadalmi trendekkel. Egy másik 9 videóból álló készlet segít jobban megérteni a témát, és elvégezni egy szakértői értékelési feladatot a közösségi médiában lévő célközönség meghatározásához. Az utolsó rész a Social Overview, egy 9 videóból álló összeállítás, amely segít megérteni a big data-okat, a közösségi hálózatok és közösségek közötti különbségeket.

18. Social Media Marketing MASTERY | Tanuljon hirdetéseket 10+ platformon

Forrás

Egy másik nagyszerű online blogírás tanfolyam, amely a kezdőknek segít a közösségi médiában való hirdetésben. A Social Media Marketing MASTERY magasra értékelt az Udemy-n, és ez kétségtelenül az. Ha szeretné elsajátítani a reklámozást minden nagyobb közösségi médiaplatformon, akkor ez az egyablakos tanfolyam. Megismerheti a különböző hirdetési technikákat, amelyeket az egyes közösségimédia-platformokhoz szabtak, ami viszont segít kitalálni, melyik platform működik az Ön számára, és melyik nem.

Ez az online blogtanfolyam segít megérteni a marketinget a különböző közösségi média platformokon, többek között az Instagramon, a YouTube-on, a Pinteresten, a Tumblr-en, a Twitteren, a Facebookon és a Web 2.0-n. A közösségi média marketinget tanítja a kezdő szinttől a haladóig. Befolyásolók, bloggerek, hírességek, közéleti személyiségek, cégtulajdonosok vagy akár a közösségi média marketinges alkalmazottai részt vehetnek ezen a tanfolyamon, hogy megtanuljanak és hirdetéseket készítsenek a közösségi médiában, valamint elsajátítsák az online hirdetési stratégiákat.

19. The Perfect Pin: How to Create Viral Pinterest Images

A Pinterest remek platform a kreatív oldalad bemutatására. Mivel számos kép látható a felhasználó képernyője előtt, fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az Ön egyike kiemelkedik. Ez az online blogtanfolyam segít felkelteni nézői érdeklődését, és növeli az elérést és a követést. Ez az ingyenes tanfolyam végigvezeti Önt a tökéletes és nagyszerű kitűző megalkotásának különböző szempontjain!

Olvasni:  5 pénzügyi tipp, amire szükséged van 2024-ben

20. 10 Facebook marketingstratégia, amitől 6 számjegyű vagyok

Forrás

Fontos, hogy kihasználd a Facebook erejét blogod sikeréhez. Ez az online blogolási tanfolyam közvetlenül a fontos részletekbe merül fel. Megismerheti a Facebook stratégiáit, az oldal optimalizálását, a Csoportok hatékony használatát és még sok mást.

Ez a közösségi média blogolási kurzus célja, hogy gyorsabban növekedjen a Facebookon, ezáltal növelve a követők számát és a leadeket. Ezen a foglalkozáson megtudhatja, hogyan használhatja ki a Facebook-csoportokat, maximalizálhatja a hálózatot, és hogyan tehet közzé vonzó tartalmakat a közösségi média platformon. Egy másik előny a Facebook-hirdetések működésének megértése és bevételszerzés. Arra is megtanítanak, hogy gyorsan terjedő bejegyzéseket tegyen közzé. Azok a személyek, akik már jól bejáratott blogokkal és webhelyekkel rendelkeznek, szintén részt vesznek ezen a tanfolyamon, hogy felfrissítsék készségeiket, és megtanulják a legújabb taktikákat, hogy naprakészek maradjanak a közösségi média frontján. A tanfolyam elvégzése után oklevelet és három órányi igény szerinti videót kapsz. Élethosszig tartó hozzáférése lesz a tartalomhoz, amely mobilon és TV-n is megtekinthető.

Kulcs elvitelek

 • Ha nehéznek találja a blog létrehozását a semmiből, rengeteg online blogtanfolyam segít Önnek. Válassz még ma egy tanfolyamot, és indulj el.
 • A fent felsorolt ​​legjobb online blogkurzusokon mindent megtalál, amire szüksége van, a technikai tudástól az inspirációig.
 • Ismerje meg a legújabb blogírási és közösségi médiatrendeket a legjobb blogolási tanfolyamokon, és alkalmazza azokat webhelyén.
 • A blog indításának első lépése egy rés kiválasztása és olvasói bázis megszerzése. A legjobb blogolási kurzusok úgy vannak összeállítva, hogy bárki megértse az utasításokat és az oktatóanyagokat.
 • Emelje fel blogját magasabb szintre, és tegye bevételi forrássá. A legtöbb legjobb blogírási tanfolyamon bevételszerzési stratégiák is szerepelnek, amelyek segítenek abban, hogy a blogírás következetes bevételi forrássá váljon.
 • Ideális esetben hetente háromszor kell posztolni. Ne áztassa a felhasználókat.
 • Végül támaszkodjon a blogtanfolyamokra a képzéshez. De folytatnia kell a kísérletezést és az új ötletek kipróbálását.
 • Mindig tartsd észben, hogy közönségnek írsz. Merítsen ihletet a legjobb online blogkurzusokból, és nézzen végig rengeteg blogon a hatékony kommunikáció érdekében.

Következtetés

Egy online blogtanfolyam elvégzése az első lépés a komoly blogírás felé. Indíthat egy webhelyet, vagy magasabb szintre emelheti meglévő blogját. Bármi legyen is az, ezek a tanfolyamok egyedi megoldásokat kínálnak az Ön számára. Ezeket a kurzusokat neves blogjaikról ismert, elismert személyek kínálják, és több száz és ezer embert képeztek ki, hogy sikereket érjenek el ezen a területen. Sokan maguktól tanulták meg a blogírást, míg mások formálisan tanulták és kísérleteztek a blogjaikon. Reméljük, hogy a legjobb online blogolási kurzusok fenti listája megkönnyíti számodra a tanfolyam elvégzését, és a keresett blogírási know-how megszerzését.

GYIK

1. A blogírás jó karrier?

A blogírás nagyon jó karrierlehetőség. Ennek azonban vannak hullámvölgyei. Időt és következetességet igényel, hogy bevételi forrássá váljon. A világ legjobb bloggerei közül néhányan évekig tartó kemény munkát végeztek. Vegyen részt néhány online blogírás tanfolyamon, ahol tippeket és trükköket tanulhat. Mindazonáltal meg kell valósítanod az elképzeléseidet, és közzé kell tenned gondolataidat, hogy megértsd, megfelelő-e a blogírás az Ön számára.

2. Melyek a legjobb blogtanfolyamok 2022-ben?

A fent említettek a 20 legjobb online blogtanfolyam, amelyen részt vehetsz 2022-ben. Választhatsz közülük egyet, és már ma elkezdheted a tanulást. Bemerészkedhet speciális blogírási kurzusokba, amelyek keresőoptimalizálást és affiliate marketinget tanítanak. Meg kell tanulnod hatékonyan írni és tömören kommunikálni az elképzeléseidet. Ne kössön kompromisszumot a kulcsszóközök írási minőségében.

3. Blogolhatok ingyen?

Igen, ingyenesen elindíthatja blogját a WordPress-en. Azonban fizetnie kell egy összeget a domain név és a tárhely vásárlásáért. Ha ez be van állítva, folytathatja a bejegyzések írását. Próbálja meg közzétenni a közösségi média platformjait, hogy ellenőrizze, van-e olvasóközönsége az interneten az ötleteitekkel. Oszd meg a barátaiddal. Ha pozitív választ kap, próbáljon meg beruházni néhány blogképzési tanfolyamra, hogy megismerje a blog létrehozásához szükséges technikai ismereteket.

4. Hogyan tanulhatok meg blogírást online?

A blogírás megkezdéséhez választhat a fent említett fizetős vagy ingyenes blogírási tanfolyamok közül. Egyszerűen tegye közzé tartalmát az interneten, ha nincs ideje és erőforrása, hogy tanuljon a legjobb blogolási tanfolyamokon. Használja a közösségi média platformjait. Ahogy olvasói köre növekszik, önbizalma lesz, hogy domain nevet vásároljon, jó webhelyet hozzon létre, és magasabb színvonalú online blogtanfolyamokba fektessen be.

5. Hogyan leszek ételblogger?

Az ételblog ma az egyik legnépszerűbb blogolási forma. Egyedi hanggal kell rendelkeznie ahhoz, hogy versenyezzen másokkal. Felveheti a legjobb online blogírás tanfolyamokat, létrehozhatja blogját, és elindíthatja álmát. Nem kell az izgalmas ételek áttekintésével kezdenie. Próbáld meg közzétenni a családi recepteket. Értékelje a helyi kávézókat. A helyi helyek keresése olyan kulcsszavakkal, mint a „közelben” néhány éve egyre terjed.

6. Milyen hosszúak legyenek a blogjaim?

Nincs ilyen előírt fix hosszúságú blog. Egy történet elmeséléséhez legalább 1000 szóra van szüksége. Egyes online blogolási kurzusok azt tanácsolják, hogy 600-800 szóra korlátozódjon. Szem előtt tartva a közönség kimerülő figyelmét, bölcs dolog tömören tartani. A hosszú és részletes blogbejegyzések azonban egyhamar nem mennek ki a divatból.

Új publikációk:

Ajánlott