2024 8 legjobb tartalomírási szolgáltatása: Webtartalom-készítés

Az új digitális marketing és online értékesítési fejlesztések révén a tartalomírás optimálissá vált a sikeres marketingstratégia szempontjából. Legyen szó keresőoptimalizálásról (SEO), weboldal tartalomról, közösségi média marketingről vagy bármilyen más online csatornáról, tudásintenzív és értékvezérelt tartalom létrehozása elengedhetetlen.

Tartalomjegyzék

 • Online tartalomírás 101
 • A legjobb tartalomírási szolgáltatások
 1. SEO Butler
 2. Béreljen írókat
 3. Verblio
 4. Írói hozzáférés
 5. Tartalom Uborka
 6. CopyPress
 7. Tartalomfejlesztő profik
 8. Bors tartalom
 • Hasznos tippek a tartalomíró ügynökség kiválasztásához
 • Miért érdemes tartalomíró ügynökséget bérelni?
 • Mikor érdemes tartalomírási szolgáltatásokat keresni
 • Következtetés
 • GYIK

Webtartalom írás, legyen az SEO tartalomírási szolgáltatásokA blogtartalom-író szolgáltatások vagy a webhelytartalom-írási szolgáltatások olyan egyedi tartalom ötletelésének és létrehozásának művészete, amely segít a márkáknak online kapcsolatba lépni célközönségével. Főleg különböző csatornákon vagy érintkezési pontokon keresztül a világhálón.

A webtartalom írása több ágazatot ölel fel, és olyan szolgáltatásokat foglal magában, mint például:

1. Weboldal tartalomírási szolgáltatások

Ez különösen hasznos az online folyóiratok, magazinok és még a digitális újságok esetében is. Weboldal tartalomírási szolgáltatások tartalmazhat tartalom létrehozását a webhelyhez vagy tartalom létrehozását speciális oldalakhoz, például egy új promóciós vagy vásárlói érdeklődési űrlap nyitóoldalához, új termékek értékesítési oldalához, és akár hirdetési példány létrehozását is a közösségi média promócióihoz. Sok e-kereskedelmi webhely tartalomügynökségeket is bérel termékoldalaik kezelésére.

2. Blog tartalomírási szolgáltatások

Összefüggésben a SEO tartalomírási szolgáltatások, ez különösen hasznos minőségi tartalom létrehozásához, amely javítja láthatóságát az interneten. Ezenkívül segít kapcsolatba lépni a fogyasztókkal különféle szempontok szerint, mint például a termékjellemzők, az értékesítés utáni szolgáltatások és egyebek, anélkül, hogy mindig elidegenítő értékesítési javaslatot tenne. Az ilyen szolgáltatások különösen hasznosak a marketingügynökségek, weboldal-fejlesztők és számos más vállalkozás számára, ahol sok fogyasztó az internethez fordul tanulás és lehetőségeik kiválasztásához.

3. SEO tartalomírási szolgáltatások

A SEO-optimalizált tartalom létrehozása a webhely, a blogok vagy más ügyfélkapcsolati pontok tartalom tervezésének, létrehozásának és optimalizálásának művészete, hogy magasabb helyet foglaljon el a keresőkben, ezáltal javítva a láthatóságot és nagyobb számú vásárlót érjen el.

4. Befolyásoló marketing

Bár ez nem a tartalomíró szolgáltatások közvetlen aspektusa, manapság sok márka kapcsolatba lép az influencerekkel, hogy segítsen nekik jobban kapcsolódni a Z generációs közönséghez.

Online tartalomírás 101

A tartalomírás több márka számára is központi szerepet kapott, és kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy sikeresen kommunikálják kínálatukat a megcélzott vásárlókkal. Az új digitális marketing és online értékesítési fejlesztések révén a tartalomírás optimálissá vált a sikeres marketingstratégia szempontjából. Legyen szó keresőoptimalizálásról (SEO), weboldal tartalomról, közösségi média marketingről vagy bármilyen más online csatornáról, a tudásintenzív és értékvezérelt tartalom létrehozása elengedhetetlen.

A minőségi tartalom létrehozása azonban szakértelmet, időt és erőforrásokat igényel. Szerencsére a szabadúszó tartalomíró platformok és az online tartalomíró szolgáltatások tapasztalt és professzionális tartalomírókat biztosítanak a munkára, miközben rengeteg pénzt takarítanak meg a márkának! Ha tartalomírási szolgáltatásokat keres, megosztjuk a legjobb lehetőségeket a cikkben. Ezek az ügynökségek mindent biztosítanak a SEO tartalomírási szolgáltatásoktól a webhelytartalom-készítési szolgáltatásokig. Íme egy összevont lista:

A legjobb tartalomírási szolgáltatások

1. Paprikatartalom

A Pepper Content egy növekvő tartalomíró szolgáltató, amely különböző iparágakban és nyelveken dolgozik. Számos tartalomtípusban kínálnak tartalomírási szolgáltatásokat, például blogírást, önéletrajzi podcastokat, ismertetőket, esettanulmányokat, marketinges anyagokat, gondolatvezetést és még sok mást. Ami megkülönbözteti őket, az az értékvezérelt tartalom létrehozására összpontosít, és az általuk kínált szolgáltatások sokrétű skálája, beleértve a SEO tartalomírási szolgáltatásokat és a webhelytartalom-készítési szolgáltatásokat.

Olvasni:  8 okos e-mail marketing tipp az aláírásod használatával

Profik

 • A népnyelvi tartalom létrehozása és fordítása olyan nyelveken is elérhető, mint az angol, cseh, urdu, hindi, lengyel, német és számos más nyelven.
 • Grafikai tervezési szolgáltatások is szerepelnek benne, és segíthetnek a mindkettőt kereső szervezeteknek
 • Több iparágban és tartalomtípusban szerzett tapasztalat
 • Megfizethető árak és tömeges kedvezmények

Hátrányok

 • Számtalan lehetőség zavarhatja meg azokat, akik konkrét webtartalom-követelményeket keresnek

2. SEO Butler

A SEO alapvető szempont annak biztosításában, hogy a létrehozott tartalom értelmes legyen, és a keresés optimalizálva legyen az internetes tartalomíráshoz. A SEO Butler egy SEO eszköz, amely többféle, webre optimalizált tartalmat kínál. Tartalomíróik jártasak az ilyen tartalom létrehozásában. A SEO Butler a webes tartalom mellett a leányvállalati termékismertetőkkel, termékleírásokkal, brosúrákkal, műszaki blogokkal, ismertetőkkel, vendégblogokkal és még sok mással is segíthet.

Profik

 • Jól megírt tartalmi darabok angol anyanyelvűek által
 • Tömeges árak és különleges ajánlatok adott tartalomhoz
 • SEO-központú optimalizált tartalom, különféle típusú tartalom létrehozásának lehetősége

Hátrányok

 • Drága néhány társához képest

3. Béreljen írókat

Ez egy megbízható tartalomíró szolgáltatás több mint 30 000 angol anyanyelvű személy hálózatával, akik sokrétű háttérrel rendelkeznek ahhoz, hogy bármilyen kiválasztott témáról írhassanak. A platform tartalomkészítést, fordítási szolgáltatásokat, újraírási lehetőségeket, dalszövegeket, adatbevitelt és közösségi média tartalomírást biztosít. Maga a platform ingyenes, és költségkeretén és igényein belül találhat tartalomírókat.

Profik

 • Változatos tartalomírók és szolgáltatásajánlatok
 • Megfizethető árak és átalány árak a nyújtott szolgáltatásokért

Hátrányok

 • Más tartalomírási szolgáltatók professzionálisabb és jobb minőségű lehetőségeket kínálnak

4. Verblio

Az Egyesült Államok piacán jól ismert tartalomírási platform, a Verbilio az írók széles skáláját kínálja, mindenféle szakértelemmel, réssel és tapasztalattal. A szolgáltatás írókat találhat blogtartalomhoz, e-könyvekhez, termékleírásokhoz, videókhoz, SEO-alapú tartalmakhoz stb. Még tartalomstratégiával, témaötletekkel, keresőoptimalizálási segítséggel és egyéb tartalommarketing-lehetőségekkel kapcsolatos szolgáltatásokat is kaphat, amelyek alkalmasak márkamarketing létrehozására ügynökségek és professzionális szolgáltatások számára.

Profik

 • Minőségi tartalomírók változatos szakértelemmel, szakértelemmel és tapasztalattal
 • Rugalmas tervek és speciális szolgáltatások azok számára, akik teljes tartalommarketing szolgáltatást keresnek
 • Iparági szakértők és ügynökségi lehetőségek tartalomstratégiához, keresőoptimalizáláshoz és egyéb marketingszolgáltatásokhoz

Hátrányok

 • Más tartalomszolgáltatókhoz képest drága lehet

5. Írói hozzáférés

Ha professzionális írási szolgáltatást keres, ez a platform az Ön számára. Az eszköz fejlett mesterséges intelligencia (AI) keresési algoritmusokat használ, hogy segítsen megtalálni a legjobb írót az Ön résén vagy követelményén. A platform átfogó portfóliót kínál teljesítményértékeléseikről, mintákról, áraikról stb. A legjobb az egészben az, hogy nem csak tartalom létrehozására használhatja az eszközt; az egykattintásos integrációkat HubSpot és WordPress Ez azt jelenti, hogy közvetlenül a Writer Access portálról teszi közzé, és még a munkafolyamatokat is onnan kezelheti.

Profik

 • Speciális mesterséges intelligencia-keresés és részletes betekintés az író hátterébe
 • Könnyen kezelhető projekt szállítások
 • Könnyű közzétételi integráció harmadik féltől származó eszközökkel
 • Minták és értékelések állnak rendelkezésre a felvétel előtt

Hátrányok

 • Előfizetés alapú árképzés, ami azt jelenti, hogy nem rendelhet tartalmat egyes darabokhoz

6. Tartalom Uborka

Ha nagy mennyiségű tartalomra van szüksége, a Content Cucumber egy megfizethető szolgáltató, amely lehetővé teszi, hogy minden hónapban teljes munkaidőben tartalomírókat alkalmazzon. Ez segít csökkenteni a költségeket, és kihasználhatja annak előnyeit, hogy egy dedikált tartalomkészítő dolgozik az Ön egyedi igényein. Több csomag is létezik, és akár teljes visszatérítést is kaphat, ha 14 nap után nem elégedett.

Profik

 • Főállású tartalomíró szerződés alapján
 • Gyorsabb átfutási idő és elkötelezett tartalomkészítők a csapatokkal való együttműködéshez
 • Ingyenes felülvizsgálatok és korlátlan tartalomkérések
 • Tapasztalt tartalomírók megfelelő háttérellenőrzéssel

Hátrányok

 • Kis mennyiségű tartalom esetén nem hasznos
 • Korlátozott projektkörű több tartalomíró felvétele kihívást jelenthet

7. CopyPress

A több mint 1500 szakértő íróból és szerkesztőből álló CopyPress tartalomírási szolgáltatásokat nyújt számos területen és iparágban. Kiváló minőségű tartalmukról ismertek, és különösen hasznosak lehetnek, ha gondolatvezető tartalmat vagy vendégblogokat keresel iparági szakértőktől. Platformjuk egyszerű integrációt, jelentéskészítést, elemzést tesz lehetővé, és alkalmas kutatási cikkek írására, szerkesztésére és lektorálására.

Profik

 • Szakképzett és magasan képzett tartalomírók, akik különböző szakterületeken és iparágakban jártasak
 • Kiváló választás gondolatvezetési tartalomhoz, kutatási dolgozatok írásához, tudományos íráshoz és egyéb haladó követelményekhez
Olvasni:  A 11 legjobb sajtóközlemény-írási szolgáltatás, amelyre figyelnie kell

Hátrányok

 • Drága lehet más, hasonló szolgáltatásokat nyújtó tartalomíró szolgáltatáshoz képest

8. Tartalomfejlesztő profik

Ahogy a neve is sugallja, a Content Development Pros megbízható szolgáltatás megfizethető és professzionális tartalomkészítéshez. Tartalmat kínálnak blogokhoz, hirdetésszövegekhez, webhelyekhez és e-könyvekhez, valamint segítséget nyújtanak a tartalom átírásában és szerkesztésében.

Profik

 • Megfizethető és rugalmas költségek
 • Szolgáltatások minden típusú tartalomhoz, például szellemíráshoz, SEO-tartalomhoz, blogokhoz stb.
 • Átírási, szerkesztési és szellemírási lehetőségeket biztosít
 • A havi csomagok és a tömeges rendelések nagy előnyt jelentenek

Hátrányok

 • A rés szempontjából korlátozott
 • Nem a legjobb választás összetett, iparágra koncentráló tartalomhoz

Most, hogy ismeri a legnépszerűbb webtartalom-író szolgáltatókat, felmerül a kérdés, hogy érdemes-e kiszervezni a webtartalom-írást? Miért vagy miért nem? Milyen esetekben van értelme, és milyen esetekben érdemes házon belül tartani? Az alábbi rész arra próbál rávilágítani, hogy mikor és hogyan kell tartalomírási szolgáltatásokat bérelni.

Hasznos tippek a tartalomíró ügynökség kiválasztásához

Forrás

Bár sok tartalomíró szolgáltató létezik a piacon, az alábbi útmutató segít megérteni, mire kell figyelnie a webtartalom-író partner kiválasztásakor.

 • Ismerje meg a kínált szolgáltatások széles körét

Manapság a tartalom nemcsak cikkekre és blogokra korlátozódik; különféle formák és formátumok ötvözete, mint például esettanulmányok, e-mailek, e-könyvek, mémek, prezentációk, közösségi média, profilok és még sok más. Ezért az ügynökség kiválasztásának első lépése annak megértése, hogy mi az Ön marketingmixe, azaz a tartalomírási szolgáltatások az Ön igényeihez lesznek szabva? Például, ha a közönség a vállalatok vezérigazgatói, jobban érdekli őket a másodpercek alatt megfejthető infografikák, mint egy 1000 szavas összefoglaló, amely tovább tartana.

Ez egy nem-agy; ha sok pénzt fog fizetni (ami vagy!), akkor akár a legtöbbet is kihozhatja abból, amit megér. Ahogyan nem szeretne Wine Coolert kapni a Harleys-tól, olyan ügynökséget szeretne felvenni, amely szakértelemmel rendelkezik a szükséges tartalom létrehozásában, vagy legalább tapasztalattal rendelkezik hasonló területen, hasonló fogyasztót megcélzó márkákkal.

Bérelnél egy ügynökséget, amit nem találsz meg a google első oldalán? Amíg a tartalom megjelenik a Google első oldalán, miért ne? Ezért válik fontossá, hogy olyan partnert keress, aki megérti és alkalmazza a SEO fogalmait a tartalomra. Nem számít, milyen nagy vagy, nem számít, milyen jó a tartalom, vagy mennyire vírusos a kampány. A SEO tartalomírási szolgáltatások csak jobbá teszik őket.

 • Beszéljétek meg egy kísérleti projekt lehetőségét

Egy kísérleti projekt nemcsak abban segít, hogy megértse szakértelmüket, hanem abban is, hogy felmérje, milyen tartalmat hozhatnak létre a legjobban. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy segítsen nekik jobban megérteni az Ön igényeit és kezelni az elvárásokat.

 • Értékelje a felülvizsgálati politikát

A tartalmat gyakran újra kell dolgozni. Ugyanakkor ennek számos oka lehet; ez nemcsak az összköltséget növeli, hanem jelentősen késlelteti a határidőket is. Ezért célszerű a legrosszabb forgatókönyv aprólékos elemeit rendezni, mielőtt bejelentkezik egy ügynökséghez.

 • Nézze meg az értékeléseket és értékeléseket

A márkák gyakran a hálózatuk által hivatkozott új ügynökségekre jelentkeznek; ennek több oka is van. Először is, mindig jobb olyan csapattal dolgozni, amelyben megbízhat. A második az, hogy ez biztosítja a konzisztenciát. Az alulteljesítő és túl ígérő általában korlátozott. Ez is az egyik oka annak, hogy miért válik fontossá, hogy ellenőrizze a cégek értékeléseit és értékeléseit, mielőtt felveszi őket tartalomírási szolgáltatásaira.

Jóllehet ezekre a dolgokra figyelnie kell, ha blogtartalom-író szolgáltatást vagy SEO tartalomírási szolgáltatásokat vesz igénybe, sok más dologra is érdemes figyelnie. Egyrészt – ne lépje túl költségvetését! Tekintettel a nagy versenyre ezen a téren, meglehetősen egyszerűnek kell lennie egy olyan bejáratott márkát találni, amely segíthet a webtartalom megírásában, de csak referenciaként megismételjük mindazt, ami rendkívül fontos.

 1. Keresse a következetességet és a megbízhatóságot
 2. Keressen releváns tapasztalatokat és szakértelmet a domainjében ügyfelével
 3. A SEO prioritása
 4. Találja meg a végpontokig tartó tartalomkészítő szolgáltatást
 5. Kutasd az írócsapatot az interneten

Miért érdemes tartalomíró ügynökséget bérelni?

Forrás

Amikor a reklámozás a jelenlegi körülmények között elég, de lehet, hogy nem elég egy márka felépítéséhez, egyre fontosabbá válik, hogy az ügyfél számára hozzáadott értékre összpontosítsunk. Itt jön a képbe a tartalomstratégia. A tartalomstratégia nem csak a marketingcélok meghatározásában segít, hanem lehetővé teszi a prioritások meghatározását és a marketing célközpontúságának biztosítását is.

Olvasni:  A 7 legjobb webhely Facebook-videómegtekintések vásárlására 2024-ben (olcsó és azonnali)

Mindez azonban a nagyszerű tartalomtól függ; bár vírusos tartalom nem mindig lehetséges, nagyszerű tartalommal rendelkezik, amely megnevetteti, megszereti, vagy úgy érzi, hogy emlékeznek rájuk. És ez ugyanolyan jó módja annak, hogy kapcsolatba lépjen jelenlegi és jövőbeli ügyfeleivel. Számos oka van annak, hogy tartalomíró ügynökséget vegyen fel – marketingcélok és szakértelem által vezérelt. Például miért ne összpontosítana a nagyszerű termékek létrehozására, és az összes többit kiszervezné. Íme néhány, amit érdemes szem előtt tartania, mielőtt keresni kezdene.

1. Költségvetési költség

Ha nagy mennyiségű tartalmat szeretne létrehozni, legyen szó akár webhelyéről, közösségi médiájáról, blogjairól vagy akár csak egy megtartás-vezérelt e-mail marketingtevékenységről, az egyes tartalomelemek árversenyképessé válnak a művelet teljes költségéhez képest. Egy jó tartalomíró ügynökség nem csak az ügyfélközpontúságot fejezi ki. Végponttól végpontig nyújt támogatást a kommunikáció minden módján keresztül.

2. Iparági szakértelem

Különösen akkor, ha Ön egy startup, még mindig az első 1000 ügyfele megszerzésén dolgozik, a tartalomügynökséggel való együttműködés segít jobban kezelni webes tartalomírását, és jobban megérti ügyfeleit. Röviden, bár előfordulhat, hogy korlátozott rálátása van ügyfelére, a tartalomírók, akik több iparágról is írtak, beleértve az Önét is, jobb általános képet alkotnak az ügyfélprofilról, és segíthetnek abban, hogy könnyebben kapcsolatba lépjen ügyfeleivel. A SEO technikai know-how-ját is beépítik, amely optimalizált tartalmat eredményez, amely ideális a keresőmotorok számára, így személyre szabható költségvetés mellett soha nem látott elérést tesz lehetővé újabb/meglévő ügyfelekhez.

3. Skálázhatóság

Egy házon belüli tartalommal foglalkozó csapat felépítése néha van értelme. Időnként azonban szakértelme inkább termékek és megoldások létrehozására korlátozódik, nem pedig e termékek vagy megoldások marketingjére. Így a tartalomkészítő ügynökségek segíthetnek a méretezésben – nem azért, mert már nem kell mindent házon belül kezelnie, hanem azért, mert rengeteg erőforrással rendelkeznek, amelyek gyorsan és hatékonyan bővíthetők a fogyasztók rendszeres tartalomigényének kezelésére. . Ezenkívül egy tartalomkészítési tanácsadó cég kezeli a méretezhetőségi problémáit, és segít a tartalom újrahasznosításában annak érdekében, hogy üzenete többször is eljusson az összes célközönséghez a legjobb eredmény érdekében.

4. Tartalommarketing

A tartalommarketing jelentőségét nem lehet túlbecsülni. Választ ad a közönség kérdéseire, lehetővé teszi, hogy biztosítsa marketingje célorientáltságát, javítja a konverziókat, miközben javítja az ügyfelek megtartását és növeli ügyfelei élettartamra szóló értékét. Általában a tartalomírási szolgáltatások és a tartalommarketing szolgáltatások kéz a kézben járnak, így teljes tartalommarketing-megoldásokat kínálnak márkájának.

5. Problémamentes tartalomkészlet

Ahogy a tartalomírással foglalkozó céged veled együtt növekszik; webes tartalomkészítő szolgáltatásai nem csak egy rövid távú trükk, hanem hosszú távú partnerek is a stratégiai növekedésben. A tartalmi platformok széles skálájának kezelésében szerzett szakértelmük és a legjobb keresőoptimalizálás elérésére való összpontosításuk nagy hozzáadott értéket jelent az Ön növekedési pályájához.

Manapság sok vállalat nem csak cégekhez, hanem szabadúszókhoz is kiszervezi tartalomírási szolgáltatásait. A „giga economy” koncepció, amelyben a Z generációs közönség nagy része több ügyféllel dolgozik projekteken, nem pedig teljes munkaidőben egy céggel, számos szabadúszó elérhetőségét is eredményezte projektek írásához. Bár ezt is felfedezheti, vannak előnyei és hátrányai a szabadúszók alkalmazásának. Fogalmazzuk meg ezt is röviden.

A szabadúszók alkalmazásának előnye, hogy ideálisak egyszeri projektekhez / korlátozott időszakos projektekhez, költségvetés-barátabbak, mint az ügynökségek, és testreszabott szolgáltatásokat nyújtanak.

A szabadúszók alkalmazásának néhány hátránya a véletlenszerű kommunikációs gyakorlat, a minőségi garancia hiánya és a korlátozott méretezhetőség.

Bár egy tartalomíró felvétele megoldhat bizonyos minőségi és kommunikációs problémákat, a méretezhetőség megmarad.

Most, hogy megbeszéltük, hogy a tartalomírási szolgáltatások hogyan segítik vállalkozását, engedje meg, hogy megvizsgáljuk, mikor érdemes tartalompartnereket bérelnie.

Mikor érdemes tartalomírási szolgáltatásokat keresni?

Általában érdemes felvennie egy partnert az összes tartalomírás kezeléséhez, ha több kapcsolati pontot kell kezelnie több platformon, több fogyasztói személyiséggel több termékhez. Ezek a szolgáltatások különféle célokra használhatók.

Olvasni:  A 10 legjobb YouTube-szalaghirdetés, amivel találkoztunk

Vegyünk például egy termékmárkát. A közösségi médiában a márka felhasználhatja ezeket a szolgáltatásokat reklámszöveg létrehozására vagy közzétételére. Az e-mail marketing részeként partnerei segítségével olyan infografikákat készíthet, amelyek bemutatják a legfontosabb termékjellemzőket, javítva ezzel a termék megfontolását. Ezen túlmenően az ügynökség akár saját webhelyén vagy e-kereskedelmi portálokon is felhasználható tartalmat készíthet a konverziók javítása érdekében.

Hasonlóképpen egy szolgáltatásalapú ajánlat is használhat tartalommarketinget SEO-optimalizált blogokon és cikkeken keresztül. Ezek a blogok elősegítenék a digitális média kulcsszereplőjévé válását, és hozzáadott értéket adnának a vásárlók számára, ezzel is továbbnyomva őket az értékesítési pályán. Ugyanez a cég a webhely nyitóoldalának tartalmát is rendszeresen elkészítheti vagy módosíthatja, hogy tesztelje, milyen hangszín működik a leendő ügyfelek számára.

Összefoglalva, a tartalommarketing-szolgáltatásokat akkor lehet a legjobban használni, ha a márka vagy az ügyfél méretgazdaságosságot tud kihasználni, hogy segítse őket felső vonalában.

Következtetés

Ezek a tartalomírási szolgáltatások csak néhány a lehetőségek közül. Számos legjobb tartalomírási szolgáltatás létezik a piacon, sok céggel, amelyek meghatározott iparágakra és kedves közönségre összpontosítanak. A példaértékű tartalomíró szolgáltatás megtalálása többé-kevésbé a platform által megengedhető írói szakértelemről szól. Bár sok paraméter határozza meg a megfelelő tartalommarketing/író ügynökség kiválasztását, fontos mindezt végigvinni, hogy az ügyfelei számára készített tartalom a helyszínen legyen, és segítsen az ügyfelek megszerzésében és megtartásában. A minőségi tartalom nem csak emeli a márkát; nagyban hozzájárulhat a konverzióhoz, és megfelelő hatást válthat ki a célközönségre.

GYIK

1. Mik azok legjobb tartalomírási szolgáltatások?

Néhány ajánlott tartalomíró ügynökségünk, amelyek többek között SEO tartalomírási szolgáltatásokat, webhelytartalomírási szolgáltatásokat és blogtartalomírási szolgáltatásokat nyújtanak:
1. Paprikatartalom
2. SEO Butler
3. Béreljen írókat
4. Verblio
5. Tartalomfejlesztési termékek
6. CopyPress
7. Tartalom Uborka
8. Írói hozzáférés

2. Mi az a tartalomírási példa?

A tartalomírás a tartalom létrehozásának részletes folyamata, amely segít a márkáknak kapcsolatba lépni az ügyfelekkel. Az átfogó folyamat magában foglalja a webtartalom tervezését, írását és szerkesztését általában digitális marketing célokra. A tartalom különféle formátumokat tartalmazhat, például blogokat, videókat, podcastokat, ismertetőket, tweeteket stb.

3. Miért van szükség tartalomíró ügynökségre?

Egy tartalomíró ügynökség kezeli az Ön teljes körű tartalomkészítési igényeit, és többek között biztosítja a megbízhatóságot, a magas minőséget, valamint a márkahang és a nyelv konzisztenciáját. Ez jobb kapcsolatot teremt az ügyfelekkel, ezáltal javítva a márkamegtartást és a hűséget. Többek között SEO tartalomírási szolgáltatásokat, webhelytartalom írási szolgáltatásokat és blogtartalom írási szolgáltatásokat nyújtanak.

4. Mit csinál egy SEO tartalomíró?

A SEO tartalomírási szolgáltatások különböző típusú tartalmakat hoznak létre, amelyek jobb helyen állnak a keresőkben. Ez segít népszerűsíteni márkáját, mint hiteles szolgáltatást az Ön iparágában, és javítja láthatóságát a keresőmotorokban, így biztosítva, hogy nagyobb forgalom érkezik webhelyére. A SEO tartalomírói gyakrabban arra összpontosítanak, hogy olyan tartalmat hozzanak létre blogokban, cikkekben vagy akár ismertetőkben, amelyek növelik a webhelyek organikus forgalmát.

5. Mik a webírás alapjai?

A webes tartalom létrehozásának néhány alapja:
1. Legyen tömör
2. Írjon egyszerű, könnyen érthető nyelven
3. Kerülje a marketing/szakkifejezéseket vagy a zsargont
4. Használjon releváns kulcsszavakat
5. A könnyebb érthetőség érdekében bontsa fejlécekre a tartalmat
6. Tegye barátságossá szövegét, hogy az úton lévő felhasználók gyorsan és hatékonyan átfogó képet kaphassanak a tartalomról
7. Válasszon egy nagyszerű címet, amely felkelti a közönség érdeklődését
8. Próbáljon érzelmi reakciót kiváltani a tartalmain keresztül

6. A tartalomírás és a tartalommarketing ugyanaz?

A tartalomírás a tartalom létrehozásának művészete egy ötlet körül, amellyel kapcsolatba léphet a célközönséggel. A tartalom különféle formátumokban írható, és általában SEO-vezérelt. Másrészt a tartalommarketing egy holisztikus terv, amely az összes tartalmat olyan konkrét marketingcélokhoz igazítja, mint például az ügyfélmegtartás növelése, az ügyfél élettartam-értékének növelése vagy akár új ügyfelek megszerzése.

7. Mit csinál egy tartalomíró ügynökség?

A tartalomíró ügynökségek a legjobb tartalomírási szolgáltatások sorát kínálják, beleértve a webhelytartalom írási szolgáltatásokat új nyitóoldalhoz, értékesítési oldalhoz, sajtóközleményekhez és egyéb ideiglenes webhelyoldalakhoz, SEO-optimalizált tartalomkészítést blogokhoz és még sok mást. A tartalom célja, hogy vonzza a potenciális vásárlókat, és lekösse őket általános bevételeik növelése érdekében. A tartalomkészítés általában egy átfogó tartalommarketing terv alapján történik.

Új publikációk:

Ajánlott