25 Marketing Podcast, amelyet meg kell hallgatnia

Tartalomjegyzék

 • Bevezetés
 • Mik azok a marketing podcastok?
 • Hogyan segítenek?
 • 25 Marketing Podcast, amit érdemes meghallgatnod
 • Kulcs elvitelek
 • Következtetés
 • GYIK

Mindannyian tudjuk, mennyire fontos a folyamatos tanulás előtérbe helyezése az üzleti és marketinges siker érdekében. A stagnálás nem választható, ha meg akarja tartani jelenlegi sikerszintjét, nemhogy bővíteni.

A podcastok soha nem voltak népszerűbbek. Szédületes sebességgel hallgatják őket a digitális média térnyerése, valamint a hallás és előfizetés egyre egyszerűbb módjai miatt. A lezárás idején megnőtt a kereslet, és sok olyan ember lett lelkes, akit korábban nem érdekelt a médium.

Amikor az üzletről és marketing podcastok, néhány kiváló rendelkezésre álló eszköz nagyban megkönnyíti ezt a folyamatot. Minden platformnak van üzleti podcast kategóriája, és manapság számos marketing podcast található a listákon.

Mik azok a marketing podcastok?

A podcast marketing lényege a közönség és a láthatóság növelését célzó stratégia felépítése és stratégiák megvalósítása.

Azt a cselekményt, amikor saját magát, termékeit vagy szolgáltatásait hanganyagok fejlesztése és terjesztése révén értékesíti, „podcast marketingnek” nevezik. Ön ingyenes audiotartalmat terjeszt hallgatóinak abban a reményben, hogy ráveheti őket az Ön termékeinek vagy szolgáltatásainak megvásárlására, és ezáltal megbecsüli az Ön által nyújtott értéket.

A podcastok könnyen emészthető formátumban nyújtanak ismereteket és inspirációt különféle témákhoz. A marketing-központú podcastokra való ráhangolódás kiváló módja lehet a szakmai fejlődés elsőbbségi meghatározásának, ha marketingszakértői képességeinek csiszolása szerepel a teendők listáján.

Hogyan segítenek a marketing podcastok?

Az elmúlt néhány évben robbanásszerűen megnőtt a podcastok iránti kereslet. Arra biztattam volna, hogy hagyja figyelmen kívül ezt az elavult őrületet. Hírességek és influencerek indították el podcastjaikat különböző témákban. Sokan hallgatnak podcastokat, ezért jó ötlet, ha a vállalkozások beépítik őket digitális marketingstratégiájukba.

A podcasting segítségével a márkák kommunikálhatnak a megragadt közönséggel. Egyes márkák érdeklődtek az iránt, hogy a podcasting milyen értéket tud nyújtani vállalkozása számára, mivel ez a tartalomgenerálási formátum egyre népszerűbb. A mai mobil életstílus mellett az igény szerinti podcastok lehetősége lehetővé teszi a vállalkozásoknak és a márkáknak, hogy bárhonnan, bármikor közöljék történeteiket, ami elősegíti az ágazat tekintélyének kibontakoztatását és a márkapártiak létrehozását az úton.

Mindenki profitálhat a különféle üzleti és marketing podcastokból, szakterületétől függetlenül. Bár mindegyiket élvezetes hallgatni, összeállítottunk egy listát az emberek kedvenc marketing podcastjairól, amelyek a leghasznosabb és legidőigényesebbek.

25 marketing podcast, amit érdemes meghallgatnod

1. Marketingiskola

Forrás

A Single Grain Marketing School Podcastjában Eric Siu és Neil Patel iparági guruk olyan szokatlan marketinges betekintést nyújtanak a felhasználóknak, amelyek arra késztetik a felhasználókat, hogy felhagyjanak régi technikáival. Küldetésük, hogy minden nap hasznos, megvalósítható marketing tanácsokkal szolgáljanak kevesebb mint tíz perc alatt. Ez a legnépszerűbb marketing podcast.

Olvasni:  Pinek a Pinteresten: Növelje a forgalmat stratégiai rögzítéssel

2. Intelligens passzív jövedelem

Forrás

Nem ismerek senkit, aki ne ismerné fel a passzív jövedelemforrások előállításának értékét. Pat Flynn heti Smart Passive Income podcastja tippeket és taktikákat kínál olyan online üzlet fejlesztéséhez, amely passzív jövedelmet generálhat. A terület szakértőivel beszélget, például Michael Stelznerrel élő videóról, Selena Soo-val pedig az influencer kapcsolatokról. Sok interjúalanyának (köztük Michael Stelznernek) van podcastja ezen a listán. Ez a legjobb marketing podcast.

3. A Tim Ferriss Show

Forrás

Tim Ferriss a „The Four-Hour Work Week” szerzője. Az ő podcastját, a The Tim Ferriss Show-t folyamatosan az egyik legjobb elérhető marketing podcastnak nevezik. Interjúkat készít ismert hírességekkel, akik „kalandos” élményekben részesültek, hogy feltárja azokat a módszereket, rutinokat és eszközöket, amelyek segítségével mindannyian óriási sikereket érhetünk el. Jamie Foxx-szel, Arnold Schwarzeneggerrel és Amanda Palmerrel már interjút készítettek a múltban.

4. The Side Hustle Show

Forrás

Új vállalkozást próbál indítani? Akkor valószínűleg látnia kell Nick Loper Side Hustle Show-ját. Nick ebben a podcastban hasznos javaslatokat és gyilkos módszereket mutat be, amelyekkel az oldalsó nyüzsgést nyereséges üzletté teheti. Az Amazon FBA, az online coaching és az önkiadás csak néhány téma.

5. Az üzleti módszer podcast

Forrás

A The Business Method Podcast sorozat formátumában Chris Reynolds sorozatformátumban interjúztat magas szintű vállalkozókkal a világ minden tájáról. Úgy kezdte, hogy 100 nap alatt 100 vállalkozót kérdezett meg, akik évi 100 000 dollárt vagy többet keresnek. Ezután 100, hét számjegyű független és távoli cégtulajdonossal készített interjút. Most műsorvezetőtársával, Noah Laith-tal interjút készítenek 100 jelentős befolyásolóval, például a marketingzsenivel, aki 600 000 dollárról 600 millió dollárra hozta a GoPro-t, és a K-Swiss vezérigazgatójával, aki arról beszél, hogyan épített ki együttműködést Gary Vaynerchukkal. hideg e-mailben! Ez egy példa egy jó marketing podcastra.

6. Social Pros Podcast

Forrás

A Social Pros Podcast egy olyan podcast, amely a közösségi média szakemberekre összpontosít, akik „valódi munkát végeznek valódi szervezetekért”. Jay Baer, ​​a Convince & Convert és Adam Brown, a Salesforce-tól interjúkat készít neves közösségimédia-stratégákkal a legújabb közösségimédia-trendekről, technikákról és ötletekről. Ezen technikák némelyike ​​az adásban élőben támogatott vagy lelepleződik.

7. A felhatalmazott marketinges

Forrás

Az Empowered Marketer egy olyan podcast, amely a valós világ taktikáit és technikáit mutatja be a B2C-üzletág növekedéséhez, marketingszakemberek által marketingesek számára. A legjobb e-kereskedelmi és B2C marketingesekkel, köztük a Dormify, a quip, az Andie Swim és a Shopify vezérigazgatóival, interjút készít a műsorvezető Cara Hogan. Azt vizsgálja, hogyan vonják be a valódi marketingesek közönségüket, hogyan alakítanak át új ügyfeleket, és hogyan építenek ki hosszú távú kapcsolatokat ügyfeleikkel.

8. Noah Kagan bemutatja

Forrás

Noah Kagan Presents, új podcastja, az esettanulmányoktól az iparági szakemberekkel készített interjúkig mindent tartalmaz. Ez az epizód neked szól, ha kíváncsi vagy arra, hogy Tom Bilyeu hogyan jut el dolgozni hajnali 3-kor (és miért). Azt is megtanulja, hogyan kell vállalkozást indítani, kezelni a pénzügyeit és még sok mást. Ez az egyik legjobb üzleti és marketing podcast.

9. A digitális marketing podcast

A Target Internet Digital Marketing Podcastja egy heti rendszerességgel megjelenő digitális marketing podcast több mint 190 országban hallgatókkal.

A műsorvezetők, Daniel és Ciaran 20-30 perces epizódokban beszélnek a legfrissebb üzleti és technológiai hírekről, valamint marketingtechnikákról és trendekről.

Forrás

A podcast hangulata barátságos és beszélgetős. Annak ellenére, hogy marketingről van szó, a podcast mentes a reklámoktól. Így a hallgatók meghallgathatják a szakértő álláspontját és a kisvállalkozások tapasztalatait. Ne is próbáld tagadni; mindannyian kerüljük a reklámokat.

Olvasni:  Integrált marketing: SEO, közösségi oldalak és blogok segítik egymást

10. No-code Growth Stories – John Ozuysal

Forrás

Podcast a növekedésről kódolás nélkül. Ez a legjobb növekedési marketing podcast. A UserGuiding korábbi növekedési menedzsere, John Ozuysal egy kód nélküli felhasználói beléptető platform, amelyet a SaaS marketingszakemberek végre alkalmazhatnak. Hallgassa meg, ahogy John és az iparág növekedési szakértőiből álló testület megvitatja, hogyan érhető el növekedés kód használata nélkül.

11. Copyblogger FM

Bár a Copyblogger FM nem szigorúan véve marketing podcast, jelentős mennyiségű marketing információt tartalmaz.

Sonia Simone és műsorvezetőtársai, Darrell Vesterfelt és Tim Stoddart minden héten megvitatják a tartalommarketinget, a szövegírást és az üzleti hozzáállást.

Forrás

Ez a podcast sok mindent kínál, nem csak a marketing, hanem az üzlet minden területén, és csak arra vár, hogy mindenki hallgassa, aki az üzleti világ része akar lenni.

Egyszerűen nyomja meg a lejátszás gombot, ha nincs ideje leülni és elolvasni azt a blogcikket, amely arról szól, hogy valamit elérhet. A műsorvezetők megvitatják a témát, vagy szakértő nézőpontját keresik az epizódokban.

A kiemelt epizódokat részekre bontva hallgathatja meg a webhelyen. Ha referenciát keres, ez egy hasznos funkció.

12. Piactér

A Marketplace egy vadonatúj podcast, amely 2020 januárjában debütált. Ez egy Kai Ryssdal által üzemeltetett üzleti podcast, amely arra összpontosít, hogy 26–27 perces epizódokban betekintést nyújtson a napi gazdasági hírekbe.

Forrás

A Marketplace minden nap új epizódot sugároz. A hírek megszerzése kritikus fontosságú egy ilyen mozgalmas időszakban a gazdaság és a nem túl forgalmas időszakban az üzleti élet számára.

A piactér előre meghatározott időtartammal rendelkezik. Legalább 25 percig és legfeljebb 27 percig tart. Sokan kihagyjuk az epizódokat, mert túl hosszúak. Kötelezően meghallgatható podcast-élményt biztosít ezzel az alapértelmezett futásidővel és minden nap új epizódokkal.

A podcast nem ad marketing tanácsokat és módszereket, és a címek sem mindig posztszerűen vannak blogolva. Ennek ellenére kritikus vitákat kínál olyan témákról, amelyekről a legtöbb ember kényelmetlenül beszél. Engedd, hogy kiderüljön az igazság!

13. Egyszerű online marketing Amy Porterfielddel

Amy Porterfield könyve nem azzal kezdődik, hogy „mi a marketing?” hanem inkább azzal, hogy „hogyan termeljünk több bevételt és értelmet kapjunk az internetes marketing arénájában”, „hogyan alkalmazzuk azokat a módszereket, amelyek valóban eredményeket hoznak”, és „hogyan alakítsuk ezt a nyüzsgést tartós üzletté”.

Viccet félretéve, tényleg képes rá. A podcast marketing egy egyszerű módja annak, hogy reklámozd magad online. Legalábbis ez áll a podcast leírásában.

Forrás

Az Apple Podcastokon ez a 3. leghallgatottabb marketing podcast. Mi akadályoz meg? Az Online Marketing Made Easy 2013-as első epizódja óta Amy Porterfield ötleteket, stratégiákat, taktikákat, megközelítéseket, tanácsokat és szakértői interjúkat adott. És igen, ez ilyen egyszerű.

Amy hallgatása hasonlít egy YouTuber nézéséhez. Nagyon részletesen és tanulságos módon beszél karrierjéről és tapasztalatairól. Tanulhat egy-két dolgot ebből a podcastból, ha hozzászokott a YouTube-nézés meleg érzéséhez.

Az Online Marketing Made Easy jelenleg 308 epizódot tartalmaz, amelyeket havonta ötször adnak ki, és hossza 30 perctől másfél óráig terjed. Sokat lehet hallani, de van miből válogatni is.

14. The Marketing Book Podcast

A Marketing Book Podcast egy podcast, amely interjúkat tartalmaz üzleti és marketing könyvek íróival.

A minden héten megjelenő új epizódokkal és egyórás időtartammal a Marketing Book Podcast belépőjegy lehet a marketing nagy bajnokságaiba.

Forrás

Ahogy a neve is sugallja, a Marketing Book Podcast szerzőket tartalmaz. Lehet, hogy nem mindig ők a legjobb marketingesek, de tudnak egy-két dolgot a marketingről, mert tudnak könyveket írni a nagyközönség számára. A szerzők könyveikben a legfontosabb marketing kihívásokra koncentrálnak.

Olvasni:  5 fontos kérdés, amelyet fel kell tenni viszonteladói tárhelyszolgáltatójának

15. B2B Weekly a Funky Marketingtől

Marti Sanchez, az influencepodium.com vezérigazgatója és Nemanja Zivkovic, a Funky Marketing vezérigazgatója minden szerdán heti Q & A élő közvetítést tart. Mindenről B2B beszélnek: értékesítés, kereslet generálás, közösségi média, személyes márkaépítés stb.

A Zoom-munkamenetek ezután podcast-epizódokká alakulnak, amelyek megtalálhatók a Youtube-on és az Apple Podcastokon is.

Forrás

Ez a podcast teljes mértékben a valós B2B példákon és esettanulmányokon áll.

Minden szerdán meghallgatható a Zoom foglalkozás is, ahol a résztvevőknek lehetőségük van a kamerát bekapcsolni, élőben bekapcsolódni a beszélgetésbe, kérdéseket feltenni, megosztani gondolataikat a témával kapcsolatban. Ez egy jó marketing podcast.

Ez a podcast nagyszerű módja annak, hogy megismerkedjen a B2B marketinggel, és részt vegyen abban, ha Ön vezető, marketingszakember vagy értékesítő.

16. Igényhelyzet Gen

A State of Demand Gen egy fantasztikus podcast, amely a területen aktívan dolgozó marketingszakemberek élvonalbeli technikáit, tanácsait és gyakorlatias módszereit mutatja be.

A tartalom létrehozásához élő üléseket, interjúkat és csevegéseket használtak a B2B technológiai iparág szakértőivel.

Forrás

Ez egy kiváló és legjobb marketing podcast a B2B iparágban dolgozó bárki számára, aki lépést szeretne tartani a legújabb fejleményekkel.

Ez egy ideje tart, és minden epizód egy új témát emel ki és fedez fel. A State of Demand Gent kötelező meghallgatni, mivel különféle kérdéseket fed le különféle megközelítésekben, beleértve a sikeres B2B márkákat is.

17. Közlekedési titkok

Ennek az epizódnak a címét felismerheti abból a regényből, amelyen alapul.

Russell Brunson, az azonos című könyv és sok más marketinges könyv szerzője az Apple podcast család legújabb tagja, a Traffic Secrets házigazdája.

Russell felfedezi könyvének fejezeteit a podcaston, és gondoskodik arról, hogy minden egyes titkot megosszon a 20 perces epizódokban.

Forrás

Minden nap megjelenik egy új epizód, és az epizódok viszonylag rövidek. A webhelyek és a csatornák ideális ügyfelekkel való feltöltéséhez napi 20 perc méltányos ajánlat.

Ez egy fantasztikus ötlet azoknak, akiknek nincs idejük könyveket olvasni. Nem bűn, ha néhányunk szívesebben hallgat podcastokat, mintsem könyveket olvas.

Talán csak március 16-án adták ki az alkalmazásban, de jelenleg ez a legnépszerűbb marketing podcast. Miért nem figyelsz?

18. A Shake Up

Forrás

Alexis Gay és Brianne Kimmel vezetik a The Shake-Up című heti podcastot. A házigazdák hetente élénk vitákat folytatnak az üzleti vezetőkről és a status quo-t megkérdőjelező cégekről. Minden epizód megtanít egy új nézőpontra vagy módszerre, amely segíti a feladatát.

19. Az első millióm

Forrás

A millió dolláros ötleted után kutatsz? Add hozzá a My First Million-t a hallgatható podcastok listájához. Az adásban Sam Parr és Shaan Puri műsorvezetők az üzleti trendekről, lehetőségekről és a lehetséges vállalati ötletekről vitatkoznak. Az Első Millióm segíthet új kampányok kidolgozásában és ötletek felkínálásában, ha elakad a kreatív kerékvágásban. Ez a legjobb marketing podcast.

20. iDigress

Forrás

Ha stratégiai tanácsra van szüksége, hangoljon az iDigress-re, amelynek házigazdája Troy Sandidge. A Troy arra specializálódott, hogy innovatív válaszokat találjon a kihívást jelentő problémákra, és olyan betekintést nyújtson a hallgatóknak, amelyek felhasználhatók a marketing és az üzleti kezdeményezések javítására.

21. The Duct Tape Marketing Podcast-

Forrás

2005 óta a Duct Tape Marketing podcast szakértői véleményekkel és ötletekkel szolgál a marketingesek számára. John Jantsch műsorvezető interjúkat készít a legjobb marketingesekkel és gondolatvezetőkkel, hogy napi tanácsokat, módszereket és inspirációs forrásokat kapjanak a kisvállalkozások felé.

Olvasni:  Miért van kereslet a Full-stack fejlesztőkre?

22. Marketing Made Simple

Forrás

A hatékony marketingnek nem kell bonyolultnak lennie. A StoryBrand Marketing Made Simple podcastja heti ötletekkel segíti a marketingeseket erőfeszítéseik egyszerűsítésében és jobb eredmények elérésében.

23. A Marketingelemzési bemutató

Forrás

A marketingben minden az adat. A Marketing Analytics Show lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy magabiztosabban dolgozzanak a marketingelemzésekkel. Minden epizódban Anna Shutko műsorvezető, aki marketingeseket és elemzőket kérdez, hogy az adatok felhasználásával jobb döntéseket és stratégiákat hozhasson.

24. A Market Your Genius Project

Forrás

A Market Your Genius szerzője, előadója és marketingmentora Nikki Nash a Market Your Genius című könyv és podcast alkotója. Nash és a vendégek személyes élményeket, mini-tréningeket és gyakorlatias átvételeket kínálnak heti epizódokban, hogy ösztönözzék a hallgatókat vállalkozásuk bővítésére és a megfelelő közönség elérésére.

25. A KPSZ podcast

Forrás

Kívántad már valaha, hogy az elit KPSZ-ek agyát válogathasd? Ezt megteheti a The CMO Podcast meghallgatásával. Jim Stengel, a Procter & Gamble egykori piacszervezési igazgatója, aki ma vállalkozó, minden héten mélyinterjúkat készít az élet számos területéről származó KPSZ-vel, hogy tájékozódjon és inspiráljon. Ez egy jó marketing podcast.

Kulcs elvitelek

 • A tanulás megőrzésének és marketingkészségeinek fejlesztésének egyik legegyszerűbb módja, ha marketing podcastokat hallgat. A digitális média térnyerése miatt a podcastokat szédítő sebességgel hallgatják. Minden platformnak van üzleti podcast kategóriája, és számos marketing podcast található a listákon.
 • Azt a cselekményt, amikor saját magát, termékeit vagy szolgáltatásait hanganyagok fejlesztése és terjesztése révén értékesíti, „podcast marketingnek” nevezik. A marketing-központú podcastokra való ráhangolódás kiváló módja lehet a szakmai fejlődés elsőbbségi meghatározásának, ha marketingszakértői képességeinek csiszolása szerepel a teendők listáján.
 • A podcastok iránti kereslet robbanásszerűen megnőtt az elmúlt néhány évben. Számos híresség és influencer indította el podcastját különféle témákban.
 • Egyes márkák érdeklődtek az iránt, hogy a podcasting milyen értéket tud nyújtani vállalkozása számára, mivel ez a tartalomgenerálási formátum egyre népszerűbb.

Következtetés

Ezzel véget is ért a 25 marketing podcastból álló listánk, amelyek segítenek ebben az évben fejleszteni marketingkészségeit. A podcastok tele vannak iparági szakértőkkel, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek. Mindannyian más megközelítést alkalmaznak a marketinges betekintések és javaslatok megosztásához.

Szívesen találunk új podcastokat, amelyeket meghallgathatunk. Időnként nehéz lehet, mert legalább fél órát kell adnia, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez az Ön által keresett cucc. Nem fogod megbánni. Reméljük, hogy időt szán arra, hogy meghallgatja ezeket a podcastokat, és hagyja, hogy kifejlődjenek.

GYIK

1. Melyek a legjobb marketing podcastok?

Íme néhány legjobb marketing podcast:
Marketing iskola
Intelligens passzív jövedelem
A Tim Ferriss Show
Az üzleti módszer podcast
Noah Kagan bemutatja

2. Mi az 5 legnépszerűbb marketing podcast?

Itt van 5 legnépszerűbb marketing podcastok:
A Tim Ferriss Show
Marketing Iskola
Intelligens passzív jövedelem
Noah Kagan bemutatja
Első Millióm

3. Melyek a legjobb reklámpodcastok?

Itt van néhány legjobb reklámpodcastok:
Igen, ez valószínűleg egy hirdetés
AdExchanger beszélgetések
Ne kezdj bele
A nagy történet
A Reklám halott Varun Duggiralával

4. Melyek a legjobb növekedési marketing podcastok?

Itt van néhány legjobb növekedési marketing podcastok:
A Növekedés Show
Marketing a kávé mellett
Saas Growth Whisperers
A marketing eszköztár
Mindenki utálja a marketingeseket

5. Hogyan segítenek a marketing podcastok?

A podcastok hatékony marketingeszközök, mivel lehetővé teszik a cégek számára, hogy elérjék egy adott demográfiai csoportot. A kutatások szerint a podcastok megcélozhatják a közönséget, miközben jó megtérülést is biztosítanak. A podcastok értékesek a hallgatók számára, mert jellemzően oktató jellegűek és felvilágosítóak.

Új publikációk:

Ajánlott