3CX élő csevegés áttekintése: A hatékony kommunikáció összes funkciója egy eszközben

Mozgalmas mindennapjainkban azon kapjuk magunkat, hogy figyelmünket egyik pontról a másikra irányítjuk, általában egészen estig, amikor végre kipihenhetjük magunkat. Az ehhez hasonló hektikus ütemterv miatt a gyorsaság és a kényelem prioritást élvez – milyen gyorsan tudunk egy feladatot elvégezni, mielőtt nekivágnánk a következőnek, a következőnek azután, és így tovább.

Ezek a szokásaink megmutatkoznak többek között a kommunikációnkon – a közösségi médiától és az üzleti/szakmai kommunikációtól kezdve egészen (a legtöbb esetben) akár a magánéletünkig – minden tömör és lényegre törő. A hosszú e-mailek a távoli múlté. Mikor használta utoljára telefonját olyan nem segélyhívásra, amely nem a szülei vagy a 70 éves nagymamája? Most már applikációkon keresztül is rendeljük ételeinket!

Minden ilyen elrendezés mellett természetes, hogy ezeket a szokásokat és hajlamokat átvisszük webes jelenlétünkre. Nincs sok különbség a valós életünk és az online személyiségünk között, különösen ami a kommunikációt illeti. Megosztjuk tartalmainkat (nem számít, hogy ez mit jelent), pillanatnyi visszajelzéseket és gyors válaszokat várunk. Nem meglepő módon ugyanezt várjuk el az általunk használt szolgáltatásoktól és a vásárolt termékektől is. Természetesen nem léphet kapcsolatba a szolgáltatásokkal és termékekkel, de az ezeket nyújtó webhelyekkel minden bizonnyal igen.

Készülj fel a csevegésre

Valószínűleg már tapasztaltad, hogy egyre több webhely cseréli fel a hagyományos kapcsolatfelvételi űrlapokat és e-maileket a közvetlen csevegésekkel. A felhasználók általában sokkal nyugodtabbak, ha olyasmit használnak, amit már naponta látnak, és a kapott információ szinte azonnali. Ezért kulcsfontosságú, hogy megtalálja a lehető legjobb bővítményt ennek a funkciónak a webhelyén való megvalósításához. Azt találtuk, hogy nagyon magas szinten végzi a munkáját 3CX élő csevegés.

3CX élő csevegés

Ez egy minden az egyben megoldás, amely sokkal többet nyújt, mint egyszerűen csak egy csevegés gomb hozzáadása az oldalaihoz, mi pedig mindent végignézünk, a telepítési folyamattól a speciális funkciókig, amelyeket később beállíthat. Ne feledje, hogy összpontosítani fogunk a 3CX bővítmény ehhez WordPressde elérhető Drupal, Joomla, Wix és Weebly számára is.

Olvasni:  8 módja annak, hogy észrevegyenek az Instagramon

Ingyenes hívások és videó

A 3CX Live Chat két fő dolog azonnal megkülönbözteti a versenytársaktól. Az első – az az egyedülálló lehetőség, hogy az élő csevegést élő hang- vagy videohívássá emelje. Annak ellenére, hogy a legtöbb esetben valószínűleg a csevegést fogja használni, mivel az praktikusabb, azonban ha a probléma túl bonyolulttá válik ahhoz, hogy üzenetben megvitassák, az ügyfél közvetlenül az élő csevegési buborékból hívhatja ugyanazt az ügynököt. Nincs szükség számcserére vagy a probléma megismétlésére valaki másnak – mindezt az ügyfelek élményének javítására tervezték.

A második legjobb dolog a 3CX Live Chat bővítményben az a tény, hogy ez egy teljesen ingyenes megoldás. A 3CX StartUP által működtetett élő csevegési bővítmény kisvállalkozások és induló vállalkozások számára díjmentesen elérhető akár 10 felhasználó számára. Nincsenek korlátozások a csevegések vagy üzenetek száma tekintetében, és összességében nincsenek rejtett költségek.

Elkezdeni

Többféleképpen is elkezdheti a szolgáltatást – válassza a hosztolt verziót, ahol nem kell semmit sem telepítenie, sem karbantartania, hagyja a munkát a 3CX-re, vagy letöltheti és telepítheti helyben vagy privátban. felhő.

Rögtön a hosztolt lehetőség jó megoldásnak tűnik, különösen akkor, ha még nem ismeri az egész webhelykezelési játékot, és a lehető legtöbb technikai feladatot szeretné kiszervezni. Mivel a rendszer a megosztott példányon lesz tárolva, a 3CX gondoskodik a rendszer beállításáról, frissítéseiről és karbantartásáról, így nincs szükség házon belüli informatikusra.

3CX Beállítás

A plugin

Tehát most, hogy mindent megtett, amit meg kellett tennie az alkalmazás webhelyén, itt az ideje, hogy visszatérjen a WordPress háttérrendszeréhez, és beállítsa a beépülő modult. Az alapvető dolgoktól, amelyeket le kell fedni, hogy a bővítmény működjön, a fejlettebb opciókig terjed, amelyeket meghagyhat az alapértelmezett értékükön, vagy megváltoztathatja azokat (a bővítmény mindkét módon működik).

Olvasni:  Mélylinkelés a SEO-hoz: miért hatékony a rangsorok emelésében?

3CX opciók

Az alapok

Természetesen a chatboxot engedélyezni kell, hogy minden működjön. Hasznos azonban egy be-/kikapcsoló, ha olyan helyzetben van, hogy egyszerűen ki kell kapcsolnia a funkciót. Például, ha komoly teszteket végez, vagy ideiglenesen bezárja a csevegést. Az összes többi beállítás megmarad, így ha valaha is vissza kell indítania a csevegést, az csak egy kattintásnyira van.

Az általános beállításokban leírt egyéb dolgok a felhasználók körül forognak – ha e-mail-cím és/vagy név szükséges a csevegés használatához, vagy ha regisztráltak, a rendszer automatikusan felismeri a felhasználókat a csevegés során. További egyszerű, de hasznos lehetőségek közé tartozik a csevegés engedélyezése mobileszközökön, a hangok lejátszása és az adatbázis törlése eltávolítás esetén.

Tovább haladva a „szűrő” részhez jutunk, pontosabban eldöntve, hogy a chat-ablakot hol kívánja beilleszteni vagy kizárni. Különbséget tehet a kezdőlapja, az egyes oldalak és a bejegyzéstípusok között. Egyes webhelyek szeretik a csevegési lehetőséget kizárólag a kapcsolatfelvételi és/vagy súgóoldalakon megtartani, így az ilyen egyszerű keverés és párosítás lehetősége sokat segít.

Ezen túlmenően, ha engedélyezve van a Google Analytics, van egy speciális funkció, amely lehetővé teszi a beépülő modul adatainak integrálását és elemzését, hogy még több betekintést kapjon a látogatók és a háttérrendszer munkatársai viselkedésébe.

Hogy jól nézzen ki

A tartalom természetesen fontos, de ez az első benyomás kulcsfontosságú ahhoz, hogy a látogatót az „igazi dolgokhoz” juttassuk el. Tehát, mint minden más, ami a webhelyén szerepel, a csevegőablakot is be kell építenie, hogy illeszkedjen a márkához. Ennek helyes végrehajtásához két szakaszt használunk – chatbox és stílus.

A chatbox beállításai elsősorban a megjelenített tartalmakra és a csevegőablak helyére koncentrálnak, valamint a megjelenített nyelvre.

Olvasni:  8 tipp, hogyan lehet befolyásolókat vendégként közzétenni a blogodon

Ezen kívül beállíthatja az ikonokat, logókat és képeket. A csevegési ikonnak van néhány széles körben elismert ikonja, ezért ezek túlzott módosítását kerülni kell. Másrészt a logó ablakba való feltöltése tökéletes módja a márkaismertség további növelésének. Ha hozzáadja az ügynök képét is, hogy személyre szabottabbnak és humánusabbnak tűnjön a beszélgetés. Kiválaszthatja azt is, hogy az üdvözlés fogadja-e a webes látogatókat, és kiválaszthatja, hogy mely oldalakon jelenjen meg. A stíluslehetőségek a megjelenésről szólnak. Változtathatja a színtémát – okos olyat választani, amely jól illeszkedik az oldalak általános kialakításához, ugyanakkor kissé eltér, így kissé hangsúlyossá válik. A témával együtt különféle címeket, címkéket, automatikus üzeneteket és animációkat is választhat. Mindezek olyan apróságok, amelyek összeadva egy megközelíthető és professzionális oldal hangulatát vetítik előre, és ezt követően az oldal potenciális szolgáltatásait vagy termékeit.

Állásidő

Ha nem kínál éjjel-nappal, 24 órás támogatást, fontos, hogy értesítse látogatóit automatikus offline üzenetekkel. Ez változhat a munkaidővel kapcsolatos információktól az üzenet megérkezésének megerősítéséig vagy a beviteli hibáig (például rossz e-mail cím).

Az automatizált üzenetek feladása azért fontos, mert nem hagyja a látogatókat azon töprengeni, hogy elértek-e valakit a másik oldalon (gondoljon az automatizált e-mailekre, amikor éppen nincs az irodában releváns információkkal és utasításokkal). A nagyszerű dolog az, hogy mindent beállíthat, és egyetlen kattintással be- vagy kikapcsolhatja.

Ha már a munkaidőről beszélünk, van egy külön szakasz az Ön konfigurálására. Az itt megadott adatok beállításának módja ezután a beépülő modul összes többi funkciója is elérhető lesz. Ne felejtse el frissíteni az időpontokat, ha azok valaha megváltoztak.

Más funkciók

Ha nem érinti a 3CX Live Chat egyetlen más funkcióját sem, Ön és látogatói is az eredetileg tervezett teljes élményben részesülnek. Vannak azonban más dolgok is, amelyeket megvizsgálhat az általános funkcionalitás további bővítése érdekében. Például – a chat-szerver lehet önálló, vagy 3CX-en keresztül futhat (ha az előbbit választotta, külön be kell állítania, de az utóbbit közvetlenül a bővítményen belül lehet konfigurálni).

Olvasni:  Hogyan csökkentette a Webfx 90%-kal a közösségi média jelentési idejét

Beállíthatja az adatvédelmi beállításokat, például az adatmegőrzést vagy az egyéni értesítések létrehozását, ami sokkal fontosabb a GDPR megjelenésével. Ezenkívül a tapasztaltabbak számára rendelkezésre áll a Gutenberg blokk és a beágyazott kód rész, ahol megnézheti a mögöttes kódot, és akár kiegészítheti is, ha úgy gondolja, hogy van valami javítható.

Íme egy rövid összefoglaló arról, hogy mire számíthat, ha elérheti a 3CX Live Chat bevezetését az Indítási Terv részeként:

 • Váltson csevegésből hang- vagy videohívássá egyetlen kattintással
 • Interakcióba léphet az interneten, iOS- és Android-alkalmazásokkal
 • A könnyen használható felület integrálja a hívásokat, az élő chateket, az FB és SMS-eket
 • Rendeljen hozzá csevegést egy adott ügynökhöz, vagy kérje meg, hogy ügynökcsoportok válaszoljanak
 • Tartalmazza az asztali értesítéseket
 • Megtekintheti a nem fogadott csevegéseket és a csevegési előzményeket
 • Kiugró csevegődoboz
 • Testreszabható kialakítás
 • Nincs reklám vagy linken keresztül működik
 • Nincs szükség havi előfizetésre
 • Egyszerű és sima felület
 • A beállítás és a telepítés kevesebb mint egy percet vesz igénybe
 • Teljesen ingyenes megoldás, tökéletes kis cégek számára

A webes kliens

Összegzés

Mind az újoncok, mind a tapasztalt felhasználók szemszögéből nézve a 3CX Live Chat beépülő modul egy robusztus eszköz, amely mindent lefed, amire egy csevegést biztosító alkalmazásban valaha is szüksége lehet, beleértve a hívás- és videohívási funkciókat is, amelyek egyedülállóak.

Továbbá, hogy még egyszer megismételjük, a StartUP Free csomag örökre ingyenes. Mindent figyelembe véve tartozol magadnak és a látogatóidnak, hogy legalább próbáld ki!

Új publikációk:

Ajánlott