4 e-mailes marketingstratégia jótékonysági szervezete számára

Az online jótékonysági szervezeteknek adományozó emberek 26%-a azt mondja, hogy az e-mailek a leginkább inspiráló eszközök más eszközökön, például közösségi médián vagy webhelyeken keresztül adományozni. Az e-mail marketing az online promóció hatékony eszközévé vált.

Személyre szabott jellege ideális eszközzé teszi a non-profit szervezetek számára, mivel segíti őket a közönségükkel való kapcsolat kialakításában. Az e-mailek különféle módokat kínálnak a végfelhasználókkal való kapcsolatteremtésre, így bőséges teret biztosítanak a tartalommal, hangnemekkel és látványvilággal való kísérletezésre.

Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan tudja kihasználni az e-mail marketing erejét jótékonysági szervezetének népszerűsítésére és nagyobb adományok generálására.

Laptop

Hogyan segíti az e-mail marketing a nonprofit szervezeteket

Az e-mail marketing úttörője volt az online marketingnek és továbbra is az online bevétel több mint 19%-át termeli. Mivel a jótékonysági szervezetek egyik elsődleges célja, hogy kapcsolatot alakítsanak ki közönségükkel és adományokat generáljanak, az e-mail a tökéletes eszköz ennek végrehajtására.

Íme néhány fő előnye az e-mail marketingnek a nonprofit szervezetek számára:

Olvasni:  A bevételek és a forgalom sokfélesége kulcsfontosságú a WordPress-kiadók számára

Hogyan használhatja az e-mail marketinget jótékonysági szervezete számára

Az e-mail marketing használatának kulcsa jótékonysági szervezetének népszerűsítésére az, hogy kapcsolatokat alakítson ki az adományozóival és támogatóival, mivel ez vezeti a felhasználók adományozási szándékát. Úgy kell érezniük, hogy az Ön ügye készteti őket arra, hogy hozzájáruljanak ahhoz.

Az alábbiakban bemutatunk néhány stratégiát, amelyek segítenek az e-mail marketingnek nonprofit szervezete számára:

1. Átfogó üzenetek kézbesítése

Mondjon el egy lenyűgöző történetet minden elküldött e-mailben. Használjon e-mail marketingeszközöket, például a PosterMyWall-t, hogy percek alatt készítsen teljes e-maileket, és küldje el őket tömegesen. Az ingyenes e-mail sablonok választhat sablonokat.

Kísérletezhet színsémákkal, betűtípusokkal és látványelemekkel, hogy hatásos e-maileket hozzon létre, amelyek rezonálnak a közönség számára. Kísérletezzen a különböző dizájnokkal és tartalmakkal, hogy megtudja, mi vonz még jobban elköteleződést.

Felvilágosíthatja őket az ügyéről, vagy megoszthatja valakinek a történetét, hogy közönségéhez tudassa annak valós hatását. Ládázzon kemény, átfogó üzeneteket, amelyek oktatják és inspirálják az olvasót, hogy csatlakozzon Önhöz.

2. Ossza meg a gyors, mutatós grafikákat

Nem kell minden üzenetnek hosszadalmasnak vagy átfogónak lennie. A hosszabb üzeneteket gyorsabb, rövidebb üzenetekkel kell váltogatnia. Az Ön ügyét támogató gyors grafikák vagy statisztikák megosztása felhívja adományozóinak figyelmét.

Kettős célt is szolgál, hogy az olvasók lábujjhegyen maradjanak. Előfordulhat, hogy kihagyják az Ön e-mailjeit, ha nem akarnak hosszas bejegyzéseket olvasni, ha rövideket küldenek nekik, akkor leköti őket Önnel.

Rengeteg ilyen van jótékonysági plakátok közül választhat a PosterMyWall oldalon. Mivel annyira élénkek és szemet gyönyörködtetőek, felhasználhatod őket arra, hogy felhívd a figyelmet az ügyedre, mielőtt megosztanál velük egy történetet.

Olvasni:  Még mindig szükségünk van RSS-hírcsatornákra a WordPressen?

3. Alkoss kapcsolatot a közönségeddel

Közönség

Az Egyesült Államokban az internethasználók 78%-a szerint a személyre szabott és releváns tartalom növeli vásárlási szándékát. Ezért kell törekednie a közönség elkülönítésére, és olyan tartalmat küldenie nekik, amely érdekli őket.

Kérje visszajelzésüket az Ön által küldött tartalomról, valamint arról, hogy mit szeretnének látni Öntől. Először is ez a közvetlen elkötelezettség, másodszor pedig segít a tartalom jobb összeállításában. Ne csak a történetek elmesélésére koncentráljon, hanem vonja rá a közönséget az ügyére.

Például a rövid és személyre szabott költségvetési sorok nagyszerűen felhívják a felhasználó figyelmét. Hasonlóképpen, ha az e-mailt a felhasználó nevének megszólításával kezdi, az is segít kialakítani egy barátságos hangot, amelyen keresztül kapcsolatba léphet velük.

4. Könnyítse meg az adományozást

Kulcsfontosságú, hogy minden elküldött e-mailben jól látható és világosan szerepeljen az „adományozás” lehetőség, még akkor is, ha ez egy üdvözlő levél, amelynek célja, hogy nem adományokat vonjon ki a felhasználókból. Alapszabályként írja be az adományozás gombot az aláírásába.

Ily módon a felhasználók bármikor könnyen adományozhatnak Önnek. Nem kell attól tartanod, hogy elfelejtesz elhelyezni egy adományozási gombot az e-mailekben, vagy az is beleolvad a levélfolyamba.

Végső gondolatok

Az e-mail marketing továbbra is az online marketing egyik leghatékonyabb eszköze. Lehetővé teszi személyre szabott, testreszabott üzenetek küldését, amelyek elősegítik a támogatóival való értelmes kapcsolatok kialakítását és kiépítését.

Sokféleképpen használhatja az e-mailt jótékonysági szervezetének népszerűsítésére. Megoszthat velük inspiráló történeteket, statisztikákat vagy egyszerűen egy rövid üzenetet, amelyben segítségüket kéri. A cél az legyen, hogy kommunikálj a közönséggel, és segíts nekik hozzájárulni az ügyedhez.

Olvasni:  Instagram tekercsek vs. TikTok cégeknek: melyik a legjobb az ipar számára...

Új publikációk:

Ajánlott