45 legjobb SEO-eszköz a hatékony tartalomkészítéshez

Tartalomjegyzék

 • Minden, amit a SEO eszközökről tudnod kell
 • 45 ingyenes SEO eszköz
 • Kulcs elvitelek
 • Következtetés
 • GYIK

A keresőoptimalizálás (SEO) talán a digitális marketing egyik legfontosabb aspektusa és a hatásos tartalomalkotás gerince. A webhely forgalmának nagy részét a SEO-stratégia hatékonysága határozza meg, amely mélyreható kutatásból és SEO elemzésből származik. A SEO még fontosabbá válik a kis- és középvállalkozások számára, amelyek webhelyük forgalmát és forgalmát szeretnék javítani egy adott helyen.

A SEO számos tényezővel jár, és fejlődő terület. Ez az oka annak, hogy az emberek gyakran nehezen tanulják meg a SEO-t. De a megfelelő eszközökkel a SEO könnyen megtanulható és megvalósítható. Itt található a 45 legjobb ingyenes SEO-eszköz listája, amelyek segítségével támogathatja következő nagy projektjét a SEO-val.

Forrás

Minden, amit a SEO eszközökről tudnod kell

Ha belegondolunk, az embereknek szinte minden tevékenységükhöz szükségük van eszközökre. A vadászattól a főzésen át a weboldal SEO-optimalizálásig. A megfelelő eszközökkel pedig egy olyan ijesztő feladat, mint a SEO, sokkal kényelmesebbé válhat.

Mik azok a SEO eszközök?

A SEO-eszközök olyan beépülő modulok, alkalmazások vagy bővítmények, amelyek segítségével SEO-információkat kaphatnak webhelyekről és weboldalakról. Ezek az eszközök meghatározzák annak esélyét, hogy a webhelyek és weboldalak rangsorolják a keresőmotor eredményoldalán (SERP). Ehhez több tényezőt is figyelembe veszünk, mint például a kulcsszavak használata, a visszamutató linkekre vonatkozó információk, az oldalsebesség stb. A SEO eszközök jól jöhetnek a webhelytulajdonosok és a digitális marketingszakemberek számára, akik szeretnék előrébb helyezni webhelyeiket a keresőmotorok eredményoldalán.

Ingyenes vagy fizetős

A SEO eszközök az ingyenes és fizetős eszközök közé sorolhatók. Manapság számos ingyenes SEO eszköz érhető el az interneten. Ezekkel az ingyenes eszközökkel mérhető SEO-információkat kaphat, például oldalsebességet, kulcsszavakat, információkat a visszamutató linkekről és a domain jogosultságáról, valamint a versenytársak SEO mérhető adatait.

A fizetős SEO-eszközök, például a MozPro, szélesebb információhalmazt kínálnak. Ezek gyakran teljes körű megoldást kínálnak, ami azt jelenti, hogy a legtöbb SEO szemponthoz egyetlen eszközre lesz szüksége. Emellett webhely-auditokat, rangkövetőket és egyéb jelentéseket is kínálnak.

Az ingyenes eszközök mindent kínálnak, amire egy kis- és középvállalkozásnak szüksége van egy szilárd SEO-stratégia kialakításához. A fizetős eszközök nagyszerűek, de ha nincs hatalmas költségvetése, vagy csak alapvető SEO-re van szüksége, akkor egyszerűen az ingyenes SEO eszközök használatával boldogulhat.

A SEO eszközök kínálhatnak mindent az egyben megoldást, vagy kifejezetten a SEO különböző tényezőire vagy szempontjaira épülhetnek. Hogy egy példát említsek, a SEMrush (a fizetős verzió) szinte az összes SEO-megoldást kínálja, míg a Google Kulcsszótervező kifejezetten kulcsszókutatásra szolgál.

Mint minden más feladat, a SEO is hatékonyabbá és eredményorientáltabbá válik, ha megfelelő eszközöket használunk. A SEO eszközök hosszú távon elkerülhetetlenné válnak a webhelyek számára. Különösen azoknál a webhelyeknél, amelyek komolyan gondolják, hogy előkelő helyet foglalnak el a SERP-ben, és jó helyezést szeretnének fenntartani.

45 ingyenes SEO eszköz

Az internet ma több ezer SEO-eszközzel rendelkezik, amelyek nagyszerű segítséget nyújtanak a webhelytulajdonosoknak és a digitális marketingszakembereknek. De bőségük miatt könnyű választási paradoxonnal találkozni. Előfordulhat, hogy összezavarja magát, és olyan eszközt használ, amelyre nincs szüksége. A túlterhelt választás érdekében felsoroltunk 45 ingyenes SEO eszközt, amelyek segítségével webhelyét a Google SERP első oldalán helyezheti el.

1. Google Search Console

A Google Search Console egy olyan webszolgáltatás, amely lehetővé teszi a webhelytulajdonosok vagy webmesterek számára, hogy tanulmányozzák és elemezzék webhelyük feltérképezési vagy indexelési állapotát. A Search Console – korábbi nevén Google Webmestereszközök – számos funkcióval rendelkezik, amelyek közül néhány a következőket tartalmazza:

 • Egy webhely feltérképezési állapotának és feltérképezési sebességének ellenőrzése
 • Statisztikák biztosítása a webhely forgalmi adataihoz, beleértve a webhely CTR-jét, megjelenítéseit és pozícióit a SERP-ben
 • Biztonsági problémák ellenőrzése a webhelyen
 • Webhelysebesség-jelentések a Chrome felhasználói élményről szóló jelentésből
 • URL-ellenőrző eszköz
 • XML oldaltérkép optimalizálás
 • Mobil használhatóság megerősítése
Olvasni:  Full Stack fejlesztő felvétele: 10 legjobb előny

2. Google Analytics

A Google Analytics a Google Marketing Platform márkanév alá tartozik. A W3Techs szerint ez volt a leggyakrabban használt webelemző szolgáltatás 2019-ben. Olyan funkciókat kínál, amelyeken keresztül nyomon követheti a webhelyen végzett tevékenységeket, például a visszafordulási arányt, a munkamenetenkénti oldalakat stb. A legjobb előnyök kihasználása érdekében integrálhatja a Google Ads szolgáltatásba, és nyomon követheti az egyes kampányok forgalmát. Műszerfali adatokat és mélyreható jelentéseket biztosít a felhasználóknak. Néhány jellemzője,

 • A kampány forgalmának és céljainak nyomon követése
 • Valós idejű elemzés
 • Áramlási vizualizációs jelentések
 • Közönségbetekintés a közönségjelentéseken keresztül
 • Kohorszelemzések, amelyek segítségével betekintést nyerhet a célközönségen kívüli közönség számára

Itt van a Google Analytics által biztosított demójelentés; a jelentés részletezi az organikus kulcsszót.

Forrás

3. Továbbfejlesztett Google Analytics megjegyzések

A SEO egy hosszú távú stratégia. Ez az oka annak, hogy a haladás nyomon követése kihívást jelenthet dátumok nélkül az analitikai jelentésekben. A nap kímélése érdekében továbbfejlesztett kommentárokat adhat hozzá Google Analytics-fiókjához. Így fontos dátumokat jelölhet meg a jelentésekben. A megjegyzések segítségével kontextust adnak a jelentésekhez. A forgalom, a versenytársak tevékenysége vagy az iparági fejlesztések hirtelen zuhanása vagy kiugrása esetén megjegyzéseket kell hozzáadnia. Mindent, ami befolyásolhatja a webhelyén végzett tevékenységet, megjegyzéssel kell ellátni.

4. Bing Webmestereszközök

A Google Search Console-hoz hasonlóan a Bing Webmaster a Microsoft Bing keresőmotorja által kínált eszköz. Segíti a webmestereket, hogy áttekintsék és elemezzék webhelyük teljesítményét SEO-problémák, feltérképezési állapot és egyebek tekintetében. Néhány jellemző,

 • Keresési teljesítmény jelentés: CTR, megjelenítések kulcsszavak és weboldalak alapján
 • URL ellenőrzés
 • Nyújtsa be és ellenőrizze az XML-webhelytérképet
 • Információk a visszamutató linkekről
 • Szerzői jogok megsértéséről szóló jelentések
 • SEO jelentések

5. Kulcsszótervező

A Google Kulcsszótervező az egyik legjobb SEO eszköz a kulcsszókutatáshoz. A megfelelő kulcsszavak használata kulcsfontosságú ahhoz, hogy előkelő helyen szerepeljen a keresési eredményoldalon. A Kulcsszótervező segít mélyreható kulcsszókutatásban, és fontos adatokkal szolgál a hirdetések árazásához, a keresési számokhoz és a versenyhez. Ezenkívül másodlagos kulcsszavakat is biztosít, amelyeket az emberek gyakran használnak. Ezenkívül megtekintheti a statisztikai bontást eszközök és célzott helyek alapján.

6. Ubersuggest

Ez egy másik nagyszerű, ingyenes SEO eszköz, amellyel kulcsszókutatást végezhet. Lehetővé teszi új kulcsszavak felfedezését, és átlagos havi keresési mennyiséget, versenyt és átlagos kattintásonkénti fizetést biztosít. Ezenkívül javasolja a kapcsolódó hosszú farkú kulcsszavakat, az átlagos backlinkeket és a domain jogosultsági pontszámát.

7. Google Data Studio

A Data Studio a Google Marketing Platform részét is képezi. Ez egy online eszköz, amellyel az egyének és a kisebb csapatok a Google Search Console és a Google Analytics adatait irányítópultokká és informatív jelentésekké alakíthatják át. Ezek a jelentések vizuális formában jelzik a fő teljesítménymutatókat.

8. MozCast

A Mozcast az egyének és a professzionális digitális marketingesek által használt egyik legnépszerűbb SEO-eszköz. Ez a legjobb Google algoritmuskövető, amely minden frissítést biztosít a Google algoritmusában időjárás-előrejelzés vagy időjárás-jelentés formájában. Nyomon követheti és elemezheti a Google SERP-t, valamint ellenőrizheti a domain sokszínűségét.

9. Kulcsszó hős

Ahogy a neve is sugallja, a Keyword Hero egy kulcsszó- és forgalomelemzéshez használt eszköz. Nyomon követheti egy adott kulcsszó forgalmát és konverzióit. A webhely szerkezetének és tartalmának optimalizálását is kínálja. Érzékelheti a márkaforgalmat és a nem márkaforgalmat, valamint a lekérdezés típusát.

10. Google Cégem

A Google Cégem az egyik leggyakrabban használt SEO eszköz a helyi keresőoptimalizáláshoz. A Google Cégem a Google Keresőben és a Térképen található vállalkozások listája, amely segít abban, hogy a helyi ügyfelek felfedezzék a vállalkozásokat, véleményeket tegyenek közzé, és ezáltal növeljék az ügyfelek elköteleződését. Alapvető információkat nyújt a vállalkozásáról, például a címet, a vállalkozás webhelyét, az üzleti kapcsolattartási telefonszámot és egyebeket.

11. Google Review Link

Ha a legjobb eredményeket szeretné kihozni a Google Cégemből, párosítsa azt a Google Review Link Generatorral. A Google Review Link segítségével kiváló minőségű vásárlói véleményeket generálhat vállalkozásáról. Létrehozhat egy rövid URL-t, és megoszthatja az ügyfelekkel; ezen az URL-en keresztül az ügyfelek véleményt írhatnak az Ön Google-vállalkozási profiljáról.

12. Google Trends

A Google Trends elemzi a legnépszerűbb keresési lekérdezések népszerűségét a Google Keresésben. Grafikonokat és infografikákat használ a keresési eredmények információinak megjelenítéséhez. Azt is jelzi, hogy egy adott időkereten belül milyen gyakran végeztek keresést. Megadhat bizonyos szűrőket is, mint például a földrajzi hely, az időszak, a keresés típusa és a keresési lekérdezések kategóriája.

Olvasni:  Hogyan készítsünk Snapchat Geofiltert vállalkozása számára

13. Google Címkekezelő

Az oldalon található keresőoptimalizálási eszköz, a Címkekezelő lehetővé teszi, hogy a kód módosítása nélkül kezelje és beágyazza a követési képpontokat vagy címkéket webhelyére vagy mobilalkalmazásába. Ez egy nagyszerű eszköz strukturált adatok beillesztésére a webhelyen. Nem kell fejlesztőt bérelnie, aki elvégzi helyetted.

14. Ahref

Az Ahref SEO szolgáltatások csomagját kínálja. Ez magában foglalja a webhely-audit SEO állapotát, a versenytársak elemzését, a kulcsszóböngészőt, a tartalomböngészőt és a rangfelfedezőt. A Rank Explorer segítségével nyomon követheti nyomon követését, míg a Content Explorer segítségével az iparág legjobban teljesítő tartalmait fedezheti fel. Ez is nyújt backlink elemzést.

15. Xenu

A Xenu egy ingyenes számítógépes program a webhelyek hibás hivatkozásainak vizsgálatára. A Windows összes verzióján zökkenőmentesen fut. Ez egy webhely bejáró, de számos további SEO funkciót kínál. Segítségével nyomon követheti a címcímkék hosszát az egész webhelyen, és XML-webhelytérképet hozhat létre webhelye számára. Segít megtalálni a 302 átirányítási hivatkozást a webhelyen és a képeket, amelyekben hiányzik az alternatív szöveg.

16. Link Explorer

A Moz linkböngészője az egyik legjobb SEO eszköz. A visszamutató linkek, a tartományok összekapcsolása és a kapcsolódó linkadatok mérésére szolgál. Ezenkívül mutatókat biztosít az oldal jogosultságára és a visszamutató linkek spam pontszámára vonatkozóan. Használhatja a versenytársak visszamutató linkjeinek elemzésére, a legjobban teljesítő tartalmak kutatására és a hibás hivatkozások megtalálására is.

17. Mobilbarát teszt

A Google mobilbarát tesztje a Google Search Console-ban egy olyan eszköz, amellyel megtudhatja, mennyire mobilbarát egy webhely. A vállalkozások egyszerűen beírhatják a webhely URL-címét a Mobilbarát teszt kezdőlapján, hogy megkapják az eredményeket. Figyelembe veszi, hogy mobileszközökön mennyire könnyű elérni, navigálni és elolvasni a webhelyet. Ezen kívül javaslatokat ad a pontszám javítására.

18. Mobil-SERP teszt

Lehetővé teszi a mobil SERP rangsorok ellenőrzését. A mobil rangsort város vagy állam helyett cím szerint ellenőrizheti. Jelentősen segít, ha a helyi keresőoptimalizálásban a legjobb helyezést szeretné elérni. A legtöbb SEO-eszköz összesített adatokat szolgáltat a keresési eredményekről, de ez az eszköz lefelé sorolja a SERP-rangsort a mobileszközökön.

19. PageSpeed ​​Insights

A PageSpeed ​​Insights segítségével a webhely asztali és mobil teljesítménye alapján kapja meg a pontszámot. Különböző eszközökön teszteli a weboldalak sebességét. A webhelyet 100-ból pontozzák. A magasabb pontszám gyorsabb és mobilbarát webhelyet jelez. A Google Algorithms nagy hangsúlyt fektet a mobilbarát weboldalra; ezért minél gyorsabb a webhely, annál nagyobb az esélye arra, hogy előkelő helyet foglaljon el a SERP-ben.

20. SEO Minion

A SEO Minion egy böngészőbővítmény, amely integrálható a Chrome-mal vagy bármely más böngészővel. Számos funkcióval rendelkezik, mint például az oldalon belüli SEO elemzés, a többhelyes SERP előnézet, a hibás hivatkozások ellenőrzése, a Hreflang címke ellenőrzése és még sok más.

21. SEMrush

A SEMrush egy másik teljes körű SEO eszköz, amely a kulcsszókutatásról, a Google hirdetési kampánykezelőről és -optimalizálásról, valamint a versenytársak elemzéséről ismert. Ezenkívül tartományi jogosultsági adatokat és alapvető webhely-auditálást is biztosít. A SEMrush forgalmi mutatókat is biztosít, és egy nagyszerű PPC-eszköz.

22. SEOquake

Ez egy böngészőbővítmény, amely SEO auditot, kulcsfontosságú SEO mérőszámokat biztosít, valós időben összehasonlítja a domaineket és az URL-eket, megvizsgálja a belső és külső hivatkozásokat és még sok mást. Azt is lehetővé teszi, hogy az összes adatot .csv fájlba exportálja, vagy kinyomtassa a jelentéseket.

23. Kis SEO eszközök

A kis SEO eszközök különféle eszközöket kínálnak. Nem csak a webhelytulajdonosok és a digitális marketingszakemberek számára hasznos, hanem a tartalom- és szövegírók számára is. A tartalomírók számára plágium-ellenőrzőt, nyelvhelyesség-ellenőrzőt, parafrazáló eszközt, szószámlálót stb. kínál. A digitális marketingszakemberek és weboldal-tulajdonosok számára kulcsszójavasló és -optimalizáló eszközöket kínál, amelyek között szerepel a kulcsszópozíció-ellenőrző és a kulcsszó-sűrűség-ellenőrző. Ezenkívül tartalmaz backlink eszközöket, webhelykezelő eszközöket, webhelykövető eszközöket, proxyeszközöket, domaineszközöket, keresőmotorokat és fémcímkés eszközöket.

24. Natural Language API

A Google Natural Language API természetes nyelvi feldolgozó mesterséges intelligencia technológiát használ a weboldal tartalmának szintaxis, hangulatelemzés és kategorizálás céljából történő elemzéséhez. Mindezek a keresőmotorok szempontjából.

25. Vadász

A Hunter egy ingyenes e-mail kereső. Bármelyik szakmához megtalálhatja az e-mail címet. E-mail ellenőrzővel is rendelkezik, amelyet az e-mailek elküldése előtt használhat. A Hunter segítségével magabiztosan küldhet e-maileket a célközönségnek. Segít az e-mail marketinged hatékonyabbá és eredményorientáltabbá tenni.

26. Világítótorony

A Google Lighthouse egy ingyenes automatizált eszköz, amely méri a weboldalak minőségét. Az oldalon belüli SEO-t futtatja a hozzáférhetőség, a teljesítmény és egyebek érdekében. A Lighthouse fokozza a webhely azon képességét, hogy a keresőmotor bejárói feltérképezzék, ami segít a webhelyek indexelésében.

Olvasni:  Hogyan védheti meg magát a közösségi média mérgező hatásaitól?

27. CloudFare

A CloudFare egy újabb SEO eszköz, amellyel optimalizálható a weboldal sebessége, ami a Google algoritmusának egyik legfontosabb rangsoroló tényezője. Teljesítmény- és biztonsági szolgáltatásokat is kínál. A CloudFare egyszerű DNS-kezelést kínál, ami javítja a webhely feltérképezési képességét.

28. Yoast SEO

Ez az egyik legjobb ingyenes SEO eszköz a WordPress webhelyekhez. A Yoast SEO egy WordPress beépülő modul, amely segít a webhelyeknek, hogy magasabb helyezést érjenek el a SERP-ben. Automatizált technikai SEO-fejlesztéseket, fejlett XML-webhelytérképeket, a webhely navigációs útvonalainak vezérlését, részletes schema.org-t, metacímet, metaleíró sablonokat és még sok mást kínál. A Yoast SEO figyelembe veszi az image SEO-t is, részletezve a mennyiséget és a kapcsolódó trendeket. Tekintse meg a következő képernyőképet, hogy képet kapjon a Yoast SEO által kínált Image SEO-ról.

Forrás

29. BuzzSumo

A BuzzSumo egy felhőalapú platform, ahol tartalomötleteket, befolyásolókat és platform-betekintést találhat. Azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kulcsszóriasztást állítsanak be, amely értesítést küld, ha új tartalmat töltenek fel az adott kulcsszóval. Ezen a platformon alapos kutatást végezhet versenytársairól és tartalmi stratégiáikról.

30. MozBar

A MozBar egy böngészőbővítmény, amely SEO-val kapcsolatos mutatókat, sémajelöléseket, hivatkozási mutatókat, valamint oldal- és jogosultsági tartományt biztosít. Kulcsszavakkal és linkböngészővel is rendelkezik. Ezenkívül segíthet a webhely HTTP-állapotkódjával kapcsolatban.

31. Helyi keresési eredmények ellenőrzője

A BrightLocal helyi keresési eredményellenőrzője az egyik leghasznosabb SEO eszköz a helyi vállalkozások számára. Felsorolja a helyi rangsorokat az Ön által megadott hely alapján. Helyi marketingeszközt kínál, amely tartalmaz egy helyi keresési rácsot, a helyi keresési rangsor ellenőrzőjét, a helyi keresési auditot, az idézetellenőrzőt, valamint a Google Cégem auditot. Van egy hírnévmenedzsere és egy idézetépítő is.

32. Link Miner

Egy másik nagyszerű hivatkozási eszköz, a Link Miner megvizsgálja a weboldalakon a hibás hivatkozásokat, és egyéb kapcsolódó hivatkozási mutatókat biztosít. Az oldalon található bármely linkről link- és közösségi adatokat kaphat, az oldalon minden hivatkozás mellett megjelenítheti a linkadatokat. Exportálhatja a linkadatokat, és megnézheti, hogy összesen hány külső hivatkozás található a weboldalon.

33. Kulcsszó Surfer

A Keyword Surfer egy böngészőbővítmény, amellyel közvetlenül a Google keresési eredményei között láthatja a keresési mennyiségeket. Kulcsszókutatást végezhet, keresési mennyiségeket kaphat, és tartalmi irányelveket kaphat a Google keresésében.

34. Válasz a nyilvánosságnak

Az Answer The Public egy kulcsszókutató eszköz, amely azonnali, nyers keresési statisztikákat sorol fel, és tartalmi ötleteket ad a tartalmi stratégia egyszerűsítéséhez. Automatikus kiegészítési adatokat gyűjt, és formázza a Google-keresést, hogy tartalmi ötleteket merítsen a beírt kulcsszó körül.

35. Visító béka

A Screaming frog’s SEO Spider egy népszerű mászó SEO eszköz. Számos SEO funkciót kínál, mint például az oldalon belüli SEO audit, a hibás hivatkozások keresője, a metaadatok, az oldalcímelemző, a duplikált tartalom-ellenőrző, az XML webhelytérkép-szolgáltató és még sok más.

36. Varvy

A Varvy egy többfunkciós eszköz. Ez egy SEO elemző eszköz, amellyel részletes jelentéseket kaphat egy webhely SEO-járól. Oldalon belüli SEO jelentést, sebességtesztelési jelentést, mobiloptimalizálási jelentést biztosít. A Varvy rendelkezik HTTP-fejléc-ellenőrzővel, link- és biztonsági elemzéssel, valamint fizetett hivatkozáskeresővel is.

37. Chrome DevTools

A Chrome DevTools egy többfeladatos eszköz, amely közvetlenül a Google Chrome-ba beépített webfejlesztői eszközöket biztosít. Használható a webhely sebességének és teljesítményének növelésére. Üzeneteket naplózhat a konzolba, és futtathat JavaScriptet a konzolon.

38. Gazdag eredmények teszt

A Google bővített találati tesztje megerősíti, hogy egy webhely támogatja-e a bővített találatokat. A Google szerint a gazdag eredmények olyan tapasztalatok, amelyek túlmutatnak a kék linken. Tartalmazhat körhintákat, képeket és egyéb nem szöveges elemeket. Egyszerűen beillesztheti a webhely URL-címét vagy kódját a Google bővített eredmények tesztoldalára, hogy megtudja, támogatja-e a bővített találatokat.

39. Rangsor Math

A Rank Math egy WordPress beépülő modul, amely javaslatokat tesz a tartalom SEO-hoz való optimalizálására. Használhatja az XML-webhelytérkép beszerzésére, a sémajelölés, a helyi keresőoptimalizálás és a tudásgráf támogatásának engedélyezésére. A kép-SEO funkcióval is rendelkezik.

40. HasonlóWeb

A LikeWeb webelemzést biztosít, megbecsüli a webes forgalmi mutatókat, a versenytársak webes forgalmát és forrásait. Használható a versenytársak SEO stratégiáinak mélyreható kutatására. A LikeWeb a forgalmi forrásokat hat kategóriába bontja – hivatkozások, közösségi média, levelezés, megjelenítés, keresés és közvetlen. A következő jelentés az utazási foglalási webhelyek keresési forgalmát részletezi.

Forrás

41. Ahrefs Backlink Checker

Lehet, hogy sejtette. Az Ahrefs Backlink Checker egy visszamutató eszköz. Visszafelé hivatkozási mutatókat, tartományi mutatókat és oldalszintű mérőszámokat, valamint jelentéseket biztosít az egyes linkeket tartalmazó oldalak becsült organikus forgalmáról, valamint a legtöbb hivatkozott oldalról.

Olvasni:  15 legjobb tipp blogszakértőktől kezdőknek

42. Átirányítási útvonal

Ez egy nagyszerű feltérképező SEO eszköz, amely felsorolja a HTTP-fejléceket, például a gyorsítótárazási fejléceket, az átirányításokat, például a 301, 302 és 404 állapotkódokat. A hibákat és az ügyféloldali átirányításokat is megjeleníti, például a JavaScript-átirányításokat.

43. Beam Us Up

Egy másik híres feltérképező SEO eszköz, a Beam Us Up 100 százalékban ingyenes feltérképezést kínál. Ezzel az asztali bejáróval megtalálhatja a gyakori SEO hibákat, exportálhatja az adatokat Excelbe, és megkeresheti az ismétlődő weboldalakat. A legtöbb bejáróval ellentétben a Beam Us Up egy gyors és megbízható eszköz.

44. Moz kulcsszóböngészője

A Moz kulcsszóböngészője az egyik legjobb SEO eszközök kulcsszókutatáshoz. Lehetővé teszi a felhasználók számára a kulcsszavak keresési mennyiség szerinti elemzését, kulcsszólistákat generál, áttekinti a SERP részleteit, versenyképes kulcsszóelemzést végez, adatokat exportál és még sok mást.

45. Marketingbányász

A több eszközt is magában foglaló marketingbányász több mint 50 eszközzel rendelkező adatbányászati ​​alkalmazás a digitális marketing gördülékenyebbé és hatékonyabbá tételéhez. A Marketing Miner kulcsszójavaslatokhoz, URL-ek indexeléséhez, kulcsszavak rangsorolásához, linkellenőrzőhöz és elemző eszközt tartalmaz, amellyel néhány kattintással átfogó adatokat kaphat. A Marketing Miner robusztus kialakítású, kifejezetten a digitális marketingszakemberek és SEO specialisták segítésére. Több ezer kulcsszóról vagy több száz domainről tud adatot szolgáltatni hiba nélkül.

Kulcs elvitelek

A SEO nem csak a webhelyek esetében releváns; a közösségi médiában megjelent bejegyzéseknél, blogoknál és Youtube-videóknál is releváns. Ez jelzi a SEO mindenütt jelenlétét és növekvő jelentőségét. Manapság számos SEO eszköz található az interneten, amelyek segítenek Önnek egy eredményorientált SEO-stratégia kialakításában. Az alábbiakban néhány gyors tippet adunk a megfelelő SEO-eszközök kiválasztásához –

 • Határozza meg a célt; Ha alapvető SEO-ra van szüksége a webhelyéhez, jobb, ha az ingyenes SEO eszközöket választja a fizetős eszközök helyett
 • Használjon egy vagy két teljes körű eszközt a gyors és megbízható információk megszerzéséhez
 • Használjon alternatív eszközöket, ha kifut az ingyenes próbaidőszakból
 • Legyen összhangban a SEO elemzésével

Következtetés

Manapság szinte minden vállalkozásnak rendelkeznie kell weboldallal, hogy szélesebb közönséget érhessen el. A digitális marketing a vállalkozások szerves részévé vált. De az interneten manapság rengeteg tartalommal nehéz rangsorolni a webhelyet. Ez az oka annak, hogy a vállalkozások sok idejüket és energiájukat fektetik a SEO-ba. A SEO egy biztos módja annak, hogy a weboldalak növeljék forgalmukat, elérésüket és ezáltal forgalmukat. Mivel a SEO-nak számos aspektusa van, és még mindig fejlődik, kihívást jelenthet egy hatékony SEO-stratégia kialakítása. Ráadásul a Google algoritmusát időről időre fejlesztik, hogy robusztusabb legyen. Itt menthetik meg a helyzetet a SEO eszközök. Győződjön meg arról, hogy a fent felsorolt ​​egyik legjobb ingyenes SEO-eszközt választotta, mielőtt a fizetős eszközökre térne át. Az ingyenes SEO-eszközök nagyszerű segítséget nyújtanak SEO-útjának beindításához, és jártassá teheti Önt a SEO-ban.

GYIK

1. Vannak-e olyanok ingyenes SEO eszközök?

Igen! Manapság számos ingyenes SEO eszköz érhető el az interneten. Olvassa el a cikket, hogy többet megtudjon.

2. Mik azok legjobb ingyenes SEO eszközök 2021-ben?

A 10 legjobb ingyenes SEO eszköz 2021-ben –

1. Google Analytics
2. Google Kulcsszótervező
3. Google Search Console
4. Yoast SEO plugin
5. Ubersuggest
6. Google trendek
7. Ahref
8. Moz
9. Neil Patel SEO elemző
10. Bing Webmester

3. Hogyan optimalizálhatom ingyenesen a webhelyemet SEO-val?

Kövesse az alábbi tippeket:
1. Végezzen alapos kulcsszókutatást
2. Kutassa fel és határozza meg célközönségét
3. Célozzon meg 2–3 elsődleges kulcsszót
4. Optimalizálja webhelyét ezekre a kulcsszavakra
5. Fokozza a visszamutató linkeket a jobb DA érdekében
6. Hatékonyan használja a Google Search Console-t
7. Használja ki közösségi média jelenlétét

4. Hogyan találhatok SEO kulcsszavakat?

A kulcsszavak fontos szerepet játszanak a webhely SEO-jában. SEO kulcsszavak kereséséhez kövesse az alábbi lépéseket:
1. Tudjon meg mindent a vállalkozásáról
2. Határozza meg SEO céljait
3. Határozza meg célközönségét
4. Végezzen kulcsszókutatást a vállalkozása szempontjából releváns elsődleges kulcsszavak meghatározásához
5. Használja a Google Kulcsszótervezőt vagy egy hasonló ingyenes kulcsszóeszközt
6. Rendszeresen elemezze a kiválasztott elsődleges kulcsszót

5. Ingyenes a SEO?

A SEO költsége attól függ, hogy saját maga optimalizálja-e webhelyét, vagy megbíz egy ügynököt, aki elvégzi helyette. Egy SEO-ügynök általában havi 5000-30 000 INR közötti díjat számít fel.

6. Nehéz megtanulni a SEO-t?

A SEO nem olyan nehéz, mint azt gyakran gondolják. A tanulási hajlandóság és a megfelelő források birtokában bárki megtanulhatja a SEO-t néhány héten vagy hónapon belül.

Új publikációk:

Ajánlott