5 csodálatos Agorapulse alternatíva a közösségi médiában való felskálázáshoz

Olyan közösségimédia-kezelő eszközt keres, amely tökéletes alternatívája lenne az Agorapulse-nak?

Az Agorapulse kétségtelenül az egyik legjobb digitális marketingeszköz. Ennek ellenére nem ez az egyetlen elérhető a piacon, amelyet érdemes megfontolni. Az Agorapulse egy jól ismert közösségimédia-kezelési megoldás, amely bármilyen méretű vállalat számára alkalmas.

Ez azonban nem garantálja, hogy ez a legjobb. Ennek is számos hibája és korlátja van.

Az Agorapulse-ban nincs megjeleníthető egységes csatorna, mert minden hálózat kategóriákban van. Sem a Pinteresttel, sem a Google Cégemmel nem integrálható. Az Agorapulse egyszerre csak egy kép ütemezését teszi lehetővé; ezért nem fog tudni ütemezni egy egész körhinta bejegyzést ezzel.

Az Agorapulse túl drága is lehet a kisvállalatok számára, hacsak a korlátozott képességekkel rendelkező ingyenes verziójuk nem felel meg az Ön igényeinek.

Ha ezek a hibák aggasztják vagy bosszantanak, itt az ideje, hogy felfedezze az Agorapulse alternatíváit.

Ebben a cikkben bemutatunk öt Agorapulse-alternatívát, amelyek számos közösségi média feladatot automatizálnak, és könnyedén növelik közösségi média jelenlétét.

Fedezzük fel őket egyenként!

1. SocialPilot

SocialPilot

SocialPilot az egyik legjobb Agorapulse alternatíva a listánkon. Ez egy olcsó, nagy hatású eszköz, amely segíthet fenntartani és feljavítani közösségi média jelenlétét. A SocialPilot mindenki számára kiváló választás – a kisvállalkozásoktól és ügynökségektől az influencerekig és a hagyományos emberekig.

Különféle megoldásokat kínál, amelyek segítségével időt takaríthat meg, miközben könnyedén kezelheti és népszerűsítheti a márka imázsát az összes jelentős közösségi oldalon. Számos kézi folyamatot automatizálhat a SocialPilot fejlett képességeinek segítségével.

Javíthatja márkája közösségi médiában való jelenlétét is, ha következetesebb lesz, és értelmes elkötelezettséget ösztönöz a jobb eredmények érdekében. A másik ok, amiért sokan előnyben részesítik a SocialPilotot, a kivételes ügyfélszolgálat. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban válaszoljanak és segítsenek Önnek.

Miért válassza a SocialPilotot az Agorapulse helyett?

 • Könnyedén hozhat létre, ütemezhet és tehet közzé tartalmat a közösségi médiában a SocialPilot közösségimédia-ütemezési funkciójával. A SocialPilot beépített keresőmotorjával képeket, GIF-eket és videókat adhat hozzá, hogy tartalmai egyedinek és vonzónak tűnjenek.
 • A SocialPilot lehetővé teszi akár 500 közösségi médiás bejegyzés tömeges ütemezését előre, így biztosítva, hogy a márka állandó maradjon, nagyobb közönséget érjen el, és jó és valódi elköteleződést hozzon létre. Ez a funkció biztosítja, hogy soha ne maradjon le egyetlen bejegyzésről sem, amíg közönsége aktív.
 • A kutatást tíz vagy több kulcsszóra korlátozó digitális marketingeszközökhöz képest a SocialPilot lehetővé teszi, hogy annyi kulcsszót keressen, amennyire szüksége van.
 • Az analitikai eszközök a közösségi média kezelésének szükséges részét képezik. A SocialPilot fejlett elemző eszközzel rendelkezik, amely teljesítményjelentéseket és statisztikákat készít számos népszerű közösségi oldalról.
 • A SocialPilot elemzi a kiválasztott oldal teljesítményét, értékeli a közönség bővülését és demográfiai bontást.
 • A SocialPilot az elmúlt órákban, napokban vagy hetekben közzétett tartalomra szűkíti a kutatást, és segíthet felfedezni a legfrissebb és legrelevánsabb tartalomötleteket.
 • A SocialPilot közösségimédia-naptár eszköze lehetővé teszi tartalommarketing-stratégiájának működését. Ez a funkció segít korszerűsíteni a közösségi média webhelyeit, és növeli az elkötelezettséget a tervezés, szervezés és megvalósítás révén.
 • Ez az eszköz automatikusan közzéteszi kedvenc blogjait közösségi hálózati fiókjaiban. A SocialPilot segítségével integrálhatja webhelye RSS-hírcsatornáját bármely más kívánt webhelyhez.
 • Ha rákattint a kiegészítő gomb funkciójára, az azonnal megteremti a bejegyzés alapjait azáltal, hogy belefoglalja annak a webhelynek a metacímkéjét és linkjét, amelyre navigált.
 • Az olyan webböngészőkben, mint a Google Chrome, a Firefox és a Safari, a SocialPilot böngészőbővítmény telepíthető és használható.
 • A SocialPilot testreszabott, fehér címkével ellátott jelentéseket biztosít, amelyeket elküldhet az ügyfeleknek, vagy letölthet pdf-dokumentumként. Ezzel a funkcióval nem kell havonta manuálisan jelentéseket készíteni.
 • Sok más, hasonló képességekkel rendelkező közösségimédia-eszközhöz hasonlóan a SocialPilot sem igényli, hogy minden egyes funkcióhoz külön előfizetést vásároljon, és felhasználónként sem kerül költségbe.
 • A közösségi postafiók funkciójával központilag kezelheti saját vagy ügyfele üzeneteit és megjegyzéseit.
Olvasni:  Facebook-trükkök és titkos hackek, amelyekről nem tudtál 2024-ban

Mit mondanak a felhasználók a SocialPilotról?

Jennifer W.

Szeretem, ha több bejegyzést ütemezhetek több fiókhoz és kötegelt tartalomhoz. Az analitika is jó. Sokkal több fiókunk lehet, mint néhány más webhely. Azt is szeretem, hogy egy kattintással csoportokat állíthatok be és több fiókot is kiválaszthatok. Lehetőség van a vállalati logóval ellátott jelentések exportálására, hogy nagyon professzionálisan nézzenek ki. Egy másik funkció, amit nagyon szeretek, a hashtag számláló. A SocialPilot az egyetlen olyan program, amit láttam, amely ezt tartalmazza, és ez egy játék megváltoztatója!

Lindsey F.

Nagyon szeretem, ha az összes közösségimédia-bejegyzésemet egy helyen ütemezhetem a hétre az összes platformon. Ez nagyon megkönnyíti a dolgomat, és nem kell folyamatosan posztolnom.

Brian W.

Egy másik céget használtam, hogy megkönnyítsem az összes közösségimédia-bejegyzésemet; azonban a szükséges fiókok száma kivont az ingyenes termékek kereséséből, és elég gyorsan felugrott néhány megfizethetetlen árra. A SocialPilot tökéletes árfekvésű, és nagyon gyorsan összekapcsolt az összes közösségimédia-fiókommal. A bejegyzéseimet tetszés szerint készíthetem és ütemezhetem. Köszönöm!

2. Puffer

Puffer

Puffer az egyik legrégebbi és hagyományos közösségi média eszköz, és ez a következő az Agorapulse alternatívák listáján. Jól illeszkedik a Facebookhoz, a Pinteresthez, a Twitterhez, az Instagramhoz és a LinkedInhez. A Buffer közösségimédia-marketingeszközként hirdeti magát, amely lehetővé teszi az elkötelezettséget, a közzétételt és a megfigyelést.

A korábban említett többi közösségi média oldalhoz hasonlóan a Buffer is rendelkezik minden olyan képességgel, amely a hatékony közösségi média marketinghez szükséges. A puffer ütemezési funkciója elképesztő, így akár egy hónappal előre ütemezheti a tartalmat.

A puffer azt az előnyt kínálja, hogy lehetővé teszi az ad-hoc közzétételt, így fiókja aktívabbá válik. Támogatja a Zapiert, a CoSchedule-t, a SharpSpring-t, a WordPress-t és más, harmadik féltől származó alkalmazásfelületeket, szolgáltatásokat és kiegészítőket is.

Olvasni:  Vállalkozásának csatlakoznia kell a Meta szálaihoz? Érvek és ellenérvek

Profik

 • A puffer felhasználói felülete felhasználóbarát.
 • Saját linkrövidítővel rendelkezik, Buffly néven.
 • A Buffer jó ügyfélszolgálati lehetőséget kínál a felhasználók számára.

Elizabeth H.

Az összes különböző közösségi médiafiókhoz való kapcsolódás képessége. A webböngésző bővítménye csodálatos és könnyen használható. Az okostelefonhoz készült alkalmazás is nagyon egyszerűen használható. Az ingyenes verzió is számos funkcióval rendelkezik. Ha nincs sok közösségi fiókja, az ingyenes verzió tökéletesen működik. Nyomon követheti bejegyzéseinek elköteleződését és elemzését. Valójában megjegyzéseket fűzhet bejegyzéseihez a webhelyről vagy az alkalmazásból! Nagyon olcsó.

Hátrányok

 • A puffer nem teszi lehetővé, hogy egyetlen platformon dolgozzon vagy működjön együtt az ügyfelekkel.
 • A Buffer prémium verziója nem pénztárcabarát.

Charles F.

Ha ügynökségi szempontból használja ezt a platformot, vagyis több ügyfele és több belső és külső érdekelt fél is van, akkor ez a platform nem fog működni. A kritikus területeken hiányzik, beleértve a több felhasználó támogatásának hiányát, az ügyfél-hozzáférési lehetőség hiányát.

3. Sprout Social

Sprout-Social

Sok cég használja szerte a világon Sprout Social’s közösségi média menedzsment szolgáltatások, így az egyik legjobb Agorapulse alternatíva. Egyesíti a közösségi médiában való közzétételt, kezelést, elkötelezettséget, megfigyelést és elemzést egyetlen intelligens postafiókba.

A Sprout Social egyetlen egységes csatorna, amely egy helyen mutatja be az összes közösségi megjegyzését, üzenetét és említését. A Sprout Social csatornáját a látni vagy használni kívánt hálózatok alapján szűrheti. Emellett kiválóan alkalmas kombinált jelentések készítésére.

A Sprout Social számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek javíthatják a vállalat általános termelékenységét. Az eszköz egyediségét a Sprout Social Analytics adja, amely páratlan számú jelentést biztosít. Ez azonban meglehetősen magas költségekkel jár.

Profik

 • Kiváló csapatmunka funkciói vannak.
 • A Sprout Social irányítópultja minden információt szervezett formában mutat be.
 • Integrációja a közösségi CRM rendszerrel biztosítja a közösségi média adminisztrációjának átfogó kezelését.
Olvasni:  [Guide] CX, UX, HX: Hogyan válhatunk emberi élményközpontú márkává

Lila S.

A Sprout Social a legegyszerűbb közösségimédia-bejegyzésütemező. Egyszerű és szervezett, és kiválóan működik csapatok számára, különösen a tartalom jóváhagyási funkciója.

Hátrányok

 • A Sprout Social tervei nagyon drágák.
 • A felhasználók panaszkodtak, hogy a Sprout Social ügyfélszolgálata nem túl támogató.

Lindsey L.

A Sprout Social valamivel drágább, mint más platformok, de valóban azt kapod, amiért fizetsz. Az egyetlen kívánságom az volt, hogy az Instagram-történeteket az asztalról is ütemezhesd, de az alkalmazás nagyon egyszerűvé teszi.

4. Hootsuite

Hootsuite

Hootsuite egy funkciókban gazdag eszköz a digitális marketingesek számára, amelyet a vállalat különböző csapatai használhatnak. Az elemzések és az interaktív tartalomnaptárak tekintetében felülmúlja a piacon lévő többi hasonló eszközt. Ezen a felületen számos alkalmazásintegráció zökkenőmentesen működik.

Webes felülete nem igényel további telepítéseket. A Hootsuite egyszerűvé teszi a közösségi média műveleteinek ütemezését, közzétételét, nyomon követését és elemzését. Olyan funkciókat biztosít, amelyekkel fellendítheti bejegyzéseit, valódi betekintést nyerhet a közösségi média tevékenységeiből, és optimalizálhatja a közösségi média marketingstratégiáját.

Profik

 • A Hootsuite rugalmas és dinamikus közösségimédia-kezelési szolgáltatásokat is nyújt a gyorsan növekvő vállalkozások számára.
 • A Hootsuite több mint 20 közösségi oldallal és 150 alkalmazással integrálható, mint például a Slack és a Trello.
 • Ingyenes verziót kínál felhasználóinak.

Charity R.

Mint valaki, aki a Hootsuite „ingyenes” csomagját használja, hihetetlenül lenyűgözött, hogy a Hootsuite mit kínál a tervben. Kedvenc eszközem a Hootsuite-on a „Streamek”. Az ütemezett bejegyzéseket, a korábbi bejegyzéseket, az említéseket és a követők bejegyzéseit közösségimédia-platformok szerint rendezhetem az irányítópult „Streamek” funkciójával.

Hátrányok

 • Bár a Hootsuite már régóta a közösségi média menedzsment piacán van, viszonylag nehezen használható eszköz.
 • A fejlett funkciók egy kicsit drágák ahhoz képest Hootsuite alternatívák.

Joshua B.

A felhasználói felület túlságosan elfoglalt volt bizonyos oldalakon, de a naptárnézet kényelmes és letisztult volt, így el tudtam képzelni, mit terveztünk a következő hetekre. Néhány hónappal ezelőtt emelkedett az ár, és ez kiárasztott minket. Nem éri meg az általuk feltüntetett új profi árakat.

5. eclincher

eclincher

eclincher az utolsó az Agorapulse alternatívák listáján, és jó választás a digitális marketingesek és a közösségi média kezelésének optimalizálására törekvő cégek számára. Számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek ígéretes alternatívává teszik a közösségi médiában való közzétételt és a sikeres közösségkezelést.

Az eclincher közösségimédia-kezelési funkcióival számos műveletet automatizálhat egyetlen műszerfalról. Az összes legnépszerűbb közösségi oldal jól integrálva van a felhasználói felületbe.

Az eclincherrel több közösségimédia-profilt is könnyedén kezelhetnek a munkatársak. Tartalmaz egy automatikus közzétételi lehetőséget, amellyel a tartalmat ütemezés nélkül is közzéteheti. Az eclincher különféle marketingtechnológiákkal működik együtt, optimalizálva a marketingmenedzsment hatékonyságát és termelékenységét.

Profik

 • Lehetővé teszi a bejegyzések ütemezését a legnépszerűbb közösségi oldalakon, és harmadik féltől származó integrációt kínál olyan alkalmazásokkal, mint a Google Dynamic Links, a Canva, a Google Analytics, a Zendesk és még sok más.
 • 14 napos ingyenes próbaverziót kínál a funkcióinak kipróbálásához.
Olvasni:  9 ok, amiért a Hostinger a legjobb Kinsta alternatíva menedzselt tárhelyszolgáltatáshoz

Matt F.

Minden igényemnek megfelel. Posztolhat Youtube-on, Instagramon, Facebookon stb., mindezt egységes helyről. Valamint nagyon boldog voltam, amikor felfedeztem az automatikus soraikat. Még nem láttam az eszközt, de egyedinek tűnik. Lehetővé teszi, hogy 50 régi poszt legyen, amelyek örökzöldek és újrahasznosíthatók, hogy áthidalhassák a társadalmi ütemtervben lévő hézagokat.

Hátrányok

 • Az eclincher prémium verziója nem túl megfizethető.
 • Együttműködési funkciója csak fizetős verziójában érhető el.

Jamie C.

Nem túl intuitív a felhasználók számára. Az automatikus közzététel zavaró, a „Fiókok hozzáadása és kezelése” előugró ablak pedig rendetlennek tűnik/zavaró. Az alkalmazás nem tart bejelentkezve. Az ügyfélszolgálat megpróbált segíteni ebben, és azt mondta, hogy a böngészővel van a probléma.

Összefoglalva

Az Agorapulse egy tökéletesen működő eszköz, számos funkcióval. Előfordulhat azonban, hogy nem elégíti ki márkája egyedi igényeit, és biztosan nem fogja fokozni a közösségi médiában való jelenlétét. Különféle Agorapulse alternatívák állnak rendelkezésre elfogadható áron, amelyek megfelelnek az Ön márkájának és költségvetésének, és könnyen elérhetők a piacon.

De végül a választott eszköznek kesztyűként kell illeszkednie a közösségi média követelményeihez. Az öt Agorapulse alternatíva közül azt javasoljuk, hogy használja a SocialPilotot.

Használata egyszerű, olcsó, és kiváló ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely bármikor segít Önnek. Ki lehet próbálni 14 napos próba verziót, és nézze meg, hogyan teljesítenek varázslatos funkciói az Ön számára.

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Milyen funkciókkal kell rendelkeznie egy ideális közösségi média eszköznek az ügynökségek számára?

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a funkciókat, amelyekkel az ügynökségek számára ideális közösségimédia-eszköznek rendelkeznie kell:

 • Haladó ütemezés és közzététel
 • Monitoring
 • Hallgatás
 • Mély elemzés és jelentés
 • Hirdetések
 • Csapat- és ügyfélkezelés

🌟 Milyen gyakran posztoljak a közösségi médiában a jobb elérhetőség érdekében?

A szakértők azt javasolják, hogy a napi egyszeri és legfeljebb napi kétszeri posztolás segít jobban elérni a közösségi médiában való jelenlétét.

🌟 Melyek a legjobb Agorapulse alternatívák?

Íme egy lista néhány Agorapulse alternatíváról, amelyek segíthetnek automatizálni számos közösségi média tevékenységét:

 • SocialPilot
 • Puffer
 • Sprout Social
 • Hootsuite
 • eClincher

🌟 A SocialPilot jobb választás, mint az Agorapulse?

Ez az Ön preferenciáitól, kívánságaitól és követelményeitől függ. A SocialPilot azonban jobb alternatíva az Agorapulse-nál a közösségi médiafiókok kezelésére és figyelésére. Lehetővé teszi, hogy egyszerre kilenc közösségi oldalon tegyen közzé tartalmat, míg az Agorapulse korlátozott funkciókkal rendelkezik ugyanennek a végrehajtásához.

🌟 Az Agorapulse ingyenes próbaidőszakot kínál?

Igen, az Agorapulse 30 napos ingyenes próbaidőszakot kínál felhasználóinak.

Új publikációk:

Ajánlott