5 csodálatos közösségi média együttműködési eszköz marketingcsapata számára

Egy közösségi média marketing csapat sok mindenért felelős.

A tartalom áttekintésétől és jóváhagyásától a közösségi médiában közzétett bejegyzések ütemezéséig és a hangnemben vagy megközelítésben a következetesség megőrzéséig, hogy csak néhányat említsünk.

Emellett a több száz üzleti e-maillel túlterhelt postafiókban is meg kell találniuk a tartalmat.

Van mód arra, hogy ez az együttműködés a lehető legzökkenőmentesebben működjön?

Teljesen!

A közösségi média együttműködési eszközök segítségével a közösségi média marketingje:

 • Stratégiák kidolgozása
 • Felelősségek kiosztása
 • Tartalom jóváhagyása bejegyzésekhez
 • Tartalmi ötletek kidolgozása
 • Tartalomnaptár létrehozása
 • Fájlok megosztása

Fedezze fel egyenként a legjobb közösségi média együttműködési eszközöket.

1. SocialPilot

SocialPilot

Az egyik legmegbízhatóbb és legköltséghatékonyabb közösségi média együttműködési eszköz marketingcsapata számára SocialPilot.

Ez egy minden az egyben eszköz, amely lehetővé teszi, hogy együttműködjön marketingcsapatával és ügyfeleivel az összes legnépszerűbb közösségi média platformon, beleértve a Facebookot, a Twittert, a LinkedInt, az Instagramot, a Pinterestet, a Tumblr-t, a TikTok-ot és a VK-t.

tudsz figyelemmel kísérheti közösségi média csapatának együttműködési erőfeszítéseit különböző fokú jogosultságok megadásával, például menedzser, rendszergazda és tartalomkészítő.

A szelektív hozzáférés lehetővé teszi, hogy korlátozza vagy csak azokra a fiókokra adjon felhatalmazást, amelyeken a csapattársaknak együtt kell működniük. Ez arra készteti őket, hogy arra koncentráljanak, amin javítaniuk kell, ahelyett, hogy más engedélyezett fiókok teljesítményével foglalkoznának.

A SocialPilot segítségével ezt is megteheti személyre szabott bejegyzéseket hozhat létre, ütemezhet és tehet közzé egy központi irányítópulton. Ezenkívül lehetővé teszi a közösségi médiában közzétett bejegyzések teljesítményének és elkötelezettségi tevékenységeinek nyomon követését.

Miért válassza a SocialPilotot közösségimédia-együttműködési eszközeként?

 • A menedzserek és a tartalomkészítők a SocialPilot segítségével olyan munkafolyamatot tervezhetnek, amelyben a tartalomkészítők könnyedén szerkeszthetik, készíthetik és ütemezhetik a bejegyzéseket. Már csak a tartalom közzététele előtt kell megvárni a vezető beleegyezését.
 • A SocialPilot lehetővé teszi, hogy szabadúszókat vagy gyakornokokat hívjon meg a csapatába tartalomkészítőként, és értékelje munkájukat a közzététel előtt.
 • Leegyszerűsíti a mindennapi műveletek delegálását azáltal, hogy adminisztrátori hozzáférést biztosít a csapattagoknak, így Ön vállalkozása bővítésére összpontosíthat.
 • Felhatalmazza az adminisztrátorokat arra, hogy ügyfeleket és más csapattársakat is meghívjanak.
 • Engedélyezheti csapattársainak, hogy több közösségimédia-fiókot integráljanak a SocialPilotba, még akkor is, ha Ön nem ad teljes adminisztrátori hozzáférést.
 • A SocialPilot lehetővé teszi a tartalomkészítők számára, hogy hozzáférjenek a releváns kurált tartalmakhoz, és friss bejegyzéseket hozzanak létre, így biztosítva, hogy soha ne fogyjon ki a közzétenni való anyag.
 • Ezenkívül egy új frissítés lehetővé teszi, hogy a csapattársak szelektíven engedélyezzék a SocialPilot közösségi postafiókját és az analitikai jelentéskészítési funkciókat a márkaelköteleződés gyakorlatiasabb megközelítése érdekében.
 • Megkaphatja a sajátját tartalom marketing stratégia teljesen a pályán a SocialPilot közösségi naptár funkciójával. Ez a funkció a félreértéseket és hibákat is kiküszöböli, mivel biztosítja, hogy minden csapattársa ugyanazon az oldalon legyen.
 • A SocialPilot fehér címkével ellátott jelentéseket kínál, amelyeket személyre szabhat a márkajelzéséhez, és elküldheti az ügyfeleknek e-mailben vagy letöltheti PDF-fájlként. Ezzel a funkcióval nem kell havonta manuálisan összeállítani a közösségi média jelentéseket.
 • A SocialPilot, mint sok más, hasonló funkciókkal rendelkező közösségimédia-együttműködési eszköz, nem kötelezi Önt arra, hogy minden egyes funkcióhoz külön előfizetést vásároljon, és nem számít fel felhasználónként díjat.
Olvasni:  A vásárlói vélemények szerepe az online hírnévkezelésben

Mit mondanak a SocialPilot felhasználók?

Laurent W.

Kiváló! Kipróbáltam néhány más ilyen eszközt (Buffer, Socialchamp), és a SocialPilot a legjobb abból a szempontból, hogy mennyire egyszerű a bejegyzéseket 1 vagy 2 hónapra előre ütemezni. Éreztem, hogy nagyon sokat gondolkodtak azon, hogy az ismétlődő feladatokat könnyen elvégezzék, ami az ilyen eszközöknél a legfontosabb.

Jennifer W

Szeretem, ha több bejegyzést ütemezhetek több fiókhoz és kötegelt tartalomhoz. Az analitika is jó. Sokkal több fiókunk lehet, mint néhány más webhely. Azt is szeretem, hogy egy kattintással csoportokat állíthatok be és több fiókot is kiválaszthatok. Lehetőség van a vállalati logóval ellátott jelentések exportálására, hogy nagyon professzionálisan nézzenek ki. Egy másik funkció, amit nagyon szeretek, a hashtag számláló. A SocialPilot az egyetlen olyan program, amit láttam, amely ezt tartalmazza, és ez egy játék megváltoztatója!

Ellenőrzött felhasználó

Annak ellenére, hogy külön szoftverről van szó, kizárólag a közösségi médiára összpontosítva minden előnyt élvezhet. Imádom, és soha nem kell aggódnom a hibák miatt / úgy érzem, ellenőriznem kell, hogy van-e közzétéve valami.

2. Google Drive

Google Drive

Sok üzleti e-mailt kell kiküldenie csak egyetlen javított dokumentum megszerzéséhez? Vagy előfordult már, hogy sürgősen közzé kellett tennie valamit az Instagramon, és végül egy elavult tartalmat tett közzé?

Ha ez a helyzet, akkor Google Drive a marketingcsapat közösségi média együttműködési eszköze.

Dokumentumokat, fájlokat és fényképeket tárolhat, és lehetővé teszi működjön együtt csapattársaival és ügyfeleivel ugyanazon a dokumentumokon, táblázatokon és diavetítéseken valós időben.

Profik

 1. Ha nincs a közelben laptop vagy számítógép, mindent megtekinthet és elérhet okostelefonjáról, és szükség esetén akár szerkesztheti is a tartalmat.
 2. Nem kell semmit elmentenie, mivel automatikusan menti a munkát vagy az új módosításokat. Csapata valós időben láthatja az Ön által végzett összes módosítást.
Olvasni:  Rossz dolog a keresztposta a közösségi médiában?

Yadah K

Legyen szó zenéről, videókról, képekről vagy dokumentumokról, ezek mind tárolhatók a Drive-ban. A fájlok mappákba bonthatók, így igazán könnyű mindent megszervezni és nyomon követni. A Drive szinkronizálja az összes eszközömet, így hozzáférhetek a fontos információkhoz, akár mobilról, táblagépről vagy számítógépről.

Hátrányok

 1. Tárolási korlátozások vannak, ezért ha sok fájlt kell tárolni, az drága lehet.
 2. Mindig szüksége lesz internetkapcsolatra, és a dokumentumok vagy fájlok letöltése vagy feltöltése jelentős időt vesz igénybe, ami időigényes folyamat lehet.

Samantha H

Bárcsak felajánlhattak volna egy nagyobb tárolóhelyiséget az általam fizetett árért.

3. Laza

Laza

Bár nem megfelelő eszköz a közösségi média kezelésére, Laza kiválóan működik közösségi média csapatként együttműködés szoftver. Az alapításkor a Slack robusztus chat-szoba volt, de sok szervezet számára sokrétű szerepkörré fejlődött.

Az egyik ilyen feladat a hivatkozások cseréjére és gyűjtésére szolgáló központ. A csapat tagjai megtehetik posztoljon érdekes és mulatságos linkeket az egyik chatszobában, hogy a többi tag megtekinthesse. Hatékony stratégia lehet kiváló minőségű tartalom generálására vállalata közösségimédia-profiljaihoz.

A Slack felhasználható a közösségi média marketing csapatának összekapcsolására, létrehozására különböző csatornák a tartalom megosztására, kioszthat munkát, és együttműködhet a projektjein. Sokan vannak Laza integrációk amelyek egyszerűsítik projektjeit. Csoportos vagy privát üzeneteket is küldhet, valamint video- és hanghívásokat is kezdeményezhet.

Profik

 1. Több mint 1000 eszköz, köztük a Dropbox, a Salesforce és a Zendesk integrálható a Slackkal.
 2. A Slackben minden ugyanazon a helyen marad, így csak egy gyors keresést kell végrehajtania, hogy megtalálja, amit keres.

David W

A Slack egy felhasználóbarát, robusztus együttműködési eszköz, amely lehetővé teszi a gyors beállítást és a nyilvános és privát csatornákhoz való hozzáférést. Az aszinkron kommunikáció egyszerű, és az Említések és reakciók funkció lehetővé teszi, hogy könnyen hozzáférjen a legutóbb kapott üzenetekhez.

Hátrányok

 1. A felhasználók szerint a Slack mobilalkalmazása fejlesztésre szorul.
 2. Ha a keresési funkció kisebb hibába ütközik, az nehézkes lehet, különösen, ha nagy cége van.

Angelo L

Amit a legkevésbé szeretek, az az ár: 7 USD-t kell fizetnie felhasználónként, hogy lehetővé tegye a teljes csapat együttműködését. Néhány felhasználó csak a Slacken válaszol üzenetekre; mások az összes funkciót használják.

Olvasni:  TikTok marketingstratégiák 2024-re

4. Evernote csapatok

Evernote

Mindenekelőtt, Evernote csapatok és az Evernote nem ugyanaz. Ugyanakkor kiváló közösségi média együttműködési eszköz lehet a közösségi média marketing csapatok számára tartalmak fejlesztésére és megosztására. Erőforrásokat, információkat és fogalmakat is összeállíthat, és egy csatornára helyezheti, hogy bárki megtekinthesse vagy elolvashassa.

Az Evernote Teams segítségével is használhatja figyelemmel kíséri és irányítja a különböző projekteket. Ugyanúgy használhatja, mint a szabványos Evernote-ot, csak rögzíthet és gyűjthet össze bármit, amit szeretne az internetről, például videókat, cikkeket stb.

Az Evernote Teams hasznos a közösségi média marketingeseinek abban, hogy csapatként felfedezzék és kutassanak ötleteket és tartalmakat. Azt is lehetővé teszi, hogy alakítsa ki közösségi média tartalmát és gyűjts össze egyedi cikkeket, hogy megjelenjenek a közösségi média platformjain.

Profik

 1. A sok elérhető integrációnak köszönhetően optimalizálhatja csapata munkáját, és biztosíthatja, hogy semmi se kerüljön kétségbe.
 2. Az Evernote Teams offline hozzáférést is biztosít, lehetővé téve a csapattársaival való munkát és együttműködést, még akkor is, ha az internetkapcsolat nem elérhető.

Dipannita M.

Ha elképesztő többplatformos szoftvert keres, különösen a jegyzetelési cél érdekében, az Evernote Business piacvezető. Minimalista kialakítású, gördülékeny együttműködési funkciókkal, így tökéletesen szinkronizálható más platformokkal. Ha az együttműködési funkciókról van szó, egyetlen más szoftver sem tudja legyőzni az Evernote üzletét. Nemcsak csapatmunkát végezhet projektjein, hanem az összes fontos információt egy helyen tárolhatja.

Hátrányok

 1. Csak az Evernote Teams asztali verziója teszi lehetővé a dokumentumok szerkesztését.
 2. Ha a csapata sok emberből áll, ennek az eszköznek a használata túl drága lesz.

Norzihan I.

A szövegstílus és formátum testreszabásához korlátozott lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyeket itt lehet módosítani és szerkeszteni. A szép és megfelelően formázott jegyzetek javítják a hangulatomat, és kreativitást vonzanak magamba, amit remélem ez a szoftver tud nyújtani. Ezt leszámítva minden más csodálatos.

5. Poszttervező

Hozzászólástervező

Átad az ütemezés utáni feladatokat valakire a csapatodból, és mégis rájössz, hogy időről időre elfelejtik? Vagy talán problémába ütközik annak meghatározásával, hogy melyik tartalom teljesít a legjobban. Ez a két aggály Hozzászólástervező segíthet a hatékony és eredményes megoldásban.

Val,-vel kutatás által támogatott tartalomajánló motor és gazdag képtárnem is beszélve a lehetőségről együttműködni a csapattársakkalA Post Planner segít azonosítani a legjobb tartalmat, amelyet közzétehet a Facebookon, a LinkedIn-en, a Pinteresten, a Twitteren és az Instagramon.

Olvasni:  Az 5 legjobb e-kereskedelmi marketing automatizálási eszköz üzlettulajdonosok számára

Kedvenc tartalomforrásait testreszabott mappákba is kategorizálhatja és mentheti, így bármikor elérheti őket, amikor új tartalomra van szüksége közösségi oldalaihoz.

Profik

 1. A Post Planner több ezer státuszötletet kínál különböző kategóriákban, beleértve a kérdéseket, filozófiai gondolatokat, érdekességeket és egyebeket.
 2. Van egy ingyenes verziója a kisvállalkozások számára.

Jennifer H

Lehetőség a bejegyzések megtervezésére meghatározott időpontokra és célokra, valamint olyan elemek könyvtárának létrehozására, amelyeket meg szeretnék osztani a követőimmel. A bejegyzéstervező hatalmas könyvtárral rendelkezik, amely segít a bejegyzésekkel, hogy jó, releváns és bátorító tartalmat tarthassak követőimnek. Szeretem az örökzöld opciót is, amely lehetővé teszi a bejegyzések későbbi újraküldését.

Hátrányok

 1. Nem integrálható a TikTokkal.
 2. A felhasználók többször panaszkodtak számlázási problémákra.

JaimiH

Szeretném, ha a bejegyzéseket a feladásuk után törölhetném a soromból, ami jelenleg nem érhető el.

Milyen közösségi média csapatok együttműködési eszközeit válassza?

Ezek a legjobb közösségimédia-együttműködési eszközök, amelyeket marketingcsapata használhat egy márka vagy szervezet közösségimédia-kezelési tevékenységeinek tervezése és végrehajtása során. A cél az, hogy találjon valamit, amivel időt takaríthat meg csapatként, miközben jobb eredményeket produkál az erőfeszítései során.

Ezek az eszközök érdekessé és kevésbé időigényessé teszik a munkáját.

Azonban ebből az öt eszközből ajánljuk SocialPilot mivel hatékonyan lehetővé teszi a dolgozók számára az együttműködést és a sokféle feladat ellátását, amellyel zsonglőrködnek.

Használja ki az ingyenes 14 napos próba és döntsd el magad!

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Mik azok a közösségi média együttműködési eszközök?

A közösségi média együttműködési eszközei segítenek a munkafolyamat egyszerűsítésében, hogy a munka egyszerű legyen, és semmi se maradjon figyelmen kívül. Megkönnyítik a csapatok sikeres működését, a tartalom ütemezésétől a feladatok kijelöléséig.

🌟 Melyek a legjobb közösségi média együttműködési eszközök?

A legjobb közösségi média együttműködési eszközök a következők:

 • SocialPilot
 • Google Drive
 • Laza
 • Evernote Business
 • Hozzászólástervező

🌟 Lehetséges a munkahelyi együttműködés egy kis cégnél?

Igen, meg kell állapítania a cég követelményeit, és jóvá kell hagynia a szükséges igényeket. Továbbra is használhatja ezeket az együttműködési eszközöket, még akkor is, ha növeli a létszámot.

🌟 Elrejthető a megosztott naptáradat?

Igen, a legtöbb együttműködési eszköz lehetővé teszi a titoktartási szint igény szerinti beállítását. Beállíthatja a szerepeket és korlátozhatja a hozzáférési dolgokat prioritás szerint.

🌟 Alkalmas-e a Post Planner ingyenes verziója kisvállalatok számára?

A Post Planner ingyenes verziója kisvállalkozások számára alkalmas, ha csak 5 közösségi média platformon, például Facebookon, Instagramon, LinkedInen, Pinteresten és Twitteren vannak. Míg a SocialPilot több mint 8 platformot támogat megfelelő árkategóriában.

Új publikációk:

Ajánlott