5 csodálatos közösségimédia-hallgatási eszköz a márkaépítéshez 2024-ban

Ma minden az eredményeken múlik. Lehet, hogy sok erőfeszítést tett, de ha nincs felmutatnivaló eredménye, akkor az is lehet, hogy nem tett semmit.

Legyen szó ROI-ról vagy egy közösségi médiás bejegyzés kedveléséről és megjegyzéseiről, az emberek látni akarják a ráfordított idejük és erőforrásaik számát.

Ha Ön egy olyan márka, amely arra törekszik, hogy a közönsége felfigyeljen rád, döntő fontosságú, hogy beszéljenek rólad a közösségi médiában. Lehet, hogy sokat teszel a közösségi médiában való jelenléted fejlesztéséért, de honnan tudod, hogy működik-e vagy sem?

A közösségi meghallgatási eszközök segíthetnek. – Mik azok a társadalmi meghallgatási eszközök? kérdezhetnéd.

A közösségi meghallgatási eszközök pontosan azt sugallják, amit a nevük is sugall. „Meghallgatják”, mit mondanak az emberek a közösségi hálózatokon a márkáidról. Az említések nyomon követése mellett lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy azonnal interakcióba lépjen és részt vegyen a beszélgetésben.

A közösségimédia-meghallgató eszközök kényelmesen figyelemmel kísérhetik az összes oda-vissza információt egyetlen integrált platformról a márkamenedzser vagy a közösségi média marketingesei számára. Rengeteg időt és erőfeszítést takarít meg.

Ez a blog felsorolja a legátfogóbb és leghatékonyabb közösségi média hallgatási eszközöket. Hogy melyiket választanád, megbeszélés tárgya.

1. Kulcslyuk

kulcslyuk

Ár: 99 USD/hó

Kulcslyuk egy közösségi megfigyelő eszköz, amely márka- és kampányfigyelést, befolyásolói elkötelezettség nyomon követését, eseményfigyelést és piackutatást biztosít. Ez nagyjából lefedi a lehallgató eszköz minden lényeges elemét.

Azt is biztosítják hashtag elemzés, egy praktikus funkció a közönség elköteleződésének nyomon követéséhez. Mint tudjuk, az emberek azért keresik fel a közösségi médiát, hogy bármiről megismerjék a közvéleményt. A hashtagek pedig az a mód, ahogyan keresnek. Ezért a megfelelőek használata kulcsfontosságú.

A Keyhole mesterséges intelligencia technológiája segít megjósolni, hogy a használt hashtagek mennyire lesznek hatékonyak. Néhány említésre méltó funkció az influencer műszerfal, tartalom nyomon követése több közösségi médiában, hangulatelemzés és még sok más. Tehát, ha az elköteleződési mutatók a tetején maradunk, akkor ezeket a hasznunkra fordíthatjuk.

Profik

 1. Áttekinthető műszerfalakkal rendelkezik, és jelentéseket készít.
 2. A hashtag-követő nagyon áttekintő.
 3. Irodáknak és nagyobb cégeknek egyaránt alkalmas.

Tasmy G

Tetszik, hogy milyen egyszerű analitikai jelentést készíteni a közösségi média csatornáim számára. A hashtagkövető különösen hasznos, és a betekintések nagy hasznot húztak kampányunkban. Nagyra értékelem továbbá az egyes mutatók leírását és mérési módját.

Hátrányok

 1. Az ügyfélszolgálat elérése hosszabb ideig tart.
 2. Nem integrálható a LinkedIn-nel.
 3. A magasabb költségű terveknél olyan fejlett funkciók állnak rendelkezésre, mint a hangulatelemzés és a kiegészítő nyomkövetők.
Olvasni:  10 hatékony marketingstratégia az üzleti növekedéshez

Lauren F

Amit kényelmetlennek találok, az az, hogy a chat-támogatás néha késhet / nem olyan hasznos, mint a versenytársak.

2. Említés

Említés

Ár: 199 USD/hó

Említés egy dedikált közösségi meghallgatási eszköz, amely nyomon követheti márkáját az interneten több millió platformon keresztül. Különböző nyelvű közösségi platformokon és webhelyeken áthaladhat, hogy az internet minden sarkából kiválaszthassa a márkájához kapcsolódó összes említést.

Az említésnek van egy kényelmes funkciója – a figyelmeztetések. Ezeket a figyelmeztetéseket saját preferenciái szerint testreszabhatja, és kihangolhatja a nem releváns kulcsszavakat. Ha még jobban leszűkíti a keresést, megteheti meghatározott országokra és nyelvekre koncentrál hogy kihalászhassa a látni kívánt eredményeket.

Az eszköz irányítópultjának megjelenése és érzete kifejezetten postafiók jellegű. A találatokhoz címkéket adhat hozzá, így bármikor gyorsan rendezheti és áttekintheti azokat. A felhasználók megtehetik válaszoljon a megjegyzésekre és üzenetekre az eszköz kommunikációs összetevőjén keresztül.

Ezen kívül az eszköz még sok prémium szolgáltatást kínál, például hangulatelemzést, befolyásolói adatokat, versenyelemzést, egyéni jelentéskészítést, exportálást és még sok mást.

Az említés az egyik ingyenes közösségi meghallgatási eszköz. Ingyenes tervük célja, hogy segítsen az egyéneknek elkezdeni a közösségi média marketing világát. De ez a terv minimális funkciókkal rendelkezik, és nem elegendő több felhasználó számára.

Profik

 1. Az interneten bárhol képes észlelni és figyelni az említéseket.
 2. Egyszerű, de intuitív felülettel rendelkezik.
 3. Az „említés” figyelmeztetések valós idejű frissítéseket adnak a felhasználóknak.

Deb B

A Mention.com segítségével nyomon követheti a márka említését a közösségi médiában, blogoldalakon, fórumokon stb. Az eszköz képes nyomon követni a nyomkövetőhöz hozzáadott bármely márkás/nem márkás kulcsszót. Az eszköz használatával nagyon gyorsan meg tudtunk oldani néhány ügyfélproblémát.

Hátrányok

 1. Alacsonyabb tervekkel korlátozott funkciókkal rendelkezik.
 2. Az ügyfélszolgálat javítható.
 3. A felhasználók által jelentett pontosság hiánya.

Ellenőrzött felhasználó

A jelentések pontossága nem mindig ütős. Az a mód, ahogy a említés.com „olvassa” a tartalmat, más kulcsszavakat is tartalmaz, amelyek rontják a jelentést.

3. SocialPilot

SocialPilot

Árak: $150/hó

SocialPilot az egyik legátfogóbb közösségi média automatizálási eszköz, amelynek egyik szempontja a közösségi meghallgatás. Ez egy teljes eszköz, a tartalom közzétételétől és ütemezésétől, a közönség elköteleződésén és a közösségi meghallgatáson át az elemzésekig és a jelentéskészítésig.

Támogatja az összes főbb platformot, beleértve a Facebookot, az Instagramot, a Twittert, a LinkedIn-t, a Pinterestet, a Google Cégem, a Tumblr-t, a TikTok-ot és a VK-t.

A beérkezett üzenetek funkció a áramvonalas műszerfal lehetővé teszi, hogy hozzáférjen a Facebook és Instagram oldalain lévő összes beszélgetéshez, és figyelemmel kísérje ugyanazt. Láthatja a megbeszéléseket, és részt vehet bennük, hogy válaszoljon a célközönségnek, vagy válaszoljon a kérdéseikre. Ez csökkenti a szakadékot a márka és az emberek között.

A közönség elköteleződésén kívül a felhasználók is megtehetik tartsa szemmel a közönség meglátásait növekedés, tartalomelemzés, influencer analitika, demográfia stb. a SocialPilot eszközön keresztül.

Olvasni:  Ingyenes online logókészítő és letöltési szolgáltatások, amelyeket be kell jelentenie 2024-ban

Bár nem a közösségi meghallgatás a SocialPilot fő jellemzője, az attribútumok teljes kínálata nagyon kényelmes eszközt jelent a különböző profilok egyetlen helyről történő kezelésére.

A SocialPilot az egyik legfelhasználóbarátabb és legátfogóbb eszköz, tiszta felhasználói felülettel, amelynek megtanulása nem tart tovább néhány óránál. Ezért preferálják az egyéni vállalkozók és ügynökségek. Ez egy kiváló módja annak, hogy csökkentse a márkája közösségi média marketingjére fordított időt és erőfeszítést.

Profik

 1. A felhasználóbarát felület vonzóvá teszi az eszközt a felhasználók számára.
 2. A közösségi hallgatási funkciók interaktív platformot biztosítanak.
 3. A jelentős tartalom közzététele és ütemezése egyszerű és egyszerű.
 4. A tartalomnaptár kényelmes módja annak, hogy egy pillantással megjelenítse az egész hónapra tervezett bejegyzéseket.
 5. A tömeges ütemezés attribútum segítségével előre megtervezheti közösségi média ütemezését.
 6. Az éleslátó elemzések segítenek nyomon követni az üzlet előrehaladását.
 7. A márkajelzéssel ellátott jelentések létrehozása és az ügyfelekhez történő exportálása egyszerű.
 8. Az RSS automatizálási és tartalomkezelő eszközök rendszeresen biztosítanak friss és releváns tartalmat
 9. Az influencer analitika információkat nyújt a felhasználóknak arról, hogy közülük kik növelhetik az elkötelezettséget.
 10. Rendkívül kedvező áron kapható.
 11. Kiváló ügyfélszolgálattal rendelkezik.

Kora C

A SocialPilot egyszerű, de hatékony felhasználói felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a tanulást, és azonnali profinak érezheti magát. Szeretem, hogy rendelkeznek a Google Cégem funkcióval, amely egyedülálló a közösségi média ütemezési eszközei számára. A legjobban lenyűgözött azonban a fantasztikus ügyfélszolgálatuk. Először is, minden képernyőn jól láthatóan van egy gomb a funkció iránti kérelem benyújtásához. Emiatt úgy érzem, hogy nem csak a fejlődés iránt érdeklődnek, hanem közvetlenül meghallgatják ügyfeleik véleményét, miközben új funkciókat építenek.

Alexandra K

Az ütemező funkció lehetővé teszi, hogy egy teljes hónapra előre rendszerezzem és közzétegyem a tartalmat. Biztos lehetek benne, hogy a tartalom időben és mindenféle médiaformátumban felkerül. Azt is meg tudom szerkeszteni a bejegyzéseket, miután ütemezték, hogy megjelenjenek, a bejegyzések újra megoszthatók, és az időpontok módosíthatók/szerkeszthetők. A platform könnyen navigálható és könnyen használható. A funkciók gyorsan működnek vállalkozásunk összes közösségi platformján. A közösségi elemzési komponens nagyon hasznos, és nagyszerű útmutatóként szolgál annak megértéséhez, hogyan teljesít a tartalom, és ki is a közönség.

Sam D

Úgy gondolom, hogy hiányzik belőlük néhány olyan funkció/funkció, amelyekkel más közösségi ütemezők rendelkeznek, de ezek a közösségi ütemezők is sokkal drágábbak, így megértem a kompromisszumot.

4. Márka24

Márka24

Ár: 249 USD/hó

2011-ben alapították Lengyelországban, Márka24 az egyik legjobb közösségi média hallgatási eszköz. Ez egy korai piacra lépés volt, és idővel vonzott néhány nagy sikerű ügyfelet.

Az első felhasználó számára a beállítás kissé zavaró lehet. Segítségként a webhely egy 20 perces oktatóvideót tartalmaz, amely megtisztítja a levegőt az Ön számára. Brand24 ajánlatok az egyik legintuitívabb AI-alapú monitorozás az összes társadalmi meghallgatási eszköz között.

Olvasni:  Legjobb közelgő PHP-események és konferenciák 2024-ban

A követési kulcsszavak specifikációi meglehetősen részletesek, lehetővé téve annak meghatározását, hogy melyiket kell keresni, és melyiket hagyja figyelmen kívül. A Brand24 különféle platformokon követi nyomon a kulcsszavakat, beleértve a Facebookot, a Twittert, az Instagramot, a TikTok-ot, a Youtube-ot és a Twitch-et.

A márkakövetési lehetőségek és szűrők is meglehetősen részletesek, és lehetővé teszik a fókusz szűkítését. A szűrők közé tartozik a befolyásoló pontszám, a hangulat szűrése, az interakciók, a látogatások, a domainek, a csoportok, a helyek stb.

A felhasználók megtehetik egy vagy több márka figyelése és említéseik egyszerre @megemlítésként, hashtagként és egyszerű szövegként. Ezek az összehasonlítások testreszabott jelentésekké alakíthatók az ügyfeleknek való exportáláshoz.

Pro

 1. Valós idejű megfigyeléssel rendelkezik.
 2. Versenytárs megfigyelése is elérhető.
 3. Ez egy könnyen használható platform.
 4. Több szűrő is elérhető a keresési eredmények szűkítésére.

Ellenőrzött felhasználó

Valós idejű nyomon követést biztosít a közösségi médiáról, és betekintést nyújt abba, hogyan teljesít a márkája és ki a közönsége. Bármilyen márkára rákereshet, beleértve a sajátját is, és megnézheti az emberek véleményét. Ráadásul könnyen és gyorsan használható.

Hátrányok

 1. A beállítás kissé bonyolult lehet megérteni.
 2. A történelmi adatok pontossága megkérdőjelezhető.
 3. A felhasználói felület használata kihívást jelent az új felhasználók számára.

Michele H

A csoportosító eszköz hasznos itt, azonban a beállítási folyamat kissé nehézkes. Az adatok letöltése nem olyan nagyszerű, és egy másik nagy probléma a korábbi adatok megbízhatósága. Továbbá remélem, hogy a jövőben több nyelven is hozzáadhatok hangulatelemzést.

5. Digimind

Digimind

Ár: N/A

Digimind egy másik nagy név a legjobb közösségi zenehallgatási eszközök között. 1998-as megalakulása óta a legjelentősebb vállalkozásokat gyűjtötte be felhasználóinak.

Nemcsak a társadalmi meghallgatási eszközök egyike, hanem egy marketing intelligencia eszköz is. Segít felépíteni vállalkozását, és átvizsgálja vele a környező versenykörnyezetet erőteljes AI integráció.

Főbb jellemzői közé tartozik a közösségi média és a webes lefedettség, hangulatelemzés pozitív és negatív említésekkelés az eredmények relevancia vagy dátum szerinti rendezése. Automatikus helyérzékelés, automatikus fordítás, a legjobb befolyásolók megtalálása, felkapott témák kiválasztása, egyéni sablonok és még sok más. A Digimind segítségével napi/heti és havi jelentéseket is készíthet. Ezek a kényelmes funkciók a Digimind versenybe állítják, hogy az egyik legjobb közösségi hallgatási eszköz legyen.

Profik

 1. Erőteljes információs stratégia.
 2. A Digimind több millió elérhető forrás figyelésével elemzi az üzleti környezetet.
 3. A rendkívül intuitív közösségi meghallgatási eszközök közé tartozik.
 4. Részletes említéseivel és hangulatelemző funkciójával segíti a cég hírnevét.

Freddy A

Ez egy barátságos és teljesen intuitív software.t egy nagyon hatékony eszköz bizonyos témákkal kapcsolatos információk gyűjtésére, és lehetővé teszi, hogy teljes képet kapjon cége digitális hírnevéről, mivel információkat tudhat meg a közösségi hálózatokról és a digitális médiáról.

Hátrányok

 1. Ehhez az eszközhöz nehéz támogatást szerezni.
 2. Az elemzés nagyon összetett, és az adatok nem mindig érthetők egyértelműen.
 3. Ennyi információra nincs mindig szükség, amit az eszköz ad.
Olvasni:  Az autókereskedői szoftver használatának előnyei vállalkozása számára

Sophie B

Az eszköz annyit ad hozzá, hogy sok időt kell töltenie a szervezete számára nem releváns információk konfigurálásával, majd felfedezésével. Illetve többek között, amit nem szeretek a platformon, az az információ visszanézésének nehézsége, a lekérdezések korlátozott száma. Időnként gondjaim vannak az említésekkel.

Következtetés

A közönség véleményének figyelése mindig hasznos a márka hírnevének megőrzésében, és a következő lépések feltérképezése sokkal könnyebb lesz az Ön számára. A közösségi hallgatási eszközök tökéletes segítséget nyújtanak ebben.

A fentiekben felsoroltuk a legjobb közösségi média hallgatási eszközöket. Ezek az eszközök jobban megfelelnek az ügynökségeknek és a kisebb vállalkozásoknak. Kizárólag a társadalmi meghallgatásnak és az elkötelezettség elemzésének szentelték magukat. De a SocialPilot egy kicsit másképp működik.

Ez egy teljes csomag, amely minden elemet biztosít a teljes közösségi média kezeléshez. Posztütemezési, tartalomkezelési, elemzési, jelentési és közösségi figyelési funkcióival egyablakos ügyintézés a közösségimédia-marketingesek bármely követelményére. És mindezt a versenytársakhoz képest nagyon kedvező áron.

Ha meg szeretné nézni a SocialPilotot, próbálja ki 14 napos ingyenes próbaverzió. Lehetővé teszi, hogy megtapasztalja az összes prémium funkciót.

Most már csak rajtad múlik, hogy a legjobb közösségimédia-hallgatási eszközök közül melyiket választod.

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Mik azok a közösségi meghallgatási eszközök?

A közösségi lehallgatási eszközök figyelik a közösségi médiát és más webhelyeket, hogy információkat nyújtsanak a márkájának említéseiről és a körülöttük zajló beszélgetések releváns témáiról. A legjobb közösségi média figyelőeszközök némelyike ​​az interneten is nyomon követi a kívánt kulcsszavakat, ami segít a felhasználóknak nyomon követni a trendeket és a versenytárs márkákat.

🌟 Mi a legjobb közösségi meghallgatási eszköz?

Néhány a legjobb közösségi média hallgatási eszközök közül:

 • Kulcslyuk
 • Említés
 • SocialPilot
 • Márka24
 • Digimind

🌟 Mi a közösségi meghallgatás a digitális marketingben?

A közösségi meghallgatás a digitális marketingben nem csak a márka elkötelezettségének és említésének minőségét fedi le, hanem az egész iparág és a versenytársak trendjeinek nyomon követését is. Ez segít a digitális marketingszakembernek jobb stratégiát kialakítani és a játék előtt maradni.

🌟 Hogyan figyeled a közösségi médiát?

Vannak dedikált eszközök, amelyek a közösségi média és más webhelyek figyelésére és hallgatására használhatók. Ezeket közösségi meghallgatási eszközöknek nevezzük. Nyomon követik az Ön márkájának megemlítését és egyéb releváns témákat és kulcsszavakat.

🌟 Hogyan használják a közösségi meghallgatást az influencer marketingben?

A befolyásolók maguk is egy márka. Ezért alakult ki körülöttük a marketing egész szakasza. Az influencer elköteleződésének és említésének nyomon követése nagyon hatékony lehet az influencer marketing használatához márkáik számára. Ezek az adatok a közösségi meghallgatási eszközökből szerezhetők be. Teljes körű elemzést tudnak nyújtani, amely az influencer marketinghez szükséges.

Új publikációk:

Ajánlott