5 Facebook közzétételi eszköz a tömeges eléréshez

A közösségi média vitathatatlan királya, a Facebook jelenleg véget ért 2,91 milliárd aktív felhasználó a Statista jelentése szerint.

Mindenki számára, aki a közösségi médián keresztül szeretné népszerűsíteni a márkáját, a Facebook az a platform, amely először eszébe jut.

De ahhoz, hogy a legtöbbet kihozzuk a Facebook által kínált mamutból, okosnak kell lenni. A bejegyzéseket akkor kell megosztani, amikor a legnagyobb az elköteleződés lehetősége. Az embernek tudnia kell hogyan kell ütemezni egy bejegyzést a Facebookon. Ez megtehető a Facebook közzétételi eszközeivel. Számos fontos funkciót kap, például videókezelést, lead generálást és termékértékesítést.

Ha harmadik féltől származó közzétételi eszközt választ a Facebookhoz, megnőhet a siker esélye. Íme az 5 legjobb választásunk a Facebook közzétételi eszközeihez a Facebook-játék fokozásához.

1. SocialPilot

SocialPilot

Ár: 75 dollár 3 felhasználónak

Használva SocialPilotfejlesztheted a Facebook-bejegyzéseid közzétételével és ütemezésével kapcsolatos képességeket.

Ez az egyik legnépszerűbb közzétételi eszköz a Facebookon azon cégek körében, amelyek megfizethető áron keresnek rengeteg funkciót.

A SocialPilot elsősorban a márkaismertség, az elérés és a forgalom növelésére szolgál. Ezért az egyszerű és szuperszervezett ütemezést és közzétételt teszi lehetővé a Facebookon.

Vállalkozások ezrei bíznak a SocialPilotban, mint Facebook közzétételi eszközében világszerte. Az RSS-hírcsatorna automatizálás funkciójával tömegesen tölthet fel bejegyzéseket, és automatizálhatja az ütemezést. A népszerű tartalmakat is azonosíthatja, és automatikusan közzéteheti.

Miért használja a SocialPilotot a hatalmas elérés eléréséhez?

 • A SocialPilot többféle ütemezési lehetőséget kínál, mint például a bejegyzések piszkozatként való mentése, a sorba való felvétel, az azonnali megosztás, néhány örökzöld bejegyzés megismétlése és a megosztás a következő időrésben.
 • A SocialPilot által az intelligens betekintések révén felfedezett válogatott tartalmak automatikusan megosztásra kerülnek.
 • A SocialPilot naptári nézetet is biztosít a Facebookon való közzétételre ütemezett összes bejegyzésről.
 • Az eszköz Canva-integrációt is biztosít, amely megkönnyíti a különféle tartalmak, például GIF-ek, infografikák, körhinta, képek, videók stb. megosztását.
 • A tömeges ütemezéssel akár 500 bejegyzést is ütemezhet a Facebookon.

Mit mondanak az emberek a SocialPilotról?

Cindy C.

Olvasni:  Sprout Social frissítés: 15 mesterséges intelligencia-parancs, videobélyegképek testreszabása és még sok más!

A SocialPilot szoftverben azt szeretem a legjobban, hogy időt takarít meg! A Facebook, Twitter és LinkedIn közösségimédia-fiókomat összekapcsoltam a SocialPilottal, és közvetlenül az irányítópultról kezelem a fiókjaimat! Ez a szoftver okos és könnyen használható. Olyan fantasztikusan van megtervezve, hogy bárki megtanulhatja használni. Nagyon könnyű előre ütemezni a bejegyzéseket a különféle közösségi média platformjaimra. Egyszerűen imádom a SocialPilot hatékonyságát!

Jenna D

Jó 3 hétbe telt, hogy összehasonlítsam és szembeállítsam a piacon lévő összes közösségimédia-ütemezési eszközt, de örülök, hogy sikerült! A SocialPilot messze a legjobb szolgáltatás volt a legjobb áron. Többet kapok a SocialPilottól, mint a HootSuite-tól vagy a Buffertől a költségek töredékéért… ÉS az ügyfélszolgálatuk verhetetlen! Köszönök mindent, amit csináltok! Többet segítettél nekem és a vállalkozásomnak, mint gondolnád!

Lisa D

Szabadúszó SMM vagyok, maroknyi ügyféllel és növekvő portfólióval. Kisebb vállalkozásokat és vállalkozókat szolgálok ki, akik megfizethető szolgáltatásokat keresnek. Amikor tartalomtervezőt keresek, fontos volt számomra, hogy nagyon specifikus funkciókkal rendelkezzenek, miközben alacsonyan tartsam a költségeket, hogy a megtakarítást át tudjam hárítani ügyfeleimre. Több lehetőség kutatása után a Social Pilot nagyszerű megoldás volt. Az előfizetés óta az ügyfélszolgálatuk is nagyon lenyűgözött. Könnyű megfogni és beszélni velük. Nem érzem úgy, hogy egy robottal csevegnék, vagy valakivel, aki csak homályos felszólításokkal válaszol.

2. Puffer

puffer

Ár: 120 dollár 10 közösségimédia-profilonként

Puffer a legtöbb közösségi média marketinges a Facebook közzétételi eszközeként megbízott név. Ez egy könnyen használható eszköz, mivel a felhasználói felület rendkívül felhasználóbarát.

Könnyen ütemezheti bejegyzéseit a Bufferben, és később hozzáadhatja őket a sorhoz, hogy a legjobb időpontban megosszák. A puffer intuitív és megfizethető Facebook közzétételi eszköznek számít.

Elköteleződési adatokat és betekintést is kaphat, és egy helyen ellenőrizheti az összes bejegyzését, amint azok megjelennek.

Profik

 • A felhasználói felület nagyon jó. A kezdők is könnyedén használhatják ezt az eszközt.
 • Van egy személyre szabott bejegyzés funkció, amely lehetővé teszi, hogy módosítsa bejegyzéseit annak a platformnak a követelményei alapján, amelyen közzéteszi őket.
 • A Buffer által kínált ügyfélszolgálat nagyon nagyszerű. Valahányszor problémába ütközik, a kérdés feladása után másodperceken belül választ kap.

Amber C.

A puffer megkönnyíti a közösségi média bejegyzéseinek idő előtti ütemezését, és több különböző fiókot is kezelhet egy helyről. Marketingcégünknél ügyfeleink is könnyen megérthetik és saját idejükben használhatják, akár telefonjukon, akár számítógépükön ülnek.

Hátrányok

 • Nincsenek speciális tartalomkezelési funkciók. Az ilyen típusú funkciók várhatóan fel fogják emelni a közösségi média marketing szintjét.
 • 25 közösségimédia-fiókhoz legfeljebb 2000 bejegyzést tehet közzé. Ez nem elegendő.
 • Nem olyan megfizethető, mint amilyennek látszik. Ennek az az oka, hogy az olyan funkciók, mint a teljesítménybetekintés, más eszközök alapvető ajánlatai, míg itt ezeket külön kell megvásárolni kiegészítőként.
Olvasni:  A tartalom újrahasznosítása: The Ultimate Guide | Sprout Social

Darien C.

Gyorsan rájöttem, hogy a platform egy leküzdhetetlen akadály – az ár – miatt nem felel meg az igényeimnek. A hozzáadott funkciók, mint például a közvetlen Instagram-sztori és az első megjegyzés, érdekesnek tűnnek számomra, de nem évente 663 dollárért, ha vannak alternatívák (legyen az kevesebb funkcióval). Olyan termékekkel, mint a „Válasz”, „Közzététel” és „Elemzés”, amelyek alig vagy egyáltalán nem tartalmaznak azonnal elérhető leírásokat, és mindegyikük eltérő árstruktúrát és előfizetési követelményeket támaszt. Végül, az egyik funkció, amelyet hiányzik a Bufferből, az a lehetőség, hogy egyetlen bejegyzést vázoljunk, amely több közösségi média csatornán is sorba állítható, és minden csatornához testreszabható.

3. Sprout Social

Sprout Social

Ár: 169 dollár felhasználónként

Sprout Social elsősorban a Twitterre koncentrál, de a Facebook-közzététel kezelésére is használható. Ez az egyik könnyen használható Facebook közzétételi eszköz, amelyhez erős automatizálási funkciók tartoznak.

A Sprout Social nem korlátozódik a menedzserekre és a közösségi média marketingeseire. Ez egy teljes platform, amely a közösségi média kezelésén túl ügyfélszolgálatot, alkalmazottak érdekképviseletét és intelligenciakezelését kínálja.

Profik

 • A Facebook-kampány üzeneteinek személyre szabásához a Sprout Social jó választás. Van egy bot funkció, amely külön futtathatja a Facebook messenger marketinget az ügyfelek számára.
 • A Sprout Social szolgáltatáson keresztül közvetlen frissítéseket tehet közzé a Feedly-ből, ahogy beállíthat egy Feedly-szinkronizálást és egy RSS-ütemezést.

Madison W

Könnyen használható, és nagyszerű támogató személyzettel rendelkezik. Használjuk az Instagramon, a Twitteren, a Facebookon és a Linkedinen való közzétételhez. Nagyszerű a bejegyzések ütemezése, így nem kell emlékeztetőt beállítanom, hogy szabadnapomon vagy munkaidőn túl tegyem közzé őket.

Hátrányok

 • A Sprout Social többfiókkezelése kihívást jelent az átfogóság hiánya miatt. Az egyes adatfolyamokhoz váltania kell a különböző közösségi fiókok között.
 • A SproutSocial némileg drága a kisebb szervezetek és ügynökségek számára, amelyek néhány felhasználóval rendelkeznek. A Sprout Socialnak azonban van néhány helyettesítője, amelyek felhasználhatók fiókkezelésre.

Fernando C

Ez egy kicsit drága a sok dolgozót foglalkoztató cégeknek, mivel a program felhasználónként és költsége is egyben. Ezenkívül a költségek emelkednek, ha több funkciót szeretne. Nem tetszik, hogy a jelentések sokkal felkészültebbek; Úgy értem, hogy a hőtérkép lehet a megoldás. Egy másik elem, amely megzavarja a program teljes termelékenységét, hogy következetes interakciós mérőszámokra van szüksége minden közösségi platformon; vagyis az lenne az ideális, ha mindenre kiterjedhetne, nem csak néhányra.

Olvasni:  5 ingyenes és fizetős Instagram-ütemezési eszköz a csillagos márkaépítéshez

4. dlvr.it

dlvr.it

Ár: 24,88 dollár évente

dlvr.it elsősorban egy közösségi média közzétételi eszköz, amely csak megkönnyíti a közzétételt, ellentétben az itt említett többi eszközzel. A Facebook bejegyzésütemező és a Facebook közzétételi szoftver funkcióit kínálja.

A dlvr.it-en keresztül egyszerűen helyezhet fel új tartalmat, és ütemezheti annak későbbi közzétételét. További funkciókat is kínál, például szűrőket, egyéni szöveget és automatikus hashtageket stb.

Meglehetősen felhasználóbarát azok számára is, akik a Facebookon való közzététel automatizálását szeretnék.

Profik

 • Ez az eszköz segít a Facebook-történetek népszerűsítésében.
 • Egy dollár fizetésével elterjesztheti Facebook-történeteit a keresőmotorok között.

Gabriel D

Csak megadhatja az RSS-hírcsatornákat, csatlakoztathatja a közösségi fiókokat, és beállíthatja az intervallumot. A szerviz pedig mindent az ütemterv szerint csinál helyetted. Nagyon kényelmes és időt takarít meg.

Hátrányok

 • Az eszköznek lehetett volna rendezettebb felhasználói felülete is.
 • A posztok átütemezésére és átrendezésére nincs lehetőség.

Ellenőrzött dlvr.it felhasználó

Előfordul, hogy a számlák hitelesítése eltűnik, és előfordulhat, hogy nem kap értesítést róla. Ezenkívül az ingyenes verzió korlátozásai néha azt a tényt eredményezik, hogy a híreket nem teszik közzé olyan gyorsan, mint ahogy szeretné. Ezenkívül a konfigurációs folyamat nem teljesen átlátható, és sok kívánnivalót hagy maga után.

5. Menetrend

Menetrend

Ár: 400 dollár 3 felhasználónként

Menetrend változatos platformnak tekinthető. Rendelkezik a naptár ütemezésével és más olyan funkciókkal, amelyek segítik a szerkesztői naptár rendszerezését és kezelését.

Egyszerű integrációt kínál a Hubspottal és a WordPress-szel a közösségi médiában történő közzététel automatizálása érdekében. Az ehhez hasonló Facebook közzétételi eszközök is megkönnyítik a blogok közzétételének egyszerű tervezését közvetlenül az irányítópultról.

Profik

 • Egy irányítópult van a közösségi média ütemezéséhez több platformon.
 • Megkönnyíti a tartalom közzétételét, és SEO javaslatokat tesz közzé.
 • Az eszköz automatikus közzétételt kínál, ha elfelejti ütemezni a bejegyzést. A legjobban teljesítő tartalmat közzétesszük.

Bruce M

A CoSchedule rengeteg súrlódást eltávolít a közösségi média munkafolyamatából. Ez a legnagyobb előny számomra.

Hátrányok

 • Az eszköz nem olyan intelligens, mint a többi eszköz, mert nem kínál integrációt más eszközökkel.
 • A felhasználói felület összetett, kezdő nem tudja használni az eszközt.
 • A Coschedule túl drága az általa kínált funkciókhoz képest.
Olvasni:  Három kötelező Google Analytics jelentés a tartalom teljesítményének nyomon követéséhez

Ellenőrzött ütemterv felhasználó

Sokat kell megérteni. Kihívást jelenthet a csapatának bevonása is. Sokat kell tanulni, ami elveszhet egy kis időt a napi feladatoktól. Tekintse meg az alábbi összehasonlító táblázatot a Social Pilot és a Coschedule között a megfelelő választás érdekében.

A legjobb eszköz kiválasztása

A nagy ambícióval rendelkező marketingszakemberek a Facebook közzétételi eszközeit választják, mert tudják, hogy a többieket meg kell győzniük ahhoz, hogy a legjobbak legyenek.

És az ötlet, hogy legyőzzük a többi rügyet nemcsak a Facebook, hanem az összes többi közösségi média platform egyidejű kezeléséből.

Bár szüksége van egy automatizált közzétételt kínáló eszközre, mélyebb elemzést és intelligens funkciókat is kell kínálnia az intelligens közzétételhez.

A végső cél nem korlátozódhat az elérés növelésére, hanem a Facebook-kampányok hatékonyságának növelésére is szuper megfizethető áron. Val vel SocialPilotmegkapja ezt és még sok mást.

A megfizethető áron kínált kivételes funkcióknak köszönhetően a SocialPilot választása az, amire szüksége van ahhoz, hogy lássa Facebook-elérését, elérje a kilenc felhőt.

Ne várjon tovább, és szerezze meg a legjobb közösségi média marketinget még ma!

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Honnan találom a közzétételi eszközt a Facebookon?

Ha meg szeretné találni a közzétételi eszközöket a Facebookon, lépjen a Facebook-oldal oldalsávjára. Itt megjelenik egy irányítópult, amely a bejegyzésed és a történeted mérőszámait mutatja. Innen bejegyzéseket hozhat létre és ütemezhet.

🌟 Miben különbözik a posztolás a Facebookon való közzétételtől?

Valaminek közzétételekor a bejegyzés megjelenik azon a Facebook-oldalon, amelyen felkerült. Ez egy közzétett bejegyzésre vonatkozik, és a közzé nem tett bejegyzések csak a hírfolyamban jelennek meg.

🌟 Hogyan használhatom a Facebook közzétételi eszközeit?

A Facebook közzétételi eszközeinek használata egyszerű feladat. Össze kell kapcsolnia a közösségi médiát az eszközzel, és a tartalommarketing-stratégiája alapján kell használnia az összes kiválasztott harmadik fél eszközéhez. Itt megmentheti az eszköz képességeit, például ütemezést, azonnali közzétételt, elköteleződésépítési szolgáltatásokat, elemzési jelentéseket stb.

🌟 Miért jó a Facebook posztoló eszközök használata?

A Facebook közzétételi eszközei megkönnyítik a célzott bejegyzések futtatását. Az olyan funkciók révén, mint a lead generálás, a videókezelés és a termékértékesítés, a Facebook közzétételi eszközei az automatizálás és az egyszerűsítés révén hibátlanná tehetik a közzétételt.

🌟 Miért a SocialPilot a legjobb Facebook közzétételi eszköz?

A SocialPilot Facebook-bejegyzési eszközeként interaktívvá teheti bejegyzéseit, földrajzi elhelyezkedést adhat a bejegyzésekhez, ütemezheti a bejegyzéseket, kezelheti a vezető hirdetéseket, jelentéseket kaphat elemzéshez, és forgalmat generálhat a CTA-kon keresztül.

Új publikációk:

Ajánlott