5 feliratkozási űrlapsablon, amelyek jól alakítanak

Ez a blog gyakorlati tippeket tartalmaz a feliratkozási oldalsablonok létrehozásához, valamint néhány a legjobb feliratkozási űrlappéldák közül.

Bárki, aki nagyobb figyelmet szeretne felhívni webhelyére, tudja, hogy kötelező oldalsablonok létrehozása. Jelentkezés Az űrlap egy felugró ablak, amely akkor jelenik meg a webhelyén, amikor valaki meglátogatja azt. Ez egy módszer a kapcsolat kialakítására a felhasználóval.

A feliratkozási űrlapok azonban a webhely leggyűlöltebb részei. A tényleges emberek ellenőrzik webhelyét, és többet akarnak tudni rólad. De a semmiből megjelenik egy felugró ablak. Keresik az „X” gombot a bezáráshoz, de nem találják. Ennek az az oka, hogy egyes választható űrlapsablonok olyan jól álcázottak, hogy az „X” gomb láthatatlanná tevő köpenyt visel.

Az érzelmek lánca, amely átfut az elméjükben, amikor megnyitják a webhelyet, és egy jelentkezési űrlap fogadja őket, valahogy így néz ki:

Unott.

Bosszús.

*Bezárja a weboldalt*

Forrás

Kevés választható űrlapsablon konvertál jól. A „jól alakítás” alatt pedig azt értjük, hogy válaszokat kapunk a feliratkozási űrlapokra, és a potenciális ügyfeleket ügyfelekké alakítjuk. A válaszok általában e-mail címek formájában érkeznek. Marketingstratégiájának a webhelyén leadott ügyfelek megszerzése körül kell forognia. Ennek megszerzésének egyik legkiemelkedőbb módja a feliratkozási oldalsablon. Hogyan lehetséges ez? Ennek van egy trükkje, és mi azért vagyunk itt, hogy mindent elmondjunk. Lapozz tovább!

Mi az a feliratkozási oldal?

A feliratkozási űrlap arra kéri a személyt, hogy adja meg e-mail címét, hogy hírleveleket, promóciós e-maileket és bármit, akár távolról is kaphasson a vállalkozással kapcsolatban. A feliratkozási oldalak hasznosak azoknak a marketingszakembereknek vagy digitális alkotóknak, akik szeretnének kommunikálni leendő ügyfeleikkel, és növelni szeretnék ügyfélbázisukat.

Feliratkozási oldalak, ha jól használják, több leadet eredményeznek. Ez azt jelzi, hogy stratégiája jól működik. Ha nem adnak leadeket, és előrehaladása stagnál vagy csökken, az azt jelenti, hogy a feliratkozási sablon sürgős reformra szorul.

Olvasni:  X Twitter-hashtagek, amelyek népszerűek, és növelik bejegyzéseit

Hogyan készítsünk feliratkozási sablont

A feliratkozási oldalakat a legkönnyebb kitölteni, de kissé bonyolult elkészíteni. Íme öt módja annak, hogyan hozhat létre jelentkezési űrlapot.

1. Ügyeljen a látványra

A vizualitás minden, ami az engedélyezési űrlapokat illeti. Mindössze 15 másodperce van arra, hogy örök benyomást keltsen az ügyfélben. Ügyeljen arra, hogy legalább egy képet vagy illusztrációt használjon az űrlapon, amely nélkül a design meglehetősen zord lesz. Ügyeljen azonban arra, hogy ne vigye túlzásba, mert elveszi a célját.

2. Írj jó példányt

A dizájn önmagában nem elegendő a vásárlói bázis megteremtéséhez. A dizájn nagyszerű tartalommal jár. Mit tudnál ajánlani az ügyfeleknek? Tegyen olyan tagadhatatlan ajánlatot, hogy az ügyfeleknek eszébe sem jut visszautasítani. A feliratkozási ajánlatnak arra kell köteleznie őket, hogy iratkozzanak fel webhelyére vagy hírlevelére. A részvételi űrlap másolatának ösztönzőként ingyenes ajánlatokat is tartalmaznia kell. Ha nem tudja, hol kezdje, forduljon egy webhelytartalom-író szolgáltatáshoz.

3. Az űrlap legyen rövid

Az űrlap ne legyen hosszú. Minél hosszabb az űrlap, annál hamarabb elveszíti az ügyfél érdeklődését. Az űrlapmezők számának csökkentése után észrevehetően megnőtt a regisztrációs arány.

4. Összpontosítson a CTA-ra

A CTA gombnak kell állnia a feliratkozási oldalsablon középpontjában. Ki kell tűnnie, és meg kell ragadnia az ügyfél figyelmét. Az élénk színek, például a piros, a bíbor, a sötétkék és a narancssárga felhívják a figyelmet, és rákattintják a felhasználót a CTA-ra.

5. Tartsa a tartalmat a hajtás felett

Bár ez nem szükségszerű, előnyös lehet, ha helyesen hajtják végre. A feliratkozási űrlapot a hajtás felett tarthatja. Ez azt jelenti, hogy az űrlapot a webhely felső felében kell tartani. Ez arra készteti a felhasználót, hogy ellenőrizze, mielőtt lefelé görget.

5 kiváló részvételi űrlappélda

Webhelyének látogatói jobban szeretik az Ön által kínált termékeket, és kevésbé az előugró ablakokat. A felugró hirdetések rontják a felhasználói élményt, és megtörik a felhasználó lendületét, amikor egy webhelyet nézeget. Arra kényszeríti őket, hogy odafigyeljenek rá, és el akarják felejteni mindazt, amire abban a pillanatban gondoltak. Azonban nem kell minden jelentkezési űrlapnak bosszantónak lennie. Tekintettel arra, hogy ezek továbbra is fontos szerepet töltenek be a marketingstratégiában, íme néhány olyan űrlapsablon, amelyek jól konvertálnak, forgalmat generálnak, és bevételt generálnak.

Olvasni:  A legjobb alkalmazások, amelyek segíthetnek a válásban

1. Bonobos

Amint azt már Ön is tudja, az ajánlások messzemenőek. Olyan taktikát jelentenek, amely láncolatokat hoz létre. Több ügyfelet hoznak neked. A bonobók jól használják ki ezt. Azt akarja, hogy adja meg e-mail címét, és azt is, hogy ajánlókat küldjön, így 25% kedvezményt kaphat a vásárlásból. Valahányszor valaki 25% vagy 50% kedvezményt lát valamelyik termékre, érdemes lehet azonnal az ajánlat után kutatni.

Íme néhány pozitívuma ennek a feliratkozási oldalsablonnak:

● Ez a feliratkozási sablon egyetlen cselekvésre ösztönzést (CTA) tartalmaz. Gyors cselekvésre kényszeríti a felhasználót.

● A grafika kétségtelenül azt kommunikálja, amit kínál Önnek vagy ajánlásainak. A kép annyira előkelő és divatos, hogy arra késztet, hogy olvassa el, mi van alatta vagy mellette.

● A betűtípusok olvashatók és divatosak. Egyértelműen formáztak és tökéletes illeszkedésben vannak.

2. Kevin MD

Biblia az orvosoknak, útmutató a klinikusoknak és jós az orvosoknak, Kevin MD mindez és még sok más. Ez a weboldal az emberiség által ismert összes problémával, betegséggel, állapottal és rendellenességgel foglalkozik. Ez egy olyan weboldal, ahol orvosok, betegek, orvosok, gyakorló orvosok, orvostanhallgatók és nővérek osztják meg történeteiket, és a lehető legtöbb ember figyelmét felhívják erre.

Ez a weboldal finoman megtervezett részvételi űrlappal rendelkezik. Ezt a „Kapcsolat” oldalon érheti el. A webhely bármelyik oldalának alján is megjelenik.

Íme néhány pozitívum Kevin MD feliratkozási űrlapsablonjáról:

 • A részvétel társadalmi bizonyítékot szerez, mondván, hogy már több mint 150 000 ember iratkozott fel. Ez elég ok arra, hogy egy új látogató is regisztráljon.
 • A CTA gomb arra összpontosít, hogy ingyenes.
 • Ez az opció az egyszerűség és az értelmes tervezés megtestesítője. Az űrlap alul van elhelyezve, így nem vonja el az olvasó figyelmét és nem zavarja meg az oldal tartalmát.
Olvasni:  8 termékeny grafikai tervezési szolgáltatás a könyvjelzők közé 2024-ben

3. Reader’s Digest

Ki gondolta volna, hogy egy folyóirat 100 évvel az első megjelenése után forgalomba kerül? A magazin annyira népszerű, hogy érdemes előfizetni rá, amint elolvassa. Hírlevél feliratkozással is rendelkezik, ami meglehetősen részletes a kialakításában.

Nézzük meg ennek a webhelynek a jelentkezési űrlapsablonjának pozitívumait.

 • Először is, az előfizetési űrlapot meglehetősen egyszerű kitölteni. A felhasználónak meg kell adnia címét és nevét.
 • Ennek a feliratkozási oldalsablonnak az egyedülálló tulajdonsága, hogy lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy kiválasszák a nekik tetsző hírlevelet. Négy lehetőség közül választhatnak; minden opció kiválasztható.
 • Egyértelmű felelősségkizárást tartalmaz a vállalat használati feltételeivel és adatvédelmi szabályzatával kapcsolatban, így az olvasó pontosan tudja, hogy mit vállal.

4. Kattintson a Consult (Konzultáció) gombra

A Click Consult a kínált szolgáltatások széles skáláját fedi le, beleértve a fizetett keresést, a közösségi médiát, a tartalommarketinget és még sok mást. Miután megadta kapcsolatfelvételi adatait, egy apró négyzet bejelölésével mindenre feliratkozhat, a cég hírlevelétől és a keresési marketinggel kapcsolatos információktól a legújabb e-könyvekig.

Nézzük meg ennek a feliratkozási oldalsablonnak néhány funkcióját.

 • A feliratkozási űrlapon éppen annyi mező található, hogy megismerjük Önt, és feliratkozhasson a hírlevélre.
 • A további mezők, amelyek a felhasználó cégét és webhelyét kérik, a Click Consult számára kínálnak mélyebb betekintést a fogyasztók helyzetébe.

5. Laza

A munkahelyi közösséggel való kapcsolattartás egyik népszerű módja a Slack. A Slack segít a fontos vállalati adatok kényelmes megosztásában. Azt írja, hogy ez egy üres vászon a csapatmunkához. A legtöbb profi csapatnak sokat kell koordinálnia egy projekt elindításához, és ebben a Slack döntő szerepet játszik. A cég hírlevél feliratkozási űrlappal rendelkezik, amely optimálisan van kialakítva.

Íme néhány dolog, amelyek kiemelik a Slack feliratkozási sablonját.

 • A Slack az egyik legfogósabb, választható űrlapsablonnal rendelkezik a kiváló szín- és látványhasználatnak köszönhetően.
 • A megfelelő illusztráció használata vonzóvá teszi a részvételt.
 • A cím alatti mondat pontosan leírja, hogy az ügyfelek milyen előnyökkel járnak, ha feliratkoznak a hírlevélre.
 • Egyértelműen megemlíti, hogy a feliratkozással a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy marketinganyagokat kapjon a Slacktől. Ezt a jó gyakorlatot érdemes szem előtt tartani, amikor feliratkozási űrlapot hoz létre vállalata számára.
Olvasni:  Az elmulasztott bejegyzés ütemezési közzétételi hibájának javítása a WordPressben

A feliratkozási oldalsablonok rendkívül hasznosak az alapvető fogyasztói információk beszerzésében, valamint a marketingtevékenységek egyszerűsítésében. A fent tárgyalt öt példa rendelkezik a legjobb részvételi formákkal. Mindazonáltal végezzen saját kutatásokat, és keressen több ilyen jól megtervezett űrlapot, amely inspirálhatja és tájékoztathatja munkáját.

GYIK

1. Hogyan lehet megkülönböztetni a regisztrációs oldalsablont a webhely nyitóoldalától?

A céloldal egy önálló weboldal. A feliratkozási űrlap viszont lehet egy weboldal egy része. A céloldal CTA-kat, képeket, részleteket, címsorokat, alcímeket, közösségi bizonyítékot és a webhely tulajdonosa által biztosított szolgáltatásokat tartalmaz. A feliratkozási oldalsablonok általában tartalmaznak egy rövid kérdőívet, amely e-mail címeket és egyéb elérhetőségeket kér.

2. Mi az az öt tipp a jelentkezési űrlapok magas konverziójához?

Kísérletezzen a CTA-val. Az emberek többsége olyan ajánlatokra esik, amelyek szezonálisnak, megfelelőnek, megfizethetőnek és egyedinek tűnnek. Az olyan kifejezések használata helyett, mint a „Letöltés”, „Megrendelés ma” vagy „Küldés”, választhatja a „Másolat megszerzése” és „Kezdés” kifejezéseket.

3. Hogyan lehet optimalizálni a feliratkozási űrlapokat?

Íme néhány tipp a feliratkozási űrlapok optimalizálásához:
1. Korlátozza a feliratkozási űrlapsablonokat. Minél inkább kitölti a felhasználót az üres helyeken, annál inkább elveszíti érdeklődését.
2. Tegye kristálytisztán az objektívet a felhasználó számára. A homályos CTA-k és a nem kapcsolódó hátterű céloldalak nem hoznak eredményt.
3. Mindig gondolkodj úgy, mint egy netező: mi hasznuk lesz a regisztrációból?

4. Mit kell kérdezned magadtól, mielőtt feliratkozási űrlapsablont hozol létre?

Íme néhány kérdés, amit fel kell tennie magának.
1. Mi lehet a tökéletes megoldás a problémára?
2. Hogyan legyünk egyszerűek és egyértelműek?
3. Tudja humanizálni az opt-in űrlap kérdéseit?
4. Hogyan tűnhet kevésbé kíváncsinak és gondoskodóbbnak?
5. Milyen eszközökkel lehetsz kizárólagos?

Új publikációk:

Ajánlott