5 hasznos PHP LMS-szkript, amelyet tudnia kell

Az akadémiai világ a szoftverrendszerek és a technológiai alapú eszközök térnyerésével fejlődik, amelyek lehetővé teszik a virtuális környezetben való tanulást. Az edtech egyik legfontosabb fejlesztése a tanulásmenedzsment rendszerek térnyerése. Ezek a rendszerek megkönnyítik az oktatási tartalmak eljuttatását egy csoporthoz, valamint visszajelzést, tesztelést, közösségi támogatást és egyéb oktatási támogatási és szolgáltatási formákat biztosítanak online.

Jelenleg becslések szerint 73,8 millió ember tanulásirányítási rendszereket használnak, és csak valószínű, hogy ez a szám a következő években tovább emelkedik. A nagy kérdés most az, hogy hogyan tudják a leghatékonyabban létrehozni saját tanulásmenedzsment rendszerüket?

Mik azok a PHP LMS szkriptek?

A vállalati entitások most kezdik el használni az LMS-eszközöket házon belüli képzések biztosítására. Eközben sok más oktatási szolgáltatásokon alapuló vállalkozás használja ezeket a platformokat virtuális termékei vagy szolgáltatásai biztosítására.

Egyes vállalkozások és vállalatok többnyire meglévő LMS-szolgáltatók, például a Teachable, a Lynda vagy a Thinkific használatát választják. Vannak azonban olyan esetek, amikor szükségük lehet egy személyre szabottabb webhelyre.

PHP-webhelyek egyszerű üzemeltetése [Starts at Credit]

  • Ingyenes rendezés
  • Ingyenes biztonsági mentés
  • PHP 8.0
  • Korlátlan számú webhely

PRÓBÁLJA KI MOST

Olvasni:  Internetes kisegítő lehetőségek: miért kell törődnie vele, és hogyan tegyük hozzáférhetővé webhelyét – Tech

Egy LMS-alapú webhely a semmiből való felépítése vállalkozásindítási költséget jelenthet, amelynek nagy részét a rendszer kódolására fordítják. Szerencsére az emberek hozzáférhetnek a PHP LMS szkriptekhez. Ezek a szkriptek kész PHP szkriptek vagy fájlok, amelyek tele vannak a testreszabott tanuláskezelő rendszer futtatásához szükséges kóddal. Akár új LMS-t indít, akár egy meglévőt szeretne frissíteni, a megfelelő hosztolt tanuláskezelő rendszer megtalálása elengedhetetlen ahhoz, hogy LMS-je zökkenőmentesen és hatékonyan működjön.

A cégek és magánszemélyek olcsóbban vásárolhatják meg ezeket a PHP LMS-szkripteket, mintha az egészet a semmiből építenék fel. Egy fejlesztő segítségével a vállalatok testreszabhatják ezt a szkriptet az igényeiknek leginkább megfelelő módon, és saját független LMS-t futtathatnak.
A gyorsan fejlődő és javuló technológia miatt kulcsfontosságú, hogy olyan fejlesztőkkel és szakértőkkel dolgozzunk együtt, akik képzettek, tapasztaltak és naprakészek az aktuális trendekkel. Szerencsére nincs hiány szakértőkből, különösen most, hogy a szakemberek is felvehetik a munkát online kiberbiztonsági végzettség.

A PHP LMS Scriptek előnyei

A PHP tanuláskezelő rendszerhez való szkript használata saját kihívásokat jelent. Egyrészt ez egy kicsit bonyolultabb, mint egy kész rendszer használata. A PHP LMS-szkriptből való létrehozása azonban nagyobb rugalmasságot biztosít, és lehetővé teszi olyan vizuális és funkcionális részek hozzáadását, amelyeket más LMS-szolgáltatások esetleg nem tudnak biztosítani.

Hosszú távon a PHP LMS szkript használata költséghatékonyabb is lehet. A tanulásirányítási rendszerekkel foglalkozó vállalatok általában havi vagy éves ismétlődő díjat számítanak fel a webhelyükön keresztül teljesített kifizetések csökkentésén felül, ami néhány év elteltével jelentős költséget jelent.
A PHP LMS-szkripttel rendszert építhetsz privát domainen és tárhelyen. Ebben a beállításban csak az előzetes költség van, és nagyon kevés az olyan ismétlődő költségek, mint a tárhely és a domain név regisztráció.

Olvasni:  A 13 legnépszerűbb e-kereskedelmi trend, amelyre figyelni kell 2024-ben

Az LMS-hez készült PHP-szkriptek leggyakrabban olyan komplett funkciókkal rendelkeznek, amelyek teljessé teszik az online tanulási élményt, többek között:

  • E-mail értesítési rendszerek,
  • Fizetési átjárók,
  • mobilra érzékeny irányítópultok,
  • közösségi bejelentkezés,
  • E-tanúsítvány generátorok,
  • Felhasználókezelés és így tovább.

Olvassa el még: A legjobb WordPress LMS-bővítmények 2024-ban

A PHP LMS szkriptek kiértékelésekor

A PHP-szkript kiválasztása tanulásmenedzsment megoldásához némi értékelést igényel, mivel számos lehetőséget és tényezőt kell figyelembe venni. Íme néhány értékelési kritérium, amelyeken érdemes elgondolkodni, amikor kiválasztja a környezetének legjobb PHP LMS-szkripteket:

Biztonság

A kiberbűnözés a rablás új formája a mai erősen digitalizált világban. A rosszindulatú emberek és robotok folyamatosan próbálnak betörni a rendszerekbe, hogy információkat, pénzügyi nyilvántartásokat, tartalmat és bármit, amiből hasznot húzhatnak, ellopják. Ezért fontos, hogy olyan rendszert válasszunk, amely követi az összes biztonsági bevált gyakorlatot, beleértve a pénzügyi nyilvántartások titkosítását, a felhasználói hitelesítést, a felhasználói megerősítést, a közösségi bejelentkezéseket stb.

Költség

A tanulás és a fejlesztés minden bizonnyal a befektetés első számú prioritása kell, hogy legyen, de olyan szkriptet is szeretne találni, amely nem kerül többe, mint egy teljes rendszer felépítése a semmiből.
Jellemzők

Egyes esetekben az LMS-készítők nem veszítenek pénzt a szkript megvásárlásával. Pénzt veszítenek a módosítások miatt, mert olyan szkriptet töltöttek le, amely nem biztosította a szükséges funkciókat. a felhasználók 39%-a a funkcionalitást a tanulásirányítási rendszer fontos szempontjának tekinti, ezért alapvető fontosságú, hogy először megvizsgálja, milyen funkciókra lesz szüksége az LMS-nek ahhoz, hogy a legjobban szolgálja ki alkalmazottait vagy ügyfeleit.
Minél több funkció, annál drágább lesz a szkript, és nem minden funkció számít „kötelezőnek”. Például nincs ok arra, hogy egy házon belüli LMS-nek fizetési átjáróra van szüksége, hacsak az alkalmazottak nem fizetnek a képzésért, ami ritkán fordul elő.

Olvasni:  A PHP 8.2 már elérhető a DreamHost-en (új teljesítmény...

Tisztaság

A kód tisztasága arra utal, hogy a szkriptek mennyire szervezettek, amikor hozzád jutnak. A kemény kódolási módosítások és a webhelyek hibakeresése fejfájást okozhat, ha a szkript nincs megfelelően rendezve és sorba rendezve. Az LMS-szkript vásárlása előtt ellenőrizze az ügyfelek véleményét, és nézze meg, mit mondanak az emberek a virtuális csomagok tartalmáról.

A legjobb PHP LMS szkriptek

Összeállítottunk egy listát néhány nagyszerű PHP LMS-szkriptről, amelyek segítségével e-learning platformjait létrehozhatja. Nézze meg őket, és nézze meg, hogy valamelyikük megfelel-e a legjobban az Ön kontextusbeli igényeinek.

1. MenorahDirectory – Online videoosztályok oktatói szkriptje

A Menorah egy nagyszerű PHP LMS-szkript, amely mindenféle megoldást kínál cégek, oktatóik és hallgatóik számára. Néhány szolgáltatással rendelkezik: feladatkezelő tábla, profil- és iratkezelés, kreditrendszer, hallgatói profilkeresés, üzenetküldés, belső kommunikáció és még sok más. Azok az emberek, akik LMS-t szeretnének létrehozni, hogy kurzusokat kínálhassanak eladásra, használhatják a Menorah olyan fintech-integrációit is, mint a PayPal, a PayU, a Stripe, a Razorpay és a 2Checkout.

Költség: 59 dollár

2. Tanítsd meg az LMS-t

A Teachify egy olyan rendszert kínál, amelyet az emberi erőforrás osztályok, edzők, iskolák, személyi edzők és tanárok használhatnak e-learning programok megvalósítására kész rendszerrel és irányítópulttal, amelyek segítségével létrehozhatnak, szállíthatnak és fogyaszthatnak oktatási tartalmat. A Teachify lehetővé teszi az alkotók számára, hogy kurzusokat, leckéket, vetélkedőket és feladatokat készítsenek, hogy teszteljék a tanulók jártasságát és tanulását.

A rendszer egy beépített adatelemző műszerfallal is rendelkezik, amely segít automatikusan nyomon követni a teljesítési arányokat, a bevételeket és a hallgatói követést. A fizetési átjárója az online fizetéseken túl banki átutalásokat és offline fizetéseket is elfogad.

Olvasni:  Mennyit kell fizetnie a weboldal tervezés áráért?

Költség: 299 dollár

3. MenorahOES – Online tanulási és vizsgarendszer

A Menorah OES egy PHP LMS-szkript, amely online tesztelést és vizsgákat biztosít a felhasználóknak. Ezeket a teszteket olyan esetekben is be tudja állítani, amikor a tartalomkészítők és a tanárok árcédulát szeretnének hozzáadni a teszthez, és bejelentkezési adatokat kívánnak hozzáadni. Támogatja a közösségi bejelentkezéseket is, hogy megkönnyítse a fiók létrehozását és a tesztelési hozzáférést.

Költség: 59 dollár

4. Online tanulásmenedzsment szkript

Az E-learning Management Script az egyik költséghatékonyabb lehetőség ezen a listán, csak 25 dollárért adják el. Ennek ellenére mindenféle kész szkriptet tartalmaz olyan funkciókhoz, mint például műszerfalak, témakezelés, anyagok, feladatok és eseménynaptár hozzáadásának lehetősége. Ezenkívül felhasználói és tevékenységi naplókkal, valamint alapvető online kvízszolgáltatásokkal is rendelkezik.

Költség: 25 dollár

5. Modern – Oktatásirányítási rendszer

A Modern EMS egy e-learning menedzsment PHP szkript, amely mindenféle funkciót és képességet biztosít, beleértve a tanévkezelést, a hallgatói és tanári portálokat, a dokumentumkezelőket, a felhasználói naplókat, a tevékenységnaplókat és még sok mást. Támogatja a kvízezést és a tesztelést is.

Feltöltött, menedzselt PHP tárhely – Növelje PHP-alkalmazásának sebességét 300%-kal

Végső szavak

A tanulásmenedzsment rendszerek az e-learning push szerves részét képezik. Ahogy a világ beköszönt a COVID-19 utáni korszakba, sok vállalkozás, vállalat, szervezet és intézmény fejezte ki, hogy az LMS-eszközöket fogja használni a jövőben, akár online, akár offline iskolákat kezel. Ezzel együtt nyugodtan kijelenthetjük, hogy az LMS-eszközök jelentik a tanulás egészének jövőjét.

×

Szerezze meg hírlevelünket
Legyen Ön az első, aki megkapja a legújabb frissítéseket és oktatóanyagokat.

Köszönjük, hogy feliratkozott ránk!

Új publikációk:

Ajánlott