5 ingyenes és fizetős Instagram-ütemezési eszköz a csillagos márkaépítéshez

A világ legnagyobb közösségi hálózata, az Instagram célja, hogy segítse az alkotókat és a márkákat digitális jelenlétük fokozásában, új ügyfelek vonzására, valamint termékeik és szolgáltatásaik értékesítésének növelésére.

Hatékony funkcióival, például tekercsekkel, történetekkel, termékcímkékkel, vásárolható hírcsatornákkal, AR-szűrőkkel és még sok mással, az Instagram egymilliárd felhasználót órákon át ragaszt a telefonjához.

A termékeik népszerűsítésére és a potenciális ügyfelek vonzására szolgáló előnyök és további lehetőségek ellenére a márkák gyakran küzdenek azért, hogy megtalálják a legjobb időt és erőfeszítést Instagram-tevékenységeik folytatására.

Küzd a következetes bejegyzésekkel, és ennek eredményeként sok értelmes elköteleződést is elveszítesz? Ha egyetértően bólogatsz, ez a blog neked szól.

Íme egy lista az 5 ingyenes és fizetős Instagram-ütemezési eszközről, amelyek tömegesen ütemezhetik a bejegyzéseket, közzétehetik azokat, és figyelemmel kísérhetik Instagram üzleti fiókjait anélkül, hogy lyukat égetnének a pénztárcáján.

Nézzük meg őket egyenként!

1. SocialPilot

SocialPilot

SocialPilot az egyik legfantasztikusabb Instagram ütemezési eszköz, amelyre szüksége van a csillagos márkaépítéshez. Ez egy olcsó és felhasználóbarát megoldás a márkák számára. A SocialPilot nemcsak a bejegyzések ütemezését teszi lehetővé, hanem rengeteg egyéb funkcióval is rendelkezik.

A SocialPilot segítségével tervezhet tartalmat a népszerű közösségi oldalakon, beleértve az Instagramot, a Facebookot, a LinkedIn-t, a Pinterestet, a TikTok-ot, a Google Cégemet és a Tumblr-t.

Ha valaha is nyugtalanító helyzetbe kerülsz, nem kell izzadnod. A SocialPilot ügyfélszolgálata a nap 24 órájában, a hét öt napján rendelkezésére áll. Elérheti őket telefonon, e-mailben vagy a közösségi médiában.

Bejegyzéseket tehet közzé, ütemezheti őket, értékelheti a profil teljesítményét, figyelemmel kísérheti a fióktevékenységeket, és jelentéseket készíthet egy központi irányítópultról. Ez garantálja, hogy az összes közösségimédia-profil megosztja a vonzó tartalmakat, közelebb hozva Önhöz a célközönséget.

Miért válassza a SocialPilotot ideális Instagram-ütemezési eszköznek?

 • A SocialPilot segítségével Instagram-fiókját felhasználhatja márkájának népszerűsítésére azáltal, hogy rendszeres időközönként publikál. Az erős jelenlét érdekében egyszerre több fiókot is felügyelhet, és mindegyiken közvetlenül közzétehet tartalmat.
 • Még az első megjegyzést is ütemezheti, és közzéteheti az Instagram-bejegyzései mellett. Annak érdekében, hogy a felirat professzionálisnak, tömörnek és erőteljesnek tűnjön, írja be az összes hashtaget a megjegyzésbe.
 • Itt a lehetőség, hogy tetszetős tartalmat hozzon létre, és ossza meg az összes közösségi média platformján. A beépített Canva kapcsolat lehetővé teszi, hogy közvetlenül a Post Composerből tervezzen bejegyzéseket, hogy megkönnyítse Önnek és csapatának dolgát.
 • A közösségi naptár használatával madártávlatból tekintheti meg az összes Instagram-profil közzétételi ütemtervét. A SocialPilot segítségével közvetlenül egy helyről szerkesztheti, átütemezheti és újra megoszthatja ezeket a bejegyzéseket.
 • A színek, logók és egyéb elemek mind testreszabhatók a SocialPilot segítségével.
 • A SocialPilot akár 500 Instagram-bejegyzést is képes tömegesen ütemezni egyetlen feltöltéssel.
 • A kritikus mutatókat tartalmazó diagramok és grafikonok segítségével minden tényt és statisztikát megkaphat az összes Instagram-fiókjáról és teljesítményükről.
 • Az Instagram-fiókjelentések márkajelzésével személyesebbé és egyben professzionálisabbá teheti azokat. Az ügyfelek e-mailben elküldhetik ezeket a jelentéseket, és letölthetők PDF formátumban is.
 • Ha arra ösztönzi ügyfeleit és Instagram-fiókkezelőit, hogy működjenek együtt az egyéni profilokon, akkor egyeztethet velük.
 • Könnyedén javíthatja üzleti csapata munkafolyamatát, hogy az Ön beleegyezése nélkül ne tegyen közzé tartalmat az Instagramon.
Olvasni:  Miért válik egyre népszerűbb a digitális zenei marketing Nigériában?

Mit mondanak az emberek a SocialPilotról?

Brian W.

Cégünkben a 2 kirakat között mintegy 10 különböző közösségi média fiókot használunk. Nagy szükségem volt valamire, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre postázhassam ezeket, és kezelhessem a jövőbeli bejegyzéseket. Könnyedén létrehozhatom közösségi média bejegyzéseimet, vagy megoszthatok más talált dolgokat az eszköztár-bővítmény segítségével. Nemrég hozzáadták a Canva-fiókomhoz, így még könnyebbé tettem a dolgok megosztását. Nagyon kényelmes volt a válogatott tartalmak keresése is. Jó volt a SocialPilot.

Jan P.

Kipróbáltam az összes aggregátort, és az ára miatt a Social Pilot mellett döntöttem, és elvégzi a dolgát – nincs sallang, csak minden nap megjelenik a tartalom. Időmegtakarításként a SocialPilotot találtam a legköltséghatékonyabb és legkönnyebben használható közösségi média összesítőnek.

Stephen M.

Nagyon szeretem, ha az összes közösségimédia-bejegyzésemet egy helyen ütemezhetem a hétre az összes platformon. Ez nagyon megkönnyíti a dolgomat, és nem kell folyamatosan posztolnom.

2. Hátszél (ingyenes)

Hátszél

Hátszél egy másik kiváló választás az Instagram ütemezési eszközeihez, amely ideális kisvállalkozások számára. Az Instagramon kívül a Tailwind közzétételi és ütemezési megoldásokat is kínál a Pinterest-táblákhoz.

Még azok is könnyen használhatók és felfedezhetők, akik nem értenek a technikához. A Tailwind fogd és vidd funkciójával tömegesen tehet közzé és ütemezhet tartalmat. Figyelemmel kísérheti fiókelemzési adatait, trendjeit és elköteleződési céljait is.

A Tailwind lehetővé teszi, hogy bejegyzést hozzon létre kevesebb mint egy perc alatt. Csak egy képet kell feltöltenie, és pillanatok alatt több száz tervezősablon jelenik meg.

A Tailwind létrehozási funkciója az egyes terveket személyre szabja a márka színsémáival, betűtípusaival és logójával, így a márkán belüli tartalmak teljesen eredeti választékát kínálja közzé.

Olvasni:  Magával ragadó játékok Próbáld ki online barátaiddal és idegenekkel

Profik

 • A Tailwind segítségével tömegesen tölthet fel tartalmakat az Instagramra és a Pinterestre.
 • Összeköti Önt az Instagram-alkotókkal, innovatív ötletekre inspirál, és több mint 20 000 Tailwind csoportban segít kapcsolatokat teremteni.
 • Van egy ingyenes verziója a most induló kis márkák számára.

Rosana S.

A Tailwind remekül működik a Pinteresten, hogy időben előre csoportosítsa a munkát. Ez egy olyan platform, amely kiegészíti stratégiáját a közösségi médiában. Pinteresten és Instagramon működik. Mindkettőnél használtam, de inkább Pinterestre használom. Már hónapokkal előre hozzáadhat gombostűket a fiókjához, és ellenőrizheti a követőket, a fórumon követőket és számos nagyszerű funkciót.

Hátrányok

 • A Tailwind csak az Instagramra és a Pinterestre korlátozódik. Nem ütemezhet tartalmat más nagyobb közösségi média platformokhoz, például a Facebookhoz, a LinkedInhez és a Twitterhez.
 • Nem kezelheti Instagram-fiókját és Pinterestét egyetlen irányítópultról.

Ellenőrzött bíráló

Amikor frissítik a terméküket, az szuper bugos. Ez a legújabb frissítés használhatatlanná tette a Tailwindot. Még a számlázási oldalaim sem töltődnek be egyik böngészőben sem. Megmagyarázhatatlan módon leminősítették a fiókomat, hogy havonta csak 20 bejegyzést engedélyezzenek.

3. Puffer (ingyenes)

Puffer

Puffer az egyik népszerű Instagram-ütemezési eszköz, amely lehetővé teszi a bejegyzések ütemezését Instagram üzleti fiókjában, és hatalmas, de valódi elkötelezettséget generál. Prémium verziója további funkciókkal rendelkezik, mint például a Buffer Analyze és a Buffer Publish.

Olyan terveket is kínál, amelyek költséghatékonyak az induló vállalkozások számára. Kezdőbarát eszközként széles körben ajánlott. Amellett, hogy közvetlenül az Instagramon tesznek közzé, a felhasználók Facebookon, Twitteren, Pinteresten és LinkedInen is közzétehetnek tartalmakat.

Azok a kisvállalkozások, amelyeknek sokoldalú eszközre van szükségük a kényelem érdekében, értékelni fogják, hogy megválaszthatják és frissíthetik a bejegyzések időpontját és dátumát.

Profik

 • Egyetlen irányítópultról több fiókot is kezelhet a puffer használatával.
 • Segít abban is, hogy forgalmat és konverziókat generáljon Instagram-életrajzából az üzletébe.
 • Beépített analitikával rendelkezik, amely pontos fióktevékenységeket és márkanövekedési információkat biztosít.
 • Eszközt is kínál a hivatkozások lerövidítésére.

Joan M.

A közzétételtől az összes feladat ütemezéséig mindent nagyon egyszerűvé tett. És ami a legjobb: jó eredményeket produkál, és még a többi fejlesztő barátom is elégedett az eredménnyel.

Hátrányok

 • A hashtag-kezelő elérése, az Instagram-történetek közzététele és a bolthálózat létrehozása mind fizetős funkciók.
 • Meg kell vásárolnia a Buffer prémium verzióját, hogy hozzáférjen a kulcsfontosságú funkciókhoz, például a fiókmutatókhoz és az elköteleződéshez.
Olvasni:  Hogyan helyezzünk el hirdetéseket bejegyzésekbe és oldalakba a WordPressben

David C.

A szoftverrel mindig is voltak gondok, mivel minden egyes „frissítés” a funkciók elvesztésével járhat. Emiatt habozom frissíteni.

4. Hopper HQ (95 USD havonta)

Hopper-HQ

Egy könnyen használható Instagram ütemező eszköz, Hopper HQ kiváló megoldás minden méretű márka számára. Segítségével előre megtervezheti és ütemezheti az Instagram tartalmait, valamint tömegesen szerkesztheti és feltöltheti azokat.

Az ilyen Instagram-ütemezési eszközök, például a Hopper felhasználói együttműködhetnek a csapat többi tagjával, és automatikusan közzétehetik az Instagramon.

Profik

 • A Hopper HQ segítségével közzéteheti, figyelemmel kísérheti és elemzi Instagram-tevékenységeit.
 • A Hopper HQ lehetővé teszi a videók automatikus közzétételét és ütemezését az Instagram körhintain.

Sharri V.

Mozgalmas életünkben nem mindig tudunk bejegyzéseket közzétenni a vállalati közösségi média platformokon. Szerencsére a Hopper HQ biztosítja a rendszeres bejegyzéseket, és hónapokkal előre ütemezhető, hogy mindig történjen valami. A könnyű használat elképesztő, és a Hopper HQ a legköltséghatékonyabb. A bejegyzések mindig időben érkeznek, és az ügyfélszolgálat, ha valami rosszul sül el, csodálatos.

Hátrányok

 • Sok fiók kezelése a Hopper HQ használatával különféle közösségi oldalakon költséges lehet azon márkák számára, amelyek még csak most indulnak, és korlátozott költségvetéssel rendelkeznek.
 • A felhasználók arról számoltak be, hogy folyamatosan megszakad a kapcsolat.

Katie W.

Folyamatosan megszakad. Nincs értelme a bejegyzések ütemezésének, ha minden nap el kell mennie és ellenőriznie kell, hogy az ütemező eszköze működik-e.

5. Küldhető (199 USD havonta)

Küldhető

Küldhető egy újabb nagyszerű ütemezési eszköz az Instagram számára, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mind a képeket, mind a videókat egyszerűen ütemezzék bejegyzésként az Instagramon. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszanak bizonyos időszakokat, mielőtt bejegyzéseket adnának egy automatikusan feltöltött sorhoz.

A Sendible segítségével újra felhasználhatja és újra közzéteheti a régi bejegyzéseket, ellentétben a többi Instagram ütemezési eszközzel. Ez egy mindent magában foglaló eszköz, amely lehetővé teszi bejegyzések ütemezését, létrehozását, közzétételét és hirdetését számos webhelyen, köztük a Facebookon, a Twitteren és a Tumblr-en.

Cégek és márkamenedzserek ezrei bíznak a Sendible-ben, hogy segítsen nekik hatékonyan népszerűsíteni márkáikat.

Profik

 • Tartalmaz egy beépített postafiókot, amely lehetővé teszi a megjegyzések és megemlítések rendszerezését és megválaszolását több közösségi oldalon.
 • Áttekintheti azokat a kulcsszavakat és hashtageket, amelyekre az ügyfélbázisa rákeresett, és felfedezett valamit.
 • A Canva-val való integráció megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a grafikai elemeket tartalmazó bejegyzések tervezését.
Olvasni:  Ügyvédi irodák és modern hatékonyság: WordPress-megoldások felhasználása jogi webhelyekhez

Nikki S.

Fontos volt számomra a Google Cégem (GMB) bejegyzéseinek ütemezése. A Sendible nem csak ezzel a funkcióval rendelkezik, hanem lehetővé teszi a “gomb” funkció használatát bejegyzés létrehozásakor. A Sendible lehetővé teszi az Instagramra való ütemezést is… igazi ütemezés, nem pedig emlékeztető, hogy ezután a telefonjáról kell közzétennie.

Hátrányok

 • A Sendible okostelefon-alkalmazása gyakran összeomlik, így fárasztó a bejegyzések használata és rendszerezése.
 • A Sendible tervei drágák, elemzési funkciói pedig korlátozottak.

Joanmarie C.

Úgy érzem, hasznos lenne, ha archiválhatnánk és később újra felhasználhatnánk a bejegyzéseket – például álláshirdetéseket –, vannak ismétlődő pozícióink, és jó lenne visszaugrani az archívumba, hogy sablont vagy újbóli közzétételt válasszak. régi álláspont.

Következtetés

Az Instagram egy zseniális platform a márkák számára, hogy kialakítsák lábnyomukat, vonzzák célközönségüket és átalakítsák őket. A kiváló márkaépítés azonban jelentős időt és erőfeszítést igényel.

Dióhéjban, minden márkának, amely el akarja érni ezt a célt, egy megfizethető és egyszerű eszközt kell keresnie a funkciók széles skálájával. Ha ilyen megoldást keres, azt erősen ajánljuk SocialPilot. Számos funkciót kínál, hogy megfeleljen az Instagram követelményeinek, és időt takarít meg.

Kezdje el 14 napos ingyenes próbaverzióját még ma, és győződjön meg róla, milyen előnyös.

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Milyen gyakran posztoljak az Instagramon a csillagos márkaépítés érdekében?

Javasoljuk, hogy legalább naponta egyszer, vagy hetente három-négy alkalommal tegyen közzé bejegyzéseket a márka jelenlétének növelése érdekében. Azok a márkák, amelyek rendszeresen közzétesznek tartalmat az Instagramon, jobb eredményeket érnek el, és gyorsabban növekednek.

🌟 Hogyan ütemezhetem be a következő bejegyzéseimet az Instagramon?

Egy naptár funkció, amely szinte minden közösségimédia-eszközben megtalálható, felhasználható a tartalom ütemezésére az Instagramra. A legnépszerűbb Instagram-ütemezési eszközök közé tartozik a SocialPilot, a Tailwind és a Sendible.

🌟 Mi a legjobb Instagram-ütemezési eszköz?

Számos eszköz segíthet a bejegyzések tömeges ütemezésében. Íme egy lista néhány ilyen csodálatos eszközről:

 • SocialPilot
 • Hátszél
 • Puffer
 • Hopper HQ
 • Küldhető

🌟 Melyik napon a legjobb posztolni az Instagramon?

Szakértők szerint a kedd a legjobb nap az Instagramon való posztolásra. A potenciális ügyfelei kevésbé valószínű, hogy üzleti posztokat írnak, mert a legtöbb ember számára a hétfő a hét legforgalmasabb napja, a hétvégék pedig a kikapcsolódást szolgálják.

🌟 Ingyenesen ütemezhetsz bejegyzéseket az Instagramon?

Igen, sok ingyenes Instagram-ütemezési eszköz lehetővé teszi, hogy közvetlenül az Instagramon ingyenesen tegyen közzé bejegyzéseket. Ez azonban csak egyes képek és videók közzétételét teszi lehetővé. Az ingyenes Instagram ütemezési eszközök közé tartozik a Buffer és a Tailwind.

Új publikációk:

Ajánlott