5 kiemelkedő közösségi média marketingeszköz, amelyre 2024-ban szüksége van

Erős közösségi média jelenlétet szeretne kialakítani?

Szeretnél kitűnni versenytársaid közül a közösségi térben?

Erős kapcsolatot szeretne kialakítani a közösségi média közönségével a hosszú távú kapcsolatok érdekében?

Ezután hatékony közösségimédia-marketing eszközökre van szüksége ahhoz, hogy eredményorientált közösségimédia-marketing kampányt hozzon létre és hajtson végre márkája számára.

Egy hatalmas 4,48 milliárd ember használja a különböző közösségi média platformokat Világszerte nem találgatás, hogy a célközönség a közösségi média platformjain is jelen van.

És ennek a tűznek a szítása, vége Az online scrollerek 54%-a inkább a közösségi médiát részesíti előnyben egy termék/szolgáltatás kutatása céljából mielőtt vásárlási döntést hozna.

Egy ilyen óriási piaci lehetőség mellett szüksége van a megfelelő eszközkészletre és marketing stratégiák hogy a legtöbbet hozza ki ebből az üzleti csodaországból.

Megtervezhet és megtervezhet egy bolondbiztos közösségi média marketing stratégiát. Ennek ellenére szüksége van a nagyszerű közösségi média marketingeszközök támogatására, hogy maximalizálja erőfeszítéseit, és minimalizálja az időt és erőfeszítést a kívánt eredmények eléréséhez.

De a piacon elérhető több száz eszköz közül hogyan választhatja ki a márkájához legmegfelelőbbet?

Öt fizetős és ingyenes közösségimédia-marketing eszközt szűrtünk ki, és megvizsgáltunk minden előnyt és hátrányt, hogy véglegesítsük a listát.

Menjen végig a listán szereplő összes közösségimédia-eszközön, és a végére eldöntheti, melyik segítő kezet válassza közösségimédia-marketing erőfeszítéseihez.

Kezdjük el.

1. SocialPilot

SocialPilot

Ha olyan költséghatékony közösségimédia-marketing eszközre van szüksége, amely minden létfontosságú funkcióval rendelkezik a kívánt közösségimédia-marketing-eredmények eléréséhez, akkor nincs jobb csomagolt terméke, mint SocialPilot. Az egyik legjobb közösségimédia-marketing eszköz, a SocialPilot számos funkcióval rendelkezik, amelyek segíthetnek megszilárdítani közösségi média marketing erőfeszítéseit.

Ez az egyik a közösségi média kezelésének legköltséghatékonyabb eszközei. Lehetővé teszi a közzétételt különféle közösségi média platformokon, mint például a TikTok, Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google Cégem, Pinterest, Tumblr és VK.

Olvasni:  Tartalommarketing a Sprout Social segítségével: 10 tipp a csapattól és az ügyfelektől

tudsz tartalomütemezés létrehozása lépést tartani a rendszeres tartalmi követelményekkel. Tartalomkezelő funkciójával csábító és értékes közösségi médiatartalmakat hozhat létre. Még egy tartalomnaptárt is használhat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a közösségi média marketingtevékenységei során minden rendben van.

A SocialPilot a közösségi média egyik legnépszerűbb marketingeszközeként még ezt is biztosítja teljes körű betekintést nyerhet közösségi média marketingstratégiájába hogy jól megalapozott döntésekkel optimalizálhassa kampányát.

Miért válassza a SocialPilotot a közösségi média marketing eszközeként marketing erőfeszítéseihez?

 • Egyetlen irányítópult segítségével ütemezheti és hozhat létre közösségi média bejegyzéseket különböző platformokon.
 • Lehetősége lesz a bejegyzések tömeges ütemezésére akár 500 bejegyzés erejéig.
 • Hasznos betekintést nyerhet marketingtevékenységével kapcsolatban, hogy megértse, mi működik és mi nem.
 • A jobb kezelés érdekében vonzó és jól szervezett tartalomnaptárt hozhat létre.
 • Az összes bejegyzéspiszkozatot mentheti, hogy később felhasználhassa őket.
 • Különféle kreatív elemeket adhat hozzá bejegyzéseihez, például GIF-eket, hangulatjeleket, szűrőket és egyéb elemeket.

Mit beszélnek az emberek a SocialPilotról?

Nicolle H

A SocialPilot egyszerű és könnyen használható minden funkciójával. Sok közösségi fiókot vezetek, ezeknek a fiókoknak a beállítása nagyon egyszerű. Naponta használom, és nyomon követhetem az összes ütemezett bejegyzésemet.

Shari H

A Social Pilot kiválóan alkalmas tartalomkezeléshez és kampányokhoz! Amit a legjobban szeretem a Social Pilotban, az az a képessége, hogy hatékonyan és olcsóbban tudja kezelni az összes közösségimédia-bejegyzését, mint a többi közösségimédia-kezelő platform! Platformja elég egyszerű ahhoz, hogy egy extrém kezdő is tudja használni, de kellően professzionális a nagyvállalatok számára!

Sharlette M

A SocialPilot könnyen használható és rendszerezett. Minden funkció, amire szükségem van, megjelenik a képernyőn és elérhető. Szeretem, hogy milyen intuitívak a funkciók, mint például az ütemterv megtervezése, a hashtagek generálása és az elemzések megtekintése. Azt is szeretem, hogy látni fogja az összes bejegyzését és az esetleges hibákat, mielőtt a tartalom eltűnne.

2. Hootsuite

Hootsuite

Hootsuite az egyik legjobb intuitív közösségimédia-marketing platform, amely segíthet a márka jelenlétének új magasságokba emelésében. Segít abban kezelheti, optimalizálhatja és ütemezheti közösségi médiatartalmait az üzleti célok zökkenőmentes elérése érdekében. Segít a bejegyzések ütemezésében, a teljesítmény elemzésében, valamint a hashtagek és kulcsszavak figyelésében.

Mivel egy rendkívül professzionális eszköz, a marketingesek számára élvezetes, hogy a legtöbbet hozhassák ki belőle, és minden prémium funkciót használhassanak. A Hootsuite egy jól megtervezett csomag csapatok, vállalkozások és marketingszakemberek számára.

Profik

 • Felhasználóbarát és vonzó felhasználói felülettel rendelkezik.
 • Minden funkció könnyen elérhető és használható.
 • Könnyen elérheti és optimalizálhatja az összes legnépszerűbb közösségi média platformot.
 • Támogatja az összes legjobb közösségi média marketing platformot.
Olvasni:  A vállalkozás egyedüli tulajdonosának előnyei és hátrányai

Joanmarie C

A Hootsuite mindig is kedvencem volt az induló vagy alacsony költségvetésű vállalkozások számára. Olyan nagyszerű és alapvető funkciókat kínálnak egy könnyen használható platformon. A Hootsuite irányítópultja fantasztikus az általa kínált funkciókkal, de egy többfeladatos profi számára az irányítópult kissé megfélemlítő volt – úgy érezte, rendszerezhető és egyszerűsíthető lett volna.

Hátrányok

 • Egyszerre csak egy fiókra korlátozódhat.
 • A felület zavaró lehet és tele lehet szakzsargonnal a kezdők számára.
 • A legfontosabb funkciók eléréséhez prémium előfizetésre van szüksége.
 • Nem tehet közzé közvetlen bejegyzéseket bizonyos közösségi média platformokon.

Thomas C

Némileg hiányosnak találom a közösségi média platformokkal való integrációjukat. A Hootsuite-tal töltött idő alatt számtalan bejegyzést ütemeztem be, de a közösségi média platformok és a Hootsuite kapcsolata azt jelenti, hogy ütemezheti a bejegyzést, de meg kell nyitnia az alkalmazást a telefonon, és meg kell nyomnia a Küldést, amikor eljön az ideje. hogy közzétegye bejegyzését.

3. Puffer

Puffer

Egy másik vezető közösségi média marketing eszköz az Puffer. Vonzó felülettel és gördülékeny funkciókkal rendelkezik a jobb felhasználói élmény érdekében. Ezzel a hatékony eszközzel átalakíthatja közösségi média marketingstratégiáját, hogy jobb elköteleződést érjen el a különböző közösségi média platformokon, többek között a Facebookon, a Twitteren, a YouTube-on.

A Buffernek van néhány költségvetés-barát terve a vállalkozások és magánszemélyek számára maximalizálják közösségi média erőfeszítéseiket.

Profik

 • Több közösségimédia-fiókot kezelhet és üzemeltethet.
 • A Buffer exkluzív beépített elemző eszközöket kínál.
 • Ön ütemezheti és létrehozhatja az összes közösségi média bejegyzését.
 • Intuitív UI/UX-je van.
 • A pufferből kezelheti és megtekintheti az összes elköteleződést.

Fabiola S

Nagyon jó volt. Az egyik legjobb alkalmazás, amellyel havonta időt takaríthat meg, ha tartalommarketingről van szó. Tetszik, ahogy az összes hálózatomat egyetlen helyen köti össze. Ha rendszeresen tartom a tartalombeosztásomat, minden hónapban időt takarítok meg.

Hátrányok

 • A Buffer prémium funkcióinak ára egy kicsit a drága oldalon van.
 • A platform zavaró lehet egy kezdő számára.
 • Időnként hibákat és pontatlan adatokat tapasztalhat.
 • Az elemzési és nyomkövetési funkció nem vonzó.

Dennis M

Amikor először elkezdtem használni a Buffert, az egyenlet analitikai oldala minden tervben szerepelt; most, hogy külön van, nehezebb megindokolni az árcédulát.

Olvasni:  Hogyan válasszuk ki az igényeinek megfelelő eseményportálszoftvert

4. Küldhető

Küldhető

Küldhető a közösségi média marketing egyik legkreatívabb eszköze. A globális vállalatok üzleti tevékenységük népszerűsítésére használják a személyre szabott és eredményorientált közösségi média marketing stratégia.

Több közösségi médiaplatformot kezelhet, mint például a Facebook, Instagram, YouTube stb. A Sendible segítségével egyszerűen méretezheti közösségi média növekedési elkötelezettségeit és üzleti számait.

Profik

 • A közösségi média teljes menedzsment ökoszisztémája gördülékeny és hatékony.
 • A Canva integrációs funkciójának segítségével csábító grafikákat készíthet közösségi médiás bejegyzéseihez.
 • A Sendible kiváló ügyfélszolgálatot biztosít.
 • Minden funkció csúcsminőségű.

Ethan S

Őszintén szólva a legjobb közösségi menedzsment eszköz, amelyet bármilyen pozícióban használtam, és a legmegfizethetőbb a legtöbb funkcióval az árán. Bár minden szoftvernek van némi akadozása, még mindig ez áll a legközelebb ahhoz az eszközhöz, amelyet tökéletes világomban létrehoznék!

Hátrányok

 • A mobil verzió összeomlásokat és hibákat tapasztalhat.
 • Nem használhatod fel újra és nem szerezhetsz bejegyzéseket későbbi felhasználásra.
 • A prémium funkciók drágák.
 • A tartalom közzététele időigényes lehet.

Kelly J

A legnagyobb bajom az, hogy rendszergazdaként nem kapok e-mailben értesítést a visszapattanó bejegyzésekről. Elkeserítő, hogy ügyfeleim e-maileket kapnak olyan hibákról, amelyek miatt nem mennek ki a bejegyzések, amelyeket továbbítaniuk kell nekem. Inkább először értesítenek, és megoldom a problémát.

5. Agorapulzus

Agorapulse

Agorapulse az egyik egyedülálló és elegáns közösségi média marketing eszköz, amely segíthet elérni közösségi céljait. Ha egy könnyen használható platform kezdőként a marketing világában, akkor az Agorapulse az az eszköz, amelyet megfontolhat.

Intelligens felügyeleti rendszerrel rendelkezik, és támogatja a legtöbb legnépszerűbb közösségi média platformot, hogy szélesebb körű hatalmat biztosítson az erős közösségi média jelenlét megteremtéséhez.

Profik

 • 30 napos próbaidőszakkal kipróbálhatja az összes funkciót.
 • Erőteljes analitikai funkcióval rendelkezik.
 • Prémium verziójával komplett prémium csomagot kap a közösségi média kampányához.

Kylie C

Tetszik, hogy könnyedén hozzárendelhet dolgokat a postaládájában a csapattagokhoz. A termék felülvizsgálatra küldése is nagyon hasznos. Nagyra értékelem azt a tényt is, hogy értesítést kapok, amint valami baj van, majd újra, ha a hiba kijavításra került. Más szoftverekkel, amiket kipróbáltam, addig nem tudhatod, hogy valami baj van, amíg egy bejegyzés ki nem jön.

Hátrányok

 • A többi közösségimédia-marketing eszközhöz képest korlátozott funkciók állnak rendelkezésre.
 • Nincs kiterjedt médiakönyvtár.
 • A platform hibákat tapasztalhat, és akadozásokat okozhat a felhasználói élményben.

Dan F

Sajnos a naptárnézet nem képes a bejegyzéseket egyik dátumról a másikra áthúzni. Haszontalannak vagy jelentéktelennek tűnhet, de ha három különböző közösségi platformon hetente 20-40 bejegyzéssel tölti fel a naptárát, a bejegyzések 1×1 szerkesztése meglehetősen körülményes.

Olvasni:  Hogyan csökkentsük az inaktív felhasználók számát e-mail marketinggel

Ez összefoglalja az öt legnépszerűbb közösségimédia-marketing eszközt, amelyet használhat és erősíthet közösségi médiában. Itt az ideje, hogy kiválassza a legmegfelelőbbet.

Ideje skálázni ezekkel a kiemelkedő közösségimédia-marketing eszközökkel

A közösségi média marketing eszközei segítséget nyújtanak a vállára nehezedő összes nyomás levezetéséhez, és a közösségi média kampányának finomabb és pontosabb kezeléséhez. Időt és energiát takarít meg, és precíz eredményeket érhet el üzleti céljainak elérése érdekében.

Ha azonban választanod kell egyet az 5 legjobb közül, SocialPilot a legjobb kezelési és optimalizálási élményt nyújthatja céljai eléréséhez. Költséghatékonyságával és exkluzív közösségi média funkcióival áthidalja a szakadékot, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Szóval mi késztet arra, hogy várj? Ragadja meg a legjobbat, hogy a legjobbat érje el márkája számára.

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Biztonságos a közösségi média marketing eszközeinek használata?

Ha bármilyen legnépszerűbb közösségimédia-marketing eszközt használ, nem kell aggódnia az adatvesztéstől, az adatvédelmi jogsértésektől (pl. ransomware támadások) vagy vírustámadások. De ha az interneten elérhető közepes eszközök bármelyikét használja, akkor nagy eséllyel szembesülhet ezekkel a problémákkal.

🌟 A harmadik féltől származó eszközök segíthetnek a teljes közösségi média versenytárs elemzésben?

Igen, a legtöbb legjobb eszköz rendelkezik azzal a funkcióval, hogy teljes mértékben átkutassa a versenytársakat, és részletes jelentést nyújtson a versenytárs tevékenységeiről. Elemezheti az összes jelentést, és megtervezheti a közösségi média marketing megközelítését.

🌟 A közösségi média eszközök ingyenes próbaidőszakot kínálnak a teljes funkciókhoz való hozzáféréssel?

Igen, az olyan eszközök, mint a SocialPilot, ingyenes próbaidőszakot kínálnak, ahol több funkciót is felfedezhet, és gyakorlati tapasztalatokat szerezhet a közösségi média marketing eszközeivel. A próbaidőszak után eldöntheti, hogy folytatja-e, vagy más eszközökre vált.

🌟 Miért fontosak a tartalomütemezés és a tartalomnaptárak a közösségi média marketingje szempontjából?

A legnépszerűbb közösségimédia-marketing eszközök többsége biztosítja a tartalomütemezés és a tartalomnaptár funkcióját, mivel ez fontos eleme a közösségi médiában végzett erőfeszítéseinek. Rendszeresen értékes tartalommal kell ellátnia közönségét, és meg kell szabadulnia a felesleges közzétételi folyamattól.

A tartalom ütemezése és a tartalomnaptár használata segít mindkét cél elérésében.

🌟 Létrehozhatok közösségi média stratégiákat közösségi média eszközökkel?

Igen, különböző közösségimédia-eszközökkel hozhat létre közösségimédia-stratégiákat, mivel az eszközök segítségével különböző szempontokhoz kaphat segítséget. Az ajánlásoktól a versenytársak teljes elemzéséig sok mindent felfedezhet és felhasználhat a márkájához.

Új publikációk:

Ajánlott