5 látványos Twitter-elemző eszköz a gyors profilaudithoz

A márkák számára elengedhetetlen az online jelenlét a mai világban. Túl sok márka viszont esik abba a csapdába, hogy egyszerűen csak azért csiripel a Twitteren. A puszta tweetelés nem eredményez automatikusan elköteleződést és elérést.

Adatokat és betekintést kell gyűjtenie Twitter-fiókjából, hogy gondosan elemezze azokat, és ennek megfelelően stratégiát alakítson ki a márka eléréséhez és a márka láthatóságának növeléséhez.

Most azon töpreng, hogy manuálisan kell összegyűjtenie a fiókelemzéseket, elemezni azokat, és jelentéseket kell készítenie?

Ez a gondolat több stresszt kelthet, mintsem az auditjelentéseket.

Szerencsére a Twitter elemzőeszközei képesek végrehajtani ezeket a manuális feladatokat anélkül, hogy sok időt vesz igénybe egyetlen műszerfalon belül, így kényelmesebbé válik az Ön számára.

Legyen szó a kedvelések számáról, a közzététel optimális időpontjáról vagy a legjobban teljesítő tweetről, a Twitter elemzőeszközei lehetővé teszik, hogy olyan tartalmat hozzon létre, amely releváns a célközönség számára.

Ebben a blogban 5 látványos Twitter-elemző eszközről fogunk mesélni, amelyek egy pillanat alatt auditálhatják profilodat, és nyomon követhetik követőidet, versenytársaidat és elkötelezettségedet.

Kezdjük!

1. SocialPilot

SocialPilot

SocialPilot az egyik legjobb Twitter elemzőeszköz, amely funkciókban gazdag és olcsó, és azonnal ellenőrizheti profilját.

Rugalmasan közzéteheti tweetjeit Twitter-fiókjaiban annak számos kiemelkedő és exkluzív funkciójával. Intelligens ütemezési funkciója nyomon követi, hány karaktert és hashtaget használt az egyes tweetekben.

A tweeteket hasznos kategóriákba rendezi, mint például a legtöbb kedvenc tweet, a legkedveltebb tweet, a legtöbb retweetelt tweet stb. A Twitter tevékenységi irányítópultjának mélyreható elemzésével a SocialPilot segíthet javítani fiókja elkötelezettségét.

Pontos információk birtokában növelheti Twitter marketingtervének hatékonyságát. A SocialPilot személyre szabott, fehér címkével ellátott jelentéseket kínál, amelyek készen állnak e-mailben elküldésre vagy PDF-fájlként történő letöltésre. Ez a funkció megszünteti a jelentések vagy prezentációk havonta manuális létrehozásának szükségességét.

Olvasni:  A Chromebook folyamatosan leválasztja a WiFi-t: Gyors javítás

Miért válassza a SocialPilotot legmegbízhatóbb Twitter-elemző eszköznek?

 • A robusztus Twitter-analitikával elemezheti legjobban teljesítő tweetjeit újramegosztás céljából, és nyomon követheti azokat, akik megemlítenek téged a tweetjükben. Nyomon követheti a követői növekedési mintákat, megtalálhatja a tweetelésre ideális időpontokat stb.
 • Minden nap, heti és havi rendszerességgel részletezheti a közzétett tweetek számát. A tweetelési mintákba is beletekinthet, ha kitalálja, hogy a nap mely szakában és a hét melyik napján tweetel a legtöbbet.
 • Naponta betekintést nyerhet abba, hogy a közönsége hogyan kommunikált a tweeteivel, és meghatározhatja, mely napok a legforgalmasabbak és a legcsendesebbek. Rendszeres jelentéseket is kaphat a kiválasztott Twitter-fiók retweetjeiről, kedveléseiről és válaszairól.
 • A SocialPilot segítségével olyan Twitter-specifikus bejegyzéseket hozhat létre, amelyek a lehető legjobban kihasználják a 280 karakteres korlátot. Kiváló minőségű képeket, videókat és GIF-eket adhat hozzá tweetjeihez, így megakadályozhatja, hogy Twitter-követői lejjebb görgessenek hírfolyamaikon.
 • Használhatja azt is, hogy köszönetet mondjon leghűségesebb követőinek, kapcsolatba lépjen a befolyásolókkal, és kapcsolatba lépjen kedvenc közösségi médiafiókjain közzétett tartalommal. Használhatja azt is, hogy megemlítsen más profilokat a tweeteiben, hogy felkeltse a figyelmüket, és tweetjeit megérdemelje.
 • Egyszerre akár 500 tweetet is tömegesen ütemezhet, beleértve a képfeltöltéseket is, hogy Twitter-fiókja a nap 24 órájában, a hét minden napján aktív maradjon.

Mit mondanak a SocialPilot felhasználók?

Ellenőrzött felhasználó

Annak ellenére, hogy külön szoftverről van szó, kizárólag a közösségi médiára összpontosítva minden előnyt élvezhet. Imádom, és soha nem kell aggódnom a hibák miatt / úgy érzem, ellenőriznem kell, hogy van-e közzétéve valami.

Lindsey F.

Nagyon szeretem, ha az összes közösségimédia-bejegyzésemet egy helyen ütemezhetem a hétre az összes platformon. Ez nagyon megkönnyíti a dolgomat, és nem kell folyamatosan posztolnom.

Sam D.

Ami igazán zseniális ebben a szoftverben, az az, hogy képes friss tartalmat generálni, amelyet közzétehetek a közösségi oldalaimra, mintha én találtam volna ki.

2. Twitonómia

Twitonómia

Twitonómia az egyik olyan összetett Twitter elemzőeszköz, amely segíthet releváns statisztikákat kapni a követőkről, a hashtagekről, az említésekről, a retweetekről és egyebekről.

A Twitonomy segítségével bármilyen kulcsszóhoz, hashtaghoz, URL-hez vagy felhasználóhoz keresési elemzéseket szerezhet be és exportálhat. Figyelemmel kísérheti barátai tweetjeit és kulcsszavas kereséseit is. Ezenkívül betekintést nyerhet és letöltheti bármely felhasználó retweetelt és kedvenc tweetjeit.

Olvasni:  Hogyan növelheti e-kereskedelmi üzlete láthatóságát a közösségi médiában

A Twitonomy ára szolgáltatásonként havonta történik, és 19,00 dollártól mozog.

Profik

 • Részletesen nyomon követi a felhasználó profiljával kapcsolatos információkat, például a követőit és a profil növekedését.
 • Egyszerűen megtudhatja azokat az embereket, akiket követ, de nem követnek vissza.
 • A Twitonomy az egyik ingyenes Twitter elemzőeszköz, amelynek ingyenes verziója van a felhasználók számára.

Ellenőrzött felhasználó

Egy tökéletes eszköz, a Twitonomy leadeket generál, és a felhasználókat ügyfelekké alakítja. Megmutatja az ügyfelek viselkedését, a követőinek napi növekedését, a tweeteket, a számokat stb.

Hátrányok

 • Nem követ több Twitter-profilt ugyanabban a Twitonomy-fiókban.
 • Nem kínál ingyenes próbaverziót.

Ellenőrzött felhasználó

Néha rossz adatokat ad meg, figyelembe véve a régi kulcsszavakat és kampányokat. Analitikai adatokat is ad a régi tweetekről, ami hibás adat a jelentésekben.

3. Followerwonk

Followerwonk

Followerwonk az egyik jól ismert Twitter elemző eszköz, számos ingyenes funkcióval.

A Followerwonk az egyik legjobb Twitter-elemző eszköz, amely segít a követőinek régió, életrajz, követett személyek és egyebek szerinti rendezésében.

Összehasonlíthatja és szembeállíthatja a versenytársaival és barátaival folytatott interakcióit, hogy hasznos ismereteket szerezzen a hatékony stratégiai tervezéshez.

Profik

 • A Followerwonk ingyenes verziót kínál felhasználóinak, így a Twitter egyik ingyenes elemzőeszköze.
 • Ezzel sok Twitter-profilt összehasonlíthat.
 • A Twitter bios keresésével bárkivel kapcsolatba léphet a Twitteren.

Jannatin N.

A Followerwonk a mai napig az egyik LEGJOBB és LEGJOBB eszköz a Twitter számára. Nagyon sok olyan dolgot megtehet helyetted, amelyek már szerepelnek az oldalon, és még sok mást. Mint valaki, aki jelenleg a szakmában dolgozik azon, hogy hobbim és eladásra kínált műalkotásaim fejlesztésén dolgozzon, valamint valaki, aki hozzájárul a Twitter-rajongókhoz, ez az eszköz segít abban, hogy befolyásoljam és megértsem követőimet.

Hátrányok

 • A keresési bios időnként nem ad pontos adatokat a felhasználóknak.
 • A Followerwonk nem kínál ingyenes próbaverziót felhasználóinak.
 • A felhasználói felülete nem túl jó.
 • Nem hasonlítható össze háromnál több Twitter-fiók követőivel.

Liz H.

Szeretném, ha ez több mint 3 Twitter-fiók követőit összehasonlíthatná – ez különböző jelentések futtatásával is megtehető, de nagyszerű lenne, ha csatlakoztathatnám a hét főiskolát és a teljes egyetemi fiókomat, hogy lássa, hány ember mindannyiunkat követnek, szemben egyikünkkel stb.

4. Uniós mérőszámok

Union-Metrics

Uniós mérőszámokamely most áttért a Brandwatch által üzemeltetett Listenre, az egyik legjobb Twitter elemzőeszköz, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a profilját és a teljesítménye. Funkciói között alapos profilelemzés, kulcsszókövetés, kampányfigyelés és versenytársak elemzése található.

Olvasni:  A 15 legjobb SEO-elemző eszköz 2024-ben

A stratégiák kibővítéséhez az Union Metrics segítségével is megtalálhatja követői és versenytársai releváns adatait. A Twitteren kívül ez az analitikai megoldás Facebook- és Instagram-fiókokból is betekintést nyerhet.

Az Union Metrics egy Twitter-elemző eszköz, amely megjeleníti az adott témához kapcsolódó tweetek, lehetséges elköteleződések, retweetek és legnépszerűbb Twitter-bejegyzések számát.

Profik

 • Az Union Metrics elemzése szemléletes és könnyen érthető.
 • A témakövetés beállítása egyszerű, és azonnal működik.
 • Noha a statisztikák kizárólag a Twitterre vonatkoznak, könnyű felfedezni olyan befolyásolókat, akik az Önt érdeklő konkrét problémákkal foglalkoznak.

Stefanie C.

Az Union Metrics nagyszerű munkát végez, hogy betekintést nyújtson Twitter-fiókunkba. Mivel az Union Metrics a Twitter hivatalos partnere, észrevettem, hogy az Union Metrics szolgáltatáson keresztül látott adatok sokkal átfogóbbak, szemben az általunk használt egyéb eszközökkel. Az Union Metrics nagyszerű eszköz annak megértéséhez, hogy a követők hogyan lépnek kapcsolatba az Ön tartalmaival, és hogyan vonhatja be őket jobban.

Hátrányok

 • Az Union Metrics szolgáltatással a LinkedIn és a YouTube integrációja nem érhető el.
 • Érzelemelemzése nem pontos.

Ellenőrzött felhasználó

Bár ez az API korlátaira vezethető vissza, jó lenne pontos számot meghatározni a konkrét témákhoz kapcsolódó tweetek által generált megjelenítések számára, nem pedig a lehetséges teljes számot.

5. Vaizle

Vaizle

Vaizle gyors, versenyképes értékelést végezhet egyik riválisával szemben, és az egyik legjobb Twitter-elemző eszköz. Összehasonlíthatja Twitter-teljesítményét versenytársaiéval, ha megadja saját és a Twitter URL-címét.

Egy hétről-hétre szóló jelentéskártyával a Vaizle megjeleníti az elmúlt 28 nap márkaaktivitását és elkötelezettségét. Az elköteleződést a kedvencekbe és a retweetekbe is besorolja.

A Vaizle azt is lehetővé teszi, hogy személyre szabott, fehér címkével ellátott jelentéseket készítsen, és felfedezze versenytársai legnépszerűbb bejegyzéseit és legnépszerűbb hashtageit.

Profik

 • A Vaizle ingyenes próbaverziót kínál felhasználóinak, így a Twitter egyik ingyenes elemzőeszköze.
 • Egyszerű és könnyen használható.
 • Mélyreható elemzéseket és jelentéseket biztosít.

Rodney M.

Annyira egyszerű és könnyen használható, hogy nem volt tanulási görbe… Sikerült belemerülni a munkába. Nagyon szeretem, ha láthatjuk, mit és hogyan csinálnak a versenytársaink, így javíthatjuk a játékunkat. A Vaizle ezt megkönnyíti.

Olvasni:  20 A tartalomnaptár használatának előnyei

Hátrányok

 • Hiányzik belőle az ütemezett jelentéstétel mechanizmusa.
 • Az ügyfélszolgálatuk nem olyan megbízható.
 • A Vaizle felhasználói felülete kissé zavaros.

Vikas M.

Kicsit csalódott volt, hogy milyen gyorsan átjut a 25 profilon, nyomon követhet pár versenyzőt, és ha belép az összes közösségi médiájába, jó részét elhasználta. Egy ügynökségnél nagyobb tervet kell készítenie.

Rajtad a sor

A Twitter profil auditálása az első és legfontosabb lépés fiókja növekedési stratégiájának kialakításában. Ezeknek az eszközöknek köszönhetően nem kell adatokat és statisztikákat gyűjtenie, valamint manuálisan számításokat végeznie.

Ezek a legjobb Twitter-elemző eszközök időt és erőfeszítést takarítanak meg Önnek azáltal, hogy automatizálják a különféle manuális műveleteket, amelyek egyébként sokáig tartanának.

Ha azonban a Twitter öt elemzőeszköze közül a mi választásunkat kéri, azt javasoljuk, hogy válasszon SocialPilot hogy ellenőrizze a profilját. A legjobb elemzési eredményeket és betekintést nyújtja, amellyel a márka jelenlétének növelésére összpontosíthat.

A SocialPilot nem csak a Twitterhez kínál megoldásokat, hanem 8 másik legnépszerűbb közösségimédia-hálózathoz is.

Használhatja őket 14 napos próbaverzió és saját maga is megtapasztalja robusztus tulajdonságait.

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Fontos a Twitter-profilod auditálása?

Igen, Twitter-profiljának auditálása kulcsfontosságú ahhoz, hogy olyan értékes betekintést nyerjen, amely segít növelni márkája ismertségét és hírnevét. Jobb, ha havonta egyszer megteszi, hogy rövid pillanatképet kapjon arról, hogy melyik tartalom teljesített jól.

🌟 Mi is pontosan a Twitter elemzés?

A Twitter Analytics egy fantasztikus szolgáltatás, amely számos elköteleződési statisztikát jelenít meg, hogy megmutassa, hogyan reagál a közönség a tartalomra. A márkák felhasználhatják ezeket az adatokat jövőbeni Twitter-promócióik hatékonyságának növelésére.

🌟 Melyek a legjobb Twitter-elemző eszközök?

Az alábbiak a legjobb Twitter-elemző eszközök:

 • SocialPilot
 • Twitonómia
 • Followerwonk
 • Uniós mérőszámok
 • Vaizle

🌟 Hogyan lehet letölteni a Twitter analitikai jelentéseket?

A SocialPilot segítségével akár három hónapig letöltheti a Twitter elemzési jelentéseket PDF formátumban. Akár e-mailben is elküldheti ügyfeleinek közvetlenül a SocialPilot irányítópultjáról.

🌟 Hogyan érhetek el elemzéseket a Twitteren?

Az első módszer az, hogy bejelentkezik hivatalos Twitter-fiókjával, és közvetlenül a Twitter elemzési webhelyéről éri el. A második lehetőség a harmadik féltől származó elemzési megoldások, például a SocialPilot használata. Ha több fiókkal foglalkozik, az utóbbi az ideális.

Új publikációk:

Ajánlott