5 leggyorsabb & legmegbízhatóbb Magento tárhelyszolgáltatók 2024-ben

A Magento olyan sebességnövelő funkciókat kínál, mint a Lakk gyorsítótár, a teljesítményre optimalizált működési mód és az erőforrásfájlok optimalizálása. De az igazság az, hogy semmiféle JavaScript-csomagolás vagy CSS-minifikáció nem tudja kompenzálni a lassú tárhelykörnyezetet.

Tehát akár új Magento áruház építését, akár meglévő optimalizálását tervezi, a gyors Magento tárhelyszolgáltató kiválasztása elengedhetetlen.

Ebben az útmutatóban megosztjuk az öt leggyorsabb Magento tárhelyszolgáltatót a piacon. Azt is elmagyarázzuk, hogy tíz dolgot érdemes keresni egy gyors Magento gazdagépnél, valamint az öt leggyorsabb tárhelyszolgáltató előnyeit és hátrányait.

Ha nagyon rohansz, íme az öt legjobb választásunk:

 1. Hostinger – összességében a leggyorsabb Magento-tárhely.
 2. A2 Hosting – a leggyorsabb Magento tárhely root hozzáféréssel.
 3. Cloudways – a leggyorsabb VPS Magento tárhely.
 4. InMotion Hosting – a leggyorsabb Magento tárhely technológiailag hozzáértő cégtulajdonosok számára.
 5. HostGator – a leggyorsabb olcsó Magento tárhely.

Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan és miért választottuk őket.

A Magento hosting bemutatása

Fedezzük fel, mi az a Magento hosting, milyen típusai vannak, és milyen tényezőket kell figyelembe venni a tárhelyszolgáltató kiválasztásakor.

Mi az a Magento hosting?

A Magento hosting egy olyan szolgáltatás, amely speciális szerverkörnyezetet biztosít a Magento 2 tárolásához és futtatásához. Ez az Ön online áruházának alapja, ahol a webhely összes fájlja, adatbázisa és erőforrása tárolódik.

A Magento tárhelyszolgáltatók kezelik a szerverkezelés bonyolultságát, lehetővé téve Önnek, hogy az üzlet növekedésére és az üzlet menedzselésére összpontosítson. Gyors, biztonságos és megbízható platformot kínálnak az online áruház tárolására és működtetésére, megfizethető áron.

A Magento tárhelynek különféle típusai vannak, többek között:

 1. Megosztott tárhely.
 2. VPS hosting.
 3. Dedikált tárhely.
 4. Cloud hosting.

Minden Magento hosting típusnak megvannak az előnyei és hátrányai. Például a dedikált hosting többe kerül, mint megosztott és VPS hosting, de sokkal jobb teljesítményt kínál. Hasonlóképpen, a felhőtárhely jobban méretezhető, mint a dedikált tárhely, de drágább is.

A legjobb Magento tárhelyszolgáltató üzlete számára számos egyedi tényezőtől függ. Vizsgáljuk meg azokat a tényezőket, amelyeket figyelembe kell vennie, amikor kiválasztja a megfelelő Magento tárhelyet online áruházához.

Mit kell keresni a Magento tárhelyen?

Íme tíz fontos tényező, amelyet figyelembe kell vennie a leggyorsabb Magento tárhelyszolgáltató kiválasztásakor.

 1. Tárhely erőforrások: Keressen olyan tárhelyszolgáltatót, amely a Magento 2 áruház üzemeltetéséhez szükséges feldolgozási teljesítményt, RAM-ot, SSD-tárhelyet és nagy sebességű hálózati kapcsolatot kínálja.
 2. Teljesítmény infrastruktúra: Győződjön meg arról, hogy a tárhelyszolgáltató végrehajtja a Magento teljesítményoptimalizálását, például szerverszintű gyorsítótárat, műveleti kód gyorsítótárat és speciális gyorsítótárat, mint például a Redis és a Varnish.
 3. Skálázhatóság: Keressen olyan szolgáltatásokat, mint például az automatikus skálázás, amelyek szükség szerint zökkenőmentesen hozzárendelhetik a további erőforrásokat. Magento üzletének képesnek kell lennie a hirtelen forgalomkiugrások kezelésére a teljesítmény csökkenése nélkül.
 4. Adatközpontok helyei: Válasszon olyan tárhelyszolgáltatót, amelynek adatközpontjai közel vannak a célközönséghez. Az alacsony hálózati késleltetés elengedhetetlen a gyorsabb oldalbetöltési időhöz.
 5. Content Delivery Network (CDN) integráció: Fontolja meg a beépített CDN-integrációval rendelkező tárhelyszolgáltatót. Ez segíthet csökkenteni a szerver terhelését és javítani a betöltési időket ügyfelei számára szerte a világon.
 6. A legújabb Magento verziók támogatása: Győződjön meg arról, hogy Magento gazdagépe támogatja a legújabb Magento verziót, hogy hozzáférhessen az általa kínált teljesítmény és biztonsági előnyökhöz.
 7. Biztonsági jellemzők: Keressen olyan tárhelyszolgáltatót, amely rendelkezik biztonsági intézkedésekkel, például DDoS-védelemmel és ingyenes SSL/TLS-tanúsítványokkal. Ideális esetben válasszon egy PCI-kompatibilis tárhelykörnyezetet.
 8. Vásárlói vélemények: Olvassa el az ügyfelek véleményét, hogy felmérje a házigazda gyors és megbízható szolgáltatás terén elért eredményeit. Keressen olyan véleményeket, amelyek dicsérik az egyes funkciókat, vagy leírják az ügyfélszolgálati tapasztalataikat.
 9. Támogatás és szakértelem: Nem minden Magento gazdagép kínál azonos szintű szolgáltatást. Keressen olyan gazdát, amely üzleti igényeinek megfelelő támogatást nyújt.
 10. Terv árképzés: Hasonlítsa össze az árterveket és a funkciókat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy összhangban vannak a költségkerettel. Válassza a leggyorsabb Magento tárhelyszolgáltatót, amely egyensúlyban tartja a teljesítményt és a költséghatékonyságot.
Olvasni:  Tippek blogbejegyzés íráshoz: mi a leggyorsabb módja annak, hogy írjon egyet?

Az 5 leggyorsabb és legmegbízhatóbb Magento tárhelyszolgáltató 2024-ben

Egy friss Porten tanulmánya azt találta, hogy a két másodpercnél rövidebb idő alatt betöltődő webhelyek érik el a legjobb konverziós arányt. Érdekes módon a tanulmány azt is megállapította, hogy minden extra másodperc után, ami alatt egy webhely betöltődik, az e-kereskedelmi konverziós arány átlagosan 0,3 százalékkal csökken.

Tehát hogyan biztosíthatja, hogy webhelye gyorsan betöltődjön? A kulcs az, hogy olyan tárhelyszolgáltatót válasszunk, amelyik gyors és megbízható.

Nézzük meg az öt leggyorsabb Magento tárhelyszolgáltatót 2024-ben, amelyek segítenek egy gyorsan betöltődő Magento áruház felépítésében.

1. Felesleges

A több mint 23 éves tapasztalattal rendelkező Hostinger teljesítmény-optimalizált Magento tárhelyet kínál megfizethető áron. A Magento teljesítményoptimalizálásának átfogó megközelítése miatt a lista élén áll.

A Hostinger Magento hosting alapja az adatközpontok Észak-Amerikában, Európában és Ázsia-csendes-óceáni térségben. Mivel a Hostinger nem támaszkodik harmadik felekre az adatközpontok üzemeltetésében vagy kezelésében, teljes ellenőrzése alatt áll az erőforrások elosztása és a teljesítmény felett.

Szerver szinten a Hostinger a MariaDB és a PHP FastCGI Process Manager (PHP-FPM) finomhangolt konfigurációját használja a Magento teljesítményének felturbózására. Ezenkívül csomagonként 25 további PHP-dolgozót és havi 24 órás ingyenes automatikus skálázást biztosít a forgalomnövekedés kezelésére.

Ezenkívül a Hostinger egy többrétegű gyorsítótár-beállítást alkalmaz, amelyet az Nginx, a Redis és a Varnish hajt, és hozzáférést biztosít egy CDN-hez, amely több mint 280 jelenléti ponttal rendelkezik világszerte. Ez azt jelenti, hogy bárhol is tartózkodnak a vásárlók, az üzlete mindig azonnal betöltődik.

A Hostinger hosting terveket bármilyen méretű online vállalkozás számára tervezték. Akár teljesen optimalizált, használatra kész Magento-kiszolgálóra van szüksége, akár testre szabott, többszörös redundanciával rendelkező beállításokra, a Hostinger megoldást kínál tárhely-szükségleteire.

A legjobb leggyorsabb Magento tárhely: E-kereskedelmi vállalkozások, amelyeknek gyors és megbízható Magento tárhelyre van szükségük 24/7/365 támogatással.

Miért válassza a Hostinger-t?:

 • PHP-FPM, OPcache és MariaDB optimalizált szerverek.
 • Többrétegű gyorsítótár, amelyet az Nginx, a Redis és a Varnish működtet.
 • 24 óra ingyenes automatikus skálázás minden hónapban.
 • CDN több mint 280 globális jelenléti ponttal.
 • 24/7/365 támogatás a Magento szakértőitől.
Olvasni:  Hogyan adj hozzá zenét a Facebook-sztoridhoz 2024-ben

Felesleges árképzés: A tervek havi 31 dollártól indulnak az első három hónapban, majd havi 62 dollártól.

2. A2 Hosting

Az A2 Hosting felügyelt és nem menedzselt hosting lehetőségeket kínál különböző üzleti igények kielégítésére. Az USA-ra, Európára és Ázsiára kiterjedő adatközpont-hálózattal az A2 Hosting alacsony késleltetést és nagy teljesítményt biztosít ügyfelei számára a világ minden táján.

Az A2 Hosting a memcached és a Redis segítségével tárolja a fontos adatokat, és minimalizálja az adatbázisba irányuló kéréseket. Ez felszabadítja Magento adatbázisát olyan fontos feladatok kezelésére, mint például a fizetések és rendelések feldolgozása a tartalom kiszolgálása vagy a felduzzadt munkamenet-fájlok kezelése helyett.

Érdemes megjegyezni, hogy a belépő szintű Magento tárhelytervük, a Lift 16 nem támogatja a HTTP/2 vagy az Edge Side Includes szolgáltatást. Ezeket a funkciókat azonban elérheti, ha valamelyik magasabb szintű csomagjukra frissít.

Az A2 Hosting mindent felülmúl, hogy villámgyors betöltési időt biztosítson Magento áruházának. Egyike azon kevés felügyelt tárhelyszolgáltatóknak, amelyek gyökérszintű hozzáférést biztosítanak a szerverhez, még felügyelt tárhelycsomag esetén is.

Tehát ha házon belüli fejlesztőcsapattal rendelkezik, és teljes ellenőrzésre van szüksége Magento szervere felett, az A2 Hosting kiváló választás.

A legjobb leggyorsabb Magento tárhely: E-kereskedelmi vállalkozások, amelyeknek felügyelt tárhelyre van szükségük root hozzáféréssel a szerverhez.

Miért válassza az A2 hostingot?:

 • Nagy teljesítményű hosting infrastruktúra.
 • 99,9 százalékos rendelkezésre állási elkötelezettség.
 • Felügyelt tárhely root hozzáféréssel.
 • HTTP/2 és HTTP/3 támogatás.
 • 10 GB/s redundáns hálózat 24 órás felügyelettel.

A2 hosting árazás: A nem menedzselt tárhelycsomagok havi 79,99 USD-tól vagy havi 59,99 USD-tól indulnak éves fizetés esetén. A felügyelt tárhelycsomagok havi 99,99 USD-tól kezdődnek, vagy havi 86,99 USD-tól, ha évente fizetik.

3. Felhős utak

Legyen szó egyedi szerverkonfigurációról vagy egy adott helyen lévő adatközpontról, a Cloudways lehetővé teszi az Ön igényeinek megfelelő szolgáltató kiválasztását. Tökéletes megoldás Magento áruház tárolására olyan felhőtárhely-szolgáltatók szerverein, mint az AWS, a Google Cloud és a DigitalOcean.

A Cloudways többféle stratégiát alkalmaz annak biztosítására, hogy Magento áruháza jelentős forgalmat tudjon kezelni a teljesítmény csökkenése nélkül. HTTP/2-t használ a gyorsabb adatátvitel érdekében, az Apache, Nginx, PHP-FPM és MySQL/MariaDB kombinációját pedig a gyors oldalbetöltési idők érdekében.

Ezenkívül a Cloudways fejlett gyorsítótárazási lehetőségeket kínál, mint például a Full Page Cache, a Varnish, a Memcached és a Redis, így biztosítva, hogy webhelye oldalai gyorsan jelenjenek meg, és a szerver válaszideje alacsony maradjon.

Noha a Cloudways számos területen kiváló, enyhe tanulási görbéje van. Ha azonban nincs költségvetése, és nem bánja, hogy megtanulja az utat, a Cloudways által kínált sebesség és méretezhetőség megéri.

A legjobb leggyorsabb Magento tárhely: E-kereskedelmi vállalkozások, amelyeknek alacsony költségű menedzselt VPS-tárhelyre van szükségük.

Miért válassza a Cloudways-t?:

 • Hozzáférés több felhőalapú tárhelyszolgáltatóhoz több mint 60 globális adatközponttal.
 • Korlátlan alkalmazástárhely.
 • Használat alapú számlázás.
 • Cloudflare Enterprise integráció.
 • Szerverfrissítések 1 kattintással.

Cloudways árképzés: 3 napos ingyenes próbaverzió. A fizetett előfizetések havi 46 dollártól kezdődnek egy szabványos DigitalOcean VPS-hez.

4. InMotion Hosting

Az InMotion Hosting nagy teljesítményű Magento tárhelyet kínál kis- és nagyvállalatok számára egyaránt. UltraStack gyorsítótárazási rendszere a Brotli tömörítést, az NGINX-et, a PHP-FPM-et, az Apache-t és a Redis-t egyesíti a Magento áruház teljesítményének felturbózásához.

Olvasni:  Hogyan lehet megtalálni a legjobb privát sztorineveket a Snapchat számára 2024-ben?

Az InMotion Hosting 46 adatközpontból álló hálózattal rendelkezik világszerte, így biztosítva, hogy Magento üzletét ügyfelei közelében helyezze el. Ráadásul az InMotion Hosting is használható magas rendelkezésre állású VPS három pontos replikával, amelyek egyenletes sebességet és nulla állásidőt biztosítanak még csúcsforgalom idején is.

Az InMotion Hosting legjobb része az, hogy nagylelkű 90 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Annyira biztosak abban, hogy tetszeni fog a szolgáltatásuk, hogy hajlandóak 90 napon belül teljes visszatérítést adni, ha az nem felel meg az elvárásainak.

Az InMotion Hosting root hozzáférést is kínál szervereikhez. Tehát ha tudja, mit csinál, és teljes irányítást szeretne szerezni Magento szervere felett, az InMotion Hosting nagyszerű választás.

A legjobb leggyorsabb Magento tárhely: E-kereskedelmi vállalkozások házon belüli műszaki csapattal.

Miért válassza az InMotion Hosting szolgáltatást?:

 • Magas rendelkezésre állású VPS minden szerver három replikájával.
 • Gyors NVMe SSD tárhelyen fut.
 • UltraStack gyorsítótár rendszer.
 • 46 globális adatközpont.
 • Bőséges 90 napos pénz-visszafizetési garancia.

InMotion Hosting árazás: A VPS tárhelycsomagok havi 54,99 USD-tól kezdődnek, vagy havi 14,99 USD-tól, ha évente számlázzák.

5. HostGator

A HostGator az egyik leggyorsabb Magento tárhelyszolgáltató, amely számos értékes VPS-t, felhőt és dedikált tárhelytervet kínál. Ez biztosítja, hogy Magento üzlete több szempontból is a legjobb teljesítményt nyújtsa.

A HostGator adatközpontokkal rendelkezik az Egyesült Államokban, hogy optimális teljesítményt és alacsony késleltetést biztosítsanak az egyesült államokbeli ügyfelek számára. A Cloudflare-rel is együttműködik, hogy nemzetközi ügyfelei ugyanazt a villámgyors teljesítményt élvezhessék.

A HostGator teljesen redundáns hálózati infrastruktúrája maximális üzemidőt garantál Magento webhelye számára. Akár éjjel, akár nappal biztos lehet benne, hogy ügyfelei pillanatok alatt hozzáférhetnek online áruházához.

A HostGator méretlen sávszélességet is kínál minden tervhez. Kiváló minőségű termékképek vagy promóciós termékvideók, függetlenül attól, hogy mire van szüksége, a HostGator segít ügyfelei kiszolgálásában a sebesség és a felhasználói élmény feláldozása nélkül.

A HostGator kiváló választás, ha a leggyorsabb Magento tárhelyre van szüksége szűkös költségvetéssel. A HostGator értékes tervei és redundáns hálózati infrastruktúrája lehetővé teszi, hogy az erőforrásokat ott rendelje el, ahol valóban számít – vállalkozása növekedése érdekében.

A legjobb leggyorsabb Magento tárhely: E-kereskedelmi vállalkozások, amelyeknek alacsony költségű Magento tárhelyre van szükségük.

Miért válassza a HostGatort?:

 • Zsebbarát VPS, felhő és dedikált hosting tervek.
 • Méretlen sávszélesség minden tervnél.
 • Teljesen redundáns hálózat.
 • USA-beli adatközpontok Cloudflare CDN-nel.
 • Kézi és ütemezett biztonsági mentések, valamint heti külső helyszíni biztonsági mentések.

HostGator árképzés: A VPS tárhelycsomagok havi 29,95 USD-tól kezdődnek, vagy havi 23,95 USD-tól, ha évente fizetik.

Az 5 leggyorsabb és legmegbízhatóbb Magento tárhelyszolgáltató előnyei és hátrányai 2024-ben

A leggyorsabb Magento tárhelyszolgáltató kiválasztása számos előnnyel jár, mint például a gyors betöltési sebesség, a jobb konverziós arány és a keresőmotorok jobb helyezése. De minden tárhelyszolgáltatónak vannak hátrányai is.

Itt található az öt leggyorsabb Magento tárhelyszolgáltatónk előnyeinek és hátrányainak részletes lebontása, hogy segítsen kiválasztani a vállalkozása számára megfelelőt.

Az 5 leggyorsabb Magento tárhelyszolgáltató előnyei

Kezdjük a leggyorsabb Magento házigazdáink előnyeivel.

1. A Hostinger előnyei

A Hostinger PCI-kompatibilis infrastruktúrán tárolja webhelyét, és 24/7/365 támogatást nyújt a Magento szakértőitől telefonon, chaten és e-mailen keresztül. A Hostinger tárhelycsomagok ára tökéletes, hogy megfizethetőek legyenek, miközben rengeteg funkciót és előnyt biztosítanak egyidejűleg.

Olvasni:  Hogyan juthat hozzá 50 GB (akár 1 TB) ingyenes felhőtárhelyhez 2024-ben

2. Az A2 Hosting előnyei

Az A2 Hosting nagy rugalmasságot biztosít a Magento tárhelycsomagjaival. Választhat a felügyelt és a nem menedzselt tárhely között, és testreszabhatja az online áruházhoz használt hosting hardvert.

3. A Cloudways előnyei

A Cloudways egy kiváló ár-érték arányú Magento VPS tárhelyszolgáltató. Lehetővé teszi, hogy üzletét a világ legjobb felhőtárhely-szolgáltatóinak szerverein tárolja, és bármilyen kívánt alkalmazást telepíthet VPS-ére.

4. Az InMotion Hosting előnyei

Az InMotion Hosting a leggyorsabb Magento szervereket kínálja valós idejű redundanciákkal és kiegészítő szerverfelügyeleti eszközökkel. A belépő szintű csomag kivételével minden InMotion Hosting-csomag nagy teljesítményű NVMe SSD-ket használ.

5. A HostGator előnyei

A megfizethető és gyors tárhelykörnyezet mellett a HostGator egy csomó ingyenes szolgáltatást is kínál, például korlátlan e-mail-tárhelyet, ingyenes SSL-tanúsítványokat és méretlen sávszélességet, így minimális rezsiköltséggel üzemeltetheti Magento üzletét.

Az 5 leggyorsabb Magento tárhelyszolgáltató hátrányai

Most, hogy ismeri a leggyorsabb Magento házigazdák előnyeit, nézzük meg a legjobb választásaink hátrányait.

1. A Hostinger hátrányai

A Hostinger Magento tárhelycsomagokhoz nem tartoznak Elasticsearch tárolók. De érdemes megemlíteni, hogy a Hostinger Elasticsearch konténereket kínál kiegészítőként havi 10 dollártól, ami lényegesen olcsóbb, mint más szolgáltatók.

2. Az A2 hosting hátrányai

Az A2 Hosting a legdrágább tárhelyszolgáltató a listánkon. A legolcsóbb menedzselt Magento tárhelytervük havi 86,99 dollárba kerül – ezek a szerver dedikált VPS-erőforrásain vannak. Nem tartalmaznak olyan alapvető funkciókat, mint a HTTP/2 támogatás és az Edge Side Includes.

3. A Cloudways hátrányai

A Cloudways használatának néhány hátránya a korlátozott sávszélesség. A szerverproblémák megoldásában külső infrastruktúra-szolgáltatókra is támaszkodnak, mivel a Cloudways nem rendelkezik saját szerverekkel.

Míg a Cloudways portál felhasználóbarát, a cPanel és a Plesk további lehetőségeket és funkciókat kínál. Bár a támogatás robusztus, csak a prémium csomagok kínálnak valós idejű támogatást.

4. Az InMotion Hosting hátrányai

Az InMotion Hosting ügyfélszolgálati lehetőségei a tárhelytervtől függően változnak. Alaptervük csak élő csevegési támogatást és hozzáférést biztosít tudásbázisukhoz. Bár magasabb előfizetésekkel telefonos támogatást kap, az InMotion Hosting egyetlen tervéhez sem nyújt e-mailes támogatást.

5. A HostGator hátrányai

A HostGator nem a Magento számára készült. Bár VPS-jük és dedikált szervereik támogatják a Magento üzleteket, a legtöbbet Önnek kell beállítania. Tehát ha a dolgok rosszul mennek, valószínűleg nem kap sok támogatást a HostGatortól, és magának kell kitalálnia a dolgokat.

Összefoglalva: 5 leggyorsabb Magento tárhelyszolgáltató 2024-ben

A sebesség és a megbízhatóság nem alku tárgya, ha Magento 2 üzletet üzemeltet. De nem szabad elfelejteni, hogy egyetlen tárhely-megoldás sem tökéletes, és mindig van néhány árnyoldal, amit figyelembe kell venni.

Leírtuk az öt leggyorsabb Magento tárhelyszolgáltatónk előnyeit és hátrányait, és megosztottunk tíz fontos tényezőt, amelyeket érdemes figyelembe venni a Magento gazdagép kiválasztásakor. De ha még mindig nem tudja, melyik a megfelelő az Ön számára, javasoljuk, hogy regisztráljon a menedzselt Magento tárhelyre a Hostinger segítségével.

A Hostinger a teljesítmény, a megbízhatóság és az egyszerű használat tökéletes egyensúlyát kínálja, amelyet több mint két évtizedes tapasztalat támaszt alá.

A Hostinger Magento szervereket a Magento szakértőiből álló csapat építi és karbantartja, és minden tárhelycsomagunkhoz havonta 24 órás ingyenes automatikus skálázás tartozik, hogy a boltok gyorsan betöltődjenek, még megnövekedett kereslet esetén is.

Készen áll az ultragyors Magento teljesítmény megtapasztalására? Böngésszen a Hostinger Magento tárhelytervei között a kezdéshez még ma.

Új publikációk:

Ajánlott