5 legjobb SEO rangkövető eszköz kulcsszóhoz

A rangsoroló eszközök az egyik fő webhely-ellenőrző eszközök, amelyek segítségével rendszeresen nyomon követheti webhelye SEO-rangsorát, és megtudhatja, mely műveletei vezettek a forgalom növekedéséhez. A rangellenőrzővel könnyedén nyomon követheti és kijavíthatja a webhelyén lévő hibákat, valamint jelentősen javíthatja a helyezést. Maradjon itt, mert ez a blogbejegyzés bemutatja a piacon a legjobb kulcsszó-rangsorkövető eszközöket, valamint alaposan elmagyarázza, hogyan használhatja őket webhelye SEO és forgalmának javítására.

#1 Kulcsszórangsorkövető a Sitecheckertől

oldalellenőrző

A Sitechecker szakemberei Kulcsszó Rank Tracker egy ingyenes kulcsszó-rangsorkövető eszköz, amely elemzi a keresési eredményeket az Ön által kiválasztott kulcsszavakra, és olyan egyedi adatokat jelenít meg, amelyeket nem talál meg a Google keresőkonzolján. Ennek a kényelmes rangkövető eszköznek a segítségével valódi keresési eredményeket láthat a kiválasztott nyelv, keresőmotor és ország szerint szűrve. A kulcsszó-rangsorkövető lehetővé teszi, hogy konkrétabb kulcsszavakat generáljon, amelyeket a látogatók nagyobb valószínűséggel használnak azáltal, hogy változatokat, szinonimákat és szemantikailag kapcsolódó kifejezéseket generál a megcélzott fő kulcsszavakhoz. A több mint 1000 csapat, köztük a Microsoft, a Sony és az AirBnB által megbízott Keyword Rank Tracker olyan megoldás, amely nem fog csalódást okozni.

#2 Kulcsszórangsorkövető SE rangsor szerint

SErangsor

Az SE Ranking rangkövetője egy kiváló pozíciófigyelő eszköz, amely segít egy hatékony SEO-stratégia felépítésében. Pontos kulcsszó-rangsort jelenít meg az összes főbb keresőben, különböző helyekre, eszközökre és nyelvekre vonatkozóan. Az adatok naponta frissülnek, és 100%-ban pontosak, mivel az eszköz nem veszi figyelembe a felhasználók böngészőbeállításait vagy személyes keresési előzményeit. A célkulcsszavai minden létfontosságú mutatót tartalmaznak, beleértve a keresési mennyiséget, a versenyt, a CPC-t, a láthatóságot, a forgalom-előrejelzést stb., így gyorsan felmérheti a kifejezések potenciálját. Összehasonlíthatja a rangsorokat dátumok szerint és versenytársaival is. Ha a kulcsszavak kannibalizálására gyanakszik, beállíthat egy cél URL-t egy vagy több kulcsszóra. Az eszköz rugalmassága lehetővé teszi a pozíciókövetés több szinten történő kezelését és az igényeinek megfelelő testreszabását.

Olvasni:  WordPress webhelysablonok ínyenceknek

#3 Rank Tracker, Ahrefs

ahrefs

Ahrefs rangkövetője eszköz egy másik fantasztikus SEO-megoldás, amely segít a keresési forgalom növelésében, a versenytársak felkutatásában és a piaci rések dominálásában. Több mint 170 ország rangsorolási adatait támogatja, és a fiók szintjétől függően hetente naponta frissíti. Az Ahrefs Rank Tracker eszköze azt is lehetővé teszi, hogy versenytársakat adjon hozzá a kereséshez, mivel a teljes jelentést tartalmazza, amely összehasonlítható az organikus keresési helyezésükkel. A felhasználóbarát irányítópult mindent tartalmaz, amire szüksége van az adatok alapos összehasonlításához és elemzéséhez, a szűrőktől és grafikonoktól kezdve egészen a nyers rangsorolási adatokig. Végül, ha Ön nem az a típus, aki megszállottja a kulcsszavak rangsorolásának, és minden nap ellenőrzi azokat, az Ahrefs Rank Trackerje hetente vagy havonta küld Önnek egy fantasztikus e-mail-jelentést, az értesítési beállításoktól függően.

#4 Ranktracker

rangkövető

Ha egy mindent az egyben platformot keres a hatékony keresőoptimalizáláshoz, Ranktracker lehet a megfelelő megoldás az Ön számára. Ez egy nagyon hasznos funkció, ha követni kell SEO kampányait, folyamatosan figyelemmel kíséri webhelye pozícióját a keresőmotorok eredményei között, és rangsorolási frissítéseket biztosít a világ minden tájáról. A Ranktracker lehetővé teszi a kulcsszavak kiválasztását vagy generálását, valamint az összes lehetőség teljes testreszabását. Választhat mobil vagy asztali keresést is, és ami a legfontosabb, több mint 100 000 nyomon követhető hely közül választhat, a kívánt támogatott keresőnyelv mellett! A Ranktracker kis segítségével a tartalomstratégia optimalizálása még soha nem volt ilyen egyszerű.

#5 Quicksprout

gyorshajtás

Ha nem foglalkozik alapos elemzésekkel, és gyors áttekintésre van szüksége webhelye teljesítményéről, Quicksprout egy ingyenes eszköz, amely megadja a szükséges alapvető információkat. Egyszerűen keresse fel a Quicksprout webhelyét, írja be URL-jét, és a szoftver mindent megad, amit rosszul csinál, még a SEO-problémák lépésről lépésre történő kijavításának folyamatán is. Például, ha nem a megfelelő kulcsszavakat helyezi el a címcímkében vagy a leírásban, a Quicksprout azonnal rámutat, és még azt is megmutatja, hogy mely kulcsszavakat és hol kell szerepeltetnie. A Quicksprout nagyszerűsége az, hogy ha közzé szeretné tenni az elvégzett változtatásokat, akkor nem kell a kóddal babrálnia, mert a Quicksprout megteszi ezt Ön helyett.

Olvasni:  A SEO karrierút: mit tartogat az Ön számára

Következtetés

Webhelye teljesítményének és SEO-jának szoros szemmel tartása fárasztó feladatnak tűnhet, amely rengeteg időt emészt fel, de a korábban felsorolt ​​kulcsszó-rangsorkövető eszközök segítségével ennek nem kell lennie. Akár egy kisvállalkozást indít, akár egy nagyvállalatnál dolgozik, a keresőmotorok találati listáján előkelő helyezés marketingstratégiájának egyik legfontosabb eleme, amelyet soha nem szabad figyelmen kívül hagyni. Biztosak vagyunk abban, hogy ezeknek a kényelmes eszközöknek a segítségével a legtöbbet hozza ki a SEO-ból, és sikeresen optimalizálja tartalmi stratégiáját.

Új publikációk:

Ajánlott