5+ legjobb tartalomjegyzék-bővítmény a WordPresshez (összehasonlítva)


Tartalomjegyzéket keres a WordPress bővítményhez? Ne keressen tovább! Összeállítottuk a legjobb ToC bővítmények listáját az Ön számára.

Amikor elindít egy WordPress blogot, érdemes beszereznie egy tartalomjegyzék (ToC) beépülő modult, amely segít olvasóinak navigálni a hosszú cikkek között, és az őket leginkább érdeklő szakaszokhoz ugrani.

Ez nemcsak a felhasználói élményt és a tartalom olvashatóságát javítja, hanem a webhely keresési helyezéseinek javításában is segíthet.

Ebben a cikkben megosztjuk a WordPress legjobb tartalomjegyzék-bővítményeit. A legjobb rész? A legtöbb ilyen bővítmény ingyenes!

Mielőtt belemerülnénk a listába, nézzük meg részletesebben, miért fontos a tartalomjegyzék bővítmény…

Miért van szüksége egy tartalomjegyzék bővítményre?

A statisztikák szerint A látogatók 73%-a inkább átfut, mintsem alaposan elolvas egy blogbejegyzést. Ezért olyan fontos, hogy tartalomjegyzéket adjon a blogbejegyzéseihez.

Egy jól strukturált blogbejegyzéssel és egy kattintható tartalomjegyzékkel az olvasók könnyedén átlapozhatják cikkeit, és egyenesen az elolvasni kívánt részekhez ugorhatnak.

Ennek eredményeként tovább maradnak a webhelyén, mert pontosan megtalálták a keresett információt.

Ezenkívül egy tartalomjegyzék hozzáadása segíthet a blog SEO javításában is. Ennek az az oka, hogy az olyan keresőmotorok, mint a Google, képesek megjeleníteni a szakaszra mutató hivatkozásokat a webhely keresési eredményei között.

Tartalomjegyzék hivatkozások a keresési eredmények között

Ezek a ToC-hivatkozások több vizuális helyet foglalnak el a keresési eredmények között, és magasabb organikus átkattintási arányt (CTR) eredményeznek. Ezzel tudatja a Google-lal, hogy az emberek élvezik az Ön tartalmait, és hasznosnak találják azt. Magasabb átkattintási arány mellett blogja magasabb rangot kap a keresési eredmények között, és növelheti organikus forgalmát.

Ezzel együtt nézzük meg a WordPress legjobb tartalomjegyzék-bővítményeinek listáját.

All in One SEO (AIOSEO) az egyik legjobb SEO bővítmény a WordPresshez, amelyet több mint 3 millió webhely használ. Segítségével könnyedén optimalizálhatja WordPress-webhelyét a keresőmotorok jobb helyezése érdekében.

Olvasni:  A 7 legjobb WordPress GYIK beépülő modul a látogatók bevonására

A WordPresshez egy hatékony Table of Contents blokk is tartozik. Ez rendkívül egyszerűvé teszi egyéni tartalomjegyzék hozzáadását a blogbejegyzéseihez.

Tartalomjegyzék hozzáadásához nem kell mást tennie, mint a ‘Hozzáadás’ blokk gombra kattintani, és kiválasztani a AIOSEO – Tartalomjegyzék Blokk.

Tartalomjegyzék hozzáadása az AIOSEO-val

Ezután az AIOSEO automatikusan létrehozza a tartalomjegyzéket a bejegyzés címsoraiból, hogy időt takarítson meg.

Az AIOSEO automatikusan létrehozza a tartalomjegyzéket

Az AIOSEO többféle módot kínál a tartalomjegyzék testreszabására. Testreszabhatja a címsor szövegét, átrendezheti vagy elrejtheti a címsorokat a ToC blokkban, átválthat felsorolásformátumról számokra, és szerkesztheti a horgonyokat.

Ráadásul ezeket a változtatásokat anélkül hajthatja végre, hogy az befolyásolná a bejegyzés tényleges tartalmát.

A ToC funkción kívül az AIOSEO TruSEO oldalanalízissel, bővített kivonat sémával, intelligens XML-webhelytérképekkel, belső linkelési asszisztenssel, átirányításkezelővel és még sok mással rendelkezik.

Minden bloggernek szüksége van egy SEO bővítményre. Tehát ezzel a lehetőséggel javíthatja SEO-ját, és egyidejűleg egyszerűen tartalomjegyzéket adhat hozzá blogbejegyzéseihez.

Tekintse meg az AIOSEO alábbi funkcióit:

 • Könnyen kezelhető
 • Automatikusan létrehozza a tartalomjegyzéket
 • Több testreszabási lehetőség a ToC számára
 • Rengeteg SEO funkció
 • Fordítás kész
 • És több…

Szerezze be az AIOSEO-t még ma!

Árazás: AIOSEO az árak évi 49,60 dollártól kezdődnek. Van még egy Az AIOSEO ingyenes verziója amivel kezdheted.

Egyszerű tartalomjegyzék egy felhasználóbarát tartalomjegyzék bővítmény több mint 300 000 aktív telepítéssel. Lehetővé teszi, hogy tartalomjegyzéket adjon bejegyzéseihez, oldalaihoz és egyéni bejegyzéstípusaihoz.

A beépülő modul automatikusan létrehozza a tartalomjegyzéket a bejegyzés vagy oldal címsorai alapján. Lehetősége van a tartalomjegyzék manuális létrehozására is, ha akarja.

Az Easy Table of Contents több beépített témát kínál, amelyek biztosítják, hogy a tartalomjegyzék nagyszerűen nézzen ki. Ha egyik téma sem tetszik, kiválaszthatja a saját színét a kerethez, a háttérhez és a hivatkozás színéhez.

Olvasni:  Könnyedén felfedezheti az e-kereskedelmi betekintést

Vannak további testreszabási lehetőségek is. Például szerkesztheti a betűméretet, kiválaszthatja a táblázat szélességét, kiválaszthatja a felsorolásformátumot, kiválaszthatja a használt címsorokat stb.

Az Easy Table of Contents kompatibilis a WordPress blokkszerkesztővel, a klasszikus szerkesztővel és a népszerű oldalkészítő bővítményekkel, mint például az Elementor és a Divi.

Íme az Easy Table of Contents legfontosabb funkciói:

 • Könnyen kezelhető
 • Automatikusan létrehozza a tartalomjegyzéket
 • Beépített témák és testreszabási lehetőségek
 • Támogatja a sima görgetést
 • És több…

Szerezze be az egyszerű tartalomjegyzéket még ma!

Árazás: Egyszerű tartalomjegyzék egy ingyenes plugin.

LuckyWP Tartalomjegyzék egy másik népszerű tartalomjegyzék-bővítmény, több mint 100 000 aktív telepítéssel. Segítségével könnyedén hozzáadhat SEO-barát tartalomjegyzékeket bejegyzéseihez, oldalaihoz vagy egyéni bejegyzéstípusaihoz.

Ez a beépülő modul többféle színsémával rendelkezik, így a tartalomjegyzékét a webhely kialakításához igazíthatja. Válasszon az olyan lehetőségek közül, mint a világos, sötét, fehér, átlátszó, vagy a témából örökölt lehetőségek közül.

A tartalomjegyzéket saját igényei szerint is testreszabhatja. Szerkesztheti a címkéket, választhat hierarchikus vagy lineáris nézetet, módosíthatja a betűméretet, átugorhatja a címsorokat szint vagy szöveg szerint stb.

Vessen egy pillantást a LuckyWP tartalomjegyzék funkcióira:

 • Automatikus és kézi tartalomjegyzék beillesztés
 • Testreszabási lehetőségek
 • Opcionális sima görgetés
 • SEO-barát
 • RTL támogatás
 • És több…

Szerezze meg a LuckyWP tartalomjegyzékét még ma!

Árazás: LuckyWP Tartalomjegyzék ingyenes.

Heroikus tartalomjegyzék egy egyszerű tartalomjegyzék-bővítmény, amely automatikusan észleli a fejléceket az oldalon vagy bejegyzésben, így másodpercek alatt hozzáadhat egy tartalomjegyzéket.

4 előre elkészített tartalomjegyzékstílussal rendelkezik, és testreszabási lehetőségek is vannak. Kiválaszthatja, hogy mely címsorokat jelenítse meg, 3 felsorolásformátum közül választhat, elrejtheti és átcímkézheti a címsorokat az eredeti tartalom megváltoztatása nélkül stb.

Olvasni:  7 legjobb Twitter-alternatíva 2024-ban: Gab, Bluesky, Threads stb.

A beépülő modul mobilbarát is, így a tartalomjegyzék nagyszerűen néz ki, függetlenül attól, hogy a látogatói milyen típusú eszközt használnak.

Íme a Heroic Table of Contents legfontosabb funkciói:

 • Automatikusan létrehozza a tartalomjegyzéket
 • Helyezze a ToC-t bárhová
 • 4 előre elkészített stílus
 • Bontsa ki és csukja össze a ToC-t
 • SEO-barát
 • És több…

Szerezze be a Heroic tartalomjegyzéket még ma!

Árazás: Heroikus tartalomjegyzék egy ingyenes plugin.

Joli Tartalomjegyzék egy másik fantasztikus tartalomjegyzék a WordPress bővítményhez. A Joli segítségével gyorsan beállíthatja a tartalomjegyzékeket, amelyek automatikusan beilleszthetők bármely bejegyzésbe vagy oldalba. Vagy manuálisan is beszúrhat egy tartalomjegyzéket rövid kóddal.

Számos testreszabási lehetőséggel is rendelkezik. Szerkesztheti például a tartalomjegyzék címét, választhat hierarchikus vagy lapos nézetet, egyéni CSS-ikonokat hozhat létre a kibontás/összecsukás gombokhoz stb.

2 témát is tartalmaz, az alapértelmezett és a klasszikust, és a témabeállítások felülbírálhatók saját színek, méretek és egyéb tervezési részletek kiválasztásához.

A Joli teljesen reszponzív, így a tartalomjegyzéke minden képernyőméreten nagyszerűen fog kinézni.

Tekintse meg a Joli tartalomjegyzék alábbi funkcióit:

 • Tartalomjegyzék automatikus beszúrása bejegyzésekhez és oldalakhoz
 • 6 automatikus beillesztési pozíció
 • Sima görgetés elérhető
 • 3 láthatósági lehetőség az oldal betöltésekor
 • És több…

Szerezze meg a Joli tartalomjegyzékét még ma!

Árazás: Joli Tartalomjegyzék ingyenes. Van egy prémium verzió is, amely 29,99 dollártól kezdődik.

CM TartalomjegyzékA CreativeMindsSolutions egy másik tartalomjegyzék-bővítménye, amely lehetővé teszi többszintű tartalomjegyzék létrehozását. Kiválaszthatja, hogy mely bejegyzéstípusokban jelenjen meg a tájékoztató, beleértve a blogbejegyzéseket, oldalakat, oldalsáv widgetterületeket és egyéni oldalakat.

A tartalomjegyzékhez számos testreszabási lehetőség áll rendelkezésre. Módosíthatja a tartalomjegyzék tervezési részleteit, például az egyes szintek méretét, színét, súlyát, díszítését és stílusát. Létrehozhat egy vagy kétoszlopos ToC-t is.

Olvasni:  A legjobb technológiai befektetések cégtulajdonosok számára

A CM tartalomjegyzék teljesítménybeállításokat is kínál a beépülő modulban, így biztosíthatja, hogy a tartalomjegyzék gyorsan betöltődik a webhely látogatói számára.

Íme a CM tartalomjegyzék legfontosabb jellemzői:

 • Határozza meg tartalomjegyzékét html-címkék, osztályok és azonosítók használatával
 • Adja hozzá a ToC-t bárhová rövid kóddal
 • Hozzon létre egy vagy két oszlopos ToC-t
 • Több testreszabási lehetőség
 • És több…

Szerezze meg a CM tartalomjegyzékét még ma!

Árazás: Van egy ingyenes verzió CM Tartalomjegyzék alapvető funkciókkal. De frissítenie kell a prémium verzióamely 29 dollárba kerül, hogy olyan fejlett funkciókat kaphasson, mint az automatikus tartalomjegyzék-készítés és a lebegő tartalomjegyzékek.

Ez egy pakolás! Reméljük, hogy ez a lista segített megtalálni a legjobb tartalomjegyzék-bővítményt a blogjához. Mostantól olvasói könnyedén navigálhatnak bejegyzései között, és Ön is javíthatja a WordPress SEO-ját.

Ha tetszett ez a bejegyzés, érdemes megnézni a WordPresshez legjobb kapcsolódó bejegyzések bővítményeinek listáját. Ezekkel a beépülő modulokkal releváns cikkeket jeleníthet meg webhelyén a régebbi tartalmak láthatóságának növelése és az elköteleződés javítása érdekében.

És ne felejtsen el feliratkozni e-mailes hírlevelünkre, hogy az ehhez hasonló hasznos tartalmakat közvetlenül a postaládájába küldje!

Új publikációk:

Ajánlott