5 legjobb többboltos e-kereskedelmi platform [2024]

Több online áruház működtetése ijesztő lehet. Az olyan egyszerű feladatok, mint a rendelés- és készletkezelés, gyorsan túlterheltté válhatnak, ha különböző platformokkal és integrációkkal dolgozik.

Ám itt van a jó hír: a több üzletből álló e-kereskedelmi platformok, mint például a Magento és a WooCommerce, segíthetnek több üzlet működtetésében anélkül, hogy különféle platformokkal és eszközökkel zsonglőrködne.

Kíváncsi, hogyan? Olvassa el útmutatónk többi részét, hogy megtudja.

Elmagyarázunk mindent, amit a több boltos e-kereskedelmi platformokról tudni kell, beleértve azt is, hogy mitől lesz jó egy több boltos platform, és mi a legjobb öt platform a piacon. Megosztunk egy lépésenkénti folyamatot is a többboltos platform kiválasztásához, hogy Ön kiválaszthassa a legjobbat.

Ha nagyon rohansz, íme az öt legjobb több boltból álló e-kereskedelmi platform:

 1. WooCommerce – a legjobb kisvállalkozások számára.
 2. Magento – a legjobb kis-, közép- és nagyvállalatok számára kiterjedt katalógusokkal.
 3. Shopify Plus – a legjobb közvetlenül fogyasztói márkák számára.
 4. BigCommerce – a legjobb omnichannel vállalkozások számára.
 5. OpenCart – a legjobb a társult programokat futtató kisvállalkozások számára.

Olvasson tovább, hogy megtudja, miért választottuk őket, és hogy megfelelnek-e az Ön vállalkozásának.

Készüljön fel vállalkozása bővítésére a legjobb több üzletből álló e-kereskedelmi platformokkal

A több üzletből álló e-kereskedelmi platformok teljes ellenőrzést biztosítanak a kirakatok, a készletek, a rendelések és az ügyféladatok felett – mindezt egy kényelmes helyről. Ez fontos, amikor vállalkozása növekszik, és több ügyfelet kell kiszolgálnia a különböző helyeken.

Mielőtt az öt legnépszerűbb több boltos e-kereskedelmi platformról beszélnénk, vizsgáljuk meg azokat a tényezőket, amelyek hozzájárulnak egy jó több boltos platformhoz.

Olvasni:  A 10 legjobb WordPress téma a brazil Jiu Jitsu edzőtermekhez

Mitől lesz jó egy több üzletből álló e-kereskedelmi platform?

A legjobb több boltot felölelő e-kereskedelmi platformok általában olyan funkciókat kínálnak, mint a készletkezelés, az integrált fizetési átjárók és a beépített marketingeszközök. Íme 10 olyan funkció, amelyet figyelembe kell venni egy több üzletből álló e-kereskedelmi platformon:

 1. Felhasználóbarát felület: Az intuitív elülső és hátsó felületek leegyszerűsítik az üzletkezelést, és kellemes vásárlási élményt biztosítanak az ügyfeleknek.
 2. Készletgazdálkodási eszközök: A készletkezelési eszközök egyszerűsítik a készletszint követését, a termékinformációk frissítését és a rendelések teljesítésének kezelését.
 3. Teljesítmény: A gyors és megbízható teljesítmény biztosítja, hogy online boltjai gyorsan betöltődnek, és lelassítás vagy összeomlás nélkül kezelni tudják a forgalomnövekedést.
 4. Testreszabhatóság: A tervezési és funkcionalitás-testreszabási eszközök segítségével személyre szabhatja az online vásárlási élményt.
 5. Fizetési átjáró integráció: Az integrált fizetési átjárók biztonságos fizetési élményt nyújtanak az ügyfeleknek.
 6. Méretezési kapacitás: A méretezhetőség elengedhetetlen a növekvő termékek, ügyfelek és tranzakciók kezeléséhez a teljesítmény feláldozása nélkül.
 7. Marketing, promóciók és SEO funkciók: A hírlevél támogatása, a termékoldalak metaadatainak testreszabása és a kedvezmények kulcsfontosságúak a forgalom növelése és a bevétel növelése szempontjából.
 8. A nemzetköziesítés jellemzői: Többnyelvű és több pénznemben történő támogatás szükséges a vásárlási élmény lokalizálásához nemzetközi vásárlói számára.
 9. Integrációs képességek: A harmadik féltől származó szolgáltatásokkal és eszközökkel való integráció elősegítheti a műveletek egyszerűsítését.
 10. Biztonsági intézkedések: A biztonsági funkciók, például a kéttényezős hitelesítés és a felhasználói szerepkörök kezelése megvédik az online áruházat és az ügyfelek adatait a nem kívánt hozzáféréstől.

Az 5 legjobb többboltos e-kereskedelmi platform

Most, hogy megértette, hogyan válasszon több üzletből álló e-kereskedelmi platformot, nézzük meg a piacon található öt legjobb lehetőséget és a választás okait.

1. WooCommerce

A WooCommerce egy nyílt forráskódú megoldás, amely lehetővé teszi több üzlet létrehozását a WordPress segítségével. A WooCommerce és a WordPress Multisite használatával önálló katalógusokkal rendelkező üzleteket építhet, vagy harmadik féltől származó beépülő modul segítségével több üzletet hozhat létre megosztott katalógussal.

A WooCommerce rendkívül bővíthető, és lehetővé teszi az online áruház minden részének testreszabását bővítmények segítségével. Alapértelmezés szerint több pénznemet, nyelvet és fizetési lehetőséget is támogat, így a piacon az egyik legjobb ingyenes többboltos e-kereskedelmi platform.

Olvasni:  A 10 legjobb webhelyfordító a pontos tartalomért

A legjobb többboltos e-kereskedelmi platform: Kisvállalkozások, amelyeknek költséghatékony e-kereskedelmi megoldásra van szükségük, valamint azok, amelyek meglévő WordPress webhelyekkel rendelkeznek.

A WooCommerce kulcsfontosságú funkciói a több üzletben folytatott e-kereskedelemhez:

 • Intuitív felhasználói felület.
 • A nemzetközivé válás támogatása.
 • Rugalmas szállítási és adózási konfiguráció.
 • 140 régióspecifikus fizetési átjáró.
 • Témák és bővítmények hatalmas ökoszisztémája.

WooCommerce ár: Ingyenesen letölthető és használható. A kezelt WooCommerce tárhelycsomagok havi 15,83 USD-tól kezdődnek, ha évente fizetik.

2. Magento

A Magento egy nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform, amely alapértelmezés szerint több webhelyet és üzletnézetet támogat. Lehetővé teszi a műveletek egyszerűsítését azáltal, hogy egyetlen adatbázisból kezeli a készletet, az ügyfeleket és a rendelések teljesítését.

A Magento a tökéletes megoldás több üzletből álló webhelyek készítéséhez, mivel rendkívül méretezhető és testreszabható. Akár néhány száz, akár több tízezer terméket ad el, a Magento gyors és rugalmas vásárlási élményt fog nyújtani ügyfeleinek.

A legjobb többboltos e-kereskedelmi platform: Kis-, közép- és nagyvállalkozások kiterjedt katalógusokkal és speciális testreszabási igényekkel.

A Magento kulcsfontosságú funkciói a több boltos e-kereskedelemhez:

 • Több forrásból álló készletkezelés.
 • Több pénznem és többnyelvű támogatás.
 • Hatékony marketing és promóciós eszközök.
 • Több fizetési és szállítási lehetőség.
 • Testreszabható moduláris architektúra robusztus API-támogatással.

Magento ár: A Magento Open Source ingyenesen letölthető és használható. A kezelt Magento tárhelycsomagok havi 62 dollártól indulnak a kedvezmények előtt.

3. Shopify Plus

A Shopify Plus egy kiváló több üzletben használható e-kereskedelmi megoldás több webhely létrehozásához anélkül, hogy aggódnia kellene a tárhely, a biztonság és a teljesítmény miatt. Hihetetlenül felhasználóbarát, és lehetővé teszi akár kilenc ingyenes üzlet kezelését a fő üzleten kívül.

A szerződése alapján a Shopify további üzletek vásárlását is lehetővé teszi üzletenként havi 250 USD-ért vagy az összes üzlet bevételmegosztásáért. De a legjobb az egészben az, hogy a Shopify Plus korlátlan számú üzletet támogat egyetlen márka alatt, így könnyedén hozzáadhat több üzletet.

A legjobb többboltos e-kereskedelmi platform: Közvetlen fogyasztókhoz (DTC) márkák, amelyeknek felhasználóbarát és méretezhető e-kereskedelmi platformra van szükségük.

A Shopify Plus kulcsfontosságú funkciói a több boltos e-kereskedelemhez:

 • Korlátlan számú üzletet támogat.
 • Integrálható a főbb ERP-, CRM- és harmadik féltől származó alkalmazásokkal.
 • B2B e-kereskedelmi és nagykereskedelmi csatorna hozzáférés.
 • Teljesen testreszabható pénztár.
 • 24 órás kiemelt támogatás.
Olvasni:  Októberi CMS a DreamHost szolgáltatással Minden, amit tudnod kell

Shopify Plus ár: A Shopify Plus ára havi 2000 dollártól kezdődik, és az éves forgalma alapján számítják ki.

4. BigCommerce

A BigCommerce minden olyan eszközt biztosít, amelyre több online áruház működtetéséhez technikai ismeretek nélkül szüksége lehet. Néhány kattintással külön üzleteket hozhat létre a különböző termékkategóriák, márkák, közönségek vagy régiók számára.

A BigCommerce tárhely-infrastruktúrája robusztus és méretezhető, lehetővé téve az üzlete számára, hogy könnyedén kezelje a nagy forgalmat. Fogd és vidd szerkesztője segítségével egyedi, személyre szabott vásárlási élményeket tervezhet több üzletben anélkül, hogy megérintené a kódot.

A legjobb többboltos e-kereskedelmi platform: Omnichannel B2B és B2C vállalkozások, amelyeknek teljesen felügyelt e-kereskedelmi platformra van szükségük.

A BigCommerce kulcsfontosságú funkciói a több üzletben folytatott e-kereskedelemhez:

 • Egységes üzletvezetés.
 • Nyílt API architektúra.
 • Alapértelmezés szerint 100+ pénznem támogatása.
 • Egyedi ártámogatás árlistákkal és ügyfélcsoportokkal.
 • Hatékony jelentéskészítő eszközök.

BigCommerce ár: Ingyenes 15 napos próbaverzió. A fizetős csomagok havi 39 dollártól indulnak legfeljebb 3 üzletért, és havi 30 dollárért minden további üzletért.

5. OpenCart

Az OpenCart egy nyílt forráskódú platform, amely központi irányítópultot biztosít a termékek, az ügyfelek és a rendelések több üzletben történő kezeléséhez. Lehetővé teszi, hogy külön kirakatokat hozzon létre a különböző márkák, termékvonalak vagy célpiacok számára, mindegyik egyedi kialakítással.

Az OpenCart olyan hasznos funkciókat kínál, mint az integrált rendeléskezelés, az ügyfél-értékelések és az elemzések, amelyek segítségével nyomon követheti az eladásokat és adatvezérelt döntéseket hozhat. Ezenkívül nagymértékben testreszabható, így tökéletes az e-kereskedelmi lokalizációhoz.

A legjobb többboltos e-kereskedelmi platform: Kisvállalkozások és DTC-márkák, amelyeknek könnyű e-kereskedelmi platformra van szükségük társult marketingeszközökkel.

Az OpenCart kulcsfontosságú funkciói a több boltos e-kereskedelemhez:

 • Személyre szabott dizájn, katalógus, tartalom és fizetés minden üzlethez.
 • Központi üzletvezetés.
 • Többnyelvű és több valuta támogatása.
 • Üzleti szintű elemzés és jelentéskészítés.
 • Partnermarketing modul egyéni követőkódokkal.

OpenCart ár: Ingyenesen letölthető és használható. Az OpenCart Cloud csomag havi 59 dollártól indul.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő több boltos e-kereskedelmi platformot vállalkozása számára

Íme egy egyszerű, négy lépésből álló folyamat, amely segít megtalálni a tökéletes többboltos e-kereskedelmi platformot.

Olvasni:  Miért érdemes migrálni? Az e-kereskedelmi migráció szükségességének értékelése

1. Fontolja meg műszaki erőforrásait

Kezdje azzal, hogy felméri technikai készségeit és erőforrásait. Ha nem jártas a technológiában, vagy nem rendelkezik szakértelemmel az összetett szoftverek kezeléséhez, akkor olyan megoldásra van szüksége, amely lehetővé teszi több üzlet létrehozását anélkül, hogy sok kóddal kellene foglalkoznia, például a WooCommerce vagy a BigCommerce.

2. Vegye figyelembe az igényeit

Fontolja meg, miért van szüksége több üzletre, hogy megértse, mely funkciókat kell keresnie. Például, ha dedikált B2B csatornát szeretne, akkor szüksége lesz egy platformra B2B funkciókkal. Hasonlóképpen, több pénznemben és többnyelvű támogatásra lesz szüksége, ha lokalizációt szeretne kínálni.

3. Fontolja meg a költségvetését

A több üzletből álló platformoknak olyan költségei vannak, mint a havi előfizetések, a tárhely vagy a tranzakciós díjak. Határozza meg a költségvetést, és keressen olyan megfizethető platformokat, amelyek a befektetés legjobb megtérüléséhez szükséges funkciókat kínálják.

4. Fontolja meg termékeit

Mielőtt több üzletből álló e-kereskedelmi platformot választana, vegye figyelembe a katalógusa méretét és az értékesített termékek típusát. Ha például nagy katalógusa van különböző terméktípusokkal, például digitális, fizikai és csomagolt termékekkel, akkor olyan platformra lesz szüksége, mint a Magento vagy az OpenCart.

Kezdje el vállalkozása növekedését a megfelelő több üzletből álló e-kereskedelmi platform segítségével még ma

Elmagyaráztuk, hogy mitől jó egy több üzletből álló e-kereskedelmi platform, és megosztottuk a piacon elérhető öt legjobb választási lehetőséget. Most rajtad a sor, hogy válassz.

A Shopify Plus és a BigCommerce kiváló többüzletű e-kereskedelmi platformok, amelyek kezelik a tárhelyet és a teljesítményoptimalizálást. Bár nem kínálnak sok irányítást, nagyszerűek az egyszerű szükségletekkel rendelkező kisvállalkozások számára.

Ha azonban funkciókban gazdag és testreszabható több boltból álló e-kereskedelmi platformot szeretne, fontolja meg a WooCommerce, a Magento vagy az OpenCart használatát. Teljes irányítást biztosítanak az online áruház felett, és hihetetlenül méretezhetők.

Ráadásul, ha webhelyét egy felügyelt tárhelyszolgáltatónál, például a Hostingernél tárolja, SaaS-szerű tulajdonosi élményben lesz része korlátozások és borsos árcédulák nélkül. Böngésszen menedzselt hosting terveink között, hogy megtudja, hogyan.

Új publikációk:

Ajánlott