5 lenyűgöző Facebook Analytics eszköz marketingesek számára 2024-ban

A Facebook algoritmusai és irányelvei folyamatosan változnak a technológiai fejlődésnek és annak az igénynek megfelelően, hogy új funkciókat biztosítsanak a felhasználóknak.

Ezek a változások új akadályokat jelentenek a marketingesek és a márkamenedzserek számára a közönségük megértésében ezen a legnépszerűbb közösségi média oldalon.

Olyan megoldást keresel, amely segítségével hasznos információkat gyűjthetsz Facebook-oldaladról, ügyfeleidről és versenytársaidról, mindezt egy helyen, problémamentesen?

Az aktív Facebook-felhasználók napi számának növekedésével az adatok is gyarapodnak. Egy ilyen óriás adatbázis kezelése és elemzése nagy kihívást jelent.

Itt jönnek az egyenletbe a Facebook elemző eszközök!

Az ilyen technológiák használatával a marketingszakember egy helyen áttekintheti az adatokat, meghatározhatja a KPI-ket, és testreszabott célokat állíthat be. Arra használják, hogy jobban megértsék az aktuális helyzetet, és vázlatot adjanak a kívánt eredmények eléréséhez.

Itt összegyűjtöttük az öt legjobb Facebook-elemző eszközt ebben a blogban.

Kezdjük!

1. SocialPilot

SocialPilot

SocialPilot az egyik legnépszerűbb Facebook-elemző eszköz a marketing számára, amely segíthet személyre szabott tartalmak létrehozásában, ütemezésében és közzétételében. Számos egyéb dolog mellett segíthet abban is, hogy növelje vállalkozása és márkája online láthatóságát.

Nemcsak elemzi, hanem segít abban is, hogy lenyűgöző tartalmat találjon Facebook üzleti oldala számára. Figyelemmel kíséri a rendszer és más fontos források, webhelyek és fiókok bejegyzéseinek teljesítményét, így lenyűgöző Facebook-betekintési eszköz.

Ez egy alacsony költségű, felhasználóbarát megoldás, kivételes és csúcsminőségű lehetőségekkel a cége Facebookon történő újrajelölésére. A SocialPilot lehetővé teszi más oldalak megemlítését vagy címkézését, meghatározott közönségek megcélzását, helyszínek címkézését, és még a CTA gombok testreszabását is.

A SocialPilot eszközt is használhatja Facebook-hirdetések létrehozására, ütemezésére és figyelésére, így biztosíthatja, hogy a legvonzóbb tartalom a lehető legtöbbet érje el. Ezzel a hihetetlen eszközzel különféle közösségi média hálózatokon posztolhat, beleértve a Facebookot, a LinkedInt, a Pinterestet, a Google Cégemet, valamint a TikTokon, Instagramon és Twitteren.

Miért legyen a SocialPilot a Facebook Analytics eszközöd?

 • Könnyedén hozhat létre, ütemezhet és tehet közzé vizuális tartalommal rendelkező bejegyzéseket különböző Facebook-csoportokhoz és oldalakhoz egyetlen irányítópulton.
 • A közösségi naptár funkció lehetővé teszi, hogy makro- és mikroszempontból megtekinthesse Facebook marketingstratégiáját. Rugalmasan áttekintheti ütemtervét, vagy egyszerűen csak egy gyors áttekintést kaphat.
 • A közösségi postafiók funkciója egy helyre gyűjti az összes interakciót, például bejegyzéseket, megjegyzéseket vagy üzeneteket a gyors és egyszerű adminisztráció érdekében. Ez a funkció az aktív beszélgetések nyomon követésében is segít.
 • A SocialPilot szolgáltatásban azonnal minőségi leadeket kaphat a Facebooktól.
 • A SocialPilot akár 500 bejegyzést is képes tömegesen ütemezni egyetlen feltöltéssel, beleértve a képeket és a Facebookon található linkeket.
 • A SocialPilot segítségével testreszabhatja és módosíthatja a színeket, védjegyeket és más márkaelemeket.
 • A fontos mutatókat ábrázoló grafikonok és diagramok segítségével minden betekintést és információt megszerezhet Facebook-oldala és fiókja teljesítményéről.
 • Használhatja a SocialPilot Facebook-közönségelemzését annak megállapítására, hogy melyik tartalom a legvonzóbb, és melyik az ideális időpont a közzétételre a legjobb eredmény érdekében.
 • Személyre szabhatja és professzionalizálhatja Facebook-jelentéseit cége márkalogójával. Ezeket a jelentéseket ezután e-mailben elküldheti ügyfeleinek, és letöltheti őket PDF-dokumentumként is.
 • A SocialPilot segítségével hangulatjeleket, GIF-eket és infografikákat helyezhet el Facebook-bejegyzéseibe és üzeneteibe, hogy azok még érdekesebbek és egyedibbek legyenek.
Olvasni:  A felhasználók által generált tartalom végső útmutatója 2024-ben

Mit mondanak a SocialPilot felhasználók?

Rachael A.

Alapvető funkcióit nagyon jól látja el, különösen akkor, ha sok közösségi média fiókot kezel egy márkánál vagy két márkánál. Jó azoknak az elfoglalt csapatoknak, akiknek sok bejegyzés van, és kiváló azoknak, akik szeretnek tervezni. A program azt is lehetővé teszi, hogy ugyanazt az üzenetet küldje el néhány napig egymás után, ami nem minden programnak tetszik.

Lindsey F.

Nagyon szeretem, ha az összes közösségimédia-bejegyzésemet egy helyen ütemezhetem a hétre az összes platformon. Ez nagyon megkönnyíti a dolgomat, és nem kell folyamatosan posztolnom.

Palak J.

A SocialPilot nagyon könnyen használható és felhasználóbarát. Könnyedén közzétehetem a kreatívokat és a videókat az összes közösségi média platformon, és megkapom az elemzéseket, ill. Csatlakozik a Facebook hirdetéseihez is, ami segít a hirdetéseim és a bejegyzéseim egyetlen platformon történő kezelésében. Összességében nagyon hasznos és praktikus szoftver.

2. Vaizle

Vaizle

Vaizle az egyik legjobb és legversenyképesebb Facebook hirdetéselemző eszköz, amely lehetővé teszi, hogy ingyenesen kapjon rövid áttekintést hirdetése teljesítményéről. Ez egy eszköz azoknak a marketingeseknek, akik a közösségi média adatait szeretnék felhasználni jobb döntések meghozatalához.

A hiányosságok és lehetőségek felfedezésével lehetővé teszi a közösségi média teljesítményének optimalizálását és vállalkozása sikerének növelését. A Vaizle emellett mindennapi betekintést nyújt a különféle változókba infografikákon, ábrákon és napi tippeken keresztül.

A Vaizle azt is lehetővé teszi, hogy megnézze, mely márkák használnak felkapott hashtageket, és összehasonlítsa és értékelje azokat a hashtag stratégiájával a jövőbeli teljesítmény javítása érdekében.

Profik

 • A Vaizle felhasználói szerint könnyen beállítható és felhasználóbarát eszköz.
 • Ez a Facebook-mérőeszköz kiterjedt Jelentéskészítő funkciót kínál felhasználóinak.
 • Az ügyfél korlátlan számú fehér címkével ellátott jelentést tölthet le, amelyek teljesen testreszabhatók, és szabadon hozzáfűzhetik javaslataikat és betekintéseiket.
Olvasni:  A legjobb nyitóoldali lehetőségek a WordPress felhasználók számára

David D.

Úgy gondolom, hogy a program kiválóan alkalmas arra, hogy megszerezze azokat az elemzéseket, amelyekre szüksége van a közösségi média marketinggel kapcsolatos helyes döntéseinek meghozatalához. Összekapcsolja az összes közösségi fiókját, és betekinthet a versenytársak Analytics szolgáltatásába is. Kiváló azoknak, akik szeretik a számokat

Hátrányok

 • A betűtípusok, színek vagy szövegméretek testreszabása a jelentéskészítőben nem érhető el.
 • A felhasználók arról számoltak be, hogy ennek az eszköznek van tanulási görbéje.

Chris S.

Az ügynökség szempontjából a jelentéskészítés fő negatívuma az a tény, hogy nem lehet menteni a jelentéssablonokat. Ha a Vaizle-t több ügyfélre vonatkozó jelentéskészítéshez használja, minden ügyfélváltáskor be kell lépnie, és meg kell változtatnia a „Self” márkát. Ezután változtassa meg az összes társat. Ezután nevezze át és töltse ki a jelentés fedőlapját. Ezután egyenként lépjen be, és adja hozzá/vonja ki azokat az összetevőket, amelyekről jelentést szeretne készíteni. Ha el tudnánk menteni ezt a sablont, és csak csatlakoztatnunk kell azokat a márkákat, amelyekről jelentést szeretnénk készíteni, akkor 75%-kal csökkentené az időt, és ez otthonossá válna. De az a tény, hogy a kelleténél háromszor több időbefektetést igényel, kissé elkeserítő.

3. Küldhető

Küldhető

Küldhető az egyik népszerű és robusztus Facebook elemzőeszköz, amely az elemzéseken kívül számos beépített funkcióval rendelkezik, mint például a posztolás, publikálás és közösségkezelés. Ez az eszköz mélyreható és átfogó jelentéseket készít a Facebook és más jelentős közösségi oldalak számára.

Ez az eszköz elemzi közösségi tevékenységét, és pontos elköteleződési jelentést készít. Lehetővé teszi a minták azonnali felfedezését azáltal, hogy betekintést nyújt a teljes közönségbe, a tartalommal kapcsolatos interakciókba, megjegyzésekbe és említésekbe az összes működtetett csatornán.

Profik

 • Lehetővé teszi számos közösségimédia-profil adminisztrálását, a munkafolyamatok karbantartását és a feladatok hatékony kiosztását.
 • Segít új potenciális ügyfelek generálásában és a ROI értékelésében.

Joanmarie C.

Szeretem, hogy a Sendible nagyra értékeli a márkalátogatás fontosságát, és nem korlátozza Önt bizonyos platformokra csak azért, mert kevesebbet szeretne fizetni. A legtöbb kisvállalatnak (vagy esetünkben az állami iskoláknak) takarékoskodnia kell a pénzeszközeivel, vagy arra korlátozódik, hogy mennyit tud befektetni. Nemcsak közzétehet kedvenc közösségi hálózataira, hanem rengeteg nagyszerű eszközt kínálnak erőfeszítései sikerének mérésére.

Olvasni:  Digitális marketing cég indítása: 7 lépés

Hátrányok

 • A felhasználók arról számoltak be, hogy néhány funkcióját nehéz megérteni és használni.
 • Ennek az eszköznek a mobil verziójában vannak hibák.
 • A felhasználók csatlakozási problémákról is beszámoltak.

Nikki S.

A mobilalkalmazás hibás. Nem tudtam szerkeszteni egy ütemezett bejegyzést a mobilalkalmazásból – minden alkalommal összeomlik. Az ügyfélszolgálat továbbra is fenntartja a kapcsolatot, és dolgozik rajta, de még nincs javítás. Megjelenik az új verzió, úgyhogy talán hamarosan javítani fogják. bizakodó vagyok. Ezenkívül a „szolgáltatás” fogalmát is meg kell szokni egy kicsit… de ha egyszer rájössz, látom az előnyét, ha így rendezik az árképzést.

4. Iconosquare

Iconosquare

Iconosquare a Facebook hivatalos marketingpartnere és az egyik legjobb Facebook-elemző eszköz. Az eszközt két nagy közösségi médianév használja: a Facebook és testvérvállalata, az Instagram. Az Iconosquare további jelentős képességei az analitika mellett az utókezelést és az ütemezést is tartalmazzák, amellyel növelhető a közösségi médiában való jelenlét és a jövedelmezőség.

Ezzel a Facebook elemzővel nyomon követheti és nyomon követheti közössége általános növekedését. Nyomon követi az elköteleződéseket, a profil láthatóságát és a publikációkat is, hogy segítsen megérteni közönségét olyan demográfiai változókkal, mint a követők, a rajongói nyelvek és a régiók.

Profik

 • Az Iconosquare olyan mutatók alapján állítja össze a legjobb bejegyzéseket és nézeteket, mint a tetszésnyilvánítások, elérési megtekintések, megjegyzések, elköteleződési arány és egyebek.
 • Lehetővé teszi, hogy összehasonlítsa oldala elköteleződését versenytársaiéval.
 • Ez egy költséghatékony és felhasználóbarát eszköz.

Lene A.

Szeretem, hogy ez segít nekünk átfogó adatokat szolgáltatni a Facebook márkámról, és hogy ez tanulási görbe nélkül történik.

Hátrányok

 • Az Iconosquare nem integrálható számos más legnépszerűbb közösségi oldallal, kivéve a Facebookot, a LinkedIn-t, az Instagramot és a Twittert.
 • A felhasználók panaszkodtak, hogy a szerver egyes régiókban lelassul.

Chloe T.

A funkciók némelyike ​​kategorizálása kissé zavaró, de miután néhányszor használta, könnyebben érthető. A kategóriák elnevezése nem feltétlenül felhasználóbarát, de ha egyszer rájön a dolog, rendben van.

5. Socialbakers

Socialbakers

Socialbakers, amely a Facebook egyik legnépszerűbb hirdetéselemző eszköze, lehetővé teszi, hogy mindent egyetlen irányítópultról figyeljen. Ez az eszköz leegyszerűsíti az értékelési és közzétételi feladatokat.

Az összes elköteleződési mintáját és eredményét egyetlen irányítópulton érheti el, akár úgy dönt, hogy videókat vagy történeteket értékel és figyel, vagy több száz befolyásoló nyomon követi és figyeli.

A Socialbakers integrálódik a legnépszerűbb közösségi média platformokkal, beleértve a Facebookot, az Instagramot, a Twittert, a Pinterestet és a LinkedIn-t. Részletes értékelést nyújt Facebook-oldaláról és versenytársairól, hogy segítsen meghatározni oldala teljesítményét.

Olvasni:  5 gyakori tévhit az e-mail marketingről

Profik

 • A Socialbakers személyre szabott terveket és megoldásokat kínál ügyfelei számára.
 • Támogató csapatuk barátságos és gyorsan megoldja a problémákat.

Hans D.

A könnyű használat – egyszerűség és hatékonyság kombinálva. Ez olyan, amilyennek szeretné – testreszabhatja igényei szerint, legyen szó egyszerű napi jelentésről vagy az összetett jelentéskészítésről! A támogató csapat az egyik LEGNAGYOBB! Nagyszerű! Gyorsak, barátságosak, és minden problémát megoldanak, és válaszolnak a platformmal kapcsolatos kérdésekre.

Hátrányok

 • Ügyfelenként csak egy fiókot kaphat a Socialbakersnél, és nincs próbaverziójuk a felhasználóik számára.
 • Terveik nagyon drágák kis méretű márkák vagy induló vállalkozások számára.

Ellenőrzött bíráló

Ez drága. Egy olyan helyi piacon, mint például Brazília, a Social Bakers dollárban számít fel tőlünk, anélkül, hogy figyelembe venné a kulturális és gazdasági alkalmazkodást.

Összefoglalva

A Facebook figyelése kezdetben sosem volt könnyű feladat, és a közönség reakcióinak és megjegyzéseinek elolvasása nem segít megérteni Facebook-oldala teljesítményét.

A jobb megértés és a világosabb perspektíva érdekében egy Facebook-elemző eszközt kell használnia.

A vállalatok manapság olyan szolgáltatásokba fektetnek be, amelyek minden fontos platformot központilag kezelnek, miközben a közösségi média a marketingstratégiák élére kerül.

Befektetni egy jó Facebook-elemző megoldásba, mint pl SocialPilotsegít a műveletek nyomon követésében és elemzésében.

A SocialPilot nemcsak elemzést nyújt, hanem személyre szabott tartalom létrehozásában is segíthet a Facebook számára, ütemezésében, közzétételében és teljesítményének nyomon követésében is.

Próbálja ki 14 napos ingyenes próbaverziónkat, és fedezze fel további lenyűgöző előnyeit, mielőtt befektetést választana.

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Melyek a legjobb Facebook-elemző eszközök marketingesek számára?

Az alábbiakban felsorolunk néhány legjobb Facebook-elemző eszközt a marketingszakemberek számára, amelyek segíthetik vállalkozásuk növekedését:

 • SocialPilot
 • Vaizle
 • Küldhető
 • conosquare
 • Socialbakers

🌟 Mennyire hasznosak a Facebook elemző eszközei?

A Facebook elemzőeszközök minőségi és valódi leadek generálásával, valamint márkája online láthatóságának növelésével segítik vállalkozása növekedését.

🌟 Letölthetek Facebook-jelentéseket és elküldhetem azokat ügyfeleimnek?

Igen, letölthet Facebook-jelentéseket, és e-mailben elküldheti ügyfeleinek a SocialPilot segítségével. Még a jelentéseket is testreszabhatja, és elküldése előtt hozzáadhatja márkájának logóit és egyéb adatokat.

🌟 Melyek a hét ideális napjai a Facebookon való közzétételhez?

A hét ideális napja a Facebookon való közzétételhez kedd, szerda és péntek.

🌟 Milyen gyakran posztoljak a Facebookon?

A szakértők szerint ideális, ha naponta egyszer posztolunk a Facebookon. Maximum napi kétszeri poszt, a minimum heti háromszor pedig a következetes és valódi elkötelezettség elérése érdekében.

Új publikációk:

Ajánlott