5 lenyűgöző online marketingeszköz a sikeres vállalkozás elindításához

A vállalkozások világszerte a közösségi médiára támaszkodnak online jelenlétük kialakítása során. Vállalkozásának online fenntartása nem egyszerű. Ez sok időt, elkötelezettséget, és ami a legfontosabb, következetességet igényel, amit sok márka figyelmen kívül hagy.

A következetesség érdekében rendszeresen releváns és vonzó tartalmat kell közzétennie, hogy új ügyfeleket vonzzon a vállalkozásához.

Ezenkívül nyomon kell követnie fiókja teljesítményét, és gyakran kell kapcsolatba lépnie az ügyfelekkel megjegyzések és üzenetek útján.

Tisztában vagyunk vele, hogy milyen kihívást jelent ennyi dolgot egyszerre figyelni, ezért összeállítottunk egy listát az 5 online marketingeszközből. Ezek az eszközök segítenek növelni a bevételeket, a leadeket és a konverziókat, és sikeresen elindítani vállalkozását.

1. SocialPilot

SocialPilot

Az egyik legjobb online marketing eszköz, SocialPilot segítségével könnyedén beindíthatja vállalkozását és bővítheti márkáját. Ezt úgy teheti meg, hogy lehetővé teszi a tartalom létrehozását, ütemezését, közzétételét és sok egyéb tevékenységet.

Közvetlenül a SocialPilot eszközből is kezelheti közösségimédia-profiljait, így biztosítva, hogy a legvonzóbb bejegyzései a lehető legnagyobb mértékben megjelenjenek.

A SocialPilot segítségével több közösségi média platformon is közzétehetsz egy központi irányítópultról, beleértve a Facebookot, az Instagramot és a Twittert, valamint a Linkedint, a Pinterestet, a Google Cégemet és a TikTokat.

Amellett, hogy számos közösségimédia-platform integrációját biztosítja, ez továbbra is egy olcsó, felhasználóbarát eszköz, számos nagyszerű és szemet gyönyörködtető funkcióval, amellyel növelheti márkája láthatóságát az összes jelentős közösségi oldalon.

Miért válassza a SocialPilotot megbízható online marketingeszközként?

 • Könnyedén ütemezhet és tehet közzé képeket és videókat tartalmazó tartalmakat több közösségi oldalra egyetlen irányítópulton.
 • A közösségi naptár eszköze lehetővé teszi közösségimédia-tervének makro- és mikroszempontból való megtekintését. Rugalmasan áttekintheti naptárát, vagy egyszerűen csak gyorsan áttekintheti.
 • A közösségi beérkező levelek funkciója egy helyre gyűjti az összes interakcióját, például megjegyzéseit, üzeneteit vagy tweetjeit az egyszerű nyomon követés érdekében. Ez a funkció a folyamatban lévő beszélgetések figyelését is segíti.
 • A színek, logók és egyebek mind személyre szabhatók a SocialPilot segítségével.
 • Egyetlen feltöltéssel a SocialPilot tömegesen ütemezhet akár 500 bejegyzést képekkel és URL-ekkel.
 • A legfontosabb mutatók diagramjaival és grafikonjaival minden tényt és adatot megtudhat közösségimédia-fiókjáról és oldala termelékenységéről.
 • A közösségi oldalak jelentéseit személyre szabhatja és professzionálissá teheti a márkajelzéssel. Ezeket a jelentéseket e-mailben elküldheti ügyfeleinek, vagy letöltheti PDF formátumban.
 • Egyeztethet ügyfeleivel és közösségi média menedzsereivel, ha megkéri őket, hogy működjenek együtt bizonyos fiókokkal.
 • Könnyedén optimalizálhatja a teljes csapat munkafolyamatát, így biztosíthatja, hogy egyetlen tartalom se kerüljön online az Ön engedélye nélkül.
Olvasni:  [Guide] CX, UX, HX: Hogyan válhatunk emberi élményközpontú márkává

Mit mondanak az emberek a SocialPilotról?

Cindy C.

A SocialPilot szoftverben azt szeretem a legjobban, hogy időt takarít meg! A Facebook, Twitter és LinkedIn közösségimédia-fiókomat összekapcsoltam a SocialPilottal, és közvetlenül az irányítópultról kezelem a fiókjaimat! Ez a szoftver okos és könnyen használható.

Luis Ignacio C.

Több cég közösségi hálózatának egyidejű cipelése tökéletes eszköz nélkül olyan feladat, aminek akár teljes katasztrófa is lehet a vége. Éppen ezért a SocialPilot használata után bátran kijelenthetem, hogy a legjobb megoldás a kisvállalkozók és a jobb szolgáltatást nyújtani kívánó összevont munkacsoportok számára.

Abigail N.

A Social Pilot olcsóbb, mint a legtöbb SM Management szoftver a piacon, és a Buffer és a HootSuite olcsóbb alternatívája lehet.

2. Sprout Social

Sprout Social

Sprout Social egyike azoknak az online marketingeszközöknek, amelyek segítik Önt a célközönség felfedezésében és megszólításában. Azt is lehetővé teszi, hogy egyetlen irányítópultról figyelje és kezelje közösségi média csatornáit.

A különböző méretű márkák zökkenőmentesen automatizálhatják, ütemezhetik és figyelhetik a tartalmat. Kiváló csapat-együttműködési funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a csapattagok számára, hogy különböző tevékenységekben működjenek együtt, miközben több webhely teljesítményét is elemzik.

Profik

 • A Sprout Social segít a legjobban teljesítő tartalom felfedezésében, valamint közösségi kampányai hatékonyságában.
 • Intelligens közösségi lehallgatási funkcióinak segítségével trendeket, hashtageket és lehetőségeket is felfedezhet a potenciális ügyfelekkel való kapcsolatfelvételre.

Abe B.

A Sprout egy kompakt közösségimédia-kezelő eszköz, amely minden lényeges dolgot magabiztosan és egyszerűen használható. Nagyra értékelem a minőségi szolgáltatásnyújtás egyszerű megközelítését: arra összpontosítanak, amit jól csinálnak, és folyamatosan optimalizálják ezeket a területeket.

Hátrányok

 • A mobilalkalmazása nem olyan jó, mint az asztali verzióé.
 • Nem kezelheti a Sprout Social összes közösségi oldalát.
Olvasni:  6 legjobb WordPress kuponbővítmény az online áruházhoz

Conrad C.

Ha találnék valamit, ami nem tetszik a Sprout Social-ban, az az ár lenne. A Sprout egyértelműen az árskála felső határán van az ilyen típusú rendszereknél, de megéri.

3. Vászon

Canva

Ez ma egy vizuális világ, és az emberek figyelmének megragadásához folyamatosan figyelemfelkeltő és vonzó tartalmat kell közzétennie a márka építéséhez. De itt a lényeg.

Nem mindenki fogadhat grafikust; így a Canva ingyenes verziója heroikus megoldásként szolgál.

A Canva kész sablonjaival professzionálissá teheti fényképeit, egyedi tervezésű dinamikus logókés grafika, ahelyett, hogy a komplex tervezési fejlesztés nagy részét elvégezné.

Canva az egyik legjobb ingyenes online marketing eszköz, amely népszerű a márkájukat alapítani kívánó startup vállalkozások körében.

Az ingyenes eszközkészlet általában bőven elegendő ahhoz, hogy sok grafikai tervezési követelményt kielégítsen. A fejlett grafikai tervezési funkciókhoz a prémium csomagot is választhatja.

Profik

 • A Canva a grafikai elemek hatalmas könyvtárát kínálja, több mint kétmillió közül választhat.
 • Könnyen használható drag and drop funkcióval rendelkezik.
 • Perceken belül megtervezheti, módosíthatja és megoszthatja Canva-alkotásait.

Charity W.

A Canva felhasználóbarát és megfizethető. Könnyűvé és gyorssá tette a tervek létrehozását. A marketinganyagok offline és online közönségünk számára történő tervezése most kevesebbe kerül, és nem vesz igénybe sok időt. Ennek a terméknek az előnyei meghaladják a hátrányokat, ezért ezt a szoftvert mindenkinek ajánlom, aki nem jártas a grafikai tervezésben, és mégis vonzó és professzionális megjelenésű anyagokat kell készítenie anélkül, hogy túl sok időt és pénzt költene rá. Ideális kisvállalkozások számára.

Hátrányok

 • Felhasználóbarát felülettel rendelkezik.
 • A Canva összes többi funkciójának eléréséhez, például az ütemezési eszközéhez, elő kell fizetnie a fizetős verzióra.
 • A Canva nem érhető el offline módban.

Sarah H

A Canva-nak vannak korlátai az Adobe Suite-hoz képest, de nem számítok arra, hogy a Canva lesz a következő Adobe. Céljaik eltérőek, és nagyra értékelem őket az általuk nyújtott egyedi képességekért.

4. BuzzSumo

BuzzSumo

BuzzSumoaz egyik legjobb online marketing eszköz a legvírusosabb bejegyzések és legbefolyásosabb alakok felfedezésére. Ez egyben az egyik online marketing jelentéskészítő eszköz is, amely segíthet kitalálni, hogy melyik tartalom teljesít a legjobban bármely kulcsszó esetén.

Az eredményeket a Facebook, a Twitter, a Pinterest és a Reddit megosztások szerint kategorizálja a BuzzSumo. További előnye, hogy lehetővé teszi annak értékelését, hogy mely bejegyzések teljesítenek jól az interneten anélkül, hogy állandóan több közösségi hálózatot ellenőriznének.

Olvasni:  Hogyan indítsunk online ruhaüzletet 2024-ben: ...

Profik

 • Ez az eszköz azt is meghatározza, hogy milyen típusú tartalom felel meg a legjobban Önnek vagy ügyfeleinek. Ennek eredményeként a márkaépítése kiemelkedik, és hatékonyabban érheti el potenciális ügyfeleit.
 • A BuzzSumo ingyenes próbaverziót kínál felhasználóinak.
 • A BuzzSumón riasztásokat állíthat be a szektor legújabb trendjeiről és változásairól.

Ajay D.

Az Influencer Marketing kulcsszerepet játszik napjaink digitális marketingjében. A felkapott és vírusos tartalom létrehozása továbbra is ijesztő feladat. A BuzzSumo kritikus szerepet játszik e hiányosság pótlásában.

Hátrányok

 • Ingyenes verziója nincs, a fizetős verziója pedig nem túl megfizethető a kis márkák számára.
 • A tanulási görbe nehezen érthető. Időbe telik, amíg a felhasználók megszokják az eszközt.

Ellenőrzött felhasználó

Az ingyenes próbaverzió funkcionalitása nagyon korlátozott. Más „igazi” SEO szoftvercégekhez képest súlyosan hiányoznak a funkciók, ha a backlink kutatásról van szó.

5. Hootsuite

Hootsuite

Hootsuite egyike azoknak az online marketingeszközöknek, amelyek segítségével növelheti vállalkozását. Lehetővé teszi a tartalomnaptár megtervezését, lehetővé téve, hogy egy menetben előkészítse az összes közösségi médiás bejegyzését a következő hetekre vagy akár hónapokra.

Ez egyben az egyik legnépszerűbb online marketing jelentéskészítő eszköz, amely lehetővé teszi, hogy azonosítsa, melyik közösségi média kampánya a legsikeresebb, és ennek alapján számíthatja ki a ROI-t.

Profik

 • A Hootsuite segítségével az összes márkaemlítés nyomon követhető, a reakciók pedig egyetlen műszerfalról nyomon követhetők.
 • Mostantól olyan funkciókat kínál, amelyek segítségével közvetlenül a rendszerből népszerűsítheti közösségi médiatartalmait.
 • Ez az egyik ingyenes online marketingeszköz, amely ingyenes verziót kínál felhasználóinak.

Rosalind H

Szeretem, ha több bejegyzést ütemezhetek be egyszerre, ahelyett, hogy minden nap órákat töltenék a bejegyzésekkel!

Hátrányok

 • A tartalom ütemezése után a visszalépés és a módosítások végrehajtása nagyon időigényes és kényelmetlen lehet.
 • A most induló kis márkák számára a fizetős csomagok túl drágák.
 • Egyszerre csak bizonyos számú profilhoz férhet hozzá.
 • Ha nem rendelkezik előfizetési csomaggal, nem fog tudni hozzáférni a Hootsuite elemzési funkciójához.

Judy B.

Nehéz volt megtanulni, hogyan kell manőverezni a szoftveren belül, hogy elérje azt, amit először keresett.

Összefoglalva!

Noha manapság számos online marketingeszköz létezik a piacon, amelyek segítenek vállalkozása fejlesztésében, csak az ideális eszköz segíthet elérni a márkacélokat.

Olvasni:  Hogyan optimalizálja digitális marketingkampányait a mesterséges intelligencia segítségével

Szüksége lesz egy olyan eszközre, amely képes kezelni az összes közösségimédia-csatornát, elemzést biztosít, és automatizálni számos unalmas és időigényes tevékenységet. Mindezeket a funkciókat megfizethető áron érheti el, és sok időt takaríthat meg.

Ezen öt online marketingeszköz közül azt javasoljuk, hogy a SocialPilot hatékonyan kezelje az összes közösségimédia-profilját, és még sok mindent elérjen.

Használata SocialPilotemojikat, GIF-eket és infografikákat adhat hozzá bejegyzéseihez és üzeneteihez, és extra vonzóvá és lenyűgözővé teheti őket.

A Facebook közönségstatisztikái alapján kiértékelheti a legvonzóbb tartalmat és a közzététel optimális idejét az optimális eredmény érdekében. Az Instagramon ütemezhet és tölthet fel körhinta bejegyzéseket, hogy növelje az elköteleződést.

Tapasztalja meg Ön is, ha regisztrál a 14 napos ingyenes próbaverziójára.

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Melyek a legjobb online marketing eszközök a vállalkozások számára az online jelenlét kialakításához?

Íme egy lista a legjobb online marketingeszközök közül, amelyek a vállalkozások számára online jelenlétük megteremtéséhez használhatók:
1. SocialPilot
2. Sprout Social
3. Vászon
4. BuzzSumo
5. Hootsuite

🌟 Miért kell online marketing eszközöket használnom?

Az online marketingeszközök kényelmessé teszik a tartalom létrehozását, tervezését és közzétételét. Vállalkozása profitálhat ezekből az eszközökből azáltal, hogy több ügyfelet szerez, növeli az értékesítési mennyiséget és folyamatosan növekszik.

Az online marketing eszközök segítségével könnyedén automatizálhatja azokat a tevékenységeket, amelyeket egyébként manuálisan kellene végrehajtania, így sok időt takaríthat meg.

🌟 Hogyan kezdjem el a marketinget olyan közösségi média platformokon, mint a Facebook és az Instagram?

A Facebook/Instagram marketing elkezdésének első lépése egy Facebook/Instagram üzleti oldal létrehozása. Ez az oldal platformként szolgál Önnek cége termékeinek és szolgáltatásainak piacra dobásához.

Ezt követően fel kell vázolnia a stratégiáit arra vonatkozóan, hogy mit és mikor tegye közzé marketingtartalmát. Az olyan online marketingeszközök, mint a SocialPilot, segíthetnek egyszerűsíteni ezeket a tevékenységeket.

🌟 Mely közösségi média platformok a legalkalmasabbak vállalkozása online népszerűsítésére?

Azok a közösségi média platformok, amelyek a legjobban népszerűsítik vállalkozását online:
1. Facebook
2. Instagram
3. Twitter
4. LinkedIn
5. Snapchat
6. Pinterest

🌟 Milyen gyakran posztoljak a közösségi oldalakon?

Szakértők szerint elegendő naponta egyszer posztolni a közösségi oldalakon. A következetes elérés és elkötelezettség fenntartása érdekében a bejegyzések maximális száma naponta kettő.

Új publikációk:

Ajánlott