5 megfizethető tartalommarketing-eszköz, amellyel minden marketingszakembernek rendelkeznie kell

Tudja, hogy a marketingszakemberek körülbelül 82%-a számolt be arról, hogy 2021-ben a tartalommarketinget használta a növekedés úttörőjeként és márkája dominanciájának megteremtésére?

A minőségi tartalom elkészítésének feladata azonban tele van kihívásokkal. Bár már rengeteg tartalom létezik a közösségi médiában, körülbelül 2,5 kvintimillió tartalom jön létre naponta. Emiatt az egyik legnagyobb kihívás az, hogy relevánsak, frissek és innovatívak maradjunk.

Itt vesszük figyelembe a tartalommarketing eszközöket. A közösségi médiában skálázhat a tartalommarketing eszközeivel, amelyek segítenek minőségi tartalom létrehozásában, gondozásában és megosztásában.

De melyik eszköz a legjobb az Ön vállalkozása számára? Próbáljunk meg erre a kérdésre válaszolni ezzel a listával.

1. SocialPilot

SocialPilot

Ár: Felhasználónként havi 35 dollár

A közösségi média kezeléséhez, SocialPilot a legjobb platform. Számos dinamikus funkcióval rendelkezik, és rendkívül megfizethető minden méretű vállalkozás számára.

A SocialPilot segítségével ütemezheti és közzéteheti a bejegyzéseket a közösségi média platformokon. A hivatkozásokat az URL-rövidítővel is lerövidítheti.

Azok számára, akik közösségimédia-marketingesként dolgoznak, a SocialPilot a bejegyzések fejlett tömeges ütemezésének funkcióját kínálja különböző időzónákban. Feltölthet egy CSV-fájlt is, amely tartalmazza a bejegyzéseket, az URL-eket, a dátumokat és a közzététel időpontját.

A SocialPilot segítségével naponta maximum 10-szer megismételhet egy fontos bejegyzést az összes közösségimédia-csatornán.

Miért válassza a SocialPilotot a tartalommarketinghez?

 • A SocialPilot tartalomkezelő funkcióval rendelkezik. Ebben a kiválasztott téma alapján releváns cikkeket találhat.
 • Könnyen hozzáadhat webhelyeket és blogfeedeket. Ezt követően számos új bejegyzést beállíthat a kiküldésre.
 • Kis- és középvállalkozások számára meglehetősen megfizethető.

Mit mondanak az emberek a SocialPilotról?

Alexandra K

Az ütemező funkció lehetővé teszi, hogy egy teljes hónapra előre rendszerezzem és közzétegyem a tartalmat. Biztos lehetek benne, hogy a tartalom időben és mindenféle médiaformátumban felkerül. Azt is meg tudom szerkeszteni a bejegyzéseket, miután ütemezték, hogy megjelenjenek, a bejegyzések újra megoszthatók, és az időpontok módosíthatók/szerkeszthetők. A platform könnyen navigálható és könnyen használható.

A funkciók gyorsan működnek vállalkozásunk összes közösségi platformján. A közösségi elemzési komponens nagyon hasznos, és nagyszerű útmutatóként szolgál annak megértéséhez, hogyan teljesít a tartalom, és ki is a közönség.

Olvasni:  Tartalommarketing és bejövő marketing: különbségek és hasonlóságok, amelyeket minden marketingszakembernek tudnia kell

Jenna D

Jó 3 hétbe telt, hogy összehasonlítsam és szembeállítsam a piacon lévő összes közösségimédia-ütemezési eszközt, de örülök, hogy sikerült! A SocialPilot messze a legjobb szolgáltatás volt a legjobb áron. Többet kapok a SocialPilottól, mint a HootSuite-tól vagy a Buffertől a költségek töredékéért… ÉS az ügyfélszolgálatuk verhetetlen! Köszönök mindent, amit csináltok! Többet segítettél nekem és a vállalkozásomnak, mint gondolnád!

Lisa D

Szabadúszó SMM vagyok, maroknyi ügyféllel és növekvő portfólióval. Kisebb vállalkozásokat és vállalkozókat szolgálok ki, akik megfizethető szolgáltatásokat keresnek. Amikor tartalomtervezőt keresek, fontos volt számomra, hogy nagyon specifikus funkciókkal rendelkezzenek, miközben alacsonyan tartsam a költségeket, hogy a megtakarítást át tudjam hárítani ügyfeleimre. Több lehetőség kutatása után a Social Pilot nagyszerű megoldás volt. Az előfizetés óta az ügyfélszolgálatuk is nagyon lenyűgözött. Könnyű megfogni és beszélni velük. Nem érzem úgy, hogy egy robottal csevegnék, vagy valakivel, aki csak homályos felszólításokkal válaszol.

2. Vászon

Canva

Ár: 12,99 USD 5 felhasználónként havonta

Az egyik legjobb tartalommarketing eszköznek tekinthető, Canva tele van értékes tulajdonságokkal, amelyek kiemelik.

Nagyon rövid idő alatt létrehozhat egy mesés tartalomtervet. A Canva felhasználói felülete annyira felhasználóbarát, hogy a grafikus tartalomkészítésben előzetes tapasztalattal nem rendelkezők is nagyon jó tartalmat tudnak készíteni.

A logóktól a közösségi médiában megjelent bejegyzésekig és szalaghirdetésekig bármilyen típusú tartalmat létrehozhat a Canvában.

Kész sablonokat is kap. Csak adjon hozzá elemeket és szöveget, és kész. GIF-eket és videókat is hozzáadhat. A legjobb dolog az, hogy a Canva meglehetősen megfizethető egyéni és vállalati szinten egyaránt.

Szerkeszthető hivatkozásokat is megoszthat, így több ember dolgozhat egy tartalomon.

Profik

 • A felhasználóbarát felület megkönnyíti a tartalommal való munkát. Nincs szükség szakértelemre a grafikai tervezésben vagy a tartalomkészítésben.
 • A Canva több mint 250 000 ingyenes sablont és 100+ tervezési típust kínál még az ingyenes csomagban is.
 • Különféle típusú tartalmakat is létrehozhat a semmiből a Canván.

Charity W.

A Canva felhasználóbarát és megfizethető. Könnyűvé és gyorssá tette a tervek létrehozását. A marketinganyagok offline és online közönségünk számára történő tervezése most kevesebbe kerül, és nem vesz igénybe sok időt. Ennek a terméknek az előnyei meghaladják a hátrányokat, ezért ezt a szoftvert mindenkinek ajánlom, aki nem jártas a grafikai tervezésben, és mégis vonzó és professzionális megjelenésű anyagokat kell készítenie anélkül, hogy túl sok időt és pénzt költene rá. Ideális kisvállalkozások számára.

Olvasni:  A Marketing Mix 7 pontja: Racionalizálja stratégiáját

Hátrányok

 • Mivel ugyanazok a sablonok mindenki számára elérhetők a bolygón, a tartalom egyedisége veszélybe kerül.
 • Mivel a Canva nem vektor alapú program, nem ideális logók tervezésére. Ez azt jelenti, hogy nem méretezheti át a létrehozott tartalom méretét a felbontás csökkentése nélkül.

Anjali S

A legrosszabb számlázási és ügyfélszolgálati rendszerrel rendelkezik. Prémium tagságom megújítása manuális beavatkozást igényel, de az elmúlt 3 hétben az ügyfélszolgálatuk csak automatikus válaszüzeneteket küld, és a jegyek néhány napon belül lezárulnak vagy nem reagálnak. Újabb jegyet kell készítenem, de ugyanez következik. Nem úgy tűnik, hogy őket is érdeklik a fizető ügyfelek! Vigyázzon, ha ettől az oldaltól függ.

3. iStock, Getty Images

iStock

Ár: 40 dollár 10 képért havonta

A képek a tartalommarketing egyik legnagyobb eleme. A képeket használó tartalom minden fajtája magasabb átkattintási arányt mutat, mint a képtelen tartalom.

Használata iStock, hozzáférést kaphat a közösségi médiához tartozó fotótárak széles skálájához. Körülbelül 88 millió jogdíjmentes fotót, illusztrációt, képet, videót és vektort talál itt, így az egyik legnépszerűbb tartalommarketing eszköz.

Te tudod használni AI-alapú keresés jó minőségű videókat és képeket keresni, amelyeket elhelyezhet a közösségi média bejegyzéseiben.

Profik

 • Az iStock segítségével két fizetési módot kapsz, és kredittel is fizethetsz. A képfájloknak hitelalapú költségük is van.
 • A stockfotók használata előnyös, mert nem kell fotóst bérelnie. Ez utóbbi sokkal drágább az iStock használatához képest.
 • Az iStocktól kapott képek és egyéb tartalmak jogdíjmentesek. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia semmilyen jogsértés miatt.

Ellenőrzött felhasználó

Az iStock használata rendkívül egyszerű, és szeretem, ha beugrok és keresek egy fotót olyan marketinges igényekhez, amelyekhez még nincs házon belüli fotónk. Tetszik az a funkció is, amely az éppen megtekintetthez hasonló fotókat javasol.

Hátrányok

 • Az egyediségnek nincs eleme, hiszen ugyanaz a stock képek könyvtára mindenki számára elérhető.
 • Előfordulhat, hogy egyes fényképek csak szerkesztői célokra használhatók fel, marketing célokra nem; el kell olvasnia a készletképek apró betűs részét, mielőtt hirdetésben felhasználná azokat.
 • Az iStock fotók közönségesnek tűnhetnek; ez korlátozhatja Önt abban, hogy megkülönböztetővé tegye a márkáját.

Cody S

Nevetségesen drága, különösen, ha a https://pixabay.com/en/ ingyenes.

4. Narrato.io

Narrato

Ár: 1 dollár 100 szónként

Olvasni:  Instagram-mutatók, amelyeket tudnod kell

Szabadúszó írókat szeretne felvenni megfizethető áron? A Narrato a megfelelő platform az Ön számára. Ez az egyik leghatékonyabb tartalommarketing eszköz kis csapatok számára. A tartalom nem csak időben érkezik meg, hanem csak akkor fizet a tartalomért, ha úgy gondolja, hogy az elég jó.

Nem kell végigmennie a szigorú kiválasztási és jó szabadúszó írók felvétele. Az íróktól kapott tartalom is kiváló. A rendszer az összes tartalmat automatikusan elküldi plágium ellenőrzés mielőtt az ügyfélhez eljuttatják.

A Narraton keresztül szerzői jogoktól mentes képeket is találhat. Körülbelül négy különböző csomagot vásárolhat meg. Az alapcsomag a kezdő írók szolgáltatásait kínálja. A standard csomag a tapasztalt írók szolgáltatásait kínálja. A prémium csomag tartományi szakértelemmel rendelkező vezető írók szolgáltatásokat kínál. Az elit csomag tartományi szakértelemmel rendelkező szakértő írók szolgáltatásait kínálja.

Profik

 • A Narrato segítségével több lehetőség közül választhat, megfizethetősége és igényei alapján.
 • Ezen a platformon a rendelés gyors és egyszerű.
 • Minden alkalommal, amikor írót keresel, a platform jobb írót talál, mint korábban. A tartalom minősége a legfontosabb, és minden alkalommal ugyanazt adják.

Shweta S

A minőség jó volt, a tartalom gyorsan megérkezett. A platform használata is rendkívül egyszerű volt. Tetszett az is, hogy volt lehetőség a tartalom elutasítására, ha nem felel meg a célnak. Soha nem kellett visszautasítanom egy darabot sem, de megnyugtató a tudat, hogy nem kell fizetnem olyan tartalomért, ami kihagyja a célt. A támogatási csapatuk is nagyszerű, és hasznos javaslatokat kínál a platformmal való munkavégzés legjobb módjaira.

Hátrányok

 • Hosszú távon jó választás lehet egy hosszú távú szabadúszó író keresése.
 • Ön is találhat jó írókat még alacsonyabb áron.

Sunia M

2,5 hónap szorgalmas munka után nincs munka.

5. Feedly

Feedly

Ár: 6 dollár havonta 1000 forrásért

A mesés tartalmak felfedezéséhez a Feedly valószínűleg az egyik legjobb platform. Megfizethető és sokkal kényelmesebb, mint az internet böngészése és a kiválasztott tartalom könyvjelzővel való elhelyezése.

A Feedly segítségével új és érdekes tartalmakat találhat a választott iparágból. Azt is ellenőrizheti, hogy egy forrás publikál-e az Ön réséhez kapcsolódó cikkeket.

Ha megtalálta a megfelelő cikkeket, el is mentheti és megoszthatja őket közösségi platformokon. A Feedly több száz olyan webhelyet foglal magában, amelyek óránként adnak tartalmat a platformnak. Feedlynek van egy mesterséges intelligenciakutató asszisztense is, Leo. Ez az asszisztens segít a testület összeállításában, hogy prioritást élvezzen a nyomon követendő témák és trendek között.

Olvasni:  7 bevált e-mail-írási gyakorlat, amelyet tudnia kell

Profik

 • Segítségével naprakész maradhat az interneten található legújabb tartalommal kapcsolatban.
 • Ennek a platformnak a szervezőképessége hibátlan. A platform lehetővé teszi a dolgok kategóriák szerinti rendezését.

Ellenőrzött felhasználó

Újságíróként rengeteg forrásból szerzek információkat. Van egy listám azokról a konkrét webhelyekről, amelyeket rendszeresen frissítünk. Tudom, hogy számíthatok jó tartalomra, amely történetötleteket kelt. A Feedly egy kis időt takarít meg azáltal, hogy a frissítéseket egy helyre gyűjti, így nem kell sok különböző URL-t felkeresnem. A Feedly-n keresztül folyamatosan értesülök a kiadványokról. A felhasználói felület gyors és tiszta.

Hátrányok

 • A rengeteg tartalom görgetése időigényes lehet.

Ellenőrzött felhasználó

A fiókomat egyszerűen frissítették üzleti fiókra, majd 192 €-t fizettem (2 személyért csak egy személy vagyok). Vissza akarom kapni a pénzem.

Költsön a legkevesebbet, de szerezze meg a legtöbbet

Mindezekkel a tartalommarketing-eszközökkel Ön költi a legkevesebbet, mégis a legtöbbet kapja. Az összes tartalmi igényt kielégíti, attól kezdve, hogy valakit keres, aki megírja a tartalmat, egészen a bejegyzések ütemezéséig, mindezt jó áron megkapja.

Mostantól ezekkel az eszközökkel elkészítheti tartalmait a közösségi médiában. Ha a tartalom készen áll a közösségi platformokon való megjelenésre, használhatja SocialPilot ütemezheti a tartalom közzétételét, miközben azt általánosan kezeli.

Javasoljuk, hogy szerezzen be néhányat, ha nem az összes eszközt, hogy lássa, hogy közösségi média marketingtevékenysége eredményes lesz.

Gyakran Ismételt Kérdések

🌟 Mennyire értékes a tartalommarketing?

A tartalommarketing nagyon értékes. Hosszú távon segíti a közönség bevonását. A tartalom segítségével elmondhatja célközönségének vállalkozását, és népszerűsítheti vállalkozását.

🌟 Milyen vállalkozások profitálnak a tartalommarketing eszközökből?

Minden típusú vállalkozás profitálhat a tartalommarketing eszközökből. Az IT-cégektől a smink- és szépségápolási márkákig számos iparág megmentheti a közösségi média előnyeit. Jó tartalommarketinggel ezek a márkák nagymértékben fejlődhetnek.

🌟 Honnan tudhatom, hogy a tartalommarketing-eszközök használata segít-e a márkámon?

Kampánya sikerének megismeréséhez nyomon követheti a rögzített KPI-ket, hogy megtudja, milyen jól teljesít a márka. Különféle KPI-k léteznek, de csak azokra kell összpontosítania, amelyek a legjobban tükrözik teljesítményét.

🌟 Mennyire előnyös a tartalommarketing eszközök használata?

A tartalommarketing eszközök segíthetnek a márkaismertség növelésében, a márka értékének növelésében, a leadek generálásában és az ügyfelek megtartásában. Időt is takarít meg, mivel a legtöbb dolog automatizált.

🌟 Miért fontos a tartalom?

A tartalom kulcsfontosságú, mert segít kiemelni a márkáját. A tartalom révén felfedezhetővé teheti márkáját, miközben elnyeri a közönség bizalmát.

Új publikációk:

Ajánlott