5 módszer a WordPress webhely mobilbarátabbá tételére

Jelentkezett-e már be az Ön WordPress csak akkor látja, hogy az nem megfelelően jelenik meg? Az egyre inkább mobilközpontú világban, hogy az Ön hihetetlen weboldal elengedhetetlen a mobilbarátság. Új ügyfeleket vonzhat, növelheti az eladásokat, és javíthatja a SEO helyezéseket azáltal, hogy nagyobb forgalmat hoz a Google kereséseiből. Ez a cikk öt kulcsfontosságú tippet ad.

Wordpress szöveg gomb a billentyűzeten, koncepció háttér

Telepítse a mobilra optimalizált bővítményeket

WordPress felhasználóként valószínűleg ismeri a bővítményeket. Egyszerűen fogalmazva, ezek kis szoftverek, amelyek extra funkciókat adnak a webhelyhez. Íme néhány gyakori: WPTouch és JetPack. Lehet, hogy elég egyszerűnek hangzanak, de számos problémát okozhatnak, ha nem megfelelően vannak beállítva.

A legjobb módja annak, hogy megfelelően működjenek, ha saját maga telepíti őket, hogy tudja, mi történik a színfalak mögött (az FTP használatát javasoljuk). Ha a mobilra optimalizált beépülő modulok telepítése nem a te dolgod, nyugodtan használja a praktikus, lépésenkénti útmutatót a mobilra optimalizált bővítmények telepítéséhez a WordPressben. Ugyanebben a szellemben gondoskodik webhelye biztonságáról olyan beépülő modulok használatával, mint a WP Force SSL a biztonságos HTTPS-kapcsolat biztosításához, és WP bejelentkezési zárolás WordPress-bejelentkezésének védelme az illetéktelen kísérletekkel szemben, javíthatja webhelye általános állapotát.

WordPress ikon a boltban

Következetes tartalom mobil és asztali webhelyeken

Amikor a webhely tartalmáról van szó, győződjön meg arról, hogy az azonos és konzisztens mind a mobil, mind az asztali verziókon. Ez a módszer egységes megjelenést és érzetet biztosít az összes eszközön, ugyanakkor megkönnyíti a webhelyét telefonjukon vagy táblagépükön felkereső felhasználók számára annak meghatározását, hogy milyen tartalmat nézzenek meg eszközeiken.

Olvasni:  Az 5 legjobb webhely Instagram-követők vásárlására Ázsiában 2024-ben

Tartsa rendszerezett tartalmát, hogy a látogatók könnyen megtalálhassák a webhely mindkét verziójáról szóló információkat. Fontolja meg a hosszú oldalak felosztását rövidebb oldalakra, hogy a felhasználók könnyen lássák, hol hagyták abba, amikor egyik eszközről a másikra váltanak.

A Google AMP beépítése

A Google AMP lehetővé teszi, hogy olyan tartalmakat tegyen közzé, amelyek azonnal betöltődnek és megjelennek a mobileszközökön. Ez egy módja annak, hogy tartalmait mobilbarátabbá tegye. Ez a módszer egy teljesen új szabálykészletet hoz létre a webes platform számára. Az lenne a legjobb, ha az összes AMP-oldalt több domainről jelenítené meg, és minden oldalt titkosított cookie-kkal kell megjeleníteni.

Amikor valaki meglátogat egy AMP-weboldalt a Google Keresés találatai között, egy vizuális jelző jelenik meg, amely jelzi, hogy az „AMP-verzió” a normál verzió helyett, valamint a letiltott funkciókra vonatkozó metaadatok (például videóbeágyazás vagy képkörhinta). .

Reszponzív kialakítás a mobil verzióhoz

Reszponzív dizájn

Nem számít, mit csinálsz, legyen szó üzenetküldésről, online vásárlásról, játékról, játékról legjobb Yggdrasil online nyerőgépek, kutakodva vagy a közösségi médiában görgetve, az eszköz érzékenysége elengedhetetlen a felhasználói élményhez. A reszponzív dizájn egy olyan webdesign megközelítés, amelynek célja az optimális megtekintési élmény biztosítása. Könnyen olvashatónak és navigálhatónak kell lennie, minimális átméretezéssel, pásztázással és görgetéssel a különböző eszközök között. Ezzel a módszerrel minden tartalom helyesen jelenik meg bármely eszközön, függetlenül annak képernyőfelbontásától, függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy. Vannak, akik úgy vélik, hogy ez az internet jövője, és az emberek elsősorban mobileszközökön keresztül érik el az internetet.

Következtetés

Webhelyének mobilbaráttá tétele nagyszerű módja a konverziós arány növelésének. A keresőoptimalizáláshoz és a Google-keresésekben való magasabb helyezéshez is elengedhetetlen. Néha nem túl könnyű a webhelyet módosítani és mobilbaráttá tenni. Ebben az esetben bízhat a szakemberekben WordPress fejlesztési szolgáltatások. Bármelyik módszert is választja, webhelyének mobilra optimalizálása biztos módja annak, hogy a látogatók még többért visszatérjenek, és elősegítse vállalkozása online növekedését.

Olvasni:  A probléma az ingyenes WordPress tárhelyszolgáltatással

Új publikációk:

Ajánlott