5 ok, amiért érdemes az Elementor Webhelykészítőjét használni WordPress-webhelyén

Egy gyönyörű, átalakító WordPress-webhely megtervezése kulcsfontosságú a minőségi ügyfelek megszerzéséhez és az egekbe szökő eladásokhoz – de nem hozható létre megbízható webhelykészítő nélkül.

Ha egyet keresel, Elementor kiemelkedő eszköz a WordPress webhelytulajdonosok körében.

Elementor

1. Gyorsan testreszabhatja oldalát, kódolás nélkül

Az Elementor kezdőbarát. A professzionális weboldalak és teljes webhelyek létrehozását egyszerűvé és kényelmessé teszi – bármiféle kódolás nélkül. Használhat professzionális kiegészítőket, mint pl Elemcsomag működésének gyors javítása érdekében.

Az Elementor rengeteg rugalmasságot kínál az oldal szerkezetének és szakaszainak létrehozásához. Lehetőségeket biztosít a widgetek és egyéb összetevők számára is. Ide tartoznak a címsorok, szövegszerkesztők, képek, oszlopok, gombok, videók és még sok más.

Az Elementornak van még egy szép megjelenésű építőeleme és előnézeti paneljei is, amelyek leegyszerűsítik a navigációt és megkönnyítik a tervezést.

Például egy panel a webhelyelemekhez a bal oldalon, és egy előnézeti panel a jobb oldalon. Ez megkönnyíti a digitális vászon kezelését, különösen, ha a nulláról kezdi. A lehetőségek gyorsan elérhetők, és az előnézeti panelen könnyedén megtekintheti a tervezést széles és mikro perspektívából.

Elementor előnézeti ablaktábla

Ezenkívül hozzáférhet a blokkszakasz-sablonokhoz, amelyeket beilleszthet az oldalára. Ezek lehetnek GYIK, visszaszámlálások, e-mail-feliratkozások, CTA-kat tartalmazó bannerek és egyebek.

Miután beszúrta ezeket az elemeket, elhelyezheti őket az oldalon a kívánt szakaszokon és helyeken, és mozgathatja őket a drag-n-drop felületen keresztül.

Törölhet, sokszorosíthat, másolhat, beilleszthet, visszaállíthat és egyéb műveleteket hajthat végre egy szakaszon vagy a benne lévő bármely összetevőn.

Olvasni:  Glossier: A lényegében modern szépségápolási márka

A benne lévő elemek szakaszainak testreszabásakor (pl. oszlopok, szöveg szerkesztőképek, címsor stb.), több tervezési lehetőséget is találhat.

Az elemtől függően szabadon beállíthatja a méretet, a színt, a hátteret, az igazítást stb., a márka személyisége és a marketingkampány céljai alapján.

Az Elementor Webhelykészítője azonnal elmenti a munkáját, és megjelenítheti a tervben alkalmazott korábbi műveleteket és módosításokat.

Sőt, ellenőrizheti, hogyan jelenik meg weboldala asztali számítógépeken, táblagépeken és okostelefonokon. Íme egy példa a mobilnézet ellenőrzéséhez:

Elementor mobil nézet

Az Elementor élő front-end szerkesztési funkcióival gyorsan személyre szabhatja és felülvizsgálhatja weboldalát, és valós idejű eredményeket kaphat.

Az elrendezést is teljes mértékben kézben tarthatja, és a fárasztó kapcsolódó feladatok nem fognak lekötni. Ezáltal a webhelykészítő kiváló időt és energiát takarít meg vállalkozása számára.

2. Oldalai azonnal SEO-barátok és mobilérzékenyek

Az Elementor Webhelykészítője optimalizálja weboldalait a keresőmotorok rangsorolásához. Biztosítja, hogy elemei ne lassítsák a betöltési sebességet és ne rontsák az oldal felhasználói élményét.

Még az eszközből származó elemzéseket és közönségre vonatkozó információkat is felhasználhat webhelye konverzióinak és teljesítményének növelése érdekében.

Az Elementor emellett robusztus terméken belüli optimalizálási eszközöket, valamint zökkenőmentes integrációt kínál kiemelkedő SEO-eszközökkel (pl. Rankmath és Yoast).

Ez a webhelykészítő már a fejlesztési fázisban mobilbaráttá teszi weboldalait. Az oldal létrehozásakor az Elementor azonnal beállítja a szerkezetet, az elrendezést, a tervezési elemeket és egyéb szempontokat, hogy kiválóan illeszkedjen bármely eszköz képernyőjére.

Így a testreszabásra összpontosíthat anélkül, hogy aggódnia kellene a megfelelő méretezése miatt a modern kézi eszközökhöz.

Ahogy korábban láttuk, azonnal megtekintheti weboldala megjelenését táblagépek és okostelefonok képernyőjén. Ez megmutatja, hogy az Elementorra épülő oldalai mennyire alkalmasak mobileszközökre.

A mobil reszponzivitásnak, a webhely sebességének és az optimalizálásnak, valamint az Elementor kiváló esztétikájának köszönhetően ezt megteheti használja a designt webhelye elköteleződésének javítására és az üzleti teljesítmény.

Olvasni:  Biztonsági frissítés: Védelem az Elementor beépülő modulok kompromisszumához szükséges alapvető kiegészítők ellen

3. Feltöltheti WordPress-webhelye teljesítményét

Weboldal teljesítményjelentés

2021 elején az Elementor verziókat adott ki a webhely és az oldalak optimalizálására. Ezek közé tartozott a feltételes eszközbetöltés, a csökkentett extra DOM-elemek, a kisebb tartalomfájlok, a feltételesen betöltött átvilágítódoboz, a jobb tartalombetöltés és hozzáférhetőség, és még sok más.

Aztán a közelmúltban az Elementor kiadta legújabb frissítését a jelenlegi fejlesztések alapján. Ez az új fejlesztés a ami tovább növeli webhelye teljesítményét.

Egyrészt az Elementor 3.4 a következőket kínálja:

  • Csökkentette a JavaScript-elemek fájlméretét azáltal, hogy megszüntette a támogatást a kevesebb kódot tartalmazó régi böngészőkre.

Ez együttesen akár 23%-kal javította a szerver válaszidejét, és ~5%-kal csökkentette a memóriahasználatot. Az Elementor az adatforgalomból is körülbelül ~30%-ot mentett meg a Szerkesztő betöltésekor. Más szóval, minden gyorsabban és simábban működött.

  • Továbbfejlesztett betűtípus Awesome SVG ikonok mechanizmusa

Ezenkívül az Elementor 3.4 hét eszközhöz kínál egyéni töréspontokat: asztali számítógép, laptop, szélesvásznú, mobil, mobil extra, táblagép és táblagép.

Az Elementor növeli a mögöttes teljesítményt, és lehetővé teszi egyéni töréspontok hozzáadását a kód, a sebesség, a teljesítmény és a megbízhatóság veszélyeztetése nélkül.

Ez lehetővé teszi webhelyének teljes körű vezérlését különböző eszközökön. Látogatóinak még tökéletes nézetablakot és teljesen reszponzív webhelyterveket és felhasználói felületeket is biztosíthat.

Végül számítson arra, hogy az Elementor több teljesítménynövelő verziót ad ki az év során, mint például:

  • „Csak azt töltse be, amire szüksége van” funkciók, amelyek egyre jobban leegyszerűsítik az oldalbetöltéseket
  • A JavaScript/CSS-könyvtárak és a natív böngésző támogatásának csökkentése, és
  • A jelenlegi belső JavaScript és CSS rendkívül hatékony optimalizálása és továbbfejlesztése.

Miután megszerezte ezeket a frissítéseket, nagymértékben felturbózhatja weboldalait, és ezt követően a forgalmat, az értékesítéseket és a konverziókat.

Olvasni:  Egyszerű SEO a WordPresshez: 7 dolog, amit érdemes kipróbálni

4. Teljes irányítást szerez a témái felett

A tapasztalt WP-webhelytervezők tudják, hogy egyes WP-témák előre megtervezett oldalelrendezéssel azt állítják, hogy tökéletesen működnek az Ön által létrehozott webhelyekkel.

Ezeket a témákat azonban nem lehet gyorsan az Ön preferenciáinak megfelelően szerkeszteni. Ennek eredményeként gyorsan irrelevánssá és elavulttá válnak az őket használó növekvő vállalkozások számára.

Az Elementor esetében azonban más a helyzet.

Nem csupán kiválaszt egy témát, amelyet a WP-webhelyéhez igazít, hanem meg is tervezi és testreszabhatja azt a márkaépítési és üzleti igényei szerint.

Teljes irányítást kap webhelye kialakítása felett. Ez azt jelenti, hogy pontosan azt teheti, amit szeretne, hogy elérje a kívánt megjelenést.

Például az Elementor több száz, professzionálisan megtervezett sablonnal rendelkezik, amelyeket személyre szabhat.

Vállalkozásától függően különféle témák – például étterem, gyógyfürdő, belsőépítészet stb. – csatlakoznak a létrehozni kívánt weboldalakhoz.

Elementor oldalak

Miután kiválasztotta bármelyik sablont, letöltheti, és megkezdheti az elemek átrendezését, a színek megváltoztatását és egyéb műveleteket (ahogyan az első pontunkban látható).

Sőt, könnyedén módosíthatja és méretezheti webhelyének kialakítását, elrendezését és még a funkcionalitásait is, ahogy cége növekszik.

Ezzel időt, erőfeszítést és erőforrásokat takaríthat meg a weboldal újratervezési projekt. Az Elementor Webhelykészítője garantálja, hogy pontosan azt a típust és megjelenést kapja, amelyik megfelel a cég webhelyének.

5. Több WordPress beépülő modullal is dolgozhat

Beépülő modulok oldala a WordPressben

A WP bővítménykönyvtárában keresve több száz jól megírt kiegészítőt fog látni, amelyeket integrálhat az Elementorral. Bővítik az Elementor oldalkészítő képességeit, hogy még jobban megfeleljenek a kívánt webhelykövetelményeknek.

A korábban említett SEO bővítményeken kívül ingyenes és prémium bővítményeket is kaphat különféle célokra.

Ilyen például a Crocoblock (JetPlugins for Elementor). Lehetővé teszi dinamikus webhelytartalom hozzáadását és ismétlődő szakaszok (például szolgáltatások és ajánlások) létrehozását a releváns oldalakon.

Olvasni:  A Facebook Audience Insights használata a jobb célzás érdekében

A Zoho CRM és a Zoho Desk integrációja lehetővé teszi potenciális ügyfelek, kapcsolattartók és Zoho CRM esetek, valamint Zoho Desk támogatási jegyek létrehozását.

Ha stílusos, magazinszerű megjelenést szeretne webhelyének, telepítheti a Magazinify-t. Lehetővé teszi, hogy egyszerűen létrehozzon vonzó, márkához illő hírblokkokat a drag and drop funkcióival.

Másrészt a Coder egy kódszintaxis kiemelő az Elementor számára. Több mint 200 nyelvet, valamint GitHub és BitBucket adattárakat támogat, és számos egyéb intuitív funkciót tartalmaz.

Használja a Visibility Logic-ot bizonyos Elementor widgetek vagy szakaszok megjelenítésére vagy elrejtésére ügyfelei elől a különböző feltételeknek megfelelően (bejelentkezések, felhasználói meta, meghatározott szerepkörök, látogatások dátuma és időpontja bizonyos böngészőkön).

Diavetítésekhez használhat egy egyedi, Prime Slider nevű kiegészítőt. Több mint 20 divatos tervezési widgetet és stílust tartalmaz, amelyeket a fogd és vidd funkciók támogatnak.

Az Elementor zökkenőmentesen működik más beépülő modulokkal is, amelyek még több tematikus sablont, bővítményt, praktikus webhelyfunkciókat, kreatív elemeket és még sok mást kínálnak.

Mindez növeli webtervezési lehetőségeit, és maximalizálja lehetőségeit egy erőteljes üzleti webhely felépítéséhez.

Kiváló weboldalak tervezése egyszerűbbé vált az Elementorral

Éppen ezért az Elementor Website Builder használata kiváló üzleti döntés. Annyira leegyszerűsítette a webdesignt, hogy a feladat egy parki sétává válhat – még a kezdők számára is.

Ezzel a robusztus eszközzel konverzióbarát oldalterveket és kiváló webhelyteljesítményt kaphat – mindez a maximális üzleti jövedelmezőséghez vezet.

Szánjon időt az Elementor Website Builder felfedezésére, és vegye fontolóra eszközkészletéhez való hozzáadását. Ne feledje, hogy minél hamarabb megteszi, annál gyorsabban élvezheti a játékot megváltoztató előnyöket, és lendíti előre vállalkozását – a riválisokat hátrahagyva, hogy megegyék a port.

Új publikációk:

Ajánlott