5 örökzöld tartalom-optimalizálási tipp: növelje a keresési forgalmat

A csúcsminőségű örökzöld tartalommal kapcsolatos SEO tippek használata az első naptól fogva okos. Egy webhely indítása egyszerű, de a keresőmotorok nagyobb forgalmának növelése nem nélkülöz néhány kiváló SEO tippet.

Valójában egy weboldal létrehozása hosszú távú elkötelezettség. Nem tehetsz közzé 10-et vagy 20-at blogbejegyzések és várja, hogy rengeteg organikus forgalom érkezik webhelyére. Nem igazán fog segíteni.

Ha nem frissíti rendszeresen blogját vagy webhelyét, nem fog tudni nyereséges webhelyet építeni. Ennyire egyszerű.

Kiváló örökzöld tippek

Ennek ellenére itt van 5 örökzöld SEO-tipp, amellyel 2024-ban és azután az egekbe emelheti webhelye keresőmotor-forgalmát.

Hogyan tereljen organikus forgalmat webhelyére

#1. A régi bejegyzések optimalizálása a keresési forgalom növelése érdekében

Új tartalom létrehozása nem egyszerű. Sok időbe telik. Átlagosan egy 2000 szavas cikk elkészítése legalább 4-6 órát vesz igénybe, attól függően, hogy milyen témát ír.

Ezért a legokosabb, amit tehet, ha frissíti régi blogbejegyzéseit. Ezután optimalizálja őket a keresőmotorokhoz, hogy több látogatót vonzzon a keresésből.

Ha kíváncsi arra, hogyan optimalizálhatja régi tartalmait, amelyek rengeteg megjegyzést váltanak ki, rengeteg közösségi megosztást hoznak, és sok keresőmotor-látogatót vonzanak webhelyére, használja a következő tippeket.

Keressen és illesszen be releváns kulcsszavakat az Evergreen SEO számára

A legjobb módja annak, hogy nagyobb keresési forgalmat vonzzon régi blogbejegyzéseihez, ha kulcsszókutatást végez, hogy nagyon releváns kulcsszavakat találjon. Ezután helyezze be őket a tartalomba.

Javítsa címsorait, adjon hozzá további képeket vagy videókat, és ügyeljen arra, hogy az újonnan talált kulcsszavakat megfelelően tartalmazza a tartalomban.

Olvasni:  A legjobb üzleti befektetések egy szebb jövőért

Használhat egy SEO bővítmény, mint a RankMath hogy segítsen ebben, miközben régi tartalmat ír vagy frissít közvetlenül a WordPress irányítópultján.

Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket, miközben frissíted régi tartalmaidat

  • Vannak szavak, amelyeket ki tudok venni a régi blogbejegyzéseimből? Ha igen, kíméletlenül vágja ki őket.
  • Biztosítottam-e ügyfeleimet és célközönségemet a lehető legjobb információkkal? Ha nem, adjon meg további hasznos információkat.
  • Teljes és informatív? Ha nem, dolgozzon tovább rajta.

Végezze el a megfelelő oldaloptimalizálást

Oldalon belüli SEO az egyik legfontosabb SEO-tényező, amikor a régi tartalmak keresési forgalmáról van szó. Íme néhány hely, ahol beszúrhatja elsődleges és másodlagos kulcsszavait.

#2. Mindig elemezze és optimalizálja webhelye betöltési idejét

Akár tudja, akár nem, az oldal sebessége rangsorolási tényező a Google mobil-első indexében. Ha nagyobb keresési forgalmat szeretne vonzani webhelyeire, tegye mobilbaráttá webhelyét.

Kémkedje meg webhelye betöltési idejét, hogy javítsa webhelye sebességét és általános teljesítményét.

Használhat olyan eszközöket, mint pl Google PageSpeed ​​Insights hogy megtudja, milyen gyorsan töltődik be webhelye. Azt is bemutatja, hogyan javíthatja ki a webhely teljesítményével kapcsolatos problémákat, hogy javítsa webhelye sebességét és betöltési idejét.

Végül győződjön meg róla, hogy az internet sebessége is szupergyors!

Íme néhány módszer a webhely betöltési idejének felgyorsítására.

Használjon jó hosting céget: Nem számít, milyen blogírási platformot használ, ügyeljen arra, hogy megbízható, biztonságos és leggyorsabb webtárhely-környezetet használjon. A tárhely óriási szerepet játszik, amely befolyásolja webhelye betöltési idejét és teljesítményét.

CDN használata: A tartalomszolgáltató hálózat (CDN) egyszerűen elosztott peremszerverek hálózata, amelyek világszerte felgyorsítják a tartalmat, hogy a leggyorsabb betöltési élményt biztosítsák webhelyének és látogatóinak, függetlenül attól, hogy hol vannak.

Képek optimalizálása: A legtöbben figyelmen kívül hagyják képeik optimalizálását. Ha túl sok képet használ anélkül, hogy ténylegesen tömörítené a méretüket, az megterheli a tárhelyszervereket, és befolyásolja az oldalak általános betöltési idejét.

Az olyan eszközökkel, mint a Smush.it, könnyedén optimalizálhatja az összes képet, és drasztikusan javíthatja a webhely betöltési idejét.

#3. Vonzzon bejövő linkeket a hatóságok blogjairól

Tudta-e, hogy miért van mindig kevés webhely az első oldalon az olyan keresőmotorokon, mint a Google? Rengeteg backlinket vonzanak.

A minőségi visszamutató linkek több keresőmotor-forgalmat eredményeznek. De nem hozhat létre egyszerűen rengeteg pörgött cikket, nem vásárolhat olcsó hivatkozásokat a Fiverr-től, vagy nem küldhet spameket mások e-mailjeire, hogy bejövő linkeket vonzzon webhelyére.

Olvasni:  15 legjobban teljesítő e-kereskedelmi e-mail sablon

Feltétlenül tartsa szem előtt az Evergreen SEO tippeket

Meg kell találnia a HELYES módokat a kiváló minőségű és hiteles hivatkozások létrehozására, ha javítani szeretné webhelye visszamutató profilját a pingvin utáni korszakban.

Ennek ellenére itt van néhány olyan bevált módszer, amellyel nagyon releváns és minőségi linkeket vonzhat be a hatósági webhelyekről.

Használja a Felhőkarcoló technikát: A felhőkarcoló A technika kifejezést Brian Dean SEO-szakértő, a Backlinko-tól alkotta meg, amely gyorsan a legtöbb blogger és keresőoptimalizáló egyik kedvenc linképítő stratégiájává vált.

Ez 3 egyszerű lépésből áll, amelyek során először megtalálja iparága legjobban teljesítő tartalmát, 10-szeres tartalmat hoz létre körülötte, és népszerűsíti azt a megfelelő emberek számára, hogy még több online nyüzsgést keltsen.

Ha többet akarsz kihozni belőle, megteheted használja ezt a kezdőknek szóló útmutatót a felhőkarcoló technikához hogy több linket vonzzon a tartalomhoz.

További csúcsminőségű örökzöld SEO tippek

Hivatkozások vonzása hatósági oldalakról a hibás linképítési stratégia használatával: A megszakadt linképítési stratégia nem újdonság a SEO világában, és még mindig az egyik leghatékonyabb stratégia az iparág hatósági webhelyeiről származó hivatkozások vonzására.

Használhat olyan eszközöket, mint a Link Assistant, a Broken Link Checker stb., hogy könnyen megtalálja bármely webhely összes meghibásodott hivatkozásának listáját, és kapcsolatba léphessen azokkal a bloggerekkel, hogy saját bloghivatkozásaival helyettesítse őket.

Egy profi, örökzöld SEO tipp, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ezek mindegyike releváns a webhely tartalmához. – Anil Agarwal

Keresse meg azokat a blogokat, amelyek heti összefoglalókat készítenek: Szinte minden iparágban sok olyan blog létezik, amely heti összefoglaló bejegyzéseket hoz létre, ahol általában a legjobb tartalmat osztják meg közönségükkel (más oldalakra mutató hivatkozásokkal).

Tehát az Ön feladata, hogy megkeresse az iparágához tartozó összes olyan blog listáját, amelyek heti összefoglalót készítenek, és lépjen kapcsolatba ezekkel a bloggerekkel, hogy linkeket kapjon az Ön webhelyére.

#4. Célozzon hosszú farkú kulcsszavakat

A hosszú farkú kulcsszavak a jövő hullámát jelentik. Ezek a hosszú farkú kulcsszavak két okból is nagyszerűek;

  • Könnyebb rangsorolni őket
  • Magasan képzett látogatókat küldenek a keresőmotorokból (azok, akik hosszú farkú kulcsszavakat használnak keresés közben, többnyire online vásárolnak)

A hosszú farkú kulcsszavak azonban általában 3 vagy több kulcsszót tartalmaznak.

Például: „A „legjobb fitnesz-alkalmazások tinédzsereknek” egy 5 szavas hosszú farkú kulcsszó, amelyre könnyebben rangsorolható, mint a „fitnesz-alkalmazások”-hoz hasonló rövid kulcsszóhoz képest.

Ha azon töpreng, hogyan találhat ki jobb hosszú farkú kulcsszavakat az organikus forgalom növelése érdekében, íme néhány tipp.

Olvasni:  Szakértői útmutató: 5 lépés a SEO tartalom létrehozásához

A SEO-eszközök kulcsfontosságúak a kiváló SEO-hoz

Hozzáférés a megfelelő eszközökhöz: Ahelyett, hogy olyan eszközöket használna, mint a Kulcsszótervező, olyan eszközökhöz férhet hozzá, mint a SEMrush, Ahrefs, LSI Graph stb., hogy jobb, hosszú farkú kulcsszavakat találjon, amelyek rendkívül jövedelmezőek az Ön iparágában.

A legtöbb ingyenes eszközzel, például a Kulcsszótervezővel az a probléma, hogy nem adnak pontos adatokat, például a keresési mennyiséget, a kapcsolódó kulcsszóötleteket, a versenytársak adatait stb. Ezért hasznos lehet az olyan eszközökre költeni, mint a SEMrush. .

Az Ubersuggest egy másik hihetetlen eszköz, amellyel mindenhez hozzáférhet a fejszavaktól a hosszú farkú kulcsszókifejezésekig. Javaslatok százait kapja az Ubersuggest ingyenes kulcsszóeszközéből, ahol minden keresett kulcsszóhoz minden információt megtalálhat, például a keresési mennyiséget, a versenyt, sőt a szezonális trendeket is.

Mindig olyan kulcsszavakat válasszon, amelyek alacsony a versenyben: Ne törekedjen széles körű kulcsszóötletekre nagy keresési mennyiség mellett. Nagyon nehéz az első oldalon rangsorolást elérni, és a keresőmotorok forgalmának lavináját irányítani webhelyére, ha erősen versenyképes kulcsszavakat céloz meg.

Alapszabály, hogy olyan kulcsszavakat válasszon, amelyek keresési mennyisége nem éri el az 1000 havi keresést. Így könnyen rangsorolhat, még akkor is, ha egy új webhely. Csak ügyeljen arra, hogy figyelje a fontos mutatókat, például a CPC-t, a keresési mennyiséget és a keresési mennyiséget az elmúlt 12 hónapban.

A kulcsszó versenye is fontos, ha nyereséges kulcsszavakat szeretne találni.

A Google Autosuggest használata: A Google Suggest valószínűleg az egyik legegyszerűbb módja a hosszú farkú kulcsszavak megtalálásának. Kulcsszóötleteket ad, amelyeket a célközönség nagy része beír a Google keresőbe.

Gyors Evergreen SEO tartalomtipp

Ha többet szeretne kihozni a hosszú farkú kulcsszavak SEO stratégiájából, összpontosítson több hosszú farkú kulcsszó megcélzására a tartalomban. Ahelyett, hogy csak 2-3, rendkívül versenyképes releváns kulcsszóra összpontosítana, találjon ki több tucat könnyen besorolható hosszú farkú kulcsszót.

Ügyeljen azonban arra, hogy a szövegkörnyezet szempontjából relevánsak legyenek.

#5. Egyszerűen hozzon létre jobb tartalmat az Evergreen SEO számára

A nagyszerű tartalom létrehozása a leghatékonyabb módja annak, hogy potenciális ügyfeleket és organikus forgalmat generáljon webhelyein. A legtöbb B2B cég egyetlen dolog miatt hoz létre blogokat: minőségi leadek generálása érdekében.

A tartalom írása és generálása helyett ügyeljen arra, hogy olyan tartalmat hozzon létre, amely oktatja ügyfeleit és célközönségét, hogy meghallgassák Önt. Miután felkeltette a figyelmüket, könnyebben értékesítheti termékeit, szolgáltatásait vagy bármit az interneten.

Olvasni:  A tartalom és a keresési szándék összehangolásának titkainak feltárása: Útmutató a közönség lebilincseléséhez

A tartalom optimalizálása az örökzöld SEO számára nagyon fontos, hogy megtaláljuk a keresésben.

Íme néhány módszer, amellyel nagyszerű tartalmat hozhat létre, amely természetesen több linket, organikus forgalmat és közösségi megosztást vonz.

Hozzon létre hatékony címeket: Brian Clark, a Copyblogger munkatársa szerint „Az emberek 80%-a elolvassa a címsorait. De ezeknek az embereknek csak 20%-a fogja elolvasni a többi tartalmat.” Ha jobb tartalmat szeretne létrehozni, összpontosítson a mágneses címsorok létrehozására.

Használhat olyan eszközöket, mint a Portent címgenerátor, a Hubspot címsorelemző és így tovább, hogy kattintható címeket állítson elő.

Csinálható tartalom létrehozása: Ne hozzon létre tartalmat, amelyben megosztja az összes tippet és technikát a nap alatt. Ehelyett hozzon létre használható tartalmat, ahol a célközönség néhány dolgot azonnal megvalósíthat a tartalom elolvasása után.

Ne feledje, hogy a legtöbb ember azért olvas blogokat, hogy választ kapjon és megoldást találjon problémáira.

Több lehetőség jobb tartalom létrehozására

Tanuld meg a történetmesélés művészetét: Meséljen történeteket tartalom létrehozása közben. A történetek terjednek. Kezdheti a bemutatkozást egy ismert történettel. Vagy ossza meg személyes tapasztalatait, hogy azonnal megragadja a közönség figyelmét.

Folyamatosan frissítsd a bejegyzéseidet: Függetlenül attól, hogy termékismertetőket, szponzorált oldalakat, céloldalakat vagy bármilyen fontos oldalt ír, folyamatosan frissítse azokat frissebb információkkal. Adjon hozzá képeket, használjon jobb címsorokat, szúrjon be releváns kulcsszavakat, linkeket stb.

Ezért ezek elengedhetetlenek, ha nagyobb organikus forgalmat szeretne elérni webhelye legfontosabb oldalaira. A tartalom frissítése örökzöld SEO-vá válik a régi, SEO érték nélküli tartalom helyett.

Utolsó gondolatok a kiváló SEO tippekről

A SEO folyamatosan változik. Elmúltak azok az idők, amikor kulcsszavak kitöltésével, cikkek pörgetésével, előszobaoldalak létrehozásával stb. szerezhet be első oldali rangsort. A Google napról napra okosabb lesz. A Google rengeteg új algoritmust vezet be, hogy jobb élményt nyújtson a felhasználóknak.

Tehát meg kell találnia és használnia kell a JOBB örökzöldet SEO technikák mint például a tartalom hosszú formájának létrehozása. És természetesen minőségi visszamutató linkek vonzása és így tovább, hogy növelje az organikus forgalmat webhelyei felé.

Végül tudassa velem, ha van még néhány remek örökzöld SEO-tipp a fejében, amelyet hozzá szeretne adni, és hagyjon megjegyzést alább.

Anil Agarwal áll mögötte Bloggerspassion.com blog, ahol segít blogolvasóinak webhelyeik és blogjaik forgalmának és bevételeinek magasabb szintre emelésében. Nemrég elindított egy webtárhely-projektet a címen HostingMonks.com. Anil Agarwal legújabb bejegyzései (az összes megtekintése)

Új publikációk:

Ajánlott